Løsning af forbindelsesproblemer forårsaget af sammenkobling af Apple -privatlivets fredindstillinger

Begræns IP -adressesporing ved at skjule din IP -adresse fra kendte trackere i mail og safari.

Begræns IP -adressesporing betydning

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Løsning af forbindelsesproblemer forårsaget af sammenkobling af Apple -privatlivets fredindstillinger

Klager over belastning på webstedet har været sunget ind for sent, og mens detaljerne varierer, har almindeligheden været, at problemerne startede med macOS 12.4 Monterey. Nogle gange var problemet bare med Safari; Andre gange påvirkede det også krom og andre browsere. I nogle tilfælde ville hele siden nægte at indlæse; I andre er det kun dele af siden, der ville mislykkes.

Løsningen på de problemer, jeg har set hidtil, er enkel: I systempræferencer> Netværk skal du slukke for grænse-IP-adressesporing for hver netværksadapter, du bruger (Ethernet og Wi-Fi nedenfor-de ser overraskende anderledes ud).

Begræns IP -adressesporingsindstillinger for MacOS Network Preference Rude

For nogle mennesker er problemerne udvidet til iOS 15 og iPados 15. Apple leverer den samme grænse IP-adressesporingsmulighed i indstillinger> Wi-Fi> Yournetwork og indstillinger> Cellular> Cellular Data Options.

Begræns IP -adressesporing i iOS 15

Hvis du læser det fine skrift under iPhone -skærmbillederne ovenfor, vil du bemærke, at det siger: ”Når dette er slukket, vil iCloud Privat Relay også blive slukket for dette netværk.”Denne meddelelse vises på min iPhone, fordi jeg har iCloud Privat Relay aktiveret til iPhone, mens jeg slukkede den på min Mac.

Jeg ville ønske, at jeg bedre forstod, hvad der sker her, men det er djævelsk vanskeligt at teste en funktion, der forhindrer sporing af ondsindede skuespillere, i betragtning af at jeg hverken er ondsindet eller en skuespiller. Skyning af situationen endnu mere er det faktum, at funktioner, der siger, at de begrænser IP -adressesporing eller skjuler din IP -adresse findes på tre helt separate steder:

  • iCloud Privat Relay: Denne overordnede privatlivsfunktion ruter al din trafik gennem to separate internetrelæer for at skjule din IP -adresse fra det websted, som du forbinder. Du kan tænde og slukke den i systempræferencer> Apple ID på Mac og Indstillinger>Dit navn I iOS og iPados.
  • Begræns IP -adressesporing: Denne indstilling er enten aktiveret eller deaktiveret for hvert netværk, du bruger, hvad enten det er Wi-Fi, Ethernet eller Cellular. Som nævnt ovenfor ændres beskrivelsen afhængigt af om iCloud Privacy Relay er tændt eller slukket.
  • Skjul IP -adresse: Safari og mail tilbyder begge denne mulighed i deres præferencer, men siger lidt om, hvordan det relaterer til iCloud Privat Relay.

Her er hvad jeg tror foregår, og hvor jeg er usikker. Jeg håber, du kan bruge disse oplysninger til at gå den fine linje mellem øget privatliv og hyppigere forbindelsesproblemer.

iCloud Privat Relay

Den første ting at kontrollere, om du oplever sporadiske netværksfejl er iCloud Privat Relay. Denne funktion, der kun er tilgængelig for iCloud+ -abonnenter, der betaler Apple for yderligere lagerplads, ruter al din trafik gennem to internetrelæer, et kørt af Apple og et andet kørt af et større indholdsleveringsnetværk som Akamai, Cloudflare eller Fastly. Apple har en hvidbog, der forklarer det detaljeret, men her er det grundlæggende.

Privatlivets sejr er, at kun din internetudbyder og Apple kender din IP -adresse, fordi din internetudbyder og det første stafet (kaldet “Ingress Proxy”) er nødt til at knytte forbindelsen til dig for at sende svaret tilbage til dig. Adressen på det websted, du vil indlæse, er dog krypteret.

Det andet stafet (kendt som “udgangs proxy”) tildeler en ny, midlertidig IP -adresse til anmodningen, dekrypterer adressen på destinationswebstedet og afslutter forbindelsen til det fjerntliggende websted. Med andre ord, Egress -proxy kender ikke din IP -adresse – det får kun nok information til at lokalisere dig i omtrent den rigtige region i verden, så geolocation er ikke et problem.

Apple anerkender, at iCloud Privat Relay kan forårsage problemer, delvis på grund af de nye transportprotokoller, den bruger. ICloud Privat Relay overtager også fra dine DNS -servere, som kan tage højde for nogle af problemerne; Mindst en bruger havde en pi-hul-annonceblokker installeret. MacOS fortæller dig dette, når du specificerer DNS -servere i systempræferencer> Netværk> Yournetwork > Avanceret> DNS.

iCloud Privat Relay Beroding DNS -servere

Som bruger, hvis du har problemer, er der dog kun to ting, du har brug for at prøve, som beskrevet ovenfor:

  • Deaktiver iCloud Privat Relay helt. Det er let tændt og slukket, så der er ingen skade i at vende den switch efter behov.
  • Deaktiver grænse -IP -adressesporing for et bestemt netværk. Det ville for eksempel give dig mulighed for.

Du ville ikke nødvendigvis gætte, at begrænsning af IP -adressesporing ville deaktivere iCloud Privat Relay for et bestemt netværk, og Apple nævner det kun én gang i sin dokumentation af iCloud Privat Relay og siger:

Privat relæ kan tændes eller slukkes bare for et specifikt netværk ved hjælp af grænse -IP -adressesporingspræference.*

Stjernen peger på en fodnote, der siger:

* I tidligere versioner af iOS, iPados og MacOS kaldes denne præference iCloud Privat Relay Relay.

Så hvorfor omdøbte Apple denne mulighed? Her bliver ting grumle. Jeg tror, ​​det har at gøre med grænse IP -adressesporing, der gør mere end bare at deaktivere iCloud Privat relæ.

Begræns IP -adressesporing

Apple har sagt, at deaktivering af grænse -IP -adressesporing slukker iCloud Privat Relay for et bestemt netværk. Og jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at hvis du deaktiverer både iCloud Privat Relay og begrænser IP -adressesporing, vil trafikken flyde normalt til og fra din internetudbyder og destinationssteder.

Men hvad med den resterende mulighed, hvor iCloud Privat Relay er slukket, men begrænsning af IP -adressesporing er tændt? Her kommer det fine udskrivning i spil. Når iCloud Privat Relay er tændt, lyder det fine tryk:

Begræns IP -adressesporing ved at skjule din IP -adresse fra kendte trackere i mail og safari. Når dette er slukket, vil iCloud Privat Relay også blive slukket for dette netværk.

Med iCloud Privat Relay slukket, krymper det fine print til:

Begræns IP -adressesporing ved at skjule din IP -adresse fra kendte trackere i mail og safari.

Jeg har ikke været i stand til at finde nogen Apple -dokumentation af, hvad det betyder, men min gæt er, at Apple i det væsentlige har indlejret den iCloud Private Relay -tilgang til at routing af trafik gennem to internetrelæer til mail og safari, således at det kun påvirker anmodninger fra dem apps. Hvad jeg ikke forstår er, hvad “skjul din IP -adresse fra kendte trackers” betyder, og hvordan det adskiller sig fra at skjule din IP -adresse generelt. Lad os undersøge.

Skjul IP -adresse

På MAC kan du gå til Safari> Præferencer> Privatliv for at finde en anden Skjul IP -adresseindstilling. I mail skal du se i mail> præferencer> privatliv, selvom du skal deaktivere beskyttelse af mail -aktivitet for at administrere Hide IP -adressemuligheden separat. (Generelt skal du forlade Protect Mail Activity aktiveret, hvis du kan.)

Skjul IP -adresseindstilling i MacOS Safari og Mail

I iOS og iPados finder du de ækvivalente muligheder i indstillinger> Safari> Skjul IP -adresse og indstillinger> Mail> Privatlivsbeskyttelse. I mail, igen, skal du slukke for Protect Mail -aktivitet, hvis du vil kontrollere skjule IP -adresse på egen hånd.

Skjul IP -adresseindstilling i iOS Safari og mail

Så hvad gør disse skjul IP -adressefunktioner? Med Safari er det vanskeligt at vide. Hvis du klikker på eller trykker på læring mere link på enten Mac eller iPhone, fører det dig til en forklarende side om iCloud Privat Relay, der ikke giver nogen indsigt i linket til Safari.

Mail er dog mere kommende. Klik eller tryk på dets Lær mere link, så får du en hel del information om, hvordan Protect Mail-aktivitet bruger et to-hop-system, der lyder næsten identisk med iCloud Privat Relay Relay. Det præciserer endda, at hvis du slukker for Protect Mail-aktivitet og forlader skjul IP-adresse aktiveret, vil den fortsætte med at “maskere din IP-adresse ved hjælp af det samme to-separate-internet-Relays design.”

Derudover skal du beskytte mailaktivitetsruter alt fjernindhold, der er downloadet via mail gennem to separate relæer, der drives af forskellige enheder. Den første kender din IP -adresse, men ikke det fjernpostindhold, du modtager. Den anden kender det fjernpostindhold, du modtager, men ikke din IP -adresse, i stedet for at give en generaliseret identitet til destinationen. På denne måde har ingen enkelt enhed oplysningerne til at identificere både dig og det fjernpostindhold, du modtager. Afsendere kan ikke bruge din IP -adresse som en unik identifikator til at forbinde din aktivitet på tværs af websteder eller apps til at opbygge en profil om dig. … Hvis du vælger at deaktivere Protect Mail-aktivitet, vil funktionen Skjul IP-adresse stadig maskere din IP-adresse ved hjælp af den samme to-separate-internet-Relays design.

Jeg formoder, at det er iCloud Privat Relay helt ned.

Samler det hele

Sådan mener jeg, at vi skal tænke på disse sammenkoblede indstillinger.

  • iCloud Privat Relay: På øverste niveau er iCloud Privat Relay. Tænd for det, og det kører al din trafik gennem indtrængen og udgangsproxyer, hvilket giver det højeste niveau af privatlivets fred. Det er dog helt sandsynligt, at iCloud Privat Relay vil forårsage problemer, så Apple lader brugerne falde ned til et lavere niveau af privatlivets fred.
  • Begræns IP -adressesporing: Det er her den grænse IP -adressesporingsmulighed på netværksniveau kommer ind. Du kan deaktivere det for at slukke for iCloud Privat relæ selektivt eller aktivere det (med iCloud privat relæ deaktiveret) for at anvende iCloud Privat Relay-lignende trafikrutning til trafik fra Safari og Mail. Men da disse apps er ganske forskellige – skal Safari være i stand til at oprette forbindelse til et langt mere varieret sæt servere end mail – separerede Apple dem også.
  • Skjul IP -adresse: Derfor har hver app sin egen hide -IP -adresseindstilling. Du skal muligvis slukke for iCloud Privat Relay, slukke for grænse -IP -adressesporing og slukke Safari’s Hide IP -adresseindstilling, men vil stadig holde Mail’s Hide IP -adresse mulighed aktiveret. Det kan tænkes, at du gerne vil deaktivere mails sporingsbeskyttelse og aktivere Safari’s, men det synes mindre sandsynligt.

Udlånsstøtte til min teori er, at hvis du deaktiverer skjul IP -adresse til Safari og begrænser IP -adressesporing til dit netværk og derefter tænder for iCloud Privat Relay, beder det dig først om Du at det er deaktiveret til dit netværk (nedenfor til højre).

iCloud Privat Relay Advarselsmeddelelser

Igen ved jeg ikke, hvad Apple betyder, når det specificerer, at den begrænser IP -adresse -sporing og skjul IP -adresse påvirker kun “Kendte trackers.”Skærmen Skærm på Safari gør det klart, så længe iCloud Privat Relay er aktiveret, kan du vælge mellem enten trackere og websteder eller bare trackere. Uden iCloud Privat relæ tændt, kan du kun vælge at skjule din IP -adresse fra trackere.

Jeg har ikke været i stand til at finde nogen Apple -dokumentation af, hvordan virksomheden identificerer kendte trackers og massage safari og mailtrafik for at beskytte din IP -adresse mod dem. Hvad sker der, når du opretter forbindelse til et fjerntliggende sted, der ikke er en kendt tracker? Sender Apple din IP -adresse igennem i det klare? Måske kunne nogen, der ved, hvordan man analyserer netværkstrafik, finde ud af det, men det er uden for mit dygtighedssæt.

Realistisk set, hvad der er vigtigt, er, at hvis du har problemer, kan du først slukke iCloud Privat Relay, og hvis det ikke løser problemet, skal du slukke for grænse IP -adressesporing. Hvis det endda ikke er nok, skal du slukke for Hide IP -adresse til safari eller mail.

Ellers skal du bare lade dem alle være tændt, og nyd det niveau af yderligere privatlivets fred, de leverer.

Abonner i dag, så du ikke går glip af små ting!

Hver uge får du tech-tip, dybdegående anmeldelser og indsigtsfulde nyhedsanalyse for kræsne Apple-brugere. I over 33 år har vi offentliggjort professionel, medlemsstøttet tech-journalistik, der gør dig smartere.

Registreringsbekræftelse vil blive sendt til dig.

Dette websted er beskyttet af Recaptcha, og Google Privatlivspolitikken og servicevilkårene gælder.

Kommentarer til løsning af tilslutningsproblemer forårsaget af sammenkobling af Apple -privatlivsindstillinger

Bemærkelsesværdige svar

20. juni 2022

En relateret indstilling, “Privat Wi-Fi-adresse” har skabt mig masser af problemer, i det mindste i at forstå mit netværk. Det ændrer MAC -adressen, hvilket er, hvad de fleste routere bruger til at forbinde IP -adresser til faktiske fysiske maskiner. Du kan deaktivere det på en wifi-basis, og det har jeg slået fra for hjem Trådløst internet. (Du får klager fra iOS, når du gør det …)

20. juni 2022

Det er temmelig let at se, hvilke webservere der ser til din IP -adresse. Du kan foretage en Google -søgning efter “hvad er min IP” eller bruge et af de websteder, der viser din IP -adresse. https: // www.Whatismyip.com/
https: // whatismyipaddress.com/ For eksempel, hvis du bruger Tor -browseren (som gør noget, der ligner Apple iCloud Privat Relay), vil du se en anden IP -adresse, den fra en Tor Exit -knude. Fra et terminalvindue kan du bruge værtskommandoen til at få info om den IP -adresse. Her er et eksempel ved hjælp af en IP -adresse, som det ses, når man gennemser med Tor: vært 185.220.100.253 Det giver dette svar, der viser ovenstående IP, der tilsyneladende hører til en Tor Exit -server. 253.100.220.185.In-addr.ARPA Domain Name Pointer Tor-Exit-2.Zbau.F3Netze.de. Ved at gøre dette skal du være i stand til at sammenligne, hvad der sker med de forskellige indstillinger og fra at bruge forskellige browsere. Debugging, hvorfor en forbindelse mislykkes, er mere kompleks, især når du tilføjer to (eller tre i tilfælde af TOR) mellemprodukter mellem dig og den server, du opretter forbindelse til. Nogle servere blokerer forbindelser fra TOR -netværket eller VPN’erne, og måske vil de begynde at gøre det med Apples mellemprodukter også.

20. juni 2022

Jeg betragter mig selv som en rimelig kompetent netværk fyr. Men kompleksiteten af ​​dette blæser bare mit sind. Jeg ved ikke, hvordan Apple kunne forvente, at nogen ikke er certificeret netværksingeniør at forstå dette, og jeg gætter på, at rigtige netværksingeniører allerede ved, hvordan man opretter proxies. Dette slår mig som en løsning på jagt efter et problem. Jeg har bygget mange af dem!
Tror jeg vil forlade alt det.

21. juni 2022

Jeg brugte et par timer på at prøve at forstå dette aburdly komplekse, dårligt designede funktion. Artiklen her er langt den bedste, jeg har læst. Jeg tror dog, at der er en logisk fejl:
”Du skal muligvis slukke for iCloud Privat Relay, slukke for grænse IP -adressesporing og slukke Safari’s Hide IP -adresseindstilling, men ønsker stadig at holde Mail’s skjul IP -adresse mulighed aktiveret.”Dette ville ikke fungere. Funktionen ville også være deaktiveret i mail. Se brug af mail -privatlivsbeskyttelse på Mac – Apple -support for mere klarhed:
”Bemærk: Hvis du fravælger afkrydsningsfeltet i netværkspræferencer for at begrænse IP-adressesporing til dit Wi-Fi- eller Ethernet-netværk, er din IP-adresse ikke skjult for afsendere, når du bruger netværket.”

21. juni 2022

Trackers og et tab af privatlivets fred er et reelt problem og motivationen til disse funktioner. Kompleksiteten af ​​denne løsning skyldes, at det problem, det er målrettet mod, med vilje blev skabt og ofte raffineret af uærlige mennesker.

21. juni 2022

Er ikke enig. Jeg bruger en VPN, ublock-oprindelse og en e-mail-udbyder med en indbygget beskyttelse af privatlivets fred. Ingen af ​​disse er komplicerede. Problemet her, IMO, er meget dårligt, næsten Kafkaesque -design og det faktum, at de oplysninger, som Apple leverer, er spredt og utilstrækkelig. Apple kunne simpelthen give systemdækkende grundlæggende VPN-funktionalitet med en on-off switch og tilføje privatlivsindstillinger til Safari og Mail. Netværkslaget er ikke nødvendigt. (Hvem vil blokere e -mail- og webstedssporere i netværk A, men ikke i netværk B?) Min gæt er, at 95+ ud af 100 mennesker ikke har nogen idé om, hvordan man indstiller dette.

21. juni 2022

Jeg ved ikke, om denne ordspil var forsætlig, men det fik mig til at smile under alle omstændigheder

Adam Engst:

Skyende Situationen er yderligere det faktum, at funktioner, der siger, at de begrænser IP -adressesporing eller skjuler din IP -adresse findes på tre helt separate steder:

21. juni 2022
Cyrus.Backous:

(Hvem vil blokere e -mail- og webstedssporere i netværk A, men ikke i netværk B?)

Nogle gange er offentlige wifi -netværk persnickety om, hvad du kan og ikke kan gøre med dem (e.g., De blokerer visse porte, der kan bruges af disse indstillinger, eller såsom i nogle lande blokerer trafik til alle VPN -tjenester), så evnen til at gøre dette diskret af netværk er ikke en så dårlig idé.

21. juni 2022
Doug Miller:

Nogle gange er offentlige wifi -netværk persnickety om, hvad du kan og ikke kan gøre med dem (e.g., De blokerer visse porte, der kan bruges af disse indstillinger, eller såsom i nogle lande blokerer trafik til alle VPN -tjenester), så evnen til at gøre dette diskret af netværk er ikke en så dårlig idé.

Jeg ville bare slukke for VPN. Jeg ville alligevel ikke have, at makos husker den offentlige Wi-Fi.
22. juni 2022

Jeg synes dog, at private Wi-Fi-adresser er statiske for hvert netværk, dog. Det burde ikke give dig problemer, selvom ja, jeg deaktiverer det for pålidelige netværk, fordi grunde. Men privat stafet er en klynge. Det filtrerer ikke al trafik – kun TCP -port 80 universelt og al trafik fra Safari. De selektive muligheder, der også er tilgængelige i mail og safari med fuld dækning i iCloud Plus, der er slukket ser ud til at være en undergruppe af disse HTTP -anmodninger for kendte trackere. Begge typer dækning deaktiveres derefter fuldstændigt på en grænseflade-for-interface-basis. Hele Shebang løber over UDP-port 443, hvilket derefter betyder, at mange Wi-Fi-hotspots de facto blokerer det fuldstændigt, fordi de paradoksalt nok kun give lov til TCP -porte 80 og 443 (web) og DNS. (Otoh, hvis du er på en offentlig Wi-Fi, får du noget de facto anonymitet, men ikke privatliv.) Og hastighederne, ja, nogle gange efterlader de meget at ønske: min RSS -læser lire sender en flurry af anmodninger over HTTP, som med relæ på, slibes hele min enhed til en gennemsøgning. Jeg tror, ​​hvad de bør Har gjort, gives netop iCloud Plus-brugere fulddækning VPN, der kan falde tilbage til TCP-port 443 for indkapsling med indstillinger til indstilling af, hvilke netværk der skal bruges på (i det samme område af UI), og have mail’s og Safaris tracker-blokkere bruger Enkel applikationslag, der proxyerer for at gøre hele privatlivets fred. Jeg mener virkelig, er det ikke det, det handler om – at holde Adtech -folket i skak? Du kunne med lidt mere teknik implementere et to-hop-relæ til alle protokoller og websteder, omend at det ville være lidt mere udfordrende, hvis det blev tænkt vigtigt nok, men en VPN vil allerede få dig det meste af Vej der i dag med kontroller i din webbrowser. Jeg har altid kørt med eksterne billeder i mail. Plus selvfølgelig vil en VPN give dig undgåelse af geoblock, hvilket Apple ikke kan gøre, fordi de er i sengen med indholdsindustrien. Værre er, at internetudbydere og regeringer (ofte i Hock) kan bagatalt målrette iCloud, fordi det er stort; Medmindre Apple foreslår at gøre dette “til som standard” og sikre, at det fungerer på trods af forhindringer – og en del af mig håber, at det kan irritere autoritære og erhvervelige internetudbydere og regeringer overalt – er det tvivlsomt, hvor nyttigt dette kan være som en lang -Term midler til at holde dine browservaner ude af hænderne på dataindsamler. Der er kun et lyspunkt i hele situationen, AFAICT: IPv6. Fordi applikationstrafikken afsluttes ved IPv6-aktiverede proxier, tænder for privat relæ får dig IPv6-adgang, selvom du kun har IPv4. Yay! Revolutionen er her!

22. juni 2022

Adam, tak for denne analyse! Jeg havde tidligere “blokeret fjernindhold” i mail aktiveret før Monterey. Da jeg blev opdateret til Monterey, skiftede jeg dette til “at beskytte mailaktivitet”. Derefter begyndte jeg at have alle slags problemer med posten, der ikke indlæser meddelelsesindhold korrekt, selv hvad du ville synes er enkel tekst. Sluk for “Limit IP -adressesporing” på netværksgrænsefladen ryddet alt dette op. Jeg er ikke for bekymret for at slukke for denne mulighed, da jeg kører et PI-hul og ubundet (ved hjælp af DNSSEC) på et helt netværksbasis.

24. juni 2022

Jeg vokser mere og mere mistænksom over for dette som grundårsagen til safari -forbindelsesproblemer siden Monterey. Jeg var oprindeligt skeptisk over for en profil, da den så ud til at ske kun på arbejdet (hvor jeg har brug for den profil for at kunne oprette forbindelse til personalet WiFi overhovedet), men efter at have læst denne artikel, regnede jeg med, at jeg bare ville prøve Prefs> Network> WiFi> Begræns IP -adressesporing. Og Presto, lige siden jeg gjorde det havde jeg ikke flere tilslutningsproblemer med Safari på arbejde Wifi. Derefter i morges som eksperiment vendte jeg den indstilling tilbage, efter at jeg havde tilsluttet mig Wifi, og sikker nok, efter ca. 1 time kunne Safari ikke længere oprette forbindelse til en lokal webside her (mens Firefox ikke havde nogen problemer). Måtte skifte wifi -netværk for at få safari til at oprette forbindelse igen. Jeg er dog ikke 100% sikker på, at jeg er klar til fuldt ud at tro, at dette er den ensomme skyldige endnu. For det første har Safaris egne præferencer stadig “skjul IP -adresse fra trackers” [som en side, hvorfor kapitaliserer Apple forskelligt i Safari Prefs vs vs. Sys Prefs? – Faktisk afslører et nærmere blik, at de er inkonsekvente, selv inden for de valgte netværkssystemer] – ikke sikker på, om det er en modsigelse eller relevant faktisk. For en anden, bare skiftende netværkspræference “Begræns IP -adressesporing”, efter at problemet startede, var ikke tilstrækkelig til at løse forbindelse. Jeg var stadig nødt til at skifte wifi -netværk først. Måske vil jeg aldrig vide det. Men indtil videre er jeg fristet til bare.

1. august 2022

Jeg havde usædvanlige problemer med en Apple Mail -e -mail -vedhæftet fil fra en betroet kilde, hvorfra jeg har modtaget de samme typer vedhæftede filer før. Da han klikkede på vedhæftningen, nægtede Safari at åbne “Filen: // …”. Men det havde åbnet den samme type tilknytning perfekt for et par uger siden. Det viser sig, at denne type fil krævede “grænse -IP -adressesporing” for at blive slukket i netværkspræferencer som beskrevet i denne artikel for at blive åbnet korrekt. Men det øjeblik, jeg havde læst denne artikel efter offentliggørelse, havde jeg gjort netop det. Så hvordan gik det tilbage på? Timingen får mig til at mistænke MacOS 12.5 Opdatering Jeg havde installeret 20. juli som den skyldige. (Jeg kan ikke bevise det og har ingen beviser.) Men jeg sender dette, hvis andre har en pludselig post- eller safari -problem, de troede, de allerede havde løst. I mine 12.5 installation i det mindste, dette blev skiftet tilbage uden mit input.

16. december 2022

Tak fordi du sendte denne artikel. Jeg er en netværk fyr, så jeg kender generelt min vej rundt denne slags ting, DNS osv. Apple har en måde at “deaktivere” privat relæ via nogle DNS -poster. Jeg har disse på mit hjemmenetværk, så jeg troede, jeg var god til at gå. Jeg lavede en ny installation af Ventura, og nogle steder ville ikke næppe indlæse i safari. Når jeg først fandt indstillingen med hensyn til “trackers” og slukkede den, var alt indlæst fint. Hvad der er super skuffende er, at der er så mange steder at røre ved for at aktivere/deaktivere/verificere dette. Synes mere som noget Microsoft ville designe. For mig personligt går jeg hele eller intet rute. Enten tænd alt på “fuld eksplosion” eller sluk for det hele.

10. januar 2023

Bare i tilfælde af at dette hjælper nogen anden: havde et underligt problem, hvor en ny iPhone 14 ikke ville tillade mig at oprette forbindelse til Kindle. I løbet af at prøve at løse det opdagede Amazons såkaldte tekniske support, at jeg ikke kunne logge ind på nogen Amazon-app eller endda på Amazons hjemmeside via Safari. I alle tilfælde fik jeg en fejlmeddelelse om, at jeg ikke var tilsluttet internettet (men ikke noget problem med noget andet sted). Til sidst blev jeg bedt om at gøre en fuld gendannelse på telefonen, som ikke hjalp. De havde ingen yderligere forslag og bad mig om at tale med Apple. Apple Tech fik mig til sidst gennem en fuld undersøgelse af indstillinger på telefonen. Problemet viste sig at være, at privat relæ under iCloud -indstillingerne var aktiveret. Desværre kan du kun slukke for det midlertidigt for et specifikt websted, så jeg har deaktiveret det helt og vil svare på min VPN, hvilket ikke forårsager et problem med Amazon.
Til info om privat stafet – om iCloud Privat Relay – Apple Support

19. januar 2023

OK, så underligt nok, efter måneder med indstillingen “Beskyt mailaktivitet” i mail, hvilket resulterer i, at enhver meddelelse med eksternt indhold vises med “indholdet kunne ikke indlæses privat” advarsel, pludselig indlæses en sådan e -mail uden denne advarsel, Og med det eksterne indhold! Dette skete en gang før (under Monterey … tror ikke, det nogensinde har fungeret for mig under Ventura). Jeg gjorde ingen opdateringer til noget og ændrede heller ikke nogen indstillinger. Et øjeblik (godt intervallet mellem mailchecks var sandsynligvis i størrelsesordenen et par timer), det fungerede ikke, så boom! Pludselig var det. Jeg ville elske at finde ud af, hvad der ændrede sig, hvor det fik dette til at ske. Og vi får se, hvor længe det varer denne gang ..

Deltag i diskussionen i Tidbits Discourse Forum

Deltagere

Tidbits er copyright © 2023 Tidbits Publishing Inc. Genbrug styret af Creative Commons -licens.

Cookies & Privacy: Vi ville ønske, at vi talte om chokolade-chip-cookies her, men vores websted-som næsten alle andre-relaterer på et par mindre digitale cookies. Forskellige love over hele verden kræver, at vi fortæller dig det faktum, så betragt dig selv informeret, hvis ikke næres. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af disse cookies. Cookie og privatlivets meddelelse