De mest populære lærebog -torrent -websteder i 2023

Pirates Bay er et af de ældste torrent -steder Tilbyder verificerede torrents fra årtier og har det �� bedst aktive samfund. Selvom det ikke er et dedikeret lærebog -torrent -sted, Det er værd at nævne, da det har et massivt torrent -bibliotek i alle kategorier.

Bedste e -bog Torrent -websteder [Top 10 nye] 2023 til at downloade e -bøger gratis

Opmærksomhed Torrent -brugere!
Download af torrentfiler er som at lege med ild. Din internetudbyder overvåger din browseraktivitet!! Du får e -mail til krænkelse af ophavsret og værre kan du ende med at skulle afvikle sagen i retten!! Brug en VPN -software, før du downloader en e -bog fra disse torrent -websteder! En VPN -software kan fjerne blokeret ethvert blokeret sted og også kryptere din browserhistorie!!

Vi har hørt det hele før ikke har vi – hvis du ikke elsker at læse, har du bare ikke fundet den rigtige bog. Bøger er en skattekiste af viden, hvad enten du læser for fritid eller som en akademisk forfølgelse. Det eneste problem er, at du nogle gange vil læse en bog og ikke behøver. Det er her e-bøger kommer i spil. Via Ebook torrent -websteder Du kan downloade en hel række af bøger og have information lige ved hånden i løbet af få sekunder.

Torrent-ebook-steder

Med Ivacy VPN kan du gøre dette uden at bekymre dig om, at dine personlige oplysninger bliver stjålet. Hvad mere er, at du kan downloade læsemateriale uden din internetudbyder (internetudbydere), der sporer dine online aktiviteter.

Her skal vi gøre den kedelige juridiske bit og sætte en meget alvorlig ansvarsfraskrivelse (det forringer lidt fra den lethjertede tone, men desværre skal det gøres). Ivacy kondolerer ikke nogen form for ulovlig datadeling.
Selvom peer-to-peer-forbindelsesprocessen er fuldt lovlig, kan de filer, der deles gennem den, være krænkende copyright-love på en eller anden måde. Vi vil altid anbefale at bruge torrent -websteder ansvarligt efter dit skøn og sikkert gennem torrent VPN.

Mere om, hvordan man downloader IVacy VPN nedenfor, men lad os nu komme i gang og udforske nogle af de bedste torrent-websteder til e-bøger. Stol på os, du vil gerne holde øje med denne.

Hvad er det bedste torrent -sted til lærebøger?

Som studerende har du sandsynligvis ikke bunker med penge at bruge på at købe individuelle lærebøger, da de ofte kan være meget kære at købe. Det er meget mere omkostningseffektivt at downloade Ivacy VPN og bruge det til sikkert at downloade dem fra et torrenting -websted!

Her er vores yndlings:

#1 Pirate Bay

ebook torrent steder piratbugt

Hvis du vil komme ind på det enorme bibliotek med e -bøger, skal du skifte til piratbugt – da du er de mest populære torrent -websteder lige nu, har det den enorme samling af e -bøger, og du skal vælge denne af de værdige steder for at finde dine ønsket e -bog på kort tid.

Pirate Bay har tidligere vist sig at være en af ​​vores top torrent -søgemaskiner listen. Det svigter os heller ikke på denne tælling og tilbyder en række lærebøger til universitetsstuderende. Du kan søge ved hjælp af titlen på bogen eller navigere til e -bøgerne for at finde de populære torrent -filer af e -bøger. Jeg anbefaler personligt Pirate Bay som et af de passende websteder til e -bøger.

#2 Lemetorrents

Ebook-torrent-site-limetorrents

Limetorrents er også en utrolig god mulighed, hvis du leder efter lærebøger om en lang række akademiske emner. Det har mere end 0.3 millioner e -bøger i øjeblikket indekseret. Webstedet er let at navigere og finde de top 100 e -bøger på webstedet. At søge på dit foretrukne torrent -websted er også et klik væk væk. Limetorrent er de-facto torrent-websteder til e-bøger og online magasiner.

#3 torrentdownloads.mig

Ebook torrent site torrentdownloads

Torrent Downloads har gratis anmeldelser, da det tilbyder lærebøger, som du kan læse fra cover til dækning – ingen af ​​den frække forretning, hvor nogle torrent -websteder tilbyder begrænsede sider. Hvad mere er, at torrent -downloads også tilbyder en række lydbøger. Perfekt til dig, hvis du har brug for at læse en bog til en opgave, der forfalder mandag og faktisk ikke er begyndt at læse den endnu … fredag ​​aften. Ups.

TorrentDownloads -websted har mere end 147k bøger, 23k lydbøger, der allerede er indekseret som Torrent Tracker. Listen bliver større dag for dag, så hvis du vil søge efter e -bøger på dette websted, er chancerne for, at du allerede finder det her.

Ebook torrenting -websteder 2023

Så nu, hvor vi har udforsket et par muligheder dem af jer, der er akademisk drevet, hvad med nogle muligheder for dem af jer, der kan lide at læse som en del af din mindfulness -rutine? Mens listen, vi leverede ovenfor, er ideel, hvis du har brug for lærebøger, er der masser af andre torrent -websteder til rådighed til generelle e -bøger, hvis du ikke kun leder efter et PDF -format. Lad os komme afsted. Så mange lister, så lidt tid!

#4 101 Torrents

ebook-torrent-site-101Torrents

101 Torrent Du har måske hørt om denne torrent -motor, da den har et bredt udvalg af film, men dreng har vi nyheder til dig. Dette websted har også tons og tons bøger! Hvis du ikke er fan af tung besværlig læsning, og foretrækker at læse ikke-fiktion, kan du nogensinde torrentmagasiner. Hvem siger, at du er nødt til at gå til dine nyhedsagenter for at indhente den seneste sladder i Showbiz -verdenen? 101 Torrents er en god kilde som torrent site til e -bog.Minimum 156k e -bøger er indekseret på dette websted.

#5 Torrentoff

Ebook-torrent-site-torrentoff

Mens resten af ​​torrent -websteder har bøger som deres sekundære prioritet, må vi sige, at torrent off tager distributionen af ​​bøger som en temmelig primær bekymring. Du vil bestemt blive forkælet efter valg på dette e -bog -torrenting -sted. Torrentoff har 156k+ bøger i øjeblikket på deres torrent site til e -bog.

#6 Torrentz2

ebook-torrent-site-torrentz2

Torrentz2 kan også behandles som et af de bedste torrent -websteder til e -bog, selvom mange af jer ved det som en torrent -søgemaskine, som ikke er helt falsk!

Uden tvivl vil du have hørt om denne torrentende kæmpe: Torrentz2. Hvad der gør os super begejstrede for denne tilføjelse til listen er, at den har en filtreringskapacitet, der giver dig mulighed for at søge efter indhold, der udelukkende er en e -bog. Hvilket strålende værktøj til dine bogelskere derude!

#7 FreeBookSpot

ebook-torrent-site-fribogkatalog

Du ved, hvordan vi sagde, at det er vidunderligt, når et torrent-websted er konstrueret specifikt til at dele e-bøger med verden? Navnet på dette websted får os til at sprænge med spænding. Dette websted har kategorier som ‘Ugens bog‘. Vi kan næppe indeholde os til udsigten til et så skræddersyet torrent-sted til bøger!

Mere end millioner af e -bøger – alle er i kategorier, hænderne ned er de bedste torrent -websteder til e -bog. I øjeblikket er det SSL -certifikat har udstedt, men bekymre dig ikke om det, bare ignorere advarslen og fortsæt til siden, hvis du ser noget advarselsskilt i din browser.

#8 Torrent Funk

ebook-torrent-site-torrentfunk

Torrentfunk er en let at navigere, kørt af mølle -torrent -søgemaskinen. Der er ganske vist intet, der er spektakulært ved det, men det er altid godt at have alternative e -bog -torrent -websteder. Nogle gange, på grund af krænkelse af ophavsret, fjernes disse websteder midlertidigt midlertidigt eller endda offline helt. Torrentfunk har også kategorier som “For nylig tilføjede bøger“,”Bekræftet e -bøger torrent“, Og“Top Ebook Torrent“.

Hvad er de bedste websteder til at downloade gratis PDF -bøger?

PDF er et utroligt alsidigt format, da de fleste platforme kan understøtte filtypen ganske let- normalt behøver du ikke downloade nogen tilføjelse på programmer for at se din e-bog.

#9 Smashwords

Ebook-torrent-site-smash

Du finder legioner af bøger, der venter på at blive downloadet på dette websted i et PDF -format. Ikke kun finder du eksisterende titler, der har solgt millioner af fysiske kopier over hele verden, men også originale værker, som håbefulde forfattere indsender ved hjælp af Torrent -webstedet som en platform til at gøre sig kendte. Brugergrænsefladen er enkel og bør ikke forårsage problemer, med de tre kategorier af ‘fiktion’, ‘ikke-fiktion’ og ‘anden’, der giver en vej ind i deres enorme samling.

#10 gratis-e-bøger.net

Ebook-Torrent-site-abooks.net

Ligesom Torrent -webstedet ovenfor er dette websted udelukkende til e -bøger. Der er en mulighed for at downloade i et PDF -format og endda muligheden for at se webstedet på spansk og portugisisk, hvilket betyder, at det henvender sig til mere af en global demografisk. Det viser hjælpsomt med e -bøger på hjemmesiden, så du har en række anbefalinger, hvis du er forvirret over, hvad du skal læse.

Er der nogen gode bogtorrent -websteder eksklusive kickass?

Dette er et spørgsmål, der ofte vokser op i bogens elskers univers. Vi må sige, vi tror, ​​vi allerede har svaret på denne. Bare for at stave det ud i store store bogstaver, er der selvfølgelig. Vi har givet dig en liste med 5!
Kickass e -bøger
Det svarer dog ikke på spørgsmål, du har om selve webstedets popularitet. Lad os forklare: Kickass torrents, eller Kat er et af de ældste e -bog -torrent -websteder derude. På grund af sin alder har den også fået berygtethed. Enkel. Vi regner stadig med, at det er en vidunderlig mulighed, men ville udsætte dig for andre e -bog -torrent -websteder, der ofte bliver overskygget af det store omdømme af Kickass -e -bøger.

Kickass e -bøger download

Heldigvis er brugergrænsefladen på kickass-hjemmesiden virkelig selvforklarende, så du skulle overhovedet ikke have svært ved at downloade den e-bog, som du har forsøgt at finde i aldre fra kickass-bøger.
Så vi nævnte lydbøger (omend kort) ovenfor, men vi fortalte dig ikke rigtig, hvor du kunne finde nogle, hvis de specifikt var det, du ledte efter.

Audiobook torrenting -websteder 2021

ebook torrent site audiobooksworld

1) Søsterwebstedet til PDFBOOKSWORLD er et godt sted at starte din søgning, lydbøger World.

ebook torrent site audiobooks.cloud

2) lydbøger.Cloud Lyt til alle de lydbøger, du muligvis kan længe efter på dette magtfulde lydbogsider, der drejer ud af resultater, når du skriver et nøgleord.

ebook torrent site lydbog

3) Audiobook Bay Dette torrenting -sted gør det muligt at vælge bogens genre, såvel som når den blev udgivet – meget nyttigt, hvis du har en bestemt bog i tankerne! Hvis dette link ikke åbner for dig, betyder det, at din internetudbyder har blokeret dette websted. For at fjerne blokering af dette og et hvilket som helst af webstedet på denne artikel, skal du bruge en VPN som Ivacy VPN.
4) Ekstra torrent så god som resten, som vi har opført, dette torrent -søgning har han tilføjet fordelen ved også at have forskellige slags medier til at opfylde alle dine behov.

Generelt er der mange forskellige torrent -websteder, hvorfra du kan få adgang til en helt ny verden, som en forfatter har arbejdet hårdt for at skabe for dig. Før du tager af sted for at miste dig selv i en verden af ​​uendelige ord, skal du tage hensyn – at downloade IVacy VPN er afgørende. Din udadvendte trafik og indkommende trafik (i dette tilfælde ebook torrent -filer, som du vil downloade) er alle krypteret, så ingen ved, hvilke filer du deler. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om nogen juridiske følger.

Alt hvad du skal gøre for at downloade Ivacy er gå på webstedet https: // www.Ivacy.com/download-vpn/

Her vil du se en række forskellige muligheder for at downloade IVacy VPN på forskellige platforme:
· IOS
· Mac
· Vinduer
· Som en kromudvidelse
· Som en Mozilla Firefox -udvidelse

Guiden brugervenlig hjælper dig med at downloade e -bøger via e -bog -torrenting -websteder med sikkerheden ved Ivacy VPN på ingen tid overhovedet. Sørg for at læse instruktionerne ordentligt … men som bogorm, der ønsker at downloade e -bøger, er vi sikre på, at du vil! Kæmper for at downloade e -bøger sikkert er nu fortiden takket være Ivacy VPN.

De mest populære lærebog -torrent -websteder i 2023

Tekstbøger er nøglen til viden for studerende og lærde. Men det er svært at finde lærebøger gratis, har du nogensinde følt det samme efter at have spildt din tid på at søge lærebog torrent -websteder online? Bare rolig, du er på det rigtige sted for at få din tekstbog med et par klik.

bedste lærebog torrent site

Tekstbog Torrent -websteder tilbyder dig bøger gratis, og alle i “Digital tidsalder mener, at viden skal deles“. Torrent -websteder er bygget til at dele indhold gratis jeg.e Du behøver ikke at betale noget. Uden at spilde yderligere tid, lad os komme i gang ..

Ansvarsfraskrivelse: Mange af Torrent -websteder leverer piratkopieret indhold. Vi opfordrer ikke til download af sådant indhold. Du skal kun downloade indhold, der er lovligt i dit land.

Top lærebog Torrent -websteder i 2023

Top lærebog torrent websteder i 2023

1. Bibliotek Genesis

Bibliotek Genesis er ��one butikstop for lærebøger, det har en massiv database med bøger i forskellige kategorier. Det er et intuitivt og minimalistisk design med mere Avancerede søgnings- og filterindstillinger, der lader dig finde bogen hurtigt.

Mens webstedet er annoncefrit, er det behageligt, at søgeresultaterne beskriver alt (forfatter, udgiver, år, titel, sider, størrelse osv.) Om bogen. Alle bøger om bibliotekgenesis er gratis Og du kan direkte downloade bøgerne i forskellige formater.

Ikke kun lærebøger, men du kan også finde magasiner, artikler og andet indhold. Det tilbyder også Android & Windows -apps.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Tekstbøger, magasiner, artikler, fiktion I hele verden Ingen annoncer 30m+

2. FreeBookspot

FreeBookspot er en anden bedste lærebog Torrent -websteder Tilbyder bøger sammen med videokurser, vil du finde bøger i alle kategorier. Webstedet har mange Funktioner som avancerede filtre og søgemuligheder Og selv du kan ændre visningen (kompakt/fuld visning). Freebookspot opretholder en ��Aktivt samfund af daglige uploadere for at holde biblioteket opdateret.

Selvom du ikke har brug for en konto for at uploade eller downloade bøger fra webstedet, er der mange ad -popups over skærmen. Det bedste er, at du endda kan rapportere om boglinket til administratoren, hvis den ser fishy ud, og du kan downloade lærebøger.

Mens webstedet er blokeret i din region på grund af copyright -indhold, kan du få adgang til det ved hjælp af en VPN.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Teknologi, tekstbøger, romaner, fiktion, sci-fi, videoer osv Begrænset adgang Medium 10m+

3. Wikibooks

Wikibooks er en open source-bibliotekversion af Wikipedia med fokus på artikler og lærebøger startet i år 2003, skønt det har et begrænset bibliotek med bøger, men er tilgængelig på flere sprog som engelsk, Deutsch, Portugues, Italiano, Hindi og 5+ sprog. Mens brugergrænsefladen er meget ren og minimal med en central ��search på midten.

Wikibooks leverer ikke den direkte downloadindstilling, men fungerer som en torrent -søgemaskineindeksering af lærebøger fra andre websteder. Men der er ingen annoncer eller omdirigeringer, selvom du Kræver ikke en konto for at downloade lærebøger.

Wikibooks tilbyder ikke kun akademiske lærebøger, men også sport, dokumentarer, rejseguider osv. Du kan også læse lærebogen online uden at downloade dem.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Lærebøger på forskellige sprog, rejseguider, dokumentarer,
Nyhedssport, citater
I hele verden Ingen annoncer 20m+

4. Piratbugt

Piratbugt

Pirates Bay er et af de ældste torrent -steder Tilbyder verificerede torrents fra årtier og har det �� bedst aktive samfund. Selvom det ikke er et dedikeret lærebog -torrent -sted, Det er værd at nævne, da det har et massivt torrent -bibliotek i alle kategorier.

Pirate Bay har en elegant brugergrænseflade med alt på plads, og du kan se efter enhver torrent på dens globale søgning. Næsten hver torrent er godt frø til hurtige downloads, pas på annoncerne på det sted, der omdirigerer dig til et sted.

Da stedet bliver jaget af mange regeringer og blokeret i mange regioner. Så webstedet vil ofte ændre sit domæne.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Lærebøger, musik, spil
Software, e -bøger, film,
Regionale blokke Lille 25m+

5. Gratis e -bøger.net

Gratis e -bøger er et andet Bedste lærebog Torrent Site -tilbud e -bøger i 115+ kategorier, Men det er en tilmeldingstjeneste og giver dig mulighed for at læse/downloade 5 e -bøger gratis hver måned. Den gratis e-bøger interface er iøjnefaldende og har en premium-oplevelse.

Mens hver e -bog er tilgængelig i PDF, Kindle, TXT og EPUB -format. Du har brug for en konto for at downloade e -bøger og få en ved hjælp af deres tilmelding (Deltag i gratis) -programmet. Der er også en Lifetime VIP -abonnement tilgængelig for $ 49.

Webstedet har også lydbøger og mange flere ��Benefits, hvis du er udgiver. Download af bøger fra webstedet er virkelig hurtigt, og du kræver ikke torrent -klienter.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
115+ Kategori e -bøger I hele verden Annonce gratis 10m+

6. 1337x

1377x-

1337x er Bedste Torrent -websted, der tilbyder lærebog -torrents i alle kategorier sammen med andre torrents siden 2007. Mens dens grænseflade er akustisk og torrentvenlig med kun verificerede torrent-steder. Du vil blive imponeret over deres velorganiserede katalogstruktur.

Mens deres aktive samfund ✅verificerer og frø hver torrent. 1337x er helt ad-fri og kræver ikke en konto for at downloade torrents. Selvom der ikke er nogen dedikeret sektion til lærebøger, kan du søge efter torrenten.

Hver torrent på 1337x har beskrivelser og detaljer om torrents. Men stedet er blokeret i de fleste regioner på grund af copyright -indhold.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Akademiske lærebøger, romaner,
Dokumentarer osv
Begrænsede regioner Annonce gratis 15m+

7. PDF -drev

PDF -drev er en PDF -søgemaskine, der har en ��Massiv lærebog samling af 82.5m+ e -bøger i 16 kategorier, der er let tilgængelige i PDF -format. Mens du ikke har brug for en konto for at downloade bøger fra webstedet, er der ikke nogen annonceafbrydelser.

PDF Drive -startsiden har de bedste bøger i uge med en søgemulighed på toppen og kategorier af lærebøger i bunden. Du kan forhåndsvise eller downloade lærebogen direkte, og den har en PDF -drev -app til mobile enheder.

Du kan også tilmelde dig en mere personlig oplevelse eller indsætte en anmodning om at uploade lærebøger, og deres samfund vil opfylde din anmodning.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Lærebøger, artikler, magasiner osv I hele verden Ingen annoncer 5m+

8. Mange bøger.net

Mange bøger er gratis Tekstebog Torrent -site med 1m+ obskure torrents I hver genre startede i år 2004. Mens dens grænseflade er klassisk med bogomslag som miniaturebilleder og har en global søgning på toppen for hurtig søgning. Du kan Download eller læs e -bogen online.

Mange bøger kræver ingen registrering eller konto, og der er ingen grænse for dine downloads. Dens hjemmeside har populære bøger i ugen forsynet med forskellige genrer. Det har også en app til iOS og Android.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Gratis lærebøger i 50+ genrer I hele verden Ingen 5m+

9. Bogyard

Bookyard er et top lærebog torrent site Det har en omfattende e -bog -samling i 34 genrer og uploader nye bøger hver dag. Dens Design er meget minimal med en søgning på siden og nogle statistikker. Du har ikke brug for en konto for at downloade ebook torrents.

Download af lærebøger eller e -bøger er ligetil uden omdirigeringer, og hver lærebog er tilgængelig i PDF -format, men der er ikke nogen avancerede filtre bortset fra at søgning.

Bookyards opretholder en velorganiseret struktur (alfabetisk rækkefølge) på tværs af kategorier.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Tekstbøger, e -bøger, lydbøger osv Begrænsede regioner Færre annoncer 2m+

10. Projekt Gutenburg

Project Gutenburg er det ældste gratis lærebog -torrent -sted startet i år 1971. Og det bedste er, at du kan læse eller downloade bogen i alle de forskellige tilgængelige formater. Project Gutenberg arrangerer ting på en anden måde kaldet boghylde (forskellige genrer i alfabetisk rækkefølge).

Der er også en lille søgemulighed på toppen, der får din e -bog, du har ikke brug for en konto for at gennemse eller downloade indhold. Der vil ikke være nogen annoncer, da webstedet rent kører på donationer.

Det har avancerede søgningsfunktioner under “Søg og gennemse”Afsnit om at nævne de seneste udgivelser og populære bøger sammen med tilfældige.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Gratis lærebøger, e -bøger, romaner osv I hele verden Ingen annoncer 10m+

11. Internetarkiv

Internetarkiv kombinerer biblioteker af lærebøger over hele verden, kendt for sin samling af 20m+ lærebøger. Du finder hvert landbibliotek, eller du kan låne bogen fra andre, desværre kan du kun læse bogen (ingen downloadindstilling).

Det har en avanceret søgning for at få den e -bog, du ønsker, Internet Archive tilbyder videoer, billeder, lyd og software sammen med bøger. Du finder også den samme bog på forskellige sprog.

Du har ikke brug for en konto for at gennemse alle bøgerne, for personaliseret og spore din læsning kan du lave en.

Indholdstype Tilgængelighed Annonce indtrængen Trafik
Lærebøger, artikler, e -bøger osv I hele verden Ingen 2m+

Andre lærebog -torrent -websteder

  • Planet e-bøger
  • ZOOQLE
  • Ebookshare
  • Isohunt
  • Ebookee
  • TorrentDownload
  • Torrends
  • Zlibrary

��Pak op

Med det sagt er ovenstående det bedste lærebog torrent -websteder i enhver genre. Jeg håber, du finder den lærebog, du leder efter, glem ikke at beskytte dig selv med en torrent VPN, før du får adgang til torrent -websteder for at beskytte din identitet eller for at undgå juridiske problemer.

Gør ��share med os de andre bedste lærebog -torrent -websteder, hvis de er tilgængelige i kommentarerne, og start torrenting ..

Ofte stillede spørgsmål relateret til lærebog -torrent -site

Hvad er de bedste lærebog -torrent -websteder?

Vi har nævnt alle de øverste lærebog -torrent -websteder ovenfor, søg din lærebog på de websteder, du finder dem rigtigt hurtigt. Alle websteder er helt gratis og kræver ikke en konto, men sørg for, at du kun besøger officielle domæner.

Er det sikkert at downloade lærebog torrents?

Ja, det er helt sikkert at downloade lærebøger fra torrent -websteder. Men sørg for, at du bruger en VPN, før du fortsætter for at undgå, at nogen sporer dine handlinger.

Kan jeg bruge en gratis VPN?

Ingen!, Gratis VPN’er er ikke sikre og kan ikke fjerne blokering af geo-blokerede steder i.e gør ikke nogen forskel, hvis du bruger dem eller ej. I stedet sætter de dig i fare ved at sælge dine data til tredjepart. Så vi anbefaler ikke at bruge en gratis VPN, medmindre du fandt en pålidelig.

Om Nandam Sreenivasulu

Nandam Sreenivasulu brænder for cybersecurity og tech -elsker tror på internetfrihed for alle. Elsker at se Animes i sin fritid og udforske mere om de nyeste animes.