7 Bedste VPN’er til rejse til udlandet i 2023: Adgang blokerede websteder

Contents

PIA kommer imidlertid til kort og er ikke i stand til at omgå begrænsninger i lande som Iran, Syrien, Cuba, Myanmar og et par andre, så medmindre du har nogen planer om at rejse til disse lande, er Pia mere end en anstændig mulighed.

Bedste rejse VPN i 2023

En mand, der bruger en VPN i en lufthavn ved siden af ​​rød bagage

Mange lande begrænser eller censurerer internettet, hvilket kan være en reel smerte for rejsende. En rejse -VPN vil ikke kun beskytte dine følsomme oplysninger fra hackere og regeringer, men giver dig også adgang til dit yndlings streamingindhold og væsentlige som WhatsApp, Skype og Banking Portals. Den bedste VPN kan maskere din rigtige IP -adresse og få det til at se ud som om du er i dit hjemland, så det vil være umuligt for nysgerrige øjne at spore dine online aktiviteter, når du er i udlandet.

Imidlertid er markedet oversvømmet med VPN’er, der hævder at være det bedste, og det kan være en op ad bakke en ideel pasform til dine behov. Efter at have sammenlignet snesevis af VPN’er på tværs af kriterier som server række.

Vores detaljerede guide giver dig en grundig forståelse af enhver udbyder, så du kan tage det rigtige valg til din brugssag og budget. Hvis du leder efter et hurtigt svar, her er vores top 3 valg lige nu:

1. ExpressVPN-en fremragende premium allrounder
ExpressVPN er vores #1 VPN samlet med servere over hele verden. Uanset hvor du rejser, bliver du beskyttet af dens klasseledende sikkerheds- og privatlivsfunktioner, herunder tilslørede servere og en revideret politik uden logs.

Med detaljerede guider, venlig 24/7 support og en simpel grænseflade er ExpressVPN en af ​​de mest begyndervenlige VPN’er. Det er også godt til streaming, fjernelse af enhver platform, vi har testet den med. Prøv det risikofri med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og få 3 måneder gratis på 12-måneders plan.

2. Surfshark – Fantastisk præstation fra budgetudbyder
Surfshark er en fremragende VPN til rejser med store grupper, med ubegrænsede samtidige forbindelser og kompatibilitet med alle typer enheder overalt. Det er også den hurtigste udbyder, vi har testet, og kanter tidligere rivaler ExpressVPN og PIA.

Med servere i et stort antal lande, fantastiske ublokerende evner og Nifty Privacy -funktioner, giver Surfshark fremragende værdi for pengene og er det bedste budget VPN. Det har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det og se, om det er for dig.

3. Privat internetadgang – den bedste rejse VPN i dag
Privat internetadgang er et populært navn i branchen takket være sin verificerede politik uden logs, ubegrænset samtidige forbindelser, massivt serverantal og dedikerede streamingservere.

Med masser af privatlivets fred, udmærker PIA sig på sikkerhedsfronten. Det undergraver også Surfshark som en af ​​de billigste udbydere. Sørg for at få mest muligt ud af sin 30-dages pengene-tilbage-garanti for at se, hvordan det sammenlignes med Express og Surfshark.

Hvordan man vælger en rejse VPN

Du skal kigge efter en VPN -udbyder med et bredt netværk af servere over hele verden, så uanset hvor du går, er der altid en server i nærheden. Det anbefales dig at prioritere tjenester med tilslørede servere, da de giver mere sikker forbindelse i regioner som Kina, hvor Internettet er stærkt begrænset.

Tilslørede servere får din VPN -trafik til at ligne almindelig internettrafik, og endda din internetudbyder ville ikke vide, at du bruger en VPN. Dette vil hjælpe dig med at omgå værktøjer, der er beregnet til at blokere VPN’er.

Du skal også se på en VPN’s streamingoptræden, før du gør det til din rejsekammerat. Ideelt set ønsker du, at din VPN skal låse op for alle populære streamingplatforme, herunder Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus og BBC iPlayer, men der er flere muligheder, der endda fjerner blokering af platforme som 9Now og 10Play.

Dernæst skal din VPN være hurtig nok til at tillade streaming i HD eller 4K. En hurtig VPN vil også sikre stabile forbindelser, hvilket giver dig ro i sindet, at din VPN -beskyttelse ikke vil være træg eller bortfaldt.

Det er også vigtigt, at din VPN har 24/7 venlig støtte, fordi du vil have, at dine problemer hurtigt skal løses, når du er i et fremmed land. Sidst men ikke mindst giver en pengene-tilbage-garanti dig ro i sindet, hvis du ikke kommer sammen med et bestemt produkt.

Vores ekspertvalg af de bedste rejse VPN’er i 2023

1. Expressvpn

Den bedste rejse VPN

Serverplaceringer: 160 | Lande: 94 | Tilgængelig på: Windows, Android, iOS, Mac, Linux (kun kommandolinje), routere, næsten alt andet | Tilslørede servere: Ja | 24/7 support: Ja | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, BBC iPlayer, YouTube, Amazon Prime Video, ITVX, All4, 9Now, 10Play

+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned
Ultra-pålidelige sikkerhedsfunktioner
Masser af tilpasning
Effektivt fjerne blokering af Netflix og andre streamingtjenester
24/7 live chat support
Ikke så hurtigt som Nordvpn eller Surfshark
Abonner hvis:

✔ Du vil have adgang til indhold over hele verden: ExpressVPNs 160 serverplaceringer i 94 lande og fremragende fjernelse af blokering gør det til et ideelt valg til streaming, uanset streamingplatformen eller din placering.

✔ Du vil have en nybegyndervenlig grænseflade: Alle ExpressVPN-apps er lette at navigere og brugervenlige med masser af nyttige guider og 24/7 support.

✔ Din højeste prioritet er privatliv og sikkerhed: Med en revideret no-logs-politik og funktioner som trusselchef indbygget adgangskodeadministrator er ExpressVPN en af ​​de mest sikre VPN’er.

Du er på et stramt budget: Expressvpn er ikke billig, men det leverer fremragende værdi for sin pris. Men hvis du leder efter billigere muligheder, skal du overveje Surfshark eller PIA.

❌ Du rejser med flere enheder: ExpressVPN tillader kun fem samtidige forbindelser. Selvom det stadig er nok til solo -rejser, hvis dine behov er mere ambitiøse, vil tjenester som Surfshark eller Pia passe dig bedre.

Bundlinjen: ⭐⭐⭐⭐⭐

Expressvpn er et ideelt valg, hvis du leder efter en sikker og pålidelig rejse VPN, som du kan indstille og glemme og banke på for at fjerne blokering af alle slags indhold, uanset hvor du er. Med venlig 24/7 support, brugervenlige apps og masser af nyttige guider, er Express lige så begyndervenlig, når de kommer. Prøv det førstehånds med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

ExpressVPN har masser af individuelle serverplaceringer-160 lokationer i 94 lande, selv i uklare og restriktive lande som Kina, Indonesien og Iran-hvilket gør det til min #1 VPN til rejser, da der næsten altid vil være en højhastigheds ExpressVPN-server i nærheden af ​​din Beliggenhed.

Det er også en af ​​de mest privatlivsfokuserede VPN’er med RAM-kun servere og proprietær Lightway-protokol, der sikrer en hurtigere, mere sikker og mere pålidelig forbindelse. Par dette sammen med en effektiv Kill Switch og Express’s Auto-Connect-funktion, og du behøver aldrig at bekymre dig om, at din internettrafik udsættes for regeringer eller ondsindede brugere.

Auto-forbindelsen genopretter hurtigt forbindelse med en VPN-server, hvis din nuværende forbindelse ved et uheld mislykkes. Dette sparer dig for problemer med konstant at skulle kontrollere, om du har en aktiv VPN -forbindelse – en mindre ting at bekymre dig om, når du er ude og om.

ExpressVPNs overlegne uklakkede evner tilføjer til dens anvendelighed som en rejse VPN-du kan slappe af på dit hotelværelse om natten ved at streame dit yndlingsindhold fra hele verden uden at bekymre dig om, hvorvidt din nuværende placering har nogen geo-blokke eller ej.

Express giver ikke kun den bedste dækning i USA og Europa, men det har også 26 placeringer i Asien-Stillehavsregionen. Express’s massive rækkevidde hjælper det med at fjerne blokering af alt, fra Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video, til 9Now, 10Play og endda K-Dramas.

I min ExpressVPN -anmeldelse fandt jeg, at de 5 samtidige forbindelser var lidt snedige, især når konkurrenter som Pia og Surfshark tilbyder ubegrænsede forbindelser. Men ExpressVPN vinder i enhedskompatibilitet – det har enkle apps til ikke kun Android, iOS, Windows, Mac og Linux, men også routere, Chromebooks, Amazon Fire Stick og Kindle Fire.

ExpressVpn er ikke den billigste, og du ville have det bedre med Surfshark eller PIA, hvis du ikke ønsker at bruge meget på en VPN. Men med pålidelige forbindelser over hele kloden, enkle og brugervenlige apps, nyttige guider og 24/7 kundesupport, er det den bedste samlede pakke. Tag det til en testkørsel med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Stryg for at rulle vandret

ExpressVPN -testresultater

Funktion Kommentarer Bedømmelse
Design Minimalistisk og let at navigere interface ⭐⭐⭐⭐⭐
Brugervenlighed Ideel til både begyndere og eksperter, da det er både enkelt og konfigurerbart ⭐⭐⭐⭐⭐
Ydeevne Ikke så hurtigt som Surfshark eller Nord, men stadig hurtig nok til næsten alt ⭐⭐⭐⭐
Unblocking Fjern blokering af alt undtagen et par uklare Netflix -biblioteker ⭐⭐⭐⭐
Sikkerhed og privatliv Indlæst med sikkerhedsfunktioner plus gratis tilføjelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Kunde support 24/7 hjælp fra venlige fagfolk ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris Værd pengene, men ikke blandt de billigste udbydere ⭐⭐⭐

Dagens bedste ExpressVPN -tilbud
+3 måneder gratis

Expressvpn 12 måned

Expressvpn 6 måned

Expressvpn 1 måned

2. Surfshark

En fremragende overkommelig rejse VPN

Serverplaceringer: 143 | Lande: 100 | Tilgængelig på: Windows, Mac, iOS, Android, Linux (GUI), routere og mere | Tilslørede servere: Ja | 24/7 support: Ja | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, Amazon, Disney, BBC iPlayer, Hulu

+3 måneder gratis
Surfshark 24 måneder
Surfshark 12 måneder
Surfshark 1 måned
Uovertrufne forbindelseshastigheder
Fantastisk fjernelse af magt
Ubegrænsede forbindelser
Behagelig og brugervenlig interface
Kill switch mislykkedes under intens testning
Abonner hvis:

✔ Du vil have en VPN til alle dine rejsekammerater: Et enkelt SurfShark -abonnement vil dække enhederne fra alle dine familiemedlemmer og endda venner takket være ubegrænsede samtidige forbindelser.

✔ Du vil have en hurtig VPN: Surfshark er den hurtigste VPN, jeg har testet, og toppede med en hastighed på 950 Mbps, hvilket sikrer en glat og forsinkelsesfri oplevelse.

✔ Du vil have et budget VPN: Surfshark tilbyder fremragende værdi for pengene, med priser, der starter til mindre end $ 2.50 om måneden.

❌ Kill Switch er en prioritet for dig: Kill -kontakten er ikke Surfsharks stærkeste dragt, men den er samlet anstændig og fungerer godt det meste af tiden. For en idiotsikker dræbskontakt er Nordvpn eller ExpressVPN imidlertid bedre alternativer.

❌ Du er en Windows -bruger: Surfshark ruller ikke opdateringer til alle Windows -versioner under 8.1, og der er ingen 7-dages prøveindstilling for Windows-enheder overalt.

Nederste linje: ⭐⭐⭐⭐½

Surfshark Tilvejebringer enestående værdi for pengene med branchens førende hastigheder og ubegrænsede samtidige forbindelser. Det er et streaming udyr og fjerner alle platforme hurtigt og sikkert uden mangel på sikkerhedsforanstaltninger. Gå ikke glip af en af ​​de øverste VPN’er for at rejse med en gruppe, og sæt den på prøve med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

I min Surfshark-anmeldelse udnævnte jeg den Holland-baserede udbyder til den bedste billige VPN, jeg har testet, og med ubegrænsede forbindelser som dets vigtigste tilbud er det en fremragende rejse VPN, hvis du er sammen med en familie eller en ret stor gruppe. En Surfshark -plan vil dække så mange enheder, som du vil have den, og enhedens kompatibilitet er på niveau med dem som Express og Nord, der dækker næsten alt fra Android til Linux -enheder til routere.

På streamingfronten er der intet Surfshark kan ikke fjerne blokering, det være sig Netflix, Amazon Video, BBC iPlayer, YouTube, Disney+, 10Play, 9Now eller enhver anden streamingplatform. På trods af de ubegrænsede forbindelser opretholder Surfshark en robust politik uden loger, og ingen af ​​brugerne på nogen plan vil have deres data logget eller privatliv i fare,.

Surfshark er til stede i flere lande (100) end de fleste VPN’er, jeg har testet, og selvom dens servertælling (3.200) ikke er så imponerende som Nord eller Pia, er det mere end nok for alle, der rejser i udlandet.

Med hensyn til hastighed er Surfshark en løbsk vinder, da den konsekvent klokker over 950 Mbps – højere end andre VPN’er, jeg testede. Imidlertid faldt hastigheden ned til 150 Mbps, når jeg indstiller den til at bruge OpenVPN-protokollen, hvilket betyder, at det ikke er din bedste mulighed, hvis du ønsker at installere SurfShark på en router eller vil bruge den med en tredjeparts-app.

Som en stor Kina VPN skifter Surfshark -appen automatisk Noborders -tilstand, hvis den registrerer nogen form for begrænsninger på dit netværk. Noborders-tilstanden går derefter videre og henter en liste over de bedste højtydende servere på dit netværk, der er i stand til at omgå de begrænsninger, du står overfor,. Dette er ideelt til digitale nomader og rejsende, der fortsætter med at flytte fra et land og netværk til et andet.

SurfShark tilbyder fremragende værdi for pengene og dens sikkerhedssuite med 256-bit AES-kryptering, en intuitiv dræbskontakt, annonce- og malware-blokkere og Surfsharks oprindelige Antivirus Surfshark One tilføjer den samlede appel af Surfshark. Prøv det risikofri med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og se, om det er for dig.

Stryg for at rulle vandret

Surfshark -testresultater

Funktion Kommentarer Bedømmelse
Design Begyndervenlig med sit cool og intuitive design ⭐⭐⭐⭐⭐
Brugervenlighed Så simpelt som det bliver, en af ​​de bedste udbydere til begyndere ⭐⭐⭐⭐⭐
Ydeevne Den hurtigste blandt alle de VPN’er, jeg har prøvet ⭐⭐⭐⭐⭐
Unblocking Fjerner blokeringer næsten alle streamingplatforme med lethed ⭐⭐⭐⭐
Sikkerhed og privatliv Killafbryderen kunne have været bedre, men alt andet trækker sig pænt igennem ⭐⭐⭐⭐
Kunde support 24/7 pålidelig kundesupporthjælp, hvis det føles lidt vanskeligt at navigere ⭐⭐⭐⭐
Pris Budget VPN med fremragende værdi for pengene ⭐⭐⭐⭐⭐

Dagens bedste Surfshark -tilbud
+3 måneder gratis

Surfshark 24 måneder

Surfshark 12 måneder

Surfshark 1 måned

3. Privat internetadgang

Stor værdi og effektiv for USA

Serverplaceringer: 100 | Lande: 84 | Tilgængelig på: Windows, Mac, iOS, Android, Linux (GUI), routere og mere | Tilslørede servere: Nej | 24/7 support: Ja | Streamingsteder ikke -blokeret: US Netflix, Amazon, Disney Plus, Hulu

+2 måneder gratis
Privat internetadgang 24 måneder
Privat internetadgang 1 måned
Fantastisk supportwebsted og live chat
En politik uden logging, der blev bevist i retten to gange
Stor værdi
Masser af sikkerhedsfunktioner
Apps kan være overvældende for begyndere
Ikke så hurtigt som konkurrencen
Abonner hvis:

✔ Du vil have en pålidelig rejse VPN: PIA har bevist sine krav om no-logs ved retten to gange, så du kan være sikker på, at dine online aktiviteter forbliver private.

✔ Du rejser med flere enheder: PIA understøtter ubegrænsede samtidige forbindelser, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive logget ud, før du deler det med dine rejsekammerater.

✔ Du vil have et enormt servernetværk: Pia har over 20.000 servere, der sikrer, at uanset hvor du er, er der en server i nærheden.

❌ Du vil streame 10Play: Pia løb glat på næsten enhver platform, jeg prøvede, men desværre kunne 10Play ikke få klippet.

❌ Du vil have en nybegyndervenlig VPN: Den meget konfigurerbare PIA har meget at tilbyde den teknisk kyndige, men nybegynderne har måske svært ved at vikle deres hoveder rundt om alt det, det tilbyder.

❌ Du vil have en indbygget adgangskodeadministrator: PIA er uden tvivl pålidelig, når det kommer til privatlivets fred, men det mangler en adgangskodeadministrator. Hvis det er et must for dig, skal du gå med ExpressVPN eller Nordvpn.

Nederste linje: ⭐⭐⭐⭐½

Privat internetadgang er en fremragende forhandlingsvalg med en høj grad af tilpasning og ubegrænset samtidige forbindelser. Selvom det ikke er den mest begyndervenlige, har den professionel 24/7 support og masser af ressourcer på sit websted for at besvare eventuelle spørgsmål. Med et massivt servernetværk og klasseledende privatliv er PIA hurtig og fjerner alt med lethed. Prøv det med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

PIA rammer det ud af parken som en rejse VPN med over 20.000 servere over 84 lande, inklusive en server i enhver stat i USA. Mens dets samlede antal lande er lidt mindre end både ExpressVPN og Surfshark, har det stadig servere i meget restriktive lande som Tyrkiet og Kina og gør streaming af lokale nyhedswebsteder og tv -shows der til en leg.

PIA kommer imidlertid til kort og er ikke i stand til at omgå begrænsninger i lande som Iran, Syrien, Cuba, Myanmar og et par andre, så medmindre du har nogen planer om at rejse til disse lande, er Pia mere end en anstændig mulighed.

I min private internetadgangsanmeldelse var jeg imponeret over, at udbyderen havde øget sine samtidige forbindelser til at dække ubegrænsede enheder (tidligere 10), og på bare lidt mere end $ 2 om måneden giver det en overbevisende pakke, især på lang sigt, hvor du får endnu flere rabatter.

PIA er en af ​​de mest sikre VPN’er, efter at have bevist sin politik uden logs i retten, to gange. En unik Mace -funktion er en kulmination af forskellige blokerende funktionaliteter – annoncer, trackere og malware. Der er også en super praktisk browserudvidelse, der leveres med flere blokke på påtrængende internetelementer som tredjepartscookies, placeringsadgangstilladelser, henvisere af websteder og mere.

Den eneste nedlukning, jeg løb ind i, var, at PIAs mobile og tablet-apps ikke er de mest intuitive og mangler opmærksomhed på detaljer-i modsætning til ExpressVPN og Nordvpn apps-men er stadig generelt begyndervenlige.

PIA -hastigheder slår ikke industriledere som Surfshark og Nordvpn, men i betragtning af at du virkelig kun har brug for omkring 20 Mbps til streaming af indhold i HD, er PIAs 500 Mbps mere end tilstrækkelig tilstrækkelig. Når jeg talte om streaming, var 10Play den eneste streamingplatform, som Pia ikke kunne komme igennem, men bortset fra det har jeg ingen klager.

For at opsummere det er PIA den billigste udbyder på min liste i dag, og dens gratis e -mail -overtrædelseskanner og BoxCryptor -licens for at kryptere og sikre din skyopbevaring gør det endnu mere værdi for pengene. Der er en generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det uden at lægge nogen penge på linjen.

Stryg for at rulle vandret

Private internetadgangstestresultater

Funktion Kommentarer Bedømmelse
Design Mens grænsefladen kan tilpasses, er den oversvømmet med for mange muligheder, hvilket gør det besværligt ⭐⭐⭐⭐
Brugervenlighed Bedst egnet til tech -entusiaster, ikke så meget for begyndere ⭐⭐⭐
Ydeevne Fast for generel dag til dag, men sammenligner ikke med Nordvpn og Surfshark ⭐⭐⭐⭐
Unblocking Kunne ikke komme forbi 10Play, men til glat sejlads til enhver anden platform ⭐⭐⭐⭐
Sikkerhed og privatliv Bevist uden logs-politik og klasseledende konfiguration ⭐⭐⭐⭐⭐
Kunde support Masser af nyttige guider og 24/7 venlig support ⭐⭐⭐⭐
Pris Alvorligt god værdi ⭐⭐⭐⭐⭐

Dagens bedste private internetadgangsaftaler
+2 måneder gratis

Privat internetadgang 24 måneder

Privat internetadgang 1 måned

4. Nordvpn

Sikkerhedsgiganten er en stor VPN til rejser

Serverplaceringer: 60+ | Lande: 60 | Tilgængelig på: Windows, Mac, iOS, Android, Linux (CLI), routere og mere | Tilslørede servere: Ja | 24/7 support: Ja | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, BBC iPlayer, YouTube, Amazon Prime Video, ITVX, All4, 9Now, 10Play

Nordvpn 2 år
Nordvpn 1 år
Nordvpn 1 måned
Dobbelt datakryptering for øget anonymitet
Certificeret no-logging
Højhastigheds Nordlynx-protokol
Færre serverlande end ExpressVPN
Mobilapps kan være lidt fiddly
Abonner hvis:

✔ Du vil se Netflix under rejser: Som den bedste VPN for Netflix, fjerner Nord alle Netflix -biblioteker, endda nichesteder som Japan, og stort set alle andre streamingplatform også.

✔ Du vil have en alt-i-en VPN: Med klasseledende sikkerhed, hurtige hastigheder og overlegen fjernelse til en rimelig pris, er Nordvpn den perfekte kvalitetsomkostningsblanding.

✔ Du ønsker ikke at gå på kompromis med sikkerhed: Nordvpn er en fryd for privatlivets fred, takket være funktioner som dobbelt VPN, løg over VPN og tilføjelser som et indbygget antivirus og pop-ups og annonceblokkere.

❌ Du vil have ubegrænsede samtidige forbindelser: Nordvpn understøtter en rimelig 6 samtidige forbindelser, men konkurrenter som Surkshark og PIA giver ubegrænsede samtidige forbindelser.

Du bruger for det meste din telefon, mens du rejser: Mens ikke en deal breaker, er Nordvpn Android og iOS -apps ikke så behagelige at bruge sammenlignet med deres desktop -version.

Du vil have servere overalt i verden: Nordvpns 5.000+ servere er til stede i 60 lande – ikke helt op til mærket med hensyn til rækkevidde, når de er stablet op mod dem som ExpressVPN og Surfshark.

Nederste linje: ⭐⭐⭐⭐½

Nordvpn er en alt-i-en-løsning, der er hurtig, begyndervenlig, værdi for pengene og en fryd for privatlivets fred purister. Det leveres med et indbygget antivirus til ekstra opbevaring i udlandet. Et stort antal servere og overlegne fjernelse af evner gør det til en top streaming VPN, perfekt til små familier. Prøv det risikofri med en generøs 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Nordvpn er ofte placeret nær toppen af ​​mine lister, såsom My Netflix Guide, men det klemmer ikke det bedste rejse VPN -tag af to hovedårsager – begrænset rækkevidde og et lille antal samtidige forbindelser.

Både ExpressVpn og Surfshark har servere i næsten 35 flere lande end Nord. Og hvis du vil have en VPN til at dække alle enheder til alle i din rejseflåde, vil jeg anbefale Surfshark eller PIA over Nord, som begge kommer med ubegrænsede samtidige forbindelser.

Når det er sagt, er Nords unikke Wireguard-baserede protokol, der går under navnet Nordlynx, hurtigere end andre protokoller, inklusive OpenVPN, og forbinder til en Nordvpn-server hurtigere,. I mine nylige testrunder toppede Nord ved 820 Mbps, og gennemsnittet på 790-800 Mbps taler bind om dens konsistens. Det er kun rigtig bag Surfshark med hensyn til hastighed.

Nord er også en af ​​de mest private VPN’er takket være funktioner som dobbelt VPN, tilsløringsteknologi, to implementeringer af dræbskontakterne og en uafhængigt-revideret politik uden loger.

Den dobbelte VPN -funktion ruter din internettrafik gennem to VPN -servere i stedet for en, der krypterer dine data to gange. Og Nords specielle tilslørede servere får din VPN -trafik til at ligne almindelig trafik, hvilket gør det muligt for dig at bruge VPN i meget restriktive lande som Kina og Iran. Faktisk er det en særlig stor Kina VPN, så for dem, der ofte rejser der, skal du se nærmere på.

Som den bedste udbyder til Netflix, i min Nordvpn -gennemgang, fjernede det alt, inklusive USA, UK, Canada og Japan Netflix -biblioteker. Udover dette viste platforme som BBC iPlayer, YouTube, Amazon Prime Video, 10Play og mere ikke at være noget problem for Nord. Du kan streame dine yndlingsfilm og tv -shows, uanset hvor du er i verden.

Generelt er Nordvpn en stor alt-i-en-løsning for rejsende og små familier, der prioriterer sikkerhed og hastighed frem for alt andet og ikke ønsker at sprænge på en premium-service som ExpressVPN. Plus, Nord kommer med masser af ressourcer og brugervenlige apps, der gør det ekstremt begyndervenligt.

Stryg for at rulle vandret

Nordvpn testresultater

Funktion Kommentarer Bedømmelse
Design Et sjovt og intuitivt design, men det kommer ofte ud som klodsede ⭐⭐⭐⭐
Brugervenlighed Den kortlignende grænseflade har brug for nogle at vænne sig til, men alt andet er fremragende ⭐⭐⭐⭐
Ydeevne Nogle af de højeste hastigheder i branchen, uanset hvor du er ⭐⭐⭐⭐
Unblocking Fjern blokering af hver streamingplatform der er, inklusive niche Netflix -biblioteker ⭐⭐⭐⭐⭐
Sikkerhed og privatliv Top-notch-kryptering med indbygget antivirus og en verificeret politik uden loger for fuldstændig ro i sindet ⭐⭐⭐⭐⭐
Kunde support 24/7 eksperthjælp ud over ubegrænsede tutorials ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris Rimelig pris, men lidt dyrere end andre muligheder ⭐⭐⭐⭐

7 Bedste VPN’er til rejse til udlandet i 2023: Adgang blokerede websteder

Bedste VPN til rejse til udlandet

Ønsker at sikre online sikkerhed, mens du rejser til udlandet? Oplev de bedste VPN’er til problemfri forbindelse.

Når vi rejser til udlandet, har vi fundet ud af, at det at holde dine online aktiviteter sikkert er en højeste prioritet. Offentlige wifi -netværk kan være sårbare over for hackere og cybertrusler, hvilket sætter dine følsomme oplysninger i fare. Heldigvis er der en løsning, der ikke kun beskytter dit privatliv, men også giver dig mulighed for at bevare udseendet af at være hjemme: et virtuelt privat netværk (VPN).

Uanset om din rejse fører dig til udlandet for arbejde eller glæde, At have uafbrudt adgang til de samme online platforme og tjenester Du er afhængig af hjemme er afgørende. Fra at styre dine bank- og finansielle transaktioner til at holde kontakten gennem populære kommunikationsapps som WhatsApp og Skype, skal du ikke være nødt til at gå på kompromis med bekvemmelighed eller sikkerhed.

Antag desuden at du er ivrig efter at Stream dit yndlingsindhold fra platforme som Netflix, Hulu, BBC iPlayer eller Sling TV. I dette tilfælde kan du støde på frustrerende placeringsbaserede begrænsninger. Desuden har vi fundet, at statslige blokke på populære websteder som Google, Twitter, Facebook og YouTube kan hindre din online oplevelse. Frygt ej; Vi har fået dig dækket med de ideelle VPN-løsninger til at overvinde disse hindringer og gøre dine rejser til bekymringsfrie.

Vi dykker dybt ned i hver af de udbydere, vi har nedenfor, men hvis du bare vil have et hurtigt resume, her er vores liste over de bedste VPN’er til at rejse til udlandet.

Baseret på vores forskning har vi fundet, at disse er de bedste VPN’er til rejser:

 1. Nordvpn: Vores øverste valg til at rejse til udlandet! Veteranudbyder med over et årti med tjeneste under sit bælte. Hurtigste hastigheder og masser af servere at vælge imellem. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Surfshark: VPN med bedste budget. Fjern blokeringer af masser af streamingplatforme og har ingen begrænsninger for, hvor mange enheder du kan oprette forbindelse.
 3. Expressvpn: Stort netværk af hurtige servere, der opererer i 94 lande. Kan fjerne blokeringen næsten alt.
 4. Cyberghost: Begynder-venlige apps og nogle af de hurtigste streaming-servere i vores test.
 5. Ipvansk: Foretrukket af Kodi-brugere til apps, der integreres godt med fjernstyrede streaming-enheder. Hurtig og sikker.
 6. Privatevpn: Fantastisk til at fjerne blokering af de fleste streamingtjenester. Servere i 63 lande.
 7. Atlasvpn: En hurtig og pålidelig service med apps til alle platforme. Arbejder med Netflix, Hulu, iPlayer, HBO og mange flere.

Tip i vores test fandt vi, at den billigste Nordvpn -plan (standard) fungerer perfekt til at rejse.

Brug af en VPN, mens du rejser til udlandet, hjælper med at maskere din specifikke geografiske placering og få det til at se ud, at du er et andet sted, og narrer blokerede websteder til at give dig adgang.

En VPN sætter op og krypterer også din internetforbindelse og forhindrer overvågning af internetudbydere (ISP’er), hackere og statslige agenturer. Dette er især vigtigt, når du rejser, da du sandsynligvis vil bruge en cellulær forbindelse og udsætte din enhed for Offentlige WiFi -internetnetværk, der er førsteklasses pletter for hackere at ligge i ventetid.

Vil prøve den øverste VPN -risikofri?

Nordvpn tilbyder et fuldt udstyret risikofri 30-dages forsøg Hvis du tilmelder dig på denne side. Du kan bruge VPN -klassificerede nr. 1 til rejsende uden begrænsninger i en månedFantastisk, hvis du vil være ajour med dine yndlingsshow, mens du er på ferie.

Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

Hvordan opretter jeg en VPN?

Brug af en VPN er slet ikke kompliceret. Følg disse enkle trin for at komme i gang.

Sådan opretter du en VPN til rejser til udlandet:

 1. Vælg en passende VPN -udbyder. Vi anbefaler især Nordvpn.
 2. Download VPN -apps på din smartphone, bærbare computer og tablet.
 3. Sørg for, at du gør det direkte fra den relevante App Store eller direkte fra VPN -udbyderens websted.
 4. Gentag processen for alle dine enheder.
 5. Åbn appen og følg instruktionerne om, at virksomheden videresender på din skærm.
 6. Efter at installationen er afsluttet, skal du genstarte alle enheder.
 7. Når du er tilbage online, skal du åbne VPN -appen og oprette forbindelse til en server på et sted efter eget valg.
 8. Appen kører i baggrunden, men pas på ikke at afbryde den.
 9. tillykke! Nu kan du bruge internettet, ligesom du gjorde derhjemme – men med dine internetaktiviteter privat.

Bemærk: WiFi -netværk og internethastigheder er afhængige af landets samlede forbindelse til internettet. Brug af en VPN -forbindelse forstærker ikke hastigheden eller giver dig en flammende adgang, som om du er vant til at hjem, og krypteringsfaktoren vil betyde, at dine hastigheder i nogen grad kan mindske. Hvis du rejser til lande med dårlig internetadgang, såsom dem i Afrikas Horn, skal du være opmærksom på, at en VPN kun kan gøre så meget som internetforbindelsen, der føder det.

Bedste VPN’er til rejse til udlandet-vores praktiske anmeldelse

Vi har sammenlignet de vigtigste funktioner til de øverste VPN’er her. Foretrækker at læse de dybdegående anmeldelser? Start med Nordvpn – vores #1 valg til at rejse til udlandet.

De bedste VPN -udbydere for internationale rejsende i udlandet

Når du har forstået vigtigheden af ​​en VPN, når du er væk fra betroede internetnetværk, er den næste forretningsorden at slå sig ned på en udbyder. Følgende information giver dig en oversigt over, hvad vi føler er de 6 bedste VPN’er til at rejse til udlandet:

1. Nordvpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Nordvpn er vores første valg til en international VPN til rejse. Dette er den hurtigste VPN, vi har testet og kan prale af konsekvent stabile forbindelser. Det er prøvet og testet, når det kommer til at undgå regeringsbegrænsninger på internettjenester, samt være i stand til at fjerne blokering af geo-begrænsede streamingtjenester. Det fungerer rigtig godt i Kina, hvilket er en bonus for dem, der rejser der regelmæssigt.

Denne udbyder gemmer ikke nogen brugerdata og kan betragtes som en helt logløs udbyder. På samme tid har Nordvpn strenge sikkerhedsstandarder, herunder 256-bit kryptering, OpenVPN-protokollen, en internetdrabskontakt og DNS-lækagebeskyttelse.

Ved hjælp af denne service omgå let begrænsninger for os Netflix, HBO, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN og mere. Produktet kan tilpasses meget og gør det muligt for brugere at vælge en serverplacering, der optimerer visse opgaver, herunder streaming af HD -video, dobbelt VPN og TOR over VPN. Hjemmesiden har et videnafsnit, der fører dig gennem processen, hvis du sidder fast.

Apps er tilgængelige til Android, iOS, Linux, Windows og MacOS. En grundlæggende plan giver seks enheder mulighed for at oprette forbindelse samtidigt.

Fordele:

 • Utrolige hastigheder
 • Privatlivsfokuseret service
 • Vil ikke bryde banken
 • Velegnet til strømbrugere
 • Apps til alle større platforme
 • 24/7/265 Support

Ulemper:

 • Desktop -app kan være lidt klodset

4.5 ud af 5

Bedste VPN til rejser: Nordvpn er vores #1 valg . Det tilbyder masser af tilpassede funktioner til en pris, du ikke kan slå. Stærk sikkerhed og privatliv og tusinder af servere at vælge imellem. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der gør det risikofri.

Nordvpn -kupon
Spar 61% + 3 måneders gratis
Rabat anvendes automatisk

2. Surfshark

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Surfshark er en stor budgetvenlig udbyder, der har et voksende netværk på 3.000 servere i 60 lande. Det er hurtigt, pålideligt og fungerer endda i Kina. Da det ikke har nogen forbindelsesgrænse, kan du endvidere sikre alle dine enheder på samme tid.

Denne service holder ingen logfiler og inkluderer adskillige avancerede sikkerhedsfunktioner. Der er f.eks.

Bedre stadig, Surfshark er så alsidig som det er sikkert. Det fjerner pålideligt stædige platforme som Netflix, BBC iPlayer og Hulu, hvilket betyder, at du kan se, hvad du vil, uanset hvor du er i verden.

Surfshark -apps er tilgængelige til Windows, Android, MacOS, iOS og Linux.

Fordele:

 • Hurtig og pålidelig
 • Arbejder i Kina
 • Fjerner blokering af nogle af de mest populære streamingplatforme i udlandet
 • Stærkt fokus på dit privatliv og sikkerhed
 • 24/7 support

Ulemper:

 • Har stadig lejlighedsvis langsomt server

4.5 ud af 5

Valgmulighed for bedste budget: SurfShark tilbyder stærke sikkerhedsfunktioner, en ægte nul-logs-politik og et stort blokeringspotentiale. Det pålægger ikke en enhedsgrænse. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfshark -kupon
Få 2 måneder gratis med en 2-årig plan
Rabat anvendes automatisk

3. Expressvpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Expressvpn Kan fjerne blokering. Det fungerer endda i undertrykkende stater som Kina, Indonesien og Iran, hvor mange steder er regelmæssigt blokeret. Expressvpns tilslutningsevner vil sikre, at du forbliver et skridt foran myndighederne og nyder en ubesværet internetoplevelse.

ExpressVPN bruger 256-bit AES-kryptering, også omtalt som ‘militærklasse.’Inkluderet er en indbygget internetdrabskontakt såvel som DNS-lækagebeskyttelse, så dine oplysninger forbliver altid låst inde i den krypterede private tunnel.

Denne udbyder følger en politik om ikke at gemme nogen detaljerede brugerlogfiler, inklusive IP -adresser. ExpressVPN tilbyder moderne, intuitive apps til Android og iOS samt slanke desktop -versioner til både Windows og MacOS. Et enkelt abonnement giver mulighed for fem samtidige forbindelser.

Fordele:

 • Hurtige streaminghastigheder og overlegen service
 • Arbejder med alle større streamingsteder, e.g. Netflix og Amazon Prime Video
 • Top-notch kryptering, sikkerhed og privatlivsfunktioner er standard for at beskytte din online aktivitet
 • Fremragende kundesupport
 • Bred servernetværk

Ulemper:

 • Lidt dyrere end andre udbydere

4.5 ud af 5

Sikker streaming: ExpressVPN er et robust valg af service . Det har hurtige hastigheder, stærk sikkerhed og fremragende kundeservice. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Expressvpn -kupon
Gem: 49% på den årlige plan
Kupon anvendes automatisk

4. Cyberghost

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 45 dage

Cyberghost er registreret i Rumænien og behøver ikke at overholde love om dataopbevaring. Det har forbedret sit kerneprodukt betydeligt, siden Crossrider erhvervede det i 2017 og har nu et stort fokus på streaming. Antallet af servere, det er vært for, er steget kraftigt fra kun et par dusin til over 4.900. De er placeret i 60 lande samlet og opererer ud af 84 verdensomspændende steder.

Virksomheden bruger 256-bit kryptering, perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, en internetdrillskontakt og DNS-lækagebeskyttelse som standard. Deres privatlivspolitik styrkes yderligere med en intern politik for ikke at logge nogen IP -adresser. Yderligere internetsikkerhedsfunktioner inkluderer en annonceblokker, anti-malware-forsvar, en anti-tracker og en “immunizer” mod ransomware-angreb.

Cyberghost kan hjælpe dig med at vælge en server til at fjerne blokeringen. Vælg bare “un -blokke streaming” -tilstand i appen.

Du kan få adgang til tjenesten på Android, iOS, Windows, Linux og MacOS. I øjeblikket giver et enkelt abonnement syv enheder mulighed for at oprette forbindelse samtidigt.

Fordele:

 • Meget let at bruge og ideel til begyndere
 • Streams HD -video uden problemer
 • Tillader 7 forbindelser samtidigt

Ulemper:

 • Mindre egnet til strømbrugere
 • Fungerer ikke i Kina eller UAE

4.5 ud af 5

Nem at bruge apps: Cyberghost er hurtig, intuitiv og begyndervenlig. Dens liste over tjenester er også på opsving. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Cyberghost -kupon
Spar 82% på den 2 -årige plan + 2 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

5. Ipvansk

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Ipvansk er et andet fremragende valg for folk, der ønsker at drage fordel af hurtige downloadhastigheder og ultra-sikker privatliv. Disse er begge afgørende faktorer, når du vurderer en VPN til at bruge i udlandet, især hvis du har til hensigt at streame video eller adgangstjenester som Skype, Google, WhatsApp og din lokale bankkonto.

Virksomheden vælger at betjene hele sit netværk af servere uafhængigt, i modsætning til andre udbydere, der enten lejer plads på serverbedrifter eller outsource -ledelse til en tredjepart. Dette betyder, at det er i total kontrol af brugertrafikken.

IPVanish er en kendt favorit hos Torrenters og Kodi -brugere, fordi det gør det muligt for dem at downloade Android Apk direkte til deres enhed. Grænsefladen er fjernbetjeningsvenlig for Kodi-enheder, der mangler et tastatur og mus. Det formår også at fjerne blokering af streamingsteder som BBC iPlayer og ITV Hub.

Denne udbyder bruger et system kendt som dynamisk IP; Når du opretter forbindelse til tjenesten, får du en ny IP -adresse i hele varigheden af ​​din session. Det er din alene og vil ikke blive tildelt en anden bruger. Det er først efter at du afbryder, at adressen går tilbage i poolen og vil blive brugt af et andet individ.

IPVanish tilbyder 256-bit kryptering, perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, DNS-lækagebeskyttelse og en internetdrillskontakt. Dette betyder, at din IP -adresse forbliver skjult for nysgerrige øjne.

Apps er tilgængelige til Android, iOS, Windows og MacOS. Denne udbyder opgraderede for nylig sine pakker for at give 10 enheder mulighed for at oprette forbindelse på samme tid, hvilket gjorde det til en langt mere generøs allokering end industristandarden på fem. Derudover tilbyder det 24/7 live chat til kundesupport.

Fordele:

 • Høje hastigheder
 • 10 samtidige forbindelser
 • Kundesupport tilgængelig 24/7

Ulemper:

 • Tillader ikke anonym registrering

4 ud af 5

Torrenting & streaming VPN: IPVanish er ultra-sikker, hurtig og en favorit hos streamere og torrenters. Det klæber til en privatlivspolitik uden logs og leveres med alle klokker og fløjter fra en moderne VPN. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Ipvansk kupon
Spar 72% på 2 -årig plan
Rabat anvendes automatisk

6. Privatevpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Privatevpn Tilbyder gode hastigheder på globale forbindelser og konsekvent fjerner streaming mediesider. Ikke kun vil det låse Netflix USA op, Men det vil også gøre det samme for Netflix i England, Canada, Japan, Spanien, Brasilien, Italien og Frankrig.

En af denne udbyders stærke punkter er dens supportmuligheder. Personalet er tilgængeligt døgnet rundt via live chat og kan også eksternt løse problemet for dig, hvis du giver dem tilladelse. Denne service tilbyder en meget sikker forbindelse, da den bruger 256-bit kryptering, SHA256-godkendelse og 2.048-bit RSA-taster. Der er en internetdrabskontakt såvel som IPv6, DNS og WebRTC lækagebeskyttelse. Privatevpn har en politik om ikke at gemme nogen internettrafiklogfiler.

Det er så sikker på sit produkt, at det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle pakker. En grundlæggende plan tillader fem enheder at oprette forbindelse på samme tid. Apps er inkluderet til iOS, Android, MacOS og Windows.

Fordele:

 • Hurtigere end mange andre udbydere
 • I stand til at fjerne blokering af flere streamingtjenester
 • Anonyme tilmeldinger er tilladt

Ulemper:

 • Begrænset servernetværk
 • Har live chat, men de opererer kun i det europæiske åbningstider

4.5 ud af 5

Perfekt til streaming: Privatevpn fjerner en overflod af streamingsteder. Det fokuserer på kvalitet i modsætning til kvantitet for at få jobbet gjort. Inkluderer 30-dages pengene tilbage-garanti.

Privatevpn -kupon
Spar 85% på den treårige plan
Rabat anvendes automatisk

7. Atlasvpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Atlasvpn blev først lanceret i 2019. VPN -tjenesten er siden blevet erhvervet af Nord Technologies, hvilket betyder, at VPN er indstillet til at vokse og forbedre sig meget i de næste par år. Når det er sagt, er det allerede i gang med en blændende start. Det repræsenterer fremragende værdi for pengene og har et imponerende funktionssæt.

Apps er tilgængelige til alle populære platforme, herunder Windows, MacOS, iOS, Android og Firestick. Disse apps leveres med DNS-lækagebeskyttelse, en kill-switch, AES-kryptering (IKEV2-protokol) og malware-filtrering og adblocking. Det giver også superhurtige Wiregaurd-forbindelser, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet.

Med hensyn til tilgængelighed fungerer denne VPN med Netflix USA, iPlayer, Hulu, Disney Plus, Prime Video, HBO Max og mange andre streamingtjenester. Dette gør det til en fantastisk allrounder til streaming under rejsen. Du kan prøve det selv ved hjælp af dens pengene tilbage -garanti.

Fordele:

 • Servere tilgængelige i 30+ lande over hele verden
 • Fremragende hastigheder til streaming og torrenting
 • Ideel til at få privatliv og sikkerhed på offentlig WiFi

Ulemper:

 • Fungerer ikke i Kina
 • Færre avancerede funktioner end vores topanbefalinger

4 ud af 5

Fantastiske forbindelseshastigheder: Atlasvpn er en billig mulighed, der er ideel til streaming og få online privatliv og sikkerhed, mens du rejser. VPN er billig og giver dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder. Hurtig Wireguard -protokol til at spille spil. Har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Find ud af mere i vores atlasvpn -anmeldelse.

Atlasvpn -kupon
Spar 85% på en 2 -årig plan
Kupon anvendes automatisk

Skal jeg bruge en gratis VPN til rejse til udlandet?

Den primære grund til at du vil bruge en VPN, når du er i udlandet, er at sikkert og sikkert få adgang til dine foretrukne underholdningskanaler, bruge offentlige WiFi -forbindelser eller deltage i online finansielle transaktioner. Forbeholdet her er, at den metode, du bruger til at tilsløre din placering. De VPN’er, vi har anbefalet i denne artikel, vil bestemt gøre det, men hold ikke vejret, når det kommer til de gratis muligheder.

Gratis VPN -tjenester investerer ikke nok penge i cloaking -teknologi og er ikke interesseret i at sende det samme produkt som betalte tjenester. Du kan muligvis oprette forbindelse til en server, men være parat til at blive oversvømmet med spammy reklamer og hyppige afbrydelser for at overbevise dig om at opgradere til en betalt pakke. Gratis VPN’er har masser af brugere og relativt få servere, hvilket betyder, at servere ofte er overbelastede. Dette gør gratis VPN’er til en dårlig pasform til online dataintensive opgaver som streamingvideo, at spille online spil eller endda få adgang til bank- og finansielle tjenester.

Mange uetiske og skrupelløse udbydere er blevet fanget ulovligt minedrift af brugerdata og solgt dem til tredjeparts annoncører. Andre har været kendt for at inficere værtsenheder med malware, og en har endda gået et skridt videre og gearet tomgangsbåndbredde for at bygge botnet -hære.

Streamingtjenester som Netflix, Hulu, HBO, Sling TV og andre er bundet af kontrakter om at begrænse deres medieindhold til IP -adresser fra specifikke lande. De vil være ansvarlige for at betale millioner af dollars i sanktioner, hvis de er fundet, der rækker fra dette engagement. Det er grunden til, at sådanne underholdningsgiganter bruger en overdreven mængde penge på deres online sikkerhed for at registrere og blokere VPN’er. Deres netværksadministratorer kan let registrere gratis VPN’er, fordi de muligvis ikke kører et krypteret lag.

De sofistikerede og avancerede VPN -udbydere, vi har fremhævet, vil dog gøre jobbet med at beskytte din placering uden at bryde en sved.

Hvordan beslutter jeg mig for en passende international VPN -service?

VPN -tjenester er stærkt udbredt over hele internettet. Nogle brugere falder muligvis i fælden med at antage, at de er de samme. Virkeligheden er imidlertid, at VPN -tjenester varierer meget – du skal bestemt være forsigtig og udvise forsigtighed, før du beslutter dig, der fungerer til dine behov.

Her er nogle faktorer, der skal overvejes, før de sætter sig i en tjeneste:

Netværksstyrke

Nogle VPN -tjenester tilbyder tusinder af servere, mens andre begrænser deres valg til omkring hundrede. Der er ingen hård og hurtig regel om, hvilken der er bedre, men noget at overveje er, hvor serverne er placeret. Du ønsker ikke en høj koncentration i et specifikt område, mens resten af ​​verden ignoreres. Virtuelle private netværk bruges til at holde kontakten med indhold hjemmefra samt låse sociale mediesider op, hvor de muligvis er begrænset. Derfor skal du evaluere serverindstillinger i større lande og de regioner, hvor du vil få adgang til det. For eksempel, hvis du er en Aussie, der rejser til udlandet, skal du se på tilgængeligheden af ​​servere i Australien for at følge med indholdet hjemmefra.

Antal samtidige forbindelser

Når du rejser i en gruppe som med venner og familie, kan du investere i en VPN -plan, der giver dig mulighed for at dele tjenesten med dine rejsekammerater. På denne måde kan du Whittle omkostningerne pr. Person til mindre end en dollar om måneden.

Understøttede platforme

Før du beslutter dig for en passende udbyder, vil du kontrollere, at tjenesten er kompatibel med dine foretrukne platforme. Hvis du er en pc og Android -bruger, vil du bestemt have, at VPN -tjenesten skal arbejde på begge dele. Ikke alle VPN -virksomheder tilbyder apps til den platform, du leder efter. For eksempel har kun en håndfuld VPN’er en Fire Stick -app og endnu færre VPN’er har en Linux GUI. Hvis du er usikker på, om en udbyder er kompatibel med din enhed, er det en god ide at tjekke med kundesupport, før du køber en plan.

Let at installere og konfigurere

VPN -tjenester inkorporerer sofistikeret teknik, men det betyder ikke, at de skal være klodset til opsætning og installation. De bedste tjenester gør det ekstremt let for brugerne at registrere, installere og navigere gennem mulighederne. Du skal være i stand til blot. Noget mere beskatning end det peger på en klodset brugeroplevelse, som du skal undgå.

Hvilke andre sikkerhedsprotokoller skal jeg følge, mens jeg rejser?

En VPN skal sortere dig for det meste, men her er et par ekstra trin, du kan tage for at sikre dig, at din rejse løber glat:

Vælg en stærk adgangskode og aktiver 2-faktor-godkendelse, hvor det er muligt. Nogle Android -telefoner har en indstilling, hvor enheden kan låses op, hvis den registrerer den er i tæt nærhed af brugeren. Sluk denne indstilling, fordi en tyv kunne pilfer din telefon og få adgang til dens indhold med det samme. Opdater al din enhedssoftware, før du forlader dit hjemland, så alle sikkerhedsrettelser er fuldt funktionelle, og du er beskyttet så meget som muligt. Sikkerhedskopier din telefon hver dag, så vigtige oplysninger, såsom fotos eller arbejdsdokumenter, uploades sikkert til skyen og vil altid forblive tilgængelig, selvom du mister din enhed.

Hvordan får jeg adgang til WhatsApp og lignende tjenester, hvor de er blokeret?

Dine rejser kan tage dig til lande vidt og bredt, hvor internetfriheder og individuel frihed ikke er garanteret. Som et resultat kan du se, at almindelige tjenester, du tager for givet, såsom WhatsApp, Facebook og Skype, er blokeret.

Ifølge Freedomhouse er Whatsapp for eksempel blokeret eller begrænset i følgende lande:

 1. Aserbajdsjan
 2. Bangladesh
 3. Brasilien
 4. Kina
 5. Egypten
 6. Etiopien
 7. Jordan
 8. Kasakhstan
 9. Montenegro
 10. Saudi Arabien
 11. Gambia
 12. Kalkun
 13. Uganda
 14. Forenede Arabiske Emirater
 15. Yemen
 16. Zimbabwe

I nogle af disse lande blokeres hele pakken med WhatsApp -funktioner, mens andre kun kan stymie adgang til stemme- og videoopkald. Uanset hvad der er tilfældet, vil du bestemt forblive forbundet med kære hjemmefra.

I denne situation er alt hvad du skal gøre, at sørg for, at der er en VPN, der er downloadet og installeret på din enhed, før du træder på flyet. Det er vigtigt at gøre det, før du rejser, fordi VPN’er også er blokeret i visse lande. Hvis du venter, indtil du ankommer til destinationslandet, er det muligt, at lokale internetudbydere kan forhindre dig i at få adgang til VPN -webstedet.

Når du ankommer, skal du blot tænde for VPN -appen, oprette forbindelse til en server, hvor du ved, at WhatsApp fungerer godt (f.eks.

Bemærk, at VPN’er selv er blokeret i nogle lande. Vi har separate guider til at bruge en VPN i Kina og VPN -brug i UAE og Saudi -Arabien.

Er der nogen lande, hvor VPN’er er ulovlige?

VPN’er er lovlige i de fleste lande, men du bryder loven, hvis du bruger dem andre steder. De lande, hvor VPN’er er ulovlige, inkluderer:

 • Nordkorea
 • Hviderusland
 • Oman
 • Irak
 • Turkmenistan.

I en håndfuld andre lande er VPN’er lovlige, men kun hvis de er godkendt af den lokale regering. Disse lande inkluderer Kina, Rusland, Türkiye, UAE, Indien, Iran, Egypten og Uganda. Disse VPN’er er dog sandsynligvis meningsløse, da regeringen kunne overvåge din brug, mens den er tilsluttet.

Bedste VPN til FAQS

Hvorfor bruge en VPN, når du rejser?

Rejsende finder sig ofte i forbindelse med internettet fra ukendte netværk. Disse inkluderer åbne Wi-Fi-hotspots på hoteller, lufthavne, caféer og restauranter, for eksempel. Disse hotspots kan kompromitteres af hackere og internetudbydere. Hackere kan også oprette deres egne Wi-Fi-hotspots og narre folk til at oprette forbindelse til dem.

En VPN krypterer al internettrafikken mellem din enhed og VPN -serveren. Dette forhindrer, at alle lytter på Wi-Fi-netværket i at være i stand til at dechiffrere alle data, de tilfældigvis opfanger.

Rejsende på vej til lande, hvor regeringer censurerer internettet, kan bruge VPN’er til at omgå blokke på websteder og apps. Dette er vigtigt for at være i stand til at kommunikere og få information hjemmefra.

Til sidst fjerner VPNS-blokering af regionlåst indhold. Hvis du ikke kan få adgang til et streamingsted på grund af placeringsbegrænsninger, kan en VPN ofte omgå disse begrænsninger.

Hvordan kan jeg få adgang til blokerede websteder og apps, mens jeg rejser til udlandet?

Hvis du planlægger at rejse til et sted, hvor internettet er censureret, er der en god chance for, at VPN -websteder også vil blive censureret. Med det i tankerne skal du huske at købe din bedste VPN til rejse og downloade appen forud for din rejse.

Når VPN er installeret på din smartphone og/eller bærbare computer, er alt hvad du skal gøre at starte appen, vælge en placering og trykke på Forbinde knap. Et par øjeblikke vil passere, mens forbindelsen er etableret, og du kan derefter få adgang til blokerede apps og websteder. VPN forbliver forbundet i baggrunden, mens du bruger andre apps.

Hvordan bruger jeg Wi-Fi sikkert, mens jeg rejser?

Wi-fi-hotspots kan kompromitteres eller forfalskes af hackere, så det er vigtigt at bruge en VPN til at sikre din forbindelse. Dette gælder især, hvis du planlægger at bruge nogen websteder, hvor du planlægger at indtaste en adgangskode eller økonomiske oplysninger.

Efter at have oprettet forbindelse til et nyt Wi-Fi-netværk, skal du bare åbne din VPN-app og oprette forbindelse. Når forbindelsen er etableret, sikres alle dine internetdata.

Nogle VPN -apps inkluderer en funktion, der automatisk forbinder din enhed til VPN, hvis den genkender, at du er tilsluttet et nyt eller usikret netværk. Dette er praktisk, hvis du som mig glemmer at tænde for VPN manuelt.

Bruger en VPN lovlig overalt?

Brug af en VPN er 100 procent lovlig i næsten hvert land. Du kan tjekke en liste over lande, hvor VPN -brug er begrænset eller ulovlig her.

Kan jeg bruge en VPN til at undgå roamingafgifter?

Nej, en VPN hjælper dig ikke med at undgå at strejfe opladninger. Din telefonudbyder kan stadig se, hvor du opretter forbindelse til internettet fra, bare ikke hvor du opretter forbindelse til.

Kan VPN -udbydere have tillid til?

Alle de VPN’er, vi anbefaler, har stærke track records for at beskytte brugernes privatliv. De giver ikke indgivende krav til information fra retshåndhævelse og efterretningsbureauer, har ikke haft nogen større dataovertrædelser, brug stærk og ajourført sikkerhed og logger ikke din aktivitet. Imidlertid er ikke alle VPN’er pålidelige for at rejse til udlandet, så vi anbefaler, at du holder dig til velrenommerede udbydere.

Fungerer Google Maps med en VPN?

Ja, Google Maps fungerer stadig med en VPN på både desktop og mobil. På mobile enheder bruger Google Maps celletårn og GPS -signaler til at bestemme placering, som er adskilt fra placeringsinformationen, der er skjult af din VPN – din IP -adresse.

Kan bruge en VPN få dig billigere flyvninger?

Det er muligt at få billigere flyvninger ved at bruge en VPN. Der er dog ingen garanti for dette. Priserne for flyvninger (og faktisk for mange produkter og tjenester online) kan variere afhængigt af din placering. Så det er værd at oprette forbindelse til servere i et par forskellige lande for at sammenligne priser. Husk bare at rydde din browsers cache og cookies mellem hver nye forbindelse, så det pågældende websted glemmer din tidligere IP -adresse.

Har jeg brug for en rejse router for at få et VPN til at fungere?

Nej, du har ikke brug for en rejse router for at få et VPN til at fungere. Faktisk er ikke alle rejse routere kompatible med VPN’er (og vice versa). For at bruge en VPN er alt hvad du har brug for en internetforbindelse. Dette kan være via Wi-Fi eller mobildata, for eksempel. Når du er tilsluttet internettet, skal du blot åbne VPN -appen og oprette forbindelse til en server på din foretrukne placering. Du er så god til at gå!

Vil jeg være i stand til at få adgang til mine home -streamingtjenester med en VPN?

En af fordelene ved at bruge en VPN er, at du kan få adgang til dine home -streamingtjenester som normalt, når du rejser til udlandet. Det er fordi en VPN giver dig mulighed for at ændre din IP -adresse og få den til at se ud som om du får adgang til tjenesten fra det sted, hvor den er tilgængelig. Selvfølgelig er ikke alle VPN egnede til at rejse til udlandet. Nogle kæmper for at omgå geo-blokering, hvorfor det er vigtigt at holde sig til de bedste VPN’er som anført i dette indlæg.

Har jeg brug for en VPN til hotellets wifi -netværk?

Det er en god ide at bruge en VPN, når du bruger et offentligt tilgængeligt netværk. Når alt kommer til alt er der ikke noget at fortælle, hvem der måske overvåger det, eller endda hvis det er tilstrækkeligt sikret. En VPNs kryptering tager sig af begge disse problemer, beskytter din trafik mod nysgerrige øjne og giver dig mulighed for at shoppe, bank eller gennemse internettet uden at bekymre dig om at få dine data opfanget.

Der er også mere praktiske grunde til at bruge en VPN. For eksempel kan nogle hoteller muligvis placere begrænsninger på den type websted, du kan få adgang til ved hjælp af deres wifi. Når hotellet er forbundet til en VPN, kan hotellet ikke længere se, hvilke websteder du prøver at besøge, hvilket betyder, at de ikke kan blokere dine anmodninger.

Vil en VPN gøre min forbindelse langsomt under rejsen?

En VPN vil altid reducere hastigheden på din forbindelse til en vis grad, men udbydere har taget skridt til at reducere deres indflydelse så meget som muligt. Faktisk takket være nye forbindelsesprotokoller og konstant-opdaterede optimeringsprocesser er VPN’er langt hurtigere end de plejede at være.

Hvis du kæmper med langsomme hastigheder, mens du er tilsluttet, er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe. Først ud, prøv at gøre bare en ting ad gangen – det betyder at stoppe eventuelle downloads eller torrents, mens du prøver at streame. Du skal også vælge en server, der er så tæt på din placering som muligt og bruge en kabelforbindelse i stedet for wifi, hvis det er en mulighed.

Kan jeg bruge disse VPN’er til at få adgang til min online bank, mens jeg rejser?

Ja, du kan bruge en VPN til at få adgang til din online bank, mens du rejser. Du skal dog tjekke med din bank først for at sikre dig, at de tillader dette. Nogle banker tillader muligvis ikke deres kunder at få adgang til deres konti ved hjælp af en VPN og kan blokere forbindelsen, hvis VPN -brug registreres.

Skal jeg downloade min VPN til rejser, før jeg rejser?

Du behøver ikke nødvendigvis at få din VPN allerede downloadet og installeret, før du rejser. Der er dog nogle lande, hvor mange VPN’er er blokeret. Dette inkluderer deres websteder og IP -adresser. Likes som Kina og Rusland har streng online censur, som kan forhindre dig i at downloade din VPN til rejser inden for disse lande.

Download af din VPN, før du rejser, skal give dig mulighed for at bruge den som normalt. Det betyder også, at du ikke behøver at downloade det, mens du bruger et usikkert offentligt WiFi -netværk og potentielt udsætter dig selv for hackere og snoopers. Generelt er det en god ide at være forberedt, så du kan gennemse og streame med ro i sindet, mens du rejser.

Hvis mit hotel har en kablet forbindelse, har jeg stadig brug for en VPN?

Ja. Selv hvis dit hotel har en kablet forbindelse, skal du stadig bruge en VPN til ekstra sikkerhed og privatliv. Når man opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk, er det vigtigt at tage ekstra forholdsregler mod potentielle ondsindede angreb. En VPN krypterer din trafik og forhindrer folk i at snuppe på dine aktiviteter eller stjæle dine data. Derudover kan brug af en VPN hjælpe med at beskytte dig mod andre trusler, såsom vira og malware, der kan lurer på netværket. Så selvom dit hotel tilbyder en kablet forbindelse, skal du bruge en VPN af god kvalitet til at holde dig selv sikker, mens du er online.

Hvordan kan jeg ellers beskytte mit online privatliv i udlandet?

Brug af en VPN er en af ​​de bedste måder, du kan beskytte dit online privatliv i udlandet. Der er dog en række andre ting, du kan gøre.

En af de vigtigste ting er at være forsigtig, når det kommer til offentlig WiFi. Sådanne netværk er ikke sikre, hvilket betyder, at din online aktivitet kan overvåges. Hvis du har brug for at få adgang til offentlige wifi -hotspots, anbefaler vi, at du kun gør det, mens du er forbundet til en VPN.

Sørg for, at dine adgangskoder til online -konti er stærke såvel som unikke. En god måde at gøre dette på er med en adgangskodestyring. En adgangskodeadministrator gemmer sikkert dine adgangskoder inden for et krypteret hvælving. Du behøver kun at huske masternøglen for at få adgang til dine forskellige login -legitimationsoplysninger.

Når du gennemser internettet, kan du prøve at holde sig for at sikre websteder med HTTP’er i URL’en. Dette reducerer risikoen for at engagere sig i ondsindede steder. Når du holder op med at gennemse, er det en god ide at slukke for din wifi, placering og Bluetooth for at gøre dig selv sværere at spore.

Er disse VPN’er egnede til digitale nomader?

De bedste VPN’er til rejse til udlandet er meget egnede til digitale nomader. Med deres store servernetværk, hurtige forbindelseshastigheder og kraftfuldt indhold, der ikke er blokeret, kan du bruge disse VPN’er til at arbejde online fra næsten ethvert land i verden. Nogle af de bedste VPN’er til rejser arbejder endda i Kina, landet med uden tvivl den strengeste internetcensur.

Hvad skal jeg gøre, hvis min VPN ikke fungerer i udlandet?

En VPN skal arbejde uanset hvor du opretter forbindelse til internettet. Dette betyder, at du skal være i stand til at bruge din VPN til at få privatlivets fred og fjernelse af kapaciteter, uanset hvor du rejser på ferie.

Med det sagt er det vigtigt at huske, at VPN’er er forbudt i nogle lande. På disse lokationer er internetudbydere blevet beordret til at blokere kendte IP-adresser af velkendte VPN-servere.

Desværre betyder det, at i nogle lande som UAE, Rusland og Kina kan din VPN stoppe med at arbejde. Hvis dette sker, kan VPN muligvis ikke etablere en forbindelse, når du beder den om at oprette forbindelse.

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din VPN i udlandet, anbefaler vi, at du prøver at oprette forbindelse til en anden serverplacering. Vi anbefaler også, at du bruger obfuskationstilstand (stealth), da dette er designet til at omgå VPN -blokke forårsaget af strenge firewalls.

Hvis din VPN undlader at oprette forbindelse, og den ikke har nogen tilsløringsfunktioner, fungerer det muligvis ikke i det land, du i øjeblikket besøger. Kontakt din VPN for at finde ud af mere om at bruge tilsløring og for at få hjælp til at bruge VPN i dit land.

Hvis din VPN opretter forbindelse uden problemer, men du ikke får adgang til tv -streams eller -tjenester hjemmefra, skal du kontrollere, om du har brug for at oprette forbindelse til en bestemt server, der er optimeret til streaming.

Husk, at ikke alle VPN’er fungerer med populære streamingtjenester som Netflix, Hulu, HBO Max og iPlayer. Dette betyder, at du skal abonnere på en VPN, der fungerer med dine specifikke streamingudbydere.