Bedste VPN til spil i 2023

Contents

Test af VPN’er er et sjovt spil og ender ikke altid med, at du murerer din internetforbindelse, hver gang du afinstallerer en til at installere en anden. Ærligt talt. Ikke hver gang, alligevel … vi har hentet konti for hver af tjenesterne og testet dem alle på den samme 100Mbit -forbindelse på samme tid på dagen for at sikre en retfærdig afspejling af ydelsen for hver af dem.

De bedste VPN’er til spil

Du kan fjerne blokering af spil på arbejdet, få adgang til udenlandske spilservere, omgå spilblokke og finde billigere spil handler med kraften i en spil VPN. Vi forklarer, hvordan i denne detaljerede guide.

At spille spil online kræver hurtige og konsistente internetforbindelseshastigheder. Ping -problemer kan forårsage hovedpine, og når du rejser til udlandet kan du pludselig finde ud af, at du ikke kan få adgang til dine sædvanlige spilservere.

Ved at kryptere din internetforbindelse og maskere din IP -adresse giver en Gaming VPN dig mulighed for at optræde i et andet land, hvilket gør det lettere at finde kampe på dit foretrukne sprog eller placering. En Gaming VPN skjuler også din hjemme -IP -adresse fra andre brugere, hvilket hjælper med at forhindre DDoS -angreb og sikrer uafbrudt gameplay under intense turneringer.

Nogle spillere er afhængige af VPN’er for at forbedre ping og bypass isp throttling. Andre udnytter dem til at købe billigere spil ved at udforske internationale butikker som Steam, Microsoft eller Playstation. Du kan endda spille spil på arbejde, i skolen eller på andre begrænsede netværk takket være en VPN.

Uanset hvilken måde du ser på det, kan en spil VPN give dig en enorm fordel. Det eneste advarsel er, at ikke alle VPN’er er hurtige nok til spil. I denne vejledning har vi fundet de allerbedste VPN’er til spil på populære platforme som Android, iOS, Windows og Consoles.

Nedenstående liste giver dig et hurtigt kig på de bedste VPN’er til spil. Vores anbefalinger er ideelle til spillere på Windows, Android, iOS, Xbox, PlayStation eller endda VR -headset som Meta Quest. Bliv ved med at rulle efter detaljerede resume, der hjælper dig med at vælge det rigtige spil VPN til dine behov.

De bedste VPN’er til spil:

 1. Nordvpn: Den bedste VPN til at låse op spil over hele verden. Hurtige servere, global dækning og robust kryptering til sikker spil. Apps til alle platforme. Risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Surfshark: En budgetvenlig spilløsning. Har brugervenlige apps, ubegrænsede forbindelser og stærk kryptering. Ideel til spil på flere platforme og har servere i 100+ lande til at købe spil billigere.
 3. Expressvpn: Pålidelig allrounder. Hurtige proprietære protokoller og servere i 94+ lande gør dette til en pålidelig VPN til spil. Routerkompatibilitet gør det nemt at bruge med konsoller.
 4. Cyberghost VPN: Det bedste spil VPN for begyndere. Med servere i 89+ lande og en brugervenlig grænseflade kan du få adgang til spil eller Netflix på arbejde.
 5. Protonvpn: En avanceret og super-sikker VPN til spil. Portforsendelse og split tunneling gør dette til det bedste spil VPN for mennesker, der kan lide torrenting. Apps til Windows, Mac, iOS, Android og Linux.
 6. Ipvansk: Imponerende hastigheder til spil. Dets proprietære netværk spænder over 50+ lande. Politik og stærk kryptering. Arbejder med færre streamingtjenester end vores top valg.
 7. Atlas vpn: Fast Wireguard Protocol er ideel til spil. Har servere i 44+ lande. Brugervenlige apps inkluderer annonceblokering, multihop og delt tunneling. Har en grundlæggende gratis plan.

Resuméstabel

Ingen værdi Testvinder Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi
Ingen værdi Nordvpn www.Nordvpn.com Surfshark www.Surfshark.com Expressvpn www.Expressvpn.com Cyberghost www.Cyberghost.com Proton VPN www.Protonvpn.com Ipvansk www.ipvansk.com Atlas vpn www.Atlasvpn.com
Rangering 1 2 3 4 5 6 7
Streaming pålidelighed Fremragende Fremragende Fremragende godt godt godt godt
AVG Speed ​​(MBPS) 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps
Antal servere 5.400 3.200 3.000 9.308+ 1.925 2.000+ 750
Enheder understøttet Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV’er, routere Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV’er, routere Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV’er, routere Windows, MacOS, Linux (kommandolinje), iOS, Android, Amazon Fire TV Windows, MacOS, iOS, Android, Linux Android TV Windows, MacOS, iOS, Android Amazon Fire TV Windows, MacOS, iOS, Android, Linux Android TV, Amazon Fire TV
Logningspolitik Ingen identificerende data Ingen logfiler gemt Ingen identificerende data Ingen identificerende data Ingen logfiler gemt Ingen logfiler gemt Ingen logfiler gemt
Bedste aftale (pr. Måned) $ 3.29
Spar 63% + gratis måneder
$ 2.30
84% rabat på 2 år plan
$ 6.67
Spar 49%
$ 2.11
Spar 83%
$ 4.99
Spar 50%
$ 2.50
Spar 77%
$ 1.83
Spar 83%

For at hjælpe vores læsere har vi udtænkt en omhyggelig VPN -test- og anbefalingsproces. Vi prioriterer privatlivets fred og sikkerhed; Catering til brugere, der ønsker at beskytte deres digitale fodaftryk, forebygge ISP og regerings snooping, beskytte mod hacking på offentlige wifi og adgangsspilsservere, streaming platforme, sociale medier, VoIP-apps og andre regionlåste tjenester sikkert.

Vi har inkluderet nogle af de kriterier, vi brugte til at vælge de bedste spil -VPN’er nedenfor. Du kan rulle ned for yderligere oplysninger om hver VPN og for detaljer om vores anbefalingsmetoder.

 • Robust sikkerhed: Vores prioritet er VPN’er, der tilbyder stærk kryptering, understøtter flere protokoller, inkluderer en dræbskontakt og beskyttelse mod DNS -lækager. Disse foranstaltninger sikrer, at dine online aktiviteter forbliver sikre og private, mens du spiller eller får adgang til andre begrænsede tjenester.
 • No-Logs-politik: Vores anbefalede VPN’er overholder pålidelige politikker uden logging, hvilket betyder, at de ikke sporer eller deler dine personlige data, f.eks.
 • Hurtige hastigheder: Optimal ydelse er afgørende for opgaver såsom streaming, spil og VoIP -kommunikation under spilsessioner. Vores anbefalede VPN’er anvender hurtige protokoller og servere til at understøtte disse dataintensive aktiviteter.
 • Stort servernetværk: Vi valgte VPN’er med omfattende servernetværk, der spænder over flere regioner over hele verden. Dette giver dig mulighed for at omgå begrænsninger og få en IP -adresse fra praktisk talt overalt for en problemfri spiloplevelse.
 • Brugervenlige apps: Vi evaluerede VPN’er baseret på deres brugervenlighed og pålidelighed på tværs af smartphones, tablets og laptops. Vores anbefalinger tilbyder kompatibilitet med Windows, MacOS, Android, Firestick og Routers. De kan også bruges med konsoller ved at oprette en VPN-beskyttet virtuel hotspot.
 • Pålidelig kundesupport: Vi fokuserede på VPN’er, der leverer fremragende kundesupport via live chat, e -mail -hjælp, omfattende guider, ofte stillede spørgsmål og andre nyttige ressourcer.

Få en risikofri prøve

Nordvpn tilbyder en Risikofri 30-dages prøve, så du kan tilmelde dig her med nul risiko. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 på denne liste uden begrænsninger i en hel måned.

Der er ingen skjulte udtryk – bare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her .

Bedste VPN til spil

De spil VPN’er, vi har anbefalet, er hurtige og egnede til at spille spil på forskellige platforme. Når det er sagt, har de alle forskellige fordele og funktioner, der kan passe til dine personlige præferencer eller behov.

Resuméerne nedenfor giver alle de oplysninger, du har brug for for at finde den perfekte Gaming VPN til dine personlige omstændigheder.

1. Nordvpn

Internet side: www.Nordvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 7.5/10
Værdi for pengene: 9/10
Streaming: 10/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 10/10
Kunde support: 10/10

Nordvpn er kendt for sin hurtige proprietære Nordlynx -protokol, som er en Wireguard -gaffel, der er ideelt egnet til online spil og HD -streaming. Apps er tilgængelige til Windows, Mac, iOS og Android. Nordvpn er udstyret med alt hvad du har brug for for at få adgang til spil som Fortnite, PUBG og Minecraft.

Nordvpns ekstraordinære hastigheder gør det også godt til torrenting og dataintensive multiplayer-spil som Apex Legends og Call of Duty. Du kan også foretage private VoIP -opkald på apps som Discord, selv i restriktive regioner som UAE og Kina.

Du kan bruge det med konsoller såsom PlayStation 5 eller Xbox Series X enten ved at installere den på en VPN-kompatibel router eller bruge en Mac- eller Windows-pc til at oprette en VPN-beskyttet virtuel hotspot. Dette gør processen med at opsætte Nordvpn med en konsol meget enkel.

Nordvpn leveres med robust kryptering, pålidelige protokoller, multihop -forbindelser, DNS -lækagebeskyttelse og tilslørede servere. Du kan omgå censur for at bruge begrænsede spil i lande som Australien, Tyskland, Kina, Brasilien og adskillige andre lande, der har håndhævet spilbegrænsninger.

Disse privatlivs- og sikkerhedsfunktioner gør også Nordvpn velegnet til sikre spiloplevelser på arbejdet, skolen eller hvor som helst spil er blokeret. Plus, du vil være i stand til at spille i turneringer uden frygt for at blive frakoblet af et DDoS -angreb.

Nordvpn har mere end 5.000 servere i 59+ lande. Dette sikrer glatte forbindelser med lav latens, der er perfekte til MMOs som World of Warcraft og Final Fantasy XIV. Du kan købe spil til lavere priser fra andre lande eller få adgang til udenlandske spilservere for at finde lettere kampe eller at blive matchet om natten.

Tjenesten er blevet uafhængigt revideret og har diskløse servere, der kan skrubbes eksternt. Det opretholder flere webstedsspejle for at hjælpe brugere i restriktive lande med at få adgang til sin service. Du kan få hjælp til at bruge eller oprette VPN på ethvert tidspunkt på dagen takket være sine 24/7 live chatagenter.

Vi testede Nord for at se populære streamingtjenester som Netflix, BBC iPlayer og Hulu og fandt, at det fungerer problemfrit. Den eneste virkelige ulempe er, at VPN mangler portforsendelse. Det har dog delt tunneling, og torrenting er tilladt i hele sit netværk. Du kan teste Nordvpn på op til seks enheder.

Fordele:

 • Apps til alle populære platforme
 • Stærk kryptering, dræbskontakt, tilsløring og en politik uden logs
 • Fuldt reviderede apps, infrastruktur og politikker
 • Diskløse servere i 59+ lande
 • Routerstøtte til konsolspillere

Ulemper:

 • Led en mindre overtrædelse på en tredjepartsserver i Finland i 2018

Bedste spil VPN: Nordvpn giver enestående hastigheder til videokonferencer, streaming og spil. Fremragende værdi for pengene. Har en solid no-logs-politik og er baseret i Panama. Leveres med en dræbskontakt, tilsløring, multihop, annonceblokering og ondsindet webstedsbeskyttelse. Arbejder med populære streamingtjenester som Netflix. Risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Nordvpn -kupon
Spar 63% + gratis måneder
Rabat anvendes automatisk

2. Surfshark

Internet side: www.Surfshark.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 7/10
Værdi for pengene: 9/10
Streaming: 10/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 9.8/10
Kunde support: 10/10

Surfshark er en overkommelig og privatlivsfokuseret VPN, der udmærker sig for at få adgang til spilplatforme på arbejdet eller i restriktive lande. Abonnementer starter på kun $ 2.39 pr. Måned, og Surfshark tillader ubegrænsede enhedsforbindelser, hvilket betyder, at du kan dele din konto med hele din familie.

Brugervenlige apps er tilgængelige for alle større platforme, der kan prale af stærk kryptering og Wireguard for hurtigere hastigheder. Det er en fantastisk mulighed for at spille populære spil som Fortnite, PUBG og Call of Duty. Servere er placeret i 100+ lande, så du har ingen problemer med at få adgang til spilservere over hele verden. Du kan endda købe spil billigere ved at foregive at være i Tyrkiet, Brasilien eller andre steder, der har nedsat priser.

I sine seneste test havde Surfshark gennemsnitlige downloadhastigheder på 188 Mbps. Dette er mere end hurtigt nok til problemfrit gameplay og HD -streaming. Det fungerer at se omkring 20 Netflix -regioner, Hulu, HBO Max, ESPN Plus, BBC iPlayer og tonsvis af andre populære streamingtjenester fra hele verden.

Dens stærke kryptering og DNS -lækagebeskyttelse giver problemfri adgang til spil og sociale platforme som Twitch og Discord, uden bekymring for at blive overvåget. Plus, det er kompatibelt med iOS, MACOS, Android, Windows og Linux for at lade dig oprette forbindelse til ethvert hjem eller arbejdsenhed.

Takket være sin strenge politik uden logs beskytter Surfshark dit privatliv både nu og i fremtiden. Det leveres med split tunneling, annonceblokering og malware -filtrering, for at forbedre din sikkerhed og yderligere øge dens værdi for pengene.

24/7 live chat betyder, at du altid kan få hjælp, og du kan sammenligne den med en af ​​vores andre anbefalinger takket være sin 30-dages pengene-tilbage-garanti. Perfekt til spillere på et budget.

Fordele:

 • Giver dig til at forbinde et ubegrænset antal enheder
 • Bedste billige VPN til spil, streaming og omgåelse af blokke
 • Revideret ingen logs -politik
 • Diskløse servere til ekstra sikkerhed
 • Servere i 100+ lande

Ulemper:

 • Den månedlige plan er dyrere end de længere planer

Bedste billige VPN til spil: Surfshark tilbyder flammende hurtig Wireguard-forbindelser, perfekt til forsinkelsesfri spil og streaming. By passes begrænsninger på offentlig wifi, på arbejde og i lande med strenge spilblokke. Robust AES -kryptering, en pålidelig dræbskontakt, tilsløring, AD -blokering og DNS -lækagebeskyttelse for en uafbrudt og sikker spiloplevelse. Har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfshark -kupon
Få 2 måneder gratis med en 2-årig plan
Rabat anvendes automatisk

3. Expressvpn

Internet side: www.Expressvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 6/10
Værdi for pengene: 6/10
Streaming: 9/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 9.5/10
Kunde support: 6/10

Expressvpn er en meget hæderlig VPN, der har eksisteret siden 2009. Det er en af ​​de længststående VPN’er rundt og har opretholdt et upåklageligt ry for at give privatlivets fred for sine brugere gennem hele denne tid.

VPN er en fantastisk mulighed for at låse op spil og få adgang til blokeret indhold på arbejdet, på offentlig wifi, i skolen, på ferie eller i restriktive lande, der blokerer for populære spil som PUBG.

ExpressVPN er relativt let at bruge og understøtter en række protokoller, herunder OpenVPN med indbygget tilsløring, IKEV2 og Lightning-Fast Lightway-protokollen. Det sidstnævnte er perfekt til at spille data-sultne spil som COD eller Fortnite.

Abonnenter kan oprette forbindelse til 3.000+ servere i 94+ lande, så du kan få adgang til regionale streamingtjenester eller spilservere. I vores test fungerede det for at få adgang til streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu og mere.

Bekymret for privatlivets fred? Du kan hvile let, fordi ExpressVPN tilbyder robust kryptering, en politik uden logging og pålidelig DNS-lækagebeskyttelse. Du behøver aldrig at bekymre dig om, at din arbejdsgiver, din internetudbyder eller statslige agenturer er i stand til at overvåge, hvad du gør online. Du er sikker mod hackere, når du opretter forbindelse til offentlig WiFi.

Apps er tilgængelige til Android, iOS, Windows, Mac og Routers. Dette gør det nemt at konfigurere med konsoller eller til at spille spil på bærbare computere, desktop -spilrigge, smartphones eller tablets.

Den største ulempe? Du kan kun bruge ExpressVPN på op til fem enheder, hvilket er lidt snedig sammenlignet med vores andre anbefalinger, især i betragtning af at dette er den dyreste VPN på vores liste. 24/7 live chat support er tilgængelig, og du kan prøve det selv med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordele:

 • Servere i 94+ lande
 • Ingen logs -politik er blevet uafhængigt verificeret
 • Diskløse servere til ekstra sikkerhed
 • Kill switch, tilsløring, DNS -lækagebeskyttelse og split tunneling
 • Hurtige hastigheder til at spille spil og streaming

Ulemper:

 • Lidt dyr sammenlignet med vores bedste anbefalinger
 • Tillader kun fem samtidige forbindelser

Fantastisk allrounder: ExpressVPNs højhastighed Forbindelser og robust kryptering gør denne VPN velegnet til at få adgang til spil privat. Arbejder også for at få adgang til populære streamingtjenester som Netflix, Hulu, HBO Max og iPlayer. Nul logfiler politik og tilsløring. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Expressvpn -kupon
Gem: 49% på den årlige plan
Kupon anvendes automatisk

4. Cyberghost

Internet side: www.Cyberghost.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android
Penge tilbage -garanti: 45 dage
Fart: 9/10
Værdi for pengene: 10/10
Streaming: 8/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 9/10
Kunde support: 9/10

Cyberghost VPN er et ideelt valg for nykommere til VPN’er, der ønsker at løsrive deres enheds spilkraft uden forvirring forbundet med nogle avancerede VPN -applikationer. Det kan let bruges af spilentusiaster til at få adgang til blokerede spil på arbejde, skole, i udlandet eller i ethvert land, der blokerer spil.

VPN er hurtig takket være sin Wireguard -implementering og sit store netværk på 9.700+ servere, der spænder over 90+ lande. Dette giver dig mulighed for at få en IP -adresse hvor som helst du har brug for, hvilket betyder, at du kan spille udenlandske spilservere, omgå IP -forbud eller købe spil til mindre.

Cyberghost leveres med dedikerede apps til Windows, MacOS, iOS og Android. Du kan oprette forbindelse til syv enheder samtidigt, hvilket er masser af forbindelser til familier eller personer, der ejer flere enheder.

Denne VPN mærker specifikt streamingoptimerede servere til platforme som Netflix, Hulu, HBO, Peacock, iPlayer og streamingtjenester fra tonsvis af lande over hele verden. Det er let at finde en server til din specifikke streamingtjeneste; Uanset hvilken nationalitet du er.

På trods af at det er lettere at bruge, skimper denne VPN ikke på nogen af ​​de sikkerhedsfunktioner, du ville forvente af en førende VPN. Du får stadig stærk kryptering, en dræbskontakt og DNS -lækagebeskyttelse, hvilket gør det sikkert til at omgå blokke på arbejdet eller til at bruge offentlig WiFi sikkert.

VPN er baseret i Rumænien, hvilket er stort med hensyn til privatlivets fred, og den har en solid-politik uden logs. Live Chat er tilgængelig på sin hjemmeside dag og nat, og du kan prøve det med ethvert af dine spil, der er risikofri takket være sin generøse 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordele:

 • Wireguard til uafbrudt spil
 • 24/7 live chat support
 • Let for begyndere at bruge på enhver enhed
 • Stærk AES -kryptering og en dræbskontakt
 • Servere i 90+ ​​lande

Ulemper:

 • Mangler portforsendelse, delt tunneling, multihop og andre avancerede funktioner
 • Forårsager captchas, når de søger på Google

Perfekt til begyndere: Cyberghost gør det let At få adgang til spil på arbejdet, i skolen, på offentlig wifi eller i lande, hvor de er begrænset. Har stærk kryptering og en dræbskontakt. Inkluderer AD og tracker -blokering. 45-dages pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at sammenligne det med nogen af ​​vores anbefalinger. Arbejder med Netflix og andre populære streamingplatforme.

Cyberghost -kupon
Spar 83% på den 2 -årige plan + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

5. Proton VPN

Internet side: www.Protonvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 9/10
Værdi for pengene: 7/10
Streaming: 8/10
Brugervenlighed: 6/10
Privatliv: 10/10
Kunde support: 7/10

Protonvpn er en allround imponerende VPN lanceret af skaberne af Protonmail; Den sikre e -mail -service, der er godkendt af privatlivets aktivist og varslere Edward Snowden.

VPN har servere i 68+ lande. Det postede fremragende hastigheder på Wireguard -protokollen. Det er en pålidelig VPN til spil, streaming og torrenting. Det er perfekt til filopdelere takket være dens splittet tunneling og portforsendelsesfunktioner.

Apps til Windows, Mac, iOS og Android er marmelade med avancerede funktioner, herunder multihop-forbindelser, tilsløring. Selvejede sikre kerneservere og TOR over VPN-forbindelser tilføjer yderligere sikkerhed.

Protonvpn giver dig nem adgang til IPS Worldwide og arbejder med mange populære streamingtjenester som Netflix. Vi anbefaler at teste det med dine foretrukne platforme; Det er ikke så godt til streaming som vores topanbefalinger.

Den gratis plan giver dig kun mulighed for at oprette forbindelse til IP -adresser i tre lande, og de vil ikke arbejde med mange streamingplatforme. De vil sandsynligvis også være uegnet til spil, men du kan prøve dem, hvis du vil.

Generelt er dette en fremragende multi-purpose VPN, der henvender sig til spillere og enhver anden, der har brug for en VPN til at arbejde eksternt, for at tage på ferie eller blot for at bruge internettet derhjemme uden ISP-sporing. Du kan sammenligne den gratis plan med dets premium-abonnement takket være sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordele:

 • Har en grundlæggende gratis plan
 • Inkluderer mange avancerede sikkerhedsfunktioner
 • Hurtige hastigheder til spil
 • Perfekt til torrenting takket være portforsendelse og split tunneling
 • Giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 10 enheder på én gang

Ulemper:

 • Ganske svært for begyndere at bruge
 • Live chat er kun til betalte brugere (og svært at finde)
 • En dyre berøring sammenlignet med nogle af vores andre anbefalinger

Højt avanceret: Proton VPN tilbyder høje niveauer af sikkerhed for at omgå blokke og spille spil hvor som helst. Premium -versionen fungerer med Netflix og mange andre populære tjenester. Anstændige hastigheder til at foretage VoIP -opkald. Funktion til portforsendelse gør det godt til torrenting. NetShield -funktion blokerer annoncer og ondsindede websteder. Har en ikke-Quibbles 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Protonvpn -kupon
Spar 50% på en to-årig plan
Rabat anvendes automatisk

6. Ipvansk

Internet side: www.ipvansk.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 8/10
Værdi for pengene: 8/10
Streaming: 6/10
Brugervenlighed: 9.5/10
Privatliv: 8/10
Kunde support: 6/10

Ipvansk er en pålidelig amerikansk-baseret VPN, der kører på et helejet netværk. Dette forbedrer privatlivets fred for sine brugere og leverer imponerende hastigheder for spillere. Med fuldt reviderede apps til Android, iOS, Windows, Mac og Kodi kan du være sikker på, at VPN fungerer som lovet. Det har en solid no-logs-politik, hvilket betyder, at den ikke ville have noget at udlevere til myndighederne, selvom det serveres en berettigelse.

VPN repræsenterer fantastisk værdi for pengene, fordi det tillader ubegrænsede enhedsforbindelser, perfekt til at dele din konto med venner og familie. Ipvanish har servere i 50+ lande, som giver dig imponerende hurtige hastigheder til spil og streaming. Disse hastigheder skyldes delvis dens fremragende Wireguard -implementering.

Ipvanish arbejder med de fleste amerikanske streamingtjenester, men det fungerer ikke altid med tjenester beliggende i andre lande. Vi anbefaler, at du tester det selv.

Vi nød VPNs brugervenlige interface. Avancerede funktioner inkluderer en dræbskontakt, DNS -lækagebeskyttelse og tilsløring. Det vedtog en fuld tredjepartsrevision, så du kan stole på den for at give de privatlivsniveauer, det hævder.

Ipvanishs 24/7 live chat har din ryg, uanset hvad dit problem kan være, og du kan stille spørgsmål om spil med VPN, eller noget andet, der interesserer dig, inden du tilmelder dig. Som med vores andre anbefalinger, kan du prøve det selv ved hjælp af sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Fordele:

 • Store hastigheder til spil og streaming
 • Arbejder med Netflix os, men ikke alle streamingtjenester
 • Tillader ubegrænsede forbindelser med en enkelt konto
 • Servere i 50+ lande inkluderer alle Wireguard -forbindelser
 • Live chat support

Ulemper:

 • Baseret i USA
 • Ikke så god som vores topanbefalinger til adgang til streams

Tillader ubegrænsede forbindelser: Ipvanish er hurtigt Wireguard VPN til spil, der er enormt populært blandt Kodi -brugere. Det er perfekt til store familier eller personer, der ønsker at bruge en VPN på flere enheder takket være dets ubegrænsede forbindelsesgodtgørelse. Har en solid-log-politik. Sikre servere i 50+ lande, der giver fremragende hastigheder til spil. Arbejder med Netflix os og har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Ipvansk kupon
Spar 77% på 2 -årig plan
Rabat anvendes automatisk

7. Atlas vpn

Internet side: www.Atlasvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 8/10
Værdi for pengene: 9/10
Streaming: 9/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 8.6/10
Kunde support: 8/10

Atlasvpn er en pålidelig mulighed for spillere, der søger ubegrænset adgang til spilservere på ethvert sted. Siden han blev lanceret i 2019, har denne VPN hurtigt fået popularitet over hele verden og tilbyder en gratis plan med 5 GB månedlige data, hvilket betyder, at du kan prøve det uden at betale en krone.

Atlasvpn gør dine aktiviteter private, når de er hjemme, på arbejde og på offentlig WiFi takket være sin rock-solid kryptering. Du kan omgå spilbegrænsninger på arbejdet eller i begrænsede lande med fuldstændig ro i sindet.

Selvom de gratis servere kan være langsomme og ikke egnede til streaming eller spil, tilbyder de stadig en pålidelig mulighed for at omgå blokke eller bruge internettet privat, hvilket er nyttigt, hvis internettet censureres, hvor du bor.

Atlasvpn har brugervenlige brugerdefinerede apps til iOS, Windows, MacOS og Android. Det tillader ubegrænsede enhedsforbindelser, så du kan installere og bruge din konto på enhver enhed, du tilfældigvis ejer.

På trods af at være billig, har VPN DNS -lækagebeskyttelse, en dræbskontakt, multihop -forbindelser, annonceblokering, malware -filtrering og delt tunneling. Den hurtige Wireguard -protokol sikrer fremragende hastigheder for spil som Fortnite, Call of Duty og League of Legends. Det fungerer med populære tjenester som Netflix, Hulu, HBO Max og Disney+, hvilket gør det til en fantastisk allrounder!

Fordele:

 • Hurtig Wireguard -protokol til streaming og brug af sociale medier
 • Arbejder med Netflix US og andre populære streamingtjenester
 • Ubegrænsede forbindelser med en enkelt konto
 • Kill switch, delt tunneling og multihop -funktioner

Ulemper:

 • Baseret i USA
 • Kill-switch lækager øjeblikkeligt ved genforbindelse
 • Live chat support er kun til abonnenter

Enormt populær: [ct_affiliate_link placering = “cta”]Atlasvpn er hurtig tak [/ct_affiliate_link] til sin oprindelige Wireguard -protokol. Let at bruge og leveres med masser af avancerede funktioner, herunder multihop, split tunneling, annonceblokering, ondsindet webstedsblokering og servere i 44+ lande. No-Logs-politik. Arbejder for at få adgang til populære streamingtjenester som Netflix.

Atlas VPN -kupon
Spar 83% på en 3 -årig plan + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

Gaming VPN -testmetodologi

I vores søgning efter den bedste VPN til spil prioriterede vi sikkerhed frem for alt andet. Vi undersøgte omhyggeligt hver VPNs kryptering, privatlivspolitikker og databehandlingspraksis for at sikre, at vi kun anbefalede spil VPN’er, der også er helt pålidelige til privatlivets fred og sikkerhedsformål.

Vores omfattende evaluering kontrollerede hver VPN’s applikationer og privatlivspolitikker med vægt på funktioner, der gør VPN’er bedre til spil, såsom hurtige hastigheder. Vi overvejede også serverplaceringer og muligheden for at omgå begrænsninger, så du kan bruge VPN til at få adgang til udenlandske spilservere eller streamingtjenester.

Vores anbefalede VPN’er tilbyder alsidighed og udmærker sig i at imødekomme spillernes behov. De giver alle glat gameplay, pålidelige forbindelser til multiplayer-sessioner og hurtige downloadhastigheder til download af opdateringer og afspilning af dataintensive spil.

For en detaljeret forståelse af vores test- og VPN -anbefalingsproces, opfordrer vi dig til at tjekke vores omfattende testmetodikvejledning. Det skitserer de trin, vi brugte til at identificere de bedste VPN’er til spil og til at lande på den endelige rækkefølge på vores liste. Nedenfor har vi fremhævet nogle nøglefunktioner, vi kiggede efter.

 • Privatliv og sikkerhed: En VPN er en privatlivstjeneste frem for alt andet. Derfor har vi håndplukkede VPN’er, der beskytter dig mod data -snoops, regeringsovervågning og sporing i hænderne på lokale netværk eller virksomheder. Vores anbefalede VPN’er kan prale.
 • Hurtige servere: Vi forstår, at hastigheden er afgørende for en problemfri spiloplevelse. Vi valgte VPN’er med hurtige servere og banebrydende Wireguard-protokol. Dette giver dig mulighed for at fjerne blokering af spil glat og uden at gå på kompromis med hastigheden.
 • Kunde support: At blive oprettet med en VPN kan være overvældende, men vores valg tilbyder pålidelig kundesupport via e -mail, live chat og omfattende guider til at hjælpe dig, uanset dit kvalifikationsniveau.
 • Adgang til frihed: Vi testede hver VPN’s fjernelse af kapaciteter for at kontrollere, at de kan omgå placering og netværksbegrænsninger. Bonuspoint blev tildelt VPN’er, der fungerer problemfrit med populære streamingtjenester.
 • Værdi for pengene: Vi har håndplukkede VPN’er, der tilbyder enestående service til fair priser. Vi har endda fremhævet nogle VPN’er med begrænsede gratis planer, så du får adgang til sociale medier uden at bruge en krone.
 • Uafhængige revisioner: Vores top tre henstillinger har gennemgået strenge tredjepartsrevisioner af deres infrastruktur og politikker. Dette sikrer, at deres sikkerhed er verificeret, hvilket styrker tillid til deres tjeneste.
 • Diskløse servere: For yderligere.

Gaming VPN ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge en gratis VPN til spil?

To af de VPN’er, vi har anbefalet til spil i denne vejledning, har en grundlæggende gratis plan. Du kan bruge disse VPN’er uden at betale en krone. Den gratis plan er der som tabsleder for at vise folk, hvad VPN er i stand til. De satte visse begrænsninger på deres gratis servere for at tilskynde brugerne til at opgradere til en betalt plan.

Begge VPN’er, vi har anbefalet i denne vejledning, giver alle deres privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, når du opretter forbindelse til en gratis server. Den gratis version beskytter stadig dine browservaner mod sporing i hænderne på lokale netværk, internetudbydere og regerings snoops. Du kan også bruge den gratis version til at beskytte dit privatliv og datasikkerhed, når du bruger offentlig WiFi.

Forbeholdet er, at du kun kan oprette forbindelse til et par serverplaceringer, og gratis servere er langsommere end betalte. Dette gør dem generelt uegnet til dataintensive opgaver såsom spil. Når du betaler for et abonnement, får du adgang til ubegrænsede servere, der tilbyder VPN’s fulde hastigheder.

Du kan finde mange gratis VPN’er, der er annonceret i app -butikker som Google Play eller Apple App Store, men langt de fleste af disse er upålidelige. Undersøgelser har afsløret, at gratis VPN’er ofte mangler kryptering, hvilket betyder, at de giver dig en falsk følelse af sikkerhed. Din internetudbyder og lokale netværk er muligvis stadig i stand til at se, hvad du laver online.

Derudover har gratis VPN’er invasive privatlivspolitikker, der giver dem mulighed for at høste dine data, overvåge dine webbesøg til profileringsformål og sælge dine oplysninger til tredjepart. Gratis VPNS -fortjeneste fra dine data i stedet for at give dig online privatliv. Disse cowboy -VPN’er er en enorm risiko for din datasikkerhed, så vi opfordrer dig til at undgå dem for enhver pris.

Hvis du er kort på kontanter, skal du holde dig til de gratis VPN’er i denne vejledning. Sammenlign de gratis planer til deres betalte versioner risikofri-de har alle pengene-tilbage-garantier.

Har jeg brug for en hurtig VPN til spil?

Ja. Der er snesevis af konkurrerende VPN’er tilgængelige på markedet, og langt de fleste af disse er ikke egnede til at spille spil. Mange VPN’er har underordnede servernetværk, der vil bremse din internetforbindelse ned. Dette vil have negativ indflydelse på din spiloplevelse og få dig til at ønske, at du aldrig har brugt en VPN.

Hvis du køber en subpar VPN, vil du næsten helt sikkert finde dig selv nå ud til at slukke den. Selvom mange underordnede VPN’er er på markedet, er der også masser af gode. Mange hurtige VPN’er koster ikke meget.

VPN’erne i denne guide investerer i serveretværk i verdensklasse, der giver usædvanligt hurtige hastigheder. Du kan ændre din IP -adresse og stadig få de hastigheder, som din internetudbyder har lovet.

Når det er sagt, opfordrer vi dig til at huske, at en VPN faktisk ikke kan fungere mirakler. Hastigheden på dit internet styres af din internetudbyder og det serviceniveau, du betaler for. Hvis du betaler for langsomt internet, vil en hurtig VPN ikke fremskynde det.

Kan en VPN fremskynde mit internet, mens jeg spiller?

Du bør ikke forvente, at en VPN skal fremskynde dit internet. En VPN skal kryptere dine data og rute dem til VPN -serverplaceringen på vej til spilserveren. Dette introducerer normalt en vis yderligere forsinkelse.

Der er en undtagelse fra denne regel. Hvis din internetudbyder smider din båndbredde specifikt når du spiller spil, kan en VPN fremskynde dit internet. Den kryptering, der leveres af en VPN, forhindrer din internetudbyder i at vide, hvad du laver online. Dette forhindrer din internetudbyder i at være i stand til at smadre specifikke aktiviteter, såsom streaming, torrenting eller spil.

Ikke alle internetudbydere deltager i båndbredde, men hvis din gør det, er det værd at teste en VPN for at se, om det forbedrer din spiloplevelse.

Hvorfor engagerer internetudbydere i båndbredde throttling?

Internetudbydere har adskillige abonnenter, der er forbundet til internettet via deres netværk, og de stræber efter at give en pålidelig forbindelse til alle brugere. I løbet af spidsbelastede tider kan netværket dog opleve overbelastning. For at løse dette problem implementerer internetudbydere automatiserede netværksbalanceringssystemer.

Som en del af disse foranstaltninger overvåger ISPS brugernes online aktiviteter. Hvis det konstateres, at en bruger bruger websteder eller tjenester, der forbruger en betydelig mængde båndbredde, kan internetudbyderen gashåndteres den brugers båndbredde. Selvom dette hjælper med at afhjælpe netværkstoplysning i spidsbelastningen, kan det også føre til langsommere internethastigheder, når man spil.

Hvis du bemærker et fald i internethastigheden, mens du spiller spil, er det muligt, at din internetudbyder bruger throttling. I sådanne tilfælde anbefaler vi at bruge en pålidelig VPN til spil. En VPN krypterer din trafik og forhindrer din internetudbyder i at opdage, at du spiller. Dette skulle forhindre det automatiserede throttling -system i at diskriminere spiltrafikken.

Hvilke lande blokerer spil? Og hvilke spil blokerer de?

Mange forskellige lande blokerer for spil, og nogle har tvunget spiludviklere til at foretage ændringer (censur) til deres spil for at frigive dem på dette marked. Dette kan involvere at fjerne visse aspekter af gameplay, fjerne politiske referencer eller ændre den måde, et spil ser ud og spiller for at gøre det i overensstemmelse med lokale regler.

Nedenfor har vi inkluderet en liste over lande, der har forbudt specifikke spil. Bemærk, at listen ikke er omfattende, og at mange andre spil er blevet censureret eller forbudt af lande over hele verden.

 • Kina: Kina har blokeret og censureret mange spil af politiske og kulturelle grunde, især dem med voldeligt indhold, kritik af Kina eller modsigende det kinesiske kommunistparti. F.eks. Har spil som PUBG, Fortnite og World of Warcraft alle stået over for begrænsninger eller ændringer.
 • Iran: I Iran er spil, der inkluderer overdreven vold, grusomhed, stærkt seksuelt indhold, nøgenhed eller skildring af Mellemøsten negativt, ofte underlagt forbud og begrænsninger. Spil som Guild Wars 2 og World of Warcraft har været udsat for begrænsninger.
 • UAE (De Forenede Arabiske Emirater): UAE håndhæver en streng indholdspolitik og har forbudt spil, der betragtes som stødende eller i strid med islamiske værdier. Titler som Grand Theft Auto V og The Witcher 3 er blevet begrænset.
 • Saudi Arabien: Saudi -Arabien forbyder spil, som det finder upassende eller som krænker islamiske værdier. Spil som God of War og One Piece: World Seeker er blevet blokeret.
 • Nordkorea: Nordkorea begrænser stærkt internetadgang, og de fleste online spil er blokeret eller utilgængelige i landet.
 • Australien: Australien har et klassificeringssystem til videospil, der begrænser adgangen til visse spil baseret på deres indhold. Spil med ekstrem vold, eksplicit seksuelt indhold eller ulovlige aktiviteter kan blive forbudt eller modtage begrænsede klassifikationer, hvilket betyder, at de kun kan sælges til voksne. Titler som Manhunt, Postal 2 og Outlast 2 har været udsat for forbud eller begrænsninger i Australien.
 • Tyskland: Tyskland har strenge regler om videospilindhold, især hvad angår vold og nazistisk symbolik. Spil, der indeholder overdreven vold eller display -symboler relateret til nazi -ideologi, kan forbydes eller stærkt censureres. Titler som Wolfenstein II: The New Colossus and Call of Duty: WWII har været udsat for censur i Tyskland.

Hvis du bor i et land, der har blokeret eller censureret de spil, du vil spille, kan du genvinde adgangen til spillet eller bruge den ucensurerede version ved at oprette forbindelse til en VPN -server uden for dit land.

Kan jeg spille spil på arbejde med en VPN?

Ja. Hvis din arbejdsgiver har blokeret spilservere til Fortnite, Cod, Minecraft eller ethvert andet spil, du kan lide, kan du genvinde adgangen ved at bruge en VPN. En VPN giver dig kryptering og giver dig mulighed for at omgå eventuelle begrænsninger, der er placeret på det lokale netværk. Dette giver dig mulighed for at spille spil, som om du var hjemme.

Takket være privatlivets fred, der leveres af VPN, vil din arbejdsgiver ikke være i stand til at opdage, at du omgås reglerne. Selvfølgelig vil dette ikke forhindre din chef i at gå op bag dig, når du spiller et spil på din arbejdscomputer, så udvis forsigtighed.

Spørgsmål Mark Icon

Vidste du

Følgende information er tilgængelig på ethvert websted, du besøger:

Bedste VPN til spil i 2023

Jeg testede forskellige betalte for tjenester for at bestemme, hvad der fungerer bedst for spillere og levede for at fortælle historien.

Bedste VPN til spil

Jeg har testet en række forskellige betalte for tjenester for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for spillere.

Når det kommer til spil, skal den bedste VPN tilbyde en stabil og lydhør forbindelse, mens du sikrer, at dit privatliv forbliver under din kontrol. Det skal problemfrit arbejde med dine foretrukne onlinetjenester, uanset hvor du rejser og være pålidelige nok til ikke at afbryde spilsessioner.

Mens adskillige VPN -indstillinger er tilgængelige, imødekommer kun nogle få pc -spillere behov for sikkerhed og hastighed. Disse anbefalede VPN’er nedenfor prioriter dit online privatliv uden at hindre din spiloplevelse. Surfshark er den bedste Gaming VPN, der tilbyder overkommelige priser, brugervenlighed og support til ubegrænsede enheder. For budgetbevidste brugere giver IPVanish den bedste værdi VPN.

I løbet af året gennemfører jeg omfattende prøver på forskellige VPN -tjenester i betragtning af deres samlede ydelse til online spil og generel brug. Jeg sigter mod at finde VPN’er, der leverer en fremragende spiloplevelse uden at anstrenge dit budget eller CPU. Jeg vurderer omhyggeligt faktorer som omkostninger, ydeevne og funktioner til at bestemme de øverste VPN’er, så du kan have ro i sindet om dit privatliv.

Mens opnåelse af den bedste VPN -oplevelse kan komme til en pris, tilbyder VPNS, der er anført her, rimelige priser for deres månedlige eller årlige abonnement. Pas på gratis VPN’er, da de ofte sporer og sælger dine data til tredjepart og besejrer formålet med at bruge en VPN. Læs altid det fine skrift for at sikre, at dit privatliv forbliver intakt.

1. Surfshark – den bedste VPN til spil
Surfshark er den bedste VPN til dens ydeevne, brugervenlighed, overkommelig pris og alsidighed. Det er trods alt en af ​​de eneste VPN’er, jeg har testet for at tillade ubegrænsede enheder, der er knyttet til en enkelt konto.

2. Nordvpn – den bedste VPN til konsistente uploadhastigheder
Som et tæt sekund er Nordvpn værd at din tid og penge, hvis uploadhastighed er den vigtigste ting for dig, mens du er forbundet til en VPN -forbindelse. Det tilbyder tæt på un-vpn’d downloadhastigheder og de højeste uploadhastigheder, jeg har testet.

3. Ipvanish – den bedste værdi VPN til spil
Hvis værdi for pengene er de vigtigste ting, når du handler efter en VPN, er Ipvanish et godt råb. Det er ikke så fuldt frem som nogle af de dyrere muligheder, men du får også gratis krypteret opbevaring bagt i pakken.

4. ExpressVPN – den bedste VPN for det globale samfund
Det kommer muligvis ind på nummer fire, men ExpressVPN er stadig en god service. Det har måske ikke tilbudt den mest konkurrencedygtige download og upload-ydelse, da jeg sidst testede den, men det er en af ​​de mest vidtgående med servere i 94 lande over hele verden,

Jeg vil sige bare at være på vagt over for gratis VPN’er, medmindre du er helt sikker på, hvordan dine data behandles, og hvor de ender. De kan være et praktisk alternativ til bare at få et hurtigt kig på, hvordan noget ser ud fra en anden region, men vil generelt også have den største indflydelse på, hvor hurtigt din forbindelse er.

1. Surfshark

Den bedste VPN til spil

specifikationer

Servere: 1.700+
Lande: 63
Max -enheder: Ubegrænset
Dagens bedste tilbud
+3 måneder gratis
Surfshark 24 måneder
Surfshark 12 måneder
Surfshark 1 måned

Grunde til at købe

Ubegrænsede enheder
Imponerende hastighed
Top ping -præstation

Grunde til at undgå

Langsommere upload end Nordvpn

Surfshark er min dreng. For mig er det den bedste VPN til spil, som vi har testet, og tilbyder en fantastisk kombination af lavere ping end min ikke-VPN-forbindelse og et relativt mindre hit på de samlede downloadhastigheder. Det er nogensinde så lidt beskatning af uploadserne end Nordvpn, der kommer ud på toppen af ​​denne score, men ikke ved nok til at udsætte mig. Du vil sandsynligvis prioritere den uploade hastighed for streamere, hvilket gør Nordvpn til go-to-indstillingen. Men så, som en streamer, vil du sandsynligvis hellere have den samlede båndbredde til rådighed for dig til enhver tid ..

Appen er ligetil. Der er pæne funktioner, såsom en valgfri kill -switch (deaktivering af din internetforbindelse, hvis VPN falder af en eller anden grund) og en Allowlist for at tillade bankapps gennem VPN -blokken. Virksomheden tilbyder en streng politik uden logs og ser ud til at være pålidelig på den front.

Surfshark er også den eneste testede service, der tilbyder adgang til ubegrænsede enheder fra en enkelt konto. Det er temmelig imponerende i betragtning af de relativt lave omkostninger sammenlignet med nogle af dets jævnaldrende.

Det eneste problem, jeg har stødt på, er, at det ikke ser ud som en behagelig pasform til torrenting. Jeg kæmpede for at få noget at fungere, så hvis det er en deal-breaker for dig, vil du sandsynligvis se på Nord i stedet.

Dagens bedste Surfshark -tilbud
+3 måneder gratis

Surfshark 24 måneder

Surfshark 12 måneder

Surfshark 1 måned

2. Nordvpn

Den bedste VPN til konsistente uploadhastigheder

specifikationer

Servere: 5.700+
Lande: 59
Max -enheder: 6
Dagens bedste tilbud
Nordvpn 2 år
Nordvpn 1 år
Nordvpn 1 måned

Grunde til at købe

Top download og uploadhastigheder
Anstændig ping -præstation
Netflix Access

Grunde til at undgå

App kræver masser af opdatering

Det er tæt på Surfshark og Nordvpn, men den tandede en næsten vinder ud takket være dets ubegrænsede enheder, lavere pris og lavere ping. Nordvpn er den højtydende mulighed for download- og uploadhastigheder er alt for alt for din pc-oplevelse. Det leverer en af ​​de højeste relative downloadhastigheder i min test sammenlignet med en uberørt forbindelse og den højeste uploadhastighed.

Det ser ud til at være, hvor mange VPN -tjenester falder i, hvor meget de tanker din uploadforbindelse. Min uploadhastighed er allerede 10x langsommere end mine downloads, så jeg har ikke råd til at miste mere. Men Nordvpn leverer stadig omkring 85% af denne forbindelse, mens privat internetadgang faldt ned til 35%.

Det er også din bedste mulighed, hvis du finder torrenting din go-to-metode til at få adgang til indhold online. Surfshark ser ud til at blokere alt efter min erfaring, hvilket gør Nord til den næste bedste ting.

Tjenesten leverer også en imponerende ping -præstation, kommer tæt på min ubundne ping -score og konsekvent slår mine spil ping -scoringer også. Nordvpn bruger den nyeste Wireguard VPN -protokol, som det kaldes Nordlynx. Det er angiveligt den hurtigste rundt og ser ud til at hjælpe det med at køre konsekvent godt.

Dagens bedste Nordvpn -tilbud

Nordvpn 2 år

Nordvpn 1 år

Nordvpn 1 måned

3. Ipvansk

Den bedste værdi VPN til spil

specifikationer

Servere: 1.400+
Lande: 51
Max -enheder: 10
Dagens bedste tilbud
Ipvansk 24 måneder
Ipvansk 12 måneder
Ipvansk 1 måned

Grunde til at købe

God værdi
Anstændig præstation

Grunde til at undgå

Ikke så fuldt udstyret som andre

Ipvanish er en af ​​de mest overkommelige VPN -tjenester, vi har testet, men det betyder ikke, at du går glip af. Det har måske ikke det fulde funktionssæt med Surfshark eller Nordvpn, men du får 250 GB SugarSync -krypteret opbevaring og backup gratis med et nyt abonnement, hvilket kan give dig lidt ekstra ro i tankerne over dine mere følsomme dokumenter.

Det fungerer også godt. Virkningen på min upload og downloadhastighed er imponerende minimal, og det administrerer også for det meste at falde ned i spillet, når du spiller online. Der var en lille stigning i CS: Gå, men intet bekymrende og stadig med færre pakkedråber end med min standardforbindelse.

Hvis du er efter en VPN -service af høj kvalitet, der kører på din spilmaskine, og potentielt på ni andre enheder samtidig, men ikke vil bruge stort, er Ipvanish et godt alternativ til de to øverste på vores liste.

Dagens bedste Ipvanish -tilbud

Ipvansk 24 måneder

Ipvansk 12 måneder

Ipvansk 1 måned

4. Expressvpn

Den bedste VPN for det globale samfund

specifikationer

Servere: 3.000+
Lande: 94
Max -enheder: 5
Dagens bedste tilbud
+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned

Grunde til at købe

Servere tilgængelige over hele kloden
Fantastisk Chrome -plugin

Grunde til at undgå

Langsomere uploadhastigheder

Vores liste’s næststørste service er også den bredeste rækkevidde globalt. Med servere i svimlende 94 lande, hvis du ønsker at lege med venner i udlandet, eller finde dig selv rejse meget, kan ExpressVPN være din bedste indsats for en solid, sikker og relativt hurtig forbindelse.

ExpressVPN er ikke dårlig i min test for ping-præstation i spillet, hvilket regelmæssigt giver mig et lavere millisekundtælling end min standardforbindelse i Battlefield 5. Stadig kæmpede det undertiden i CS: Gå. Det var dog den svageste, når det kom til at downloade hastigheder – ikke at 94% af min almindelige forbindelse er dårlig – men upload -hit var kun nummer to til den frygtelige ydelse af privat internetadgang.

Af de fire øverste har det også det færrest antal tilladte enheder, der er tilladt, dog på fem enheder kan du stadig dele belastningen på tværs af pc, bærbar computer, telefon og betydelig anden. Men ExpressVPN er stadig en kvalitet, pålidelig service, der muligvis ikke har den øverste præstation, jeg har målt fra nogle andre, men det er stadig en anstændig mulighed for pc-spillere.

Dagens bedste ExpressVPN -tilbud
+3 måneder gratis

Expressvpn 12 måned

Expressvpn 6 måned

Expressvpn 1 måned
Billede 1 af 3

Andre testede VPN’er

PC Gamer har din ryg

Vores erfarne team dedikerer mange timer til enhver anmeldelse, for virkelig at komme til hjertet af det, der betyder mest for dig. Find ud af mere om, hvordan vi evaluerer spil og hardware.

Vyprvpn

Dagens bedste vyprvpn -tilbud

Vyprvpn 1 år

Vyprvpn 1 måned

Privat internetadgang

Dagens bedste London Trust Media Private Internet Access -tilbud
+2 måneder gratis

Privat internetadgang 24 måneder

Privat internetadgang 6 måneder

Privat internetadgang 1 måned

Cyberghost

Dagens bedste Cyberghost VPN -tilbud
+2 måneder gratis

Cyberghost 24 måned

Cyberghost 6 måneder

Cyberghost 1 måned

Den bedste VPN -ofte stillede spørgsmål

Er en VPN god til spil?

Den historiske konsensus har været, at du ikke skulle bruge en VPN, mens du spiller online, fordi det kan påvirke din forbindelse og bremse dig. Ja, du kan muligvis omgå bane af geo-blokering, men mange mennesker klager over forfærdelige forsinkelse og efterfølgende fiasko i spillet.

Det er stadig tilfældet, hvis du bruger en båndbredde-begrænset gratis service, såsom Hola eller den grundlæggende TunnelBear-pakke, men hvis du vælger klogt, kan du finde den bedste VPN til spil, i nogle tilfælde, kan forbedre din online ydelse.

Det lyder måske som om vi trækker din kæde. Men det er sandt; En god VPN-service kan holde dig sikker og sikker bag kulisserne og forbedre dine ping-resultater i spillet. Nu er det ikke et tilfælde af noget smarte troldmænd, der pludselig vil gøre en langsom internetforbindelse til en lyn-hurtig. Men de bedste VPN’er til spil vil ofte prale af overlegen routing sammenlignet med din nuværende internetudbyder (ISP). Det betyder, at du kunne få mindre pakketab via en VPN, og du kan endda se en lavere ping, hvilket gør din forbindelse mere lydhør i spillet.

Jeg kører en generelt pålidelig, 100Mbit+ fiberforbindelse derhjemme, men alligevel oplever jeg stadig pakketab, når jeg har støvler på jorden i Battlefield 5. Min ping er ikke dårlig, men det kan altid være bedre, rigtigt? At køre en VPN tager dog lidt af en del ud af din samlede download- og uploadhastigheder, men måske ikke så meget, som du måske tror. At vælge den bedste VPN til spil vil minimere denne påvirkning.

Hvorfor skulle jeg gider med en VPN?

Der er andre grunde til, at du måske vil køre en VPN på din pc; Tegningen nummer et er online -sikkerhed. Hvis du ikke ønsker, at et netværk, der sporer hver eneste bevægelse, er det at bruge et virtuelt privat netværk den bedste måde at undgå det. De bedste VPN’er kører en ‘ingen log’ -politik, hvilket betyder, at de ikke gemmer data om dig eller din aktivitet, hvilket hjælper dig med at forblive sikker i lyset af nogen dataovertrædelse. Igen vil det også hjælpe dig med at komme rundt i geo-blokering. Sig, at du vil låse et nyt spil tidligt op eller ønsker at abonnere på en service, der kun er tilgængelig i et andet land, ikke noget problem.

Hvordan testes VPN’er?

Test af VPN’er er et sjovt spil og ender ikke altid med, at du murerer din internetforbindelse, hver gang du afinstallerer en til at installere en anden. Ærligt talt. Ikke hver gang, alligevel … vi har hentet konti for hver af tjenesterne og testet dem alle på den samme 100Mbit -forbindelse på samme tid på dagen for at sikre en retfærdig afspejling af ydelsen for hver af dem.

Der er gratis VPN’er og nogle VPN -tjenester med gratis niveauer, men du finder dem ikke egnede til at oprette forbindelse til spil online. De introducerer næsten altid forsinkelse til din oplevelse og hæmmer den samlede ydelse af din netværksforbindelse alvorligt.

Vi har ikke inkluderet nogen gratis indstillinger, såsom Hola eller TunnelBear, på denne liste. De er heller ikke nødvendigvis et praktisk valg, hvis du prøver at komme rundt i geo-blokerede tjenester såsom videostreaming, da du stadig finder dem begrænset.

Med hensyn til testning tog jeg først en Speedtest.Netmåling af min standard, ubundne internetforbindelse, ved hjælp af den som en basislinje, som man kan teste hver af de forskellige tjenester. Derefter installerede jeg hver VPN og prøvede det, før jeg afinstallerede den for at tilføje en ny VPN -frisk.