Bedste gratis VPN til MAC i 2023 (Inc. M1/M2 Macs, Safari, Monterey & Ventura)

Hvis du ikke ønsker at give din e -mail -adresse, kan du stadig få 2 GB om måneden som standard med Windscribe for helt anonym surfing.

VPN plus 4+

Det er et fantastisk program, der er gratis. Jeg synes, udviklerne gjorde et godt stykke arbejde, da det beskytter dig mod enhver Overwatch. Men når det er sagt at have den gratis VPN -popup kommer konstant op, er det irriterende. Det er også vanskeligt at downloade filer med VPN, der kører, så det bortfalder programmets brugbarhed lidt. Nogle gange er jeg i stand til hurtigt at downloade en fil, men for det meste ikke, og jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan eller hvorfor den gør det. Man skal altid være opmærksom på, at appen kører, fordi det er let at undertiden downloade en fil, og det går godt, indtil du er klar over, at gratis VPN ikke kører, og du er sandsynligvis udsat for at blive censureret til at downloade de filer, du ikke skal download … ved hvad jeg mener … at dog er brugerfejl og ikke en fejl for gratis VPN.

Udviklersvar ,

Hej tak for feedbacken, vi lægger en vis grænse for big filoverførsel, inklusive bit torrent, fordi download altid (99.9%) Årsag DMCA -klage og vores serverudbyder vil straks tage vores VPN -servere offline. Når det er sagt, forbedrer vi fortsat kvaliteten af ​​vores service, du kan sende dine downloadlink til os via mail: [email protected], vi tester hastigheden

Genevievelynnwgmw, 01/14/2020

Værste VPN nogensinde brugt

Selvom det er blevet sagt, at jeg har brugt en relativt vanskelig VPN før, men efter at jeg blev downloadet og brugt denne VPN, fandt jeg ud af, at den foregående stadig er okay. Denne VPN undergraver helt min tidligere viden om VPN. Det tager dig ikke kun lang tid at klikke Ved hvad jeg beder om at downloade og bruge denne VPN, jeg fortryder allerede min operation, jeg håber bare, at alle ikke har stødt på sådan noget.
Hver gang jeg vil oprette forbindelse til et bestemt land, skal jeg normalt klikke på knappen Frakobling ikke mindre end 5.6 gange. Hver gang det tager os at vente længe, ​​før VPN viser, at det er forbundet. Sammenlignet med det tidspunkt, jeg betalte for det, fungerer denne VPN generelt kun kun for 5.6 minutter eller endda et par sekunder. Jeg kender ikke modet. Jeg er stadig på udkig efter en løsning på dette problem. Uanset hvordan jeg betjener denne VPN, vil disse problemer altid ske. Jeg bliver virkelig skør. Hvad gør jeg nu? Jeg downloader denne VPN for at lette kommunikationen med nogle af mine udenlandske venner. Hvis jeg forsinker hvert minut, ved jeg ikke, hvornår jeg kan gennemføre den øjeblikkelige kommunikation. Jeg kan ikke tåle ødelæggelsen af ​​denne VPN længere, jeg har ændret en anden VPN.

Alex Keh, 11/27/2019

Fantastisk, men ikke upåklagelig

For det første må jeg sige, at VPN Plus er den største gratis VPN -app på Mac -apptore, jeg nogensinde har set. Jeg er fra Kina fastland, og det ville være impposibelt for mig at få adgang til Google, Quora og almindeligt anvendte sociale netværk uden hjælp fra denne vidunderlige app.

Den seneste version skuffede mig dog lidt. Der var overhovedet ingen trafikgrænse, mens der er 200 m lige nu. Selvom jeg stadig kan få lidt fri trafik ved at blive på pop-up-reklamen, er det faktisk i en eller anden forstand generet og irriterende. Alligevel er det stadig den bedste gratis VPN -app.

Jeg kan fuldt ud understrege udviklernes dedikation og hårdt arbejde. Jeg skriver så ikke for at klage. I stedet vil jeg bare indsende min persenale brugeroplevelse, der kan være nyttig til den kommende forbedring af vores VPN Plus!

App -privatliv

Udvikleren, Tigervpns Ltd, angav, at appens privatlivspraksis kan omfatte håndtering af data som beskrevet nedenfor. For mere information, se udviklerens privatlivspolitik.

Bedste gratis VPN til MAC i 2023 (Inc. M1/M2 Macs, Safari, Monterey & Ventura)

Bedste gratis VPN til Mac - Cover

Hvis du leder efter et MAC -kompatibelt virtuelt privat netværk (VPN) til Mac, men ikke ønsker at betale for det, har vi set på den bedste gratis VPN til MAC i 2023.

Selvom En gratis VPN kan ikke sammenligne med den bedste VPN til Mac, Der er nogle tjenester derude, der giver dig mulighed for at bruge en begrænset version af deres VPN gratis.

Alle VPN’er, der er vist her, har en Mac -desktop -klient, der arbejder på Intel og Apple Silicon M1 eller M2 Chip Macs, og de arbejder også på Windows, så disse anmeldelser vil være af interesse for brugerne på alle platforme.

 • Bedste gratis VPN til Mac: Hvad er fangsten?
 • Gratis VPNS vs betalte VPN’er
 • Hvad vi kiggede efter i den bedste gratis Mac VPN
 • Tilbyder Google en gratis VPN til Mac?
 • 1. Protonvpn gratis
 • 2. Privadovpn fri
 • 3. Skjule.mig
 • 4. Hotspot Shield gratis
 • 5. Windscribe
 • 6. Atlas vpn
 • 7. Tunnelbear
 • Bedste gratis VPN’er til MAC sammenlignet

Bedste gratis VPN til Mac: Hvad er fangsten?

Som du kunne forvente, er der nogle ulemper, at gratis VPN’er er opmærksomme på.

Den største ulempe ved gratis VPN’er er det Mange af grundene til at bruge en VPN i første omgang gælder ikke for gratis VPN -tjenester.

Det betyder, at væsentlige funktioner såsom sikkerhed, privatlivets fred, hastighed og serverplacering er alle enten kompromitteret eller underordnet end Betalte VPN -tjenester.

Gratis VPN’er er kun egnede til begrænset internetsurfing, da de alle har forskellige begrænsninger, såsom databegrænsninger, hastighedsgashottling, begrænset servervalg og er muligvis ikke så sikre som betalte VPN -tjenester.

Fra et brugsmæssigt synspunkt er det største problem, du finder med de fleste gratis VPN’er, at de begrænser mængden af ​​data eller båndbredde, du kan bruge.

Dette betyder, at efter en begrænset mængde surfing eller streaming – typisk op til 10 GB data pr. Måned – vil de stoppe med at arbejde.

Så hvis du håber at bruge disse gratis VPN’er til at fjerne blokering af Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime eller HBO nu kan du blive skuffet.

En anden almindelig ulempe med gratis VPN -tjenester er, at de ofte viser invasive annoncer, mens du surfer eller streamer video.

Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, gratis VPN’er, der også sandsynligvis vil sælge dine data til tredjepart, så for dem, der ønsker en VPN til privatlivets fred, er det meget mere sikkert at abonnere og betale for en VPN i stedet.

I de værste tilfælde installerer nogle gratis VPN’er faktisk malware på din Mac.

Ifølge en undersøgelse installerede 4 ud 10 gratis VPN’er malware på en computer. Disse kan gøre alt fra at stjæle dine adgangskoder til at kapre din computer.

Endelig, hvis du har problemer med at bruge en gratis VPN, såsom langsomme hastigheder eller forbindelsesfejl, er der normalt ingen støtte med gratis VPN -udbydere.

Gratis VPNS vs betalte VPN’er

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er meget få pålidelige gratis virtuelle private netværk (VPN’er) til Mac på markedet.

Der er også en god grund til dette.

Tilvejebringelse af sikre, pålidelige VPN’er kræver en masse investeringer fra VPN -udbydere, da de kræver servere, udviklingsteam og konstant vedligeholdelse.

I tilfælde af macOS er der mindre valg end på Windows, da VPN -udbydere er nødt til at fortsætte med at opdatere apps til de nyeste versioner af macOS som Ventura, Monterey og Big Sur.

Hvis du derfor vil have en sikker, hurtig VPN, der garanterer, at du kan surfe privat og fjerne blokering af tjenester som Netflix og BBC iPlayer med officielle apps til Apple Silicon M1/M2 Macs, WE Anbefaler stærkt at tjekke vores guide til de bedste VPN’er til Mac Før du prøver en underordnet gratis løsning.

Det Bedste VPN til Mac Nordvpn tilbyder i øjeblikket 65% rabat med utroligt billige tilbud på kun et par dollars om måneden og Giver langt større sikkerhed, pålidelighed og hastighed sammenlignet med gratis VPN -tjenester.

Hvad vi kiggede efter i den bedste gratis Mac VPN

Selvom der er mange gratis MAC -kompatible VPN -tjenester derude, er dette nogle af de ting, vi kiggede efter, når vi vælger de bedste.

 • Mac App: Den vigtigste ting, vi kiggede efter, var, at VPN tilbød en Mac Desktop -klient, der viser et klart engagement over for macOS og Mac -brugere. Bemærk, at selv om alle disse VPN’er fungerer på M1 & M2 Macs ved hjælp af Rosetta, kun betalte VPN’er Tilby native Mac Desktop -apps til M1/M2 Macs som f.eks M1 MacBook Pro, Mac Studio og den seneste M2 Macs såsom M2 Mac Mini og M2 MacBook Pro.
 • Ubegrænsede data: Alle gratis VPN’er pålægger grænser for, hvor meget data du kan bruge i de gratis versioner. Vi kiggede efter gratis VPN’er, der tilbyder generøse datahertaser eller i tilfælde af Protonvpn, Ubegrænset dataforbrug i den gratis version.
 • Fart: En anden grænse for gratis VPN’er er, at de smider den hastighed, du kan surfe eller streame på dem. Alle de gratis Mac VPN’er, der er gennemgået her, giver tilfredsstillende hastigheder med nogle hurtigere end andre. Nogle er dog ikke egnede til streamingtjenester såsom Netflix, og vi har gjort det klart i anmeldelserne.
 • Sikkerhed: Mange gratis VPN’er sælger enten dine personlige data eller logger din aktivitet. Vi kiggede efter VPN’er med en streng no loggingspolitik og andre faktorer, såsom om de er placeret i fem øjne, ni øjne eller 14 øjne lande, DNS eller WebRTC lækager og stærk kryptering på forbindelser.
 • Safari support: Selvom VPN’er arbejder med næsten enhver browser, kiggede vi også på de bedste gratis VPN’er til Safari, som er Apples browser, der er installeret på alle Mac’er.
 • Funktioner: Nogle VPN’er tilbyder flere værktøjer end andre, såsom split tunneling, dræbskontakter, multi-hop og dobbelt-hop til ekstra kryptering og beskyttelse af din IP-adresse.
 • Split tunneling: Mange VPN’er understøtter ikke Opdel tunneling på Mac I de nyeste versioner af MacOS og M1/M2 Macs, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der bruger VPN, og hvilke ikke. Dette er nyttigt, hvis du vil Udskriv over en VPN for eksempel. Vi fremhævede de gratis VPN’er til Mac, der understøtter split tunneling.
 • Support: De fleste gratis VPN’er tilbyder ikke det samme niveau af support (hvis nogen) sammenlignet med de betalte eller premium -versioner. Vi kiggede dog efter gratis VPN’er, der i det mindste tilbyder

Tilbyder Google en gratis VPN til Mac?

Google tilbyder ikke en gratis VPN til Macs, men den lancerede Google One VPN til Mac I november 2022.

Det er dog meget grundlæggende, da det kun er til at kryptere forbindelser. Google One VPN tillader heller ikke dig at fjerne blokering af indhold i andre lande som de gratis VPN -tjenester, der er gennemgået her, gør.

Google One VPN til Mac også koster $ 9.99 pr. Måned hvilket er betydeligt mere end de fleste betalte VPN -apps, der normalt fungerer på lidt over $ 2.00 pr. Måned med nogle tilbud.

Du kan måske også lide:

Med dette i tankerne er her vores liste over den bedste gratis VPN til MAC i 2023 i rækkefølge efter placering.

1. Protonvpn gratis

Bedste gratis VPN til Mac - Protonvpn

Protonvpn til mac er Bedste gratis VPN til Mac i 2023 Fordi det er en af ​​de eneste gratis VPN’er, der Tilbyder ubegrænset brug i den gratis version.

Dette gør det let Bedste gratis ubegrænsede VPN til Mac I vores anmeldelser.

Det er også den bedste gratis VPN for M1 Macs og M2 Macs, da det er en af ​​de få gratis VPN’er at have en Indfødt M1/M2 Mac App der fungerer med Apple Silicon Chipset.

Proton VPN Free tilbyder kun 3 serverplaceringer i USA, Japan og Holland, men hvis dette ikke er et problem for dig, er den ubegrænsede surfing en enorm bonus.

Usædvanligt for en gratis VPN tillader ProtonVPN sig selv, endda splitunneling, så du kan begrænse den til visse apps eller software og DNS-lækagebeskyttelse for ekstra sikkerhed, selvom dette desværre ikke fungerer på den nyeste version af MacOS eller M1/M2 Macs.

Den vigtigste ulempe med ProtonVPN -fri er hastigheden, der ikke er så tæt på så hurtigt som den betalte version, og den understøtter ikke streamingtjenester som Netflix eller YouTube.

Du kan også kun forbinde en enhed til ProtonVPN med den gratis version, og support er begrænset til at hæve billetter via e -mail.

Alt hvad du behøver for begynder at bruge protonvpn gratis til mac er en e -mail -adresse og opret et brugernavn.

At fjerne alle grænser Protonvpn for Mac tilbyder også i øjeblikket op til 57% rabat på betalte planer.

Fordele:

 • Ingen surfinggrænser
 • Schweizisk baseret med streng ingen logs -politik
 • Indfødt M1/M2 Mac App
 • Understøtter delt tunneling
 • DNS lækagebeskyttelse

Ulemper:

 • Langsomme hastigheder, når premium -brugere har prioritet
 • Kun 3 serverplaceringer i USA, Japan & Holland
 • Begrænset e -mail -billetstøtte
 • Opdel tunneling, der ikke understøttes på MacOS Ventura, Monterey, Big Sur eller M1/M2 Macs

2. Privadovpn fri

Privadovpn gratis mac

En af de store attraktioner af Privadovpn Er det baseret i Schweiz, så det drager fordel af Schweiz’s ekstremt strenge love om privatlivets fred.

Schweiz har nogle af de strengeste forbrugernes privatlivslove i verden, og oven på det har Privadovpn en streng politik uden logging for alle brugere.

Den gratis version af Privadovpn har en Meget generøs 30 dages 10 GB datatilskud med 12 servere over hele verden til rådighed.

De fleste gratis VPN’er tilbyder kun en håndfuld servere at vælge imellem så Privadovpn tilbyder flere servere end de fleste i den gratis version.

Privadovpn Free er også lige så sikker som den betalte version, der inkluderer IP-maskering og punkt-til-punkt-kryptering.

Privadovpn Free har en brugervenlig Mac -app, der hurtigt opretter forbindelse til servere, og alt kan gøres i et enkelt klik, hvis du bare vil have en øjeblikkelig, sikker forbindelse.

For hurtige P2P -overførsler til deling af følsomme store filer såsom videnskabelige og virksomhedsdata er Privadovpn også meget hurtig og sikker, selvom du bliver nødt til at opgradere til den betalte version for at øge 10 GB datatillæg i den gratis version.

Fordele:

 • Baseret i Schweiz til beskyttelse af personlige oplysninger
 • 10 GB data pr. 30 dage gratis
 • 12 servere over hele verden i gratis version

Ulemper:

 • Opdel tunneling, der ikke understøttes på M1/M2 Macs eller MacOS Monterey
 • Ingen indfødt M1/M2 Mac -app

3. Skjule.mig

Hide.me VPN til Mac

Hvad vi kan lide ved skjul.Mig til Mac er, at det giver dig 10 GB data om måneden og plager dig ikke med annoncer som nogle tjenester.

Faktisk den gratis version af Hide.Mig funktioner næsten alle de samme funktioner som den betalte version med en streng No Logs -politik, ingen hastighedsgashåndtering og ingen trackers.

Vi kan også godt lide det faktum, at skjul.ME VPN arbejder også naturligt på Apple Silicon M1/M2 Macs, så der er ingen forskel i ydeevne fra Intel Macs.

Skjule.Mig for Mac understøtter P2P og torrents på 5 forskellige steder og i modsætning til de fleste gratis VPN’er, inkluderer endda 24/7 support.

Vi kan også godt lide det faktum, at skjul.Mig understøtter en generøs 10 samtidige forbindelser på forskellige enheder, der er dobbelt så stor som for de fleste andre gratis VPN’er.

Oven på alt dette garanterer den gratis version også den samme 99.9% oppetid som den betalte version.

Der er selvfølgelig fordele ved at abonnere på den betalte version af Hide.mig inklusive Opdel tunneling (som de fleste MAC VPN’er ikke understøtter), stealth -vagt, avanceret IP -lækagebeskyttelse, IPv6 -support, Wireguard og selvfølgelig ingen grænser for dataforbrug eller båndbredde.

Den betalte version giver dig også adgang til over 1900 servere på 75 lokationer.

Fordele:

 • 10 GB data pr. Måned
 • Ingen annoncer
 • Ingen logning
 • Understøtter 10 forbindelser på én gang
 • Indfødt M1/M2 Mac App
 • Gratis version inkluderer support
 • Betalt version understøtter delt tunneling på Ventura, Monterey og M1/M2 Macs

Ulemper:

 • Gratis version giver kun adgang til 5 servere
 • Split tunneling kun tilgængelig i betalt version

4. Hotspot Shield gratis

hotspot skjold til mac

Hotspot Shield til Mac er lavet af Silicon Valley’s Anchorfree, som var en af ​​de allerførste VPN’er på markedet.

Den gratis version af Hotspot Shield Basic for Mac har mange ulemper, som den vigtigste er, at du er begrænset til 500 MB båndbredde pr. Dag eller 15 GB pr. Måned, hvilket betyder, at du kun kan gøre en begrænset mængde surfing og streaming, før det stopper med at arbejde.

500 MB pr. Dag ruller heller ikke til den næste dag, så du ikke kan “gemme” dataene for at bruge mere den næste dag.

Andre ulemper ved den gratis version inkluderer annoncer (skønt ikke på Mac -versionen længere), mens du bruger den gratis mobile VPN, os kun servere, et mindre valg af servere, en begrænsning af fem enheder tilsluttet og ingen support.

Der er heller ingen native m1/m2 Mac -version af hotspot -skjold, selvom det fungerer på m1/m2 macs via rosetta.

Det fulde hotspot Shield Elite Network er annoncefrit med over 1800 servere i mere end 80 lande, understøtter op til 5 enheder på én gang og tilbyder 24/7 support.

Den gratis version af Hotspot Shield er dog sikker ved hjælp af den samme kryptering af militær kvalitet som den betalte version.

Selvom den betalte version Hotspot Shield Elite er kendt for at tilbyde nogle af de hurtigste VPN -forbindelser på markedet takket være dens proprietære HYDRA VPN -protokol, er den gratis version begrænset til en maksimal overførselshastighed på 2MB/s.

Du kan også Prøv Hotspot Shield Elite gratis i 7 dage for at se, hvordan den fulde version fungerer.

Fordele:

 • En af de første VPN’er på markedet
 • Generelt hurtige forbindelseshastigheder
 • Let at bruge
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Understøtter 5 enheder pr. Konto

Ulemper:

 • Ingen teknisk support
 • Kun os baserede servere i gratis version
 • Ingen indfødt M1/M2 Mac -version
 • Serverer annoncer på mobilklient
 • Gratis version er begrænset til 500 MB data
 • Opdel tunneling understøttet ikke på MacOS Monterey, Big Sur eller M1/M2 Macs

5. Windscribe

Windscribe VPN til Mac

Den gratis version af Windscribe til Mac tilbyder en generøs 10 GB pr. Måned surfinggrænse, så længe du giver din e -mail -adresse.

Hvis du ikke ønsker at give din e -mail -adresse, kan du stadig få 2 GB om måneden som standard med Windscribe for helt anonym surfing.

Windscribe VPN Free tilbyder 11 serverplaceringer over hele verden, inklusive flere i USA. Dette er temmelig generøst for en gratis VPN -app, selvom det ikke er så godt som den betalte version, der tilbyder 69 servere i 112 byer over hele kloden.

Vi kan godt lide det faktum, at du også kan vælge at bruge Windscribe enten via Mac Desktop Client eller en Chrome -udvidelse. Brug af browserudvidelsen inkluderer også en annonceblokker og malware -blokering for ekstra sikkerhed og privatliv.

Windscribe fungerer også for at fjerne blokering af Netflix og BBC iPlayer, selvom streaminggrænsen på 10 GB om måneden ikke tillader meget for det.

Som med de fleste gratis VPN’er, kan hastigheden af ​​Windscribe VPN også være langsom, men til at surfe på nettet anonymt gratis, er det fint.

Selvom Windscribe har en streng politik uden logging, er den heller ikke så sikker som den betalte version, der bruger ekstremt stærk AES-256-chifferkryptering med SHA512 Auth & A 4096-bit RSA-nøgle.

Der er heller ingen indbygget M1/M2 Mac -version af Windscribe, og selvom den fungerer på M1/M2 Macs via Rosetta, vil dette dræne dit MacBook -batteri meget hurtigere og fungerer ikke så godt.

Du kan i øjeblikket Få 57% rabat på Windscribe VPN Pro og få 3 år for kun $ 89.00, som er en af ​​de mest konkurrencedygtige tilbud på markedet.

Fordele:

 • Op til 10 GB gratis datagrænse
 • 11 forskellige serverplaceringer
 • Brug via desktop -app eller kromudvidelse med annonceblokker
 • Kan også bruges sammen med dine egne VPN -servere

Ulemper:

 • Hastighederne kan være langsomme
 • Logger nogle grundlæggende data for 10 GB om måneden
 • Ingen indfødt M1/M2 Mac -version
 • Opdel tunneling, der ikke understøttes på MacOS Ventura, Monterey, Big Sur eller M1/M2 Macs

6. Atlas vpn

Atlas VPN til Mac

Den gratis version af Atlas VPN til Mac er en af ​​de få gratis VPN’er uden databegrænsninger, selvom det kun giver dig mulighed for at få adgang til 3 servere over hele verden.

Det er dog også den eneste gratis VPN, der understøtter en ubegrænset mængde enheder – normalt ville du kun få det med betalte VPN’er som Surfshark.

Atlas VPN for Mac tager sikkerhed meget alvorligt og garanterer ingen logning af dine data. Den gratis version af Atlas VPN understøttes dog, som kun kan fjernes ved at abonnere på den betalte premium -version.

Den premium-version af Atlas VPN tilbyder hurtigere hastigheder, streamingoptimerede servere og flere sikkerhedsfunktioner for at beskytte dig online.

Dette inkluderer ultra-stærk AES-256-kryptering, over 700 servere til at håndtere alt fra 4K streaming til torrenting eller afslappet browsing.

Den betalte version af Atlas VPN kan også blokere annoncer, mistænkelige websteder og kan endda kontrollere, om dine personlige oplysninger er blevet udsat online.

Der er heller ingen indfødt M1/M2 Mac -version af Atlas VPN endnu.

Fordele:

 • Ingen datagrænser
 • Understøtter ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Strenge ingen logs -politik

Ulemper:

 • Understøttet af annoncer
 • Kun 3 servere at vælge imellem
 • Mangler ekstra privatlivsbeskyttelse af premiumversionen
 • Ingen indfødt M1 Mac -app
 • Opdel tunneling understøttet ikke på MacOS Monterey, Big Sur eller M1/M2 Macs

7. Tunnelbear

Tunnelbear til Mac Free VPN

Hvad vi kan lide ved McAfee-ejet TunnelBear er dens jargonfri, brugervenlige tilgang til VPN’er. Canada -baserede Tunnelbear er også en af ​​de mest sikre VPN’er derude, da det er blevet uafhængigt revideret for sikkerhed.

Selvom de fleste VPN’er er lette at bruge i dag, handler TunnelBear om den nemmeste, du kan bruge med en simpel grænseflade, der viser dig, hvor i verden du er tilsluttet og andre placeringer til rådighed.

TunnelBear bruger stærk AES 256-bit kryptering og blokerer for enhver usikret trafik med en streng politik uden logging, så din aktivitet eller data ikke er logget nogen steder.

Der er 20 servere forskellige steder tilgængelige i TunnelBear, som er generøs sammenlignet med mange gratis VPN’er med alle større regioner dækket.

TunnelBear har ikke en native M1/M2 Mac -app, men den fungerer på Apple Silicon Macs via Rosetta.

Den store ulempe ved den gratis version af TunnelBear er, at den kun giver dig 500 MB data pr. Måned, som er den mindst generøse godtgørelse, vi fandt i enhver gratis VPN for Mac’er og gør det næsten ubrugeligt til seriøs surfing eller streaming.

Hvis du vil fjerne denne grænse, TunnelBear tilbyder i øjeblikket 58% rabat 24 måneders abonnementer, der fungerer til $ 4.17 pr. Måned.

Fordele:

 • Udsat for uafhængige sikkerhedsrevisioner
 • Meget let at bruge
 • Strenge ingen logs -politik
 • Servere i 20 lande

Ulemper:

 • Begrænset til 500 MB data om måneden
 • Ikke mange serverplaceringer
 • Ikke mange avancerede konfigurationsmuligheder
 • Ingen indfødt M1/M2 Mac -version
 • Opdel tunneling understøttet ikke på MacOS Monterey, Big Sur eller M1/M2 Macs

Bedste gratis VPN’er til MAC sammenlignet

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken gratis VPN du skal bruge, er her en sammenligning side om side af de bedste gratis VPN’er til Mac til at hjælpe.