7 Bedste VPN’er til CS: Gå til Lower Ping & Unblock -servere

Matchmaking Server Pickers Arbejd normalt med det samme princip, der blokerer IP -adresserne på servere, du ikke ønsker at spille på.

Bedste CS: GO VPN i september 2023

Bedste VPN til CS GO

Hvis CS: Go ikke er tilgængelig i dit land, eller du vil spille på en server i udlandet, kan en VPN hjælpe dig med dette. Virtuelle private netværk tilbyder sikre forbindelser til forskellige lande over hele verden. Du finder ud af, at dens links typisk er krypteret med en række sikkerhedsforanstaltninger i verdensklasse. Det sikrer sikkerhed blandt alle brugere på A leverer netværk.

En VPN kan maskere din IP for at skjule din identitet og personlige detaljer fra spionage øjne eller cyberangreb. I disse nuværende tider er det godt at holde dine data sikre og sikre, da der er betydelige stigende online trusler, der kan drage fordel af dig.

Når du bruger en VPN til at spille CS: Gå, kan du eliminere forbindelsesgashåndtering, hvis du kender den rigtige brug. Det ville være bedst at beslutte, hvilke servere du vil spille på, og slutte sig til den, der korrelerer med det valgte land.

En god ting ved Counter Strike Global Offensive er, at du kan bruge en VPN, når du spiller spillet. Det giver dig chancen for at spille i begrænsede områder såsom arbejde og skole, perfekt til folk, der ønsker at gøre det.

En anden god grund til at bruge en VPN til CSGO er, at den beskytter din IP -adresse, og vi ved alle om DDoS -angreb i spillet. Når disse angreb sker, kan det forstyrre serverne, der giver cyberkriminelle mulighed for at hente oplysninger om spillerkonto. Hvis din VPN sikrer linjen, er der ingen chance for det, og du kan fortsætte med at spille dit yndlingsspil.

1. Bedste CS: GO VPN i september 2023

Der er mange VPN’er at vælge imellem, og det er derfor, denne liste er blevet udarbejdet. Det viser dig de bedste at bruge til Global Offensiv fra Counter-Strike. Du har brug for et virtuelt privat netværk med en lang række servere, hvis du vil spille i flere lande.

Hvis du er baseret i USA, vil du have en service, der tilbyder hurtige hastigheder, hvis du skal spille på lokale servere. Det bruges til at få din forbindelse tættere på kritiske servere såsom konkurrencedygtige matchmaking -placeringer.

Bemærk, at selvom du kan spille CS: Gå på servere uden at blive forbudt, det samme ikke går for at få regional prisfastsættelse på indhold. CS: Gå strengt forbyder brugen af ​​en VPN til at misbruge indholdsmarkedsværdien.

Fordelene ved en VPN går meget længere end CS: Gå og inkluder muligheden for at få adgang til geo-begrænset indhold i forskellige lande. Det er fantastisk for folk i udlandet, der vil se Netflix USA, Roku, Hulu eller HBO Go. Det giver dig mulighed for at komme så tæt som muligt på serveren, så du kan opleve bufferfri streaming.

Andre ting inkluderer netværksskalerbarhed og support til eventuelle problemer, du måtte have, mens du bruger tjenesten.

Så det er tid til at se nogle af de bedste VPN’er til CS: Gå og lære om, hvorfor de har lavet denne liste.

Bedste VPN til Louisiana

1.1 Nordvpn – Bedste generelt CS: Gå VPN

Nordvpn CS: GO VPN

Nordvpn kommer fra Panama og har hurtige, pålidelige servere i over 60 lande. Det er ideelt til at spille CS: gå eller få adgang til geo-begrænset indhold i andre lande. Tilmelding til premium -abonnementet giver dig seks samtidige forbindelser til at bruge VPN på forskellige enheder.

Det er fremragende værdi for pengene og er et fantastisk valg for familier, der ønsker at bruge en VPN. Firmwaren kan installeres på din router, eller den kan komme forud for nogle enheder. Du ved, at du får fantastisk online privatliv, når du overvejer de avancerede funktioner såsom OpenVPN, DNS -lækagebeskyttelse, tilsløret server og en dræbskontakt.

Live-chat support leveres med denne VPN, og supportpersonalet er venligt og hjælpsomme. De hjælper dig på en tidig måde med alle forespørgsler om produktet.

Hvis du er usikker på denne Nordvpn, kan du drage fordel af den 30-dages pengene-tilbage-garanti, som virksomheden tilbyder.

1.2 ExpressVpn – Hurtigste VPN til CS: Gå

ExpressVPN CS: GO VPN

Det er langt en af ​​de bedste VPN’er for Global Offensiv og samlet internetbeskyttelse. En af verdens mest anbefalede VPN’er, ExpressVPN, bringer alle stop med hensyn til sikkerhed.

Virksomheden har hurtige servere i mere end 97 lande over hele verden. Det er en fremragende VPN til macOS, Windows eller Linux, der understøttes på flere enheder.

Servere spredes lige over hele verden, så hvis du leder efter en bestemt CS: GO -server i et land, kan du finde en server tæt på det. Når du opretter forbindelse til dets superhurtige servere, kan du være sikker på, at du får ubegrænset båndbredde.

Hvad der er fremragende ved ExpressVpn er, at det kan køre fra en række enheder. Det betyder, at hvis du spiller på din konsol og bruger din telefon som router, kan ExpressVPN holde dig sikker.

Det er også kompatibelt med en router, der er VPN-klar, såsom DD-WTRT blinkede routere eller tomat. Det giver dit modem mulighed for at blive spoofing -placeringen og giver sikkerhed til alle enheder, der er forbundet til netværket.

Det er lidt dyrt for en VPN, men du skal overveje alle de inkluderede funktioner. De sikre ingen logfiler VPN er meget pålidelig, alsidig og let at forstå. Det fører til robuste digitale privatlivsniveauer, som brugere overalt i verden respekterer i vid udstrækning.

Dens kundeservice er upåklagelig, og de kører en 27/4 live chat for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte have. Denne VPN anbefales stærkt, og det er et forslag om, at du tager det til en testkørsel. Virksomheden tilbyder en 30-penge-ryggaranti, hvis du er utilfreds med softwaren eller tjenesten.

1.3 ipvanish – CS: GO VPN med mange steder

Ipvanish CS: GO VPN

Dette firma er imponerende og har mere end 1700 servere over hele kloden. Forbindelsens hastighed er mere end tilstrækkelig til at håndtere dine CS: GO -sessioner. Hvis du ønsker at streame geo-blokeret indhold, finder du hurtige belastningstider og næppe nogen buffere. Det giver dig en fejlfri visningsoplevelse, mens du beskytter dit privatliv.

Bedste Singapore VPN i september 2023

Det, der er fremragende ved Ipvanish, er, at de ikke hætter båndbreddehastigheden. Det gør det perfekt til CS: Gå, for som du ved kan forsinkelse forkæle dit spil. Det er et reaktionsspil, og hvis du spiller med langsom hastighed, er du sikker på at kæmpe.

Når du spiller gennem denne VPN, er du helt sikret med 256-bit AES-kryptering, så det er garanteret, at dine data ikke kan fås adgang. Virksomheden tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser, så du kan dele dem med din familie og venner. Kundesupport er tilgængelig 24/7, og teamet håndterer forespørgsler fremragende.

Med sin 30-penge-tilbage-garanti ville vi prøve denne.

1.4 Privat internetadgang VPN – VPN for bedste budget til CS: Gå

Privat internetadgang CS: GO VPN

Denne USA-baserede VPN-udbyder holder nul logfiler og er velkendt for sine avancerede funktioner. Brugere elsker denne multiple-purpose VPN, primært på grund af dens forventningshastigheder, når de spiller CS: Gå. Det giver dig tilpasningsmuligheder og granulære kontroller. Sikkerhedsprotokollen administreres af OpenVPN -kryptering og SOCKS5 -proxy, hvilket gør den god til P2P -download.

Privat internetadgang VPN tilbyder over 14.000 servere over hele verden. Det er fremragende til at få adgang til CG: GO -servere eller fjerne blokering af indhold, der kan være begrænset i dit land. Softwaren kan hjælpe dig med at spille lagfri, hvilket giver dig en chance for at ødelægge disse fjender.

Denne VPN er let at lære, og dens alsidighed er fremragende til sit prispunkt. Der er en 30-pengene-tilbage-garanti for dig at teste funktionerne i denne imponerende VPN.

1.5 Surfshark VPN – VPN for bedste budget til CS: Gå

Surfshark CS: Go VPN

Det er den billigste CS: GO VPN -service på denne liste. Surfshark er elsket ikke kun på grund af sin lave pris, men fordi den er fyldt med funktioner. Det har en Adblocker, Smart DNS og Split Tunneling, som amalgamater for at give en enestående oplevelse.

Forbrugerne roser den pålidelige VPN for sin politik uden log, der holder brugerne af denne service sikker. Du kan installere det på et ubegrænset antal enheder, hvilket gør det godt for venner, der ønsker at dele softwaren.

Du kan udnytte VPN -forbindelserne på enhver enhed, så det er nu muligt at spille CS: gå på din konsol. Det har servere i over 60 lande, så det er nu opnåeligt at komme tættere på din yndlingsserver.

Serverne er godt vedligeholdt og pålidelige, hvilket giver en højhastighedsforbindelse. Du kan få adgang til dit mest elskede indhold fra Netflix, Hulu, iPlayer eller enhver anden streamingtjeneste.

Bedste podcast -hostingplatforme i september 2023

Det er svært at slå en så velpriset VPN. Selvom det mangler nogle funktioner, skal du overveje det, hvis du er på et budget og vil prøve en pålidelig VPN.

Udnyt den 30-dages pengene-tilbage-garanti for at se, om du nyder produktet.

2. Sidste tanker

Det er vigtigt at sikre dine oplysninger online i disse dage. At spille CS: Gå imod venner i et andet land er vigtigere. Derfor har du brug for en VPN med høje hastigheder og indviklede krypteringer.

Husk, at en gratis VPN ikke vil give dig ydelsen af ​​et af ovenstående produkter. En gratis VPN er begrænset i båndbredde og har ikke pålidelige servere. Det er bydende nødvendigt at have en pålidelig forbindelse, når man søger at kræve sejr i CS: Gå.

Vælg en VPN, der vil sikre dit netværk, give en AdBlocker og give dig uovertrufne overførselshastigheder. På den måde bliver du et skridt foran dine modstandere, når du spiller CS: Gå.

7 Bedste VPN’er til CS: Gå til Lower Ping & Unblock -servere

CS: Gå online -spillere kan opleve problemer, når de opretter forbindelse til spilservere og forsinkelse forbundet til gameplayet. Disse forsinkelsesproblemer kan forstyrre dit gameplay og begrænse din spiloplevelse.

Høj ping er et almindeligt problem i online spil, og CS: Go er ingen undtagelse. Ping In Online Video Games er en forkortelse for internetforsinkelse.

Bedste VPN -anbefalinger – Vettet af vores eksperter

Expressvpn

Gennemse nettet fra flere enheder med branchestandard sikkerhedsprotokoller.

Privat internetadgang

Adgang til indhold over hele kloden med den højeste hastighedshastighed.

Cyberghost

Opret forbindelse til tusinder af servere til vedvarende sømløs browsing.

Det er den tid, der kræves for din forbindelse til at registrere en kommando med spillets server.

Kan VPN reducere ping i CS: Gå?

Når du opretter forbindelse og leger med andre fra forskellige servere rundt om i verden, er CS: Go Ping Spikes almindelige.

Der er også ISP -throttling, hvilket øger den tid, det tager for trafikken at passere gennem deres servere og nå din pc.

En VPN omgår CS: Gå alle disse internettrafikproblemer, gennem split tunneling og optimerede servere til spil, så det er okay at bruge en til at øge trafikhastigheden og reducere ping i spil.

Derfor er det løsning på dit problem at bruge en hurtig og sikker VPN (virtuel privat netværk).

Du har effektive VPN’er, der øger internethastigheden og skjuler brugernes system IP -adresser fra ISP. VPN forhindrer også malware- og DDoS -angreb fra hackere og rivaliserende spillere.

Er CS: Go Region låst?

I henhold til vores forskning har Steam simpelthen låst de mest almindelige placeringer, der sælger gavekopier, der er købt med stjålne kreditkort eller tilbageladede kontroller.

Det er værd at bemærke, at Central- og Sydamerika har regionlås, men Mexico gør det ikke. Mange lande kan lave gaver til Mexico, men Mexico har ikke en regionlås.

Vi mener, at det ville være ekstremt vanskeligt at oprette en regionlås til Mexico på grund af det store antal mennesker, der rejser mellem de to lande på daglig basis.

Du vil være i stand til at spille spillet normalt, hvis du bruger en VPN udelukkende til at løse dit netværksproblem, fordi regionlåsen her kun er en aktiveringslås for at forhindre handel på tværs af region.

Hvilken VPN er bedst for CS: Gå?

1. ExpressVPN – bedst at øge forbindelserne

Expressvpn Italien Cosenza

ExpressVPN er en populær VPN -service udviklet af ExpressVPN International Ltd., Og det er kendt for sin pålidelige forbindelse og kvalitetstjenester.

Det tilbyder adskillige servere beliggende på strategiske steder, der giver CS: GO -spillere mange muligheder for at oprette forbindelse til tællingsservere.

Derudover giver denne VPN for CS: GO brugerne en sikker forbindelse med sin kryptering af militær kvalitet og andre sikkerhedsfunktioner som DNS-lækagebeskyttelsesfunktionen.

Du kan have op til 5 aktive forbindelser på et enkelt abonnement, og deres servere tilbyder hurtige hastigheder.

ExpressVPN understøtter IP -adressmaskering. Denne funktion er meget vigtig, hvis du opretter forbindelse til spilplatforme, da brugere med ondsindede intentioner ikke vil være i stand til at identificere eller spore dig.

Når det kommer til ydeevne, må vi nævne, at det understøtter delt tunneling. Hvis du kun vil tilslutte din modstrejke-applikation til VPN-serverne og browseren lokalt, kan du gøre det ved at få adgang til det splittede tunnelpanel.

ExpressVPN placerer privat DNS -kryptering på hver af sine servere, så de kan være både meget sikre og hurtige. Vi må også bemærke, at ExpressVPN har en streng politik uden logs og bruger AES-256-kryptering.

Andet nøglefunktioner af ExpressVpn inkluderer:

 • Har sin egen lightway -protokol
 • Blokerer trackere og ondsindede websteder
 • Offentlig Wi-Fi-sikkerhed
 • Ubegrænset båndbredde

Derudover er det kompatibelt med alle større enheder, og du kan også installere det direkte på din router. Det er tilgængeligt under flere abonnementsplaner, hver med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Expressvpn

Fastgør din forbindelse og sænk din ping i CS: Gå hurtigt med denne optimerede VPN.
Tjekpris Besøg websted

2. Nordvpn – Mest omfattende serverdækning

Nordvpn Holland

Nordvpn er kendt for sine sikrede forbindelser og de mange serverindstillinger, den tilbyder. VPN -tjenesten udviklet af Tefincom & Co., S.EN. Tilbud over 2500 servere i over 70 lande.

Det har en ren brugergrænseflade, der sikrer, at værktøjer er arrangeret korrekt for let adgang.

I mellemtiden bruger Nordvpn 256-bit kryptering til at sikre deres forbindelser, og spillere kan nyde tællinger med viden om, at deres oplysninger er sikre. Funktionen DNS-lækagebeskyttelse forhindrer din computer fra DDoS-angreb, mens du spiller Counter-Strike: Global Offensive Game.

Det logger ikke nogen af ​​dine data og bruger en sæt O -funktioner til at beskytte dem mod nogen nysgerrige tredjeparter. Plus, ved at skjule din IP og trafikforbrugsaktivitet, vil din internetudbyder ikke være i stand til at placere nogen grænse for din trafik heller.

Hvad mere er, er, at Nordvpn bruger tilslørede servere til at skjule det faktum, at du bruger en VPN til at omdirigere din trafik. Dette kan hjælpe med at oprette forbindelse fra meget begrænsede områder.

Nordvpn understøtter delt tunneling, så du vil være i stand til at oprette forbindelse til VPN og til din lokale server på samme tid.

Softwaren er tilgængelig for alle større platforme og er meget let at bruge. Du kan oprette forbindelse til en VPN -server med kun et enkelt klik.

Andet nøglefunktioner af Nordvpn inkluderer:

 • Live 24/7 support
 • Privat DNS
 • AD- og malware -blokkering
 • Browserudvidelser
 • IP -maskering

Nordvpn er en VPN-niveau med tre større planer til rådighed. Hver plan leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Nordvpn

Nordvpn kan holde dit privatliv sikkert og sænke din CS: gå ping i et hurtigt træk.
Tjekpris Besøg websted

3. Privat internetadgang-Bypass Geo-begrænset indhold

PIA Privacy Præferencer Killswitch

FPS -spil har generelt altid været kendt for at være, hvor ægte dygtighed og en god internetforbindelse skinner over alt andet.

Således, hvis du planlægger at bruge en VPN til at spille CS: Gå, så har du brug for en, der overhovedet ikke vil hindre din båndbredde og hastighed, og privat internetadgang er en sådan service.

Udviklet af Kape Technologies er denne VPN -tjeneste ikke kun den bedste til CS: Gå, men det er også en af ​​de bedste VPN’er, du kan bruge til online spil generelt.

Dette er takket være det udvidede netværk af over 3200 servere beliggende i 46 lande, der giver dig mulighed for at maskere din placering og oprette forbindelse til enhver CS: GO -server i verden.

Mere så er din forbindelse sikret til det punkt, hvor ikke engang din internetudbyder ved, hvad du laver.

Hvis det ikke er nok, skal du vide, at et enkelt abonnement får dig til at understøtte 10 forskellige enheder, så du og dine CS: Go Mates kan fokusere på frags og ikke på forsinkelse.

Her er nogle af nøglefunktioner af privat internetadgang:

 • Bloker annoncer, trackers og malware
 • Krypteret wi-fiunlimited båndbredde
 • Ingen trafiklogfiler
 • Let at bruge og nem opsætning
 • Flere VPN -gateways

PIA er kompatibel med Windows, MacOS og Linux Computers. Hvad angår mobile enheder, kan du installere dem på Android og iOS. Det er en abonnementsbaseret service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgang

Brug for en robust VPN for at sænke ping i CS: Gå? Privat internetadgang kunne være lige det, du leder efter.

Tjekpris Besøg websted

4. Surfshark – Hurtigste serverforbindelse

Surfshark Bend Connect

Hvis du vil have en VPN-service med en stor serverdækning og godt implementerede sikkerhedsfunktioner, kan du overveje SurfShark.

Denne VPN hjælper dig med at skjule din IP, som vil beskytte din identitet, når du opretter forbindelse til spilplatforme.

Sammen med det har det over 3.000 servere over hele kloden, og det er i stand til at forbinde dig til den bedste serverplacering til din konfiguration.

På denne måde vil forsinkelse og andre latenstidsproblemer blive minimeret eller reduceret helt, så du vil være i stand til at spille modstrejke uden problemer.

Surfshark har også en delt tunnelingsfunktion, som du kan bruge til kun at forbinde specifikke apps til VPN -trafik, mens andre vil forbinde normalt.

Dette betyder, at du kan prioritere trafikken mod Counter-Strike og stadig være i stand til at navigere lokalt på samme tid. Det kan også hjælpe med at øge hastighedsraterne.

Andet nøglefunktioner af surfshark inkluderer:

 • Strenge ingen logs -politik
 • Privat DNS og lækagebeskyttelse
 • Kill switch i tilfælde af at forbindelsen falder
 • OpenVpn
 • Kompatibel med alle platforme

Surfshark giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et ubegrænset antal enheder, så du kan få en sikker forbindelse hele tiden. Det er abonnementsbaseret, men du kan prøve det gratis i 7 dage.

Surfshark

Nyd problemfrit og sikkert gameplay ved at oprette forbindelse til de bedste servere over hele kloden!
Tjekpris Besøg websted

5. Vyprvpn – Optimeret serverforbindelse

Vyprvpn Singapore

VYPR VPN er den ideelle software, der hjælper dig med at reducere forsinkelse i CS: Gå og fremskynde din forbindelse for at garantere sejr for dit team.

Denne software inkluderer alle de nødvendige privatlivets behov for at sikre dine online aktiviteter eller spilsessioner på forskellige servere.

Med serverklynger over hele verden leverer VYPR en krypteret forbindelse til adgang til webtjenester og spil uden risici.

Mere præcist har du fuldstændig sikkerhed fra privatlivets fred til brugeren uden tredjepartsskuespillere. Du kan vælge fra 300.000 IP -adresser og skjule dine placeringer på få sekunder.

Der er dynamiske servere til stede på over 70 lokationer over hele verden, der hjælper dig med at skifte dine placeringer for at undgå overfyldte servere.

Ved at gøre det kan du øge dine spilhastigheder ved at vælge optimerede servere med højhastighedstrafik.

Derudover har du avancerede funktioner, der styrker dit netværk på grund af DNS -lækagebeskyttelse eller opdelte tunnelværktøjer.

Andet nøglefunktioner af VYPR VPN inkluderer:

 • Stærk offentlig Wi-Fi-sikkerhed
 • Kill Switch Protection
 • Forhindrer ISP -throttling
 • Omgå regerings- eller webstedsindholdsbegrænsninger
 • Skjold til P2P -deling af filer

Vypr vpn

Opret forbindelse til denne hurtigste VPN med dynamiske servere for at fremskynde dine CS: GO -spilsessioner og eliminere forsinkelse.

Tjekpris Besøg websted

6. Cyberghost – bedst at bruge til at generere IP’er

Cyberghost VPN App Split Tunnel

Cyberghost er en fremragende VPN -tjenesteudbyder, der er kendt for sine fremragende og sikre tjenester. De israelske-baserede virksomheder tilbyder over 1000 servere beliggende i 60 lande, hvilket giver dig en stor rækkevidde for at få adgang til modstrike-servere fra fjerntliggende regioner.

Derudover giver det mange funktioner, der er arrangeret i en brugervenlig grænseflade, som gør det muligt for spillere at oprette forbindelse til ønskede servere med et enkelt klik.

Deres servere er hurtige og omdirigerede, hvilket giver din øgede forbindelsesydelse og pålidelighed. Cyberghost har også Killswitch og DNS -lækagebeskyttelsesfunktioner, der sikrer din computer mod snooping og hacks

Cyberghost giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til 7 enheder på samme tid. Det er kompatibelt med alle større platforme, både desktop og mobil.

Det er meget let at konfigurere og konfigurere. Du kan oprette forbindelse til kun et klik, og Cyberghost bestemmer den bedste server til din konfiguration.

Du kan også manuelt vælge din placering, hvis du har nogen personlige præferencer. Cyberghost har specifikke serverplaceringer, der er optimeret til spil, så du bør ikke støde.

Andet nøglefunktioner af cyberghost VPN inkluderer:

 • Offentlig Wi-Fi-sikkerhed
 • Kraftig AES 256-bit kryptering
 • Ubegrænset båndbredde

Cyberghost er en abonnementsbaseret service med månedlige og årlige planer til rådighed. Den årlige plan har en 45-dages pengene-tilbage-garanti, mens den månedlige plan har en 14-dages pengene-tilbage-garanti.

Cyberghost

Oplever høj latenstid i CS: Gå? Du skal prøve Cyberghost VPN.
Tjekpris Besøg websted

7. Skjule.ME VPN – Gaming Mode -servere

Hide.me VPN East Coast USA

Skjule.Mig er en top-sikret VPN-software, der tilbyder en pålidelig forbindelse til spilformål og stopper spil latency på CS: Gå på grund af hurtige servere over hele verden.

Brug af denne løsning er den mest effektive måde at sænke din ping ved at oprette forbindelse til næsten servere med høje hastigheder og kryptere alle dine data online.

Du har de nødvendige værktøjer til høj spilydelse på grund af ubegrænset båndbredde og effektiv sikkerhed mod ISP -throttling.

Derfor har du alle de instrumenter, der er nødvendige for at fremskynde din spilydelse og nyde dynamiske kampe med dine venner.

Plus, med innovative funktioner såsom multi-hop og delt tunneling, kan du oprette forbindelse til forskellige servere på én gang for at få en hurtigere forbindelse uanset din placering.

Du skulle vide det skjul.ME -software giver dig adgang til adskillige servere i 75+ regioner globalt, så du vælger ubegrænsede servere, der kan løse forsinkelse på CS: Gå.

Det er værd at nævne, at du drager fordel af DDoS -skjold med den nyeste kryptering, IP -lækagebeskyttelse og Wireguard -protokol, der giver dig ekstra digital sikkerhed.

Andet nøglefunktioner af skjul.Mig VPN inkluderer:

 • Offentlig Wi-Fi og Hotspot Security
 • Adgang til flere enheder (Windows, PS4, Xbox eller Mac)
 • Gaming -servere til utilgængelige udgaver eller kort
 • Ingen log for brugerdata
 • Privat DNS
 • Hurtigste proxy – bolt

Skjule.mig

Reducer gaming latency for ethvert spil, du spiller, og nyd lynhurtig CS: GO-grafik.
Gratis prøveversion Besøg websted

Hvordan sænker jeg min ping i CS: Gå?

Forhindre din internetudbyder i at bremse din forbindelse. Fordi data ikke kan inspiceres gennem en VPN, vil din båndbredde ikke blive kastet, hvilket reducerer forsinkelsesspidser i CS: gå og forbedre den samlede spiloplevelse.

Før du opretter din VPN, anbefaler vi at lukke alle CS: GO -opgaver og apps i baggrunden.

Download ExpressVpn

 1. Tilmeld dig et abonnement på en VPN efter eget valg fra nedenstående liste. (Vi testede Expressvpn)
 2. Download og installer VPN til din pc.
 3. Log ind på din VPN -konto med dine legitimationsoplysninger.
 4. Åbn desktop -appen og valgte en placering. Vi anbefaler at oprette forbindelse til en Server tæt på dig.
 5. Åben CS: Gå og nyd hurtigere netværkshastighed.

Kan du blive forbudt for at bruge en VPN på CS: Gå?

Det rigtige svar på denne bekymring er, at det afhænger af grunden til, at du bruger VPN. Det er ikke forbudt at bruge en VPN til at spille CS: Gå efter bedre ydeevne, men du kan blive suspenderet af forskellige grunde.

VAC (Ventil Anti-Cheat) kan forbyde din konto, hvis den registrerer snyderforsøg fra din pc, så det anbefales ikke at bryde deres regler ved hjælp af en VPN-forbindelse.

Hvordan finder jeg min CS: Go Server Region?

Når du logger ind på Steam, registrerer programmet din placering og placerer dig i den samme matchmaking -pool som folk fra din region.

Brug af en VPN er et dobbeltkantet sværd, men der vil være tidspunkter, hvor du har brug for at ændre din region for at forbedre dit spil.

Brug af en VPN er den mest ligetil måde at ændre din server på i CS: Gå. Dette erstatter din IP -adresse med en fra det valg, du vælger, og får det til at se ud som om du opretter forbindelse fra et andet sted end dit hjemland.

Hvordan spiller jeg en bestemt region i CS: Gå?

Du kan ikke vælge regionen, men du kan indstille en maksimal acceptabel pingværdi ved hjælp af indstillinger eller mm_dediced_search_maxping Konsolkommando.

Matchmaking Server Pickers Arbejd normalt med det samme princip, der blokerer IP -adresserne på servere, du ikke ønsker at spille på.

De tvinger effektivt CS: Gå til placering af dig i en kamp i det område efter eget valg ved at forhindre dig i at spille på enhver anden server.

Fordi det er næsten umuligt at indsamle alle IP -adresser i CS: GO -regionen, kan du være tilsluttet en server i nærheden af ​​dig ved et uheld.

Vælg de servere, du vil spille med at bruge din matchmaking -server Picker’s UI, og lancere derefter dit spil for at deltage i køen. Kontroller status for den server, du lige har tilsluttet ved at skrive status ind i din enhed uden anførselstegn.

Afslutningsvis vil ved hjælp af en af ​​VPN-tjenester, der er anført ovenfor, forbedre din modstrike: Global offensiv gameplay-aktivitet.

Desuden kan du drage fordel af ethvert af de VPN’er, vi nævnte for at få adgang til online spilwebsteder, regeringscensurerede websteder og geo-begrænsede websteder som Netflix.