Bedste lande til Netflix

Tilbage i dagene, da du ville se en film derhjemme, var du nødt til at gennemgå meget, før du faktisk kunne se filmen. Du var enten nødt til at gå ud, leje en film og komme hjem, eller du var nødt til at gå fra websted til websted til på en eller anden måde at finde en kopi af det online. Men siden frigivelsen af ​​Netflix er tingene blevet lettere for den gennemsnitlige mand.

Største Netflix -biblioteker i verden 2023

Industridata afslørede, at Slovakiet havde det mest omfattende Netflix -mediebibliotek over hele verden fra marts 2023, med over 8.400 titler tilgængelige på platformen. Interessant nok blev de top 10 rangering i spidsen for europæiske lande.

Hvor får du det mest bang til din Netflix buck?

I begyndelsen af ​​2023 var Liechtenstein og Schweiz de lande med den dyreste Netflix -abonnementsrate. Seerne måtte betale omkring 20.29 u.S. dollars pr. Måned for et standardabonnement. Abonnenter i disse lande kunne vælge mellem omkring seks og syv tusinde titler. I den anden ende af spektret er Pakistan, Egypten og Tyrkiet nogle af de lande med de billigste Netflix -abonnementsomkostninger til omkring 3.06 til 5.19 u.S. dollars pr. måned. Disse lande kan i øjeblikket prale af de laveste omkostninger pr. Titel for alle abonnementsplaner, hvilket gør dem til globale pris-performance-mestre.

Populært indhold på Netflix

Mens visningspræferencer kan variere på tværs af lande og regioner, har nogle titler vist sig især populære blandt internationale publikum. Fra slutningen af ​​2022 var “Red Bemærk” og “Don’t Slook Up” de mest populære engelsksprogede film på Netflix, med over 350 millioner timer set. I mellemtiden rangerer “Blood Red Sky” først blandt de øverste ikke-engelske sprog Netflix-film gennem tidene. Direktør Peter Thorwarths vampyr thriller har samlet mere end 110 millioner visningstider på Netflix, hvilket gør det til en af ​​de mest succesrige tysksprogede film på platformen til dato.

Bedste lande til Netflix

Selvom Hulu, HBO Max, Disney+og andre netværksstreamingtjenester indhenter, er det ikke overraskende, at den originale streamingtjeneste Netflix stadig er det mest populære baseret på antallet af abonnenter. Netflix har hele hundrede og fjorten millioner abonnenter, den mest langt fra enhver streamingtjeneste i dag.

Mens andre streamingtjenester muligvis kun tilbyder deres katalog i USA eller deres oprindelsesland, Netflix er tilgængelig i hundrede og halvfems lande. Du kan streame på alle syv kontinenter, skønt der stadig er flere individuelle lande, hvor du ikke kan, på grund af licens, ophavsret eller mediebegrænsninger.

De Forenede Stater er det bedste land til de fleste samlede titler, med fem tusind otte hundrede og halvfjerds titler til rådighed til streaming landsdækkende. Det inkluderer de fleste, hvis ikke alle Netflix’s originale programmering. Fire tusind og femogtredive af disse er film, mens der er tusind otte hundrede og fireogfyrre tv-shows på US Netflix.

Af disse shows har toogtredive af dem vundet Emmy Awards, mens 60 film på US Netflix har vundet Academy Awards. Netflix i USA som helhed har en seks-punkt.

Er Netflix anderledes i hvert land?

Ja, Netflix er anderledes afhængigt af det land, du vil se det i. Når du krydser grænsen til et andet land, ændres din Netflix -programmering automatisk. I deres hjælpcenter har Netflix et detaljeret streamingkort, der illustrerer de lande, der har Netflix og forklarer, hvilke lande der ikke gør.

Netflix -kortet er et fladt kort over kontinenterne med de lande, der er tegnet på det. De lande, der har Netflix, er fremhævet i rødt, mens landene uden det bliver ikke skyggede i lysegrå. Indtil videre er det kun Kina, Krim, Nordkorea og Syrien, der ikke har Netflix -programmering.

Når du prøver at finde en serie eller en film på Netflix, kan du muligvis indse, at det program, du vil se, ikke er tilgængeligt i det land, du er i. Dette skyldes, at de studier, der producerer indholdslicensen, og ophavsret det på land for landet.

Hvad er det bedste land for Netflix?

At beslutte, hvilket land der har den bedste Netflix, afhænger af, hvad du leder efter. Nogle lande har flere prisvindende tv-shows og film, mens nogle har mere velrenede valg. Hvis du leder efter Netflix -originaler, vil du finde det land, hvor det mest er tilgængelige.

Med disse faktorer i tankerne synes landet med den bedste Netflix at være Schweiz. Mens schweizisk Netflix ikke har så mange titler som USA eller Rate samt Portugal eller Rusland, kan Schweiz prale af solide ratings overalt og den næst mest prisvindende programmering.

Swiss Netflix har fire tusinde fem hundrede og treoghalvfjerds titler med over tre tusinde film og næsten femten hundrede shows. Det har en positiv IMDB-vurdering på syv og hundrede og nitten prisvindende film og shows kombineret.

Hvad der er tilgængeligt på Netflix i mit land?

For at finde det, der er tilgængeligt på Netflix i det land, du er i, kan du tjekke Flixwatches Netflix Worldwide Catalog. Kataloget inkluderer programmeringen for tredive forskellige lande og giver dig mulighed for at søge efter den serie eller film, du gerne vil se. Det er bedst for dem, der leder efter et bestemt show eller en film som Harry Potter eller venner.

Kataloget leverer også lister over Netflix -indhold, der kun er tilgængeligt i visse lande som USA, Frankrig, Italien, Canada, Japan og Irland. Ved hjælp af søgefiltre kan du se, hvilke shows der er tilgængelige i hvilke lande og søge efter programmering baseret på det land, du er i.

Når et show på Netflix bliver ekstremt velkendt, eller Netflix tilføjer en meget populær serie eller film, kan du ofte finde den i flere lande. F.eks.

Selvfølgelig vil landet med den bedste Netflix til dig altid afhænge af de tv -shows og film, du vil se. Hvis du vil se noget på Netflix, der ikke er tilgængeligt i dit land, kan du prøve at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) eller tjekke en anden streamingplatform.

Hvad er der kun på os Netflix?

Som vi nævnte, er der en masse shows og film, der kun er tilgængelige på Netflix i visse lande. I USA er populære film som Hot Rod, Resident Evil Extinction og Yours, Mine og Ours og enorme shows som Downton Abbey kun tilgængelige på Netflix, hvis du er i landet.

For børn er der mange børns tv -shows og film, der kun er tilgængelige via US Netflix. Klassiske shows som Barney The Dinosaur og Angelina Ballerina samt fan-favoritfilm som Hey Arnold filmen og Scooby-Doo. De fleste af de eksklusive titler oprettes i USA og har ikke licens til at blive vist af Netflix uden for landet.

Netflix USA er et fantastisk sted at streame, hvis du leder efter reality -tv. Netflix har mange sæsoner af romantiske realityshows, The Bachelor og The Bachelorette plus deres spinoffs, og for en edgier publikum har de blækmester og smedt i ild. Hvis hård konkurrence er det, du leder efter, kan du også finde efterspurgte shows som America’s Next Top Model og Survivor.

Hvad der viser og film er tilgængelige i hvert land?

Ikke overraskende er det ikke så sjældent, at et show eller en film vises i flere lande, især hvis de er tæt på hinanden. Det er meget sjældnere for et show eller en film at vises globalt på hver Netflix -konto i hvert land. På trods af det er der cirka sytten tusinde to hundrede og syvogtyve titler, der vises på hver Netflix i verden.

Nogle af de titler, der kan ses globalt, er efterspurgte shows og film. Nogle er internationale titler, der er tilgængelige for at se med undertekster i ethvert land. Rebelde, et drama efter seks teenagere, der går på en velhavende privatskole, er et af de mere populære shows, der er tilgængelige overalt. I mellemtiden er fire til middag en international rom-com, der er tilgængelig til at se med undertekster på ethvert sprog.

Hvilket land har flest film?

Det land, hvis Netflix -katalog kan prale af det mest antal film, er USA. Netflix USA har fire tusind og femogtredive film og tusind fireogfyrre shows sammen, i alt fem tusind otte hundrede og syvogtyve titler.

Canada er et tæt sekund med fire tusind og 42 film, men kun tusind seks hundrede og syvogtyve shows. Afslutning af tredjepladsen er Det Forenede Kongerige, der har tre tusind, otte hundrede og enogtredive film og tusind otte hundrede og toogfyrre forskellige tv-serier.

Mens det at have mest indhold bestemt ikke automatisk gør os, kan Canada eller United Kindom Netflix det bedste, de er muligvis den rigtige mulighed for nogen, der ønsker mange valg.

Hvilket land har de mest prisvindende titler?

Den mest prestigefyldte pris for film er Academy Awards (Oscars), og for tv er det Primetime Emmy Awards. En af disse anerkendelser fortæller seerne, at filmen eller serien var fremragende i sin genre og er helt sikkert værd at se på.

Landet med de mest Oscar-prisvindende film er Sydkorea. Netflix Sydkorea har hundrede og ni Oscar-prisvindende film, 24 mere end sin nærmeste konkurrent Schweiz. Tredjepladsen hører til Japan med otteoghalvfjerds prisvindende film.

Sydkorea har også rekorden for de fleste Emmy-vindende tv-programmer på femogtredive, men det deler den ære med Thailand, Filippinerne, Malaysia, Indonesien og Singapore. Kommer på andenpladsen er Schweiz, Luxembourg, Hong Kong og Taiwan med fireogtredive Emmy-vindere hver til deres navn. Runding af tredjepladsen er Japan, Finland, Sverige, Norge og Danmark med 33 vindere hver.

Hvilket land har det højeste indholdsrangering?

Publikumsrangering er en anden kritisk del af succesen med en film eller en film, især nu når vurderingen beskriver et helt katalog over indhold. Både IMDB og Metacritic er respekterede kilder til medieanmeldelser og placeringer, som seerne bruger til at bedømme indhold.

Det land med det bedste IMDB -publikumsrangering er svært at definere. Portugal, Aserbajdsjan, Georgien, Ukraine og Rusland foretager et fem-vejs uafgjort på 7.13. Den bedste metacritiske score går også til Aserbajdsjan på femogtres point tre, som den deler med Ukraine.

Så hvilket land er det bedste?

At finde det bedste land at se Netflix i afhænger af, hvad du vil se. Hvis du ønsker at se film over tv, Canada har brorparten af ​​dem med fire tusind treogfyrre, Men hvis du vil have enhver mulig serie, USA er landet for dig med tusind otte hundrede og fireogfyrre.

Baseret på den gennemsnitlige mængde programmering, prisvindende titler og gennemsnitlige scoringer, Schweiz er det bedste land for Netflix for alle, der ønsker både kvalitetsprogrammering og en masse valg.

Imidlertid ændres indholdet på Netflix i hvert land ofte, og dine favoritter afhænger altid af din smag.

Hvilket land har det bedste Netflix -katalog, og hvordan kan vi få adgang til dem

Tilbage i dagene, da du ville se en film derhjemme, var du nødt til at gennemgå meget, før du faktisk kunne se filmen. Du var enten nødt til at gå ud, leje en film og komme hjem, eller du var nødt til at gå fra websted til websted til på en eller anden måde at finde en kopi af det online. Men siden frigivelsen af ​​Netflix er tingene blevet lettere for den gennemsnitlige mand.

Netflix trådte ind i tv -verdenen med et smell og gjorde sig til lederen af ​​online streaming -film. Hvordan var Netflix i stand til at blive et vidunderbarn næsten overalt i verden? Nå, at kredit går til sindet bag deres udviklere og marketingteam og deres tilgang til, hvordan man målretter mod hver region, og hvilke måder kan de tilpasse sig til at præsentere deres katalog i hver region.

Hvert år afholdes mange undersøgelser for at se, hvilken region i Netflix har det bedste katalog. I år studerede og analyserede Surfshark kataloget over mange forskellige lande, der omfattede os, Canada, Frankrig, Japan, Sydkorea osv. Netflix -programmeringen af ​​70 forskellige lande blev taget i betragtning. Det brugte IMDB -ratings, metacritiske scoringer og hvor mange priser vandt titlen for at afgøre, hvilken der havde den bedste.

Det siges, at en virksomhed skal have sin bedste præstation i det land, hvor dens oprindelse ligger. Nå, det er ikke tilfældet her. Mange andre lande viste sig at have en gennemsnitlig kataloger score på 7.13 som er virkelig god i betragtning af deres regioner og deres kataloger. Mens vi ser på Canada og os, har de et samlet gennemsnit på 6.95, hvilket er ret lavt sammenlignet med hvad disse andre regioner har.

I mellemtiden har Sydkorea en af ​​de mest prestigefyldte kataloger, der består af 109 Oscar -vindende film inklusive parasit, der blev præsenteret for prisen for at være de bedste Oscar -film i år og 35 Emmy -vindende shows. Når vi taler om Storbritannien, har det et af de bedste shows, der vandt en pris, der er “Breaking Bad”. Det har den højeste IMDB -vurdering i verden. Indien har også et temmelig afbalanceret bibliotek, når det kommer til film og shows. Det har den højeste IMDB -publikumsvurdering ud af de 10 bedste lande, som er 7.12.

Ifølge en anden undersøgelse foretaget af Uswitch blev det konkluderet, at Japan havde de bedste tilgængelige kataloger for sine brugere, og deres abonnenter kan nyde en lang række prisvindende shows, og de har også nogle ret fantastiske filmkollektion. Denne undersøgelse blev også udført på de samme kriterier, og resultaterne var næsten identiske.

Det blev konstateret, at USA har det højeste antal titler generelt, hvilket var 5.879 film og shows, mens Canada kun havde den største til film. Men det betyder ikke, at de havde de bedste kataloger, som vi antager, at vi allerede har etableret på dette tidspunkt.

De “top 10 lande”, der har de bedste kataloger, er Japan, Tjekkiet, Sydkorea, UK, Schweiz, Ungarn, Tyskland, Belgien, Indien og Canada.

Selvom USA har det højeste antal titler, betyder det ikke, at det har alt. Derfor skal du prøve at udforske hver region. Du skal prøve at se shows, der er fra deres kataloger, så du også kan have en idé om deres kulturer.

Der er en måde, du kan have adgang til næsten enhver region, og det er, hvis du downloader en VPN og bare vælger det område, du vil have adgang til, så du kan nyde og se på shows og film, der ikke er tilgængelige i din område.