Top 10 bedste torrent -websteder til spil i 2023

Contents

Læs mere om hvert af disse torrentingsteder nedenfor.

11 Bedste spil Torrent -websteder i 2023 (sikkert, arbejde)

Som titlen antyder, har vi i denne artikel delt noget af Bedste spil -torrent -websteder til spil. Ved hjælp af disse websteder kan du downloade spil fra uTorrent og afspille dem på dine foretrukne enheder.

I løbet af de sidste par år har spilindustrien udviklet sig i et hurtigt tempo. Udviklere udgiver spil med realistisk grafik ledsaget af store historier.

Dusinvis af AAA -titler frigives hver måned, og spillerne spekulerer på, hvilke torrent -websteder de kan bruge til at downloade spil torrents.

Årsagen bag brug af torrent -spilwebsteder i stedet for et normalt spil -download -sted er, at torrent -websteder bruger P2P -fildelingsteknologi og er praktisk at downloade større filer ved hjælp af torrenting -websteder.

Så hvad er spillet Torrent -websteder, der arbejder i 2023?

Så uden videre skal vi tjekke listen over Bedste spil -torrent -websteder. Disse torrent -steder leveres med rent brugergrænseflade og giver et stort antal frø, kammerater og igler, der således giver bedre downloadhastighed.

Vi har også testet dem for vira og fundet dem at være sikre med de mindst annoncer.

Du kan nemt finde knækkede pc -spil, konsolspil og Android/iPhone -spil her.

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at denne artikel kun er til uddannelsesmæssige formål og ikke bør bruges, da den er ulovlig og forbudt i mange lande. Techworm er ikke ansvarlig for nogen konsekvenser.

Indholdsfortegnelse

 • Bedste spil torrent -websteder
  • 1. Fitgirl -pakninger (komprimerede spil til hurtig download)
  • 2. Gazellagames (pålideligt sted til download af torrents)
  • 3. Spil Torrents (bedst for spanske downloadere)
  • 4. Pirate Bay (enorm samling af spil -torrents)
  • 5. Crotorrents (Dedicate PC Gaming Torrent Site)
  • 6. Skidrowcodex (Great Game Torrent Resource)
  • 7. 1337x (funktionspakket torrent-spilsted)
  • 8. Rarbg (Old Game Torrent Site)
  • 9. Limetorrents (verificerede spil torrents)
  • 10. Kickass torrents (veletableret spil torrenting site)
  • 11. TorrentDownloads (Ultimate Game Torrent Resource)
  • Hvad er det sikreste torrenting -sted?
  • Er spil -torrenting ulovligt?
  • Hvordan spiller jeg torrentede spil?
  • Hvilket torrentwebsted er bedst til mobilspil?

  Bedste spil torrent -websteder

  1. Fitgirl -pakninger (komprimerede spil til hurtig download)

  Først på listen over bedste spil Download Torrent -websteder har vi de afprøvede Fitgirl -pakninger. Som navnet antyder, kan du ubesværet downloade pakket spil fra Fitgirl -pakninger, selvom du har langsom downloadhastigheder.

  Fitgirl -pakninger

  Du vil blive overrasket over at vide, at Fitgirl -pakninger har et humongøst bibliotek med spil, der spænder over 60 sider værd af ompakkede spil. Foruden pc -spil kan du også downloade PS-, Xbox- og Emulator -spil fra FitGirl.

  Desværre, da spilene pakkes pakket ind, tager det en betydelig mængde tid at installere dem. Generelt er FitGirl et pålideligt websted for spill-torrents af høj kvalitet.

  2. Gazellagames (pålideligt sted til download af torrents)

  Gazellagames er et andet funktionspakket spil Torrent-websted til download af torrentede spil.

  For at downloade/uploade spil på gazellagames, skal du være en verificeret bruger. Verifikationsprocessen kan tage en betydelig mængde tid, men det sikrer sikkerhed. Heldigvis kan du undgå verifikationsprocessen ved at modtage en invitation fra et eksisterende medlem.

  Gazelle -spil

  Indholdsbiblioteket i Gazellagames består af over 60.000+ verificerede spil Torrents. Gazellagames har en ren og let at navigere brugergrænseflade, der gør processen med at søge og downloade spil ganske ligetil.

  Da gazellagames er et kun medlem af medlemmet, vil det aldrig møde en nedbrud og gå offline.

  3. Spil Torrents (bedst for spanske downloadere)

  Næste på listen har vi spil -torrents, og som overskriften antyder, at dette spil -torrent -sted er ideelt til de spanske spillere derude.

  Gametorrents

  Før du downloader et spil fra Games Torrents kan du erhverve detaljerede oplysninger som størrelsen på spillet, understøttet platform, spilformat og meget mere. Hjemmesiden hævder, at spilene er 100% testet af deres uploadere.

  Foruden pc -spil kan du downloade Xbox360, PS2, PS3, PS4, WII, PSP, NDS og MAC -spil fra spil Torrents. Til sidst har Games Torrents eksisteret siden 2004, så det er ret pålideligt.

  4. Pirate Bay (enorm samling af spil -torrents)

  Hvis du har været en aktiv del af Torrent -samfundet i et stykke tid nu, har du måske bestemt hørt om kongen af ​​Torrents I.e. Tpb.

  Tpb

  Du kan ubesværet finde ethvert spil, som du tænker på på Pirate Bay. Alt hvad du skal gøre er at indtaste navnet på det spil, du leder efter, og tryk på piratsøgningsknappen. Download altid spillet med forhold til godt frø og leechers.

  Bortset fra spil, kan du endda downloade film, e -bøger, musik, software og meget mere fra TPB. Hvad angår ulemper, er TPB’s grænseflade ret gammel og er aldrig blevet opdateret. Derfor bliver det lidt vanskeligt at navigere i stedet.

  5. Crotorrents (Dedicate PC Gaming Torrent Site)

  I modsætning til andre websteder på listen er Crotorrents et dedikeret pc -spilwebsted, der kun tilbyder pc -spil. Det pålidelige websted har et enormt bibliotek med computerspil, og det har en meget udviklet brugergrænseflade med store miniaturebilleder.

  Crotorrents

  Alle pc -spil -torrents på crotorrents leveres med en kort installationsvejledning, en oversigt over gameplayet, anbefalede pc -specifikationer, skærmbilleder og nogle mere nyttige oplysninger.

  Når du trykker på download -knappen, bliver du muligvis omdirigeret til et tilfældigt websted, og det tager to eller tre klik for faktisk at starte download. Kort sagt er Crotorrents et ligetil pc -spil, der simpelthen får jobbet gjort.

  6. Skidrowcodex (Great Game Torrent Resource)

  Skidrowcodex er det næste bedste spil -torrent -sted på listen. Ved hjælp af SkidrowCodex kan du downloade både pc -spil og DLC’er.

  Skidrowcodex

  Skidrowcodex kan prale af et humungoøst spilbibliotek, der spænder over 2100 sider. Som et resultat vil du helt sikkert finde det spil, du leder efter. Populære spil vises på hjemmesiden på webstedet, hvilket gør dem lettere at få adgang til.

  Afsnittet dedikerede tutorials på webstedet kan hjælpe dig med at lære ting som, hvordan du downloader torrent? Sådan downloades spillet? Sådan downloades opdateringen?

  7. 1337x (funktionspakket torrent-spilsted)

  I modsætning til nogle af webstederne på listen, er 1337X ikke et dedikeret spil-torrent-sted, det er snarere en alt-i-en torrenting platform med en separat spilafsnit.

  1337x

  Da 1337X er et samfundsdrevet sted, kan du både uploade og downloade pc-spil. Før du downloader et spil, kan du erhverve information som forholdet mellem frø og leechers, størrelsen på spillet og navnet på uploaderen.

  1337x leverer magnetlink til spil, så du skal bruge en funktionspakket Torrent -klient til download af spil. Nogle andre indhold, du kan finde på 1337x, inkluderer software, musik, film og tv -shows.

  8. Rarbg (Old Game Torrent Site)

  Rarbg er et af de ældste spil -torrent -steder, der stadig går stærkt. Du kan nemt finde spil-torrent-filer og magnetlink på RARBG for at aktivere peer-to-peer-fildeling ved hjælp af BitTorrent-protokollen.

  Rarbg

  I sammenligning med moderne websteder kan Rarbg’s grænseflade virke lidt forældet, men når du først får fat i det, vil du være god til at gå. Desuden er Rarbg et perfekt Pirate Bay -alternativet.

  Rarbg har en af ​​de mest aktive podning og uploading af samfund, så du står ikke over for problemer med at finde spil, som du vil spille.

  9. Limetorrents (verificerede spil torrents)

  Som overskriften antyder, finder du kun verificerede spilmagnetlink på limetorrents. Hjemmesiden har et enkelt og velorganiseret layout.

  Lemetorrents

  Endnu en gang er Limetorrents en alt-i-en torrenting platform, men du finder et dedikeret spilafsnit på hjemmesiden. Desuden kan du endda blot søge efter det spil, du vil downloade.

  Desværre er der mangel på seedere og igler, hvis den titel, du downloader, ikke er så populær. Generelt er Limetorrents et pålideligt videospil -torrenting -websted.

  10. Kickass torrents (veletableret spil torrenting site)

  Næste på listen over spil torrenting -websted er kickass torrents. For at downloade spil torrents fra kickass torrents skal du vide, hvilket spil du leder efter og søge efter det.

  Kickass torrents

  Selvom Kickass Torrents er et generelt torrenting -websted, har det stadig en dedikeret spilafdeling. Heldigvis finder du ikke annoncer eller phishing -links på kickass torrents.

  Det er værd at bemærke, at webstedet ændrer sit domæne regelmæssigt, så tjek Kickass proxy -websteder.

  11. TorrentDownloads (Ultimate Game Torrent Resource)

  Sidste på listen over de bedste spil -torrent -websteder har vi torrentdownloads. Som navnet antyder, kan torrrentdownloads bruges til at downloade nye torrents til spil.

  Torrentdownload

  Da TorrentDownloads har eksisteret i over halvandet årti, kan du stole på dette websted til download af både nye og klassiske PC -spil.

  TorrentDownloads har et dedikeret afsnit til spil og sikre, at du kun downloader spil Torrent Magnet Link fra webstedet.

  Før du downloader spil fra TorrentDownloads, kan du tjekke antallet af seedere, leechers og den fulde størrelse af spillet.

  Nogle af spil -torrent -websteder kan blokeres i USA, UK, Canada, Australien og Indien af ​​retshåndhævende myndigheder eller internetudbydere eller internetudbyder.

  I det ovennævnte tilfælde fungerer Torrent -websteder til download af spil, du kan ikke bruge et proxy -sted til at fjerne blokering af dem. Brugere rådes også til at bruge VPN til torrenting for at holde deres identitet anonyme og lette fjernelse af torrent -websteder.

  Spil torrent -websteder ofte stillede spørgsmål

  Hvad er det sikreste torrenting -sted?

  TPB, 1337x, kickass torrents, limetorrents og rarbg er nogle af de sikreste torrenting -steder derude, der kan bruges til at downloade torrentede spil.

  Er spil -torrenting ulovligt?

  Praksisen med torrenting i sig selv er fuldstændig lovlig. Imidlertid er det en helt ulovlig aktivitet og bør undgå at genoplive ophavsretligt beskyttet indhold (som spil), som du ikke har nogen rettigheder til via torrenting.

  Hvordan spiller jeg torrentede spil?

  At spille torrentede spil først download torrent -spillet ved hjælp af en torrent -klient. Når det er gjort, udtrækker spillet, hvis det er i ISO- eller ZIP -format. Find derefter og kør opsætningsfilen til spillet for at installere spillet på din pc.

  Når det er gjort, skal du finde exe -filen for at starte spillet. Generelt ledsages torrentede spil af en installationsvejledning.

  Hvilket torrentwebsted er bedst til mobilspil?

  Seedpeer er et af de bedste torrent -websteder til at downloade mobilspil.

  Konklusion

  Så dette var nogle af Bedste torrent -websteder til spil download der er værd at tjekke ud.

  Top 10 bedste torrent -websteder til spil i 2023

  Hvis du leder efter spil -torrent -websteder til at downloade spil sikkert og hurtigt, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel har vi samlet en liste over de bedste torrent -websteder til spil. Vælg bare en af ​​dem for at downloade dine yndlingsspil til din pc.

  Skjul din IP -adresse med Surfshark VPN

  Så lavt som $ 2.49/mo. 100% pengene-tilbage-garanti for dine første 30 dage.

  10 bedste torrent -websteder til spil

  Hvorfor er disse websteder de bedste torrent -steder til spil? Faktisk er vi ikke sikre på, om disse websteder er de bedste for dig. Vi vælger dem som de øverste spil-torrent-websteder, fordi de har en høj rang i Alexa, de leverer torrents af høj kvalitet, de er fri til at bruge, og de har en brugervenlig brugergrænseflade. Vi anbefaler dig at prøve dem alle, så finder du, hvad der er bedst for dig.

  Hvad er Alexa? Alexa er et globalt stedrangeringssystem. Det opdateres dagligt baseret på hvor mange unikke besøgende og sidevisninger, som et websted har. Jo højere rang et sted har på Alexa, jo flere besøgende har et sted. Så du bruger Alexa til at evaluere, om et websted er populært og pålideligt.

  Bemærk: Nogle af nedenstående websteder kan blokeres i dit land. Hvis du ikke kan få adgang til nogle websteder, kan du prøve at bruge en VPN, som kan skjule din IP -adresse og give dig adgang til alle torrent -websteder. Se de bedste VPN’er til torrenting.

  Dette billede har en tom alt -attribut; Dens filnavn er surfshark-icon.jpg

  Skjuler din IP -adresse og At stoppe ISP -throttling er et klik væk væk

  Før du går videre, skal du vide dette:

  Nogle torrent -websteder kan muligvis give piratindhold på deres hjemmeside. Bemærk, at vi afskrækker piratindhold. Når du prøver at downloade spil torrents, skal du sørge for at vide, hvad du laver. Sørg for, at du downloader det indhold, der er lovligt i dit land.

  1. Piratbugt

  Alexa Global Rang: 171

  Grundlagt i 2003 har Pirate Bay været et af de mest besøgte og populære torrent -steder over verden. Med den avancerede søgefelt giver det dig mulighed for let og hurtigt at søge på spilene. Du kan bruge det til at downloade spill-torrents af høj kvalitet.

  Pirate Bay skal være nok for dig at downloade spil -torrents. Men det var nede før (måske på grund af dets popularitet). Hvis det sker ikke at være tilgængelig nu, kan du gå videre og prøve andre torrent -websteder.

  2. Rarbg

  Alexa Global Rang: 385

  Rarbg har et rent layout, som giver dig mulighed for at søge efter kategori. Du kan søge i spillet med spillet nøgleord, eller du kan finde spillet med “spil” -kategorien. Rarbg leverer masser af populære spil. Du kan sandsynligvis finde det spil, du ønsker. Men hvis du ikke kan finde det spil, du ønsker, kan du prøve andre torrent -websteder.

  3. Fitgirl -pakninger

  Alexa Global Rang: 1695

  Fitgirl -pakninger er et websted, der kun kan downloades spil torrents. Det er populært blandt spilentusiaster. Du kan forvente, at masser af spil -torrents vil downloade fra Fitgirl -pakninger. Med Fitgirl-pakninger kan du nyde spillespil af høj kvalitet.

  4. ZOOQLE

  Alexa Global Rang: 3.009

  Zooqle giver dig ikke kun mulighed for at downloade spil, men giver dig også mulighed for at downloade tv -shows og film. Du kan finde spillet torrent med nøgleordssøgningen eller efter kategorien “spil”. ZOOQLE er ikke en meget store torrent -websteder, men du kan finde de torrents, som du ikke kan finde på andre torrent -websteder.

  5. Torrentdownload

  Alexa Global Rang: 3.266

  TorrentDownloads var ikke på listen over de 10 bedste torrent -steder sidste år. Men det har pludselig masser af besøg i år. Hvis ingen af ​​de andre torrent -websteder tilfredsstiller dine krav til at downloade spil torrents, kan du prøve torrentdownloads.

  6. Kickass torrents

  Alexa Global Rang: 3.557

  Kickass Torrents leverer masser af spil, musik, film eller serier. Du kan bruge det til nemt at søge på spil. For at bruge kickass torrents til at downloade spil torrents, skal du vide, hvilket spil du vil downloade, da det kun giver dig mulighed for at søge med spil nøgleord.

  7. Torrentz2

  Alexa Global Rang: 10.628

  Torrentz2 er et torrent -søgemaskine -sted, der kombinerer resultater fra snesevis af søgemaskiner. Det betyder, at du kan søge spil -torrents fra forskellige torrent -steder, såsom Pirate Bay, Zooqle og 1337X. Med Torrentz2 skal du også vide, hvilke spil du vil downloade.

  8. 1337x

  Alexa Global Rang: 292

  1337x har et enkelt og velorganiseret layout. Det giver dig mulighed for nemt at downloade torrents efter kategori. Du kan bruge det til at downloade spil torrents let og hurtigt.

  9. Torlock

  Alexa Global Rang: 71.391

  Torlock hævder sig selv “ingen forfalskninger torrent site”. Du kan forvente, at alle spil -torrents, de leverer, er sande og har en høj kvalitet.

  10. Lemetorrents

  Alexa Global Rang: 1.432

  Limetorrents har et simpelt velorganiseret layout. Du kan nemt downloade torrenterne, selv du ved ikke for meget om torrent -downloads. Så du kan også bruge det til at downloade spil torrents let og hurtigt.

  Tip: For at downloade spil -torrents skal du bruge en torrent -klienter. Så anbefaler vi uTorrent. uTorrent er en af ​​de mest populære torrent -klienter over hele verden. Det tilbyder webversionen og appversionen. Du kan bruge webversionen eller appversionen til at downloade spil torrents.

  Vigtigt: Beskyt dit privatliv først!

  Download af torrents er helt lovligt, så længe de filer, du downloader, ikke er beskyttet under ophavsretten.

  Download af ophavsretligt beskyttede shows, film og musik er ulovlig, og kan tiltrække betydelige sanktioner. Alle de store studier sporer aktivt IP -adresserne på computere ulovligt at downloade deres værker. De kontakter derefter de tilknyttede internetudbydere (internetudbydere) og får dem til at spore den IP -adresse tilbage til dig. I mange lande er internetudbydere lovligt forpligtet til at fortælle studierne, hvem du er. Og selv i lande, hvor de er ikke lovligt forpligtet, vil mange internetudbydere alligevel dele dine detaljer, simpelthen fordi det er lettere.

  Hvis du planlægger at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, Du skal bestemt bruge en VPN (som står for ‘Virtual Private Server’), så du ikke kan spores og retsforfølges. En VPN skjuler din IP -adresse fra nysgerrige øjne. Vores foretrukne VPN er Nordvpn. Det er hurtigt og billigt, og – vigtigst af alt – det vil holde din IP -adresse skjult.

  Forhåbentlig finder du denne artikel nyttig. Hvis du har spørgsmål, ideer eller forslag, er Freel fri til at efterlade en kommentar nedenfor.

  Top 9 Bedste spil Torrent -websteder på 2023 (kontrolleret og arbejdet!)

  Torrent download på en computerskærm med to spilpuder foran

  På udkig efter nogle friske spil, men du er ikke sikker på, hvilke torrent -websteder du skal stole på? Vi har sammensat en top 9 af de bedste spil -torrent -websteder bare til dig:

  1. Fitgirl -pakninger: De bedste komprimerede ompakninger til brugere med langsommere hastigheder
  2. The Pirate Bay: Det mest populære og bedste torrent -sted til Populære spil
  3. 1337x: det bedste verificeret Gaming torrents
  4. Gazellegames: The mest pålidelige torrents
  5. Crotorrents: Det bedste PC Gaming torrents
  6. Gamestorrents: Den bedste torrenting platform til Spanske downloadere
  7. Limetorrents: det bedste sted til nye udgivelser
  8. Torlock: Det sikreste sted med Ingen falske torrents
  9. Skidrow Codex Games: The mest populære torrent site blandt spillere

  At være sikker og anonym under dine P2P -sessioner er vigtigere end nogensinde. Du skal bruge en god antivirus og en solid VPN Hver gang du fyrer din yndlings bittorrent klient op.

  Når det kommer til anonym torrenting, er vores VPN -udbyder af valg Nordvpn. Det er hurtig, sikker, og kommer med Servere optimeret til P2P -fildeling.

  Nordvpn

  Vær altid opmærksom på lokal lovgivning, når du downloader torrents og engager ikke i ulovlig opførsel. Læs vores fulde artikel nedenfor for at få flere oplysninger om vores valg til denne liste over de bedste torrent -websteder til spil, og afhent nogle nyttige sikkerhedstips, mens du er ved det.

  Torrenting er en af ​​de mest anvendte metoder til at downloade spil. Det er også den hurtigste måde For at downloade moderne 30+ GB titler.

  Dog er torrent -websteder til spil i dag ustabil i bedste fald. Nogle lukkes helt ned, mens andre hænger ved en tråd. Piratbugt, For eksempel fortsætter du med at hoppe fra det ene spejl til det næste.

  Det hele gør gode spil -torrents meget udfordrende at finde – medmindre du ved, hvor du skal kigge. I denne artikel har vi udarbejdet en liste over alle Bedste spil torrent -websteder og kontrolleret hver for at sikre, at de arbejder.

  Hvordan man forbliver sikker, mens du torrenting

  VPN Shield -ikon over routerikonet

  Shady Torrents kan udsætte dig for malware, hacks, juridiske bøder og meget mere. Din internetudbyder kan Gashåndter din hastighed i jorden, hvis det fanger dig torrenting. Mange lande har også erklærede torrenting ulovligt og blokerede populære P2P -websteder.

  Så kan du stadig nyde torrenting i 2023 uden at udsætte dig selv for disse farer? Ja du kan! Det er dog vigtigt at bemærke det Download af ophavsretligt beskyttet indhold og intellektuel ejendom, inklusive videospil uden betaling er ulovligt i mange lande og Vi anbefaler det ikke.

  Så længe du Hold dig til lovene om download af torrentfiler i dit land, Du kan forblive sikker online. Alt hvad du behøver er Gode ​​sikkerhedsværktøjer Som en VPN og antivirus. Vi anbefaler ikke at downloade spil torrents uden dem. Her er en liste over Vores foretrukne VPN’er til torrenting:

  Nordvpn

  • Servere optimeret til P2P
  • Malware/annonce blokering
  • Dobbelt kryptering
  • Fremragende geo-ublokerende kapaciteter
  • Lynhurtige hastigheder
  • Streng politik uden logging
  • Tilslørede servere
  • Ram-kun infrastruktur
  • Optimerede P2P -servere
  • Begyndervenlige apps
  • Fremragende hastigheder
  • Solid sikkerhed
  • Anti-malware-suite til Windows
  • Ram-kun servere
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Tilsløring
  • Malware/annonce/tracker -blokering
  • Fremragende hastigheder
  • Great Geo-ublokerende kapaciteter
  • Streng politik uden logging

  Og hvis du har brug for pålidelig antivirus -software, vil Bitdefender Will Kæmp enhver malware Uden at overlaste dit system.

  Nu hvor du alle alle er parat til at torrent sikkert, lad os se på vores oversigt over 9 bedste torrent -steder for spillere, der stadig arbejder i 2023.

  De 9 bedste spil -torrent -websteder i 2023

  Gaming controller

  Ikke alle torrenting -steder er sikre. Populære muligheder som kickass torrents og andre torrent -steder er forsvundet, hvilket efterlader dem, der leder efter et godt spil -torrent -sted med tab. Spil-torrents af høj kvalitet kan være svære at finde.

  Dette er vores øverste spil -torrent -websteder, hver med dets forskellige fordele og mangler.

  1. Fitgirl -pakninger: Bedst Torrent site til spil
  2. The Pirate Bay: Bedst til Populære spil
  3. 1337x: Verificeret Gaming torrents
  4. Gazellegames: The mest pålidelige torrents
  5. Crotorrents: Det bedste PC Gaming torrents
  6. Gamestorrents: Bedst til Spanske downloadere
  7. Lemetorrents: Bedste torrent -sted til nye udgivelser
  8. Torlock: sikreste sted med Ingen falske torrents
  9. Skidrow Codex -spil: Populært torrent -sted Blandt spillere

  Læs mere om hvert af disse torrentingsteder nedenfor.

  1. Fitgirl -pakninger: Bedste samlede torrent -site til spil

  Skærmbillede af Fatgirl -pakninger på hjemmeside

  Funktioner:

  • Komprimerede titler til let download af torrents
  • 200+ sider med torrents
  • Det kan tage et stykke tid at installere titler

  Som navnet antyder, er Fitgirl -pakninger en Imponerende samling af ompakninger. Alle titler er stærkt komprimeret, at sikre hurtigere og lettere downloads. Komprimeringen gør dog installationsprocessen meget længere: Nogle titler kan tage timer at installere.

  Fitgirl -pakninger tager generelt ikke anmodninger om ompakning. I stedet bliver du nødt til at håbe, at dine yndlings titler er blandt 200+ sider med tilgængelige torrents. Det har en såkaldt “Anmodningernes dag,”Men det er ekstremt vanskelige at fange.

  Ombakke inkluderer normalt Alle patches og DLC’er, Men dette er ikke altid tilfældet. Du burde Kontroller altid indholdet af ompakningen, før du downloader det.

  Fitgirls navn har hurtigt dyrket i popularitet, Gydende utallige copycats. Det sted, vi linkede til her, er Kun officiel adresse For Fitgirl -ompakninger. Tidligere har dette domæne været et hyppigt offer for DDoS -angreb, hvilket resulterede i betydelig nedetid.

  2. Pirate Bay: Bedst til populære spil

  Arbejdsspejlwebsted: Pirate Bay

  Skærmbillede af webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Konge af torrenting websteder
  • Brugervenligt søgesystem
  • Stolte uploadere markeret med en grøn kranium

  Med næsten 20 år under bæltet, Piratbugt er en af De fleste modstandsdygtige torrent -steder derude tilbyder ikke kun spil, men alt slags indhold. Dens genkendelige brugergrænse.

  Piratbugt er en Søgbaseret platform, Men du kan også Gennemse titler efter kategori. Selvom det ikke er spilspecifikt, er det Portefølje af spil -torrents er ud over imponerende. Alle Større uploadere har deres torrents på piratbugten.

  Denne platform har over 5 millioner registrerede brugere, Så det har desværre også sin andel af ondsindede uploadere. Derfor skal du Download kun spil fra betroede udbydere (med en grøn kranium). Du kan forvente 5-6 Mbps Torrent downloads takket være over 120 millioner frø.

  Siden 2006, Myndighederne har konstant forsøgt at lukke Pirate Bay. Derfor migrerer Torrent -webstedet i øjeblikket fra det ene spejl til det næste. Det er stadig blokeret i mange lande, så du vil måske bruge en god VPN, hvis du bor på et af disse steder.

  3. 1337x: Verificerede spil -torrents

  Internet side: 1337x

  Skærmbillede af 1337X webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Stærkt modereret indhold
  • Masser af nylige spil -torrents
  • Ikke det bedste til ældre pc -spil

  Et par år siden, 1337x fik en komplet makeover. Det gik fra et uklart websted med sikkerhedsproblemer til en Safe og sømløse torrenting hub. Det blev også en af Mest stærkt modereret torrenting -websteder derude.

  1337x er primært vant til Download de nyeste spiltitler. Nogle af de mest berømte uploadere, inklusive Fitgirl, har deres torrent -filer der. Men hvis du leder efter ældre spil, kan Pirate Bay muligvis være en bedre mulighed.

  Dette torrent -sted tilbyder gode downloadhastigheder (3-4 Mbps) og tjener nul annoncer til sine brugere. Det er ikke underligt 53 millioner mennesker brug det hver måned.

  Registreringsprocessen for nye uploadere er Ekstremt streng. Webstedet adskiller sig mellem Forsøg, regelmæssige og VIP uploadere. For det bedste indhold anbefaler vi Holder kun til VIP -torrents.

  Holdet bag 1337x er Konstant overvågning af brugeradfærd og fjerner hurtigt eventuelle ondsindede uploadere. Derfor er udtrykket “Bekræftet torrent”Faktisk betyder noget på dette torrent -sted.

  4. GazelLegames: De mest pålidelige torrents

  Skærmbillede af GazelLegames webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Medlemskabsbaseret platform
  • Over 60.000 Bekræftede spil Torrents
  • Aktivt samfund

  Gazellegames er en fremragende platform blandt spil -torrent -websteder, da det er dedikeret til Beviste spil -torrents. Desværre på grund af regerings nedbrud, Webstedet har valgt en Medlemskabsmetode. Det betyder Du kan ikke komme ind på torrent -webstedet, medmindre et medlem inviterer dig.

  Ligner det populære torrenting -websted Demonoid Tidligere GazelLegames åbner gratis registreringer en gang imellem. Gratis tilmeldinger er dog blevet ganske sjælden I dag.

  Hvis du formår at ansøge, bliver du nødt til at gennemgå en godkendelsesproces. Derefter får du adgang til 60.000+ verificerede spil torrents. Gazellegames er en Meget eftertragtet samfund Det er bestemt det værd, hvis du formår at deltage.

  5. Crotorrents: Bedste PC Gaming Torrents

  Skærmbillede af Cro Torrents webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Mulighed for at anmode om spil
  • Arbejds torrents af høj kvalitet
  • Flere pop-ups

  Dette sted er en Ægte godbid for pc -spillere. Det indeholder nogle pæne muligheder som filtreringsspil efter genre eller endda anmoder om et spil. Crotorrents tilbyder en anstændigt bibliotek af pc -spil serveret på en ren, Net at bruge webstedet.

  Vi kunne dog ikke lide deres adskillige pop-ups Når du har klikket på “Download Torrent”-Knappen. Nogle gange kan du komme op til Tre tilfældige sider Før du faktisk kommer til din torrent. For ikke at nævne, der er en Mangel på nylige spil. Vi kunne ikke finde noget, der kom ud efter 2021.

  Når det er sagt, hvis du ikke har noget imod en kedelig fnug, Torrents fungerer altid Og selve webstedet er 100% malware-fri, Selvom vi Kan ikke garantere det samme For alle torrents fundet der.

  6. Gamestorrents: Bedst til spanske downloadere

  Skærmbillede af Gamestorrents webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Dedikeret til spil -torrents
  • Platform på spansk
  • Codex frigiver

  Det navngivne gamestorrents -sted tilbyder et Temmelig godt resume af hvad det handler om: det er et dedikeret spil torrent site, der tilbyder en Anstændigt bibliotek med spil torrents.

  Det Hele webstedet er på spansk, Men du kan Auto-translere Det på få sekunder, hvis du ikke taler sproget. Hvis du er på en enhed, der ikke tilbyder auto-translation, skal du bare vælge din torrent og klikke på den store hvide knap, der siger “Descargar Torrent.”

  Selve stedet er som et minefelt med En masse klikkabler Det kan tage dig et andet sted. Derfor er det bedst at holde sig til hovedmuligheden for at downloade en spil -torrent -fil.

  Gamestorrents tilbyder overvejende Codex frigiver. Hvis det er din Favorit Warez Group, du er på det rigtige sted.

  7. Lemetorrents: Bedst til nye udgivelser

  Skærmbillede af Heletorrents webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Fantastisk til nyere indhold
  • Velkendt, brugervenlig grænseflade
  • Irriterende pop-ups

  Limetorrents er en anstændigt sted at finde nye udgivelser Og fortjener absolut et sted på vores liste over spil -torrent -websteder. Dens brugervenlige interface og Godt forhold mellem frø og Leech For nye pc -spil gør det til en Ideel platform til at finde friske titler. Du finder næppe Eventuelle frøer til ældre torrents, selvom.

  Alle limetorrents spejle tiltrækker rundt 20 millioner brugere om måneden. Den gennemsnitlige downloadhastighed er mellem 3-4 Mbps, Afhængig af torrenten. Desværre støtter stedet sig selv med Meget irriterende pop-ups. Det er faktisk svært at navigere nogle gange.

  8. Torlock: Safeste site uden falske torrents

  Internet side: Torlock

  Skærmbillede af Torlock -webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Ingen falske torrents
  • Fokus på online sikkerhed
  • Både populære pc -spil og unikt indhold

  Torlock er en af Safe Game Torrent -websteder Det har været stærkt siden 2010. Det er i øjeblikket kun forbudt i England, Australien og Indien, som ikke er så slemt for et populært P2P -sted.

  Torlock har en Politik for torrent-adfærd uden fake på plads. Dette betyder, at alle torrents er verificeret, og du kan downloade dem uden frygt for malware. Holdet udfordrer brugerne til at finde falske torrents og betaler $ 1 pr. Præcis rapport. Dette viser virkelig holdets fokus på brugersikkerhed.

  Webstedet har en masse Ombakke og populære titler Men også nogle vanskelige at finde perler der vil have nulfrøer andre steder. På Torlock, dig Download de faktiske torrent -filer uden at åbne nogen magnetlink. Dette er den foretrukne metode til mange P2P -downloadere derude.

  9. Skidrow Codex Games: Populært torrent -site blandt spillere

  Skærmbillede af Skidrowcodex -webstedets hjemmeside

  Funktioner:

  • Genpladser af Skidrow og Codex
  • Mulighed for at indsende spilanmodninger
  • Spejle kan indeholde malware

  Berømte scenegrupper som Skidrow og Codex har ikke websteder. I stedet har disse torrent -steder En anden genudlader deres spil igen. Teknisk set er det ikke den sejeste ting at gøre et scenegruppe på dit websted, og ivrige tilhængere af “The Warez Scene” ser ikke for venligt ud på “falske” scene -websteder. Imidlertid får mange spillere deres yndlings titler fra disse websteder og Deres reuploads er generelt sikre.

  Forudsat at webstedet er legitimt, kan du Download spil uden frygt af nuking din enhed. Det bringer os til vores vigtigste problem her: Mange ondsindede websteder vil bruge betroede scenegrupper at servere dig med alle mulige malware.

  SKIDROW CODEX -webstedet, vi linkede her, er sikkert. Det har En masse titler fra mange populære scenegrupper parret med tutorials og ofte stillede spørgsmål til begyndere. Du kan endda indsende spilanmodninger, selvom vi ikke er sikre på, hvor effektiv det er siden Webstedet har intet at gøre med de førnævnte grupper. Til sidst har det også et anstændigt antal ompakninger.

  Dog anbefaler vi det stadig kun til folk, der ved nøjagtigt, hvad de laver. Det er generelt mere sikkert at Få udgivelser fra betroede uploadere På torrentsteder som Pirate Bay.

  Rarbg: Ikke længere et bedste spil -torrenting -sted

  Rarbg var et af vores bedste valg til de bedste spil -torrent -steder med sine Rich katalog over torrents af høj kvalitet Og en meget Aktivt samfund af seedere. Dog annoncerede ejerne for nylig webstedets tættere på dets omtrentlige 40 millioner månedlige brugere. Vi var ked af at se dens afgang fra vores liste over bedste spil -torrent -websteder, men vi er dedikeret til at finde en værdig efterfølger. Kom snart tilbage for et RARBG -alternativ til alle dine spil -torrent -behov.

  Hvordan man vælger det bedste spil torrents site

  Her er de vigtigste rangeringsfaktorer, vi brugte til at kompilere de top 10 -listen over de bedste torrent -websteder til spil:

  • Samling af titler: Gode torrent -websteder til spil skal have en lang række titler. Nye udgivelser er lette at finde, men hvad nu hvis du leder efter et uklart spil fra over et årti siden? Vi kiggede ikke bare efter nye spil, men også ældre, svære at finde perler.
  • Clickjacking og malware-fri websteder: Clickjackers narre dig til at klikke på et websideelement, der enten er usynlig eller forklædt som noget andet. F.eks. Torrent-steder er berygtede for dette interface-baserede angreb. De er også værter til en række farlige malware. Alle de listede websteder er sikre, forudsat at du vælger verificerede spil -torrents.
  • Virusfrie spil: Selvom der ikke er nogen malware på selve stedet, kunne en virus stadig gemme sig inde i spillet Torrent -filer. Hvert spil Torrent -sted har sin andel af ondsindede uploadere. Vi valgte kun torrent -steder, der har en slags kvalitetskontrol.
  • Torrents med gode hastigheder: Hastigheden for enhver torrent afhænger af antallet af seedere. Vi ser efter websteder med store, aktive samfund. Dette sikrer, at arbejds -torrents og ubesværede downloads.
  • Brugervenlighed: Torrent -biblioteker er blevet næsten uendelige i dag. En enkel og intuitiv brugergrænseflade gør alt meget lettere at finde og sparer dig meget tid og kræfter.

  Sådan downloades spil torrents sikkert

  Torrenting -spil kan være ekstremt farlige, hvis du går i ubeskyttet. Den forkerte link eller torrent -fil kan få dig i en masse problemer. Heldigvis er der nogle enkle skridt, du kan tage for at forblive i sikkerhed, mens du torrenter.

  1. Brug en god VPN

  Anerkendt VPN Shield -ikon

  En solid VPN vil skjule din rigtige IP -adresse, hvilket gør dine downloads Helt anonym. Din internetudbyder, hackere og regeringsorganisationer vil ikke være i stand til at spore din torrenting tilbage til dig som person.

  Oven i det vil en VPNs stærke kryptering Scramble din trafik Så ingen kan dechiffrere, hvad du laver online. Bortset fra at holde dig sikker og anonym, dette også forhindrer din internetudbyder i at throttle din forbindelse.

  Hvis du leder efter en god VPN, der holder dig sikker på alle tidspunkter, Nordvpn er et fantastisk valg. Det er utroligt let at arbejde med, da det forbinder dig til en hurtig server med kun et klik på en knap. Det har også en af ​​de bedste bevistIngen logpolitikker i branchen og endda tilbud Nyttige ekstra funktioner For at gøre din torrenting -oplevelse glattere, som split tunneling og en dræbskontakt. Du kan læse alle detaljerne i vores fulde Nordvpn -anmeldelse.