De bedste VPN-routere i 2023: ikke-slynget og forudfyldt

Contents

Installer guider og apps er vigtige – at installere og kontrollere en router via en moderne webgrænseflade er meget bedre og lettere.

Beskyt hele dit hjem med en VPN -router

Den bedste router VPN

Eksklusivt udviklet af ExpressVPN, AirCove er branchens første Wi-Fi 6-router med indbygget VPN-beskyttelse som standard. Du nyder ExpressVPN sikkerhed lige ud af kassen.

Trin 3 af opsætning af en VPN -router

Hvad er en VPN -router?

En VPN -router er enhver router, der har en VPN installeret på den. ExpressVPN -software på din router kan give fulde VPN -fordele til alle enheder, der er forbundet til routeren, inklusive kryptering og placering af placering, der beskytter hele dit hjem.

Mens standardudgifter routere giver dig mulighed for at downloade ExpressVPN manuelt, finder du større brugervenlighed med Aircove, vores kraftfulde router, der leveres med ExpressVPN indbygget. Alt hvad du behøver er et ExpressVPN -abonnement, og du er god til at gå.

5 grunde til at få en VPN -router

Altid tilsluttet router VPN

1. Nyd 24/7 VPN

Spar tid med altid beskyttelse. Med ExpressVPN på din router, behøver du aldrig at huske at oprette forbindelse. Enhver enhed, der er tilsluttet dit hjem Wi-Fi, er beskyttet, og vores Network Lock Kill Switch sikrer sikkerhed, selvom din VPN-forbindelse falder.

Router VPN, der dækker alle enheder

2. Dækker alle enheder

Få fordelene ved en VPN på enhver tilsluttet hjemmeenhed, selv dem, der normalt ikke kan køre VPN -software som smarte tv’er og spilkonsoller. Få adgang til alle de streamingtjenester og sociale medier, du ønsker med større privatlivets fred.

Router VPN med ubegrænsede forbindelser

3. Ubegrænsede forbindelser

Din VPN-router tæller som en ud af de otte enheder, som du kan oprette forbindelse til ExpressVPN samtidigt på et 6- eller 12-måneders abonnement, og der er ingen grænse for antallet af enheder, der er forbundet til VPN-routeren!

Router VPN optimeret til hastighed

4. Optimeret til hastighed

Lightway, vores næste generations VPN-protokol, giver dig en hurtigere, mere pålidelig og mere sikker VPN-oplevelse på din router.

Let at bruge router VPN

5. Let at bruge

Sig farvel til forvirrende indstillinger – klik bare for at oprette forbindelse. Ønsker visse enheder udelukket fra VPN? Intet problem. Vores enhedsgrupper giver dig fuld kontrol.

En VPN-router til hjemmet Wi-Fi-netværk

Hvorfor oprette en VPN -router til hjemmet?

1. VPN til alle dine enheder

En VPN -router til dit hjem sikrer, at alle enheder, selv dem, der normalt ikke kan køre en VPN – som smarte hjem apparater og streamingkonsoller – glæder fordelene ved en VPN.

2. Beskyt dine venner og familie

Som en VPN-router skjolde alle tilsluttede enheder under dets netværk, enhver, der opretter forbindelse til dine Wi-Fi, drager fordel af stærk kryptering og IP-adressemaskering på deres enheder.

3. Altid-på VPN-beskyttelse

Med en VPN -router behøver du aldrig huske at tænde for din VPN. Tænd for VPN på din router en gang, og glem det, når den kører i baggrunden, og hold dine enheder beskyttet, så længe de er tilsluttet netværket.

Enhedsgrupper: 1 router, op til 5 lokationer

Flere skærme med ExpressVPN Router UI

En VPN -router giver dig mulighed for at beskytte alle enheder i dit hjem med ubegrænsede forbindelser til ExpressVPN. Nu med enhedsgrupper kan du oprette forbindelse til mere end en VPN -placering.

Med enhedsgrupper kan du oprette op til fem grupper til dine enheder, med hver gruppe tilsluttet en bestemt VPN -serverplacering. For eksempel kan du streame et tv -show fra Storbritannien, mens et andet familiemedlem ser på en u.S. Basketballspil, en anden lytter til musik fra Canada, og en anden opretter forbindelse til Australien for at spille videospil. Du kan endda udelukke en gruppe fra VPN -netværket helt.

ExpressVPN for routere: Introduktion af enhedsgrupper

Opret forbindelse til maksimalt fem lokationer på én gang

Flere placeringer

Sorter dine enheder i op til fem grupper, hver med sin egen VPN -placering.

Træk en enhed ind i en enhedsgruppe

Skift let

Tryk på eller træk og slip for at skifte enheds placering på få sekunder.

Nyd en uafbrudt VPN -oplevelse

Uafbrudt VPN

Skift en enhedsgruppens VPN -placering uden at afbryde andre.

Router App UI + Aircove i baggrunden

Sådan vælger du en VPN -router

Her er fire ting at overveje, når du vælger en VPN -router:

1. VPN -kompatibilitet. Hvis du køber en ny router og planlægger at installere VPN -software på den, skal du vælge en router, der er kompatibel med din VPN -valg.

2. Let opsætning. Du kan købe en router og manuelt indstille den op, eller du kan købe en router, der kommer forudkonfigureret med en VPN for at undgå besværet med at indstille den selv. Vi designede ExpressVpn Aircove til at være let at bruge lige ud af kassen.

3. Hastighed og bånd. Jo nyere din Wi-Fi-teknologi, jo mere kraftfuld er dens hastigheder og dækning. Nyere routere tilbyder også dobbeltbånd på 2.4 GHz og 5 GHz, hvilket giver dig mere fleksibilitet.

4. VPN -funktioner. Hvis du køber en router med VPN forudinstalleret, skal du se på VPN -tjenestens funktioner. Med Aircove inkluderer softwaren annonceblokering, forældrekontrol og muligheden for at oprette forbindelse til flere placeringer på en router. Du får også den stærke kryptering og kundesupport af høj kvalitet, som ExpressVPN er kendt for.

De bedste VPN-routere i 2023: ikke-slynget og forudfyldt

Giant Router ved siden af ​​et VPN-Shield, en trofæ og en kvinde, der bruger en bærbar computer

Når du installerer en VPN på din router, vil alle enheder, der er forbundet til den routers netværk, automatisk beskyttes af VPN. Det er det, der gør VPN -routere så nyttige, da du kan beskytte online data fra hele familien i et enkelt trin.

Der er nu flere VPN -routere på markedet. Efter vores opfattelse er følgende de bedste samlede VPN -routere, du kan få i dag:

 1. ASUS RT-AX86U: Den bedste VPN -router generelt
 2. Linksys WRT-3200 ACM: Den bedste VPN-router med open source-software
 3. TP-Link Archer x21: Den bedste VPN -router til en lav pris
 4. Synologi RT-2600AC: Den bedste Mid-Tier VPN-router
 5. Netgear Nighthawk X10: Den bedste VPN-router til ultrahurtige hastigheder
 6. TP-Link AC5400: Den bedste VPN -router til spillere
 7. Asus RT-AC5300: Den bedste open source VPN-router til spil

Hver af disse router understøtter en VPN -forbindelse ud af kassen. Dog bliver du nødt til det Konfigurer dem manuelt. Hvis det ikke er noget, du er komfortabel med, kan du få en router, der følger med Nordvpn forudinstalleret. Nordvpn er vores bedst bedømte VPN- og flash-routere leverer præ-flashede Nordvpn-versioner af fremragende routere.

Nordvpn

Læs resten af ​​artiklen for at lære mere om de unikke funktioner i hver router!

I dagens verden har de fleste hjem og virksomheder Flere enheder tilsluttet det samme netværk. En måde at kryptere og anonymisere data på alle enheder er ved at installere en VPN -app på hver enkelt. Dette kan dog være temmelig besværligt.

I stedet a VPN -router krypterer alle data, der passerer gennem dit netværk. Med andre ord sikrer det forbindelsen på alle enheder uden behov for individuelt at installere en VPN -app på hver.

I betragtning af det store antal routerindstillinger kan det være vanskeligt at identificere det bedste til dine behov. I denne artikel dækker vi De bedste VPN -routere På forskellige prispoint til forskellige anvendelsessager. Nogle Pre-flashede VPN-routere Dette arbejde med Nordvpn er også dækket.

De bedste VPN -routere: Hurtig sammenligning

Når vi opretter listen over de bedste VPN -routere, kiggede vi på de hastigheder, de tilbyder, prispoint, forbindelsesporte og let at installere en VPN -udbyder. Vi sørgede også for, at vi dækkede routere på tværs af prisspektret, fra overkommelig routere til Dyre premium -maskiner.

Tjek nedenstående tabel for En hurtig oversigt over de fem bedste VPN -routere. Fortsæt med at læse nedenfor for vores fulde liste over anbefalede routere såvel som vores mere dybdegående anmeldelser for hver.

VPN Router ASUS RT-AX86U Linksys WRT-3200 ACM TP-Link Archer x21 Synologi RT 2600 AC Netgear Nighthawk X10
Dataoverførselshastighed 5700 Mbps 3200 Mbps 1800 Mbps 2500 Mbps 7200 Mbps
Antal porte 7 4 5 5 7
Forarbejdningseffekt 1.8 GHz 1.8 GHz 1.7 GHz 1.7 GHz 1.7 GHz
WiFi -forbindelsesstandarder 802.11A/B/N/AC/AX 802.11 AC 802.11A/B/G/N/AC/AX 802.11a/b/g/n/ac 802.11 AC/AD
Pris $ 269.99 $ 298 $ 99 $ 199.99 $ 285
Hvor kan det købes Se på Amazon Se på Amazon Se på Amazon Se på Amazon Se på Amazon

Hver af disse routere er fremragende i sig selv, skønt de er egnede til forskellige formål. Vi dykker dybere ned i hver router individuelt nedenfor. Men før det er det vigtigt hurtigt at forstå de forskellige slags VPN -routere på markedet.

To slags VPN -routere

Infographic, der viser to slags VPN -routere

Før du trykker på knappen Køb, er det værd at kende de to slags routere, du kan få. Dette skal hjælpe dig med at indsnævre din søgning. Der er stort set to slags VPN-routere: forudflyttet og ikke-slukket.

Pre-flashede routere

Pre-flashede routere Kom med en forudinstalleret VPN. Denne slags router er til folk, der allerede ved, hvilken VPN de vil bruge, og dem, der ikke ønsker at gennemgå processen med at oprette en router. Vi dækkede de bedste præ-flashede routere til Nordvpn senere i denne artikel.

Ikke -skyllede routere

På den anden side, ikke -skyllede routere kræver, at du bruger routerens app eller web -GUI til at aktivere din VPN -forbindelse. Dette betyder, at du kan skifte mellem VPN -udbydere, hvis du stadig er usikker på, hvilken du skal bruge.

Bemærk dog, at i nogle tilfælde, Routerens originale firmware understøtter muligvis ikke din foretrukne VPN -forbindelse. Det er også muligt, at den originale firmware kun understøtter visse slags VPN -protokoller (såsom OpenVPN eller IPSEC).

Hvis du vil bruge en ikke -understøttet VPN -klient eller protokol på en ikke -knust router, skal du Udskift aktiefirmwaren med open source router firmware såsom Dd-wrt og Tomat. Denne proces er kendt som ”blinkende.”Vi forklarede trinnene til installation af DD-WRT på din router senere i artiklen.

Den endelige liste over de bedste VPN -routere i 2023

Bedste VPN -routere ikon

Som nævnt ovenfor kiggede vi på en række faktorer, såsom hastighed og tilslutning, når vi valgte Bedste VPN -routere. Vi forsøgte også at inkludere et forskelligt sæt mærker, inklusive velkendte, såsom ASUS og mindre kendte som Synology. For hver router har vi givet en oversigt over dens design, installationsproces og selvfølgelig ydeevne.

Bemærk, at Nogle af de nyeste routere understøtter ikke DD-WRT Og du vil være begrænset til VPN -indstillingerne leveret af routerproducenten. Sørg for at lave din research, før du køber en ikke -slettet router.

1. ASUS RT-AX86U: den bedste VPN-router generelt

Fordele Ulemper
WiFi 6 Support Ingen vægmontering
Nyttige spil tilføjelser
Fantastisk Asus -app og interface

ASUS RT-AX86U Router

specifikationer:

 • Brand: Asus
 • Dataoverførselshastighed: 5700 Mbps
 • Processing Power: 1.8 GHz
 • Frekvens: 2.4 og 5 GHz
 • Trådløs type: 802.11n, 802.11b, 802.11AX, 802.11a, 802.11AC
 • Spænding: 19 volt

Hvis du leder efter en router, der er Hurtig, kraftfuld og pakker i nogle nyttige yderligere funktioner, Se ikke længere end ASUS RT-AX86U. Denne router blev lanceret i 2021 og har den seneste iteration af WiFi -standarden, jeg.e., Wifi 6 eller 802.11AX. Dette betyder, at dens WiFi -forbindelser er mere effektive og hurtigere end dens andre kolleger. Selvfølgelig har du brug for en WiFi 6-kompatibel enhed til at opleve den hurtigste enhed, men den fungerer godt selv på ikke-WiFi 6-enheder.

Routeren er bygget godt ud og ser generelt temmelig godt ud. De røde accenter tilføjer et dejligt touch til det overordnede design og får det til at se ud som en spilrouter. Det pakker nogle funktioner, som spillere vil sætte pris på, inklusive en dedikeret spilport og optimering til Nvidias GeForce nu.

Asus Router -appen gør det til en leg at få routeren til at køre. Du kan nemt optimere routeren i henhold til dine krav ved hjælp af appen. Det har også en funktion kendt som Instant Guard, som giver dig mulighed for at Opret en VPN -server og klient ved hjælp af din router. Den bruger IPSEC VPN-protokollen og AES2-56 bit kryptering, som er en ret høj standard. Routeren kan også prale af forældrenes kontrol af kvaliteten af ​​serviceindstillinger og USB 3.0 porte, der hjælper med at forbedre sin funktionalitet.

Bemærk, at DD-WRT og tomatstøtte til WiFi 6-routere er begrænset. Dette betyder dig vil ikke være i stand til at køre brugerdefineret firmware på disse routere. Imidlertid kommer AX86U med Asuswrt-Merlin, en avanceret firmware, der understøtter forskellige VPN-forbindelser. Du kan også få en Pre-flashet version af denne router med Nordvpn fra flashrouters for omkring $ 425.

2. Linksys WRT-3200 ACM: Den bedste VPN-router med open source-software

Fordele Ulemper
Understøtter DD-WRT 2018 -model
Fantastisk design Ingen WiFi 6 -support

Linksys WRT-3200 ACM Router

specifikationer:

 • Brand: Linksys
 • Dataoverførselshastighed: 3200 Mbps
 • Processing Power: 1.8 GHz
 • Frekvens: 2.4 GHz og 5 GHz
 • Trådløs type: 802.11AC
 • Spænding: 12 volt

Linksys WRT-3200 ACM er en High-end router, der understøtter DD-WRT. Som et resultat kan du tilpasse firmwaren fuldstændigt og forbedre enhedens muligheder i henhold til din smag. Mens det tilbyder hastigheder på op til 3200 Mbps ud af kassen, kan dette rampes op efter at have blinket brugerdefineret firmware. Som billedet viser, har routeren en Temmelig cool design Det vil skille sig ud hjemme eller på et kontor.

En anden interessant funktion er, at dette er en Dual-band router med tri-stream 160-teknologi. Dette betyder, at det understøtter to 160 MHz båndbredde -kanaler i 5 GHz -båndet, hvilket forhindrer enheder i at tilstoppe 5GHz båndbreddekanal. Dette er dog forskelligt fra tri-band-teknologien, som nogle routere på denne liste har, hvor der er to forskellige 5 GHz-bånd.

Der er dog et par ulemper til WRT-3200 ACM. Det er en 2018 -enhed og understøtter ikke WiFi 6. Med den stigende tilgængelighed af WiFi 6 -enheder kan routeren være overflødig om et par år.

3. TP-Link Archer x21: Den bedste VPN-router til en lav pris

Fordele Ulemper
Budgetvenlig VPN kan ikke indstilles fra TP-Link-appen
WiFi 6 Support Ingen forældrekontrol
Enkel men effektiv design

TP-Link Archer x21 router

specifikationer:

 • Brand: TP-Link
 • Dataoverførselshastighed: 1800 Mbps
 • Processing Power: 1.7 GHz
 • Frekvens: 2.4 og 5GHz
 • Trådløs type: 802.11 g, 802.11n, 802.11b, 802.11AX, 802.11a, 802.11AC
 • Spænding: 12 volt

Hvis du vil have en god VPN -router det koster mindre end $ 100, Så er Archer X21 sandsynligvis dit bedste. En WiFi 6-aktiveret router fra TP-Link, Archer X21 pakker kraftfuld ydelse i en slank og godt designet ramme. I modsætning til tidligere TP-Link-routere i denne serie er X21 ikke tilbøjelig til overophedning takket være tilsætningen af ​​silikonefødder.

Med hensyn til ydeevne, bueskytteren x21 leverer hastigheder på op til 1200 Mbps. Selvom dette er langsommere end andre routere på denne liste, skal det være mere end nok til brug derhjemme eller endda på små kontorer. TP-Links Tether-app er ret let at bruge, og det skal ikke tage mere end 10 minutter for de fleste brugere at oprette routeren.

Der er dog ingen måde at konfigurere en VPN -server og klient fra Tether -appen. Du vil er nødt til at bruge TP-Links webgui, som understøtter OpenVPN, PPTP og L2TP. En anden ulempe er utilgængeligheden af ​​muligheder for forældrekontrol, som er temmelig standard på de fleste andre routere. Samlet set er Archer X21 stadig en fremragende mulighed for den pris, den kommer til.

4. SYNOLOGY RT-2600AC: Den bedste Mid-Tier VPN-router

Fordele Ulemper
Support til flere VPN -protokoller Unispring Design
Fantastisk app og web -ui Begrænset eftersalgsstøtte

SYNOLOGY RT-2600AC Router

specifikationer:

 • Brand: Synologi
 • Dataoverførselshastighed: 2500 Mbps
 • Processing Power: 1.7 GHz
 • Frekvens: 2.4 og 5GHz
 • Trådløs type: 802.11 g, 802.11n, 802.11b, 802.11a, 802.11AC
 • Spænding: 12 volt

Synologi er ikke så kendt som Asus eller TP-Link. Men dens RT-2600ac er bestemt En af de bedste VPN-routere, der er tilgængelige i $ 150- $ 200 prisklassen. Mens det ikke understøtter WiFi 6, tilbyder det nogle gode hastigheder, der når op til 2500 Mbps under ideelle forhold. Enheden er ikke kompakt, men er bestemt ikke stor og bør passe på de fleste bordplader og hylder.

Under hætten pakker RT-2600 AC en 1.7 GHz Qualcomm Chipset, der giver routeren mulighed for let at køre flere applikationer. Det kan prale af fire eksterne antenner, som kan justeres for at sikre optimal forbindelse for alle enheder. Synology-appen og webui er meget godt designet og pakker i en masse værditilvækst funktioner, herunder En række VPN -indstillinger (såsom Open VPN, PPTP, SSETP, Synology SSL VPN, L2TP/IPSEC og WEBVPN).

Eftersalgsstøtte til RT-2600 AC kan være begrænset i nogle lande, i betragtning af det Synologi er ikke et globalt brand endnu. Designet kan også være lidt intetsigende eller kedeligt for nogle brugere.

5. Netgear Nighthawk X10: Den bedste VPN-router til ultrahurtige hastigheder

Fordele Ulemper
Support til 60 GHz bånd Opsætning af processen kan være forsinket
Ultrahurtige hastigheder Forbindelsesområdet er begrænset

Netgear Nighthawk X10 Router

specifikationer:

 • Brand: Netgear
 • Dataoverførselshastighed: 7200 Mbps
 • Processing Power: 1.7 GHz
 • Frekvens: 2.4, 5 og 60 GHz
 • Trådløs type: 802.11ac, 802.11 e.Kr
 • Spænding: 19 volt

Lad os sige, at du ønsker at få en router, der vil tjene dig godt i de næste fem år eller deromkring. Nighthawk X10 af Netgear er en fantastisk mulighed, da det har en 60 GHz -forbindelse, Foruden de sædvanlige 2.4 GHz og 5 GHz bånd på de fleste andre routere.

Teoretisk set skal du opnå hastigheder tæt på 7200 Mbps over de tre bånd. Mens de virkelige livshastigheder helt sikkert vil være lavere, vil det sandsynligvis være den hurtigste router på listen og det ideelle valg til overførsel af store filer og streaming af 4K -videoer. Tilstedeværelsen af ​​syv Ethernet -porte betyder, at du kan oprette forbindelse til syv kablede enheder til hurtigere forbindelser og overførselshastigheder.

VPN -tjenester kan konfigureres på Nighthawk ved hjælp af Netgear Genie -appen eller ved at besøge Web GUI. Når det er sagt Den oprindelige opsætningsproces kan undertiden være lidt forsinket. Desuden er Nighthawks forbindelsesområde tvivlsom med betydelige afleveringer i hastighed, når afstanden øges.

6. TP-Link AC5400: Den bedste VPN-router til spillere

Fordele Ulemper
Tri-band router Stor størrelse
Ni porte til bedre kablet tilslutning Ingen WiFi 6 -support
Konsekvent ydelse på tværs af forskellige afstande

TP-Link AC5400 Router

specifikationer:

 • Brand: TP-Link
 • Dataoverførselshastighed: 5500 Mbps
 • Processing Power: 1.8 GHz
 • Frekvens: 2.4 og 5GHz
 • Trådløs type: 802.11ac, 802.11 n
 • Spænding: 19 volt

Du kan fortælle bare ved at se på TP-Link AC5400, at det var Designet til spillere. Det får et sted på vores liste over bedste VPN -routere på grund af dens fremragende sikkerhed og ydeevne. Som andre routere på denne liste har den en rimelig kraftfuld 1.8GHz -processor, der let kan håndtere de fleste opgaver.

Det er også en Tri-band router med to dedikerede 5GHz-kanaler. Som et resultat kan du forbinde flere enheder til de hurtigere 5GHz -kanaler uden at tilstoppe netværket. AC5400 leverer også enestående hastighed, selv op til 100 meter væk. Dette gør det Velegnet til brug i store hjem eller kontorer.

Et unikt aspekt af denne router er dens fokus på sikkerhed med en Indbygget ondsindet indholdsfilter og forebyggelse af indtrængen. De ni forbindelsesporte og USB 3.0 Support Sørg for, at du kan koble denne router op til mange enheder ved hjælp af Ethernet-kabler til ultrahurtige hastigheder.

Da det er en TP-Link-router, bruger AC5400 den samme Tether-app som Archer X21. Som vi nævnte ovenfor, ser det ud som en VPN -forbindelse kan ikke indstilles inden for appen og du skal bruge webgrænsefladen i stedet. Naturligvis understøtter TP-Link de store VPN-protokoller, såsom OpenVPN og PPTP.

Mens routeren ser temmelig cool ud, er den voluminøst og besætter meget plads. Desuden kan antennerne ikke justeres, og du bliver nødt til at skære noget alvorligt plads til at huse dette udstyr til en enhed. Men hvis du ikke har for mange WiFi 6 -enheder, kan dette være den bedste mulighed for dig.

7. Asus RT-AC5300: Den bedste open source VPN-router til spil

Fordele Ulemper
Support DD-WRT Stort fodaftryk
Optimeret til spil og 4K streaming Ingen Wi-Fi 6-support
Tri-band router Dyrt

Asus RT-AC5300 router

specifikationer:

 • Brand: Asus
 • Dataoverførselshastighed: 5300 Mbps
 • Processing Power: 1.4 GHz
 • Frekvens: 2.4 og 5GHz
 • Trådløs type: 802.11AC
 • Spænding: 19 volt

ASUS RT-AC5300 er en anden router designet specifikt til spillere. Designet, der ligner temmelig TP-Link AC5400, vil appellere til spillere på grund af dets røde accenter og flere antenner (IT 8-antenner!) og et-klikkvalitet af serviceindstillinger. Selvfølgelig er enheden temmelig heftig, og ligesom den sidste router på denne liste, skal du bruge betydelig plads til den.

AC5300 er en Tri-band router, med en 2.4 GHz -bånd og to 5 GHz -bånd. Du skal få hurtig hastighed på alle bånd, uanset hvor mange enheder der er tilsluttet. 5300 Mbps er den teoretiske maksimale hastighed, denne router kan give, skønt du skal udforske tættere på ca. 1000 MPBS på de fleste enheder.

Det kører på ASUSWRT -firmware, der også pakker alle de grundlæggende funktioner og nogle avancerede funktionaliteter. En af funktionaliteterne er selvfølgelig VPN -support. I modsætning til andre Asus -routere på denne liste, RT-AC5300 understøtter DD-WRT. Som et resultat kan du blinke det og køre din foretrukne VPN -klient på routeren.

På trods af RT-AC5300’s heft prismærke ($ 369 på Amazon), det Mangler nogle kritiske funktioner. For eksempel understøtter det ikke WiFi 6 eller en 60 GHz -kanal. Derudover er størrelsen og designet muligvis ikke tiltalende for ikke-spillere.

De bedste pre-flashede routere

Hvis du vil undgå besværet med at oprette en VPN ved hjælp af routerens app eller webgrænseflade, kan du Vælg en forudfyldt router. Disse routere leveres med førende VPN-udbydere, såsom Nordvpn, forudinstalleret. Du skal bare tænde enheden og udfylde dine abonnementsoplysninger.

Nordvpn er vores højest rangerede VPN. Det tilbyder fremragende hastigheder, et stort netværk af servere og avancerede sikkerhedsfunktioner, såsom en dræbskontakt og dobbelt VPN. Desværre leverer denne VPN-service ikke forudgående routere på egen hånd, ligesom nogle andre konkurrenter. I stedet kan du få før-flashede routere med Nordvpn installeret fra websteder som flashrouters.

De bedste VPN -routere til dit hjem i 2023

De bedste VPN -routere til dit hjem i 2023

En VPN-router er en Wi-Fi-router med en VPN installeret på den. Nogle routere kommer forudinstalleret med denne funktion; Andre kræver en manuel installation. De fleste VPN -routere dækker hele netværket under VPN -paraplyen, mens de mere avancerede lader dig styre dine VPN -forbindelser separat.

Beskyt din identitet
Med Surfshark Alert

Vi overvåger web 24/7 og advarer dig i det øjeblik, din e -mail, ID eller kreditkortoplysninger lækkes online

Sikre din identitet online med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Surfshark

Top 5 VPN -routere til dit hjem

Hvis du leder efter de bedste VPN -routere til hjemmebrug, landede du på det rigtige sted!

Invizbox 2 VPN -router

1. Invizbox 2 VPN -router

 1. Surfshark-klar
 2. Meget let at bruge
 3. Flere VPN -hotspots
 4. Automatisk sikkerhed og funktionsopdateringer
 5. Open source
 1. 2 Ethernet -porte

Invizbox 2 VPN skiller sig ud, fordi den er konfigureret til Surfshark – Opsætning af en VPN -router har aldrig været så let.

2. Vilfo

Fordele:

 1. Tillader delt tunneling
 2. Leveres med de nødvendige Surfshark -konfigurationer
 3. Let at betjene
 4. Hurtig selv med en VPN -forbindelse

Ulemper:

 1. Understøtter dobbeltbånd, men kun en kan være aktiv ad gangen

Vilfo VPN Router er en fremragende mulighed med Surfshark med sin flammende hastighed og let opsætning. Alle de nødvendige surfshark -installationer er allerede forberedt til dig.

Vilfo

Synologi RT2600AC

3. Synologi RT2600AC

 1. Hurtige forbindelseshastigheder
 2. Let at bruge
 3. Mange porte

Synologi RT2600AC er en vidunderlig VPN -router til hjemmebrug. Det giver fremragende hastighed og gode forbindelser.

4. Asus RT-AC86U AC2900 Dual Band Gigabit Wifi Gaming Router

 1. God hastighed
 2. Gamingoptimeret
 1. Kan være vanskeligt at oprette

Uanset om du er en videostreaming eller online spilfan, er ASUS RT-AC86U router et fremragende valg.

Asus RT-AC86U AC2900 Dual Band Gigabit Wifi Gaming Router

Glinet GL-MT300N-V2 MINI SMART ROUTER “MANGO”

5. Glinet GL-MT300N-V2 MINI SMART ROUTER “MANGO”

 1. Billig
 2. Lille og mobil
 3. Nem VPN -opsætning
 1. Begrænset Wi-Fi-hastighed
 2. Ingen multi-antenne fordele

Det er en lille router, der let passer i lommen. Det er også meget let at konfigurere til Surfshark VPN .

Hvorfor har du brug for en VPN -router?

Du har flere grunde til at ønske (og har brug for) en VPN -router. Her er et par af dem:

Beskyt hele din husstand

Har nogle gæster over, og ønsker ikke, at deres enheder skal være en sikkerhedsrisiko for dit netværk? Med en VPN -router behøver du ikke at bekymre dig. Det beskytter enhver enhed, der er forbundet med den. Du vil være sikker uden at tage ekstra skridt ved hjælp af dit hjem Wi-Fi.

Slap af med en brugervenlig forbindelse

Opsætning af enhver enhed i din husstand lyder udmattende? Du er heldig! Du behøver kun at oprette en VPN -router en gang, og så kan du glemme det. Stop med at bekymre dig om at ændre indstillinger eller trykke på den samme knap igen og igen for at sikre, at alle er beskyttet.

Få 24/7 VPN -sikkerhed

Bekymret dine børn er ikke opmærksomme på sikkerhedsrisici? Bekymre dig ikke mere: En VPN -router betyder, at du aldrig behøver at tænde den på dig selv. Du er beskyttet i det øjeblik, du opretter forbindelse til VPN -routerens netværk.

Sikre enheder, der ikke er kompatible

Dine telefoner, bærbare computere og tv’er kan have brugervenlige apps, men hvad med dit smarte køleskab eller Alexa? Hvis de er tilsluttet internettet, kan de blive hacket. Da du ikke kan installere VPN -apps på dem, er her din bedste løsning: en VPN -router, der dækker alt.

Sådan vælger du en VPN -router, og hvad man skal kigge efter?

Få dig selv en VPN-kompatibel router og se efter disse specifikationer:

Frekvens

2.4 GHz-bånd giver en langsommere Wi-Fi-forbindelse, men det er stærkere og går videre. Den 5 GHz er det bånd, der muliggør streaming af høj kvalitet, men det er svagere.

Fart

Jo højere hastighed på et givet bånd, jo hurtigere vil din forbindelse være. Den anførte 2.4 GHz -hastigheder vil altid være lavere end 5 GHz, selvom nogle routere måske er bedre til det ene bånd end det andet.

Trådløs sofistikering

En god router understøtter 802.11AC Standard og har “Multi-bruger, multiple-input, multiple-output”, der effektivt opdeler båndbredde mellem flere enheder.

Brugervenlighed

Installer guider og apps er vigtige – at installere og kontrollere en router via en moderne webgrænseflade er meget bedre og lettere.

Porte

De er vigtige for dem, der ønsker at bruge en routers funktionalitet fuldt ud ved at forbinde andre enheder og perifere enheder.

Internetudbyderkompatibilitet

Før du køber en ny router, skal du sikre dig, at den fungerer med din internetudbyder. Dette er selvforklarende, men meget vigtigt.

Sådan opsættes din VPN -router?

Den korte side af det – følg disse trin for at oprette en VPN på din router:

 • Indtast din IP -adresse i din webbrowsers adressebjælke;
 • Konfigurer din OpenVPN -klient. Dette trin kan variere afhængigt af hvilken router du gynger;
 • Gå til avancerede indstillinger og find VPN -fanen;
 • Aktivér indstillingen OpenVPN og opret forbindelse til VPN.

Husk, at detaljer kan afvige lidt afhængigt af producenten. Så her er nogle trin-for-trin-guider til Hold dig i kendskab .

Og det er ikke dem alle. Hvis du ikke kan finde din router på vores liste – nå ud til vores kundesupportteam, og de vil være i stand til at hjælpe.

Hvis du ønsker at lære mere om installation af en VPN på en router generelt, så har vi fået dig dækket!

Prøv det med en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Hvis du stadig er usikker på, om surfshark ville arbejde med din router, kan du altid teste den. Med vores 30-dages pengene-tilbage-garanti kan du nyde de fulde fordele ved et premium-abonnement uden risiko. Virkede ikke med din router? Var ikke den rigtige løsning for dig? Du kan altid sige ingen og få en refusion.

FAQ

Er VPN -routere noget godt?

VPN-routere er gode til at kryptere hele netværket og beskytte dine enheder, der ikke er VPN-kompatible.

Hvis du spørger, om en VPN-orienteret router er noget godt, er der en ting at huske. Manuel VPN -installation kræver dybere viden om, hvordan routere fungerer, fordi en fejl kan skade en router uopretteligt. Så VPN-orienterede routere sparer muligvis dig tid, penge og kampen for at installere en VPN manuelt.

Og hvis du spørger, “er VPN -routere det værd?”-For nogle, ikke rigtig, men for sikkerhedsbevidste mennesker er det bedre at forblive sikker end at være ked af det bagefter. Så til hver deres egen.

Hvad er begrænsningerne for VPN -routere?

Routeropsætninger er ikke perfekte. Der er et par ulemper at være opmærksomme på:

 1. Opsætningen kan være vanskelig;
 2. At skifte VPN -server på en router er ikke så let som at bruge en app på din enhed;
 3. Det beskytter ikke forbindelsen til routeren.

Hvilke routere arbejder med Surfshark VPN?

Her er vores supportteams bedste kompatible routere valg:

 • NetDuma R1 – Let at konfigurere;
 • Asus-routere: RT-N56U, RT-AC86U, DSL-AC51, RT-AC3200, AC68U, RT-N66U, AC66U, AC52U, RT-AC51U, AX88U, Rapture GT-AC2900.

Har jeg brug for en speciel router til en VPN -forbindelse?

Ikke rigtig. Nogle routere kan ikke understøtte VPN -forbindelser, men de fleste af dem er alligevel forældede. Chancerne er, at den router, du har hjemme, allerede understøtter VPN’er.

Hvordan ved du, om din router understøtter VPN’er?

Du kan altid tjekke online ved at søge i din routermodel og specifikationer . For eksempel kan de fleste routere, der kan køre OpenVPN, understøtte en Surfshark -forbindelse. Og som vi nævnte ovenfor, er der VPN-routere, der følger med surfshark forudinstalleret og konfigureret.

Kan jeg bruge en VPN -router med flere enheder?

Ja, du kan få adgang til et VPN -routernetværk med separate enheder. Det er faktisk det tilsigtede formål med en VPN-router-at have netværksdækkende kryptering, så enhver enhed derhjemme er sikret.