Den sindssygt brede begrænsningslov kunne forbyde meget mere end bare tiktok

Rachel Cohen, kommunikationsdirektør for senator Warner, svarede ved at fortælle bundkortet i en e -mail ”Denne lovgivning er rettet mod virksomheder som Kaspersky, Huawei og Tiktok, der skaber systemiske risici for De Forenede Staters nationale sikkerhed – ikke til individuelle brugere.”Hun tilføjede” Tærsklen for kriminel straf i dette lovforslag er utroligt høj – for højt at nogensinde være optaget af handlingerne fra en person, en individuel bruger af Tiktok eller en VPN.”

Begræns handling VPN

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Den ‘sindssygt brede’ begrænsningslov kunne forbyde meget mere end bare tiktok

Digitale rettighedseksperter fortalte bundkort til begrænsningsloven, som kan bruges til at forbyde Tiktok, kunne også påvirke mange andre typer tjenester, inklusive VPN’er.

Joseph Cox

29. marts 2023, 18.16
Billede: Nurphoto/bidragyder

Skærmbillede 2021-02-24 ved 3

Hacking. Desinformation. Overvågning. Cyber ​​er bundkortets podcast og rapportering om Internettets mørke underbukken.

Begrænsningsloven, et foreslået stykke lovgivning, der leverer en måde, som regeringen kan forbyde Tiktok, indeholder ”sindssygt bredt” sprog og kan føre til, at andre apps eller kommunikationstjenester med forbindelser til udlandet er forbudt i U.S., Flere digitale rettighedseksperter fortalte bundkort.

Lovforslaget kunne have konsekvenser ikke kun for sociale netværk, men potentielt sikkerhedsværktøjer såsom virtuelle private netværk (VPN’er), som forbrugere bruger til at kryptere og rute deres trafik, sagde en. Selvom lovforslagets intention er at målrette apps eller tjenester, der udgør en trussel mod national sikkerhed, bekymrer disse kritikere, at det kan have meget bredere konsekvenser for det første ændringsforslag.

Reklame

”Begrænsningsakten er en omdirigering med vanvittigt bredt sprog, der rejser alvorlige problemer med menneskelige og borgerlige rettigheder,” Willmary Escoto, U.S. Politikanalytiker for Digital Rights Organization Access nu fortalt bundkort i en e -mail -erklæring.

Ved du noget andet om begrænsningsloven? Vi vil meget gerne høre fra dig. Ved hjælp af en ikke-arbejde telefon eller computer kan du kontakte Joseph Cox sikkert på signal på +44 20 8133 5190, Wickr på Josephcox eller e-mail [email protected].

Riana Pfefferkorn, forskerstipendiat ved Stanford Internet Observatory, fortalte bundkortet i en e -mail ”Denne regning er bestemt bekymrende, idet det ville give en stor mængde magt til den udøvende filial. Det burde være foruroligende i enhver sammenhæng: nylige eksempler over hele verden, fra Israel til Kina, viser os de risici, der opstår ved at forstyrre kontrol og balance for at favorisere udøvende magt.”

”Det implicerer absolut disse fri ytringsrettigheder for Kongressen at give præsidenten magten til at tage” passende ”handling – op til og med at forbyde – mod en bestemt ikt i navnet på national sikkerhed eller amerikanernes sikkerhed og sikkerhed. (Selvom du stoler på Joe Biden med denne magt, ville du stole på Donald Trump – der forsøgte at forbyde Tiktok såvel som WeChat, mens du var i embedet – med det?), ”Tilføjede hun.

Begrænsning af fremkomsten af ​​sikkerhedstrusler om, at risikooplysninger og kommunikationsteknologi (begrænsning) ledes af senatorerne Mark Warner (D-VA) og John Thune (R-SD). Parret indførte regningen tidligere i denne måned, som bevidst ikke er begrænset til bare Tiktok.

Reklame

I henhold til begrænsningsakten ville Department of Commerce identificere informations- og kommunikationsteknologiprodukter, som en udenlandsk modstander har nogen interesse i eller udgør en uacceptabel risiko for national sikkerhed, meddelelsen lyder. Lovforslaget gælder kun for teknologi, der er knyttet til en ”udenlandsk modstander.”Disse lande inkluderer Kina (såvel som Hong Kong); Cuba; Iran; Nordkorea; Rusland og Venezuela.

Lovforslagets sprog inkluderer vage udtryk som “desktop-applikationer”, “mobile applikationer”, “spilapplikationer”, “betalingsapplikationer” og “webbaserede applikationer.”Det er også målrettet mod anvendelig software, der har mere end 1 million brugere i U.S.

”Begrænsningsloven kunne føre til, at apps og andre ikt -tjenester med forbindelser til visse udenlandske lande blev forbudt i USA. Enhver lovforslag, der giver den amerikanske regering mulighed for at forbyde en onlinetjeneste, der letter amerikanernes tale rejser alvorlige bekymringer for første ændring, ”fortalte Caitlin Vogus, viceadministrerende direktør for Center for Democracy & Technology’s Free Expression Project, til bundkort i en e -mail -erklæring. ”Selvom regninger som begrænsningsloven kan være motiveret af legitime bekymringer om privatlivets fred, ville forbud mod ikt -tjenester med forbindelser til udlandet ikke nødvendigvis hjælpe med at beskytte amerikanernes privatliv. Disse lande kan stadig få data på andre måder, som ved at købe dem fra private datamæglere.”

Reklame

Escoto fra Access Now tilføjet, ”Som skrevet kunne det brede sprog i begrænsningsakten kriminalisere brugen af ​​en VPN, der væsentligt påvirker adgangen til sikkerhedsværktøjer og andre applikationer, som sårbare mennesker er afhængige af for privatlivets fred og sikkerhed.”

”Mange enkeltpersoner og organisationer, herunder journalister, aktivister og menneskerettighedsforkæmpere, bruger VPN’er til at beskytte deres online aktivitet mod overvågning og censur. Lov om begrænsning ville udsætte disse grupper for overvågning og undertrykkelse, som kunne have en kølig effekt på ytringsfrihed og udtryk, ”skrev Escoto.

(Mange VPN -virksomheder deltager i vildledende markedsføringspraksis, der overdriver deres betydning og påståede sikkerhedsfordele. Brugt korrekt, og med en udbyder, der ikke introducerer sine egne problemer, såsom logning af brugernes trafik, kan VPN’er være et nyttigt værktøj til digital sikkerhed).

Rachel Cohen, kommunikationsdirektør for senator Warner, svarede ved at fortælle bundkortet i en e -mail ”Denne lovgivning er rettet mod virksomheder som Kaspersky, Huawei og Tiktok, der skaber systemiske risici for De Forenede Staters nationale sikkerhed – ikke til individuelle brugere.”Hun tilføjede” Tærsklen for kriminel straf i dette lovforslag er utroligt høj – for højt at nogensinde være optaget af handlingerne fra en person, en individuel bruger af Tiktok eller en VPN.”

Med lovforslagets introduktion pegede Warner og Thune i stedet på andre udenlandske forbundne virksomheder, der kan udgøre deres egne sikkerheds- og privatlivsproblemer.

Reklame

”Før Tiktok var det imidlertid Huawei og ZTE, der truede vores lands telekommunikationsnetværk. Og før det var det Ruslands Kaspersky Lab, der truede sikkerheden for regerings- og virksomhedsenheder, ”sagde Warner i en erklæring på det tidspunkt. ”Vi har brug for en omfattende, risikobaseret tilgang, der proaktivt tackle kilder til potentielt farlig teknologi, før de får fodfæste i Amerika, så vi spiller ikke WHAC-A-Mole og kryptering for at indhente, når de allerede er allestedsnærværende.”

Sens. Tammy Baldwin (D-WI), Deb Fischer (R-NE), Joe Manchin (D-WV), Jerry Moran (R-KS), Michael Bennet (D-Co), Dan Sullivan (R-AK), Kirsten Gillibrand (D-NY), Susan Collins (R-ME), Martin Heinrich (D-NM) og Mitt Romney (R-UT) er medsponsorer for den foreslåede lovgivning

Både Vogus og Escoto pegede på en anden potentiel løsning: U.S. vedtager en mere grundlæggende privatlivslovgivning.

”Hvis Kongressen ser alvorligt på at tackle risici for amerikanernes privatliv, kunne den opnå langt mere ved at fokusere sin indsats på at vedtage omfattende lovgivning om privatlivets fred som American Data Privacy and Protection Act,” sagde Vogus.

OPDATERING: Dette stykke er blevet opdateret til at omfatte kommentar fra Senator Warner’s Office og Riana Pfefferkorn.

Abonner på vores cybersecurity podcast, cyber. Abonner på vores nye Twitch Channel.

Original rapportering om alt, hvad der betyder noget i din indbakke.

Ved at tilmelde dig, accepterer du betingelserne for brug og privatlivspolitik & at modtage elektronisk kommunikation fra Vice Media Group, som kan omfatte markedsføringskampagner, reklamer og sponsoreret indhold.