10 Bedste VPN -gratis forsøg i 2023: Nogle behøver intet kreditkort

Contents

Der er nogle, men ikke mange VPN’er fungerer i Kina, og mange VPN’er trak deres tjenester fra Indien på grund af politiske grunde. Hvis du vælger en VPN, der fungerer på disse steder, har du adgang til forsøgene og pengene-tilbage-garantier som andre steder. Tjek vores liste over de bedste VPN’er, der faktisk fungerer i Kina, og vores øverste VPN’er til Indien.

Det bedste gratis VPN -forsøg uden kreditkortkrav i 2023

Hvis du vil prøve en VPN -tjeneste uden at risikere utilsigtede betalinger, vil du blive skuffet over at finde ud af, at mange VPN -gratis forsøg beder om en betalingsmetode foran. I denne artikel introducerer vi det bedste gratis VPN -forsøg uden kreditkortkrav.

Key Takeaways: Gratis VPN -prøve, intet kreditkort

 • Mange VPN -tjenester beder om betalingsmetoder for at opkræve brugere for et betalt abonnement, efter at den gratis prøvelsesvarighed er forbi.
 • Cyberghost er den bedste VPN til at tilbyde en prøveperiode, der ikke kræver logning af betalingsoplysninger, inden du bruger tjenesten. Privatevpn tilbyder også en VPN -gratis prøve uden kreditkortkrav.
 • Fire gratis VPN’er beder heller ikke om dine kreditkortinfo – Proton VPN, Windscribe, TunnelBear – men de er begrænset sammenlignet med de betalte versioner. Privatevpn har også en gratis retssag for sin betalte plan.

Det er normalt at teste en VPN -service, inden de forpligter sig til sine betalte abonnementer. Mange VPN’er kræver dit kreditkortnummer eller PayPal -konto, men nogle brugere foretrækker ikke at give disse detaljer, selv med gratis prøve VPN’er. Heldigvis tilbyder nogle af de bedste VPN’er en gratis VPN -prøve uden kreditkortkrav.

En VPN -gratis prøve er designet til at give dig en idé om, hvad tjenesten tilbyder, herunder funktioner, placeringer og streamingydelse. Disse forsøg har grænser – normalt en, tre eller syv dage – som undertiden afhænger af din platform. For eksempel er den ExpressVPN gratis prøve kun tilgængelig på mobile enheder. Hvad angår gratis VPN -planer, er de dine til at bruge for evigt, men har nogle begrænsninger.

Bemærk, at du muligvis skal tilmelde dig forsøget på en bestemt platform, men du kan bruge VPN’s gratis prøve på andre platforme senere.

Hvad gør den bedste gratis VPN -prøve uden kreditkort (vs gratis VPN -service)?

Naturligvis må en VPN -gratis prøve ikke have nogen kreditkortkrav. Du skal være i stand til at tilmelde dig en prøve og bruge den med det samme, men forsøgene skal også tilbyde adgang til hele standardfunktionssættet, hvis det er muligt. At være tilgængelig på tværs af flere platforme er et tredje must-have at skille sig ud over resten.

Det er værd at bemærke, at – fra vores forskning og test – cyberghost og privatevpn er de bedste VPN’er, der tilbyder gratis forsøg uden at kræve kortoplysninger. Der er dog andre muligheder: Brug af en gratis VPN, der heller ikke kræver kreditkortoplysninger.

Top forslag: Bedste VPN -gratis prøve (intet kreditkort)

 1. Cyberghost – Det bedste VPN -forsøg uden kreditkort
 2. Proton VPN – den bedste gratis VPN med ubegrænsede data
 3. Windscribe – en gratis VPN med 11 serverplaceringer
 4. TunnelBear – Freemium VPN med begrænsede data
 5. Privatevpn – En anstændig gratis prøvevalg

En VPN -gratis prøve skal tilbyde adgang til enhver funktion, inklusive standardfunktioner som en dræbskontakt, delt tunneling og flere protokoller. Nogle VPN -forsøg er begrænset med vilje til at lokke brugerne til at købe et abonnement. Grænserne adskiller sig med freemium -planer, og du kan være overbevist om at bruge på en betalt plan.

Manglen på båndbredde og databegrænsninger gør en gratis prøve underholdende at teste, men nogle forsøg har en dataforbrugsgrænse på plads. Denne metode er en almindelig måde at begrænse planen på uden at fremmedgøre brugeren. Dataforbrugsgrænser er problematiske, hvis du vil streame shows, men at få adgang til websteder eller banktjenester er ikke et problem.

Disse to er de vigtigste kriterier for at lave vores liste, selvom du også bør overveje ekstra funktioner som annonceblokkere og malware -beskyttelse. Disse er rart at have, men vi betragter dem ikke som obligatoriske.

De 5 bedste gratis VPN -forsøg uden kreditkort

Lær om de fem bedste VPN -forsøg, der ikke har brug for betalingsoplysninger nedenfor. Vi fokuserer på, hvad hver gratis retssag tilbyder og nævner kort de betalte planer.

1. Cyberghost

Flere detaljer om cyberghost:

 • Prisfastsættelse: $ 2.37 pr. Måned (toårsplan)
 • Gratis plan: Ingen
 • Udbyderwebsted:Cyberghostvpn.com
 • VPN Automation
 • Brugervenlig grænseflade
 • Specialiserede servere
 • Langsomere downloadhastigheder

Ud af alle de pålidelige VPN -udbydere er Cyberghost den bedste gratis prøve VPN, som du ikke har brug for en betalingsmetode til at bruge. Cyberghost PC -forsøget varer dog kun en dag. I modsætning hertil varer Android VPN -gratis prøve i tre dage, men kræver kreditkortoplysninger, mens iOS -forsøget varer i syv dage. Heldigvis tilbyder PC -forsøget fuldstændig adgang til Cyberghosts standardfunktioner.

Selvom du er nødt til at registrere dig på pc for at undgå at overdrage dit kortnummer til Cyberghost VPN, kan kontoen senere bruges på mobile enheder eller andre platforme. Andre funktioner, du kan prøve på forsøget ud over dræbskontakten og split tunneling er de dedikerede servere til streaming og torrenting og den indbyggede annonceblokker.

Smarte regler

Cyberghosts smarte regler lader brugerne tilpasse deres VPN -klients opførsel, såsom automatisk tilslutning, når du åbner specifikke apps. F.eks.

Udover den månedlige plan med en 14-dages pengene-tilbage-garanti har Cyberghost langsigtede abonnementer i seks måneder og to år (plus tre måneder gratis), som har en 45-dages refusionsperiode. Vores Cyberghost -gennemgang dækker VPN mere detaljeret, hvis du vil have en bedre idé om dens muligheder, eller lære at få Cyberghost gratis prøve.

Cyberghost planer
1-måneders plan
6-måneders plan
$ 41.94 faktureret hver 6. måned
2-årig plan
$ 56.94 faktureret hvert andet år

2. Proton VPN

Flere detaljer om Proton VPN:

 • Prisfastsættelse: Gratis, $ 4.99 pr. Måned (toårsplan)
 • Gratis plan: Ja
 • Udbyderwebsted:Protonvpn.com
 • Ingen datagrænser
 • Stealth vpn tilslutning
 • Fjerner blokering af alle streaming -apps
 • Kun 3 lande på gratis plan
 • Ingen Mac/iOS -split tunneling

Generøsiteten af ​​Proton VPN -gratis plan betyder, at det er en af ​​de bedste VPN -gratis forsøg: det tilbyder ubegrænsede data og båndbredde og kræver ikke et kreditkortnummer. Plus, du har ubegrænset adgang til dens basefunktioner, herunder Kill Switch, flere VPN -protokoller, split tunneling (kun Windows og Android) og DNS -lækagebeskyttelse, der som standard aktiveres.

Du er begrænset på nogle mindre måder: du går glip af et par premium -funktioner, og du kan få adgang til VPN -servere i kun tre lande: U.S., Japan og Holland. De gratis servere har anstændige hastigheder, men betalte brugere får de bedste forbindelser. Vi har en guide til, hvordan man også bruger Proton VPNs gratis prøve.

Dog er Proton VPN -gratis plan god nok til streaming, fjernelse af websteder og at bevare dit online privatliv. Få VPN -tjenester tilbyder en gratis konto denne generøse, da de har en tendens til at begrænse, hvor meget data du kan bruge. Hvis du vil læse mere om denne VPN -app, kan du tjekke vores Proton VPN -anmeldelse.

Databegrænsninger og streaming

Problemet med gratis forsøg og freemium -abonnementer er, at mange indfører dataforbrugsgrænser, som forhindrer dig i at se din yndlingsserie i længere perioder. Proton VPN tilbyder ubegrænset båndbredde og begrænser ikke, hvor meget data du kan bruge. Derudover har du ikke noget problem.

Udover Proton VPNs gratis plan har udbyderen betalt abonnementer, der varer en måned, et år og to år, hver med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Den toårige aftale er den bedste mulighed; Det tilbyder ikke en gratis prøve på premium -planerne.

Gratis
GRATIS
Plus
1-måneders plan
1-årig plan
$ 71.88 faktureret hvert år
2-årig plan
$ 119.75 faktureret hvert andet år

3. Windscribe

Flere detaljer om Windscribe:

 • Prisfastsættelse: Gratis, $ 5.75 pr. Måned (et års plan)
 • Gratis plan: Ja
 • Udbyderwebsted:Windscribe.com
 • Mange avancerede funktioner
 • Kraftige sikkerhedsfunktioner
 • Ingen hastighedsgrænser
 • Refusionsperiode på 3 dage
 • Overfyldt brugergrænseflade
 • 15 GB datakap

Windscribe er en af ​​de bedste gratis VPN’er, men du får kun 15 GB data månedligt. Windscribe -gratis plan giver dig mulighed for at oprette forbindelse til servere i 11 lande, inklusive hurtige 10 Gbps -servere. Ligesom Proton VPN behøver du ikke at give nogen kreditkortoplysninger, når du downloader appen.

Vi kan godt lide, hvordan Windscribe -gratis VPN -plan kommer med mange af dens sikkerhedsfunktioner, skønt dens r.O.B.E.R.T. AD- og malware -blokkering har færre tilgængelige konfigurationer. Ikke desto mindre tilbyder det lige så meget beskyttelse som mange premium VPN -apps. En anden standout -funktion er de ubegrænsede samtidige forbindelser, selv på indstillingen “Gratis prøve”. Vores Windscribe -guide viser dig, hvordan VPN fungerer.

Unik browserforlængelse

Windscribe’s browserudvidelse er designet til at arbejde sammen med VPN -appen, herunder dirigering af din forbindelse gennem en anden VPN -server. Det blokerer annoncer, trackere og malware. Det blokerer endda irriterende pop-ups, som anmodninger om meddelelsesanmodninger og cookie-samtykkevinduer. Windscribe forhindrer endda de fleste former for browserfingeraftryk ved at generere falske enhedsdata og forhindre scriptinjektioner og WebRTC -sporing.

Windscribe har en månedlig og årlig betalt plan med en kort tre-dages pengene-tilbage-garanti, men du kan også bygge din egen plan. Den fleksible plan er den bedste, da du får det, du betaler for. Læs vores fulde Windscribe -anmeldelse for mere information.

Gratis

 • Op til 15 GB gratis med e -mail -bekræftelse og tweet
 • 15 GB
 • Ubegrænset

GRATIS
Pro Plan

 • Ubegrænset GB
 • Ubegrænset
 • Ja

1-måneders plan
1-årig plan
$ 69 faktureret hvert år

4. Tunnelbear

Flere detaljer om TunnelBear:

 • Prisfastsættelse: Gratis, $ 3.33 pr. Måned (treårsplan)
 • Gratis plan: Ja
 • Udbyderwebsted:tunnelbear.com
 • Gratis plan har alle funktioner
 • Alle servere til rådighed gratis
 • Ghostbear tilsløring
 • Begrænset gratis månedlige data
 • Kan ikke vælge specifikke servere i lande

TunnelBear er en freemium VPN -udbyder, der tilbyder dets fulde funktionssæt uden omkostninger. Det fungerer som en premium gratis prøve med ubegrænset adgang, skønt 2 GB -datagrænsen gør denne service til et dårligt valg til streaming af onlineindhold. Dette beløb er mere end nok til at få adgang til geo-begrænsede regeringswebsteder eller andre tjenester, men vi vil også elske flere data.

Udbyderens VPN -gratis plan giver dig mulighed for at bruge Kill Switch, Obfuscation -funktionen og delt tunneling (kun på mobil). Vi kan godt lide, at TunnelBear ikke låser dig bag en betalingsmur, men den lave databegrænsning forhindrer den i at rangere højere på vores liste. Vores TunnelBear -gennemgang har mere information, hvis du er interesseret.

Fuld servernetværk

Nogle VPN -gratis forsøg eller freemium -planer lader dig ikke oprette forbindelse til enhver tilgængelig serverplacering, men TunnelBear er anderledes. Den gratis plan giver adgang til alle placeringer uden begrænsninger. TunnelBear tilbyder normalt 48 serverplaceringer, men den igangværende konflikt i Ukraine har forhindret VPN -udbyderen i at opretholde servere der.

Bortset fra TunnelBear-planen kan du købe individuelle abonnementer, der varer i en måned, et år eller tre år samt et års team-abonnementer. Ingen af ​​disse planer er beskyttet af en konkret refusionspolitik, men TunnelBear kan give refusion fra sag til sag.

Gratis
GRATIS
Individuel

 • Ubegrænset GB, fem enheder, prioriteret kundeservice
 • Ubegrænset GB
 • 5
 • Ja

1-måneders plan
1-årig plan
$ 59.88 faktureret hvert år
3-årig plan
$ 120 faktureret hvert 3. år

5. Privatevpn

Flere detaljer om privatevpn:

 • Prisfastsættelse: $ 2 pr. Måned (treårsplan)
 • Gratis plan: Ja
 • Udbyderwebsted:Privatevpn.com
 • App Guard support
 • Stealth VPN
 • Enkel at navigere
 • Ingen delt tunneling
 • Ingen Wireguard -protokol
 • Ikke mange ekstra funktioner

Privatevpn er udbyder med base i Sverige med en syv-dages gratis prøve. Tjenesten skiller sig ikke særlig ud, og den understøtter ikke delt tunneling, men den har nogle bemærkelsesværdige funktioner som tilgængeligheden af ​​stealth VPN, 10 samtidige enheder, IPv6 -beskyttelse og dedikerede IP -adresser. Mere info findes på vores PrivateVPN -anmeldelse.

Stealth VPN hjælper brugere med at oprette forbindelse til en VPN -server i lande med internetcensur, og tilgængeligheden af ​​gratis dedikerede IP’er er sjældent blandt udbydere. På trods af disse unikke tilbud sammenlignes det stadig ikke med nogle af de bedste VPN’er på markedet.

Applikationsvagt

Selvom en dræbskontakt er nyttig, kommer PrivateVPN også med en funktion kaldet “Application Guard”, der fungerer i tandem med Kill Switch. Mens dræbskontakten øjeblikkeligt afskærer dig fra internettet, når VPN -forbindelsen mislykkes, vil applikationsvagten sparke ind og afslutte alle apps, du har udpeget. Med applikationsvagten falder risikoen for datalækager dramatisk.

PrivateVPN er meget overkommelig, selvom vi ikke anbefaler planerne på en måned eller tre måneder (det treårige abonnement er en meget bedre værdi). En branchestandard 30-dages pengene-tilbage-garanti støtter alle tre planer, og udbyderens kundeservice er eksemplarisk.

Planer
1-måneders plan
3-måneders plan
$ 17.99 faktureret hver 3. måned
3-årig plan
$ 72 faktureret hvert 3. år

VPN -gratis prøve og gratis planbegrænsninger

Premium VPN gratis forsøg og freemium VPN -abonnementer er altid begrænset på en eller anden måde, med tiden er en universel grænse for gratis forsøg. Selvom du får teste funktionerne i en bestemt periode, er det endelige mål at tiltrække brugere og overbevise dem om at købe en betalt plan.

Den mest almindelige begrænsning end tid er data, og de fleste VPN’er låser brugerne ud, når de bruger en vis mængde data. Forebyggelse af adgang til funktioner er også almindelig, og de gratis forsøg over kombinerer alle disse til en vis grad.

Freemium VPN’er er forskellige, da du kan abonnere på dem på ubestemt tid. De kan begrænse antallet af placeringer og servere, du kan oprette forbindelse til, som Proton VPN og Windscribe. Andre har en månedlig grænse eller daglig dataforbrug med TunnelBear som et eksempel.

Freemium-planer er underordnede, hvis du har brug for en fuldt fremhævet kortvarig løsning, men de er ideelle til alle, der ønsker langvarig beskyttelse og ikke nødvendigvis har brug for alle klokker og fløjter.

Sidste tanker

Mange af de øverste VPN -gratis forsøg i dag kræver, at brugerne overleverer deres betalingsmetoder, hvilket forhindrer brugere i at teste VPN -gratis prøve uden risiko for utilsigtede gebyrer. VPN -gratis forsøg på vores liste kan dog alle bruges uden at give nogen kreditkortnumre eller linke en PayPal -konto. Du kan teste disse VPN’er helt risikofri og glemme dem, når retssagen er oppe.

Den bedste gratis prøve VPN – intet kreditkort kræves – er Cyberghost, men vi inkluderede også Proton VPN, Windscribe og TunnelBear, da disse VPN -tjenesteudbydere tilbyder deres gratis planer i det væsentlige som forsøg, der varer for evigt. I sidste plads er Privatevpn, et virtuelt privat netværk, der tilbyder en syv-dages gratis prøve uden at bede om betalingsinfo.

Hvad kan du lide mest ved VPN -forsøg, der ikke beder om kreditkortnumre? Savnede vi eventuelle forsøg, der kunne gøre listen? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste.

FAQ: Få en VPN -prøve uden et kreditkort

 • Sådan får du en gratis prøve VPN uden et kreditkort?

Efter installation af VPN skal du registrere. Du bliver ikke opkrævet eller bedt om betalingsoplysninger under processen, hvis du bruger nogen af ​​udbydere i denne artikel.

VPN’er som Proton VPN, TunnelBear og Windscribe har gratis planer og beder dig ikke om kreditkortoplysninger, når du tilmelder dig.

Proton VPN plejede at tilbyde en syv-dages gratis prøve, men det lader ikke længere brugere teste premium-planerne uden at bruge pengene-tilbage-garantien. Heldigvis har den en ubegrænset gratis plan, skønt den mangler et par funktioner og giver kun adgang til servere i tre lande.

10 Bedste VPN -gratis forsøg i 2023: Nogle behøver intet kreditkort

10 Bedste VPN -gratis forsøg i 2023: Nogle behøver intet kreditkort

Den sidste ting, jeg vil gøre, er at bruge penge på en VPN bare for at finde ud af, at det er langsomt, upålideligt og ikke sikkert. Derfor foretrækker jeg altid at teste det gratis, før jeg forpligter mig til et abonnement – når alt kommer til alt, kan du ikke bare have tillid til dens markedsføring. Jeg er blevet brændt for mange gange ved at gøre det.

Når det er sagt, kan en langvarig gratis prøve uden større begrænsninger være svære at komme forbi. For at hjælpe dig med at finde den bedste mulighed for dig, testede vi 60+ VPN -forsøg, og kun på listen de bedste. Jeg kiggede også på VPN’er med pålidelige pengene-tilbage-garantier, da disse giver dig mulighed for at teste uden risiko i længere perioder (jeg foretrækker personligt en pengene-tilbage-garanti til en gratis prøve).

Af de testede VPN’er, ExpressVPN har de bedste gratis prøveperioder. Du kan prøve sin mobilapp i 7 dage gratis, og hver plan er bakket op af en pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve at ekspressvpn helt risikofri . Du kan kræve en refusion inden for 30 dage, hvis du ikke er tilfreds. Jeg testede selv politikken efter at have brugt den i 28 dage, og jeg fik mine penge tilbage 3 dage senere.

Kort til tiden? Her er de 5 bedste VPN -gratis forsøg i 2023

 1. ExpressVPN-7-dages mobil gratis prøve og 30-dages refusionspolitik. Tilbyder hurtige og pålidelige forbindelser.
 2. Cyberghost-Forskellige dedikerede servere, gratis forsøg og en 45-dages refusion (Desktop Trial er kun 1 dag).
 3. Privat internetadgang-Test det på ubegrænsede enheder med en 7-dages prøve eller 30-dages refusion. Men det er USA-baseret.
 4. Nordvpn-tilbyder en 7-dages Android-retssag og 30-dages refusionspolitik, men nogle langsomme forbindelsestider.
 5. Surfshark-Intuitiv app med en 7-dages retssag og 30-dages refusionsperiode. Men baseret i Holland.

VPN gratis prøve vs. Money-Back-garanti: Hvad er forskellen?

Lad os hurtigt rydde noget op – VPN’er tilbyder forskellige måder, du kan prøve deres tjenester gratis på, og nogle er bedre end andre. Du ønsker ikke at blande disse op (og det er let at gøre det), så lad os nedbryde de mest almindelige former for gratis prøve, som en VPN tilbyder.

 • Money-Back-garanti. De fleste VPN’er tilbyder mindst en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig fuld adgang til dens tjenester. Ulempen er, at du først skal betale for en plan – men du er garanteret en refusion, så længe du annullerer inden for garantiperioden. Dette er den metode, jeg anbefaler mest, da det er den eneste mulighed, der giver dig mulighed for at prøve VPN i lang tid med total adgang til alle dens funktioner.
 • Klassisk gratis prøve. Det er her du får adgang til VPN uden at skulle betale overhovedet. Nogle VPN’er kræver ikke engang, at du tilmelder dig. Men de fleste gratis forsøg overstiger ikke 7 dage; Nogle varer kun 1 til 3. Derudover kan du blive låst ud af visse funktioner og begrænset til en enkelt enhed, og hvis du glemmer at annullere, vil du blive automatisk opladet.
 • Forever-fri plan. Nogle VPN’er tilbyder 100% altid frie planer, der lyder godt! Problemet er, at mange er utroligt begrænsende – du er normalt nødt til at håndtere meget langsomme hastigheder, stramme datakapsler (tænk 500 MB til 1 GB pr. Måned) og mangel på avancerede sikkerhedsfunktioner. Hvad er værre, nogle vil endda aktivt logge og sælge dine data eller endda integrere malware i deres apps.

Du finder alle 3 typer gratis forsøg på følgende liste over VPN’er. Hver eneste af disse gratis forsøg VPN’er er blevet grundigt afprøvet – De er sikre at bruge, og det er let at annullere dem, når du er færdig med at teste.

Advarsel! Hvis du vil teste vores bedst bedømte VPN (eller bruge nogen VPN’s gratis prøve), skal du tilmelde dig via webstedet . Hvis du køber en VPN gennem Apple Store eller Google Play Store, skal du overholde dens refusionspolitik snarere end VPN -udbyderens. Dette kan betyde, at du ikke kvalificerer dig til pengene-tilbage-garantien og derfor ikke er i stand til at kræve din refusion, hvis VPN ikke fungerer for dig.

Bedste VPN -gratis forsøg i 2023

1. ExpressVPN – Hurtigste, mest pålidelige VPN med et par gratis prøveindstillinger

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti + 7-dages mobil gratis prøve
Servernetværk 3.000+ servere i 94 lande
Samtidige enhedsforbindelser 8
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Mens ExpressVPNs prøvevalg er temmelig standard, Det er denne VPNs præstation og pålidelighed, der får den til at skille sig ud mod konkurrencen. Det er super let at bruge og er kompatibelt med masser af enheder – i et par klik kan du få adgang til snesevis af populære streamingplatforme, torrent og spil glat, hele tiden beskytter din online identitet med nogle af de bedste privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner i branchen.

ExpressVPN har et par prøveindstillinger, men jeg vælger altid en solid pengene-tilbage-garanti. ExpressVPN garanterer en fuld refusion inden for 30 dage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, når du tilmelder dig direkte via sit websted. Garantien leveres med alle abonnementsbetingelser, så du behøver ikke at gaffel over tonsvis af kontanter for et års abonnement for at bruge det, heller.

Jeg testede refusionsgarantien, og processen var problemfri. Ved hjælp af 24/7 live chat godkendte agenten min refusion på mindre end 5 minutter efter at have stillet et par spørgsmål om min tilfredshed.

Skærmbillede af ExpressVPN live chat, der godkender en refusion ved hjælp af pengene-tilbage-garantien gratis prøveMine penge blev fuldt tilbage tilbagebetalt på 3 dage Billede, der viser ExpressVpns gode hastighedsresultaterExpressVPN er den hurtigste VPN, vi har testet, hvilket gør det godt til hurtige downloads, spil eller streaming i 4K

Den 7-dages gratis prøve for mobil er ok. Det er dejligt, at du også kan bruge det på skrivebord et år). Du er også underlagt din App Store’s refusionspolitikker, som kan forårsage problemer, hvis du vil bruge pengene-tilbage-garantien efter prøveperioden.

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Nyttige funktioner

 • Fantastisk til streaming. Når det kommer til at få adgang til regionlåst indhold, er ExpressVPN en af ​​de mest pålidelige VPN’er derude. Under mine tests kunne jeg få adgang til snesevis af streamingplatforme inklusive tonsvis af Netflix -kataloger, Hulu, BBC iPlayer og Max (tidligere HBO Max) uden problemer.
 • Den hurtigste VPN, vi testede. Dette er takket være sin unikke lightway -protokol. Mine hastigheder faldt aldrig mere end 13% på forbindelser med lang afstand (et fald på 40% er normal for de fleste VPN’er). Hver server understøtter torrenting, så P2P -downloads er hurtige. Plus, Lightway giver forbindelser med lav latenstid, som kræves til glat online spil.
 • Kompatibel med masser af enheder og operativsystemer. ExpressVPN har oprindelige apps til alle populære operativsystemer, og du kan let indstille det på næsten enhver enhed, du ønsker. Hvad der er mest unikt er dens oprindelige app for routere, hvilket gør det til en af ​​de nemmeste VPN’er at konfigurere netværksdækkende. Plus, dens MediaStreamer-funktion giver dig mulighed for at fjerne blokering af indhold på smarte tv’er og spilkonsoller med en hurtig konfiguration (ikke tilgængelig med 7-dages prøve).
 • Solid sikkerhed og privatliv. Ud over lækagebeskyttelse og en dræbskontakt tilbyder ExpressVPN AES 256-bit kryptering forbedret med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Dette ændrer regelmæssigt dine krypteringsnøgler, hvilket gør det næsten umuligt for nogen at dechiffrere dine data. Plus, dens politik uden logs er blevet revideret og bevist.

2. Cyberghost – Test dedikeret streaming, torrenting og spilservere i 45 dage

Grafik af Cyberghost 8 Apps Brugergrænseflade på forskellige enheder som bærbare computere, desktops og smartphones

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv cyberghost vpn>
www.Cyberghostvpn.com

Gratis prøveversion 45-dages pengene-tilbage-garanti + gratis forsøg for iOS (7 dage), Android (3 dage), macOS og Windows (1 dag)
Servernetværk 9.300 servere i 93 lande
Samtidige enhedsforbindelser 7 (kun 1 med gratis prøve)
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Hvad der virkelig adskiller denne VPN er, at du kan Prøv cyberghost risikofri i en generøs 45 dage med en pengene-tilbage-garanti. De fleste VPN’er giver dig kun 30 dage. Jeg anbefaler denne prøve til alle nye til VPN’er, fordi Cyberghosts app og interface er oprettet på en meget intuitiv, brugervenlig måde.

Ligesom ExpressVPN er Cyberghosts refusionsgaranti legitimt – det var let at få mine penge tilbage. Jeg brugte 24/7 live chat -funktionen på sin hjemmeside, og agenten spurgte kun mig, hvorfor jeg ville annullere. De godkendte min refusion uden at presse mig til at blive, Og det tog cirka 5 dage at se pengene fuldt tilbagebetalt.

Skærmbillede af Cyberghosts streamingoptimerede servere i Windows -appenCyberghost har en brugervenlig grænseflade, der viser alle streamingoptimerede servere Skærmbillede af refusionsprocessen med cyberghostAt anmode om refusion fra cyberghost kunne ikke være lettere

Det er vigtigt at huske, at du kun får en 14-dages pengene-tilbage-garanti med den månedlige plan. Og mens Cyberghost har et par gratis prøveindstillinger, de er kun gode på 1 enhed i et par dage. De gratis forsøg giver dig: 1 dag til desktop, 3 dage til Android eller 7 dage til iOS.

Da jeg har et par forskellige enheder, bruger jeg regelmæssigt, at teste det med pengene-tilbage-garantien var min bedste mulighed (planer lader dig bruge det med 7 samtidige enheder). Og ligesom ExpressVPN, hvis du tilmelder dig gennem en mobil app -butik, kan du være underlagt App Store’s refusionspolitik.

September 2023 Deal: Cyberghost tilbyder i øjeblikket 83% af sin mest populære plan! Udnyt dette tilbud nu, og spar mere på dit cyberghost -abonnement.

Nyttige funktioner

 • Hurtige hastigheder. Jeg gennemsnitlige downloadhastigheder på 119 Mbps på dets nærliggende britiske servere, hvilket er et hastighedsfald på kun 7%. Selvom dens langdistanceforbindelser ikke er så hurtige som ExpressVPN (et fald på 24% på amerikanske servere), var mine vandløb stadig glatte og lagfri. Du har kun brug for 5 Mbps til HD -streaming og 25 Mbps til 4K -streaming.
 • Privatlivsfokuseret VPN. For ekstra privatliv tilbyder Cyberghost Nospy-servere, der administreres af sine ansatte i sit eget hovedkvarter-disse reducerer risikoen for tredjepartsinterferens. Regelmæssige gennemsigtighedsrapporter dokumenterer juridiske anmodninger, den modtager for brugerdata, og hvordan de håndterer dem. Takket være sin politik uden logs har Cyberghost aldrig overholdt.
 • Sikkerhedsudstyr. Cyberghost leverer alt hvad du har brug for, som kryptering af militær kvalitet, en dræbskontakt og lækagebeskyttelse. Du får også automatisk WiFi -beskyttelse og blokerer indhold, som forhindrer annoncer, malware og trackers.

3. Privat internetadgang-Ubegrænset enhedsforbindelser med en legitim pengene-tilbage-garanti og 7-dages gratis prøve

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med privat internetadgang VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv privat internetadgang>
www.PrivateInternetAccess.com

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti + 7-dages mobil gratis prøve
Servernetværk 29.650 servere i 84 lande
Samtidige enhedsforbindelser Ubegrænset
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Privat internetadgang er fyldt med funktioner, så det er dejligt, at du kan teste PIA i næsten en måned med sin pengene-tilbage-garanti . Den 7-dages mobilforsøg var bare ikke nok tid til mig at lære denne VPN at kende. For at sikre, at Pias refusionspolitik er pålidelig, testede jeg personligt deres pengene-tilbage-garanti, og jeg fik mine penge tilbage på kun 5 dage.

En af dens fremtrædende funktioner er, at det giver ubegrænsede samtidige enheder mulighed for at oprette forbindelse på én gang, Så det er ideelt til store husholdninger og familier. Under min test streamede jeg med succes Netflix på min iPad, Android Tablet og 4 andre enheder samtidigt, mens jeg er tilsluttet sin New York -server. Forbindelsen forblev stabil, med videoer, der indlæses på under 5 sekunder.

Skærmbillede af et PIA -refusionsoversigt

Som med ExpressVPN og Cyberghost, er du bedre til at tilmelde dig via PIAs websted direkte

En ulempe er, at PIA er baseret i USA, som er medlem af 14-Eyes Alliance-en gruppe af datadelingslande. Imidlertid, Dens politik uden loger kan stole på. Faktisk er det blevet bevist i retten, overlevede serverbeslag, og det tilbyder også regelmæssige gennemsigtighedsrapporter.

September 2023 Opdatering: PIA har normalt ikke tilbud eller rabatter (det er allerede så overkommeligt), men lige nu kan du få et nyt abonnement på en skør 83% rabat !

Nyttige funktioner

 • Tilpasbare indstillinger. PIA’S AD, Tracker og Malware Blocker (MACE) forhindrer irriterende og ondsindede annoncer i at inficere din enhed. Plus, det tilbyder AES 128-bit kryptering til hurtigere hastigheder samt 256-bit kryptering for optimeret sikkerhed. Det tilbyder også IP/DNS -lækagebeskyttelse og en justerbar dræbskontakt.
 • Massivt servernetværk. Dets netværk på 29.650 servere i 84 lande omgår let geoblocks. Dens amerikanske servere fik adgang til Disney+ på under et minut. Det fungerede også med 10+ Netflix -biblioteker. Selvom det har færre serverplaceringer end ExpressVPN og Cyberghost, gør antallet af servere i hver enkelt det nemt at fjerne blokering af forskellige streamingsteder over hele verden. Plus, hele sit servernetværk er P2P-aktiveret.
 • Hurtige hastigheder. Under mine test brugte jeg sin amerikanske New York -server til at downloade Sita synger blues på BitTorrent. Jeg mistede kun 13% fra mine basishastigheder og fik 89 Mbps, som jeg fandt imponerende i betragtning af at det er tusinder af miles fra Storbritannien. Dette lad mig downloade 780MB -filen på mindre end 2 minutter.

4. Nordvpn – online trusselbeskyttelse med standard gratis prøvevalg

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv Nordvpn>
www.Nordvpn.com

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti + 7-dages Android Gratis prøve (begrænset tilgængelighed)
Servernetværk 5.810 servere i 60 lande
Samtidige enhedsforbindelser 6
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Som de mest velrenommerede VPNS Nordvpn giver dig mulighed for at teste det risikofri med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Jeg testede dens garanti, og refusionsprocessen er ligetil. Ved hjælp af 24/7 live chat fremsatte jeg min anmodning. Efter 5 dage fik jeg mine penge tilbage.

Nul -annoncer, der vises på AllRecipescom med trusselbeskyttelse aktiveretAlt hvad jeg var nødt til at gøre for at muliggøre trusselbeskyttelse var at gå ind i appindstillingerne og skifte den med 1 klik Nul -annoncer, der vises på AllRecipescom med trusselbeskyttelse aktiveretDet scanner også allerede downloadede filer til malware

Nordvpns 7-dages gratis prøve er kun tilgængelig på Android, og den er kun tilgængelig på udvalgte steder. Det, der stod ud, er, at det ikke kræver betalingsoplysninger for at bruge forsøget, og det giver ubegrænset adgang til alle servere og funktioner.

Nyttige funktioner

 • Imponerende hastigheder. På sine Los Angeles og New York -servere registrerede jeg en gennemsnitlig downloadhastighed på 108.2 Mbps – et fald på 15%. Jeg fik de hurtigste hastigheder med sin proprietære Nordlynx -protokol, som er Nordvpns Wireguard -ækvivalent.
 • Pålidelig fjernelse. Dets netværk af 5.810 servere i 60 lande er super pålidelig til streaming på Disney+, Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime Video. Nordvpn kunne også få adgang til 18 Netflix -biblioteker.
 • Stærk sikkerhed og privatliv. Det tilbyder dobbelt VPN (også kendt som multihop), der sender dine data gennem 2 servere snarere end 1 for ekstra kryptering af din trafik. Plus, dine data er beskyttet med AES 256-bit kryptering, lækagebeskyttelse og en dræbskontakt. Nordvpn opererer også under en streng, uafhængigt revideret uden logs-politik.

5. SurfShark-Venhjælps VPN med en 7-dages prøve til macOS og pengene-tilbage-garanti

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv SurfShark>
www.Surfshark.com

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti + 7-dages gratis prøve (mobil og macOS)
Servernetværk 3.200 servere i 100 lande
Samtidige enhedsforbindelser Ubegrænset
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Surfsharks app er intuitiv og let at bruge, Så det er fantastisk for begyndere. Det har en simpel grænseflade, og de avancerede indstillinger giver detaljerede beskrivelser, så du ved, hvornår og hvordan du bruger dem. Det giver dig også mulighed for at gemme dine yndlingsservere til hurtigere forbindelser.

Surfshark

Bypasser er Surfsharks splittet tunnelingsfunktion, der giver dig mulighed for at kryptere udvalgte apps for at reducere hastighedstab

Dens 30-dages pengene-tilbage-garanti er en, du kan stole på. Da jeg testede det, kontaktede jeg live support og bad om refusion. Agenten spurgte, hvorfor jeg ville annullere, men godkendte min anmodning inden for 5 minutter.

Surfshark tilbyder også en 7-dages gratis prøve på Android, iOS og MacOS, men ikke til Windows. Du kan dog installere det på Windows -enheder efter tilmelding til forsøget. Jeg installerede det faktisk direkte på min Windows-bærbare computer gennem dets hovedwebsted, siden jeg tilmeldte mig en pengene-tilbage-garanti.

Surfshark har hovedkontor i Holland, som ikke er et privatlivsvenligt land. Imidlertid, Det overholder en streng politik uden loger, der vedtog en uafhængig revision af Deloitte i 2022.

Nyttige funktioner

 • Ideel til streaming. Mens jeg tester sine langdistance amerikanske servere, var hastighedsfaldet aldrig mere end 25%, så jeg kunne altid streame i HD med nul forsinkelse. Servernetværket er også pålideligt. Jeg fjernede alle større streamingplatforme, inklusive Netflix US, Disney+og Amazon Prime Video.
 • Ingen Borders -tilstand. Denne funktion hjælper dig med at omgå strenge firewalls og VPN -blokke. Det er det, der giver Surfshark mulighed for at arbejde på begrænsede netværk, som på arbejde eller skole, hvor VPN -brug normalt er blokeret. Den aktiverer automatisk – når appen registrerer begrænsninger, præsenterer den en liste over servere, der er udstyret til at overvinde dem.
 • CleanWeb. Dette er SurfSharks annonce og malware -blokkering. Da jeg testede det, fjernede det effektivt annoncer fra Forbes og YouTube.

6. IPVanish-Sikkerhedsfokuseret VPN med en simpel refusionsproces

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med IPVanish VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv ipvanish vpn>
www.Ipvanishvpn.com

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti + 7-dages mobil gratis prøve
Servernetværk 2.200 servere i 75 lande
Samtidige enhedsforbindelser Ubegrænset
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Ipvanishs 30-dages pengene-tilbage-garanti er meget lettere at kræve end de fleste. Du behøver ikke engang at tale med en kundepræsentant for at annullere. Da jeg testede det, loggede jeg bare på min konto og bekræftede min aflysning (jeg behøvede ikke engang at give en grund). Derefter modtog jeg min refusion efter 4 arbejdsdage.

Skærmbillede af Ipvanish

Det tog mindre end 5 minutter at kræve min refusion

Ipvanish tilbyder en 7-dages gratis prøve gennem Google eller Apple. Husk bare, at du bliver opkrævet et årligt abonnement, hvis du glemmer at annullere, og du vil i stedet være underlagt din App Store’s refusionspolitik.

En af IPVanishs fremtrædende funktioner er, hvor pålidelig det er med dine personlige data – Det ejer og driver hele sin serverinfrastruktur fra første hånd. De fleste VPN’er er vært for deres servere i tredjepartsdatacentre, hvilket efterlader dine følsomme oplysninger åbne for overvågning. Kun IPVanish -personale kan dog få adgang til sine VPN -servere. Det har også 256-bit kryptering og en dræbskontakt.

En mindre ulempe er, at det kan være vanskeligt at finde en pålidelig server til at fjerne blokering af populære streamingsteder som HBO Max. Imidlertid, Jeg havde ingen problemer med at få adgang til over 15 Netflix -biblioteker, herunder USA, UK og Australien.

Nyttige funktioner

 • Hurtige hastigheder. Under mine test havde jeg kun afmatning på 6% på lokale servere i Storbritannien. Servere i Amerika havde en højere gennemsnitlig afmatning på 30%, men dette var stadig masser at streame og torrent uden problemer.
 • IP -lækagebeskyttelse. Da jeg kørte 3 lækketest på iPleak.net på servere i USA, UK og Australien, ingen IP, DNS eller WebRTC -lækager blev detekteret.
 • Ubegrænsede enhedsforbindelser. Du kan beskytte alle dine enheder med et enkelt abonnement. Jeg prøvede det på min Windows -bærbare computer, iPhone, Android -tablet og 2 andre enheder, mens jeg streamede på Netflix og så aldrig nogen dip i ydelsen.

7. Privatevpn-omgå de stærkeste firewalls ved hjælp af 30-dages pengene-tilbage-garantien

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med PrivateVPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv privatevpn>
www.Privatevpn.com

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti
Servernetværk 200 servere i 63 lande
Samtidige enhedsforbindelser 10
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Privatevpn er et af mine bedste valg for privatlivets fred og omgås netværksblokke. Dens stealth -protokol er svær at opdage og er designet til at overvinde VPN -blokke og netværks firewalls. Jeg testede stealthvpn i et offentligt bibliotek, hvor torrent -steder er blokeret. Da jeg forbandt mig til Privatevpns Chicago- og Sydney -servere, kunne jeg let få adgang til de begrænsede torrent -websteder. Denne funktion er fantastisk til restriktive netværk i skolen og arbejdet også.

Screenshot, der viser Privatevpn

Stealth VPN betyder også, at det fungerer i lande med streng internetcensur som Kina og UAE

Det har også en streng politik uden logs og private DNS-servere. På den måde ved du Dine data vil aldrig blive registreret, gemt eller distribueret.

Det er en bummer, at PrivateVPN ikke tilbyder en gratis prøve længere, men det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Efter 23 dage med brugen af ​​tjenesten kontaktede jeg live kundeservice for at bede om refusion. Agenten rejste en billet til at behandle min refusion. Jeg modtog en bekræftelses -e -mail kort efter og havde mine penge tilbage på min konto efter 5 dage.

Nyttige funktioner

 • Netværk af høj kvalitet. Privatevpn køber internetkapacitet lige fra kilden og opretholder regelmæssigt sin server for at sikre, at du får hurtige hastigheder og pålidelige uklakkede evner.
 • Gode ​​hastigheder. Jeg testede mere end 15 servere i USA, UK og Australien og fik en gennemsnitlig hastighed på 73.5 Mbps. Dette var en større dråbe på omkring 42%, men det var stadig mere end hurtigt nok til at streame Netflix i UHD.
 • Robust kryptering. Det leveres med 256-bit kryptering, en automatisk dræbskontakt og IPv6 og DNS lækagebeskyttelse, der beskytter dig mod enhver DNS-lækage, der forekommer.

8. Proton VPN-Gratis VPN med begrænsninger plus en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med Proton VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv proton vpn>
www.Proton VPN.com

Gratis prøveversion Begrænset gratis plan og en 30-dages pengene-tilbage-garanti
Servernetværk 3.024 servere i 69 lande
Samtidige enhedsforbindelser 10
Kan fjerne blokeringen Påfugl, YouTube, Spotify, Instagram og mere

Proton VPN tilbyder en helt gratis version til at teste VPN. Det leveres med ubegrænsede data og fungerer med et par platforme, som påfugl og Spotify. Selvom jeg ikke kunne få det til at fjerne blokering af regionale Netflix -biblioteker, Disney+eller Hulu.

Du får også et par anstændige sikkerhedsfunktioner, som kryptering og lækagebeskyttelse. Jeg testede 3 serverplaceringer og stødte ikke på nogen IP, DNS eller WebRTC lækager. Og det er udstyret med branchestandardprotokol til sikkerhed og hastigheder – Wireguard.

Det kommer dog med mange begrænsninger at opmuntre dig til at tilmelde dig en betalt plan. Nogle af disse inkluderer afdækkede hastigheder, adgang til servere i kun 3 lande og kun 1 enhedsforbindelse. Der er heller ingen dræbskontakt med den gratis plan.

Det sagt, Du kan undgå den gratis prøves begrænsning af Protonvpns 30-dages pengene-tilbage-garanti. For at få refusion var jeg nødt til at kontakte Proton VPN ved hjælp af deres supportformular. Efter 2 dage modtog jeg et svar via e -mail, og de accepterede min anmodning. Jeg havde mine penge tilbage om 10 dage.

Nyttige funktioner

 • Bekræftet politik uden logs. Plus, alle dens apps er open source og har gennemgået sikkerhedsrevisioner.
 • Gode ​​hastigheder. Under mine hastighedstest testede jeg dets Holland, USA og Japan -servere og oplevede aldrig langsommere hastigheder end 78.76 Mbps. Dette betyder, at du ikke oplever nogen irriterende forsinkelse eller afbrydelser, mens du gennemser internettet eller streamer dine foretrukne shows.

9. Hotspot Shield-Fast & Secure Hydra Protocol med en 7-dages gratis prøve og 45-dages pengene-tilbage-garanti

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med hotspot -skjold

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv hotspot shield>
www.Hotspot Shield.com

Gratis prøveversion 45-dages pengene-tilbage-garanti + en 7-dages gratis prøve
Servernetværk 1.800 servere i 80 lande
Samtidige enhedsforbindelser 5
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Det er også pålideligt til at fjerne blokering af de mest populære streamingsteder. Under mine tests var jeg i stand til at få adgang til os og Storbritannien Netflix, Disney+og BBC iPlayer let.

Der er et par muligheder for at prøve hotspot -skjold. Det har en annonce-understøttet gratis plan, men det leveres kun med 1 enhedsforbindelse og 3 serverplaceringer, så det er ikke godt til at fjerne blokering af globalt indhold. Der er også en 7-dages prøveplan, eller, Du kan teste det i 45 dage Brug af sin pengene-tilbage-garanti for lidt mere vrigrum.

Jeg sørgede for, at garantien blev hædret og anmodede om min refusion over 24/7 live chat. Agenten ville bare vide, hvorfor jeg ikke var tilfreds med tjenesten. Efter en kort forklaring blev min refusion godkendt, og jeg havde mine penge tilbage mindre end en uge senere.

Nyttige funktioner

 • Privat og sikker. Det har en streng politik uden logs og holder dine data sikre med en automatisk dræbskontakt og IP-lækagebeskyttelse. Selv hvis din forbindelse til VPN afbrydes, vil dine data aldrig blive afsløret.
 • Samtidige forbindelser. Betalte planer giver dig mulighed for at dække 5 enheder på tværs af din husstand på samme tid.

10. skjule.Mig-en anstændig gratis plan og en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med Hide.me VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv skjul.mig vpn>

Gratis prøveversion 30-dages pengene-tilbage-garanti + en begrænset gratis plan
Servernetværk 2.100 servere i 81 lande
Samtidige enhedsforbindelser 10
Kan fjerne blokeringen Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu og mere

Desværre skal du skjule.Mig tilbyder ikke en gratis prøve, men det har en begrænset gratis plan. Dette har næsten alt skjult.MEs sikkerhedsindstillinger, men det begrænser dig til 5 servere med 10 GB data pr. Måned. Det er anstændigt til en helt gratis plan, men var ikke nok til at give mig det fulde billede, hvorfor jeg valgte at prøve det med sin pengene-tilbage-garanti.

Du kan også teste det risikofri i 30 dage, når du tilmelder dig. Dette inkluderer alt, hvad det tilbyder, som ubegrænsede data, adgang til den fulde serverliste og dens hastighedsbrændende funktion, Bolt. Da jeg var færdig med at teste, kontaktede jeg kundesupport og anmodede om refusion. Efter at have anført grunden til at forlade den blev godkendt, og Jeg modtog refusionen på 5 dage.

Nyttige funktioner

 • Meget sikker. Der er en dræbskontakt og lækagebeskyttelse, plus, stealth -vagt. Dette giver dig mulighed for at begrænse eller blokere internetadgang til apps, når VPN ikke er tilsluttet.
 • Privatlivsbeskyttelse. Skjule.Mig er baseret i Malaysia, et privatlivsvenligt land uden for 14-Eyes jurisdiktion. Derudover har det en streng politik uden logs.

Hurtig sammenligningstabel: Bedste VPN -gratis forsøg

Nedenstående tabel giver en oversigt over VPN -gratis forsøg, herunder varighed og begrænsninger. Husk at Money-Back-garantier har ingen begrænsninger og giver dig en længere testperiode. Jeg har personligt testet alle disse pengene-tilbage-garantier og kan forsikre dig om, at de er pålidelige.

VPN Gratis prøvelsesvarighed Money-Back-garanti Betalingsoplysninger kræves Begrænsninger med gratis retssag
��Expressvpn 7 dage (kun mobil) 30 dage Ja, undtagen Android -gratis prøve Ingen MediaStreamer
��cyberghost VPN 1 dag (desktop)
3 dage (Android)
7 dage (iOS)
45 dage Til mobile enheder Kun 1 enhedsforbindelse
�� Privat internetadgang 7 dage (kun mobil) 30 dage Ja Ingen
Nordvpn 7 dage (Android) 30 dage Ingen Ingen
Surfshark 7 dage (Android, iOS, MacOS) 30 dage Ingen Ingen
Ipvansk 7 dage (mobil) 30 dage Ja Ingen
Privatevpn Ingen gratis prøve 30 dage Ja Ingen
Proton VPN Gratis plan 30 dage Ingen Lille servernetværk
Adgang til ikke populære streamingplatforme
Afdækkede hastigheder
Hotspot Shield 7 dage
Gratis plan
45 dage Gratis prøve: Ja
Gratis plan: Nej
Gratis prøve: Ingen
Gratis plan: Kun 3 serverplaceringer
skjule.mig Gratis plan 30 dage Ingen Lille servernetværk,
Ingen streaming,
10 GB data/måned

Tips til, hvordan man vælger den bedste VPN -gratis prøve

Gratis forsøg og pengene-tilbage-garantier for VPN’er kan variere i kvalitet; Nogle VPN’er udmærker sig i disse aspekter mere end andre. Her er de vigtigste elementer, du skal overveje, når du vælger den mest passende VPN -gratis prøve.

 • Ingen begrænsninger. Du skal være i stand til at få et godt billede af, hvad premium -versionen har at tilbyde. Det er temmelig almindeligt for VPN’er at begrænse deres funktioner til en gratis prøve, så sørg for at tjekke på forhånd, da der ikke er meget mening i at teste noget, der ikke er den fulde oplevelse.
 • Ingen betalingsinfo krævet. De bedste gratis forsøg kræver ikke nogen betalingsoplysninger. Hvis du vælger en gratis prøve, hvor du har brug for at give dine betalingsoplysninger, kan du automatisk blive opkrævet, hvis du glemmer at annullere efter din prøveperiode. Og hvis du ikke tilmeldte dig via VPNs websted, er du måske ikke dækket af deres refusionspolitik.
 • En lang prøveperiode. Se efter en gratis prøve på mindst 7 dage. Jo længere en gratis prøve, jo bedre kan du teste den. VPN -præstation adskiller sig fra dag til dag, så en længere gratis prøve er vigtig for at få et godt billede.
 • Let aflysning. En VPN -gratis prøve skal annulleres automatisk. Selvom dette ikke sker det meste af tiden, skal du prøve at kigge efter en gratis prøve, hvor annulleringsprocessen er problemfri eller ikke-spørgsmål,.
 • Intet fint print. Sørg for at kontrollere vilkårene og betingelserne for at undgå ubehagelige overraskelser. For eksempel kan du blive opkrævet ekstra, fordi du gik langt ud over dine downloadgrænser, eller du bliver muligvis nødt til at annullere inden for et bestemt vindue for at kvalificere dig til pengene-tilbage-garantien.
 • Fremragende kundesupport. Se efter VPN -gratis forsøg, der følger med 24/7 live chat support. På denne måde behøver du ikke spilde tid på at vente på et svar i en begrænset prøveperiode.
 • Hurtige hastigheder. Vælg en VPN, der allerede har et ry for hurtige hastigheder. På den måde behøver du ikke spilde tid på at prøve en VPN, der kæmper for at holde din forbindelse hurtigt nok til streaming, torrenting eller online browsing.
 • Enhedskompatibilitet. En god VPN -gratis prøveperiode giver dig mulighed for at prøve det på alle dine enheder og bør være tilgængelige i det mindste til Windows, MacOS, Android og iOS. Router support er en ekstra bonus, da dette giver dig mulighed for at sikre enhver enhed, der er tilsluttet dit hjemmenetværk.

VPN gratis forsøg, du skal undgå

Du skal altid være forsigtig med at vælge en VPN -gratis prøve. Jeg opdagede adskillige upålidelige VPN’er med sikkerhedsspørgsmål. I modsætning til dem på min liste, er dette risikable at bruge, da de kan logge og sælge dine online oplysninger til annoncører og andre tredjeparter. Jeg stødte også på nogle VPN’er, der foregiver at tilbyde en gratis prøve, men derefter opkræve dig alligevel.

Følgende VPN -gratis forsøg bør undgås:

 • Ivacy -har en 7-dages “gratis” prøve, men du skal betale et mindre gebyr for at bruge den. På toppen af ​​det, efter at prøveperioden er afsluttet, opkræver VPN automatisk dyre abonnementspriser.
 • Purevpn – mens jeg brugte sin gratis prøve, fandt jeg, at den har langsomme hastigheder og lækker IP/DNS -anmodninger. Desuden hævder VPN at opbevare nogen logfiler, men i en nylig sag anmodede FBI om data og fik poster over en brugers data fra PureVPN.
 • Sitelock -Der er ingen gratis prøve, og pengene-tilbage-garantien fungerer kun, hvis du kan bevise, at VPN ikke kunne udføre inden for de første 30 dage. Du skal sende en anmodning om skriftlig refusion, og Sitelock vil afgøre, om du får dine penge tilbage, så der er virkelig ingen garanti.

Hurtig guide: Sådan får du en VPN -gratis prøve i 3 nemme trin

 1. Download en VPN, der leveres med en gratis prøve.Jeg anbefaler ExpressVPN, da du kan teste alle dens funktioner risikofri i 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds, kan du nemt kræve en fuld refusion.
 2. Test din VPN. Få mest muligt ud af din gratis prøve ved at teste dens funktioner. Prøv for eksempel at teste ExpressVPNS ‘omfattende servernetværk og geoblokerende evner.
 3. Annuller din retssag eller beslut dig for at fortsætte. Kontakt kundesupport for at annullere din gratis prøve inden for tidsrammen eller vælge at fortsætte med et betalt abonnement.

Hvad med gratis VPN’er?

Gratis VPN’er giver dig mulighed for at bruge deres service på ubestemt tid uden nogen betalinger. De kan virke som en god mulighed, men jeg fraråder de fleste af dem. Ikke kun er de fleste VPN -funktioner begrænset, men de bombarderer ofte med annoncer og cookies, der bruges til at indsamle dine data. Gratis VPN’er kan også inficere din enhed med malware og vira. Jeg vil anbefale at undgå CrossVPN, Archie VPN og BetterNetVPN. Disse gratis VPN’er er kendt for at have indlejret malware i deres apps.

Kort sagt, De fleste gratis VPN’er sætter dit privatliv i alvorlig risiko og begrænser dine internetfunktioner markant markant. Nogle af disse inkluderer langsommere hastigheder, afdækkede data og ustabile forbindelser, så det er bedst at undgå dem.

Der er dog nogle gratis VPN’er, som vi anbefaler, da de tilbydes sammen med en premium -service. Du kan downloade disse VPN -tjenester helt gratis, Men de leveres med begrænsninger, såsom begrænset båndbredde og et mindre servernetværk. Jeg vil anbefale at teste deres premium-service ved at bruge deres pengene-tilbage-garantier. På denne måde behøver du ikke at håndtere de irriterende begrænsninger, som den gratis plan har.

FAQ af de bedste VPN’er med gratis forsøg

Har ExpressVpn og Cyberghost gratis forsøg?

Ja, de har begge gratis forsøg. ExpressVPN tilbyder en 7-dages gratis prøve til mobile enheder, hvorimod Cyberghost tilbyder en 1-dages gratis prøve til desktop og en 7-dages gratis prøve til mobile enheder.

Jeg vil dog anbefale at bruge deres pengene-tilbage-garantier for at få et bedre billede af VPN. En 1-dages gratis prøve er ikke lang nok til at teste en VPN, da dens præstation varierer fra dag til dag. Derudover leveres de gratis forsøg på mobile enheder med begrænsninger såsom No Kill Switch og ingen delt tunneling. En pengene-tilbage-garanti giver dig mulighed for at teste alle funktionerne i VPN på din iPhone, iPad og andre enheder uden begrænsninger.

Kan jeg se Netflix ved hjælp af en gratis VPN -prøve?

Ja, det er muligt at bruge VPN -gratis forsøg til at få adgang til Netflix -biblioteker over hele verden. Husk dog, at VPN -gratis forsøg ofte kommer med begrænsninger, der ikke tillader dig at teste den komplette service. Nogle gratis forsøg giver dig ikke fuld adgang til dets komplette servernetværk. På denne måde kan det være muligt, at du ikke kan bruge de servere, der arbejder med Netflix.

Alle VPN-gratis forsøg på denne liste fungerer med Netflix, men du bliver muligvis nødt til at bruge pengene-tilbage-garantien for at få adgang til denne funktion. I alle tilfælde giver en pengene-tilbage-garanti dig mulighed for at teste premium-tjenesten uden begrænsninger. Derudover giver det dig meget mere tid end en standardfri prøve (en pengene-tilbage-garanti er normalt 30 dage, mens gratis forsøg normalt ikke er længere end 7 dage).

Kan jeg bruge en VPN -gratis prøve uden et kreditkort?

Nogle VPN’er giver dig mulighed for at bruge en gratis prøve uden et kreditkort, mens nogle ikke gør det. De bedste gratis forsøg vil kun bede om en e -mail -adresse og ingen kreditkortoplysninger. De fleste VPN’er kræver dog kreditkortoplysninger for dig at teste dem. Du skal altid læse det fine udskrivning, før du starter en gratis prøve. Hvis der kræves kreditkortoplysninger, er det sandsynligt, at du straks opkræves, når din prøveperiode udløber.

Nogle af VPN-gratis forsøg på denne liste, der ikke beder om kreditkortoplysninger, er ExpressVPNs 7-dages gratis prøve (kun på Android), Cyberghosts 24-timers gratis prøve (kun på skrivebordet) og Nordvpns 7-dages gratis prøve (kun på Android).

Er gratis VPN -forsøg sikre?

Ja, for det meste er gratis prøve VPN’er sikre. Alle VPN’er på denne liste er blevet prøvet og testet for at sikre, at deres gratis forsøg og pengene-tilbage-garantier er 100% legitime og pålidelige. Plus, de tager de nødvendige skridt for at sikre, at deres brugers data er helt sikre. De bruger robust kryptering, IP/DNS -lækagebeskyttelse og automatiske dræbskontakter for at sikre, at tredjepart ikke kan få adgang til dine data. Desuden er VPN-gratis forsøg, der er inkluderet her, stadig dækket VPNS ‘strenge politikker uden loger, så dine data bliver ikke sporet eller delt.

Du skal dog huske på det Gratis forsøg fra premium, pålidelige VPN’er er meget sikrere end gratis VPN’er generelt. Helt gratis VPN’er bruger ofte andre midler til at tjene penge, som at bombardere dig med irriterende annoncer eller endda sælge dine data. Af disse grunde kan jeg varmt anbefale at bruge en velrenommeret VPNs gratis prøve eller pengene-tilbage-garanti i stedet.

Hvilken VPN har den længste gratis prøve?

Et par af mine listede VPN’er tilbyder gratis forsøg i op til 7 dage – det er usædvanligt at finde en VPN -prøve i længere tid. Hvis du leder efter en udvidet prøve, er den bedste mulighed at vælge en pengene-tilbage-garanti i stedet. Mange VPN’er tilbyder refusionsgarantier på mindst 30 dage. Mens du er nødt til at lægge penge ned, står du ikke over for de begrænsninger, som nogle gratis forsøg kommer med.

F.eks. Af denne grund vil jeg anbefale at bruge ExpressVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti i stedet, hvilket giver dig meget mere tid til komfortabelt at teste tjenesten.

Et andet tip er at Kombiner en gratis prøve med en pengene-tilbage-garanti for at forlænge den mængde tid, du skal teste VPN. I de fleste tilfælde kvalificerer du dig stadig til en pengene-tilbage-garanti, hvis du fortsætter med tjenesten efter din gratis prøve.

Kan jeg bruge en VPN -gratis prøve på en ildsted?

Du kan bruge en VPN -gratis prøve på en Firestick, hvis din VPN er kompatibel med en. De fleste af VPN’erne på denne liste har oprindelige apps til Firestick. Da gratis forsøg normalt er begrænset til en bestemt enhed, skal du muligvis bruge pengene-tilbage-garantien for at dette kan fungere. Du kan dog altid prøve at downloade VPN -appen til din Firestick og logge ind med dine gratis prøveoplysninger, hvis du har givet dem.

Hvordan annullerer jeg min VPN -gratis prøve?

Du kan annullere din gratis prøve på et par måder. Først og fremmest, hvis du ikke har leveret nogen betalingsoplysninger, vil din gratis prøve annulleres automatisk. Du behøver ikke at bekymre dig om at blive opkrævet.

Hvis den gratis prøve, du har valgt, kræver betalingsoplysninger, er der et par måder, du muligvis har brug for for at annullere. Nogle VPN’er giver dig mulighed for at annullere uden at kontakte kundesupport. Du finder normalt et link til annullering, når du er logget ind på din VPN -konto i din browser. Det meste af tiden udfylder du bare en formular og modtager en e -mail, der bekræfter refusionen.

Du skal muligvis også kontakte kundesupport. Hvis din VPN har en 24/7 live chat -service, er det normalt lettere at gøre det på den måde. Bare fortæl dem, at du vil annullere din gratis prøve, og de vil fortsætte med din anmodning. Nogle VPN’er kan bede din grund til at holde op, som normalt anmodes om til feedbackformål. Hvis du har ret til refusion, skal du spørge, hvor lang tid det tager at blive behandlet til bekræftelse.

Også, Husk, at aflysningsprocessen for mobile enheder kan være anderledes. Hvis du abonnerede på en VPN -service gennem Apple App Store eller Google Play, er du sandsynligvis nødt til at annullere dit abonnement gennem dem. Det betyder, at du bliver nødt til at overholde deres refusionspolitik, og din pengene-tilbage-garanti. Jeg anbefaler at tilmelde dig en gratis prøve via udbyderens websted, når det er muligt for at undgå vanskeligheder.

Kan jeg bruge en VPN -gratis prøve flere gange?

Teknisk set er det muligt. SurfShark giver dig mulighed for at bruge sin pengene-tilbage-garanti to gange, men du skal vente over 6 måneder mellem refusion, hvilket overhovedet ikke er ideelt. De fleste VPN’er lader dig kun bruge garantien en gang. Ved at tilmelde dig en ny e -mail -adresse og slette dine cookies hver gang, kan du bruge en VPN -gratis prøve mere end én gang. Du kan dog ende med at blive forbudt fra VPN -tjenesten Hvis de fanger dig, prøver du at tilmelde dig en gratis prøve flere gange, så jeg anbefaler det ikke.

Derudover beder flere VPN -tjenester om kreditkortoplysninger, så du bliver nødt til at have adskillige kreditkort for at tilmelde dig flere gange. Desuden har mange VPN’er stoppet deres gratis forsøg på grund af mennesker, der misbruger systemet på denne måde. Hvad du kunne gøre er at teste forskellige VPN -tjenester ved hjælp af deres gratis forsøg for at se, hvilken der fungerer bedst for dig.

Er der VPN -gratis forsøg for Indien og Kina?

Der er nogle, men ikke mange VPN’er fungerer i Kina, og mange VPN’er trak deres tjenester fra Indien på grund af politiske grunde. Hvis du vælger en VPN, der fungerer på disse steder, har du adgang til forsøgene og pengene-tilbage-garantier som andre steder. Tjek vores liste over de bedste VPN’er, der faktisk fungerer i Kina, og vores øverste VPN’er til Indien.

Husk dog, at VPN’er er forbudt i Kina, hvis regeringen ikke godkender dem, så du skal være forsigtig og læse lovene og reglerne i din region, før du downloader og bruger en der.

Indien forbyder ikke nogen VPN’er, men regeringen har implementeret datadelingslove, der har gjort det umuligt for mange VPN’er at overholde deres lover uden loger. Som et resultat har mange fjernet deres tjenester fra landet.

Hvad er begrænsningerne i en VPN -gratis prøve?

Der er forskellige begrænsninger, du kan have, mens du bruger en VPN -gratis prøve. Det kan være, at du har langsomme hastigheder, da du er begrænset til en mindre pulje af (overfyldte) servere. Desuden kan du have datakapsler, der kan resultere i, at din gratis prøve slutter efter et par timer, fordi du nåede grænsen. Derudover kan det være, at du ikke kan bruge specifikke funktioner såsom split tunneling og annonceblokkere.

Det er vigtigt at altid kontrollere vilkårene og betingelserne, før de forpligter sig til en VPN -gratis retssag for at undgå uønskede overraskelser. For at undgå begrænsninger skal du bruge en pengene-tilbage-garanti i stedet. På denne måde kan du teste fuld service i en længere periode, som giver dig mulighed for virkelig at lære VPN at kende. Jeg testede refusionspolitikkerne for hver VPN på denne liste, og det var let at få mine penge tilbage hver gang.

Få den bedste VPN -gratis prøve i dag

Hver gratis prøve er forskellig, og nogle af dem leveres med en masse begrænsninger. Du bliver nødt til at læse det fine skrift, husk at annullere i tide for at undgå at blive opkrævet, eller du har ikke fuld adgang til VPN -funktioner.

Mens VPN -gratis forsøg på denne liste er gode muligheder, Test af en VPN ved hjælp af sin pengene-tilbage-garanti er den bedste måde at få den fulde oplevelse uden at betale noget. Du kan bruge det meget længere end en gratis prøve og er ikke begrænset på nogen måde.

Ud af de 50 VPN’er, mit team og jeg testede, anbefaler jeg ExpressVPN. Det tilbyder sikkerhedsfunktioner i verdensklasse og har et enormt servernetværk med hurtige hastigheder til enhver form for online aktivitet. Og vigtigst af alt, det har en 7-dages gratis prøve og en pålidelig pengene-tilbage-garanti. Du kan Test det helt risikofri. Hvis du ikke er tilfreds, har du 30 dage til at kræve en fuld refusion.