Den bedste MAC VPN i 2023

❌ Du vil have indbygget antivirus: Expressvpn går glip af at være en alt-i-en-sikkerhedsløsning på grund af manglen på en antivirus, noget som Nordvpn har.

Bedste MAC VPN for 2023

Hvis du er MacOS -bruger, skal dit virtuelle private netværk være så smart som din maskine. Her er dem, vi anbefaler baseret på vores seneste tests.

Opdateret den aug. 19, 2023

Skrevet af Attila Tomaschek, Rae Hodge

Vores ekspert, prisvindende personale vælger de produkter, vi dækker og strengt undersøger og tester vores øverste valg. Hvis du køber gennem vores links, får vi muligvis en provision. Gennemgår etikopgørelse

Attila Tomaschek

Attila er personaleforfatter til CNET, der dækker software, apps og tjenester med fokus på virtuelle private netværk. Han er en talsmand for digitalt privatliv og er citeret i online -publikationer som Computer Weekly, The Guardian, BBC News, HuffPost, Wired og TechRepublic. Når han ikke tapper væk på sin bærbare computer, nyder Attila at tilbringe tid med sin familie, læse og samle guitarer.

Ekspertise Attila har næsten et årti’s oplevelse værd med VPN’er og har dækket dem til CNET siden 2021. Som CNETs VPN -ekspert tester Attila strengt VPN’er og giver læsere råd om, hvordan de kan bruge teknologien til at beskytte deres privatliv online og

Rae Hodge tidligere seniorredaktør

Rae Hodge var seniorredaktør hos CNET. Hun førte CNETs dækning af privatlivets fred og cybersikkerhedsværktøjer fra juli 2019 til januar 2023. Som en datadrevet efterforskningsjournalist om software- og serviceteamet gennemgik hun VPN’er, adgangskodestyrere, antivirus-software, anti-overvågningsmetoder og etik inden for tech. Før han kom til CNET i 2019, tilbragte Rae næsten et årti på at dække politik og protester for AP, NPR, BBC og andre lokale og internationale forretninger.

Hvorfor kan du stole på CNET

1600 1700 1800 1900 2000 2100 2200 2300 2400 2500
Hastighedstest
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Eval. Punkter
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
VPN’er testet

Vi tester intensivt hver VPN og sørger for, at den opfylder vores standarder for privatlivets fred, hastighed og anvendelighed. Hvordan vi tester VPN’er

Redaktørers valg 2023

Bedste samlede VPN

Expressvpn

Privatlivsbeskyttelse og hurtig hastighed

Se pris på ExpressVPN
Besparelser 49% rabat med 12-mo plan (+3 gratis måneder)

 • Uovertruffen gennemsigtighed
 • Top-notch sikkerhed uden lækager detekteret
 • Fremragende til streaming
 • Dyrt
 • Kun fem samtidige forbindelser
 • Ejet af Kape Technologies

Besparelser 49% rabat med 12-mo plan (+3 gratis måneder)
Seneste test ingen lækager, 2% hastighedstab i foråret 2022 tests
Netværk 3.000-plus-servere på 160 lokationer i 94 lande
Jurisdiktion Britiske Jomfruøer
Fuld anmeldelse Læs fuld anmeldelse

ExpressVPN forbliver vores redaktørers valg for bedste samlede VPN i 2023. En af de største VPN -udbydere globalt, industrien Titan har været i forretning siden 2009 og hæver konsekvent baren til service gennemsigtighed år efter år efter år.

I de sidste par år øgede ExpressVPN sin uafhængige tredjeparts revisionstælling, offentliggjorte detaljer om dens betroede indsættelsesproces, sluttede sig til I2Coalition for at kalde for forbedret VPN-industri etik og frigav en open source lightway-krypteringsprotokol.

Expressvpn er en af ​​de hurtigste VPN, vi har testet. Mens de fleste VPN’er får dig til at miste halvdelen eller mere af dine normale internethastigheder, fik ExpressVPN vores hastigheder til at dyppe kun 18% i vores marts og april 2023 Speed ​​Tests. Det fjerner også Blocks Netflix og andre streamingtjenester mere pålideligt end de fleste andre VPN’er, og overgår problemfrit geo-blokering for adgang til internationale spilservere og torrenting-websteder.

Alle vores bedst bedømte VPN’er har bred kompatibilitet på tværs af platforme og operativsystemer, men ExpressVPNs samling af installationsguider, detaljerede ofte stillede spørgsmål og fejlfinding af artikler giver det en klar fordel for brugerne. Det samme gør sin døgn.

Mens du kan få en bedre handel med måned til dollar med ExpressVPNs to-årige abonnement, anbefaler vi ikke nogen at købe to-årige VPN-abonnementer på dette tidspunkt på grund af den samlede markedsvolatilitet. ExpressVPNs bedste plan tilbyder fem samtidige forbindelser til $ 100 om året (som inkluderer tre ekstra måneder, for en begrænset tidsaftale i alt 15 måneders service). Du kan også vælge en plan på $ 13 pr. Måned eller betale $ 60 i seks måneder.

Vis ekspert tage show mindre

Bedste billige VPN

Surfshark

Omfattende funktioner til en god pris

Se pris på Surfshark
Besparelser $ 2.49/mo med 24-mo plan (+2 gratis måneder)

 • Masser af unikke sikkerhedsfunktioner
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Ram-kun servernetværk
 • Inkonsekvent hastighedsydelse
 • 14 øjne jurisdiktion (Holland)
 • Ingen gennemsigtighedsrapporter

Besparelser $ 2.49/mo med 24-mo plan (+2 gratis måneder)
Seneste tests nul datalækager og 19% internethastighedstab i efteråret 2022 tests
Netværk 3.200-plus i 99 lande
Jurisdiktion Holland
Fuld anmeldelse Læs fuld anmeldelse

Surfshark kan prale. Og det er stadig betydeligt billigere end de fleste af sine konkurrenter. Det er det, der har hjulpet Surfshark med at tjene CNETs redaktørers valg for bedste værdi VPN i 2022.

Sammen med standard VPN-funktioner som en Kill Switch og DNS-lækagebeskyttelse inkluderer nogle af de mere bemærkelsesværdige SurfShark-funktioner Camouflage-tilstand (som skjuler det faktum, at du bruger en VPN), split-tunneling, Noborders-tilstand (som giver dig mulighed for at bruge Surfshark i Regioner, hvor VPN’er er begrænset) og multihop VPN -forbindelser. Du får også adgang til Surfsharks CleanWeb -teknologi, der blokerer annoncer og malware og hjælper dig med at undgå phishing -angreb.

En innovation, vi er glade for at se Surfshark rulle ud i løbet af det næste år, er dets Nexus -netværk, der forbinder VPNs hele netværk af servere sammen og giver dig mulighed for at vælge flere servere at rute din forbindelse igennem. Funktionaliteten ligner noget som tor, men Surfshark siger, at det er hurtigere. Med sin dynamiske multihop, IP Randomizer og IP Rotator -funktioner, kan Nexus -netværket give dig et par ekstra lag af beskyttelse, mens du bruger VPN – hvilket kan være særlig fordelagtigt for brugere med kritiske privatlivets behov.

Surfshark siger, at det ikke logger nogen brugeraktivitet. Og selvom krav uden logging er praktisk talt umulige at bevise med 100% sikkerhed, erklærede tysk cybersecurity-firma Cure53 Surfsharks sikkerhed for at være “solid” i sin 2021-sikkerhedsrevision af VPN. Surfshark vedtog sin første uafhængige No-Logs-revision i januar.

Fra og med februar 2022 deler både Surfshark og Nordvpn den samme virksomhedsforælder, men Surfshark sagde, at det er lovligt bundet til ikke. Vi fandt ikke noget sprog i hverken dokument, der ville indikere SurfShark har nogen forpligtelse til at dele brugerdata med sit moderselskab eller nogen søskendefirmaer, inklusive Nordvpn.

Surfshark plejede konsekvent at bedømme som en af ​​de hurtigste VPN’er, der er tilgængelige, men vi er blevet skuffede over dens inkonsekvente hastigheder for nylig. Det 40% hastighedstab, vi målte i februar og marts 2023, var mere end det dobbelte af det 19% hastighedstab, vi målte i 2022. Selvom hastigheder gennem Wireguard var imponerende og registrerede kun et 8% hastighedstab, blev 76% hastighedstab, vi registrerede gennem OpenVPN, trukket Surfsharks samlede hastighedsvurdering ned betydeligt. Virksomheden fortæller os, at det arbejder på at løse problemer med openvpn -hastighed.

I vores test havde Surfshark ingen problemer med at fjerne blokering af Netflix og Amazon Prime videoindhold, men vi løb ind i en god smule problemer med at få adgang til Disney Plus. Efter at have testet forskellige servere i USA og andre lande, hvor Disney Plus er tilgængelig, var vi endelig i stand til at få adgang til indholdet, da vi tilsluttede os en server i Boston. Du skal muligvis teste et par servere selv, før du får adgang til Disney Plus -indhold med Surfshark.

Surfshark tilbyder billigere indledende priser, der hopper efter den første faktureringscyklus. Alligevel formår Surfshark at holde sine priser lavere end de fleste andre VPN’er – at hjælpe det med at tjene CNETs redaktørers valg for bedste værdi. Den årlige plan starter på $ 48 for det første år og springer derefter til $ 60 for yderligere års service. Hvis du vælger den toårige plan, betaler du $ 60 på forhånd for de første to år tilsammen, derefter $ 60 pr. År i yderligere år. Surfsharks månedlige plan forbliver konstant på $ 13 om måneden. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten af ​​nogen grund, tilbyder Surfshark en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Surfshark Review.

Den bedste MAC VPN i 2023

Bedste MAC VPN

Hvis du er en Mac -bruger, er en kvalitet MAC VPN en væsentlig del af din online værktøjskasse. Fra at forblive sikker online til at undgå indholdsblokke på Netflix og regeringscensur, er de bedste VPN’er i 2023 bemærkelsesværdigt alsidige software – men med så mange at vælge imellem, kan det være vanskeligt at tage en beslutning.

Imidlertid har ikke alle VPN en lige så overbevisende pakke til Mac -enheder. Faktisk har mange topudbydere relativt svage macOS -tilbud. Mit team af eksperter og jeg på Tom’s Guide har gennemgået snesevis af VPN’er på tværs af flere kriterier, herunder hastighed, privatliv, fjernelse, dækning og pris, for at give dig denne liste over de top 5 VPN’er til Mac.

Her har jeg samlet de 5 bedste MAC -VPN’er på markedet. For at tage dit valg fra top 3 skal du tjekke nedenstående blokke eller for at dykke dybere ned i, hvorfor disse VPN’er har gjort klippet, blot fortsat med at rulle.

1. ExpressVPN – den allerbedste MAC VPN
ExpressVPN er en fremragende VPN til Mac og næsten enhver anden enhed. Det er en fryd for privatlivets bevidste brugere, der tilbyder klasseledende privatliv med en intuitiv dræbskontakt, auto-forbindelse og en uafhængigt revideret politik uden logs.

Det er fantastisk til streaming og er også perfekt til begyndere. Toms guide-læsere kan nu kræve 30 dage gratis på 12-måneders plan, og du bliver dækket af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. Surfshark – den bedste billige MAC VPN
Surfshark tilbyder en fremragende blanding af overkommelige priser og beskyttelse af privatlivets fred i topkvalitet. Med superenkle apps, ubegrænsede forbindelser og muligheden for også at tilføje antivirus, tilbyder det enestående værdi for pengene.

Med servere i flere lande end rivaler ExpressVPN og Nordvpn etablerer Surfshark sig som et topvalg til streaming af globalt indhold. Mac-brugere vil drage fordel af en 7-dages gratis prøve ud over den standard 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3. Nordvpn – Mac VPN fra det største navn omkring
Nordvpn er en bedst bedømt MAC VPN fremragende til privatlivets fred takket være sin omfattende sikkerhedssuite, herunder ekstramateriale som en indbygget antivirus, ad & malware-blokkeere og adgangskodestyring. Alle Nord-apps er begyndervenlige, og der er heller ingen mangel på støtte.

Med konsekvent hurtige hastigheder og en tonsvis af servere, der er perfekte til at fjerne blokering af globalt indhold, er det en af ​​de bedste tjenester, når det kommer til streaming. Hvis du ikke er sikker på, at det er til dig, er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve, før du forpligter dig.

De bedste fem MAC -VPN’er, du kan få i dag

1. Expressvpn

Simpelthen den bedste Mac VPN

Arbejder også med: Android, iOS, Amazon Fire, Apple TV, Chromecast, Roku, PlayStation, Xbox | Unblocks: Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, YouTube, Hulu | Money-Back-garanti: 30 dage | Antal servere: 3.000+ | Maksimale enheder understøttet: 8

+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned
Fungerer problemfrit på Mac
Sprøde, rene apps på alle enheder
Klasseledende support
Fremragende forbindelseshastigheder
Temmelig dyrt – men det værd
Abonner hvis:

✔ Du vil have klasseledende privatliv og sikkerhed: ExpressVPN leverer den mest omfattende VPN-beskyttelse derude med en uafhængigt revideret politik uden logs, annonce og malware-blokkeere

✔ Du vil have en VPN, du kan indstille og glemme: Takket være Express’s Auto-Connect-funktion er du nødt til at oprette forbindelse til VPN bare én gang, og det vil sikre, at du altid er på en sikker VPN-server.

✔ Du vil have en VPN til spil på din Mac: ExpressVPN beskytter dig mod DDoS -angreb, holder dine data private og reducerer ping -tid mellem spilservere ved at forbinde dig til servere tæt på netværksværten.

Du vil have en billig VPN: Expressvpn er ikke nøjagtigt et godt køb, og rivaler som Surfshark er ideelle til dig, hvis du er på et budget.

❌ Du vil have indbygget antivirus: Expressvpn går glip af at være en alt-i-en-sikkerhedsløsning på grund af manglen på en antivirus, noget som Nordvpn har.

Bundlinjen: ⭐⭐⭐⭐⭐

Expressvpn er vores nr. 1 VPN generelt, og det leverer også en absolut problemfri oplevelse på Mac. Med klasseledende privatliv, fremragende uklakkede kapaciteter, bred dækning og begyndervenlige apps, bør ExpressVPN være dit første valg som MAC VPN.

I min praktiske ExpressVPN-anmeldelse kom det ud på toppen som min yndlings VPN generelt, og min beslutning er ikke anderledes, når det kommer til tildeling af den øverste VPN for Mac. Med kraftig kryptering, en rock-solid dræbskontakt og en auto-forbindelsesfunktion kan du være sikker på, at din browserhistorie eller den reelle placering aldrig bliver sårbar.

Både ExpressVPNs Windows og Mac -apps er meget ens i, hvordan de ser ud og fungerer. Mac -versionen har dog ikke delt tunneling. På den lyse side giver det trusselchefen og malware- og sporingsblokkeren, som begge er tilbud udeladt fra sin Windows -app. Det er også den bedste iPhone VPN på markedet, så hvis du er en æbleafhængig, er det værd at overveje.

Trusselchefen er en unik ExpressVPN -funktion, der blokerer apps og websteder på din Mac fra at spore din aktivitet, så meget mindre videregive den til tredjepart. En streng politik uden logs og klasseledende kryptering med sikker DNS og P2P-support på alle servere gør ExpressVPN til en af ​​de mest sikre VPN’er på markedet lige nu.

For endnu mere beskyttelse anvender ExpressVPN TrustedServer-teknologi, der inkluderer kun RAM-servere og hele softwarestakken geninstalleres på hver server på Boot. ExpressVPN -servere gemmer ikke nogen af ​​dine data, og når din session er afsluttet, er der næsten ingen registrering af det overhovedet.

Expressvpn er også morderen, når det kommer til streaming. Det er i stand til at fjerne blokeringen.

I min nylige testrunde nåede ExpressVPN en maksimal downloadhastighed på 560 Mbps. Nu har du virkelig kun brug for en 25 Mbps -forbindelse for at streame dit yndlingsindhold i 4K Ultra HD, så Express gør mere end bare et anstændigt job her. Når det er sagt, kan det ikke helt matche ligesom Surfshark og Nordvpn, når det kommer til ren hastighed.

Du kan nu logge ind med den samme ExpressVPN -konto på 8 enheder samtidigt. Dette nummer var tidligere 5, så springet er prisværdigt, men rivaler som Surfshark og Pia leveres med ubegrænsede samtidige forbindelser og til et lavere prispunkt.

Generelt er ExpressVPN et ideelt valg for familier og enkeltpersoner i gennemsnit i gennemsnit, og mens de er på den dyrere side, er det en fryd for Purists for privatlivets fred og er de bedste MAC VPN-penge, der kan købe. Plus, det er begyndervenligt med en simpel grænseflade og 24/7 responsiv kundesupport tilgængelig for eventuelle problemer, du måtte have. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så prøv den og se, om det er din kop te.

Stryg for at rulle vandret

ExpressVPN -testresultater

Funktion Kommentarer Bedømmelse
Design Et intuitivt og nybegyndervenligt design, der er behageligt for øjet ⭐⭐⭐⭐⭐
Brugervenlighed En af de mest begyndervenlige VPN’er ⭐⭐⭐⭐⭐
Ydeevne Hastighederne er fremragende, men der er hurtigere VPN’er derude ⭐⭐⭐⭐
Unblocking Fremragende overalt med kun et par niche Netflix -biblioteker, der ikke er tilgængelige ⭐⭐⭐⭐
Sikkerhed og privatliv Helt ærligt uovervindelig når det kommer til personlig beskyttelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Kunde support Hurtig og kyndig live chatagenter med masser af nyttige guider ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris Temmelig dyrt sammenlignet med konkurrencen ⭐⭐⭐