Bedste mørke web -søgemaskiner at udforske i 2023

Ahmia er tilgængelig på overfladeweb og understøtter også søgninger på I2P -netværket. Du kan besøge Ahmia’s .Løgdomæne her .

8 Online bedste mørke web -søgemaskiner til Tor Browser (2023)

Når det kommer til de bedste mørke web -søgemaskiner, først og fremmest, vil du have en søgemaskine, der er privat og sikker, såvel som en, der kan bruges anonymt.

Det Dark Web, Også kendt som det mørke net, er en del af internettet, der ikke er tilgængeligt gennem standard webbrowsere. Det kan kun fås adgang til via specialiseret software såsom Tor Browser.

Den mørke web er ofte forbundet med ulovlig aktivitet, såsom cyberkriminalitet, herunder narkotikahandel, overgreb mod børn og terrorisme. Der er dog også mange legitime anvendelser til det mørke web, såsom anonymitet for varslere og journalister. Facebook og Twitter Har også deres mørke webdomæner. (Hvis du ikke vidste det nu, ved du).

På trods af sit omdømme er den mørke web en relativt lille del af det samlede internet. Det anslås, at kun omkring 4% af alle websteder er tilgængelige via Tor browser.

Hvad er en torbrowser?

Tor Browser er en gratis og open source webbrowser, der er baseret på Mozilla Firefox Web Browser. Tor Browser er designet til at beskytte dit privatliv og anonymitet, når du bruger internettet.

Tor -browseren dirigerer din internettrafik gennem et netværk af servere, hvilket gør det vanskeligt for nogen at spore din online aktivitet. Tor -browseren er tilgængelig til Windows, MacOS og Linux.

Tor er en forkortelse for “løgrouteren”. TOR -netværket blev oprindeligt udviklet af US Naval Research Laboratory som en måde at kommunikere sikkert mellem statslige agenturer.

Tor-netværket består af en række frivillige-drevne servere, der rute internettrafik gennem en række krypterede tunneler. Dette gør det vanskeligt for nogen at spore din online aktivitet eller identificere din placering.

Sådan downloades Tor Browser?

Tor -browseren, som vi kender den, er tilgængelig til Windows, MacOS, Linux og Android. Besøg det officielle websted på Tor P Roject for at downloade Tor Browser.org . Når du er på webstedet, skal du klikke på “Download Tor Browser.”Vælg derefter den relevante version til dit operativsystem og følg anmodningerne for at afslutte installationen.

Når du har installeret Tor -browseren, skal du starte den og klikke på “Opret forbindelse.” Det er det! Du gennemser nu anonymt. Husk, at fordi Tor krypterer din trafik, kan dine internethastigheder være langsommere end normalt. Men vær sikker på, at dit privatliv og sikkerhed er værd at udveksle.

Bedste mørke web -søgemaskiner til Tor Browser

Når det kommer til de bedste mørke web -søgemaskiner, er der et par ting at huske på. Først og fremmest vil du have en søgemaskine, der er privat og sikker, såvel som en, der kan bruges anonymt.

Derudover vil du have en søgemaskine, der er hurtig og effektiv, så du kan få de oplysninger, du har brug for uden nogen forsinkelser. Hvis man antager, at det er dine prioriteter, er her 8 mørke web -søgemaskiner, der skal bruges sammen med TOR -browser:

1. Ahmia.fi

Ahmia.FI er en søgemaskine designet til at give adgang til den såkaldte “Dark Web” eller “Dark Net”-en skjult del af internettet, der kun kan fås adgang til specifik software, såsom Tor Browser.

Ahmia er en af ​​et lille antal mørke websøgemaskiner, der giver brugerne adgang til det mørke web, og det er blevet rost for at gøre denne ellers skjulte del af internettet mere tilgængelig.

Imidlertid har Ahmia også en politik mod ethvert “misbrugsmateriale”, noget andet end mange andre mørke web -søgemaskiner, der også indekserer websteder med indhold af seksuelt misbrug af børn.

Ahmia er tilgængelig på overfladeweb og understøtter også søgninger på I2P -netværket. Du kan besøge Ahmia’s .Løgdomæne her .

2. Haystak

Haystak er en af ​​de mørke web -søgemaskiner designet til TOR -netværket. Søgemaskinen hævder at have indekseret over 1.5 milliarder sider, der inkluderer mere end 260.000 websteder, ville Haystak faktisk skille sig ud som en ressourcefuld motor på listen.

Haystak har også en betalt version, der tilbyder en række yderligere funktioner, såsom søgning ved hjælp af regelmæssige udtryk, browsing nu-nedlagte løgsteder og adgang til deres API. Du kan besøge Haystak ved at følge dens .Løglink her .

3. Den skjulte wiki

Den skjulte wiki er en mørk webmappe, der kun kan fås adgang til Tor -netværket. Webstedet indeholder links til en række forskellige websteder. Den skjulte wiki er en værdifuld ressource for dem, der ønsker at udforske det mørke web, da det giver en sikker og nem måde at få adgang til en række forskellige steder.

En overfladewebversion er også tilgængelig. Du kan besøge den skjulte wiki ved at følge dens .Løglink her .

4. Fakkel

Fakkel er en af ​​de mørke websøgningsmaskiner, der har varet længe nok (siden 1996). Torch, som andre søgemaskiner, gennemsøger og indekserer disse adresser og indekserer deres indhold, hvilket gør det søgbart for brugere.

At tale baseret på personlig erfaring er dens søgeresultater imidlertid ikke imponerende. For eksempel ønskede jeg at vide Twitter’s Onion URL, et meget simpelt stykke information. Alligevel rapporterede det alt, men det, der viser, hvor langt disse søgemaskiner skal gå for at forbedre.

På den anden side er det hurtigt og kan komme godt med hensyn til. Ikke desto mindre kan du besøge fakkel ved at følge dens .Løglink her .

5. Recon igen

Denne særlige søgemaskine blev bygget af Hugbunt3r, et prominent medlem af den populære frygttjeneste på det mørke web. Det sigter mod at fungere som en database, gennem hvilken brugere kan søge efter produkter fra forskellige leverandører på forskellige markedspladser på det mørke web.

Individuelle profilvisningsmuligheder for leverandører og markedspladser er også tilgængelige, inklusive detaljer som ratings, spejllink, antal lister og oppetidsprocent. Du kan besøge Recon ved at følge dens .Løglink her og bare i tilfælde af at du formår at omgå dens DDoS -beskyttelse CAPTCHA -side, så lad os vide det i kommentarafsnittet, fordi vi ikke gjorde det. (Held og lykke).

6. Duckduckgo

Vidste du, at Duckduckgo er tilgængelig på det mørke web, og de har deres .Løgdomæne også? Ja, men det viser kun resultater fra overfladewebet, selvom det bruges i Tor -browseren.

Alligevel, når det kommer til anonymitet, har Duckduckgo en bevist track record, og det er grunden til, at Privacy Advocate-teamet bag DDG er kendt som en langvarig fjende af Google. Du kan besøge Duckduckgo ved at besøge dens .Løglink her .

7. Løgsøgning

Løgsøgning er en søgemaskine til det mørke web, der gør det muligt for brugere at finde og adgang til løgsteder. Webstedet er designet til at blive brugt sammen med Tor Browser, som giver brugerne mulighed for at gennemse internettet anonymt.

Et kig på dens om side afslører, at søgemaskinen drives fra Frankrig, da søgemaskinen anerkender at være ”fuldt ud overensstemmelse med Frankrigs lov.”En anden bemærkelsesværdig mulighed på søgemaskinerne er, at man kan rapportere indhold af overgreb mod børn til den administrator, der løfter om at fjerne det.

Løgsøgning er tilgængelig på det klare net såvel som på det mørke web gennem dets .Løg domæne .

8. Dyb søgning

Dyb søgning er en søgemaskine til det mørke web. Det er designet til at indeksere og søge løgspace, den skjulte servicedel af TOR -netværket. DeepSearch er open source og tilgængelig for enhver at bruge.

I henhold til min personlige erfaring ser dyb søgning ud til at give temmelig nøjagtige og nyttige resultater, i modsætning til andre, der spam brugere med spam -links. Et andet bemærkelsesværdigt træk ved dyb søgning er, at det giver en liste over markedspladser, udvekslinger og websteder, der er involveret i svindelbrugere.

Hvis du vil prøve dyb søgning, skal du prøve deres .Løgdomæne her .

Afslutningsvis kan du også finde linkene fra andre mørke websøgemaskiner, men disse er tilfældigvis dem, der skiller sig mest ud.

Sådan downloades Tor Browser?

Tor -browseren, som vi kender den, er tilgængelig til Windows, MacOS, Linux og Android. Besøg det officielle websted på Torproject for at downloade Tor Browser.org . Når du er på webstedet, skal du klikke på “Download Tor Browser.”Vælg derefter den relevante version til dit operativsystem og følg anmodningerne for at afslutte installationen.

Når du har installeret Tor -browseren, skal du starte den og klikke på “Opret forbindelse.” Det er det! Du gennemser nu anonymt. Husk, at fordi Tor krypterer din trafik, kan dine internethastigheder være langsommere end normalt. Men vær sikker på, at dit privatliv og sikkerhed er værd at udveksle.

Hvad man ikke skal gøre på mørkt web?

Den mørke web er et sted fuld af potentiel fare. Der er mange ting, der kan gå galt, når du besøger det mørke web, og det er vigtigt at være opmærksom på dem, før du går. Her er nogle ting for at undgå at gøre på det mørke web:

  • Klik ikke på nogen links, medmindre du ved, hvor de fører. Mange links på det mørke web fører til ulovlige stofmarkeder, indhold af overgreb mod børn, ondsindede websteder eller downloads.
  • Indtast aldrig dine personlige oplysninger i nogen form på det mørke web. Dette inkluderer dit navn, adresse, e -mail og telefonnummer.
  • Download ikke noget fra det mørke web, medmindre du stoler på kilden. Der er mange vira og malware, der lurer på det mørke web, der venter på at blive downloadet af intetanende brugere.
  • Download aldrig nogensinde ulovligt og voldeligt indhold, der inkluderer indhold mod børn, tortur, afpresning og andet ondsindet indhold.

Bedste Tor Søgemaskine 2023

Holder en VPN dig anonym

Teknisk ven: Når du er i tvivl, skal du logge ud

Husformet hængelås med Wi-Fi-ikon

9 grunde til, at du har brug for en VPN derhjemme i 2023

Bedste steder-til-live

20 bedste udstationerede destinationer for hvert livsfase

Tor vs. VPN: Hvad er forskellen?

En telefon med en hængelås

Nyd en mere sikker onlineoplevelse med magtfuld beskyttelse af privatlivets fred

Efterlad en kommentar Annuller besvarelse

Forrige artikel Hvorfor fungerer det og videre igen?

Næste artikel Max: Alt om HBO og Discovery’s nye streamingtjeneste