Bedste VPN gratis 2023

De bedste gratis VPN -tjenester i 2023

Du skal dog altid vide, hvad VPN’er faktisk gør bag kulisserne. Enkelt set krypterer de al din trafik, skjuler den for din internetudbyder og kan praktisk talt flytte dig ved at sende dig gennem en af ​​deres egne servere overalt i verden. At alle koster penge, så det er værd at være opmærksom på, hvordan din gratis VPN finansieres. Vælg den forkerte udbyder, og du gør måske dig selv mere skade end godt.

Bedste gratis VPN for 2023: overkommelig risikofri privatliv

Det kan være risikabelt at bruge en gratis VPN. Men du behøver ikke at gå på kompromis med dit privatliv med en gratis version af en premium VPN -service.

Attila Tomaschek

Attila er personaleforfatter til CNET, der dækker software, apps og tjenester med fokus på virtuelle private netværk. Han er en talsmand for digitalt privatliv og er citeret i online -publikationer som Computer Weekly, The Guardian, BBC News, HuffPost, Wired og TechRepublic. Når han ikke tapper væk på sin bærbare computer, nyder Attila at tilbringe tid med sin familie, læse og samle guitarer.

Ekspertise Attila har næsten et årti’s oplevelse værd med VPN’er og har dækket dem til CNET siden 2021. Som CNETs VPN -ekspert tester Attila strengt VPN’er og giver læsere råd om, hvordan de kan bruge teknologien til at beskytte deres privatliv online og

Rae Hodge tidligere seniorredaktør

Rae Hodge var seniorredaktør hos CNET. Hun førte CNETs dækning af privatlivets fred og cybersikkerhedsværktøjer fra juli 2019 til januar 2023. Som en datadrevet efterforskningsjournalist om software- og serviceteamet gennemgik hun VPN’er, adgangskodestyrere, antivirus-software, anti-overvågningsmetoder og etik inden for tech. Før han kom til CNET i 2019, tilbragte Rae næsten et årti på at dække politik og protester for AP, NPR, BBC og andre lokale og internationale forretninger.

Attila Tomaschek ,
Sept. 5, 2023 5:00 a.m. Pt
12 min. Læs
Bedste gratis VPN
Se på protonvpn
Expressvpn
Bedste samlede VPN med en gratis prøve
Se på ExpressVPN
Bedste billige VPN med en gratis prøve
Se på Surfshark
De fleste platformkompatible VPN med en gratis prøve
Se på Nordvpn
NY! CNET Shopping Extension
Få den laveste pris på alt
Tilføj CNET -shopping

Ikke alle vil abonnere på en VPN og betale et månedligt eller årligt gebyr. Derfor er ideen om at bruge en 100% gratis VPN fristende. Men det er næsten umuligt at finde en gratis VPN -service, der ikke går på kompromis med ydeevne og brugervenlighed. Gratis VPN’er kunne indlæses med malware eller sælge dine data, plus de typisk begrænser mængden af ​​data, du kan bruge, og de er sandsynligvis ikke så hurtige som en betalt premium -service. Men hvis du vil spare penge, er der flere pålidelige VPN -tjenesteudbydere, der står op til vores år med streng test. Når det er sagt, anbefaler den eneste gratis VPN CNET på dette tidspunkt Proton VPNs gratis niveau, fordi det er sikkert, fungerer godt og indfører ikke grænser for hastighed eller brug.

Brug af bare enhver tilfældig gratis VPN kan komme med masser af risici. Det er ikke værd at nøjes med en usikker gratis VPN bare for at spare et par dollars hver måned. Derfor anbefaler vi at drage fordel af gratis forsøg, pengene-tilbage-garantier eller gratis abonnementsniveauer, der er tilgængelige fra vores liste over betroede VPN-udbydere. Når du vælger en VPN -service, skal du altid lægge kvalitet og din online sikkerhed inden omkostningerne. Med det i tankerne tilbyder alle vores top anbefalede VPN-tjenester enten en 30-dages vurderingsforsøg eller en gratis version af den betalte service.

Bedste gratis VPN -tjenester i 2023

Protonvpn

Bedste gratis VPN

Proton VPNs gratis niveau er den eneste virkelig gratis VPN, vi har stødt på, der er værd at bruge. Det er sandt, det mangler støtte til torrenting og inkluderer ikke alle klokker og fløjter som dets betalte abonnementer, men Proton VPNs gratis niveau er sikker og lægger ikke grænser for hastighed, data eller brugstid som de fleste andre gratis VPN’er gør. Og Proton VPN sporer ikke dig eller serverer dig annoncer som andre gratis VPN’er gør. Vi var endda i stand til at få adgang til Netflix ved hjælp af Proton VPNs gratis servere. Gratis brugere får adgang til servere i tre lande (USA, NL og JP) og kan forbinde en enhed ad gangen.

Hvordan vi tester gratis VPN’er

Når vi evaluerer en gratis VPN, er det vigtigste, vi ser på, hvor sikker VPN er at bruge. Med andre ord ønsker vi at være så sikre som muligt, at VPN ikke logger brugerdata eller sælger dem til eksterne parter, og vi ønsker at sikre, at krypteringen, som VPN anvender, er op til branchestandarder. Vi tester for lækager og for at se, om privatlivsfunktioner som en dræbskontakt fungerer korrekt. Vi vurderer også, hvor nyttig den gratis VPN er for den gennemsnitlige bruger, i praktisk forstand. Er det hurtigt nok til generel browsing? Tillader det streaming? Har det data eller brugsbegrænsninger? En god gratis VPN er sikker at bruge og er faktisk nyttig, fordi den ikke pålægger anmassende begrænsninger, der gør det i det væsentlige ineffektivt som en VPN.

Andre VPN’er, vi testede

De ekstra VPN’er, der er anført nedenfor, er ikke gratis VPN’er i traditionel forstand. Snarere er de alle VPN’er i topklasse, der tilbyder gratis forsøg og pengene-tilbage garantier, så du kan prøve dem risikofri i en begrænset periode.

Expressvpn

Expressvpn

Bedste samlede VPN med en gratis prøve

  • Seneste test: Ingen lækager detekteret i 2022 tests, 18% hastighedstab i 2023 tests
  • Netværk: 3.000 plus-servere på 160 lokationer i 94 lande
  • Jurisdiktion: Britiske Jomfruøer
  • Pris: 5 Samtidige forbindelser til $ 13 pr. Måned, $ 60 for seks måneder eller $ 100 for et år (nuværende rabat: 3 måneder gratis). 2-årige abonnementer tilgængelige.

Takket være sin samlede præstation og imponerende sikkerhed er ExpressVPN vores nuværende redaktørers valg VPN. Ligesom Nordvpn har Express ikke en standard prøveperiode, men det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Det har også i øjeblikket et tilbud i tre måneder gratis eller 15 måneder til prisen på 12. Dette er den bedste VPN til at levere stærk databeskyttelse gennem bedste-i-klassen kryptering. Der er dog en advarsel: Hvis du tilmelder dig ExpressVPN ved at downloade appen på en iOS- eller Android-enhed, får du en syv-dages gratis prøve der. Dette fungerer kun i visse lande, inklusive USA. Det fungerer på alle slags operativsystemer.

Surfshark

Bedste billige VPN med en gratis prøve

  • Seneste test: Nul datalækager i 2022 tests, 40% internethastighedstab i 2023 tests
  • Netværk: 3.200 plus i 100 lande
  • Jurisdiktion: Holland
  • Pris: Ubegrænsede forbindelser til $ 48 for det første år (derefter $ 60 årligt) eller $ 13 pr. Måned. 2-årige abonnementer tilgængelige.

Surfshark kan prale. Vi er især interesseret i udrulningen af ​​dets Nexus -netværk, hvis dynamiske multihop, IP Randomizer og IP Rotator -funktioner kan give dig et par ekstra lag af beskyttelse, mens du bruger VPN. Surfsharks markant billigere pris tjente det CNETs redaktørers valg for bedste værdi VPN. Surfshark tilbyder en 7-dages gratis prøve, hvis det downloades gennem App Store eller Google Play Store. Ligesom ExpressVPN og søsterfirmaet Nordvpn tilbyder Surfshark også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Nordvpn

De fleste platformkompatible VPN med en gratis prøve

Nordvpn er en die-hard tung-hitter og et af de mest anerkendte mærker inden for det virtuelle private netværksfelt. Dens to-årige plan koster mere end Surfshark, men mindre end Express, og det har et enormt netværk af servere, der konstant bliver hurtigere og mere sikker. Det er også let den mest pålidelige og bedste freemium VPN, vi har testet.

Faktorer, der skal overvejes i en gratis VPN

Privatliv

Den primære overvejelse for enhver VPN skal være privatlivets fred. Hvis en gratis VPN ikke er i stand til tilstrækkeligt at beskytte dit online privatliv, er denne VPN ubrugelig. Som minimum skal din VPN anvende industristandard AES 256-bit kryptering sammen med at tilbyde grundlæggende beskyttelse af privatlivets fred som en dræbskontakt, DNS-lækagebeskyttelse og en politik uden logs. Disse grundlæggende standarder skal inkluderes i enhver gratis VPN, du overvejer. For kritiske privatlivets behov vil du også have en VPN-udbyder, der er baseret i en privatlivsvenlig jurisdiktion og har en RAM-kun serverarkitektur. Se også efter en VPN, der gennemgår regelmæssige sikkerhedsrevisioner fra tredjepart, da revisioner kan hjælpe med at styrke tillid til VPN’s evne til at beskytte sine brugers privatliv. Det er vigtigt at lave din research og sørge for, at virksomheden bag den gratis VPN, du overvejer, er legitim og ikke sporer og sælger dine data.

Fart

Hastigheden på din VPN kan have en stor effekt på aktiviteter som streaming, download, videokonferencer, spil og generel webbrowsing. For at holde tingene i gang så glat som muligt, vil du kigge efter en VPN, der vil have så minimal indflydelse på dine almindelige internethastigheder som muligt. Mange gratis VPN’er sætter begrænsninger på hastigheder, men der er nogle – som Proton VPN – der gør det ikke. I sådanne tilfælde kan du faktisk opnå anstændige hastigheder.

Anvendelighed

En god gratis VPN skal køre glat og være let at bruge uanset din tekniske ekspertise. Det skal også være fri for alvorlige begrænsninger, der forhindrer, at det gør det, du har brug for det til at gøre.

Gratis VPN -ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste gratis VPN?

Proton VPNs gratis niveau er den eneste gratis VPN, vi er stødt på indtil videre, der er værd at bruge. Det koster en masse penge at betjene en VPN, og gratis VPN -tjenester kompenserer normalt for manglen på abonnementsindtægter ved at sælge brugerdata. Og ud over at være begrænset i brugervenlighed og lys over sikkerhed, er mange gratis VPN’er fronter til malware -distribution, hvorfor det generelt er bedst at undgå dem. Proton VPNs ubegrænsede gratis niveau er dog hurtigt, sikkert og kan bruges til de fleste online aktiviteter, herunder streaming Netflix. Men hvis du er på et budget og ønsker adgang til en premium VPN -løsning, kan du også se på vores valg til de bedste billige VPN’er.

Hvorfor bruge en prøve i stedet for en gratis VPN?

Ophold i arenaen for betroede udbydere af test-diving gratis versioner af sikre produkter kan virke besværlige, men med et VPN-marked dette konkurrencedygtige er der ingen bedre måde at finde den rigtige pasform til dig. Og det er bedre end at give dine login og gennemse historie til en upålidelig enhed.

Hvorfor skal du ikke bruge en gratis VPN

1. Gratis VPN’er er simpelthen ikke så sikre

Gratis VPN’er kan være meget farlige. Hvorfor? For for at opretholde den hardware og ekspertise, der er nødvendig til store netværk og sikre brugere, har VPN -tjenester dyre regninger at betale. Som VPN -kunde betaler du enten for en premium VPN -service med dine dollars, eller du betaler for gratis tjenester med dine data. Hvis du ikke bestiller ved bordet, er du på menuen.

Cirka 86% af gratis iOS- og Android VPN -apps – der tegner sig for millioner af installationer – har uacceptable privatlivspolitikker, lige fra en simpel mangel på gennemsigtighed til eksplicit at dele brugerdata med kinesiske myndigheder, ifølge to uafhængige 2018 -undersøgelser af gratis VPN -apps fra Top10Vpn. Yderligere 64% af de gratis VPN -apptilbud havde ingen web -tilstedeværelse uden for deres App Store -sider, og kun 17% svarede på kundesupport -e -mails.

I juni 2019 bragte Apple angiveligt hammeren ned på apps, der deler brugerdata med tredjepart. Men 80% af de 20 bedste VPN -apps i Apples App Store ser ud til at bryde disse regler, ifølge en juni -opdatering om Top10VPN -undersøgelsen.

I 2021 blev 77% af apps markeret som potentielt utrygt i Top10VPN VPN -ejerskabsundersøgelsen – og 90% af dem,.

“Google Play -downloads af apps, vi markerede som potentielt utrygge, er steget til 214 millioner i alt, raket med 85% på seks måneder,” lyder rapporten. “Månedlige installationer fra App Store holdt stabilt på omkring 3.8 mio.”

På Android repræsenterer 214 millioner downloads en masse bruger login -data, der er afskåret fra uvidende frivillige. Og hvad er en af ​​de mest rentable ting, man kan gøre med store skår af bruger login -data?

2. Du kan fange malware

Lad os få dette ud af vejen lige nu: 38% af de gratis Android VPN’er indeholder malware – på trods af de sikkerhedsfunktioner, der tilbydes, fandt en CSIRO -undersøgelse fundet. Og ja, mange af disse gratis VPN’er var meget bedømte apps med millioner af downloads. Hvis du er en gratis bruger, er dine odds for at fange en grim fejl større end 1 ud af 3.

Så spørg dig selv, hvad der koster mindre: En sikker VPN -service for omkring $ 100 om året, eller at ansætte et identitetstyveri -genoprettelsesfirma, efter at nogle Chump stjæler dit bankkonto -login og personnummer?

Men det kunne ikke ske med dig, ikke? Forkert. Mobile ransomware -angreb skyrocketing. Symantec opdagede mere end 18 millioner mobile malware-forekomster i 2018 alene, hvilket udgjorde en stigning på 54% over året i varianter. Og i 2019 bemærkede Kaspersky en 60% stigning i adgangskodestjælende trojanere.

Men malware er ikke den eneste måde at tjene penge på, hvis du kører en gratis VPN -service. Der er en endnu lettere måde.

3. Ad-Valanche

Aggressiv reklamepraksis fra en gratis plan kan gå ud over at blive ramt med et par irriterende pop-ups og hurtigt veer ind i farligt territorium. Nogle VPN’er sniker annonce-serverende trackers gennem smuthuller i din browsers medie-læsningsfunktioner, som derefter forbliver på din digitale sti som en fængselsvarden i en B-klasse genindspilning af flugt fra Alcatraz.

Hotspot Shield VPN tjente en vis smertefuld berygtethed for sådanne beskyldninger i 2017, da det blev ramt af en Federal Trade Commission-klage (PDF) for overtrædelse af overtrædelse af privatlivets fred i at betjene annoncer. Carnegie Mellon University-forskere fandt, at virksomheden ikke kun havde en bagt bagdør, der blev brugt til hemmeligt.

Da historien brød, nægtede Hotspot-moderselskabet Anchorfree forskernes fund i en e-mail til ARS Technica: “Vi omdirigerer aldrig vores brugers trafik til nogen tredjepartsressourcer i stedet for de websteder, de havde til hensigt at besøge. Den gratis version af vores hotspot Shield -løsning åbent og tydeligt siger, at den er finansieret af annoncer, men vi opfanger ingen trafik med hverken den gratis eller premium -version af vores løsninger.”

Anchorfree har siden tilbudt årlige gennemsigtighedsrapporter, selvom deres værdi stadig er op til læseren. For nylig var Hotspot Shield imidlertid blandt bare en håndfuld VPN-apps, der blev fundet at respektere brugernes afvisning af at tillade ad-tracking. I en undersøgelse fra november 2021 fra TOP10VPN, respekterede kun 15% af gratis VPN-apps iOS-brugernes valg, da de afviste frivillig ad-tracking. Resten af ​​de gratis VPN -apps, der er testet af Top10VPN, ignorerede simpelthen brugere ‘ikke sporer anmodninger.

Selv hvis det er muligt kreditkortsvindel er ikke et problem, har du ikke brug for pop-ups og annonce-lag, der vejer dig ned, når du allerede har fået at tackle et andet stort problem med gratis VPN’er.

4. Buffering. Buffering. Buffering

En af de største grunde til, at folk får en VPN, er at få adgang til deres foretrukne abonnementstjenester eller streamingwebsted – Hulu, HBO, Netflix – når de rejser til lande, hvor disse virksomheder blokerer adgang baseret på din placering. Men hvad er poenget med at få adgang til det geo-blokerede videoindhold, du har betalt for, hvis den gratis VPN-service, du bruger, er så langsom, at du ikke kan se det, på trods af en god internetforbindelse?

Nogle gratis VPN’er har været kendt for at sælge din båndbredde, hvilket potentielt sætter dig på den lovlige krog for hvad de end gør med det. Det mest berømte tilfælde af dette var Hola VPN, der blev fanget i 2015 stille og stjal brugernes båndbredde og solgte det, lejesoldatstil, til uanset gruppe, der ville indsætte brugerbasen som et botnet.

Dengang indrømmede Hola CEO Ofer Vilenski, at de havde været af en “spammer”, men hævdede i et langvarigt forsvar, at denne høst af båndbredde var typisk for denne type teknologi.

“Vi antog, at det ved at oplyse, at Hola er et [peer-to-peer] -netværk, det var tydeligt, at folk delte deres båndbredde med samfundsnetværket til gengæld for deres gratis service,” skrev han.

Hvis det ikke er nok at blive presset i brug som en del af en botnet til at bremse dig, betaler gratis VPN -tjenester også normalt for færre VPN -serverindstillinger. Det betyder, at din trafik generelt hopper rundt længere mellem fjerne, overfyldte servere eller endda venter bag trafikken for betalte brugere.

For at afslutte det er abonnementsstrømningsteder kyndige for dem, der prøver at snige sig ind i deres videotjenester gratis. Disse tjenester blokerer rutinemæssigt et stort antal IP-adresser, de har identificeret som tilhørende Turnstile-Jumping Freeloaders. Gratis VPN’er har ikke råd til at investere i en lang liste med friske IP -adresser for brugerne, som en betalt VPN -service kan.

Det betyder, at du muligvis ikke engang kan logge ind på en streamingtjeneste, du har betalt, hvis din gratis VPN bruger et uaktuelt parti IPS. Held og lykke med at få HBO Max til at indlæse den VPN -forbindelse.

5. Betalte muligheder bliver bedre hele tiden

Den gode nyhed er, at der er en masse solide VPN’er på markedet, der tilbyder en række funktioner, afhængigt af dine behov og budget. Du kan gennemse vores ratings og anmeldelser for at finde den rigtige VPN -software til dig. Hvis du leder efter noget mobilspecifikt, har vi afrundet vores foretrukne mobile VPN’er til 2023 .

Hvis du gerne vil have en grunning, før du beslutter, hvilken service der skal droppe kontanterne, har vi en VPN -købers guide til at hjælpe dig.

De bedste gratis VPN -tjenester i 2023

Dette er de bedste gratis VPN’er – men kan de matche betalte udbydere?

Bedste gratis VPN

(Billedkredit: Shutterstock)

Gratis VPN -tjenester virker som den perfekte løsning, især hvis du er ny til online -privatlivets fred. Sammenlignet med de allerbedste VPN’er – som kræver betaling – er alt hvad du behøver for at komme i gang med en gratis VPN en e -mail -adresse og ingen kreditkortoplysninger.

Du skal dog altid vide, hvad VPN’er faktisk gør bag kulisserne. Enkelt set krypterer de al din trafik, skjuler den for din internetudbyder og kan praktisk talt flytte dig ved at sende dig gennem en af ​​deres egne servere overalt i verden. At alle koster penge, så det er værd at være opmærksom på, hvordan din gratis VPN finansieres. Vælg den forkerte udbyder, og du gør måske dig selv mere skade end godt.

De bedste gratis VPN’er er typisk ‘freemium’ versioner af betalte tjenester. Du får begrænsede funktioner og potentielt nogle databegrænser, men du kan stole på, at de er sikre og sikre. Hvis du planlægger at bruge din VPN til streaming eller 24/7 beskyttelse. For sjældne brugere kan en af ​​de kvalitetsfrie VPN’er, der er anført længere nede på denne side, dog være alt hvad du har brug for.

De bedste udbydere generelt

De tre udbydere nedenfor – Expressvpn, Surfshark og Nordvpn -er vores højest rangerede VPN’er generelt. Mens de får betalte produkter, inkluderer de 30-dages pengene-tilbage-garantier, som giver dig mulighed for at prøve dem risikofri i en måned. Tror ikke, det er værd at dine penge? Bare kræv en fuld refusion – ingen spørgsmål stillet.

1. ExpressVPN-prøve vores #1 VPN-risikofri i 30 dage
Expressvpn er vores #1 VPN af en grund. Det tilbyder klasseledende privatlivsfunktioner, fjerner blokering af tonsvis af streamingsteder og har intuitive apps på et stort udvalg af enheder. Det inkluderer endda en fremragende adgangskodeadministrator til at holde alt sikkert.

Techradar-læsere, der tilmelder sig den 12-måneders plan, får 3 måneder gratis samt 1 års cloud -backup med tilladelse fra Backblaze. Plus, hvis du ikke er sikker, kan du teste det risikofri med sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. Surfshark – Den bedste billige VPN fungerer godt
Surfshark tilbyder en tiltalende kombination af prisfastsættelse af forhandlinger, tonsvis af privatlivsfunktioner og hurtige, pålidelige forbindelser. Du kan også bruge et abonnement på ubegrænsede enheder, og dets streamingydelse er uovervindelig til prisen.

For dem, der leder efter et billigere alternativ til ExpressVPN, er Surfshark et godt valg-og du har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan give det et testdrev.

3. Nordvpn-Sikkerhedsfokuseret VPN-gigant
Nordvpn er verdens mest berømte VPN af en grund. Med over 5.000 servere over hele verden, seriøst sikre apps plus tiltalende ekstra funktioner som Meshnet og Double VPN, er det en fremragende privatlivspakke.

Med hensyn til pris sidder det mellem ExpressVPN og Surfshark, og det tilbyder ofte kortsigtede prisrabatter. Ligesom vores andre to anbefalede udbydere, tilbyder Nordvpn en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve, før du forpligter dig.

Er gratis VPN’er sikre?

Det hele koger ned, som gratis VPN du vælger. Mens der er et par anstændige, er de meget antallet af tvivlsomme, annoncerede apps uden baggrund og ingen privatlivspolitikker. Hvad mere er, disse kan høste dine data – nøjagtigt det modsatte af det, du vil have fra en VPN.

Derfor har vi taget os tid til at gennemgå tonsvis af gratis VPN -tjenester, både gode og dårlige. Vi ved nøjagtigt, hvor populære udbydere imponerer og skuffer, og med den viden har vi samlet denne omfattende guide, som vi anser for at bruge.

Den bedste udbyder til dig skal testes fuldt ud og bevist at være sikker, men din beslutning afhænger også af, hvad du leder efter fra din gratis VPN. For eksempel har de, der ønsker at streame oversøiske Netflix, sandsynligvis have brug for Privadovpn, mens de, der leder efter ubegrænsede data, foretrækker proton VPN. Så alt hvad du skal gøre er at fortsætte med at rulle for at lære mere og tage dit valg.

22. august 2023 Opdateringsnotater

Det frie VPN -landskab er temmelig stabilt i øjeblikket, hvor vores øverste valg opretholder fremragende ydelse. Privadovpn er stadig bemærkelsesværdigt godt til at fjerne blokering af streamingindhold, og Proton VPN Free er stadig en meget pålidelig mulighed for dem, der ønsker ubegrænsede data og et mere etableret navn.

Vi har også kontrolleret alle numre og data for at sikre, at du får de mest nøjagtige oplysninger, så du kan tage den rigtige beslutning.

Vores komplette liste over de bedste gratis VPN’er

1. Privadovpn fri

Den bedste gratis VPN tilgængelig i dag

Lande: 10 | Serverplaceringer: 13 | Maksimale enheder understøttet: 1 | Tilgængelig på: Windows, Mac, iOS, Android, Linux | Datagrænse: 10 GB pr. Måned (+ langsom ubegrænset data) | 24/7 live chat: Nej, ofte stillede spørgsmål og e -mail tilgængelig

Eksklusivt tilbud
Ubegrænsede data med 10 GB i fuld hastighed
I stand til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingsteder
Imponerende forbindelseshastigheder
Enkle, men intuitive apps
Mobilapps er ikke enormt kraftfulde
Kun en enhed tilladt pr. Plan
Grunde til at tilmelde sig:

Du leder efter en gratis Netflix VPN. Fra vores test er Privadovpn den eneste gratis VPN til pålideligt at fjerne blokering af Netflix (og andre).

Du vil have masser af privatlivsfunktioner. Mens Privadovpn pålægger nogle grænser, er alle de væsentlige som split tunneling og en dræbskontakt til rådighed gratis og betalte brugere.

Du har et behov for hastighed. Topping ud på omkring 350 Mbps er Privado varm på hælene på mange betalte VPN’er, så meget mindre gratis udbydere. I det virkelige liv betyder det, at du aldrig vil bemærke, at det er på.

Grunde til at undgå:

Du har brug for virkelig ubegrænsede data. Mens Privado teknisk tilbyder ubegrænset brug, hvis du bruger mere end 10 GB i en måned, bliver du begrænset til en enkelt ‘nødsituationsserver’ med meget lave hastigheder.

Du kræver fremragende mobile apps. Selvom de er stabile og fungerer perfekt, mangler Privadovpns mobile tilbud forfining af nogle rivaler.

Endelig score: ⭐⭐⭐⭐⭐

Sammenlignet med betalte udbydere, Privadovpn fri falder lidt kort, men for en helt gratis VPN er det absolut uovertruffen. Det skal ses, at dens streamingpræstation bliver troet, og til den daglige brug af privatlivets fred Det er problemfrit. Absolut værd at prøve.

Nykommerne til VPN-industrien har en tendens til at tage nogen tid at vokse, men på trods af at de kun blev grundlagt i 2019, er Privadovpn hurtigt blevet en magtfuld og velkendt udbyder. I vores praktiske Privadovpn-anmeldelse fandt vi, at den betalte service var ganske imponerende, men hvad der virkelig skiller sig ud er den privadovpn gratis plan.

Først og fremmest tilbyder Privadovpn Free alle de vigtige privatlivsfunktioner, du har brug for for at forblive sikker online. En dræbskontakt blokerer for enhver trafik, der kommer igennem, hvis VPN mister forbindelsen, og split tunneling giver dig mulighed for at rute nogle apps gennem VPN, mens du udelukker andre. Det er også en hurtig VPN, der toppede på omkring 350 Mbps i vores test.

I sin kerne er Privadovpn bygget omkring AES-256-kryptering, som er industristandarden. Kort sagt, selvom din trafik opfanges. OpenVPN- og Wireguard -protokoller er begge tilgængelige, og mens de fleste brugere nu vil bruge Swift og Secure Wireguard, er det rart at have OpenVPN som en mulighed.

Når man sammenligner den med konkurrencen, falder et af de få steder, at Privadovpn falder bag den nære rival Proton VPN. Proton sætter ingen datagrænser, mens Privado-kasketter fuldhastighedsforbindelser til 10 GB om måneden. Men hvis du går over dette, vil du stadig være i stand til at gennemse – omend begrænset til en træg 1 Mbps.

Privadovpns feststykke er imidlertid dets utrolige streamingoptræden. Gratis VPN’er begrænser typisk denne form for blokerende magt til deres betalte planer, men i vores test fandt vi, at Privados gratis plan er i stand til at få adgang til os Netflix fra hele verden, og kunne også få adgang til streamingsteder som BBC iPlayer.

Du får også en generøs spredning af serverplaceringer med 13 byer beliggende i 10 lande, herunder USA, UK, Canada, Frankrig og mere. Det er bedre end Proton VPNs 3 placeringer, men kan ikke matche betalte udbydere som ExpressVPN eller Surfshark, der kan prale af 100 eller mere.

Det er værd at bemærke, at selvom Privadovpn har en robust nul-logging-politik, er dette endnu ikke beviset ved en uafhængig revision. Dette skyldes tilsyneladende den forstyrrelse, som en revision kan forårsage, og som en ny tjeneste er Privado med til at udvikle sig yderligere, før han ofrer en betydelig mængde tid til en revision.

For en gratis VPN tilbyder Privadovpn Free den mest omfattende pakke på markedet. Med de eneste reelle begrænsninger, der er begrænset hurtige data, et mindre antal servere og kun en enkelt enhed, der er tilladt på hver plan, er det værd at prøve – især hvis du er efter en Netflix VPN gratis.

Stryg for at rulle vandret

Privadovpn Free: Key Review Metrics

Egenskaber Kommentarer Bedømmelse
App Design Smart, enkelt design, der er tiltalende på desktop og mobil. ⭐⭐⭐⭐⭐
Privatliv og sikkerhed Industristandard kryptering og must-have-funktioner som en dræbskontakt plus en god nul-logging-politik. Manglen på en revision er dog en mindre negativ. ⭐⭐⭐⭐
Brugervenlighed Apps er godt lagt, hvilket er perfekte dem, der er nye til VPN, men det er let at få adgang til indstillinger for mere erfarne brugere til at tilpasse funktioner. ⭐⭐⭐⭐⭐
Ydeevne Hurtigere end mange gratis VPN’er – men hænger lidt bagudbetalte udbydere. ⭐⭐⭐⭐
Unblocking Ganske enkelt uovertruffen ikke -blokerende kraft, når det kommer til gratis VPN’er. ⭐⭐⭐⭐⭐
Support Kapabel supportagenter, men webstedet mangler med hensyn til detaljerede artikler. ⭐⭐⭐⭐