De bedste VPN -tilbud i september 2023: Top VPN -abonnementer starter på lidt over $ 2 pr. Måned

ве ы хотим полить боле, запатиåbe. Но инога не стоит рисовать ради бесатноia. Часто они небезопасны и работают меденноо, поэтом ле вырать патный сервис. Хотите эоономить? Ищите оайн предожениindes vpn. Кога это возожно, выирайте боле дит ledelse и значително эоономить.

Лие онлайн предожениindes vpn течение Всег гd

Как и юыown друие комании, vpn-провайеры предаiaug ud. Оычedel ного времени. Это значит, что вам просто нужно знать, когда и где их искать, и вы сможете находить отличные предложения VPN в любое время.

L?

хотите защитить свою конфи денциалность интернне, н н жаgå жагаг ж ж жgå жа жа жагагагиessen? Вам нжен vpn, который оесечит ва и и. Это значит, что провайер дожен преда jun и надежное шифрован Hvad.

ве ы хотим полить боле, запатиåbe. Но инога не стоит рисовать ради бесатноia. Часто они небезопасны и работают меденноо, поэтом ле вырать патный сервис. Хотите эоономить? Ищите оайн предожениindes vpn. Кога это возожно, выирайте боле дит ledelse и значително эоономить.

De bedste VPN -tilbud i september 2023: Top VPN -abonnementer starter på lidt over $ 2 pr. Måned

Alle produkter, der er omtalt her, vælges uafhængigt af vores redaktører og forfattere. Hvis du køber noget gennem links på vores side, kan Mashable tjene en tilknyttet kommission.

En over-skulder-visning af en mand, der bruger en VPN på en bærbar computer

Flyv under din internetudbyder. Kredit: Proton VPN

Deal Priser og tilgængelighed kan ændres efter offentliggørelsestidspunktet. Lær mere om, hvordan vi vælger tilbud.

Opdatering: Sep. 21, 2023, 9:48 a.m. Edt Denne historie er blevet opdateret med de nyeste og største VPN -tilbud.

Hurtige links:
Bedste liste over funktioner
$ 3.19/måned (spar $ 9.80/måned)

Nordvpn -logoet

Mest globalt forskellige servernetværk
$ 6.67/måned (spar $ 6.28/måned)

ExpressVPN -logoet

Bedst til privatlivets fred
$ 4.99/måned (spar $ 5/måned)

Proton VPN -logoet

Bedst til streaming
$ 2.19/måned (spar $ 10.80/måned)
Bedst til VPN Newbies
$ 4.17/måned (spar $ 5.82/måned)

Tunnelbear -logoet

Brug af et virtuelt privat netværk (eller VPN) er en nem måde at omgå geo-begrænsninger på På streaming og spil Indhold, beskyt virksomhedsdata, mens du arbejder eksternt og gennemser privat på offentlige WiFi -netværk. De fleste udbyderes planer koster overalt fra $ 2 til $ 13 pr. Måned, skønt mange lokker kunder ind med nedsatte indledende satser, der skyrocket efter din første periode. For at hjælpe dig med at låse en plan, der passer til dit budget på kort og lang sigt, udarbejder vi en ugentlig roundup af de bedste tilbud på alle VPN’er Vi har personligt testet. Nedenfor kan du tjekke vores bedste valg fra 21. september.

Nordvpn-Spar 75% på et 27-måneders standardabonnement

Nordvpn -logoet

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: Nordvpn
$ 3.19/måned (spar $ 9.80/måned)

Power -brugere bør ikke tænke to gange på at tilmelde sig Nordvpn, en industrigigant, der bundter sin meget tilpassede VPN -service med avancerede sikkerhedsfunktioner som Tor Access, en mørk webmonitor og malware -beskyttelse. Nye brugere kan tilmelde sig en to-årig standardplan til den indledende sats af $ 3.19/måned (faktureret $ 83.13 på forhånd), som er 75% rabat på sine sædvanlige $ 12.99/måned prisfastsættelse og beskyttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. (Hvis du ikke ser den rabat reflekteret, kan du prøve.) Planen fornyes årligt til $ 8.29/måned efter din første periode slutter.

Valgfrie tilføjelser inkluderer:

ExpressVPN-Spar 49% på et 15-måneders abonnement

ExpressVPN -logoet

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: Expressvpn
$ 6.67/måned (spar $ 6.28/måned)

ExpressVPN er en veletableret VPN-service med et globalt forskelligartet servernetværk, en brugervenlig app, en indbygget tracker-blokering og en stærk forpligtelse til brugernes privatliv. Dens månedlige sats svæver også omkring den høje ende af prisspektret til $ 12.95, så vi anbefaler at vælge sin 15-måneders plan til $ 6.67/måned (faktureret $ 99.95 Upfront)-Det er en besparelse på 49% og dækket af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dit abonnement konverterer til en $ 8.32/månedens årlige plan efter den første periode er op.

Proton VPN-Spar 50% på et to-årigt plus-abonnement

Proton VPN -logoet

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: Proton VPN
$ 4.99/måned (spar $ 5/måned)

Proton VPN er et andet godt valg til privatlivets fred med open source-apps og ultra-gennemsigtige selskabspolitikker. Det tilbyder en anstændig gratis plan, men vi anbefaler dets plus-niveau for fuld adgang til dets servernetværk, streaming og P2P-support, multi-hop, op til 10 samtidige forbindelser og TOR-adgang. Månedlige abonnementer går typisk for $ 9.99, men du sparer 50% og betaler $ 4.99/måned (faktureret $ 119.76 på forhånd), hvis du forpligter dig til en to-årig plan. Det er en fast, levetidspris, der ikke stiger efter din første periode, hvis du beslutter at fornye, hvilket er temmelig sjældent. En 30-dages pengene-tilbage-garanti gælder også her.

Cyberghost VPN-Spar 83% på et 26-måneders abonnement

Cyberghost VPN -logoet

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: Cyberghost VPN
$ 2.19/måned (spar $ 10.80/måned)

Cyberghost hævder på et massivt netværk med specielle servere, der er optimeret til streaming, spil og P2P for at hjælpe med at minimere forsinkelse. Nye kunder kan tilmelde sig en 26-måneders plan på Just $ 2.19/måned (faktureret $ 56.94 på forhånd), hvilket sparer 83% på sit standard månedlige gebyr på $ 12.99. Dit abonnement fornyes som en $ 4.75/måned Årsplan efter den indledende periode er op, hvilket stadig ikke er forfærdeligt-og som alle Cyberghosts flerårige planer kommer det med en 45-dages pengene-tilbage-garanti plus fri adgang til sin ID-beskyttelse og privatlivsvagter Værktøjer. Hvis du ikke vil forpligte dig til noget endnu, kan du prøve Cyberghost gratis i op til en uge, afhængigt af platformen.

Valgfrie tilføjelser inkluderer:

  • Dedikeret IP – $ 2.50/måned$ 5/måned (Spar 50%) I to år

TunnelBear-Spar 58% på et to-årigt ubegrænset abonnement

Tunnelbear -logoet

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: TunnelBear
$ 4.17/måned (spar $ 5.82/måned)

Vores go-to-anbefaling til enhver, der aldrig har brugt teknologien før, TunnelBear er en enkel, let VPN med en intuitiv (og yndig) grænseflade. Selvom det ikke er i stand til at fjerne blokering af streamingsteder, skal det tjene dig godt til grundlæggende websurfing. Vælg sin ubegrænsede plan over den gratis version til ubegrænset browsing og prioriteret kundeservice, der koster $ 4.17/måned (faktureret $ 99.99 Upfront) Når du tilmelder dig to år – det er 58% rabat på sine sædvanlige $ 9.99/måned sats. Der er desværre ingen pengene-tilbage-garanti, men der tilbydes tilbagebetaling fra sag til sag.

Privat internetadgang (PIA)-Spar 82% på et 26-måneders abonnement

Det private internetadgangslogo

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: privat internetadgang
$ 2.19/måned (spar $ 9.80/måned)

Det er ikke noget særligt specielt, men for brugere på jagt efter en grundlæggende VPN med open source-apps, indbygget annonceblokering og ubegrænset samtidige forbindelser er PIA værd at se på. Du betaler kun $ 2.19/måned (faktureret $ 56.94 Upfront) i 26 måneders dækning under ryggen til skolesalg, der tager 82% rabat på sin regelmæssige sats på $ 11.99/måned; at gør Medtag en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skifter til en årlig plan til $ 4.75/måned efter den indledende periode er forbi.

Valgfrie tilføjelser inkluderer:

  • Antivirus af Pia – $ 1.45/måned$ 4.50/måned (spar 68%) i to år
  • Dedikeret IP – $ 2.50/måned$ 5/måned (Spar 50%) I to år

IPVanish-Spar 75% på et to-årigt abonnement

IPVanish -logoet

Åbnes i et nyt vindue
Kredit: Ipvanish
$ 2.99/måned (spar $ 9/måned)

En anden midtvejsudvalg, IPVanish kompenserer for en mangel på avancerede sikkerhedsfunktioner med en minimalistisk, ligetil app og support til ubegrænset samtidige forbindelser. Du kan få dine to første år i $ 2.99/måned (faktureret $ 71.76 på forhånd), der barberer 75% af sin sædvanlige månedlige sats på $ 11.99 og inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Efter at dette valgperiode er op, bliver du stødt på $ 7.50/måned på en årlig plan.

Redaktørens note: IPVanish ejes af Ziff Davis, Mashable’s Publisher. Eventuelle ipvanske produkter eller tjenester, der er vist på Mashable, er dækket uafhængigt af vores team.

Relaterede historier

  • Hvad er en VPN?
  • Bedste VPN til at forblive anonym og sikker på nettet
  • Bedste billige VPN’er: Bliv anonym online uden at gå i stykker
  • Hvad er en VPN -router?