Den bedste VPN til Xbox

Contents

En let hældning med PureVPN er det faktum, at det kun kan bruges sammen med routere, hvis du bruger PPTP- eller OpenVPN -protokollen. Da routerforbindelser er en af ​​de mest almindelige metoder, som folk bruger for at forbinde deres VPN til deres Xbox, er det forståeligt, at dette vil være skuffende for nogle læsere.

Den bedste VPN til Xbox One og Xbox Series X 2023

Hvis du ønsker at få en VPN til din Xbox, har vi en håndfuld anbefalinger til dig, fra Nordvpn til Surfshark, og vi håber, de vil gøre det lettere at beslutte.

Bedste VPN til Xbox: En Halo Xbox -serie X foran en grøn kodet skærm

Offentliggjort: 8. september 2023

Mens VPN’er primært bruges til at beskytte folks privatliv på internettet, hvis du bruger en VPN til Xbox One eller Xbox Series X, Du finder dig selv at få adgang til et væld af fordele. Fra region-eksklusive spil, til bonusser og endda udvidede streamingmuligheder åbner VPNS mange døre til Xbox-brugere.

Så som er den bedste VPN til Xbox One og Xbox Series X? Nå, det afhænger virkelig af, hvad du vil bruge det til, men hvis du har svært ved at beslutte, hvilken du skal bruge, håber vi, at denne guide vil hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder, fordi vi har valgt fem af de største udfordrere.

For at bruge en VPN med din Xbox, skal du enten køre din VPN gennem din router (derved gøre enhver enhed i huset tilslut gennem VPN), eller du skal tilslutte din konsol til din computer via et Ethernet -kabel. Så hvis du har VPN på computeren, vil du også være i stand til at forbinde din Xbox gennem den. Men inden du gør det, skal du beslutte, om du skal gå efter den hurtigste VPN, en gratis VPN eller et af vores andre valg nedenfor.

Ingen tid til at læse gennem alle vores anbefalinger? Her er vores top tre valg med et øjeblik:

Det Bedste VPN’er til Xbox One og Xbox Series X er:

Bedste VPN til Xbox - ExpressVPN. Billedet viser virksomheden

1. Expressvpn

ExpressVPN Oversigt:

Server totaler 3.000+ servere i 94 lande
Kompatible tjenester/spil Fortnite, Call of Duty: Warzone, FIFA, Minecraft, Netflix, Prime Video, BBC iPlayer, Hulu og mere
Gratis prøveversion Ingen gratis prøve
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser 5
Router support Ja

Fordele

 • Lightway Protocol sikrer hurtig ydelse
 • TrustedsServer System giver et ekstra lag af privatlivets fred
 • Spænder over 94 lande

Ulemper

 • Lidt dyrere end andre valg
 • Mindre overordnede servertælling
 • Ingen gratis prøve

De, der søger en Xbox VPN, kan ikke gøre det bedre end at bruge ExpressVPN. Denne udbyder har altid forsøgt at levere privatlivets fred for spillere, hvad enten det er for at beskytte dem mod DDoS -angreb udført af ømme tabere, eller blot for at hjælpe dem lettere at finde et spil med internationale servere. ExpressVPN har endda muligheder, der er optimeret til Xbox -brugere.

Denne udbyder har 3.000 servere, som ganske vist er færre end nogle andre udbydere, men de er spredt over en imponerende rækkevidde på over 90 lande. Med dette kan du blive matchet med venner på spilservere over hele verden og få adgang til eksklusive kampagner, der muligvis ikke er tilgængelige i din region. Ud over det fungerer det selvfølgelig godt med alle Microsoft-platforme, så du kunne bruge det som en Windows 10 VPN og have det til dine daglige internetaktiviteter også.

Selvfølgelig vil du have bemærket, at ExpressVPN har en større prismærke end mange af de andre, som kan være modbydelige for nogle brugere. Når det er sagt, til gengæld for hvad du betaler, får du en fantastisk service, og med dets TrustedsServer -system, der forhindrer dets servere i at skrive noget om dine aktiviteter online, giver det dig også et ekstra lag af privatlivets fred.

Læs ExpressVPN -anmeldelsen på vores søsterwebsted, PCGAMESN, for at finde ud af mere om denne udbyder.

Bedste VPN til Xbox - Nordvpn. Billedet viser virksomheden

2. Nordvpn

Nordvpn er den hurtigste VPN til Xbox.

Nordvpn Oversigt:

Server totaler 5.300+ servere i 60+ lande
Kompatible tjenester/spil Dota 2, World of Warcraft, Call of Duty: Warzone, GTA Online, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Prime Video og mere
Gratis prøveversion Ingen gratis prøve
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser 6
Router support Ja

Fordele

 • Hurtigste VPN -service
 • Bruger hurtig Wireguard -protokol
 • Arbejder med de fleste streamingplatforme

Ulemper

 • Ingen gratis prøve
 • Lidt dyrere end andre
 • Mindre valg og række servere

Hvis du har scopet ud af markedet og på udkig efter en VPN, er der en god chance for, at du allerede har hørt om Nordvpn, da det sandsynligvis er den største VPN -udbyder på arenaen. Det er heller ikke blevet så populært uden god grund. En enorm del af dens succes kommer ned på det faktum, at det virkelig er den hurtigste VPN, med downloadhastigheder, der kan overgå andre tjenester på denne liste.

Det kan prale af mere end 5.000 servere i 60 lande, hvilket giver dig et enormt antal forbindelsespunkter. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse via en router, hvis det er en rute, du vil gå ned for at forbinde din Xbox. Med denne VPN kan du have seks samtidige forbindelser, som måske ikke er så mange som andre, men hvis det bare er til dig eller bare for din Xbox, skal det være mere end nok.

Dette er også en god service for enhver, der bruger deres Xbox meget til streaming af Netflix og Disney Plus. Mens mange VPN’er har kompatibilitetsproblemer med streamingplatforme, er Nordvpn temmelig god med de fleste af de store. Faktisk var det endda vist i den bedste VPN til streamingguide på vores søsterwebsted, den digitale fix.

Du kan finde ud af mere om denne udbyder i NordVPN -gennemgangen på PCGAMESN (vores andet søsterwebsted).

Bedste VPN til Xbox: Ivacy VPN. Billedet viser virksomhedens logo

3. Ivacy VPN

Ivacy VPN -oversigt:

Server totaler 5.700+ servere i 100+ lande
Kompatible tjenester/spil Dota 2, Call of Duty: Warzone, Minecraft, Overwatch, BBC iPlayer, Disney Plus, Hulu, Netflix og mere
Gratis prøveversion $ 0.99 uges lange betalte retssag
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser 10
Router support Ja

Fordele

 • Billig prisfastsættelse i eksklusiv aftale for vores læsere
 • Militær kvalitet 256-bit kryptering
 • Servere i masser af lande

Ulemper

 • Ingen gratis prøve
 • Langsommere når det kommer til downloads

Ikke alle er i en position, hvor de let har råd til høje VPN -omkostninger – derudover vil du sandsynligvis spare penge til nye spil eller et spilpas abonnement. Hvis du er efter en billig Xbox VPN, er Ivacy VPN vejen at gå.

Vi har en eksklusiv aftale for vores læsere, som i det væsentlige betyder, at du får fem års VPN -beskyttelse for det, der fungerer som kun $ 1 om måneden – det er næsten lige så godt som tre års spilpas for $ 1. Så det er $ 60 på én gang, og behøver ikke at bekymre sig om VPN -udgifter igen i et halvt årti.

Hvis du er bekymret for, at du muligvis får en sub-par-service på grund af denne lavere pris, skal du være sikker på, at Ivacy VPN er en imponerende pakke. Det dækker flere lande end de fleste af de andre VPN’er i denne artikel og bruger militær kvalitet 256-bit kryptering for at give dig et endnu stærkere niveau af privatlivets fred.

Bedste VPN til Xbox - Surfshark. Billedet viser virksomheden

3. Surfshark

Surfshark er den bedste VPN til flere enheder.

Surfshark Oversigt:

Server totaler 3.200+ servere i 65+ lande
Kompatible tjenester/spil Fortnite, League of Legends, Counter Strike: Go, Overwatch, YouTube, Hulu, Prime Video, Netflix og mere
Gratis prøveversion En uge
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser Ubegrænset
Router support Ja

Fordele

 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Gratis prøveperiode til rådighed

Ulemper

 • Færre severs generelt
 • Mindre rækkevidde end andre

I modsætning til Nordvpn og ExpressVPN er et af de største salgssteder for Surfshark det faktum, at det giver mulighed for et ubegrænset antal samtidige forbindelser. Så hvis du vil bruge det til din Xbox, din onkels bærbare computer, din tantes skrivebord, din brors smartphone, din søsters smarte køleskab, din kones tablet og din mands smartwatch, kan dette være en god måde at holde hele familien sikker på og Privat online – såvel som at give dem adgang til meget mere, end de normalt kunne se/spille.

Med lidt over 3.200 servere i 65 lande har det ikke så mange som andre udbydere, og dets udvalg af lande er også på den mindre side. Når det er sagt, overstiger det stadig langt mange af de små VPN -tjenester derude som Atlasvpn og Privado VPN.

Det giver dig også mulighed for at have en syv-dages VPN-prøve uden forpligtelse, hvilket betyder, at der ikke er noget, der forhindrer dig i at tage det til en spin, før du beslutter at begå. Dette er især bemærkelsesværdigt, da de fleste større VPN’er ikke lader dig have en gratis prøve, i stedet for at du falder tilbage på deres 30-dages pengene-tilbage-garantier-men Surfshark har begge.

Tjek Surfshark Review fra PCGamesn.

Bedste VPN til Xbox - PureVPN. Billedet viser virksomheden

4. Purevpn

Purevpn er den mest private VPN til Xbox.

Purevpn Oversigt:

Server totaler 6.500+ servere i 78+ lande
Kompatible spil/tjenester League of Legends, Fortnite, Call of Duty: Warzone, New World, Netflix, Hulu, YouTube, Disney Plus og mere
Gratis prøveversion $ 0.99 7-dages betalte retssag
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser 10
Router support Ja (kun PPTP og OpenVPN)

Fordele

 • Regelmæssige tredjepartsrevisioner
 • Anstændigt godtgørelse på samtidige forbindelser

Ulemper

 • Begrænset router support
 • Ingen gratis prøve

Hvis privatlivets fred er din primære bekymring, kan du ikke gøre meget bedre end PureVPN (selvom vi for os er bekymret, behøver du ikke at være flov over at spille 500 timer på kæreste fangehul). For at overbevise kunderne om, at det ikke akkumulerer deres data på samme måde som internetudbydere gør, har PureVPN en tredjepartsrevision udført på årsbasis, hvilket beviser, at det er pålideligt.

Oven i det har det en enorm 6.500+ servere i over 140 lande, så hvis det er vigtigt at få internationalt indhold på din Xbox. Du har også tilladelse til op til ti samtidige forbindelser, så du kan nemt beskytte forskellige andre enheder i dit hus ud over din Xbox.

En let hældning med PureVPN er det faktum, at det kun kan bruges sammen med routere, hvis du bruger PPTP- eller OpenVPN -protokollen. Da routerforbindelser er en af ​​de mest almindelige metoder, som folk bruger for at forbinde deres VPN til deres Xbox, er det forståeligt, at dette vil være skuffende for nogle læsere.

Bedste VPN'er til Xbox - Atlasvpn. Billedet viser virksomheden

5. Atlasvpn

Atlasvpn er den bedste gratis VPN til Xbox.

Atlasvpn Specifikationer:

Server totaler 750 servere i 37 lande (betalt)
3 servere i 2 lande (gratis)
Kompatible tjenester/spil FIFA, Overwatch, Dota 2, Halo Infinite, Netflix, BBC iPlayer, Disney Plus, Hulu og mere
Gratis prøveversion Gratis plan med begrænsede servere og 5 GB månedlig godtgørelse til rådighed
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser Ubegrænset (betalt)
To (gratis)
Router support Ingen

Fordele

 • Gratis plan tilgængelig til ubegrænset brug
 • Politik uden logs forbliver på plads på gratis plan
 • Tillader to samtidige forbindelser på den gratis plan

Ulemper

 • Begrænset til 10 GB pr. Måned på gratis plan
 • Lille servervalg og rækkevidde, selvom du betaler
 • Ingen router support

På udkig efter den bedste gratis VPN? Nå, læg det kort væk og se på dette atlas VPN. Selvom det bestemt ikke er den eneste gratis VPN, er det bestemt en af ​​de mest tiltalende. Det gør også en betalt pakke, men det, der adskiller den gratis version fra den anden, er det faktum, at den begrænser dig til et udvalg af kun tre servere, hvilket muligvis er et problem, hvis du er ivrig efter at få dine hænder på eksklusivt indhold fra specifikke regioner.

Du er også begrænset til 10 GB online data pr. Måned på denne gratis plan. Dette er måske ikke nok for ivrige spillere, men hvis der kun er visse aktiviteter på din Xbox, som du vil holde privat, vil dette være den, der skal bruge. Husk, at hvis du vil oprette forbindelse til internettet med Atlas VPN, vil du ikke være i stand til at gøre det med din router.

Hvis du tager springet og investerer nogle kontanter i det, vil Atlasvpn give dig et udvalg af 750 servere i 37 lande, hvilket er et rimeligt antal regioner at vælge imellem. Det giver dig også mulighed for at have et ubegrænset antal samtidige forbindelser, hvilket gør det ideelt til store husholdninger.

Bedste VPN til Xbox - Privadovpn. Billedet viser virksomheden

6. Privadovpn

Privadovpn er den bedste nye VPN.

Privadovpn Oversigt:

Server totaler Hundredvis af servere i 46 lande (betalt)
12 servere i 8 lande (gratis)
Kompatible tjenester/spil GTA Online, Minecraft, Call of Duty: Warzone, Overwatch, Netflix, Hulu, Prime Video, BBC iPlayer og mere (betalt)
Gratis prøveversion Gratis plan med begrænsede servere og 10 GB månedlig godtgørelse til rådighed
Money-Back-garanti 30 dage
Samtidige forbindelser 10 (betalt)
1 (gratis)
Router support Ingen

Fordele

 • Gratis version tilgængelig på ubestemt tid
 • No-logs-politik intakt på gratis plan
 • Anstændigt godtgørelse på samtidige forbindelser

Ulemper

 • Ingen router support
 • Gratis plan begrænset til 10 GB pr. Måned
 • Lille udvalg af servere, selvom du betaler

Privadovpn er et relativt nyt barn på scenen, men det betyder ikke, at det er mindre tiltalende et valg for din Xbox VPN -udbyder. I de få korte år, siden det blev grundlagt, er det allerede cementeret sig selv som et solidt valg for alle, der ønsker at bevare deres internet -privatliv.

Ud over at begrænse dit antal servere, begrænser det dig også til 10 GB data om måneden. Hvis du ikke tror, ​​du vil overskride det, kan dette være en perfekt VPN -løsning, men det er sandsynligvis at blive brugt på kort tid – medmindre du kun bruger det til følsomme aktiviteter.

I lighed med Atlas er Privadovpn en service, der ikke tilbyder router support, så du bliver nødt til at bruge en anden metode til at bruge den på din Xbox. Læs vores artikel om, hvordan du bruger en VPN på Xbox til information på de andre måder, du kan gøre det.

Vi håber, at dette hjælper dig med at tage en beslutning om, hvad der vil være den bedste VPN til din Xbox One eller Xbox -serie X. Når du har det hele opsat, vil adgang til de internationale servere være din, hvilket giver dig chancen for at spille og downloade nye spil, mens du ser film og tv-shows, der normalt ikke er tilgængelige for dig-og alt sammen med et ekstra lag af privatlivets fred.

Hvordan vi valgte den bedste Xbox VPN

Vi sætter denne liste sammen ved omhyggeligt at analysere funktionerne og fordelene ved flere nøgle VPN -udbydere og kontrastere dem mod Xbox -brugere. Vi kiggede på flere nøgleområder:

 • Prisfastsættelse: VPN -omkostninger varierer meget, med nogle af de mere omfattende tjenester, der især koster meget mere. Vi har inkluderet muligheder, der kan rumme læsere på ethvert budget.
 • Servere: Jo flere servere en VPN har, jo lavere er sandsynligheden for, at du støder på serverbelastning, som bremser dine downloadhastigheder. Alle udbydere på denne liste har et ret anstændigt udvalg af servere. Alt med omkring 3.000 eller op er ret godt.
 • Router support: En af de nemmeste måder at bruge en VPN gennem din Xbox er at gå gennem din router (da der ikke er nogen oprindelige apps). Selvom der også er andre muligheder, inkluderede vi et antal VPN’er, der er kendt for at yde router support. Uden dette skal du tilslutte din bærbare computer eller pc til din Xbox med et Ethernet -kabel.
 • Download hastigheder: Hvis du er efter en Gaming VPN, har du brug for noget med gode downloadhastigheder, ellers kører dine spil dårligt. Alle VPN’er på denne liste er blandt de hurtigste i VPN -verdenen og giver dig ikke nogen problemer i denne afdeling.

Ønsker mere information om, hvordan vi sætter disse lister sammen? Læs vores hvordan vi tester side. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du læse FAQs nedenfor:

Kan du bruge en VPN på Xbox?

Ja, men du kan ikke gøre det gennem en indfødt app, da der ikke er nogen i Xbox -butikken. I stedet skal du enten anvende en VPN på din router, så enhver enhed i dit hus forbinder gennem den eller tilslutter din Xbox til internettet ved at tilslutte et Ethernet -kabel til din bærbare computer eller pc og derefter tænde den der.

Blokerer Xbox VPN’er?

Nix. Selvom det ikke er så enkelt at bruge en på grund af manglen på indfødte apps, men det gør det ikke umuligt.

Kan jeg bruge en VPN, mens jeg spilles på Xbox?

Du kan bestemt. Faktisk kan du opleve, at oplevelsen er endnu glattere, end du har haft før, fordi du ikke behøver at bekymre dig om, at din internetudbyder bremser dine forbindelseshastigheder, når du bruger en masse båndbredde.

Kan folk spore din IP gennem Xbox?

Jo de kan. Hvis du spiller online, er det muligt for andre spillere at bruge visse værktøjer til at få din IP -adresse. Med dette kan de derefter indlede et DDoS -angreb mod dig, som vil kvæle din adgang til internettet. Men hvis du bruger en VPN, er dette umuligt, og du vil blive beskyttet mod disse ondsindede spillere.

Tjek vores guider på hvert spilpasspil og de bedste rattet til Xbox Series X | s for flere ideer om, hvordan du kan forbedre din Xbox -oplevelse. Hvis du er nogen med flere konsoller, kan vores guide til de bedste PS5- og PS4 VPN -tjenester også være nyttige.

Mere fra loadout

Adam Randall Adam er den senior e -handelsforfatter på Loadout og har skrevet professionelt i det sidste årti og spil rekreativt for næsten tre. En person, der nyder Nintendo, Xbox og PlayStation både (plus stort set alt andet, du kan spille spil på), ser Adam efter vores købsguider og sørger for, at de er ajour, så du kan finde alle de ting, du har brug for at nyde Dine yndlingsspil så meget som muligt. Hvad angår Adams yndlingsspil – ja, listen er massiv, men den inkluderer Sea of ​​Thieves, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom og Final Fantasy IX.

Network N Media tjener Kommissionen fra at kvalificere køb via Amazon Associates og andre programmer. Vi inkluderer tilknyttede links i artikler. Se vilkår. Priserne er korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen.

Mere fra loadout følg os til daglige videospil -nyheder på Facebook, Twitter, Steam og Google News. Eller tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev.

Den bedste VPN til Xbox

At vælge en VPN til din Xbox kan være vanskelig. Først og fremmest fungerer ikke alle VPN’er med Xboxes, og for det andet ønsker du ikke, at din VPN skal forårsage forsinkelse og ødelægge dit spil. Men vi har fundet Xbox-kompatible VPN’er med hurtige hastigheder for at hjælpe dig. Uden videre giver vi dig de bedste VPN’er til Xbox.

Teststatistik

Total VPN’er testet 35+
Månedlig prisklasse $ 0 -$ 12.99
Antal servere 31-5.246
Antal lande 22-190

Som folk, der tager internetsikkerhed utroligt alvorligt, har vi taget det på os at foretage en streng sammenligning af alle VPN’er for at se, hvilke bedste pasform Xbox -spillere. Fra hastighedstest og sikkerhed til kundesupport og privatliv er vores metodologi streng. Oven på alt det tester vi hver VPN’s iOS- og Android -apps for at være sikre på, at vi er beskyttet på farten. I det væsentlige sparer vi dig masser af googling og klik, så der er mere tid på dagen til at ramme bøgerne.

Resumé af de bedste VPN’er til Xbox

 1. Nordvpn – Bedste VPN til Xbox generelt
 2. ExpressVPN – Bedste VPN til at se Netflix på Xbox
 3. Privat internetadgang VPN – Bedste Xbox VPN med smart DNS
 4. Surfshark – Bedste Xbox VPN med gratis prøve
 5. Cyberghost – Bedste VPN til Xbox One
 6. Ivacy – Bedste Xbox VPN med delt tunneling
 7. Tillid.Zone VPN – Bedste VPN til Xbox 360

Sammenligning af de bedste VPN’er til Xbox

Nordvpn produktbillede

Expressvpn

ExpressVPN produktbillede

Privat internetadgang VPN

Privat internetadgang VPN -produktbillede

Surfshark -produktbillede

Cyberghost

Cyberghost -produktbillede

Ivacy produktbillede

Tillid.Zone VPN

Trust.zone VPN Produktlogo

Trust.zone VPN Produktbillede

Bedste VPN til Xbox generelt
Bedste VPN til at se Netflix på Xbox
Bedste Xbox VPN med smart DNS
Bedste Xbox VPN med gratis prøve
Bedste VPN til Xbox One
Bedste Xbox VPN med delt tunneling
Bedste VPN til Xbox 360

Detaljeret liste over de bedste VPN’er til Xbox

1. Nordvpn – Bedste VPN til Xbox generelt

Redaktørens vurdering:
9.7 /10

Produktlogo til Nordvpn

En god balance mellem hastighed og sikkerhed er det, vi hovedsageligt leder efter i VPN’er til Xbox, og det er præcis, hvad vi så i Nordvpn. Selvom du har brug for at oprette Nordvpn på din router for at forbinde din Xbox til den, er oplevelsen problemfri, og der er ikke meget tinkering nødvendig for at begynde at spille. Det fungerer simpelthen, hvorfor det er vores top-pick VPN for Xbox-brugere.

Hvad vi kan lide
 • 2-årig plan er meget overkommelig
 • Nem opsætning gennem router
 • 5.200+ servere tilgængelige globalt
 • Hurtige hastigheder, lav ping
 • Anti-DDOS-beskyttelse
Hvad vi ikke kan lide
 • Ingen telefonsupport
 • Lidt forsinket på Windows
 • Begrænset til seks samtidige forbindelser

Beskyt dig selv mod DDoS

En af grundene til, at spillere bruger VPN’er på deres Xbox, er at beskytte sig mod DDoS (distribueret benægtelse af service) angreb. Et DDoS -angreb er, når nogen bruger flere computere til at oversvømme dit netværk med tom trafik. Især hvis du spiller konkurrencedygtigt, kan et DDoS -angreb bremse dit netværk ned eller endda sparke dig ud af dit spil. Nordvpn byggede sine servere på en måde, der kan absorbere DDoS -angreb. Dens servere kan modstå oversvømmelsen af ​​data, så selv under et angreb forbliver dit gameplay stort set det samme.

Spil på mere konkurrencedygtige servere

Træt af at møde de samme mennesker på dit spils lokale server? Nordvpn har over 5.200 VPN -servere i 60 lande, så hvis du vil, kan du få det til at se ud som om du er på et andet sted og spiller på en anden server. Vi hører, at de europæiske og sydøstasiatiske servere på Fortnite er særlig konkurrencedygtige, så hvorfor pop ikke derhen og tester dine evner?

Offer ikke din hastighed

Vi har testet Nordvpn selv, og vi er imponeret over dens hastigheder. På vores Mac bemærkede vi kun en stigning på 10 procent i ping-tid (latenstid), når det er tilsluttet Nordvpn, så forsinkelser vil ikke være et problem. Hvad angår upload og downloadhastigheder, som også er vigtige, når du spiller, så vi et fald på højst 25 procent. (Vi detaljerede vores hastighedstestresultater i vores Nordvpn -anmeldelse, så pop videre der for at lære mere.) Med disse hastigheder, raiding af chefer og dræbende zombier vil ikke være et problem.

2. ExpressVPN – Bedste VPN til at se Netflix på Xbox

Redaktørens vurdering:
9.1 /10

Produktlogo til ExpressVPN

Bortset fra at arbejde med enhver form for Xbox, er ExpressVPN et af vores bedste valg for VPN’er generelt. Pålidelig med en solid loggingspolitik, kryptering af høj kvalitet og hurtige hastigheder på vores enheder, er der ikke meget at ikke lide ved denne britiske Jomfruøer-baserede VPN-selskab. Og med over 2.000 servere på 148 lokationer rundt om i verden, fungerer det godt for masser af mennesker uden for U.S, hvor vi er baseret.

Hvad vi kan lide
 • Kompatibel med alle typer xboxes
 • Ikke-medlem til fem øjne
 • Over 2.000 servere på næsten 150 lokationer
 • Streng loggingspolitik
Hvad vi ikke kan lide
 • Relativt dyrt
 • Begrænset til fem samtidige forbindelser
 • Ingen multi-hop
 • Ingen telefonsupport

Support til flere enheder

De fire Xbox -konsoller til side, ExpressVPN er et godt valg at bruge på Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, BlackBerry, Apple TV, PlayStation 3, PlayStation 4 eller Kindle -enheder. Det fungerer også på routere, så hvis du ikke ønsker at bruge det direkte på din Xbox, kan du blot kryptere din router og derefter forbinde din Xbox til dets netværk. Og med ratings over fire stjerner for sin iOS- og Android -enhed, vil det også være let at bruge på din telefon.

Roterende IP -adresser

Hver gang vi forbandt os til ExpressVPN, fik vi en ny IP -adresse til vores Xbox -konsoller, som er ideel til at komme foran hackere eller regeringscensur. Med roterende IP -adresser sætter vi dybest set en ny forklædning, hver gang vi forbandt, ideel til at omgå firewalls som den store firewall i Kina. 1

Expressvpn WebRTC lækage test

Gode ​​underholdningsmuligheder

Syg af at spille på din Xbox? Når vi havde haft vores fyld, skiftede vi til at se film og tv -shows på Netflix, og når det ikke var tilstrækkeligt, gennem uTorrent. Det var dejligt at kunne forblive på både vores Xbox og vores VPN, mens vi nød noget indhold, og de hurtige hastigheder betød, at vi aldrig havde de frustrerende “spindende hjul” øjeblikke.

Vidste du: Netflix fungerer med Xbox 360, Xbox One, Xbox One S og Xbox One X. 2 For at forbinde det var vi nødt til at konfigurere indstillingerne i vores Xbox Live -konti.

3. Privat internetadgang VPN – Bedste Xbox VPN med smart DNS

Redaktørens vurdering:
9.4 /10

Produktlogo til privat internetadgang VPN

Vi fandt, at privat internetadgang var en brugervenlig VPN med fantastiske funktioner og konsistente hastigheder. Det er også overkommelig, som vi ved, at mange spillere vil sætte pris på med de allerede høje omkostninger ved AAA -spiltitler. Hvis du vælger privat internetadgang, skal.

Hvad vi kan lide
 • Lav latenstid betyder mindre forsinkelser
 • Smart DNS er tilgængelig
 • Servere i 84 lande
 • Tilbyder dedikerede IP -adresser
Hvad vi ikke kan lide
 • Sværere at konfigurere på en router end andre VPN’er, vi har testet
 • Ingen indbygget Xbox -app
 • Baseret på u.S.
 • Blandet kundesupportoplevelse

Smart DNS

En typisk VPN -opsætning krypterer din webaktivitet og skjuler din IP -adresse. Det er fantastisk til dit privatliv, men hvis du spiller, og du vil oprette en proxyforbindelse, så du kan deltage i en online spilserver i et andet land, har du sandsynligvis ikke brug for kryptering. Privat internetadgang ‘løsning er smart DNS, som du kan konfigurere på din Xbox uden at downloade noget. Skift bare dine Xbox’s DNS -indstillinger til den, der er angivet i dit PIA -dashboard, og du er god til at gå. Husk, at Smart DNS ikke krypterer din webtrafik, men det giver dig mulighed for at ændre din virtuelle placering. Og da det ikke krypterer data, er det hurtigere end din typiske VPN – et stort plus for konkurrencedygtige spillere.

Dedikeret IP -adresse

Hvis du hellere vil bruge privat internetadgang som VPN (i modsætning til et proxy -netværk eller smart DNS), kan du selvfølgelig oprette VPN på din router og forbinde din Xbox til det. Derudover sælger PIA dedikerede IP -adresser. Normalt med en VPN får du IP -adresser, der deles mellem dig og andre VPN -brugere, der er tilsluttet den samme server. Dette resulterer undertiden i at blive forbudt fra multiplayer -værelser, da dit online spil måske tror, ​​at du er en bot. Med en dedikeret IP -adresse betaler du for IP -adressen, så kun du kan bruge den. Dette minimerer risikoen for at blive forbudt.

God latenstid

Til sidst, og dette kommer fra vores egen erfaring, er privat internetadgang fantastisk til spil, fordi det har lav latenstid, især hvis du opretter forbindelse til en nærliggende server. Lav latenstid betyder færre forsinkelser og en glattere spiloplevelse, og er ikke dem, vi vil se som spillere? Derudover var private internetadgang ‘hastigheder konsekvent gode. Det er ikke den hurtigste, men det lod os ikke ned med hensyn til forbindelseshastigheder. Generelt er privat internetadgang en solid VPN til Xbox.

4. Surfshark – Bedste Xbox VPN med gratis prøve

Redaktørens vurdering:
9.5 /10

Produktlogo til Surfshark

For nogle mennesker vil en pengene-tilbage-garanti ikke være god nok, og de vil prøve en VPN uden at lægge et kreditkort. Gå ind i Surfshark, en af ​​de bedste gratis VPN’er. Det har en 30-dages prøveperiode, så du kan spille Xbox med VPN-tilsluttet og se, hvordan det fungerer for dig selv. Og det bedste er, at i modsætning til nogle andre gratis VPN’er, der skal forblive navnløse, har Surfshark ikke sat nogen grænser for antallet af servere, vi har tilsluttet, vores browserhastigheder eller mængden af ​​data, vi brugte. Grundlæggende var den service, vi fik i den 30-dages prøveperiode, lig med den service, vi fik, da retssagen sluttede, hvilket gjorde det til en virkelig retfærdig retssag.

Hvad vi kan lide
 • Lave priser
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Hurtigt på Macs
 • Netflix og torrenting adgang
Hvad vi ikke kan lide
 • Statiske IP -adresser
 • Servere på kun 63 lokationer
 • Ingen kundesupport over telefonen
 • Fungerer ikke på Xbox 360, Xbox Series X eller Xbox Series S

Kill switch

Vi var dybt inde i et spil med Fortnite på vores Xbox One, da vores nye hvalp trådte på vores routers HDMI -kabel, og afbrydede Surfshark. Imidlertid lukker Surfshark vores spil og al den anden webaktivitet, vi havde foregået på vores andre enheder, en funktion kaldet A Kill Swit. Mange VPN’er har ikke dræbskontakter, så hvis de blev afbrudt, ville der gå vores privatlivets fred. Vi er heldige, at Surfshark har en plan B i tankerne.

Ubegrænsede samtidige forbindelser

De fleste Xbox -brugere bruger ikke kun deres Xbox og ingen andre enheder ad gangen, og med Xbox Live -medlemmer, der bruger i gennemsnit fem timer om dagen på deres Xbox One, 3 kan du satse på, at de bruger et ton andre enheder I den periode. I modsætning til mange andre VPN’er, begrænsede Surfshark ikke antallet af enheder, vi kunne oprette forbindelse på samme tid, vi havde dem alle i gang; Vi spillede Minecraft på vores Xbox One, chattede med venner på vores iPhones og brugte en Echo-højttaler til at slukke lyset for maksimal tv-synspunkt. Sikker på, jo flere enheder vi tilføjede, jo langsommere var vores internet, men i det mindste havde vi muligheden.

Surfshark Kill Switch

Multi-hop

Ved hjælp af AES-256 krypterede Surfshark vores Xbox-spil ikke en gang, men flere gange gennem et par forskellige servere. Det er ideelt til privatlivets fred, selvom det bremsede os lidt ned. Igen kan vi godt lide at have muligheder, så vi er glade for, at Surfshark giver os dette ekstra privatliv.

5. Cyberghost – Bedste VPN til Xbox One

Redaktørens vurdering:
8.9 /10

Produktlogo til cyberghost

Med 3.157 servere i 60 lande har du ikke noget problem med at spille Xbox med cyberghost forbundet rundt om i verden. Fra den gode ole u.S.A til E.U og Asien, Cyberghost er ideel til rejsende spillere, men uanset hvor i verden du er, logger de ikke, hvor du går online (selvom de desværre logger din IP -adresse). For dem, der ikke er så bekymrede for privatlivets fred, er Cyberghost stadig en solid mulighed for Xbox.

Hvad vi kan lide
 • Baseret i Rumænien
 • 256-bit kryptering
 • Delte IP -adresser
 • Hurtige hastigheder
Hvad vi ikke kan lide
 • Ingen dynamiske IP -adresser
 • Kan kun forbinde syv enheder i alt
 • Logfiler IP -adresse
 • Logfiler, da vi brugte VPN, og hvor vi brugte den i

Opdel tunneling

Et enormt problem, som spillere støder på, er forsinkelse, ellers kendt som ping eller latenstid. Færdighed til side kan forsinkelse virkelig skade din statistik, men med cyberghost instruerede vi vores ikke-vigtige webtrafik, ligesom vores iMessages, direkte til det offentlige Wi-Fi-netværk, mens vi var på, så vi kun krypterede vores Xbox-trafik. Denne sænkede båndbredde og skabte hurtigere hastigheder, som, hvis du er så konkurrencedygtig som vi er, er det vigtigt at vinde. Og lad os være ærlige: det handler om at vinde, ikke bare spille spillet.

Cyberghost -app

Hurtig støtte over live chat

Da vi havde problemer med at konfigurere cyberghost på vores Xbox One, besluttede vi at bede nogen om hjælp over live chat. Meget til vores overraskelse blev vi ikke besvaret af en robot, men af ​​et faktisk menneske og inden for få sekunder for at starte op! Med et par beskeder fik vi vores svar og var i stand til at forbinde cyberghost til vores Xbox One og begynde at spille.

Lave priser

Bortset fra sine hurtige hastigheder og støtte er en af ​​de største fordele ved at gå med Cyberghost dens prisfastsættelse, der starter ved $ 2.25 om måneden med den treårige plan og inkluderer tre måneder gratis. Det er den mest omkostningseffektive mulighed, men hvis du ikke har lyst til at gøre en så lang forpligtelse, er der også to år, et år og en måned muligheder. Personligt betalte vi $ 12.99 for planen måned til måned, selvom vi lige skulle have bidt kuglen og købt den treårige pakke; Når alt kommer til alt har Cyberghost en 45-dages pengene-tilbage-garanti, så den økonomiske risiko var næsten nul.

6. Ivacy – Bedste Xbox VPN med delt tunneling

Redaktørens vurdering:
9.2 /10

Produktlogo til Ivacy

Som vi sagde, split tunneling hjalp os virkelig, da vi var forbundet med Ivacy VPN. Det var især nyttigt, da vi arbejdede hjemmefra og havde brug for at få adgang til et kontornetværk. Nu antyder vi ikke, at vi spillede Grand Theft Auto i løbet. Dette reducerede virkelig vores forsinkelse, så vi kunne stjæle virtuelle biler og bidrage til et møde effektivt (bare sjov, men ikke rigtig).

Hvad vi kan lide
 • Hovedkvarter i Singapore
 • Kompatibel med fire forskellige typer xboxes
 • Opdel tunneling
 • Dedikerede IP -adresser
Hvad vi ikke kan lide
 • Logfiler Anvendelsesbrug og aggregeret båndbreddebrug
 • Kill switch kun på Androids og Windows
 • Begrænset til fem enheder i alt
 • Ingen gratis prøve

Fantastisk til spil og underholdning

Bortset fra at arbejde med de fire typer Xboxes, som vi alle testede ud, fungerer Ivacy VPN også:

 • Windows
 • makos
 • iOS
 • Android
 • Kodi
 • Linux
 • Raspberry Pi
 • Smarte tv’er
 • Routere
 • Roku
 • Brombær
 • PlayStation 4.

For os betød det, at efter at vi var færdige med at spille på vores Xboxes, havde vi masser af muligheder for mere underholdning, som vi alle forbandt til Ivacy. Faktisk besluttede vi at forbinde det direkte til vores router, så den kunne dække de fem enheder, vi havde på netværket. Mens vi ønsker, at de har tilladt mere end fem samtidige forbindelser, værdsætter vi bestemt, hvor kompatible Ivacy er på tværs af alle de mest populære enheder.

Ivacy VPN Windows Screenshot

Dedikerede IP -adresser

Hvis du er beliggende i Kina, så bruger du en enkelt IPT -adresse, der har en løsning, der har en løsning, der har en løsning, der har en løsning, der har en løsning, der har en løsning, der har en løsning. For en ekstra $ 1.99 om måneden købte vi en dedikeret IP -adresse, hvilket betyder, at vi var de eneste, der brugte den. Det fungerede for at få VPN op og køre på vores Xbox 360, og det er også tilgængeligt i lande som U.K, Singapore, Australien, Tyskland, Canada og Hong Kong. Gæt den store firewall er ikke så stor længere!

Ingen trafiklogfiler

Ikke at vi gør noget særligt skyggefuldt på vores Xbox, men vi kan ikke lide ideen om vores internetudbyder (ISP), der sporer vores hver eneste bevægelse. Vi værdsætter heller ikke målrettede annoncer, der følger os fra spil til spil, fra websted til sted, når vi bruger internettet. Og hvis en VPN sporer os også, så gæt hvad? Vi ønsker ikke at bruge det. Nå, vi har læst deres privatlivspolitik fra start til slut, og vi kan godt sige, at Ivacy’s loggingspolitik er temmelig minimal og ikke holder styr på vores domænenavne eller IP -adresser. Her er hvad de loggede:

 • Navn
 • Email adresse
 • Betalingsmetode
 • Rapporter og præstationsdata for crash
 • Mislykkede forbindelsesforsøg
 • Anvendelse af applikation
 • Brug af båndbredde (aggregeret).

Sikker på, det er ikke den mest minimale logningspolitik, vi nogensinde har set, men det er bestemt på højre side af privatlivets fred.

7. Tillid.Zone VPN – Bedste VPN til Xbox 360

Redaktørens vurdering:
7.9 /10

Produktlogo til tillid.zone VPN Produktlogo til tillid.zone VPN

Sidste på vores liste er tillid.Zone, et VPN -selskab med base på Seychellerne øer. Aldrig hørt om dem? Bare ved, at de ikke er medlemmer af fem øjne, hvilket gør tillid.Zone ideel til en der vil spille privat på deres Xbox 360. Plus, den eneste information om vores, de holdt, var vores e -mail -adresse, så selvom regeringen kom bankende, ville de ikke have noget nyttigt at give dem, især hvis vi havde oprettet en falsk e -mail.

Hvad vi kan lide
 • Torrenting
 • Kill switch
 • Streng loggingspolitik
 • Dynamiske eller statiske, personlige IP -adresser tilgængelige
Hvad vi ikke kan lide
 • Fungerer kun med Xbox 360
 • Gratis prøve varer kun tre dage
 • Skuffende Android -app
 • Netflix fungerer kun på nogle servere

Rabat med bitcoin og cryptocurrencies

Hvis du allerede bruger cryptocurrencies som Bitcoin på din Xbox 360, er du heldig, fordi tillid.Zone giver 10 procent rabatter for disse betalingsmetoder. Mens vi betalte med et typisk gammelt kreditkort, er dette en fantastisk mulighed for nogen, der foretrækker at betale i krypto, og et tilbud, vi ikke har set fra noget andet VPN -selskab.

Trust.zone -app

Indsamler kun e -mail -adresse

Bortset fra at være baseret på de ikke-medlem Seychelles-øer, har tillid.Zone holdt ikke meget af vores data, og ingen af ​​vores trafik på vores Xbox eller dens IP -adresse. Snarere holdt de kun vores e -mail -adresse, og hvis du er særlig bekymret for privatlivets fred, er det altid en falsk e -mail -adresse at lægge en falsk e -mail -adresse. Kombiner det med anonyme betalingsmetoder, og du kan forblive virkelig usynlig, når du spiller Xbox, eller bruger overhovedet internettet med tillid.Zone.

Pro tip: De især bekymrede for privatlivets fred skal udgøre falske navne og e -mail -adresser for at tilmelde sig VPN -abonnementer.

Hurtige hastigheder

Gaming til side, tillid.Zone fungerede virkelig godt på vores MacBook Pro og Windows Vivobook, hvilket øgede vores latenstid med kun 33 og 54 procent, henholdsvis. Vi så også vores upload og downloadhastigheder kun falde med 44 og 34 procent på vores Mac og 14 og 13 procent på Windows. Disse afmatninger var stort set ubemærket, hvilket gjorde tillid.Zone en af ​​de hurtigste VPN’er, uanset om du spiller på din Xbox eller bare websurfing på dit skrivebord.

Metodologi

Vi testede alle ovennævnte VPN’er såvel som mange andre Xbox-kompatible VPN’er, på Xbox One, Xbox-serien, Xbox-serien X og Xbox 360, der spiller Fornite, Minecraft og andre spil med og uden VPN’er tilsluttet. Da LAG er en så vigtig overvejelse, når det kommer til spil VPN’er, udførte vi hastighedstest ved hjælp af webstedet OOKLA, der måler upload og downloadhastighed sammen med henholdsvis Latens i MBPS og MS. Bortset fra hastighed tog vi også højde for antallet af konsoller, som hver VPN var kompatibel med, og hvor let det var at konfigurere VPN’erne på konsollerne. Det var de vigtigste overvejelser, vi tog, men selvfølgelig anvendte vi også den samme metode, som vi har anvendt på alle de andre VPN’er, som vi har testet. Dette inkluderer at se på funktioner som:

 • Hovedkvarterets placering: Mange mennesker, der bruger en VPN, gør det på grund af privatlivets fred, så vi sørger for, at virksomheden bag VPN ikke har hovedkvarter i et land, der er en del af fem øjne, ni øjne og 14 øjne.
 • Antal og placering af servere: Vi kan godt lide at se en bred global rækkevidde på tværs af alle kontinenter.
 • Logningspolitik: I betragtning af privatlivets fred, læser vi hver VPNs privatlivspolitik for at sikre, at de ikke logger vores enheder IP -adresser eller indholdet af vores websessioner. Vi foretrækker også VPN’er, der ikke logger vores forbindelsestidsstempler, mængden af ​​data, vi brugte, eller andre ikke-væsentlige oplysninger; De bedste privatlivspolitikker logger kun vigtige kontooplysninger som vores navne, e -mail -adresser og betalingsoplysninger.
 • Kill switch: Hver VPN skal have en dræbskontakt til at dræbe alle internetbrowsere eller -apps, hvis VPN mislykkes. Nogle gange er dræbte switches som standard aktiveret, men nogle gange er vi nødt til at tænde dem manuelt.
 • Torrenting og Netflix adgang: For dem, der ønsker at bruge deres VPN’er på enheder bortset fra Xboxes, især til underholdningsformål, sørger vi for, at VPN’s IP -adresser ikke er blokeret på torrenting -websteder eller Netflix sammen med andre top streamingtjenester.
 • Opdel tunneling: En måde at forbedre hastigheder på er at bruge delt tunneling, tunneling af lidt trafik gennem VPN og nogle direkte til det offentlige Wi-Fi-netværk. Ikke alle VPN’er har delt tunneling, men vi prioriterer dem, der gør, da det er en fantastisk måde at reducere båndbredde og mindske latenstid, mens vi spilles.
 • Krypteringsmetoder: I dag er den mest pålidelige krypteringsmetode AES-256, hvilket betyder avanceret krypteringsstandard 256-bit. De fleste VPN’er bruger AES-256 til at kryptere vores IP-adresser og webtrafik, og vi giver mindre trussel til dem, der stadig sidder fast på 128-bit, en forældet metode.
 • IP -adresser: Der er et par forskellige måder, som VPN’er kan håndtere de IP -adresser, de giver os, når de forbinder. Med dynamiske IP -adresser får vi en ny hver gang vi forbinder, mens statisk betyder, at de forbliver de samme. Imidlertid deles statiske IP -adresser typisk mellem tusinder af brugere, hvilket gør dem usporbare; Desværre blokerer nogle e -mail -udbydere disse delte IP -adresser. I dette tilfælde foretrækker brugerne at få en dedikeret IP -adresse eller endda en hel dedikeret VPN -server; det afhænger af dit behov og behovene for din organisation, hvis nogen.
 • App: Vi tjekker iOS- og Android -apps for at sikre sig, at de er lette at bruge, og foretrækker apps med en rating på mindst tre ud af fem stjerner i Apple eller Google Play -butikkerne.
 • Prisfastsættelse: Endelig er prisfastsættelse også en overvejelse; Vi foretrækker VPN’er med månedlige og årlige muligheder, der spænder fra omkring $ 5 til $ 10 om måneden eller mindre.

Almindeligt stillede spørgsmål

VPN’er er et relativt kompliceret emne generelt, men når det kommer til at bruge dem på din Xbox, har du muligvis flere spørgsmål end nogensinde før. Vi er her for at hjælpe!

De bedste VPN’er til Xbox One er Nordvpn, ExpressVPN, privat internetadgang, Cyberghost, Surfshark og Ivacy VPN.

For at konfigurere en VPN til Xbox One, vil du typisk konfigurere VPN på din router og derefter forbinde Xbox til routerens netværk, kryptere dens IP -adresse og webtrafik.

VPN Surfshark arbejder med Xbox One og har en 30-dages gratis prøve. For at bestille den skal du downloade appen på din enhed, oprette en konto og derefter konfigurere SurfShark på din router; Derfra skal du lægge Xbox One på routerens netværk, og det vil blive krypteret.

Du kan bruge Nordvpn på din Xbox One ved at indstille den på din router. En anden mulighed er at dele en forbindelse via en Windows -pc eller gennem et Ethernet -kabel, der er tilsluttet din Windows -pc. Nordvpn fungerer dog ikke direkte på Xbox One.