Bedste VPN til spil gratis

5 bedste gratis VPN’er til spil i 2023: hurtige hastigheder, lav ping

Det er ikke kun i nærheden af ​​servere, der presterede godt i mine test. Selv når jeg tilsluttede mig sin langdistance New York-server, forblev pingen under 78ms. Til sammenligning har en lignende forbindelse med en gratis VPN typisk en ping på mere end 150ms. Dette betød, at jeg kunne vælge mellem flere serverplaceringer uden at bekymre mig om, om det ville påvirke min spilsession.

Gratis spil VPN

Nyd Urbanvpns berømte beskyttelse og ydeevne gratis på farten!

Hvorfor skal jeg bruge Urban-VPN til spil?

Blazing VPN -hastigheder

Urban-VPNs hurtige servere sænker forsinkelsen mellem en spiller og serverklienten (Ping);

Spil først

Spillere kan være de første til at spille visse spil ved at downloade fra lande med tidligere lanceringsdatoer;

Privat og sikker

Enkeltpersoner kan holde deres data og gemme filer sikre bag et krypteret spil privat netværk.

Fordelene ved Urban-VPN til spil er enestående. Urban-VPNs hurtige servere sænker forsinkelsen mellem en spiller og serverklienten (Ping); Spillere kan være de første til at spille visse spil ved at downloade fra lande med tidligere lanceringsdatoer; Enkeltpersoner kan holde deres data og gemme filer sikre bag et krypteret spil privat netværk. Derudover tillader Urban VPN at spille multiplayer -spil i hver region – det kan oprette forbindelse til servere rundt om i verden for at lege med dine venner, selvom en titel (såsom PUBG eller Fortnite) kræver en IP -adresse fra et specifikt land at spille. Og hvis nogen, du har spillet med, er en sur løsere og vil hævn ved at hacke dine digitale aktiver – ved du, at en VPN -app vil forhindre, at det sker!

No-Lag VPN

Ingen af ​​husholdningsansøgningerne til internettet er mere følsomme over for hængende end spil. Når dit (virtuelle) liv er på banen, gør nogle gange endda et par millisekunder forskellen mellem sejr og nederlag. Spillere stræber efter at bruge en forbindelse, der leverer en ping på op til 60 millisekunder, og i eSports -konkurrencer reduceres hastigheden ofte til mindre end 40. Så hvordan kan du holde din ping minimal, mens du stadig tilføjer et lag af sikkerhed? Urbanvpn selvfølgelig! Gennem vores unikke vifte af bredbånds IP’er og belastningsbalancerende servere leverer UrbanVPN Ultimate Security uden nogen indflydelse på din forbindelseshastighed-en eksklusiv funktion i verdenen af ​​gratis VPN’er.

5 bedste gratis VPN’er til spil i 2023: hurtige hastigheder, lav ping

5 bedste gratis VPN'er til spil i 2023: hurtige hastigheder, lav ping

En gratis spil VPN virker som en god idé, men du kan sjældent opnå lav nok ping (eller hurtige nok hastigheder) ved hjælp af en. De fleste har overbelastede servere, der faktisk øger din ping, mens andre har datakapsler, der ikke engang dækker en times online spil. Det er ikke at sige, at du ikke kan finde en god gratis VPN til spil – simpelthen at de er svære at finde.

Efter at have testet 45+ gratis VPN’er, fandt mit team og jeg et par gode muligheder for spil. Disse har gode hastigheder, der opretholder spilpræstation, plus robust sikkerhed for at holde dig i sikkerhed. Du vil ikke undslippe begrænsninger, men de grænser, der findes, afbryder ikke dit spil så meget som nogle andre gratis VPN’er. Hvis du ikke ønsker nogen begrænsninger, er det bedst at bruge en billig premium VPN i stedet.

Jeg anbefaler ExpressVPN til spil Fordi det leverer hurtige hastigheder og konsekvent lav ping uden begrænsninger. Plus, det har et verdensomspændende servernetværk og stærke sikkerhedsfunktioner, så du kan sikkert spille regionlåste spil overalt. Selvom det ikke er helt gratis, kommer det med en legitim pengene-tilbage-garanti, så hvis du ikke er imponeret, kan du få en fuld refusion inden for 30 dage.

Kort til tiden? Her er de bedste gratis VPN’er til spil i 2023

  1. ExpressVPN – Bedste samlede VPN med hurtige hastigheder og ubegrænsede data. Prøv det risikofri i 30 dage.
  2. Cyberghost-Spiloptimerede servere forhindrer forsinkelse med lave pingforbindelser. Prøv det risikofri.
  3. Proton VPN – Gratis spil VPN uden datakapsler (men serverovertræk kan øge forsinkelsen).
  4. Avira Phantom VPN – Gratis VPN til spil med ubegrænsede enhedsforbindelser (men en 1 GB/måned datakap).
  5. skjule.ME – Gratis VPN med indstillinger for at optimere spilforbindelser (men det fungerer ikke på routere).

Bedste gratis VPN’er til spil – fuld analyse (opdateret september 2023)

1. ExpressVPN – Generelt bedste VPN til spil med hurtige hastigheder og lav ping

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

Bedste egenskab Lavest ping af alle de VPN’er, jeg testede
Servernetværk 3.000+ servere i 94 lande
Databegrænsning Ubegrænset
Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti

ExpressVPN forbliver mit øverste valg til spil, fordi det konsekvent leverer lav ping og hurtige hastigheder. Under mine test på sine nærliggende britiske servere registrerede jeg en pinghastighed på 11ms og en gennemsnitlig downloadhastighed på 121 Mbps (et hastighedsfald på kun 5% fra min baselineforbindelse). Dette er miles bedre end de resultater, jeg havde ved hjælp af gratis VPN’er – jeg oplevede ikke nogen forsinkelse, mens jeg spillede Fortnite På min Android -telefon.

Et skærmbillede af nogen, der spiller Fortnite, mens han er forbundet til en ExpressVPN -server i East London, UK

Opdel tunneling giver dig mulighed for kun at kryptere din spiltrafik, hvilket hjælper

Det er ikke kun i nærheden af ​​servere, der presterede godt i mine test. Selv når jeg tilsluttede mig sin langdistance New York-server, forblev pingen under 78ms. Til sammenligning har en lignende forbindelse med en gratis VPN typisk en ping på mere end 150ms. Dette betød, at jeg kunne vælge mellem flere serverplaceringer uden at bekymre mig om, om det ville påvirke min spilsession.

ExpressVPNs fremragende spilpræstation er stort set takket være sin lightway -protokol . Denne proprietære protokol er optimeret til hurtige hastigheder og stabile forbindelser. Plus, det forbruger mindre batteri, så du kan spille mobilspil i længere tid. Det er også tilgængeligt på ExpressVPNs router -app, så du får de samme gode hastigheder, uanset om du spiller på en konsol eller desktop.

Selvom ExpressVpn ikke er 100% gratis, Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at du kan prøve det risikofri og få en fuld refusion, hvis det ikke er for dig. Plus, du får også 3 måneders service helt gratis, når du tilmelder dig sin årlige plan.

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Nyttige funktioner

  • Stort servernetværk. Dette betyder, at du kan få adgang til regionlåste spil og finde lette lobbyer uden at løbe på overfyldte servere. Hele netværket understøtter P2P, så du har ikke noget problem med at forbinde med andre spillere i P2P -spil som Super Smash Bros.
  • Indbygget hastighedstestværktøj. Du kan bruge dette til at se hver servers latenstid, så du nemt kan finde en lav-ping-forbindelse til spil. Generelt får du den laveste ping på serveren tættest på din fysiske placering.
  • Portvideresendelse. Denne funktion giver dig mulighed for nemt at være vært for spil og invitere venner til at lege med dig. Indstil det på din router og opret en bestemt sti til indgående trafik på en bestemt port, så dine venner let kan oprette forbindelse.
  • Stærk sikkerhed. ExpressVPN tilbyder kryptering af militær kvalitet og IP/DNS-lækagebeskyttelse for at beskytte dine spilsessioner mod DDoS-angreb. Jeg testede 7 af dets servere for lækager og fandt aldrig nogen.