Bedste VPN -udbydere af september 2023 | Vores top 5

Surf på dine telefoner, tabletter og bærbare computere uden frygt for at blive fanget af malware -trusler. Dine filer og data på enheder er beskyttet af Wireguard -protokol som giver dig mulighed for endda at streame på offentlige forbindelser.

Bedste VPN’er i 2023

Top 10 VPN -udbydere

Ønsker at få adgang til blokerede websteder, spille begrænsede spil, skjule din IP -adresse, sikre data og beskytte dine enheder mod dataovertrædelser og derefter læse denne blog indtil den sidste. Du får at vide om de 10 bedste VPN’er til sikker browsing på internettet.

Uanset hvor du hører hjemme, kan du få adgang til begrænset indhold, mens du sidder hjemme hos dit hjem.

Dette er VPN’s vidundere; Du kan gennemse indhold fra hele verden ved fuldstændigt at gøre din nuværende placering privat.

Lad os diskutere yderligere, hvorfor mennesker over hele verden bruger VPN’er, og hvilke VPN’er der bruges vidt over hele kloden.

Sådan vælger du den rigtige VPN -service

Det er ret sund fornuft, at med antallet af VPN -brugere, der stiger, er mange VPN -udbydere tilgængelige for at tilbyde VPN -tjenester. Men spørgsmålet er, hvordan man vælger en VPN -service til. Hvilke funktioner skal vi kontrollere før en service? Antallet af servere og protokoller, der er tilgængelige for brugerne og meget mere.

Der er en bred vifte af muligheder tilgængelige på markedet, men her er en kort liste over, hvad du skal overveje, før du køber en plan.

 • Support til flere enheder.
 • Anonym browsing.
 • Adgang til geo-begrænset indhold.
 • Kill switch.
 • Ad Blocker .
 • Wireguard -protokol .
 • OpenVPN, IKEV2 og L2TP/IPSEC.
 • Ingen logfilpolitik .
 • Opdel tunneling.
 • Symmetrisk kryptering.
 • DNS lækagebeskyttelse .
 • IP -blanding.

Dette var en takeaway af, hvad der indeholder, du skulle kigge efter, før du køber en VPN -tjeneste. Nedenfor skal vi diskutere de bedste VPN’er i verden i 2023.

En hurtig liste over top 10 bedste VPN i verden i 2023

 1. Hurtigstvpn.
 2. Cyberghost.
 3. Tunnelbjørn.
 4. Expressvpn.
 5. Nordvpn.
 6. Surfshark.
 7. Privat internetadgang.
 8. Proton VPN.
 9. TORGUARD VPN.
 10. Skjule.mig vpn.

Kan du stole på disse VPN -tjenesteudbydere?

Nå, du kan blindt stole på disse under nævnte VPN-tjenester. Startende fra det allerførste indtil den sidste; Alle disse leverer de bedste tjenester over hele verden.

Du kan finde de funktioner, der er nævnt tidligere i ovenstående. Desuden er denne fortegnelse udført efter forskning, så der er ikke plads til fejl. I sidste ende er beslutningen din at tage. Du kan gennemgå deres websteder og vælge den bedste plan til din brug. Her er listen over de top 10 VPN -udbydere, vi har undersøgt.

Kommer mod de 10 bedste VPN’er og diskuterer detaljeret

1. Hurtigstvpn

Hurtigste VPN

Start fra FastestVpn som navnet antyder, er kendt for sin fantastiske VPN, der fjerner næsten alle de bedste apps og websteder. Dit internet Browsing er helt anonym og sikret med Wireguard Protocol, som er den bedste af alt.

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, kan du desuden benytte Penge-tilbage-garanti-tilbud Det er gyldigt i 15 dage. Gennemse enten webstedet eller download appen for nem adgang til tjenester.

Bortset fra dette kan du bruge offentlig Wi-Fi uden at skulle bekymre dig om at blive angrebet af malware -filer og links. Hver gang du bruger offentlige forbindelser, er det almindeligt at have tilfældige pop-ups og links, hurtigstvpn blokerer automatisk disse annoncer og pop-ups.

Til sidst er det i øjeblikket til salg med en lige 80% rabat på alle planer. Vælg det bedste og nyd anonym browsing.

2. Cyberghost

Cyberghost VPN

Få cyberghost til sikrede Wi-Fi-forbindelser og browsing. Denne tjenesteudbyder Arbejder på alle enheder og registrerer ikke IP -adresser, Webstedsbrugere ‘adgang, browserhistorik og brug af båndbredde. Hvad mere er, du kan bede om?

Med cyberghost kan du bruge op til 7 samtidige enheder uden internetbuffering. Det er let tilgængeligt for Android, Linux, iOS, Mac, Windows, Smart TV’er og smartphones Af alle slags operativsystemer.

3. Tunnelbjørn

Tunnel Bear VPN

Hvis du er ny til at bruge VPN -tjenester, er Tunnel Bear en god mulighed. Det er en populær VPN -servicemulighed, da den er kendt for sin magtfulde endnu lette funktioner.

Denne VPN løber i baggrunden mens du gennemser anonymt Offentlige og private forbindelser. Det har stærk AES 256 kryptering og kører revisioner dagligt.

4. Expressvpn

Express VPN

Dernæst kommer Express VPN, der er almindeligt kendt for sine tjenester over hele verden. De er forbundet med omkring 3000 servere med udvidede tjenester i mere end 160 lande. Brugere af ExpressVPN kan have adgang til flere enhedsforbindelser og gennemse indhold hvor som helst i verden.

Desuden er ExpressVPN klar til privatlivsbaserede tjenester og giver brugerne mulighed for at have ubegrænset adgang til alle slags blokeret indhold og websteder i ethvert land.

Skift let fra server til server og nyd det nyeste indhold hvor som helst i kloden, der i øjeblikket er blokeret af dit land.

5. Nordvpn

NORD VPN

Nordvpn tjener mest rimelige tjenester Til fantastiske priser. Du kan få adgang til ethvert websted eller spil og beskytte dine filer mod dataovertrædelser.

Denne VPN-udbyder hjælper mange store virksomheder, da der er en større chance for data og informationslækager i større organisationer.

Desuden er offentlige og åbne netværksstreaming helt sikkert med Nordvpn. Det har mere end 4900 servere og er spredt i mere end 50 lande.

6. Surfshark

Surfshark VPN

Surfshark anerkendes også af mange virksomheder, der bruger VPN -tjenester til at beskytte dataene fra både, virksomhedens og de ansatte.

Desuden kan du få adgang til Flere enheder uden nogen haltering. Dine oplysninger er sikre med Nordvpn og IP -adresser er skjult, så du kan gennemse sikkert.

Surf på dine telefoner, tabletter og bærbare computere uden frygt for at blive fanget af malware -trusler. Dine filer og data på enheder er beskyttet af Wireguard -protokol som giver dig mulighed for endda at streame på offentlige forbindelser.

Med sin 24/7 kundesupport, Du kan kontakte dem når som helst og hvor som helst.

7. Pia

Privat internetadgang

PIA VPN er kendt for sine uovertrufne tjenester over hele verden, uanset om du vil få adgang til dating-apps, blokerede spil, geo-begrænset indhold og meget mere. Det giver brugerne mulighed for at tilpasse deres sikkerhedsplaner i henhold til deres behov.

Det giver adgang til servere fra hele tværs 84 lande med en attraktiv brugergrænseflade, der kan bruges overalt i verden. På grund af dets initiativfunktioner anerkendes det af mange virksomheder at redde dem fra sikkerhedsbrud og trusler.

8. Proton VPN

Proton VPN

Proton VPN beskytter alles internetforbindelse og gennemser historie. Med sin Højhastighedsforbindelser, Du kan nyde ubegrænset indhold fra hundreder af lande.

Dette styrer også internettrafik og beskytter al brugerens adgangskode og data og holder det fortroligt. Så alle protonbrugere kan gennemse ukendte internetforbindelser. Proton VPN understøtter multi-platforme og forskellige operativsystemer.

Desuden er dine routere også beskyttet, så der er ikke en eneste chance for malware -filer og mistænksom software til at bryde dine enheder.

9. TORGUARD VPN

Tor vagt

Torguard VPN -udbyder har flere positive brugere, der roser deres tjenester. Det er kendt for at levere fremragende tjenester og forbindelser i topkvalitet for at beskytte enheder mod malware -angriber.

Med en anonym IP -adresse, der leveres af denne tjenesteudbyder, kan du gennemse sikkert og sikkert over hele kloden. Alle dine internetforbindelser er krypteret med ende til ende kryptering.

Det har stærke protokoller såsom Wireguard og OpenVPN og IKEV2. Med ubegrænset båndbredde og hastighed kan du nyde streaming uden nogen frygt.

Det understøtter alle slags operativsystemer såsom Windows, Mac, Android og iOS. Dine forbindelser er helt ufarlige og beskyttede, ingen tredjepart kan angribe enhederne, alt takket være Torguard VPN.

10. Skjule.mig vpn

Skjul.me vpn

Til sidst skal du skjule. mig. VPN har mange grunde til at være på listen over top 10 VPN’er. For det første tilbyder det et ekstremt niveau af sikkerhed og sikkerhed, så du kan surfe online uden at skulle bekymre dig om malware -trusler. Det har AES-256-beskyttelse og en dræbskontakt, der afskærer al den trafik, der toppede internetforbindelserne til at fungere ordentligt.

Derudover er det let at konfigurere og har et tilgængeligt layout og forbindelseshastigheder og hundreder af servere. Med alle disse funktioner kan du have Flere beskyttede enheder hvorpå du kan streame hvad du vil.

Du kan se indhold fra geo-blokerede lande, spille alle de blokerede spil og få adgang til webstedet, der er blokeret på din IP-adresse.

Typer af VPN -netværk

Der er flere typer VPN -tjenester til alle slags forhold. Lad os diskutere nogle af de almindelige typer.

1. Personlig VPN

Det er almindeligt kendt som forbruger VPN, da det beskytter alle dine filer og data, som du deler fra dine enheder til dine egne enheder.

2. Fjernadgang VPN

Det er almindeligt for virksomheder at bruge VPN’er, når de bruger offentlige og åbne netværk. Denne foranstaltning hjælper med at beskytte dataene fra alle computere og andre enheder, når en medarbejder deler oplysninger og data med private netværk.

3. Mobil VPN

Det ligner meget fjernadgang VPN; Det er dog designet til mobilbrugere, der skifter fra WAIF til cellulært netværk oftere.

Konklusion

En VPN er vigtig for virksomheder, der bruger offentlige netværk, da det beskytter enhedernes data, når medarbejderne deler oplysninger med private netværk. Det sikrer datasikkerhed og privatliv ved at skabe en sikker, krypteret forbindelse, hvilket forhindrer uautoriseret adgang og potentielle trusler, mens man navigerer gennem mindre sikre online miljøer.

Så dette handlede om de 10 bedste VPN’er i verden, vælg VPN -tjenesten med omhu og beskyt dine enheder for enhver pris.

Del dette indlæg

Forfatter

David Barker krydret forretningsteknologiekspert, vævning af innovation i virksomhedslandskaber. Med et strategisk tankesæt udnytter han teknologi til at skabe effektivitet og vækst. Navigering i skæringspunktet mellem forretning og teknologi for at forme succes.

Kommentarer (0)

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereret. Spammy og Bot indsendte kommentarer slettes. Indsend venligst de kommentarer, der er nyttige for andre, og vi godkender dine kommentarer. En kommentar, der inkluderer udgående link, vil kun blive godkendt, hvis indholdet er relevant for emnet, og har en vis værdi for vores læsere.

Bedste VPN -udbydere af september 2023 | Vores top 5

Bedste VPN -udbydere af september 2023 | Vores top 5

Efter omfattende test af snesevis af populære VPN -tjenester, vores Top fem VPN’er er:

 1. Nordvpn: den bedste VPN generelt
 2. Surfshark: VPN med det bedste bang for din sorteper
 3. ExpressVPN: den bedste VPN, når penge ikke er et problem
 4. Cyberghost: God VPN med den mest omfattende pengene-tilbage-garantee
 5. Privat internetadgang: Great VPN med det største servernetværk

Disse tjenester er kompatible med Windows, Mac, Android, iOS (iPhone) og Linux. Dette giver dig mulighed for at sikre al din internettrafik med kun et VPN -abonnement.

Den bedste VPN til dig afhænger dog af dine behov. Selvfølgelig tilbyder vores top fem Bedste funktioner For næsten enhver bruger. Med disse VPN’er kan du:

 • Gennemse anonymt ved hjælp af Sikre servere
 • Stream Netflix og andet indhold fra næsten Overalt i verden
 • Download torrents med Høj hastighed
 • Beskyt din personlig data

Hvis du foretrækker en Gratis VPN, Vores topanbefalinger er proton VPN, skjul.mig og tunnelbear. Dog har gratis VPN’er grænser Med hensyn til funktioner og sikkerhed. Vi anbefaler dig at investere i din sikkerhed med en premium VPN, som Nordvpn.

Nordvpn

Læs vores fulde artikel nedenfor for alt hvad du har brug for at vide om de bedste VPN -udbydere, og hvordan man vælger den rigtige til dig.

Bedste VPN -ikon

Hos VPNOverView tester vores team af eksperter regelmæssigt VPN’er for at bestemme de bedste. Vores liste over de bedste VPN -udbydere er valgt efter streng test, og for at blive vist, skal hver VPN udmærke sig i følgende kategorier:

Siden 2014 har vi testet VPN’er og anden cybersikkerhedssoftware for at hjælpe vores læsere med at vælge den bedste VPN. Efterhånden som flere udbydere kommer ind på markedet, bliver det stadig sværere at vælge den rigtige.

Nu mere end nogensinde er det ekstremt vigtigt at bruge en VPN, hvis du vil beskytte dine data. En god VPN skjuler dine oplysninger og hjælper dig med at overvinde geo-begrænsninger.

Alle VPN’er på vores top 5 -liste Arbejd med Netflix, Tillad torrenting eller P2P -trafik, understøtter de sikreste krypteringsprotokoller, er kompatible med alle større operativsystemer og har hovedkvarter i lande, der har gavnlige fortrolighedsregler.

Vil du lære mere om disse specifikke udbydere og andre VPN’er, vi har testet? Tjek vores VPN -gennemgangsside.

Bedste VPN -rabataftaler (september 2023)

Ikon, der repræsenterer VPN -rabataftaler

Flere af vores bedste VPN -valg tilbyder tunge rabatter, som læserne kan drage fordel af. Hvis du leder efter en fremragende VPN til en god pris (med en pengene-tilbage-garanti, selvfølgelig), kan du ikke gå galt med vores to øverste udbydere.

1. Nordvpn Rabat: 68% rabat

Den bedste aftale denne måned er for Nordvpn. Du kan prøve Nordvpn med 68% rabat for bare $ 3.19 pr. Måned og få tre måneder gratis. Det er vores toprangerede VPN!

Du kan oprette forbindelse til 5.700 servere+ i 60 lande for at fjerne blokering af Netflix, Hulu, Amazon Prime -video og mere. Nordvpn giver dig også mulighed for at torrent og bruge internettet i områder med høj censur.

Denne fantastiske aftale giver dig den bedste VPN til en meget overkommelig pris. Grib rabatten nedenfor, eller fortsæt med at læse om Nordvpn.

2. Surfshark Rabat: 82% rabat

Surfshark har også et skarpt tilbud. Du kan prøve Surfshark til bare $ 2.30 pr. Måned i to år, Plus to måneder gratis, Gør det til en af ​​de billigste premium VPN’er rundt.

Det er nedsat med op til 82%, så hævd denne rabat i dag ved at klikke nedenfor. Med 3.200 servere i over 100 lande og en malware-blokkering kan du få top-notch sikkerhed for kun et par dollars om måneden.

Klik på knappen for at få fat i Surfshark med en rabat, eller fortsæt med at læse om Surfshark.

Bedste VPN -tjenester: de bedste VPN’er sammenlignet

På udkig efter et hurtigt overblik over, hvordan vores top 5 VPN’er stakes op mod hinanden? Udforsk deres væsentlige funktioner i nedenstående tabel. Bliv ved med at rulle ned for en dybdegående sammenligning af disse VPN-udbydere.

Funktion Nordvpn Surfshark Expressvpn Cyberghost Pia
Score 9.3/10 9.0/10 8.9/10 8.8/10 8.6/10
Servere 5.400+ servere over 60 lande 3.200+ servere over 100 lande 3.000+ servere over 94 lande 9.000+ servere over 91 lande 33.000+ servere i 84 lande
Torrents / p2p tilladt?
Arbejder med Netflix USA?
Samtidige forbindelser 6 Ubegrænset 5 7 10
Arbejder med Windows, Mac, Android, iOS, Linux Windows, Mac, Android, iOS, Linux Windows, Mac, Android, iOS, Linux Windows, Mac, Android, iOS, Linux Windows, Mac, Android, iOS, Linux
VPN -protokoller OpenVPN, IKEV2/IPSEC, Nordlynx (Wireguard) OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, L2TP/IPSEC, Lightway OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, Wireguard, L2TP/IPSEC, PPTP
Logningspolitik Ingen logfiler Ingen logfiler Ingen logfiler Ingen logfiler Ingen logfiler
Pris Fra $ 3.19 pr. Måned Fra $ 2.30 pr. Måned Fra $ 6.67 pr. Måned Fra $ 2.19 pr. Måned Fra $ 2.19 pr. Måned
Money-Back-garanti 30 dage 30 dage 30 dage 45 dage 30 dage
Internet side Gem på Nordvpn Få surfshark Få ExpressVpn Køb Cyberghost Tilmelding til PIA

Hvad er den bedste VPN i 2023?

 1. Nordvpn: Den bedste VPN generelt
 2. Surfshark: VPN med det bedste bang for din sorteper
 3. Expressvpn: Den bedste VPN, når penge ikke er et problem
 4. Cyberghost: God VPN med den mest omfattende pengene-tilbage-garantee
 5. Privat internetadgang: Fantastisk VPN med det største servernetværk

Den bedste VPN lige nu er Nordvpn. Andre tjenester, der fortjener et sted blandt vores top 5 bedste VPN -udbydere, er Surfshark, ExpressVPN, Cyberghost og PIA.

Hver VPN har sine egne unikke fordele, såsom specialiserede servere eller høje niveauer af kryptering. Vi forklarer snart, hvorfor hver af disse VPN’er fungerede så godt i vores energiske tests.

1. Nordvpn: den bedste VPN generelt

Nordvpn er den bedste VPN i 2023 og giver den bedste sikkerhed, som en VPN kan tilbyde til en meget rimelig pris.

 • 5.400+ servere i 60 lande
 • Online sikkerhed for op til seks enheder på en gang
 • Trusselbeskyttelse og mørk webmonitor
 • 30-dages Money-Back-garanti på alle abonnementer
 • Strenge politik uden logs
 • Unblocks Netflix og andre streamingudbydere

Specifikationer Nordvpn

�� Pris Fra $ 3.19 om måneden
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS, Android, Linux
�� Forbindelser 6
�� Betalingsmetoder Andet, kreditkort, cryptocurrency
�� Protokoller OpenVPN, IKEV2, Wireguard
�� Torrent -muligheder Torrenting tilladt
�� Money-Back-garanti 30 dage
�� Logfiler Ingen logfiler
�� Arbejder med