Den bedste Chrome VPN -udvidelse i 2023

Hvis du først er efter basale funktioner og ikke har brug for fuld kryptering, kan du finde en gratis VPN til krom, der passer til dine behov, men hvis du er efter dybdegående funktioner, privatlivets fred eller streamingstøtte, vil et mere premium-produkt Will. være nødvendig.

Bedste VPN -browserudvidelser til Google Chrome

Hvis du søger efter de bedste VPN -udvidelser til Google Chrome, er du kommet til det rigtige sted. Hold dine oplysninger private og forhindre trackere i at opfange dine data.

Google Chrome er måske verdens mest populære browser, men det efterlader meget at ønske privatlivsmæssigt. Hvis du ikke kan lide ideen om at blive sporet online og dele placeringsoplysninger, kan de bedste VPN -udvidelser til Google Chrome hjælpe. Disse leveres med trackerblokkere såvel som stærk kryptering, lækagebeskyttelse og evnen til at forfalde din placering.

Et virtuelt privat netværk (VPN) giver brugerne mulighed for hurtigt at oprette forbindelse til enhver VPN -server i udbyderens netværk. Når den er tilsluttet, bliver brugerens IP -adresse den fra VPN -serveren. Desuden krypteres al trafik mellem brugerens enhed og VPN -serveren. Dette forhindrer det i at afsløre brugernes online aktiviteter til internetudbydere (internetudbydere) og eventuelle tredjeparts interlopere.

Vi undersøger individuelle VPN -udbydere mere detaljeret senere. For nu er her et resumé af vores anbefalede VPN’er til Google Chrome.

Bedste VPN -browserudvidelser til Google Chrome:

 1. Nordvpn:Vores anbefalede VPN -udvidelse til Google Chrome. Leveres med trusselbeskyttelse, delt tunneling og hurtigforbindelse. Tilbyder hurtige hastigheder og adgang til RAM-kun servere i 60+ lande. Planer kommer med en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Surfshark: Bedste budget VPN -udvidelse til Google Chrome. Giver adgang til kun RAM-servere i 100+ lande såvel som statiske IP-adresser og split tunneling. Beskytter brugere mod annonce, trackere og malware.
 3. Expressvpn: Har en VPN-udvidelse til Google Chrome med HTML5 geolocation-spoofing og adgang til RAM-kun servere i 94+ lande. Inkluderer WebRTC -blokering og giver brugerne mulighed for kun at tillade forbindelser til HTTPS -websteder.
 4. Proton VPN: Giver en Google Chrome VPN -udvidelse med adgang til servere i 68+ lande. Leveres med delt tunneling, auto-forbindelser og muligheder for multihop-forbindelser. Har en revideret politik uden logs.
 5. Cyberghost: Har en fri browserforlængelse til Google Chrome, der fungerer som en forsmag for den fulde VPN -service. Det giver lækagebeskyttelse og en malware- og tracker -blokkering. Adgang er tilladt til otte servere i fire lande.
 6. Privat internetadgang: Abonnementer inkluderer en VPN -browserudvidelse til Google Chrome. Dette kan tvinge websteder til at bruge HTTP’er og vil stoppe trackere og annoncer. Det giver WebRTC -beskyttelse og adgang til servere i 84+ lande.

Resuméstabel

Ingen værdi Testvinder Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi Ingen værdi
Ingen værdi Nordvpn www.Nordvpn.com Surfshark www.Surfshark.com Expressvpn www.Expressvpn.com Proton VPN www.Protonvpn.com Cyberghost www.Cyberghost.com Privat internetadgang PrivateInternetAccess.com
Rangering 1 2 3 4 5 6
AVG Speed ​​(MBPS) 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps 100+ Mbps
Antal lande 60 100 94 67 88 84
Antal lande 60 100 94 67 88 84
Enheder understøttet Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV’er, routere Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV’er, routere Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV’er, routere Windows, MacOS, iOS, Android, Linux Android TV Windows, MacOS, Linux (kommandolinje), iOS, Android, Amazon Fire TV Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV
Streamingtjenester Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go, ITV Hub Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go, ITV Hub Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go, ITV Hub Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, ITV Hub Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go, ITV Hub Netflix, BBC iPlayer
Browserudvidelser Chrome, Firefox, Firefox til Android Chrome, Firefox, Edge Chrome, Firefox, Safari Chrome, Firefox Chrome, Firefox Chrome
Bedste aftale (pr. Måned) $ 3.29
Spar 63% + gratis måneder
$ 2.30
84% rabat på 2 år plan
$ 6.67
Spar 49%
$ 4.99
Spar 50%
$ 2.11
Spar 83%
$ 2.11
Spar 83%

Før vi fremsætter vores anbefalinger, tester vi udbydere mod en liste over kriterier. Disse er beskrevet nedenfor og udvidet senere i artiklen, hvor vi diskuterer vores testmetodologi mere detaljeret.

 • Google Chrome Browser Extension tilgængelig
 • Stort servernetværk
 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Robust sikkerhed og privatliv
 • I stand til at få adgang til streamingtjenester
 • God værdi for pengene

For at blive inkluderet som en af ​​vores top tre udbydere kræver vi desuden VPN’er for at have et RAM-serveretværk, uafhængigt revideret software og infrastruktur, effektiv tilsløring.

Få en risikofri prøve

Nordvpn tilbyder en Risikofri 30-dages prøve, så du kan tilmelde dig her med nul risiko. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 på denne liste uden begrænsninger i en hel måned.

Der er ingen skjulte udtryk – bare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her .

Bedste VPN -udvidelser til Google Chrome

Lad os nu udforske hver af vores anbefalede udbydere lidt mere detaljeret:

1. Nordvpn

Internet side: www.Nordvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 7.5/10
Værdi for pengene: 9/10
Streaming: 10/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 10/10
Kunde support: 10/10

Abonnementer på Nordvpn Inkluderer en browserforlængelse til Google Chrome. Dette har en hurtig forbindelsesfunktion, der gør det nemt at få adgang til den hurtigste Nordvpn -server i 60+ lande. Brugere har tilladt ubegrænsede data og båndbredde.

Forbindelser er beskyttet ved hjælp af TLS. Brugere drager fordel af en annonce- og malware -blokering og split tunneling. Udvidelsen deaktiverer WebRTC -protokollen, som ellers kan lække brugernes IP -adresser.

Til systemdækkende beskyttelse kan brugerne downloade en af ​​Nordvpn-apps. Disse er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV og Linux. De leveres med yderligere funktioner såsom stærk kryptering, indbygget lækagebeskyttelse og en dræbskontakt.

Nordvpn-apps tillader et-klik-forbindelse til TOR-netværket og adgang til tilslørede servere, der kan omgå kinesiske VPN-blokke. Brugere kan vælge at rute trafik gennem to VPN -servere for et ekstra lag kryptering.

Nordvpn er et godt valg til streaming og er i stand til at få adgang til indhold fra adskillige platforme, herunder Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og BBC iPlayer. Det kan hjælpe VPN-inkompatible enheder som smarte tv og spilkonsoller med at forfalskes deres placering ved hjælp af SmartPlay-funktionen.

Efter et mindre angreb på en server i et tredjepartsdatacenter i Finland, lavede Nordvpn hele sit servernetværk RAM-kun RAMLY. Det introducerede en række yderligere sikkerhedsforanstaltninger, såsom colocated -servere og et Bug Bounty -program. Virksomheden overholder en streng politik uden logs og gennemgår regelmæssige uafhængige tredjepartsrevisioner af dens software og infrastruktur.

Fordele:

 • Browser -udvidelse til Google Chrome
 • Meget hurtige forbindelseshastigheder
 • Ram-kun servere i 60+ lande
 • WEBRTC -beskyttelse
 • Revideret ingen logs -politik
 • Indbygget malware og ad-blokker

Ulemper:

 • Dataovertrædelse i 2018
 • Lav enhedsforbindelsesgrænse

Bedste VPN til Google Chrome: Nordvpn er vores øverste valg. Dens Chrome Browser-udvidelse giver adgang til hurtige RAM-servere i 60+ lande og leveres med trusselbeskyttelse og split tunneling. Nordvpn-planer inkluderer en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgangskupon
Spar 83% på 2 -årsplanen + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

2. Surfshark

Internet side: www.Surfshark.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 7/10
Værdi for pengene: 9/10
Streaming: 10/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 9.8/10
Kunde support: 10/10

SurfsharkGoogle Chrome Browser Extension er inkluderet i alle abonnementer. Det giver adgang til RAM-kun servere i 100+ lande og giver brugerne mulighed for at vælge, hvilke websteder de vil udelukke fra VPN-tunnelen.

Servere med statiske IP -adresser er tilgængelige i seks lande. Disse giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til den samme IP -adresse hver gang. Andre funktioner inkluderer en annonceblokker, en cookie-pop-up-blokering og en dataovertrædelse og malware-alarmtjeneste.

Brugere, der ønsker at inkludere mere end bare deres browser i VPN-tunnelen, kan downloade en af ​​Surfsharks brugervenlige apps. Disse er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV og Linux.

Funktionerne i apps inkluderer stærk kryptering, indbygget lækagebeskyttelse og en dræbskontakt. Virksomhedens Nexus-teknologi giver yderligere sikkerhed ved at rotere brugernes IP-adresser i sessionen og lade dem specificere indgangs- og exit-servere til multihop-forbindelser.

Tjenesten er fantastisk til streaming og kan få adgang til indhold fra Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Disney+og HBO Max. Det inkluderer en smart DNS-service til at hjælpe VPN-inkompatible enheder med at få adgang til geo-begrænset indhold. Forbindelseshastigheder er hurtige nok til at se video i 4K.

Surfshark er ikke længere uafhængig, efter at have fusioneret med Nord Security – Nordvpns moderselskab – i 2022. I en pressemeddelelse, der blev udstedt på fusionstidspunktet, sagde Surfshark, at det fortsat ville fungere autonomt. Det har siden haft sin politik uden logs verificeret af Deloitte.

Fordele:

 • Krombrowserudvidelse tilgængelig
 • Ram-kun servere i 100+ lande
 • Fantastisk til streaming
 • Yderligere CleanWeb -kontrol
 • Reviderede nul logfiler politik

Ulemper:

 • Ikke længere uafhængig
 • Ingen portforsendelse

STOR VÆRDI: Surfsharks krombrowserudvidelse Tilbyder kun adgang til RAM-servere i 100+ lande samt URL-baserede split tunneling og statiske IP-adresser. Planerne inkluderer ubegrænsede enhedsforbindelser og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgangskupon
Spar 83% på 2 -årsplanen + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

3. Expressvpn

Internet side: www.Expressvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 6/10
Værdi for pengene: 6/10
Streaming: 9/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 9.5/10
Kunde support: 6/10

ExpressvpnGoogle Chrome Browser Extension er designet til at blive brugt i forbindelse med en VPN -app. Udvidelsen giver brugerne mulighed for at kontrollere enhedens VPN og giver nem adgang til den hurtigste RAM-server i 94+ lande.

Det kan forfalskning af brugernes HTML5 -geolocation, der passer til VPN -serveren, de er forbundet med. Dette hjælper med at undgå uoverensstemmelser, når du får adgang til websteder ved hjælp af HTML5. For yderligere sikkerhed kan brugere deaktivere WebRTC og standard til HTTPS -versionerne af websteder.

ExpressVPN -apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS, Android, Android TV, NVIDIA Shield, Amazon Fire TV og Linux. Disse leveres med stærk kryptering, en dræbskontakt, indbygget lækagebeskyttelse og en tracker- og malware-blokering.

Virksomheden har sin egen lette forbindelsesprotokol, der hjælper. Dens betroede serverteknologi involverer geninstallation af operativsystemerne på hver server i sit netværk på ugentlig basis.

ExpressVPN har et dedikeret løgsted på TOR -netværket og tilsløring, der er aktiveret som standard. Dette gør det til et godt valg for alle, der bor i et restriktivt land som Kina, Egypten eller Iran.

Tjenesten fungerer usædvanligt godt med populære streamingplatforme som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og Disney+. Dens MediaStreamer-værktøj kan hjælpe enheder, der ikke nativt understøtter VPN-softwareadgang Geo-begrænset indhold.

Siden 2021 har ExpressVPN været ejet af cybersikkerhedsfirmaet Kape Technologies. Selvom det nu er veletableret, blev Kape – under sit tidligere navn Crossrider – stærkt kritiseret for at skabe software designet til at injicere annoncer i brugernes browsere.

I året efter dens erhvervelse havde ExpressVPN 12 uafhængige revisioner af sin software og infrastruktur. Disse bekræftede sin løbende forpligtelse til en politik uden logs.

Fordele:

 • Browser -udvidelse tilgængelig til Google Chrome
 • Ram-kun servere i 94+ lande
 • Revideret ingen logs -politik
 • HTML5 Geolocation Spoofing
 • Deaktiverer WebRTC

Ulemper:

 • Relativt dyrt
 • Moderselskabet har en tvivlsom fortid

Geolocation Spoofing: ExpressVPNs Chrome Browser Udvidelse er meget hurtig og kan beskytte mod WebRTC -lækager, spoof brugernes HTML5 -placering og standard til HTTPS -websteder. Abonnementer inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgangskupon
Spar 83% på 2 -årsplanen + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

4. Proton VPN

Internet side: www.Protonvpn.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 9/10
Værdi for pengene: 7/10
Streaming: 8/10
Brugervenlighed: 6/10
Privatliv: 10/10
Kunde support: 7/10

Proton VPN Abonnementer inkluderer en browserudvidelse til Google Chrome. Dette giver brugerne adgang til et-klik til de hurtigste servere i 68+ lande. En delt tunnelingsfunktion giver dem mulighed for at vælge, hvilke websteder der fungerer uden for VPN -tunnelen.

For følsom trafik rute virksomhedens Securecore-servere-data via Proton VPNs datacentre med høj sikkerhed i Schweiz, Sverige og Island.

Proton VPN er en god mulighed for streaming, med meget hurtige hastigheder og let adgang til platforme som Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Hulu og BBC iPlayer. Torrenting understøttes, og portforsendelse forbedrer hastigheder, når podning eller leeching.

Til beskyttelse af enheder kan brugerne vælge mellem apps til Windows, MacOS, iOS, Android, Linux og Firetv. Disse er alle open source og leveres med en dræbskontakt, indbygget lækagebeskyttelse, stærk kryptering og en ad-blokker. Abonnementer inkluderer op til 10 samtidige enhedsforbindelser, og tjenesten er kompatibel med routere.

Proton VPNs politik uden logs er gennemsigtig og let at forstå. Det er verificeret via tredjepartsrevisioner af virksomhedens software og infrastruktur. Virksomheden viser også eventuelle anmodninger om kundedata på sin hjemmeside.

Fordele:

 • Browser -udvidelse tilgængelig for Chrome
 • Auto-Connect-indstilling
 • Splitunneling
 • Multihop -forbindelser

Ulemper:

 • Relativt lille servernetværk
 • Ret dyrt

Multihop -indstillinger: Proton VPNs krombrowser Udvidelse leveres med adgang til servere i 68+ lande og muligheder for split tunneling og multihop -forbindelser. Abonnementer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgangskupon
Spar 83% på 2 -årsplanen + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

5. Cyberghost

Internet side: www.Cyberghost.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android
Penge tilbage -garanti: 45 dage
Fart: 9/10
Værdi for pengene: 10/10
Streaming: 8/10
Brugervenlighed: 10/10
Privatliv: 9/10
Kunde support: 9/10

Cyberghost‘s Chrome Browser Extension er gratis – selvom den er meget begrænset til, hvad den kan gøre. Brugere har adgang til kun otte af de næsten ti tusind servere i virksomhedens netværk, mens hastigheder kun er rigtig gode nok til den daglige browsing.

Udvidelsen giver et godt niveau af privatliv og sikkerhed. Det blokerer både trackere og malware-harboring-websteder og tilbyder beskyttelse mod WebRTC-lækager.

For den fulde cyberghost -oplevelse skal brugerne tage et abonnement ud. Dette giver kun adgang til RAM-servere i 91+ lande og hastigheder hurtigt nok til at streame 4K-video uden buffering.

Virksomheden har servere optimeret til spil, torrenting og individuelle streamingplatforme som Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Hulu, Peacock, Disney+og Paramount+. Windows -brugere kan specificere, at apps automatisk forbinder disse servere i det smarte reglerområde på desktop -appen.

Ud over Windows har Cyberghost apps til iOS, Android, MacOS og Linux. Disse er alle godt designet og underholdende at bruge. De leveres med indbygget AD og malware-blokering og giver beskyttelse mod DNS, IPv6 og WebRTC lækager.

Cyberghost er ejet af KAPE Technologies siden 2017. Det opererer uafhængigt af andre KAPE VPN-mærker og har haft sin politik uden logs revideret af Deloitte.

Fordele:

 • Gratis krombrowserudvidelse
 • WEBRTC -beskyttelse
 • Tracker og malware-blokkerer

Ulemper:

 • Moderselskabet har en tvivlsom fortid
 • Kun otte servere til rådighed
 • Relativt langsomme hastigheder

Free Browser Extension: Cyberghost’s browserudvidelse er gratis, selvom den mangler adgang til virksomhedens fulde servernetværk. Det beskytter brugere mod malware, annoncer og WebRTC -lækager. Abonnementer leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgangskupon
Spar 83% på 2 -årsplanen + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

6. Privat internetadgang

Internet side: PrivateInternetAccess.com
OS: Windows, Mac, iOS, Android, Smart TVS, Linux
Penge tilbage -garanti: 30 dage
Fart: 8/10
Værdi for pengene: 8.4/10
Streaming: 8.4/10
Brugervenlighed: 8.4/10
Privatliv: 8.5/10
Kunde support: 7/10

Privat internetadgang‘S browserudvidelse til Google Chrome deaktiverer WebRTC -protokollen samt blokering af annoncer og sporing af cookies. Det kan tvinge websteder til at bruge HTTP’er, når de er tilgængelige, og giver brugerne adgang til servere i 84+ lande.

Til beskyttelse af enheder har privat internetadgang apps til rådighed til Windows, Android, MacOS, iOS og Linux. Disse er alle open source og kommer med en dræbskontakt, split tunneling og adgang til SOCKS5 proxy-servere.

Port -videresendelse er tilladt, hvilket gør tjenesten ideel til torrenters. Adgang til streamingplatforme varierer. For eksempel var vi i stand til at oprette forbindelse til både Netflix og BBC iPlayer under testning, men ikke Amazon Prime Video. Et smart DNS-værktøj er tilgængeligt til adgang til geo-begrænset indhold med VPN-inkompatible enheder. Forbindelseshastigheder er over gennemsnittet – dog ikke i den samme liga som de hurtigste udbydere.

Privat internetadgang er et af de ældre VPN -virksomheder, der har været i branchen i mere end et årti. I 2019 blev det erhvervet af KAPE Technologies. Det har siden haft sit servernetværk og styringssystemer uafhængigt revideret af Deloitte.

Virksomheden har en verificeret politik uden logs, der er testet i retten, og et løbende Bug Bounty-program.

Fordele:

 • Krombrowserudvidelse tilgængelig
 • WEBRTC -beskyttelse
 • Tracker og ad-blokkerer

Ulemper:

 • Moderselskabet har en tvivlsom fortid
 • USA-baseret
 • Fungerer ikke i Kina

Stærk på sikkerhed: Den private internetadgang Krombrowserudvidelsesblokke WebRTC, trackers og annoncer. Det kan tvinge websteder til at bruge HTTPS og giver adgang til servere i 84+ lande. Planer kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgangskupon
Spar 83% på 2 -årsplanen + 3 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

Metodologi til valg af de bedste Chrome VPN -udvidelser

Selvom der er mange VPN -udbydere, der tilbyder browserudvidelser, giver langt færre også rækkevidde af funktioner, vi anser for nødvendige. De kriterier, vi tester udbydere mod at bruge vores testmetodologi, diskuteres nedenfor.

 • Google Chrome Browser Extension tilgængelig: Ud over de apps, der blev brugt til at give enhedsdækkende beskyttelse, kiggede vi efter udbydere, der tilbød kun browserbeskyttelse til Google Chrome.
 • Stort servernetværk: VPN-udbydere med masser af servere gør det lettere for brugerne at etablere hurtige forbindelser i nærliggende regioner, mens de også giver mulighed for adgang til fjerntliggende destinationer. Store servernetværk hjælper med at lette overbelastning og gøre individuel server nedetid mindre af et problem.
 • Hurtige forbindelseshastigheder: Med stadig hurtigere bredbåndshastigheder, der nu er tilgængelige, er det vigtigt at vælge en VPN, der ikke vil bremse din forbindelse væsentligt. Vi udfører regelmæssige hastighedstest for at finde de hurtigste udbydere. Vi inkluderer kun dem, der er mindst hurtige nok til at streame HD -video uden buffering.
 • Robust sikkerhed og privatliv: VPN -virksomheder skal være i stand til at give tilstrækkelige niveauer af sikkerhed og privatliv. For at gøre dette er de nødt til at have en streng politik uden loger, stærk kryptering, en dræbskontakt og lækagebeskyttelse. Ideelt set bør de også tilbyde tilsløring, multihop -servere, split tunneling og portforsendelse.
 • I stand til at få adgang til streamingtjenester: Meget få VPN -udbydere er i stand til at få adgang til de mest populære internationale streamingplatforme – på trods af påstandene på deres websteder. Dette skyldes, at streamingplatforme investerer betydelig tid og energi i at blokere VPN’er. For at holde på toppen af ​​situationen tester vi regelmæssigt, hvilke udbydere der arbejder med store navne-tjenester som Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu og Disney+.
 • God værdi for pengene: Adgang til de bedste browserudvidelser kræver normalt et VPN -abonnement. Hvor meget du betaler for dette abonnement afhænger af de specifikke funktioner, du har brug for. Da dette er anderledes for alle, prøver vi at inkludere VPN -udbydere af høj kvalitet til en række prispoint.

Bonuspoint

For at komme til en af ​​vores tre bedste stillinger skal VPN -virksomheder yderligere tilbyde følgende funktioner:

 • Adgang til Kina: Den kinesiske regering er forpligtet til at begrænse sine borgeres adgang til det åbne internet. Det har udviklet sofistikeret – og effektivt – systemer til at blokere VPN -brug. Resultatet er, at kun et par VPN -udbydere forbliver operationelle i landet. Disse er afgørende for dem, der håber at omgå censur i Kina og andre undertrykkende nationer.
 • Diskløse servere: De bedste VPN’er forbedrer datasikkerheden ved udelukkende at bruge RAM-kun servere i deres netværk. Disse fungerer på flygtig hukommelse, der slettes ved serverlukning eller genstart. I modsætning hertil bruger konventionelle servere magnetisk disk- eller faststof-drev til at bevare data på lang sigt og derved præsentere et mere lokkende mål for hackere og retshåndhævende enheder.
 • Inkorporering uden for omfanget af efterretningsallianser: De fem øjne, Sigint Seniors Europe og Maximator er alle eksempler på kendte grænseoverskridende efterretning, der deler alliancer. Disse alliancer giver medlemsstaterne mulighed for at gennemføre overvågning af hinandens borgere – derved omgås indenlandske love, der forbyder direkte spionage på deres egen befolkning. For at undgå at blive utilsigtet involveret i deres aktiviteter, indarbejder de bedre VPN -udbydere deres virksomheder uden for rækkevidde af kendte spionage alliancer – i lande som Panama og Britiske Jomfruøerne.
 • Revideret software og infrastruktur: At placere tillid til VPN -virksomheder kan være vanskelige, når visse udbydere, der oprindeligt hævder ikke at beholde nogen datalogfiler, senere indrømme at gøre det. For at berolige de berørte forbrugere engagerer mange velrenommerede udbydere nu troværdige tredjepartsrevisorer til grundigt at gennemgå deres software og infrastruktur. Disse revisioner validerer eventuelle påstande om ikke-logs og hjælper med at identificere potentielle softwaresårbarheder.

Sådan bruges en VPN -udvidelse med Google Chrome

Brug af en VPN -browserudvidelse med Google Chrome er ligetil. Følg bare disse enkle trin:

 1. Vælge En VPN med Google Chrome Browser Extensions tilgængelige. Vi anbefaler Nordvpn.
 2. Skilt op til et abonnement. Længere vilkår er næsten altid bedre værdi.
 3. Klik På de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af Chrome-browseren og vælg “Udvidelser” og derefter “Besøg Chrome Web Store” fra rullemenuen.
 4. Gå ind Navnet på din valgte udbyder i feltet “Søg i butikken”.
 5. Vælg den relevante tilføjelse.
 6. Klik knappen “Tilføj til krom”.
 7. Åben Udvidelsen og brug knappen “Quick Connect” eller tilsvarende for at oprette forbindelse til en VPN -server.

Kan jeg bruge en gratis VPN -udvidelse med Google Chrome?

Det kan du, men det er usandsynligt, at det giver en tilfredsstillende oplevelse. Gratis krombrowserforlængelser har en tendens til at være langsomme. Dette skyldes, at VPN -virksomhederne bag dem næsten altid har for få servere til antallet af brugere, de tiltrækker. Desuden er disse små servernetværk relativt lette til streaming-platforme og andre online geo-begrænsede tjenester til at identificere som tilhørende et VPN-firma og blokere.

De fleste frie browserudvidelser er AD-baserede og har en form for logningspolitik, der gør det muligt for dem at bruge trackere til at indsamle brugerdata. Nogle tjenester har andre sikkerhedsproblemer, såsom en tendens til at lække brugernes IP -adresser eller undlader at anvende nogen kryptering på brugernes internettrafik. Det værste anmoder om unødvendige tilladelser, der kan resultere i, at de fungerer som vektorer til malware.

Ikke alle gratis VPN -browserudvidelser til Google Chrome er nødvendigvis aktivt dårlige. Der er nogle, der ikke er afhængige af annoncer og tilbydes typisk som smagere til abonnementsbaserede tjenester. Som sådan tilbyder de mange af de samme sikkerheds- og privatlivsfunktioner – Cyberghost Browser Extension er et sådant eksempel. Selv disse har imidlertid de samme hastighed og streamingproblemer.

Google Chrome Extension VPN eller proxy?

Proxy Extensions Route Your Browsers webtrafik gennem en fjernserver, så du får adgang til regionbegrænset indhold og skjul din IP-adresse fra websteder, du besøger. De krypterer dog ikke al internettrafik fra din enhed som en ægte VPN gør. Dette betyder, at Chome Proxy -udvidelsen ikke giver det samme niveau af databeskyttelse og privatliv som den vigtigste VPN -klient.

Fuld VPN -tjenester skaber på den anden side en krypteret tunnel til al din internettrafik, der leverer omfattende privatliv og sikkerhed. Dette betyder, at trafik fra alle dine applikationer er beskyttet med VPN’s kryptering.

Som et resultat af denne sondring har browserbaserede VPN’er brugsbegrænsninger. De kan være praktiske til hurtige opgaver som at få adgang til geo-blokeret indhold eller fjerne blokering af websteder. Chrome VPN -udvidelser er også perfekte til folk, der har brug for at omgå blokke på arbejdet – men er ikke i stand til at installere en fuld VPN -klient på grund af en mangel på installationsprivilegier.

Husk dog, at på trods af at de er lette og lette at installere, beskytter de ikke hele din enhed eller giver krypterede forbindelser, hvilket betyder, at de ikke vil forhindre internetudbydere og lokale netværksadministrator. Til dette skal du bruge en fuld VPN -klient.

En undtagelse fra denne regel er ExpressVpn. Dens Chrome -udvidelse fungerer kun, når du også installerer den vigtigste VPN -klient. Denne udvidelsesfjernekontroller den vigtigste klient, hvilket betyder, at når du opretter forbindelse til en VPN -server i din browser, lancerer den vigtigste VPN -app forbindelsen og krypterer alle data, der kommer og går fra dine enheder. Dette betyder, at du får det samme beskyttelsesniveau, når du bruger Chrome -udvidelsen, som du får med den vigtigste VPN -klient.

Bedste VPN -udvidelse til Google Chrome – Ofte stillede spørgsmål

Er der en indbygget VPN på Chrome?

Nej, Chrome har ikke en indbygget browser. Der er dog browsere, der gør det. Disse inkluderer episke, avast, opera, aloha og ur. Hvis du ikke kan trække dig væk fra Chrome, men ønsker noget privatliv, er den bedste mulighed at bruge en af ​​vores anbefalede VPN -browserudvidelser.

Kan jeg bruge en browserforlængelse i skolen eller arbejde?

En browserudvidelse kan være en måde at ændre din IP -adresse på og omgå webstedsblokke på enheder, der ikke lader dig installere fulde VPN -apps. De er dog ikke ufejlbarlige. Da browserudvidelser ikke er sande VPN’er, kan lokale netværksadministratorer muligvis stadig se, hvad du laver online.

Beskytter Chromes inkognito -tilstand mit privatliv?

I et vist omfang. Det forhindrer andre mennesker, der muligvis bruger din enhed i at se din browserhistorie eller oplysninger indtastet i formularer. Selvom cookies og webstedsdata huskes, mens du gennemser, siger Google, at de er slettet, når du lukker inkognito -vinduet.

Oplysninger såsom din IP -adresse og placering vil stadig være synlige for websteder, internetudbydere og søgemaskiner. VPN -software er den bedste mulighed for at holde disse oplysninger sikre mod nysgerrige øjne.

Lækker VPNS Chrome’s forudgående DNS -forespørgsler?

Prefetching henviser til Chromes praksis med at indsende DNS -anmodninger, før en bruger klikker på et link. Bare det at svæve over et link er nok til at indgive en DNS -anmodning om et domæne. Forespørgsler er også lavet til domæner i adressebjælken.

Alle udbydere i vores anbefalede liste bruger deres egne servere til forudgående forespørgsler. Andre gør det ikke, hvilket resulterer i DNS -lækager, der kan observeres for tredjepart. For at forhindre lækager er den nemmeste mulighed at skifte til en lækagesikker udbyder, såsom Nordvpn. En anden er at slukke for forudgående i området “Privatliv og sikkerhed” i Chromes “Indstillinger”. At skifte følgende indstillinger til OFF vil stoppe med at forudse-skønt det vil resultere i marginalt langsommere stedbelastningstider:

 • Brug en forudsigelsestjeneste til at hjælpe med at gennemføre søgninger og webadresser, der er indtastet i adresselinjen.
 • Brug en forudsigelsestjeneste til at indlæse sider hurtigere.

Den bedste Chrome VPN -udvidelse i 2023

En Chrome VPN -udvidelse på Google -enhed

En Chrome VPN -udvidelse kan være den perfekte privatlivsløsning for mange mennesker. Hvis alt hvad du skal gøre, er.

Det er dog værd at være forsigtig og udføre din research, når du vælger den bedste VPN til Chrome. Der er masser af VPN- og proxy -udvidelser i Chrome Web Store, og når du overvejer, at denne lille applikation effektivt vil se hvert websted, du besøger i din browser, er det vigtigt at vælge en velrenommeret udbyder.

På denne side løber vi ned ad de allerbedste Chrome VPN -udvidelser, inklusive de mest kraftfulde betalte muligheder samt et anstændigt frit valg.

Hvad gør den bedste krom VPN?

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Der er to former for VPN til krom: kun krom, og dem, der styrer desktop-appen. For eksempel kontrollerer ExpressVPN den app, du har installeret på din enhed inden for Chrome, og selvom det giver en masse fordele, passer den muligvis ikke til enhver bruger.

Hvis du først er efter basale funktioner og ikke har brug for fuld kryptering, kan du finde en gratis VPN til krom, der passer til dine behov, men hvis du er efter dybdegående funktioner, privatlivets fred eller streamingstøtte, vil et mere premium-produkt Will. være nødvendig.

For at hjælpe dig med at beslutte, har vi sammensat denne liste over de fem bedste Chrome VPN’er, der er tilgængelige i dag. Topping af listen er ExpressVPN-det er let at bruge, det er kraftfuldt, og bedst af alt tilbyder det kryptering på fuld enhed-noget, som ingen anden krom VPN gør. Der er dog andre muligheder, der er værd at udforske, så læs videre for at finde de fem øverste VPN’er til Chrome, der er tilgængelige i dag.

1. ExpressVPN – den mest kraftfulde krom VPN
ExpressVPNs Chrome VPN-udvidelse tilbyder total kontrol over desktop-appen i browser, og det er den mest tilgængelige mulighed for at få. Du kan kræve Tre gratis måneder Gennem Tom’s Guide, og du vil også blive dækket af en fantastisk 30-dages pengene-tilbage-garanti.

De bedste Chrome VPN -udvidelser i 2023

1. Expressvpn

Bedste allround Chrome VPN og videre

Dedikeret kromudvidelse: Ja | Chrome Web Store -vurdering: 4.7/5 | Servere/lande: 3.000+/90+ | Maksimale enheder understøttet: 5

+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned
Funktionsrige kromudvidelse
Fremragende 24/7 kundesupport
Bred international serverdækning
Pålidelig og hurtig
App krævet til udvidelse

I vores ExpressVPN-anmeldelse vurderede vi den BVI-baserede udbyder som vores #1-valg samlet, så det giver mening at du også får en absolut stellar Chrome VPN-udvidelse. Og ja, det er en fuld VPN -udvidelse, ikke kun en proxy som nogle andre tilbyder.

Hvad du får er i det væsentlige desktop -appen, der er let tilgængelig i din browser. Selvom det betyder, at du bliver nødt til at få klienten installeret, hvis du gør det, har du en masse magt ved hånden.

I modsætning til mange Chrome VPN-udvidelser, giver Aktivering af ExpressVPN In-Browser dig fuld beskyttelse-ikke kun din browsertrafik, men hele din enhed. Det er også virkelig praktisk, at du ikke behøver at starte desktop -appen for at bruge browserudvidelsen. Det er lige der i Chrome, klar til at gå.

Du får WebRTC -blokering, stedforfalskning og https overalt (selv når udvidelsen ikke er tændt) for at hjælpe dig og din browsing privat, sammen med hurtige forbindelseshastigheder, andre apps til alle dine enheder og et krakende supportsystem til at hjælpe, hvis Alt går galt. Plus, Chrome VPN blokerer HTML5 geolocation fra at afsløre din placering – noget på desktop -appen ikke gør det automatisk.

Find din vej ind på et streamingtjenestewebsted gennem Chrome, mens du er i udlandet, og Express vil have dig dækket, da det fjerner blokering af Netflix, Amazon Prime, YouTube og mere – imponerende, når du overvejer disse streamingtjenester, prøver konstant at aktivt blokere VPN’er.

Hvis du vil give den bedste Chrome VPN en testkørsel, tilbyder ExpressVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men vi tror, ​​du finder, at det vil mødes-hvis ikke overgå-dine forventninger til, hvad en browserbaseret VPN kan tilbud.

Få tre måneder fri for den bedste krom VPN
Toms guide -læsere, der tilmelder sig i 12 måneders ExpressVPN, vil pakke en fremragende 3 måneder helt gratis. Og glem ikke, hvis du bare vil prøve det uden forpligtelse, er der en 30-dages pengene tilbage-garanti, som du kan stole på uden nogen uklarhed.

2. Windscribe

Kraftig og gratis Chrome proxy -udvidelse

Dedikeret kromudvidelse: Ja | Chrome Web Store -vurdering: 4.7/5 | Servere/lande: 400+/60 | Maksimale enheder understøttet: Ubegrænset

Ubegrænsede samtidige forbindelser
Gratis 10 GB månedlig mulighed
Klar privatlivspolitik
Arbejder uden desktop -klient
Lidt trangt interface

Windscribe er et godt valg, hvis du leder efter en ikke-gebyr VPN, men hvad der virkelig skiller sig ud er dens fremragende krom VPN-udvidelse. Mens tjenesten er en proxy, behøver du ikke at installere den ‘rigtige’ VPN -klient på din pc for at få den til at fungere. Det er virkelig nyttigt til arbejds bærbare computere og andre enheder, du måske ikke ønsker, eller være i stand til at installere software på, og adresserer et af hovedspørgsmålene i ExpressVPN-udvidelsen-selvom du går glip af kryptering.

Ud over det tilbyder udvidelsen en imponerende pakke med funktioner. Der er masser af blokering af funktioner, der dækker annoncer, sociale medier og andre trackers, WebRTC, webstedsmeddelelser og malware. Du får også tidszone og brugeragent -forfalskning plus avancerede cookie -kontroller, der kan indstilles til at slette enhver og alt, når du forlader en side.

Som en fuldt udbygget VPN kan Windscribe-gratis udvidelse også praktisk talt flytte dig og få dig adgang til geo-begrænsede websteder, og ved at tilbyde servere i 10 lande (over 60, hvis du beslutter at betale for en premium-plan), skal du have et Anstændigt valg at vælge imellem, inklusive Netflix-kompatible ‘Windflix’ servere.

Som en absolut gratis service er der et par ulemper-hovedsageligt at 10 GB databegrænsning-men for en så veludviklet udvidelse er det noget, vi kan undskylde. Hvis det viser sig, at du har brug for mere end det, har premium -planer også ubegrænsede data.

Selvom det ikke kan konkurrere i ægte magt til ExpressVPNs udvidelse, der kontrollerer desktop -klienten, er det et helt andet udyr. Denne selvstændige krom -VPN -udvidelse er en af ​​de bedste af sin art, og gratis er det bestemt værd at tjekke ud.

3. Privat internetadgang

Chrome VPN med tonsfunktioner

Dedikeret kromudvidelse: Ja | Chrome Web Store -vurdering: 3.5/5 | Servere/lande: 10.000+/74 | Maksimale enheder understøttet: 10

+2 måneder gratis
Privat internetadgang 24 måneder
Privat internetadgang 1 måned
Funktionsrige kromudvidelse
Great Privacy værktøjer
Enkel at bruge
Ingen live chat support
Lavere butik score end andre

Privat internetadgang – eller PIA – er en overkommelig mulighed, der tilbyder en enorm mængde funktioner i sin Chrome VPN -udvidelse til prisen. Det gør også dette, mens det forbliver meget let at bruge, hvilket gør dette til en ideel mulighed for VPN Newbies.

Der er nogle gode sikkerhedsfunktioner, du får med sin browser VPN-udvidelse, inklusive en tredjeparts cookies-blokering, flashblokering eller deaktivering, WebRTC-lækagebeskyttelse, hyperlink-revision, kreditkort auto-fyldning og mere.

Selvfølgelig vil PIA også tage sig af de store ting som at blokere din placering fra websteder såvel som kamera eller mikrofonadgang, og downloadhastigheder forbliver over gennemsnittet, hvor VPN kører. I vores test rapporterede vi også, at PIA kan få adgang til Netflix og Hulu – selvom det har kæmpet som en iPlayer VPN i fortiden. Imidlertid er det usandsynligt, at streaming overhovedet ikke fungerer igennem krom VPN -proxy.

Mens PIA ikke tilbyder polering af ExpressVPN og support mangler noget, er det en virkelig nyttig krom -VPN -udvidelse til rådighed til en god pris, og det er en mulighed, der er værd at udforske.

4. Cyberghost

Fantastisk gratis krom VPN

Dedikeret kromudvidelse: Ja | Chrome Web Store -vurdering: 4.2/5 | Servere/lande: 8/4 (gratis), 7.000/90 (betalt) | Maksimale enheder understøttet: 7

+2 måneder gratis
Cyberghost 24 måned
Cyberghost 1 måned
Godt udvalg af gratis servere
Ubegrænset gratis data
Fjerner blokering af streamingmedier
Ingen dræbskontakt eller kundesupport

Cyberghost er kendt som en af ​​de øverste VPN’er på markedet, og en anden streng til dens bue er den gratis Chrome VPN -udvidelse, der tilbydes. Selvom den ikke er så kraftig som den betalte VPN, kan browserudvidelsen fungere uden at installere en desktop -klient, hvilket betyder, at det er superenkelt at bruge.

Med 8 servere i 4 lande er der et anstændigt udvalg sammenlignet med nogle andre gratis tjenester.

Hvis du vil have den fulde pakke, kan du til en meget rimelig pris opgradere til en enorm 7.000 VPN -servere i 90 lande, plus du får adgang til Cyberghosts fremragende desktop -app med sit streaming og torrenting streaming -system. Du får også en dræbskontakt, kundesupport og gode forbindelseshastigheder.

Mens det ikke er så stort som ExpressVPN, er det til en gratis Chrome VPN Cyberghost’s tilbud magtfuldt og fremtrædende brugbart. Og hvis du opgraderer, bliver tingene kun bedre.

5. Hotspot Shield

Anstændige hastigheder og en anstændig gratis mulighed

Dedikeret kromudvidelse: Ja | Chrome Web Store -vurdering: 4.2/5 | Servere/lande: 3.200+/80+ | Maksimale enheder understøttet: 5

Eksklusiv rabat
Hotspot Shield 3 år
Hotspot Shield 1 år
Nippy -forbindelser
Gratis prøveversion
Konfiguration begrænset

Hotspot Shield er en stor Chrome VPN -udvidelsesmulighed, hvis du vil have noget, der er enkelt at bruge, kører hurtigt og er gratis. Yup, den gratis version fungerer med meget få strenge, selvom den er grundlæggende med kun fire placeringsvalg – plus, det er ikke så hurtigt VPN som premium -versionen.

Årsagen til, at hotspot -skjold er så enkel, er, at når du fyrer det op med et enkelt klik, vælger det automatisk den hurtigste server baseret på din placering – du er tilsluttet med det samme.

For sikkerhed har du en 256-bit kryptering, der passer på dig over de 1.800 servere spredt over 80 lande. Fans af ægte privatliv vil dog blive skuffede over Hotspots loggingspolitik. Mens udbyderen hævder ikke at gemme noget, der kan identificere dig, er detaljer som båndbredde, der er brugt og forbindelsestider.

Hvis du leder efter en hurtig, enkel krom VPN, er hotspot-skjold dog et godt valg-og med en 45-dages pengene-tilbage-garanti er det bestemt værd Og om med din bærbare computer.

Bedste krom VPN FAQ

Har Chrome en VPN?

Mens Chrome er meget godt udstyret, tilbyder det ikke en indbygget VPN. Det er dog ikke et problem, da der er et stort antal browser -VPN’er at vælge fra – ikke mindst de fem bedste ovenfor.

Heldigvis er Chrom.

Er der en gratis Chrome VPN -udvidelse?

En gratis Chrome -udvidelse er et fristende udsigt – at gennemse anonymitet og datasikkerhed for intet lyder godt. Imidlertid er disse gratis tjenester ikke så store, som de ser ud til.

Den første ting at overveje er, hvor den gratis service tjener sine penge. Det er sandsynligt, at du ser annoncer, eller, mere uhyggelig, det kan være at skumme dine data og sælge dem for fortjeneste. Hvis det sker, er det bedre at bruge ingen VPN.

Der er nogle gode gratis krom VPN’er derude-som Windscribe på nummer 2 på denne liste-men i det store.

Det behøver dog ikke at bryde banken. Surfshark tilbyder for eksempel en helt sikker og fuldt udstyret VPN-service til mindre end $ 2.50 om måneden. Mens dens Chrome VPN ikke er kraftig nok til at optræde på denne liste, fungerer det godt som en let proxy -udvidelse – og til en pris, du næppe har bemærket, synes vi det er værd at investere.

Hvad skal den bedste krom VPN -udvidelse gøre?

En god Chrome VPN-udvidelse er en, der ikke kun er enkel at installere og bruge, men også, ideelt, tilbyder nogle dybdegående funktioner også. Mens der er grundlæggende proxyversioner, der simpelthen tænder og slukker inden for Chrome-og det er nyttigt-foretrækker vi flere funktionsrige muligheder.

Muligheden for at vælge det sted, du vil oprette forbindelse fra, er en virkelig grundlæggende, men nyttig funktion-perfekt, hvis du ønsker at se geo-begrænset indhold i en fane og har brug for et bestemt sted valgt.

Sikkerhedsfunktioner er også virkelig nyttige med at blokere din placering fra websteder, og blokering af kamera eller mikrofonadgang er basale fornødenheder. Ekstra, vi kan lide at holde øje med er tredjeparts cookie-blokering, flashblokering eller deaktivering, WebRTC-lækagebeskyttelse, hyperlink-revision og kreditkort auto-fyldning. At være i stand til at bruge Netflix VPN -blokering er også nyttigt.

Uanset hvilken mulighed du går efter, er en VPN Chrome-udvidelse kun nogensinde så god som VPN bag-det er så at gå efter en fuldt udbygget og funktionsrig fristående VPN er altid en god idé.

Fik alt hvad du behøver at vide? Sørg nu for, at du får meget Bedste VPN -service med vores ekspert samlede top 10.