Top 10 bedste gratis torrent -klienter til at bruge i 2023

På nedsiden er softwaren Kun kompatibel med Windows og Linux. Så du bliver nødt til at vælge en anden mulighed, hvis du bruger makos.

17 bedste gratis torrent -klienter i 2023

Dette er en estimeret læsningstid for at fortælle dig, hvor lang tid det vil tage dig at læse alt indholdet på netop denne Privacysavvy.com side. Det har dog et sneak peek, let guide -trin og/eller en hurtig liste, der leverer Hurtige navigationer på siden og let fundne svar hvis ønsket.

Læserne som dig støtter Privacysavvy for at hjælpe med at holde det gode arbejde op. Når du køber ved hjælp af links på vores websted, kan vi tjene en tilknyttet provision uden ekstra omkostninger for dig. Lær hvor Privacysavvy.com tjener penge.

Du har brug for en pålidelig torrent -klient for at downloade og dele ting sikkert. Tjek vores liste over de bedste P2P-downloadere for at få den mest egnede til din.

Sneak Peek til Torrent -klienter

Torrenting er en foretrukket måde at downloade store filer som software, film, bøger og mere, der ellers er tidskrævende at komme fra værtsservere. I dag er mange dedikerede gratis P2P -klienter tilgængelige, der tillader hurtig download af store filer fra andre kammerater inden for netværket. Da torrenting er ureguleret, udgør det imidlertid alvorlige trusler om cyberangreb til torrentorerne. Heldigvis er nogle betroede og sikrede torrenting -klienter nu tilgængelige, der understøtter hurtigt download sammen med at forhindre malware -angreb. I denne vejledning finder du listen over de bedste torrent -klienter, som du kan prøve i dag.

Torrenting er den ideelle måde at downloade og opbevare film, musik, lyd, bøger, tv -shows osv. Generelt oplever du langsomme hastigheder, hvis du prøver at downloade sådanne filer direkte fra værtsserveren. Det er her en torrent -klient kommer godt med. Det giver dig mulighed for at få stykker af en fil fra andre kammerater, hvilket resulterer i en hurtigere download.

De gratis torrent -downloaders tilgængelige varierer i funktioner og sikkerhed, med nogle designet til at indsamle brugernes data (de skræmmende). Efter streng forskning og testning har vi samlet de 17 bedste torrent -klienter, så du kan undgå de usikre. Da vores liste er omfattende, finder du en mulighed, uanset om du vil have noget enkelt eller mere avanceret med tilpassede funktioner.

Top-notch P2P-klienter, der skal bruges i dag-den hurtige liste

Kort til tiden? Intet problem. Tjek denne Quick Best Torrent -klienter med at begynde sikker torrenting nu:

 1. BitTorrent – Kraftig torrent -klient til desktop og mobil med funktioner som en indbygget søgefelt, en downloadplanlægning og mange flere.
 2. uTorrent -Letvægtssoftware, opdaterer sikkerhedsfunktioner ofte, auto-download, fjernbetjening.
 3. Oversvømmelse – Tilpaselig klient, udvidelig gennem plugins, integreret med Chrome og Firefox, understøtter planlagte downloads.
 4. qbittorent -Gratis og open source-værktøj, indbygget medieafspiller, krypterede forbindelser, support private torrents.
 5. Vuze -godt designet downloader, virusbeskyttelse, kompatibilitet med større platforme, indbyggede fora og chatfunktion.

Vil du vide om flere muligheder? Læs med for at finde den komplette liste over de 17 bedste torrent/p2p -klienter, du kan bruge i dag.

Hvorfor det er vigtigt at have en sikker torrent -klient?

Torrenting er ureguleret, hvilket betyder, at du kan downloade noget. Det bliver således let for ondsindede skuespillere at skjule malware i mærket torrent -filer. Download af disse filer installerer muligvis malware på din enhed. Du kan opleve mange problemer, såsom dramatiske afmatninger, hardwarefejl, datatyveri osv.

Brug af pålidelig og sikker torrent -software er den bedste måde at undgå disse trusler på.

Heldigvis har nogle betalt for abonnementer med premium-funktioner såsom virusbeskyttelse. Andre anvender mekanismer til at markere enhver form for annoncer, når torrenting. Brug af sådanne torrent -klienter reducerer risikoen for malware -angreb markant markant.

Det ville være bedst at gå efter Open source torrent-klienter da de ikke er afhængige af reklame for at tjene penge. Så de sparer ikke dig med irriterende eller potentielt farlige annoncer. En sådan software forbedres også ofte, så du vil sandsynligvis opleve en konsekvent problemfri ydelse.

Bemærk:

Før du downloader en torrent ved hjælp af enhver klient, anbefaler vi stærkt at oprette forbindelse til en VPN. VPN’erne på denne liste krypterer alle dine internetaktiviteter ved at dirigere din trafik gennem private servere. Ingen kan se, hvad du laver, ikke engang din internetudbyder eller nogen anden tredjepart. I henhold til vores test er ExpressVPN den bedste service til torrenting, da det tilbyder bemærkelsesværdige hastigheder og avancerede sikkerhedsfunktioner.

17 bedste torrent -klienter – den detaljerede liste

1. BitTorrent

BitTorrent

BitTorrent er et velkendt og kraftfuldt torrent-værktøj, der har eksisteret i lang tid. Det kan prale af masser af funktioner Hjælpsomme for både begyndere og avancerede brugere. For eksempel tilbyder det malware -beskyttelse, afspilning og meget mere.

Desuden har Android -appen en Kun wifi-funktion Det giver dig mulighed for at gemme data. Med denne funktion aktiveret fortsætter torrenting -processen kun, når det er tilsluttet et hotspot, et fremragende værktøj, hvis du har en begrænset dataplan.

Desuden kan du nemt finde de torrent -filer, du ønsker i søgefeltet.

3. Oversvømmelse

Oversvømmelse

Deluge er en veletableret Torrent Downloader. Softwaren er Ekstremt let og vil ikke rod din harddisk plads. Vi testede det på vores bærbare computer, og det fungerede fejlfrit. Dens nylige opdateringer lader dig Opret dine egne torrents.

Ulempen er, at grænsefladen kan være lidt kompliceret for begyndere. Det kommer dog med en masse tilpasning til avancerede brugere gennem forskellige plugins. Derudover kan du integrere det med din browser og indstille planlagte downloads.

4. QBitTorrent

QBitTorrent

QBitTorrent er en anden populær torrent -download -software. Det Software gør jobbet, selvom Brugergrænsefladen er ikke meget poleret eller fancy. Så vi anbefaler det, hvis du er en nybegynder, eller din pc har lave specifikationer.

Desuden er Qbittorrent Open source, hvilket betyder, at det opdateres og forbedres ofte. Det har også en Indbygget medieafspiller og understøtter krypterede forbindelser, fuldmagter og forbinder privat. Det bedste er, at klienten er Kompatibel med større enheder, og du kan få adgang til og kontrollere det eksternt.

5. Vuze

Vuze

Hvis du leder efter en P2P -klient med kraftfulde søgefunktioner, Vuze (tidligere Azureus) er din bedste indsats. Det har imponerende funktioner som Magnet Link Support, Media and Device Playback og fjernbetjening. Softwaren indpakker denne praktiskhed med en Brugervenlig brugergrænseflade.

Et af Vuzes salgssteder er chatfunktioner og indbyggede fora. Plus, abonnementstjenesten har ekstra funktioner såsom integreret virusbeskyttelse, båndbreddebegrænsning, IP -filtrering osv. Husk, Gratis version er støttet annonce.

6. Bitlord

Bitlord

Bitlord er en pålidelig gratis P2P Downloader. Softwaren er ældre end de fleste klienter på denne liste, men udfører fremragende. Faktisk er brugergrænsefladen intuitiv, hvilket gør det ubesværet at navigere. Du får også en indbygget spiller til Spil indhold, før du downloader.

Klienten fungerer godt; Vi oplevede ingen problemer under downloads. Nogle nyttige funktioner i dette værktøj inkluderer en download -arrangør, automatisk undertekst, adgangskodebeskyttelse og torrent -feedbackliste.

7. Bitcomet

Bitcomet

Bitcomet er Hurtigste BitTorrent -klient. Dog er det specifikt designet til vinduer kun.

Udover de grundlæggende torrent -klientfunktioner tilføjer det nogle ting til blandingen. For eksempel har det en funktion kaldet langvarig podning, der giver dig mulighed for at Hent data fra peers med hele torrent -filen.

Også dens intelligente diskcache butikker ofte tilgængelige data I hovedhukommelsen i stedet for din pc’s harddisk, hvilket reducerer ydeevnepåvirkningen.

8. Fakkelbrowser

Torch Torrent

Torch Browser er en krombaseret webbrowser forudindlæst med en sikker torrent -klient. Det har en brugervenlig interface til at søge og downloade dit yndlingsindhold let.

Torrent -download -softwaren giver dig mulighed for at afspille videofiler, mens du stadig downloader. Derudover kan du indstille hastighedsgrænsen, så torrentingprocessen ikke påvirker din surfingoplevelse.

Ligesom uTorrent vil det Vis upload- og downloadhastigheder og samlede statistik for dataforbrug i bunden af ​​instrumentbrættet.

9. Web Torrent

Web Torrent -software

Web Torrent er den bedste mulighed, hvis du leder efter enkel software til download af torrents. Du skal kun indsætte magnet -URL- eller torrent -filen, og downloadprocessen starter med det samme.

Det her Open Source P2P-klient Har en minimalistisk grænseflade, der gør søgning og download af torrentfiler let. Det giver også en Indbygget spiller At spille musik, videoer og lydbøger, når de downloader. Du kan også streame videoer på Chromecast, AirPlay og DLNA Hassle-Free.

10. Tixati

Tixati

Tixati er torrent download -software med en Klassisk brugergrænseflade og imponerende funktionalitet. Det er ligetil at installere og leveres med krypterede chatrum, båndbredde grænser og adskillige konfigurationsindstillinger.

Torrent -klienten forstyrrer dig ikke med irriterende annoncer eller ethvert andet distraherende indhold, når man torrenting. Det anvender også tilstrækkelige foranstaltninger til forhindre malware.

På nedsiden er softwaren Kun kompatibel med Windows og Linux. Så du bliver nødt til at vælge en anden mulighed, hvis du bruger makos.

11. Biglybt

Biglybt

Biglybt er en pålidelig torrent -download af klient, der er Åben source og ad-fri. Hvis du nogensinde har brugt Vuze, finder du dens funktioner kendte, såsom brugergrænsefladen.

En af biglybt’s imponerende funktioner er sværm fusionering, der muliggør Flere torrents for at downloade den samme fil For at kompensere for døde bits og forbedre downloadhastighederne.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer indbyggede opdagelsesværktøjer, downloadgrænsefiltre og en Android-fjernbetjening. Klienten arbejder med Windows, Mac og Android og indeholder ikke annoncer eller tilbud.

12. Smitte

Smitte

Transmission er en Torrent Downloader Perfekt til macOS -brugere. Det er let at konfigurere softwaren på din enhed. Hele processen tog mindre end 3 minutter at gennemføre under vores test.

Det er en Open source-værktøj bærer en Brugervenlig grænseflade, adskillige bemærkelsesværdige træk og Tilpasbare indstillinger.

For eksempel kan du indstille hastighedsgrænser, stoppe podning, når downloadet har opfyldt et specifikt forhold og mere. Brug den nyeste version af Transmission Torrent Downloader til de bedste resultater, da den fungerer hurtigere end den foregående.

13. Bitport

Bitport Torrent Client

Bitport.io er en Skybaseret Torrent Downloader, Så du behøver ikke at installere det på din enhed for at starte torrenting. I stedet gemmes dine downloadfiler på skyen, så du kan få adgang til dem med enhver enhed når som helst. Dette sparer dig for plads og er en fremragende måde at beskytte dine filer på. Klienten har også SSL -kryptering For at beskytte dine forbindelser.

14. Halit

Halit

 • Hjemmeside URL: Sourceforge.net/projekter/halit/

Halite er en Gratis klient baseret på Libtorrent -biblioteket, Den samme motor, der driver den velkendte bittorrent og dens populære apps.

Programmet er en utroligt let gratis torrent -downloader, der er enkel at bruge.

Skønt det kan være lidt forvirrende at indstille det Gå gennem GitHub. Når du først har installeret softwaren, kører den dog på din enhed uden problemer.

Desuden er grænsefladen brugervenlig, Og udførelse af grundlæggende operationer såsom pause og genoptagelse af downloads kræver færre klik.

Man er dog, at softwaren er ikke opdateres regelmæssigt. Der kan forårsage problemer for nogle brugere. Faktisk fungerede det under vores test ikke som forventet på Windows XP. Det fungerer dog på de nyeste Windows -versioner, der er acceptabelt.

15. Frostwire

Frostwire

Frostwire er torrent -software, der giver dig mulighed for at downloade filer fra cloud -kilder og bittorrent netværk. Det har et indbygget mediebibliotek for at få adgang til og spille indholdet, mens du downloader. Softwaren er Kompatibel med alle større operativsystemer, såsom Windows, Android, Linux og MacOS.

16. Zbigz

Zbigz

Zbigz er en anden Skybaseret torrent-klient Det hjælper dig med at downloade torrent -filer uden at installere dem på din enhed.

Denne anonyme torrent cloud -klient kræver ikke nogen registrering. Men at oprette en konto giver dig mulighed for at få adgang til yderligere funktioner. Desuden er den gratis version begrænset og Ad-understøttet, som kan være irriterende.

17. Ktorrent

Ktorrent

 • Hjemmeside URL: apps.KDE.org/ktorrent

KTorrent er en let og ligetil P2P -klient, der giver dig mulighed for at downloade torrent -filer gennem BitTorrent -protokollen. Grænsefladen er pæn, Gør det relativt let at navigere på platformen. Selvom det ikke er den mest effektive klient til at downloade store filer, kan du køre flere torrents samtidigt. Derudover er der en mulighed for at få vist specifikke torrent -filer, enten lyd eller video.

Hurtig guide til download af torrents på en pc

Download af torrents på din pc er en ubesværet proces. Her er en hurtig trin-for-trin-guide til, hvordan man gør det:

 1. Installer en VPN. Først skal du installere en pålidelig VPN (vores nummer et anbefaling her er ExpressVPN). Da torrenting er risikabel, beskytter du en VPN -beskyttelse af dine data og maskerer trafikken. (Find mere om de bedste VPN’er til torrenting nedenfor.)
 2. Download en torrent -klient. Du skal downloade pålidelig torrent -software for at dele eller downloade filer. (Du kan vælge nogen fra ovenstående anbefalinger). Mens markedet byder nye spillere velkommen, kommer nogle med malware og kan påvirke din enhed negativt, så vælg med omhu.
 3. Installer en tracker. Efter at have downloadet klienten, skal du downloade en tracker -liste, der indeholder torrent -fillisten. Husk, at disse trackere bare er lagre og ikke er vært for indholdet.
 4. Søg i den torrentfil efter eget valg om at downloade. For dette skal du gå til søgefeltet og kigge efter det indhold, du ønsker. For eksempel vil resultatet vende tilbage i flere filer, hvis det er en populær film. Vælg den med mange seedere for at det kan downloade hurtigere.
 5. Begynd at downloade, Og du vil blive ledet til Torrent -klienten for at vælge destinationen på din pc for at begynde at downloade dine Torrent -filer.

Fra ovenstående trin er det valgfrie trin at oprette forbindelse til en VPN og downloade en tracker. VPN er for optimal sikkerhed, og en tracker giver dig adgang til de nyeste torrent -filer inden for klienten. Vi anbefaler stærkt at bruge en VPN som et must, Mens du kan vælge at ikke bruge trackere, hvis du vil. For eksempel kan du blot henvende dig til dit foretrukne torrent -downloadwebsted og downloade hvad du vil bruge den klient, du har installeret.

Hvad er en torrent -klient?

Det er let at downloade en fil fra internettet; Du klikker på download -knappen, og filen kommer automatisk på din enhed.

Dette adskiller sig imidlertid fra torrenting, som involverer Deling af filer gennem et decentraliseret peer-to-peer (P2P) netværk. Grundlæggende er en torrent -klient en applikation, der giver dig mulighed for at downloade torrent -filer gennem BitTorrent -protokollen.

Er det ulovligt at bruge torrent download -software?

Lovligheden af ​​torrent -software afhænger af, hvordan du bruger dem. For eksempel kan du bruge torrent-websteder til at downloade filer, der ikke er copyright-beskyttet.

Det er dog ulovligt at downloade ophavsretligt beskyttet indhold, og du kan komme i problemer, især i lande med strenge love.

Faktisk på Privacysavvy, Vi kondonerer ikke sådan praksis og tilskynder kun til at downloade legitimt materiale. Indholdsskabere giver deres blod og sved, så der skal ikke være nogen piratkopiering – Dette websted er imod alle sådanne handlinger!

Ikke desto mindre har mange grunde gjort visse film og tv -shows til rådighed for offentligheden. F.eks. I disse tilfælde kan du frit downloade eller dele indholdet.

Hvorfor det er vigtigt at have en torrenting VPN

Uanset torrent -klienten, Den eneste måde at anonymt på torrent er med en VPN.

Mens du downloader torrents, forbliver din IP -adresse synlig for andre kammerater i sværmen, hvilket også kan omfatte nogle trusselskuespillere. Så ved hjælp af en VPN skjuler din IP -adresse; Derfor kan du torrent sikkert.

VPN fungerer ved at oprette en krypteret tunnel til at omdirigere din trafik. Som et resultat kan ingen spore eller overvåge dine online aktiviteter. Faktisk, selvom du ved et uheld downloader ophavsretligt beskyttet materiale, vil ingen vide det.

Udover anonymitet er en anden fordel ved at bruge en VPN, mens torrenting er Undgå internetgas.

Præcis, hvis du bemærker, at dine forbindelseshastigheder falder, når du torrenter, kan din internetudbyder (ISP) muligvis smadre din båndbredde. Dette er en almindelig strategi, som mange ISP’er bruger, hvis de finder ud af, at du deltager i dataintensive aktiviteter som torrenting.

Så kryptering af din trafik og maskering af din IP -adresse via en VPN forhindrer din internetudbyder i at se dine online aktiviteter.

Desuden giver det dig mulighed for at fjerne blokering af alle torrent -steder, såsom thiratebay -alternativer og Kat proxy -websteder.

Nogle VPN’er har annonceblokkere og malware -beskyttelse til Skjold dig fra påtrængende annoncer og mistænkelige downloads.

Bedste VPN’er at bruge sammen med Torrent -klienter

Nogle kritiske faktorer, der skal overvejes, når man vælger en VPN til torrenting, er P2P support, Zero logs -politik, og Imponerende ublokerende kapacitet. Desuden skulle det have Utrolige hastigheder og tilbage sine planer med mindst en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

At finde en sådan VPN, der tilfredsstiller alle parametre, kan naturligvis være kedelig. Så baseret på omfattende tests og forskning fra vores team, nedenfor går du med de 3 Torrenting VPN’er, der skal bruges i dag.

1. Expressvpn

ExpressVPN Homepage Ny

Nøglefunktioner

 • 3000 servere i 94 lande
 • Ubegrænset båndbredde og data
 • Support P2P -deling
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Kompatibel med: Windows, Android, MacOS, iOS, Linux og mere
 • Arbejder med: BitTorrent, Vuze, UTORRENT og alle andre

ExpressVPN er vores øverste valg VPN til brug med torrent download -software. Det er en god service, der er kendt for sin imponerende sikkerhed og massive servernetværk.

En af de afgørende faktorer, der skal overvejes, når man vælger en torrenting VPN er hastighed. ExpressVPN tilbyder hurtige forbindelser såvel som ubegrænset båndbredde og data. Derfor kan du torrent det indhold, du vil have uden buffering eller nå databegrænsninger.

Expressvpn er lidt dyrere end sine rivaler, men giver værdi for pengene. For eksempel det Understøtter torrenting på sit netværk af mere end 3000 servere i over 94 lande. Dette giver dig masser af muligheder, hvis en af ​​dine torrenting -forbindelser er blokeret. EN Smart placering Funktion forbinder dig også automatisk til den bedste server.

Med hensyn til sikkerhed og privatliv anvender ExpressVPN den bedste foranstaltning til Beskyt din sikkerhed og anonymitet.

For det første er udbyderen baseret på de britiske Jomfruøer, En privatlivshaven langt fra 14-Eyes Alliance. For det andet følger det en Strenge nul-logs-politik For at holde dine data og torrentingaktiviteter private. Udover det Militær-klasse AES 256-bit kryptering og Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse forhindre nogen i at aflytte din trafik.

Fordele

 • Lynhurtige hastigheder
 • Avancerede sikkerheds- og privatlivsforanstaltninger
 • Effektiv dræbskontakt for at forhindre lækager

Ulemper

2. Nordvpn

Nordvpn Bedste VPNS 600x300

Nøglefunktioner

 • 5400+ servere i 60 lande
 • Support P2P -deling
 • AES 256-bit kryptering
 • Ubegrænset båndbredde og data
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Nordvpn er en enormt populær torrenting VPN på grund af dens strenge sikkerhedsforanstaltninger og let at bruge apps. Det er en sikkerhedsfokuseret service med et ekspansivt servernetværk.

I modsætning til ExpressVpn har Nordvpn Optimeret nogle af dets servere til torrenting. VPN -klienten er også smart nok til at omdirigere dig til de rigtige servere baseret på din tilsigtede aktivitet. For eksempel, hvis du glemmer at bruge de specialiserede P2P -servere, omdirigerer VPN dine forbindelser automatisk.

Virksomheden introducerede for nylig Nordlynx -protokollen, hvilket forbedrede VPN’s hastigheder betydeligt. Det er baseret på Wireguard, en nyere og mere effektiv VPN -protokol end IKEV2 og OpenVPN. Som et resultat kan du Del og download enorme torrent -filer uden at ofre din sikkerhed.

Nordvpn har en testet No-Logs-politik, hvilket betyder, at det ikke beholder nogen af ​​dine identificerbare oplysninger. Det går et ekstra skridt ved at gennemgå Eksterne revisioner af PricewaterhouseCoopers (PWC) At verificere loggingskravene.

Udbyderen er Hovedkvarter i et privatlivsvenligt land Panama og udgiver Warrant Canary ofte. Selvom det, selv om stævnet, ikke kan dele nogen data om brugeren, da de ikke har nogen.

Den bruger AES 256-bit kryptering For at beskytte internetforbindelser. Da AES -kryptering er næsten umulig at knække, kan hackere aldrig få adgang til dine data.

Derudover vil Cybersec -funktionen Bloker irriterende annoncer og malware Når torrenting.

Andre vigtige sikkerhedsfunktioner i Nordvpn inkluderer Dobbelt VPN, Kill switch, delt tunneling og DNS -lækagebeskyttelse.

Fordele

 • Fremragende privatliv og sikkerhedsoplysninger
 • Fremragende ydelse på alle servere
 • Specialiserede torrenting -servere

Ulemper

 • En lille klodset mobil brugergrænseflade

3. Surfshark

Surfshark Bedste VPNS 600x300

Nøglefunktioner

 • 3200+ servere i 100 lande
 • AES 256-bit kryptering
 • Automatisk dræbskontakt
 • Multihop -servere
 • Camouflage -tilstand
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Surfshark er en fremragende mulighed for at Anonymiser dine torrentingaktiviteter og data uden at bryde banken. Denne budgetvenlige torrenting VPN pakker en omfattende liste over funktioner, der er sjældne at finde på andre udbydere.

VPN har ikke specifikt optimerede torrenting -servere. Så du skal gennemgå flere forsøg for at finde passende servere til P2P -deling. Ikke desto mindre fungerede det fejlfrit under vores test, når det blev tilsluttet tilfældige servere.

Du vil blive imponeret over, at surfshark er Registreret på de britiske Jomfruøer, som betragtes som en privatlivsvenlig jurisdiktion. Derudover bekræfter fortrolighedspolitikken sin holdning til at holde Personlige eller placeringsidentificerende logfiler. Cure53, et velrenommeret cybersikkerhedsforskningsfirma, har uafhængigt revideret disse påstande.

Surfshark vil opretholde din sikkerhed, når du torrentes med funktioner såsom AES 256-bit kryptering, Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, og en automatisk dræbskontakt.

Hvis du bor i et land, der begrænser VPN -brugen, Camouflage -tilstand får din forbindelse til at se regelmæssig. Du kan også bruge multihop -serverne til rute din trafik gennem to servere i stedet for en.

Fordele

 • Overkommelige langsigtede planer
 • Effektiv kill switch på alle apps
 • Store hastigheder

Ulemper

 • Det tilbyder ikke P2P-optimerede servere

Konklusion

Torrenting kan være risikabelt, hvis du ikke tager forholdsregler. Du kan dog torrent sikkert og anonymt ved hjælp af den rigtige P2P -klient og VPN -service.

Men at finde den bedste torrent -klient afhænger hovedsageligt af dine behov. For eksempel, hvis du vil have en prangende torrent -downloader, kan du bruge Bitport.io eller vuze. Vælg dog uTorrent eller bitcomet, hvis du foretrækker funktioner frem for udseende.

Men uanset hvad du vælger, Glem ikke at bruge en VPN, Da det vil skjule din IP -adresse og kryptere din trafik for at beskytte dine torrentingaktiviteter, så du kan downloade torrents sikkert og anonymt.

FAQS

Er torrent lovlig?

Torrenting er legitim, men du kan nemt falde i alle slags fælder. For eksempel kan downloade af ophavsretligt beskyttet materiale lande dig i problemer. Derudover kan hackere kapre dine forbindelser og få adgang til din enhed. Derfor anbefaler vi, at du bruger de sikre torrent -klienter på denne liste og en pålidelig VPN.

Er en gratis VPN god til torrenting?

Ingen. Mange gratis VPN -tjenester leveres med mange begrænsninger, hvilket gør torrenting næsten umulig. Uanset om det er hastighed, båndbredde, data eller servertilgængelighed, vil du sandsynligvis have problemer. Desuden har de dårligere sikkerhedsfunktioner, så dine torrentingaktiviteter vil forblive synlige for nogen. Derfor bør du ikke begrænse dig selv til begrænset og usikker gratis VPN’er. Gå i stedet for overkommelige premium -tjenester for at beskytte dit online privatliv.

Hvad er anvendelserne af torrents?

Selvom hackere og andre ondsindede skuespillere drager fordel af torrentsteder, kan de være nyttige på mange måder. For eksempel er det en fantastisk måde at dele medier og synkronisere filer, du ejer rettigheder til. Faktisk bruger sociale mediefirmaer som Twitter og Facebook P2P -protokol til at uploade filer til deres servere for at gemme båndbredde.

Er torrent -filer sikre?

I de fleste tilfælde er torrents sikre at downloade. Imidlertid er malware-inficerede torrentfiler udbredt og kan påvirke din enhed. Især skal du være på vagt over for eksekverbar (.exe) filer eller batchfiler (.flagermus) da de er forbundet med malware.

Kan jeg sendes til fængsel for torrenting?

Generelt er torrenting af ikke-kopieret indhold ikke ulovligt i mange lande. Dog er det forbudt at dele eller downloade ophavsretligt beskyttet materiale, og du kan nemt komme i problemer, hvis du bliver fanget. Copyright -ejeren kan beslutte at opkræve dig, og du kan gå i fængsel, hvis du bliver fundet skyldig.

Top 10 bedste gratis torrent -klienter til at bruge i 2023

VPN Shield -ikon, bærbar computer med torrentwebsite mockup på skærmen, håndholdet trofæ foran bærbar computer

Med torrenting skyrocketing i popularitet har vi også set fremkomsten af ​​utallige P2P -klienter. Derfor er det blevet mere udfordrende at finde den rigtige torrent -klient til dig.

Derfor Vi testede snesevis af gratis torrent -klienter og udarbejdet en liste over de 10 bedste. Hvis du har travlt, skal du tage et hurtigt kig på vores valg for de bedste gratis torrent -klienter:

Med sofistikerede online trusler truende rundt om hvert hjørne, torrenting er også blevet farligere end nogensinde. Derfor anbefaler vi altid at bruge en solid VPN under dine download -sessioner. Nordvpn er vores #1 -valg til torrenting, da det tilbyder en perfekt balance mellem Sikkerhed, anonymitet og ydeevne.

Nordvpn

For mere information om disse torrent -klienter eller for at lære mere om torrent -klienter generelt, fortsæt med at læse den fulde artikel.

Torrenting og P2P -ikon

Torrenting er langt den mest populære type peer-to-peer (P2P) fildeling. Det er afhængig af individuelle computere (kaldet “peers”), der svermer hinanden og udveksler torrent -filer uden behov for en centraliseret server. Alt hvad du behøver for at komme i gang er en pålidelig Torrent -klient.

Torrent -klienter lader dig Download filer fra peers der “podede” dem fra deres enheder. Gratis torrent -downloadere spænder fra irriterende (serverer dig annoncer) til ligefrem farligt (riddled med malware).

Vælger Bedste gratis torrent -klient er vigtig for sikre downloads. Vi testede over et dusin gratis P2P -klienter og fandt de 10 sikreste muligheder for afslappede brugere. Kontroller vores fund og anbefalinger i den fulde artikel nedenfor.

De top 10 bedste gratis torrent -klienter

Efter vores omfattende test kom vi med en liste over 10 bedste torrent -klienter. Nogle er gode til begyndere, mens andre imødekommer mere avancerede brugere. Nogle af disse gratis torrent-downloadere er også platformspecifikke, hvilket er en vigtig faktor at huske på.

Torrent -klient Understøttede platforme Pris Ad-fri Bloatware-fri
QBitTorrent FreeBSD, Linux, Windows, OS/2, MacOS Gratis
uTorrent Windows, MacOS, Android, Linux Ad-fri: $ 4.95/måned
Pro: $ 19.95/måned
Pro + VPN:
$ 69.95/måned
BitTorrent Windows, MacOS, Android Ad-fri: $ 4.95/måned
Pro: $ 19.95/måned
Pro + VPN:
$ 69.95/måned
Smitte Windows, MacOS, Linux Gratis
Oversvømmelse Windows, MacOS, Linux Gratis
Bitlord Windows, MacOS, Android Gratis
Vuze Windows, MacOS, Linux 1 måned: $ 9.99/måned
2 år: $ 2.49/måned
Tixati Windows, Linux Gratis
Biglybt Windows, MacOS, Android, Linux Gratis
Bitport Skybaseret operation 30 GB opbevaring:
Fra $ 5/måned
100 GB opbevaring:
Fra $ 10/måned
250 GB opbevaring:
Fra $ 15/måned

Uden yderligere forsinkelse, lad os komme ind i fordele, ulemper og funktioner hos de bedste gratis torrent -klienter, du kan downloade torrent -filer i dag.

1. QBitTorrent: Bedste gratis torrent -klient generelt

Skærmbillede af QBitTorrent -webstedet

qbittorrent er en Letvægts torrent klient (omkring 29 MB på Windows) lanceret i 2006 af en gruppe uafhængige frivillige. Det blev forestillet som en gratis, open source-program og har holdt disse attributter i dag.

Med andre ord er QBitTorrent en af ​​de få P2P -klienter, der er helt gratis. Da donationer holder det flydende, behøver det ikke at låse funktioner bag en betalingsmur eller tjene dig med aggressiv adware. Dens open source natur giver fuld gennemsigtighed Da enhver kan kontrollere koden. Det giver også uafhængige programmerere mulighed for at oprette tredjeparts plug-ins, hvilket er noget, du ikke kan gøre med uTorrent, for eksempel.

QbitTorrents polerede interface tilbyder masser af avancerede egenskaber mens du forbliver perfekt Begyndervenlig. Det giver dig fuld kontrol over din torrenting -oplevelse med dens tilpassede muligheder. Nogle af dem inkluderer:

 • Samtidig søgning på de bedste torrent -steder
 • Kategorispecifikke søgninger (film, tv-shows, bøger)
 • Support til mange BitTorrent -udvidelser (Magnet Links, DHT, PEX, LSD)
 • Fjernbetjening gennem web -ui
 • Sekventiel downloading (du definerer ordren)
 • Båndbredde Scheduler
 • Indbygget RSS-feed support

QBitTorrent Understøtter SOCKS5 -forbindelser, Hvilket vil skjule din rigtige IP i klienten (ikke i din browser, dog eller andre steder). Det krypterer heller ikke din trafik. Da det ikke er en erstatning for en reel VPN, anbefaler vi kun at bruge proxier, hvis du er på en ekstremt langsom forbindelse.

Der er også en mulighed for Bind din VPN til QBitTorrent -klienten. Hvis du ikke kun ønsker at stole på en VPN -dræbskontakt, kan du forhindre datalækager ved at sikre dig, at al P2P -trafik dirigeres gennem en sikker VPN -tunnel.

QbitTorrent er tilgængelig på mange platforme, herunder Windows, Linux, MacOS, OS/2 og FreeBSD. Det understøtter især ikke Android -enheder. Klienten støtter rundt 70 sprog.

Fordele

 • Ad-fri brugergrænseflade
 • Ingen software samlet med Torrent -klienten
 • Nyttige ekstra værktøjer

Ulemper

 • Ikke tilgængelig på Android