Vpn-еерверы ва с лейей соростюю

Contents

Privadovpn har dog også fastlagt sin Fire TV-stick-app, så du kan nu bruge den til at streame geo-begrænset indhold på tv-enheder.

De bedste gratis & betalte VPN’er for at få en amerikansk IP -adresse

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af Callum Tennent Yderligere test af David Hughes

EKSPERTRÅD: Gratis VPN’er arbejder sjældent med amerikanske streamingtjenester. Privat internetadgang, Den bedste VPN til at oprette forbindelse til USA, kører servere i 50 amerikanske stater, der fjerner populære amerikanske tv -platforme. Prøv PIA VPN risikofri i 30 dage.

Gratis amerikanske VPN -servere er ofte tilgængelige, men kvaliteten af ​​de tilbudte IP -adresser er meget lav, at de tjenester, der betjener dem.

Mit team og jeg testede over 150 VPN -apps for at finde de bedste gratis og betalte VPN’er, der tilbyder os IP -adresser til at oprette forbindelse til amerikanske og ikke -blokke amerikanske streamingplatforme fra ethvert land.

Hvad er den bedste gratis amerikanske VPN i 2023?

Baseret på vores USA-specifikke tests, Bedste gratis VPN’er for at få en amerikansk IP -adresse er:

 1. Windscribe Free: Bedste gratis VPN til USA
 2. Proton VPN GRATIS: Bedste gratis VPN til amerikanske hastighed og serverplaceringer
 3. Privadovpn gratis: Bedste gratis VPN til os Netflix

Den bedste gratis VPN til USA i 2023 er Windscribe gratis. Det tilbyder hurtige hastigheder på syv amerikanske servere og fjerner blokeringer af de fleste amerikanske streaming -websteder, men gratis data er begrænset til 10 GB pr. Måned.

Alle de gratis VPN’er ovenfor kommer med sikre amerikanske servere, der giver dig adgang til en række amerikanske IP -adresser.

Imidlertid er CAPS om databrug, grænser for amerikanske serverplaceringer og svagere fjernelse af kapaciteter til at gøre dem mindre effektive end betalte VPN’er.

Hvad er den bedst betalte VPN for USA i 2023?

Vores test viser, at samlet bedste VPN’er at oprette forbindelse til USA er:

 1. Privat internetadgang: Generelt bedste VPN til USA
 2. ExpressVPN: Bedst til at fjerne blokering af os streamingsteder
 3. Nordvpn: 1.970 Fast & Secure Us -servere

Den absolut bedste (betalte) VPN for USA er Privat internetadgang (PIA), tjener en USA-specifik testvurdering på 9.7/10 Takket være sine ekstremt hurtige VPN -servere i 50 amerikanske stater, der fjerner blokering af mange amerikanske streamingplatforme. Ingen andre VPN dækker så mange serverplaceringer i Amerika som PIA.

Disse tre betalte USA VPNS driver tusinder af os IP -adresser, der streamer amerikansk videoindhold fra udlandet og med fremragende billedkvalitet.

Bedste gratis og betalte os VPN’er sammenlignet

Du kan bruge nedenstående tabel til at sammenligne de bedste VPN’er til USA baseret på dens amerikanske hastighed, dens evne til at få adgang til os streaming platforme og mere:

Hvorfor stole på top10VPN.com?

Vi er helt uafhængige og fokuserede på VPN -software. Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå amerikanske VPN’er ved hjælp af vores VPN -testproces.

Her er en oversigt over vores vigtigste amerikanske VPN -teststatistik:

VPN -apps testet 150
Samlede timers test VPN’er 30.000+
USA streamingtjenester testet 8
Ugentlige amerikanske VPN -hastighedstest 5.772
US VPN -servere testet 5.000+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

Analyse af de bedste gratis amerikanske VPN’er

1 . Windscribe gratis: Bedste gratis VPN til USA

Gratis VPN med otte amerikanske byplaceringer og adgang til de fleste amerikanske streamingtjenester.
Rangeret nr. 1 gratis VPN for USA

Windscribe mobile skærmbilleder

Bedømt 5 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Fremragende 100% gratis VPN
 • Otte amerikanske byservere
 • Ubegrænset enhedspolitik
 • Generøs 10 GB datakap
 • Unblocks HBO Max, Disney+, & Hulu
 • God brand -tv -stick -applikation

Ulemper

 • Arbejder ikke længere med os Netflix
 • 10 GB månedlig databegrænsning
 • Langsomere end Privadovpn gratis
 • Mindre servere end Proton VPN gratis
 • Ingen live chat support

Samlet USA -vurdering: 8.2/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores USA VPN -testmetodologi.

Windscribe Free er den bedste gratis VPN for USA. Det leveres med en 10 GB datatækkelse, der er restriktiv, men det tilbyder masser af os IP -adresser og kan få adgang til populære amerikanske streaming -websteder via otte amerikanske byservere.

Det vigtigste er, at det er sikkert, sikkert og pålideligt. På trods af begrænsninger (det ikke længere fjerner blokering af os Netflix), vil Windscribe Free beskytte dig mod snooping og hackere.

Gratis servere i Californien, New York og fem flere stater

Windscribe gratis giver dig mulighed for Opret forbindelse til otte amerikanske byer i syv forskellige stater. Disse inkluderer:

 • Atlanta, Georgien
 • Chicago, Illinois
 • Dallas, Texas
 • Los Angeles, Californien
 • Miami, Florida
 • New York City, New York
 • Seattle, Washington, D.C.
 • Washington, Washington, D.C.

For en gratis VPN er dette En meget god mængde af amerikanske servere. Det har østkyst, vestkyst og sydlige muligheder.

Windscribe Free kommer med otte servere spredt fra kyst til kyst.

Du kan også oprette forbindelse til globale IP -adresser i 10 flere lande, hvilket gør det til den bedste gratis VPN for Tyskland, eller hvis du ønsker at få en fransk IP -adresse.

Dette er et lille beløb sammenlignet med den fulde, betalte version af Windscribe. Men det tilbyder stadig en bred vifte af servere, som amerikanere kan oprette forbindelse til.

Premium-standard sikkerhed

Når det kommer til sikkerhedsindstillinger, er der næppe nogen forskel mellem betalte og gratis versioner af Windscribe.

Begge bruger AES-256-krypteringschiffer samt OpenVPN og Wireguard-protokoller. Begge er også underlagt den samme betryggende logningspolitik.

Ligesom premium -versionen fungerer den gratis VPN perfekt fremadrettet hemmeligholdelse og har en fungerende dræbskontakt kaldet ‘firewall.’

Der er også en dobbelt hop -funktion, portforsendelsesindstillinger, og den gratis browserudvidelse leveres med en effektiv VPN -annonceblokker. For en gratis service er dette meget avanceret.

Windscribe Free leveres med flere VPN -protokoller og andre forbindelsesindstillinger.

Over hundreder af timer med testning har vi ikke registreret en enkelt IP, WebRTC eller DNS -lækage ved hjælp af Windscribe -gratis.

Disse legitimationsoplysninger gør Windscribe til en pålidelig udbyder. Når det kommer til gratis VPN’er, er dette tæt på den bedste tilgængelige sikkerhed.

Arbejder med de mest populære amerikanske streamingplatforme

Windscribe gratis unlocks de fleste større amerikanske streamingtjenester. Det er den bedste gratis VPN til Amazon Prime -video, og det fungerer med HBO Max, Disney+og Hulu.

Desværre fungerer VPN ikke længere med os Netflix. Selvom dette ikke var tilfældet i fortiden, er alle dets gratis amerikanske servere blokeret.

Windscribe Free HBO Max Streaming Test

Windscribe gratis fjerner blokering af alle større amerikanske streaming -websteder undtagen for os Netflix.

Langsommere end konkurrenter

Som med enhver gratis service, har Windscribe Free sine ulemper. Primært er dens hastighedsydelse mindre imponerende end den betalte version. De gratis servere sammenligner bare ikke.

Og selvom der er ringe forskel mellem Windscribe Pro og GRATIS med hensyn til sikkerhedstilbud og fjernelse af kapaciteter, er der Ingen at komme rundt i den gratis versions 10 GB datakap.

2 . Privadovpn gratis: Bedst for os Netflix

Gratis amerikanske servere med hurtige hastigheder og adgang til amerikansk Netflix.

Privadovpn

Bedømt 0 ud af 5
Ingen brugeranmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Bedste gratis VPN til os Netflix
 • Unblocks HBO Max, Hulu & Disney+
 • Fire gratis amerikanske byservere
 • Hurtige lokale og internationale hastigheder
 • Privatlivsfokuseret loggingspolitik

Ulemper

 • Færre amerikanske servere end windscribe
 • 10 GB månedlig dataforbrugsgrænse
 • Skal manuelt fornye data hver måned
 • Ingen bevis for logningspolitik
 • Ingen VPN -browserudvidelser

Samlet USA -vurdering: 7.7/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores USA VPN -testmetodologi.

Privadovpn Free er en af ​​de bedste gratis VPN’er til USA, fordi det tilbyder fire gratis amerikanske servere og fjerner blokering af US Netflix, HBO Max, Hulu og Prime Video.

VPN leverer hurtige lokale og internationale hastigheder, er sikkert at bruge og kommer med en pålidelig logningspolitik.

En 10 GB månedlig datakap begrænser mængden af ​​streaming, du vil være i stand til, men VPN er en let mulighed for dem, der har behov for en gratis amerikansk IP -adresse.

Den bedste gratis VPN til os Netflix

Næsten alle andre gratis VPN’er, vi har testet, kan ikke få adgang til os Netflix fra udlandet. Selv Windscribe -fri kan ikke fjerne blokering af US Netflix.

Privadovpn fjerner også en række andre store amerikanske streamingtjenester, herunder HBO Max, Hulu og den amerikanske version af Amazon Prime Video.

Privadovpn gratis HBO max test

Privadovpn gratis unblocks HBO Max og mere geo-begrænsede streamingsteder.

Privadovpn har dog også fastlagt sin Fire TV-stick-app, så du kan nu bruge den til at streame geo-begrænset indhold på tv-enheder.

EKSPERTRÅD: Opret din Privadovpn -konto på en måde, der muliggør streaming. At gøre dette, når det bliver bedt om Vælg konfiguration, Vælg Streamindhold. At undlade at gøre dette forhindrer Privadovpn i at arbejde med streamingplatforme.

VPN -servere i fire amerikanske stater

Privadovpn gratis kører fire gratis amerikanske byserverplaceringer, herunder: Chicago, Los Angeles, New York og Washington.

Dette tilbyder en dejlig kyst-til-kyst-spredning, selvom den mangler IP-adresser i flyoverstaterne og Syden.

Privadovpn gratis amerikanske servere

Privadovpn Free leveres med fire amerikanske servere.

Windscribe-gratis og proton VPN tilbyder begge flere amerikanske servere, men vi har aldrig stødt på problemer med lang afstand, når vi bruger Privadovpn gratis.

Vores hastighedstestdata viser et imponerende gennemsnit Lokal downloadhastighed på 96 Mbps. Tilslutning til vestkysten fra vores New York -base, vi hentede lige så hurtige hastigheder på 91 Mbps. Vi oplevede ingen alvorlige belastningstider, når vi streaming og webbrowsing.

Privat logningspolitik, men ikke bevist

Privadovpn scorer kun 6.4 i vores privatlivsvurdering, så der kan foretages forbedringer.

Det mister point, fordi det logger mængden af ​​båndbredde, der bruges, samt nogle konto- og enhedsoplysninger. Intet kan bruges til at identificere dig, men vi er også bekymrede over den manglende bevismateriale, der er givet for at bevise dens loggingspolitiske krav.

Virksomheden er baseret i Schweiz, som er et privatlivshaven uden for rækkevidde af privatlivets lovovertrædere som Five Eyes Alliance eller EU -unionen.

Sikkerhedssuiten er den samme som premiumversionen, hvilket betyder, at Privadovpn -fri er lige så sikker. Den bruger AES-256-kryptering og leveres med en arbejdsdrabskontakt.

Restriktiv 10 GB data om måneden

Som med Windscribe, grænser Privadovpn gratis brug af sin service til 10 GB pr. Måned. Dette er restriktivt, men stadig mere generøst end mange andre gratis VPN’er, som TunnelBears 500 MB datatilladelse.

Privadovpn er ejendommelig, idet det anmoder dig om at opdatere dine gratis data hver måned inden for dit online kontoområde. Dette er frustrerende og unødvendigt.

3 . Proton VPN gratis: Hurtigste amerikanske VPN

Meget hurtig gratis VPN med ubegrænset dataforbrug og de mest gratis servere i USA.

Skærmbillede af Proton VPNs mobilapp

Bedømt 5 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Ubegrænset gratis data & ingen hastighedsgavler
 • Revideret privatlivspolitik og open source-apps
 • Hurtigste lokale amerikanske hastigheder
 • 26 gratis amerikanske VPN -servere til rådighed
 • Ingen betalingsinfo krævet & ingen annoncer
 • Sikkerhedstilbud identisk med premium version

Ulemper

 • Kun tre tilgængelige lande
 • Torrenting ikke tilladt
 • US streamingtjenester blokeret
 • En enhedsbegrænsningspolitik
 • Ingen live chat support
 • Ingen browserudvidelser

Samlet USA -vurdering: 7.6/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores USA VPN -testmetodologi.

Proton VPN er en sikker gratis VPN med en Ubegrænset datatilskud. Du kan bruge disse data til at oprette forbindelse til tre lande, herunder USA.

Der er begrænsninger, når det kommer til streaming, torrenting og servernetværksstørrelse, men denne VPN er meget sikker og gennemsigtig.

Ingen datahøjde og masser af os servere

Hvis du har brug for en gratis VPN til at gennemse internettet og besøge websteder sikkert, er Proton VPN det bedste valg.

Du kan efterlade denne gratis VPN på hele tiden uden at bekymre dig om databegrænsninger eller irriterende annoncer. Dette er unikt generøst blandt sikre gratis VPN’er.

Proton VPN ændrer konstant mængden af ​​gratis amerikanske servere, du kan oprette forbindelse til, men der er altid masser til rådighed. Af afgørende betydning, Proton VPN -fri smider ikke dine hastigheder På disse gratis servere.

Fra skrivning er der 71 gratis servere i tre tilgængelige lande, herunder USA (26), Japan (7) og Holland (38). Dette er et stort beløb for en gratis service.

Proton VPN Free leveres med tre gratis placeringer og 26 gratis amerikanske servere.

Vi testede alle Proton VPNs gratis amerikanske servere og fandt, at det forbinder dig til syv forskellige stater, herunder Californien, New York, Georgia og Texas.

Revideret logningspolitik

Proton VPN er en brancheleder, når det kommer til service gennemsigtighed. Dens apps har alle været revideret af tredjeparts sikkerhedsfirmaer.

Oven i det er VPN open source, så offentligheden kan undersøge applikationskoden og påpege usikkerhed.

Ligesom Privadovpn er Proton VPN baseret i Schweiz. Det registrerer også meget lidt information om sine brugere. Det logger nogle forbindelsestidsstempler, men de kan ikke identificeres.

På dette punkt, da en schweizisk domstol bad Proton VPN om information, var det ikke i stand til at tilbyde noget relevant, således Beviser dens sikre logningspraksis.

Fokus på sikkerhed, ikke underholdning

Proton VPN er en af ​​de mest sikre VPN’er tilgængelige, Og dens gratis version har den samme sikkerhedspakke som premium -versionen.

Appen bruger OpenVPN som standardprotokol, der tilbyder en dejlig balance mellem hastighed og sikkerhed. AES-256 kryptering og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse anvendes også.

Proton VPN Free leveres med et antal protokoller og bruger AES-256-kryptering.

VPN krypterer dine internetforbindelser og beskytter dig mod IP-eksponeringer med dens dræbskontakt og indbygget lækagebeskyttelse.

Mens det er fantastisk til sikkerhed, er proton VPN -fri ærligt talt, ubrugelig til streaming. Du vil ikke være i stand til at fjerne blokering af amerikansk videoindhold fra udlandet.

Proton VPN Free kunne ikke fjerne blokering af Hulu, HBO Max, Disney+ & US Netflix.

i øvrigt, Torrenting er forbudt. VPN blokerer aktivt P2P -fildelingstrafik.

For en gratis VPN, der tilbyder ubegrænsede data, er dette ikke overraskende, men det betyder, at du bliver nødt til at overveje en anden gratis VPN til torrenting.

Ingen betalingsoplysninger er nødvendige, men ingen live chat

Proton VPN er meget let at installere, og registrering kræver ingen betalingsoplysninger eller følsomme oplysninger af nogen art.

I modsætning til Privadovpn er der dog ingen live chat -funktion til øjeblikkelig support. Du skal e -maile for support, hvis online -ressourcerne ikke allerede er nyttige.

Detaljeret liste over de bedst betalte VPN’er til USA

1 . PIA VPN: Generelt bedste VPN for USA

En billig, ikke-logs VPN med servere i enhver amerikansk stat og adgang til amerikanske streaming-websteder.
Rangeret nr. 1 ud af 55 VPN’er til USA

Privat internetadgang

Bedømt 4.3 ud af 5
29 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Sikre servere i 50 amerikanske stater
 • Bevist No-Logs VPN-politik
 • Unblokke os Netflix, HBO Max & Hulu
 • Den billigste VPN til USA
 • Mange avancerede appindstillinger
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser

Ulemper

 • Smart DNS fjerner ikke os streaming apps
 • Mac -applikation har problemer med brugbarhed
 • Firestick -app har brug for forbedringer

Samlet USA -vurdering: 9.7/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores USA VPN -testmetodologi.

Privat internetadgang (PIA) er en billig VPN, der har Største pulje af tilgængelige amerikanske IP -adresser.

VPN Service kører servere i 50 amerikanske stater, og det er den eneste VPN, der tilbyder IP -adresser i alle dele af Amerika. Dens hastigheder er nogle af de hurtigste, vi også har testet.

Du kan Fjern blokeret US Netflix, HBO Max, Hulu og mere med PIA. Det eneste problem er dets smarte DNS -værktøj, der ikke fungerer til at fjerne blokering af de samme apps. Fire TV -pinden kunne også forbedres.

Hurtige servere i 50 amerikanske stater

Privat internetadgang er langt Det bedste, når det kommer til amerikanske serverplaceringer.

VPN -tjenesten driver servere, der er tilgængelige i hver eneste amerikanske stat, hvilket betyder, at du nemt kan ændre din amerikanske IP -placering for at få adgang til lokalt webindhold og se lokale nyheder.

Pia

PIA VPNs amerikanske serverplaceringer.

I modsætning til Nordvpn, PIA lejer alle sine servere. Dette er ikke et problem, da virksomheden lejer dem fra pålidelige udbydere, og PIA påtager sig en streng kontrolproces.

VPN’erne Langstrømshastigheder er de hurtigste, vi har stødt på. Vi har heller aldrig oplevet trafikbelastning takket være den store mængde servere, der tilbydes.

Fjern blokering af os streamingsteder

PIA er en effektiv streaming VPN, der er i stand til at komme rundt på blokke fra US Netflix, HBO Max, Hulu og Disney Plus.

Streaming Hulu med privat internetadgang

Privat internetadgang ublokeret Hulu i vores test.

I modsætning til Nordvpn og ExpressVPN er PIAs streamingkompatibilitet imidlertid ikke så pålidelig på tværs af forskellige enheder.

For eksempel fungerer Fire TV Stick -appen kun med Disney+ og Hulu, men ingen andre større amerikanske streaming -apps.

Desuden pia’s Smart DNS -service fungerer ikke med streaming -apps overhovedet.

Installation af VPN på din router er den eneste måde at fjerne blokering af amerikanske videoapps på Apple TV og spilkonsoller. Mens denne metode fungerer, er den ikke så ligetil som at bruge smart DNS.

Bekræftet ikke-logs VPN

Privat internetadgang er en sikker og pålidelig VPN-service med verificerede No-Logs VPN-politik.

Politikken er verificeret af stævninger i USA og serverbeslag i Rusland – Pia har simpelthen Ingen oplysninger at give.

Dette er fremragende nyheder, fordi privat internetadgang er baseret i USA, som er fjendtlig over for individuelt privatliv. En sand politik uden logs beskytter mod dette.

PIA leveres også med en effektiv annonceblokker kaldet MACE, og ekstra funktioner som Split Tunneling, Port Forwarding, Customizable Encryption og en SOCKS5 -proxy som en del af VPN -tjenesten.

På samme tid er PIAs apps brugervenlige, hvilket gør tjenesten til et godt valg for nykommere og erfarne VPN-brugere.

Endelig koster PIA kun $ 2.19 pr. Måned, hvilket gør det til en af ​​de bedste billige VPN’er til at få en amerikansk IP -adresse.

2 . ExpressVPN: Bedste VPN for os streaming

IP -adresser i 16 amerikanske byer og adgang til alle større amerikanske streamingtjenester, inklusive US Netflix.

ExpressVPNs nye app på mobile enheder

Bedømt 4.8 ud af 5
1.849 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Meget pålidelig fjerne blokering af os Netflix
 • Unblocks HBO Max, Hulu & Disney Plus
 • Amerikanske IP -adresser i 16 amerikanske byer
 • Fremragende hastigheder, der forbinder til Amerika
 • Stærk sikkerhed og privat logningspolitik
 • Effektiv Fire TV Stick App & Smart DNS

Ulemper

 • Dyrere end de fleste rivaler
 • Amerikanske IP -adresser udløser captchas på søgemaskiner
 • Ukendt antal amerikanske servere
 • Ingen delt tunneling på Mac -enheder

Samlet USA -vurdering: 9.6/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores USA VPN -testmetodologi.

ExpressVPN er den bedst betalte VPN til streaming af amerikansk indhold takket være dets Hurtig og pålidelig adgang til amerikanske streamingplatforme på tværs af en Stort US Server Network.

VPN arbejder for at fjerne blokering af streamingtjenester uden for USA, herunder American Netflix, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og Disney+.

Du kan oprette forbindelse til 16 amerikanske byer spredt over 11 stater, inklusive Arizona, Washington, Californien, Georgien og New Jersey.

Omgår os streaming af geo-begrænsninger

Expressvpn slår os streaming service geo-begrænsninger Let, endda os Netflix, som stadig er vanskeligere at få adgang til.

I videoen herunder kan du se, hvor let det er at få adgang til Hulu uden for USA med ExpressVPN:

Expressvpn fjerner blokering af Hulu overalt i verden.

Vi streamede os også indhold via ExpressVPNs Amazon Fire TV Stick -app og dens Smart DNS -service, MediaStreamer, for endnu lettere adgang til os streaming indhold.

IP -adresser på tværs af 16 amerikanske byer

Du kan få en amerikansk IP-adresse til enhver af ExpressVPNs 16 by-server-placeringer. Dette inkluderer populære byer som Atlanta, Chicago, Los Angeles og New York.

Ingen af ​​ExpressVPNs amerikanske servere er virtuelle. I stedet er de fysisk placeret på serverplaceringen og tilbyder forbedret ydelse.

ExpressVPN US Server Locations

ExpressVPN har flere amerikanske serverplaceringer.

Expressvpn gør det ikke afslør nøjagtigt, hvor mange amerikanske servere det har, Men det er nok for os at have aldrig oplevet nogen seriøs serverbelastning.

ExpressVPN har servere i følgende amerikanske siger:

 • Arizona
 • Californien
 • Colorado
 • Florida
 • Georgien
 • Illinois
 • New Jersey
 • New York
 • Texas
 • Utah
 • Washington

En fremragende, men dyr VPN -service

ExpressVPN klarer sig meget godt i alle vores testkategorier og skiller sig især ud for at fjerne blokering af os streamingplatforme på tværs af de fleste enheder.

Faktisk er ExpressVPN den bedste VPN, vi har gennemgået generelt, og det kommer med et prismærke, der matcher.

På det billigste koster det $ 6.67 pr. Måned på en 15-måneders plan. Det er helt klart dyrere end privat internetadgang, men det er en mere komplet VPN -service, der tjener til flere formål.

3 . Nordvpn: 1.970 hurtige amerikanske servere

Hurtige amerikanske hastigheder, 1.970 servere i 16 amerikanske byer og adgang til amerikanske videoplatforme.

Nordvpn Mobile App Screenshot

Bedømt 4.7 ud af 5
246 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Amerikanske IP -adresser på 16 lokationer
 • Stort, fysisk amerikansk servernetværk
 • Fjerner blokering af alle større amerikanske streamingtjenester
 • Nordlynx Protocol leverer hurtige langdistansehastigheder
 • Panama-baserede VPN
 • Overkommelige abonnementsomkostninger

Ulemper

 • Færre amerikanske servere end Pia
 • Accepterer ikke PayPal -betalinger
 • Desktop -apps kan ikke ændres størrelsen
 • Nogle problemer, der streamer os Netflix på Firestick
 • Fornyer til en højere abonnementspris

Samlet USA -vurdering: 9.5/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores USA VPN -testmetodologi.

På samme måde som ExpressVPN er Nordvpn fremragende til at få en amerikansk IP-adresse og en stor all-round VPN også.

Tjenesten tilbyder næsten 2.000 kyst til kyst amerikanske servere og Pålidelig adgang til os Netflix, HBO Max, Hulu, Amazon Prime Video og Disney+.

Derudover leverer Nordlynx (Wireguard) -protokollen Hurtige hastigheder med lang afstand til forbindelse til 16 amerikanske lokationer.

Os streaming på flere enheder

Nordvpn er en fantastisk løsning, hvis du vil se os streamingtjenester overalt i verden.

Du kan Fjern blokeret US Netflix, HBO MAX, HULU, Amazon Prime Video Og mere om de fleste af VPNs amerikanske servere.

Nordvpn HBO Max Streaming Test

Nordvpn er en pålidelig måde at omgå amerikanske blokke og få adgang til HBO Max.

Med Nordvpn kan du streame amerikansk indhold via Dens fremragende Fire TV -stick -app og Smart DNS -service Det fungerer med Apple TV og spilkonsoller, der giver en større skærmoplevelse.

Næsten 2.000 amerikanske servere over hele landet

Nordvpn ejer næsten 2.000 amerikanske servere for at give sine kunder adgang til en lang række amerikanske IP -adresser.

Nordvpn US Server List

Nordvpn leveres med et stort antal amerikanske byservere.

Nordvpn ruller også 10 Gbps -servere, hvilket hjælper med at forklare dets Hastighedshastigheder med hurtig lang afstand. Med en Gennemsnitlig downloadhastighedstab på 9% Tilslutning til vestkysten fra vores New York-server leverer Nordvpn glat, bufferfri streaming og webbrowsing.

Nordvpn har servere i følgende amerikanske siger:

 • Arizona
 • Californien
 • Colorado
 • Florida
 • Georgien
 • Illinois
 • Missouri
 • North Carolina
 • New York
 • Texas
 • Utah
 • Virginia
 • Washington

Privat VPN med ekstra sikkerhedsindstillinger

Nordvpn er en minimal logs VPN, der ikke registrerer Personligt identificerbare oplysninger om sine brugere.

Denne politik og selskabets påstande er blevet bekræftet af flere nylige uafhængige revisioner.

Nordvpn er også indarbejdet i Panama, et land, der ikke udsættes for påtrængende amerikansk jurisdiktion eller overvågningstruslen fra fem øjne nationer.

VPN -tjenesten leverer også et forbedret lag af internetsikkerhed takket være sin optimale sikkerhedssuite. Dette kan være særligt nyttigt for dem, der rejser til USA.

VPN’s apps bruger sikre protokoller som OpenVPN, IKEV2 og dens egen skræddersyede Nordlynx. Nordvpn’s interne protokol er baseret på Wireguard og leverer i øjeblikket de bedste hastigheder.

Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer dobbelt VPN, løg over VPN og en annoncesporingsblokker kaldet trusselbeskyttelse.

Generelt er Nordvpn ikke så god som PIA at oprette forbindelse til USA, men på kun $ 3.29 pr. Måned fungerer det som et budgettet all-round alternativ til ExpressVPN.

Sådan får du en amerikansk IP -adresse ved hjælp af en VPN

Ved at bruge en betroet VPN -service med servere i USA, er det simpelt at ændre din IP -adresse til en USA.

Følg nedenstående trin for at få en anonym amerikansk IP -adresse ved hjælp af en VPN:

 1. Vælg en anbefalet os VPN fra vores liste, download og installer den på din enhed (er).
 2. Fra VPNs serverliste skal du søge efter din foretrukne amerikanske serverplacering.
 3. Vælg og opret forbindelse til din valgte USA -serverplacering.
 4. Når applikationen angiver, at du er tilsluttet serveren, skal du kontrollere din nye amerikanske IP -adresse ved hjælp af vores hvad er mit IP -værktøj.

I nedenstående video kan du se, hvor let det er at få en amerikansk IP -adresse. Vi brugte Windscribe’s gratis VPN til at demonstrere:

Du kan bruge Windscribe gratis til at oprette forbindelse til otte amerikanske VPN -servere.

USA VPN’er for at undgå

Vi tester regelmæssigt og gennemgår VPN -tjenester for USA, og indtil videre har vi testet over 150 VPN -apps.

Vi bliver fortsat overrasket over at se, hvor mange VPN’er der ikke er optimeret til internetbrugere i, eller forbinder i Amerika.

Baseret på vores test er her fire populære USA VPN’er Vi anbefaler ikke, at du bruger:

Purevpn

Samlet placering: #29 ud af 55 VPN’er gennemgået

Samlet bedømmelse: 6.9/10 6.9

Hvad vi ikke kan lide: Purevpn fjerner ikke US Netflix, og dens loggingspolitik er ikke betryggende nok for brugere af privatlivsfokuserede.

Tunnelbear

Samlet placering: #26 ud af 55 VPN’er gennemgået

Samlet bedømmelse: 3.5/10 3.5

Hvad vi ikke kan lide: TunnelBear er ikke god til streaming generelt. Mens det i øjeblikket fungerer med os Netflix og HBO Max, kan det ikke fjerne blokering af mange andre tjenester. Det er også betydeligt langsommere end top-tier VPN’er.

Turbo VPN

Samlet placering: #46 ud af 55 VPN’er gennemgået

Samlet bedømmelse: 2.2/10 2.2

Hvad vi ikke kan lide: Turbo VPN er ikke kun ubrugelig til at fjerne blokering af geo-begrænset amerikanske indholdsplatforme, det er også usikkert at bruge. Det er fyldt med invasive annoncer, lider af DNS -lækager og har mistænkelige links til Kina.

Hola VPN

Samlet placering: #41 ud af 55 VPN’er gennemgået

Samlet bedømmelse: 4.1/10 4.1

Hvad vi ikke kan lide: Hola VPN er en forfærdelig gratis VPN, du ikke må bruge. Det logger al din internetaktivitet og deler din ledige båndbredde med andre Hola -brugere. Det fjerner heller ikke blokering af nogen amerikansk streamingplatform.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til USA?

Hovedårsagen til at bruge en VPN til USA er at få adgang til geo-begrænset webindhold, der kun er tilgængeligt i United Sates.

Din IP -adresse er direkte tilsluttet din geografiske placering, og derfor tildeler du at forbinde til en server i amerikaner.

Hvis du vælger en af ​​de VPN’er, vi anbefaler i denne vejledning, vil du være i stand til at bruge internettet, som om du faktisk er i USA.

Mange internetbrugere over hele verden, især amerikanske udstationerede, bruger en VPN til streaming af kun videoindhold.

For eksempel ønsker mange, at en VPN skal låse det amerikanske Netflix -bibliotek op, som har nogle af de bedste tv -shows og film, men kun seere i Amerika kan få adgang til dem.

Sådan bruges Netflix med privat internetadgang

Vi fjernede let os Netflix ved hjælp af privat internetadgang.

De bedste VPN’er til USA, som PIA og ExpressVPN, Un -Block American Netflix såvel som andre amerikanske platforme såsom HBO Max, Hulu, Peacock, Paramount+og mere.

Da det tilbyder serverplaceringer i 50 amerikanske stater, er PIA VPN ideel til amerikanske udstationerede, der ønsker at få adgang til regionalt indhold, såsom lokale nyhedskanaler.

Desværre kan de fleste gratis VPN’er ikke fjerne blokering af US Netflix og andre amerikanske streamingtjenester. Der er dog en, der stadig fungerer og er den aktuelle bedste gratis VPN for Netflix: Privadovpn.

Hvordan vi tester VPN’er for USA

Vi har testet 150 VPN -applikationer for at se, hvilket der fungerer bedst for at få en amerikansk IP -adresse og give dig mulighed for at bruge internettet fra udlandet, som om du er i USA.

For at finde den bedste VPN til at oprette forbindelse til USA, tester vi for:

 • Et stort antal os servere og serverplaceringer
 • Adgang til amerikanske streamingwebsteder og apps
 • Hurtige hastigheder, der forbinder fra ethvert land til USA
 • En privat logningspolitik og jurisdiktion
 • AES-256 og OpenVPN-kryptering uden IP- eller DNS-lækager
 • Så få begrænsninger som muligt med hensyn til brug

For at danne vores anbefalinger forbinder vi os til USA og analyserer hver VPN i fire forskellige kategorier, der vurderer hver ud af 10. Vi kombinerer derefter disse kategoriforholdelser for at beregne en samlet bedømmelse for USA.

I nedenstående tabel opsummerer vi, hvordan vores top-klassificerede USA VPN’er er vurderet i hver kategori, såvel som deres samlede bedømmelse for USA:

Her er en mere detaljeret sammenbrud af de kategorier, der udgør vores amerikanske VPN -testproces, og hvor meget af den samlede vurdering af hver kategori repræsenterer:

1. US Streaming Services: 30%

Minimumskrav: Kan fjerne blokering af et eller flere amerikanske streamingsteder.
Vi anbefaler: Får adgang til flere amerikanske streamingtjenester og US Netflix.

Mange mennesker vil have en gratis VPN for at få adgang til den amerikanske Netflix. Eller de vil se indhold fra amerikanske eksklusive tjenester som HBO Max og Hulu.

Vi tester hver gratis VPN med de mest populære streamingtjenester for at kontrollere, om det kan fjerne blokering af dine foretrukne amerikanske tjenester i udlandet. Vi tester regelmæssigt adgang til US Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video og Hulu.

Det er også en fordel, hvis VPN kan få adgang til indhold uden for landet, for eksempel hvis du er i USA, vil en VPN til mexicansk tv eller en VPN med en Argentina IP -adresse.

Jo mere effektive en VPN er ved at komme rundt i at streame geo-begrænsninger, jo højere er ratingen.

2. US Server Locations: 30%

Minimumskrav: Mindst en VPN -server placeret i USA.
Vi anbefaler: Mange servere på den amerikanske østkyst, vestkysten og sydlige stater.

Vi analyserer hver VPNs serverinfrastruktur for at bestemme, hvor mange der er USA-baserede. Jo mere der er, jo stærkere er ratingen.

Gratis VPN’er er usandsynligt, at mere end 10 amerikanske servere har, men jo flere servere en VPN tilbyder, jo bedre vil dens samlede ydelse være.

USA er et enormt land, så vi vurderer meget VPN’erne, der har flere servere spredt jævnt over hele landet fra kyst til kyst.

3. Hastighed: 20%

Minimumskrav: Download hastigheder på mindst 60 Mbps.
Vi anbefaler: Os downloadhastigheder på 90 Mbps eller højere.

Alle VPN’er bremser din internethastighed, men de bedste gør det kun et lille beløb. Jo lavere hastighedstab vi registrerer, når vi kører en VPN, jo højere er dens rating for hastighed.

Vi kører konstant hastighedstest både lokalt og internationalt for at bestemme, hvilken slags hastigheder brugerne kan forvente, når de opretter forbindelse til og ud af USA.

4. Politik for privatlivets fred: 20%

Minimumskrav: Anonymiserede forbindelseslogfiler og ingen aktivitetslogfiler.
Vi anbefaler: En streng, nul-logging-politik og ingen datalækager overhovedet.

USA har nogle af de mest invasive sikkerhedslove i verden. Så du har brug for en VPN, der beskytter dit privatliv.

Sikkerhed er især vigtig, når det kommer til gratis VPN’er. Så mange gratis tjenester beskytter ikke dine data. I stedet sælger de dine data.

Vi anbefaler kun gratis VPN’er, der er velrenommerede, certificerede sikre og private.

Vi gør arbejdet med at analysere hver VPNS Security Suite og Privacy -legitimationsoplysninger. Vi læser hvert ord i VPN -privatlivspolitikken for at sikre, at den opfylder de forventninger, brugerne har til en VPN.

Kort sagt, jo mindre information det indsamler, jo bedre vurderer vi en VPN. Det ideelle scenarie er en nul-logs-service, men dem, der indsamler data, skal være gennemsigtige og detaljerede, nøjagtigt hvilke data de gemmer.

Reduktion af datakap: Op til 50%

Næsten hver gratis VPN har en datat loft. Selvom gratis tjenester stadig kan fungere godt i vores vurdering, reducerer det at være begrænset til en datakapital massivt din VPN’s kapaciteter.

For at afspejle dette anvender vi en straf på den frie VPN’s samlede bedømmelse for USA baseret på, hvor restriktiv dens datatækkelse er:

 • 10 GB pr. Måned: -20% til den samlede bedømmelse
 • 500 MB pr. Dag: -25% til den samlede bedømmelse
 • 5 GB pr. Måned: -30% til den samlede bedømmelse
 • 1 GB pr. Måned: -35% til den samlede bedømmelse
 • 200 MB pr. Dag: -40% til den samlede bedømmelse
 • 500 MB pr. Måned: -50% til den samlede bedømmelse

Vpn-еерверы ва с лейей соростюю

Хотите подитья к конкретном серверу аерике доле выокой сортикерике дооле выокой соростикерие д € бørgsmål? Откройте боковю панел и нажите на значок В Al. Прjekt.

Аантad, баало, шшарлотт, чикаго, далас, енвер, лосаe-елomm a.

Тас, калифорedel.

Ok.

Пbev

Illet х хотите изенить страну ip-адреса на ша, просто откройте карту и наж£. En.

Sl

Ищете конкретное местоположение д и? Ознакомтес с нашими сециализированыи серверами на боковærker. Подитес к dobbelt vpn или on løg over vpn разеле «сециализированные серверы».

Ital?

Вы egen

I. Растояние имет значение. Полите самам выок сорость подениlende, вырав сервервер man.

Закажите выеленнный ip-oneдрес

Ззажите персоналный статичесий ip-арес ва или с сру жеыаа м ш иedet и ж ж жykke ж ж ж ж жykke. Таким оразом, в н пown пется елитья свjekt.

Дя конф Al

Достаæmie. Просто выерите нжedel.

Я oct

Багоаielt dobbelt vpn Ваш ip-а allet менiltтсeb. En это значит, что киберпрестуникам б egen dec.

I

Подитес к серверам løg over vpn и насажайтес конфиденциалностю, обесечиваемой сетю løg инностюю, оесечиваемdй сетю løg и vpn. Загржать бразер The Onion Router (Tor) не нжно.

Сройте своё vpn-синиение

Птешествуете втрану соле строiapl? Sl. Таким оразом отанутс jeb срытыи не толо ваши анные, н и сам факт исолованиåbe vpn.

Найите наилий сервер д ocil

Инновационный алгоритм NordVPN автоматически выбирает самый быстрый VPN-сервер в зависимости от вашего местоположения и специфических требований.

Причины д и

Еи Вы Ap рнета ша. Не позвол eйте нена dec. Повытте свою конфиденциалность.

Повышеннан конфиденциалность

Защита ip-а ivet

Переживаете, что компании, правительство или интернет-провайдеры отслеживают ваши действия в сети? Оретите сокойтвие: исолзте vpn, чтоы срыть свой ip-а и и з з з зember с с сykke.

Защита аанных

Т. Поэтом ы н н о о о н н н н н н н н н н н п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п н н н н н н н н н н н н п п н н edet п н н н edet.

Безопасный просотр контента

Боокировка вредоносноia по

Trusselbeskyttelse защищает вас отереходов по оасны самам. Пококиру в б бокирует вредосноærdighede.

Безопаснаele сеть Wi-fi

Полите конфи денциалный досту к интomm ли юимо кафе. Nordvpn защищает ваше соеиние с помощю шифрованиsdag седеiss покениykke.

Самое ыытрое Vpn-синие

Безопаedel

Забте о Выоре межж соykke. Насажайтес бесеребойной потокоåbe изированных серверов.

Пbev

Насажайтес лим о о о о о и ærdighed. Исолйте интернеerske, оайтес и.

Лий от оайн-пококок

Восолзтес лими ценами с помощ VPN

December. Находите лие предожениuc в интернете, менjekt Виртуалное местоположение е. December.

Безопасные покиии

O. Безопасedel. Нажите на кнопк «ыттрое подение» и пейите в режим конфидиалности в мгнов н о о о о к ykke о к ykke о о р р р р р р р о о о о о о о о о о о §.

Как пbev

Загрзите приложени 15.

Выерите вариант «регистрацин» и Введите свои данные.

Откройте приложение и нажите на значок ша на карте ии найите страну сисеее.

Попрjekt

Nordvpn-Vpn-провайер, котором доверomm. Уедитес сами. На все планы предоставляется 30-дневная гарантия возврата средств, поэтому вы можете попробовать сервис без каких-либо рисков.

Нbev не обanceзаны верить нам на сововоd

Просærker.

Восроизвести со звуом

Саые попярные местопærdighed

З зdret, к серверам ваких странах чаще все пододаюютс половатifte иалность при макималной соростим.

Саые попярные местопærdighed

З зdret, к серверам ваких странах чаще все пододаюютс половатifte иалность при макималной соростим.

Ззнайте, почем Nordvpn – лий vpn д are

Часто задаваеые вопроы

Моane ли я изенить свой ip-а а edet igt?

Да, NordVPN предлагает более чем 1,970 серверов в США, поэтому вы можете выбрать один из множества американских IP-адресов. Е Al. Еи вы хотите подитья к сервер fakta вонкретном г г к пoblem ч egen.

Åder?

Исærdighed. Оако перед поезой в страны с боле строiager во всех регионах.

Какой vpn-сервис ша лий?

Ищете лий vpn-еервис ва ша ша ша ша? Iel. Уедитanceс, что Вырранный vpn-провайер не отсеживает ваши иейтвиpr и не явлетс яillet бесатныыыйейейтвин и не явлomm. Бесплатный сервис может поставить под угрозу вашу онлайн-безопасность. Бол Dette.

Что кас 8. Багодарvende этом, а те широком выору серверов ша (почти 2.000), молниенillede.