Torrent Proxy 101: Sådan træder man en torrent proxy til torrenting anonymt

Contents

Hver torrent -klient håndterer mislykkede proxyforbindelser forskelligt. Nogle vil bare rute torrenttrafik gennem din almindelige forbindelse (dårlig). Andre opretter ikke forbindelse overhovedet, før du indsætter de korrekte proxyindstillinger (god).

Torrent proxy: Sådan bruges en proxy til torrenting anonymt

Techjury støttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi tjene en tilknyttet provision. Lær mere.

Annonceringsoplysning

Denne side kan indeholde links til vores partners produkter og tjenester, som giver os mulighed for at holde vores websted bæredygtigt. Тechjury.net kan modtage en kompensation, når du tilmelder dig og / eller køber et produkt eller en service ved hjælp af vores links. Som Amazon -associeret tjener vi provision fra kvalificerede køb. Dette kommer uden ekstra omkostninger for dig. Tværtimod tillader os ofte at give dig rabatter og lavere priser. Imidlertid er alle udtalelser, der er udtrykt på vores side, udelukkende vores, og dette indhold er på ingen måde leveret eller påvirket af nogen af ​​vores partnere.

Indholdsfortegnelse

 • Hvilken type proxy skal du bruge til torrenting?
 • Hvorfor bruge en proxy til din torrent -klient?
  • 1. Din IP -adresse forbliver skjult
  • 2. Hurtigere torrent -overførsler
  • 3. Proxies holder ingen brugerlogfiler
  • 4. Proxies understøtter torrenttrafik
  • SmartProxy – Besøg webstedet
  • Privat internetadgang – Besøg webstedet
  • Nordvpn – Besøg webstedet
  • Torguard – Besøg webstedet
  • Cyberghost – Besøg webstedet

  Proxies er mere lette alternativer til VPN’er, der kan bruges til at downloade torrents anonymt. I modsætning til en VPN skal en proxy imidlertid konfigureres manuelt i din Torrent -klients indstillinger for at fungere ordentligt.

  Nedenfor finder du alt hvad du har brug for at vide om, hvordan du bruger en proxy til torrenting .

  Hvilken type proxy skal du bruge til torrenting?

  Der er forskellige typer fuldmagter til forskellige anvendelsessager, men de mest almindeligt anvendte er Http og SOCKS5 Proxies . Imidlertid, SOCKS5 Proxies er en meget bedre mulighed for torrenting end HTTP -proxier .

  HTTP-fuldmagter er proxier på højt niveau designet til at transmittere HTTP-data, hvilket gør dem til den bedste mulighed for webbrowsing. På den anden side er SOCKS5-fuldmagter på lavt niveau “alle formål”Proxies, der let kan håndtere ethvert program, protokol eller trafikstype .

  Der er flere Årsager til, at du skal vælge sokker5 til torrenting , inklusive:

  • SOCKS5 er en let proxy Det sidder ved Lag 5 i OSI -modellen . Det betyder, at det kan håndtere forskellige typer trafikprotokoller, herunder HTTP, HTTPS, POP3 og SMTP , gør det til en Ideel valg til de fleste internetaktiviteter , inklusive P2P -deling, webbrowsing og filoverførsler.
  • SOCKS5 Proxies tilbyder generelt downloads til en hurtigerefart Fordi de overfører mindre datapakker. Derfor er de det åbenlyse valg til torrenting og P2P -deling.
  • I modsætning til andre proxy -typer giver SOCKS5 proxies Valgfri godkendelse . Det betyder, at kun autoriserede brugere kan få adgang til proxyserveren .

  På den anden side er HTTP -fuldmagter primært designet til anonym HTTP -browsing, så de vil sandsynligvis lække torrentdata, hvis de bruges til download af torrents.

  Torrent Proxy 101: Sådan træder man en torrent proxy til torrenting anonymt

  Leder du efter den bedste Torrent -proxyserver, der skal bruges til torrenting for at skjule din IP -adresse? Så er du på den rigtige side, da vi giver dig anbefalinger om den bedste proxy support torrents ‘download, og hvordan man indstiller dem.

  Opsæt proxier til torrenting anonymt

  Torrenting downloades og uploader filer dybest set via BitTorrent -netværket eller ethvert andet torrenting -netværk fra torrenting -websteder, såsom de øverste torrenting -websteder,

  Top 10 torrenting -steder (med proxy / spejl)

  THEPIRATEBAY & TPB proxy / spejlsteder

  tpbpirateproxy.org, proxybay.XYZ, ThePirateBay.VIP, piratproxy.id, thepirateBay.rød

  Rarbg & RARBG proxy / spejlsted

  rarbg.er, rarbgunblock.com, rarbgmirror.com, rarbgprx.org/indeks70.PHP, Rarbgunlock.com, 185.37.100.122, Rarbgmirror.com, rarbgmirror.com/indeks70.PHP

  1337x & 1337xProxy / spejlsteder

  X1337X.EU, 1337X.St, x1337x.SE, 1337X.GD, 1337X.er, x1337x.WS, X1337X.EU, 1337X.TV, 1337X.St, 1337x.unblockall.org, 1337x.unblocker.CC, 1337X.Fjern blokeret.CX

  Yts & Yts Proxy (Yify proxy) / spejlsteder

  wvw.yts.VC, YTS.lt, yts.Gd, YTS.pm, yts.GM, YTS.Fjern blokeret.MX, WW.yts.VC, YTS.lt,
  yts.pm, yts.GS, www4.Yify.er, yts.Fjern blokeret.TW, YTS.Top, Yify-film.netter.ICU, YTS.sjovt

  Torrentz2 & Torrentz2 Proxy / spejlsteder

  Torrentz2.er, Torrentz2.Mig, Torrenteu.org, Torrentz2.CC, Torrentz.EU, Torrentzeu.org, Torrentz.Fjern blokeret.DK, Torrentsmirror.com, Torrentz-Proxy.com, Torrentz2.er, Torrentz.com

  Ekstratorrent & Ekstratorrent Proxy/spejlsteder

  Ekstratoriske.CH, ekstratorrent.Si, ekstratorrent.Mig, ekstratorrent.AG, ekstratororrent.CD, EXTRATRORTRENT2.netto, ekstratorrent.CC, ekstratorrent.EU, ekstratorrent.SE, ekstratorrenter.det

  Give den gas & Kickass proxy (Kat Porxy) / spejle

  give den gas.Torrentbay.til, Kat.SX, Kickasstorrent.CR, Kickasstorrents.PW, Kickass.WS, Katcr.co, kickass.CM, Katcr.til, kickass.CD, kickass.SX

  Lemetorrents & Lemetorrents proxies / spejle

  limetor.com, limetorrents.CC, limetorrents.Asien, lemetor.Klub, limetorrents.I, limetorrents.XYZ, Lemetorrents.Info, limetorrents.Link, LIME1.Fjern blokeret.LOL, LIME1.Fjern blokeret.Frk

  EZTV & EZTV proxy / spejlsteder

  EZTV.Rød, EZTV.Rocks, EZTV.AG, EZTV.TF, EZTV.WF, EZTV.yt, eztvmirror.com, eztv.Fjern blokeret.Plus, EZTV.unblocker.CC, EZTV.omgået.fedt nok

  ZOOQLE & ZOOQLE -proxy / spejlsteder

  ZOOQLE.Fjern blokeret.TW, ZOOQLE.Fjern blokeret.Kim, Zooqle.Usunblock.Vind, Zooqle.Fjern blokeret.LOL, ZOOQLE.Fjern blokeret.bud, zooqle.Unlockpro.Party, Zooqle.omgået.PM, ZOOQLE.Fjern blokeret.Re, Zooqle.omgået.MBA, ZOOQLE.omgået.Kim

  Ansvarsfraskrivelse: Disse torrenting -websteder, som vi nævnte, at bare til uddannelsesmæssige formål. Vi opfordrer ikke til eller støtter, at du bruger til at downloade ophavsretligt beskyttet indhold, stadig Torrents proxy (spejlsteder) kører det med dårlige formål, måske forlader det bagdøren på hjemmesiden! Så vær også opmærksom på det!

  Proxyserver til torrenting sikkert

  Hele ideen er at kunne downloade filer fra andre brugers enheder på netværket i stedet for at lave downloads fra centrale servere. For licens og copyright -skyld er der ikke meget indhold tilgængeligt til download på downloadwebsteder. For noget af disse indhold er den eneste måde at downloade dem via torrent -klienter.

  Torrenting er kommet i alder og har eksisteret i et stykke tid nu. Mens det har brug for, skal du være forsigtig, mens du udfører torrenting, da modellen kræver, at du deler din IP -adresse, hvilket gør dig modtagelig for privatlivets fred og sikkerhedsrisici. Ved hjælp af fuldmagter mindskes nogle af disse risici. En ting, du har brug for at vide, er, at næsten alle proxyservere understøtter torrenting.

  Det betyder, at hvis du ender med at købe fuldmagter fra en service, der ikke understøtter torrenting, vil proxy -tjenesten ikke give dig mulighed for at torrent, eller den torrenting -software ville omgå fuldmagter, og derved afsløre din faktiske IP -adresse uden at du engang ved.

  For at undgå dette har vi skrevet denne artikel for at anbefale dig de bedste proxy -tjenester, du kan bruge til torrenting

  • Torguard : #1 Offshore Optimeret server til torrenting
  • Nordvpn : Kryptering af militær kvalitet til torrenting
  • PIA VPN : nægtet FBI -adgang til data & sokker5 understøttet

  Og en guide til, hvordan man indstiller dem, ved hjælp af BitTorrent -klienten som en casestudie.

  Hvad er en torrent proxy?

  YouTube -video

  Torrent proxy er en proxyserver, som du kan bruge til torrenting. For at en proxyserver skal besvare navnet på en torrent proxyserver, skal det være en høj anonym proxy, der ikke ville afsløre din IP -adresse – eller endda fejlagtigt lække den – hvis den gør sådan, er det ikke længere en torrent proxy. Proxy skal også være en Socks Proxy -server, da en HTTP -proxyserver ikke er egnet til torrenting.

  De fleste torrenting-protokoller understøtter ikke HTTP til peer-to-peer (P2P) kommunikation. Hvis du prøver at bruge en HTTP -proxyserver, kan Torrent -klienten ignorere dine proxyindstillinger og give din rigtige IP -adresse til kommunikation, der gør dem til en enorm gamble. Af den grund bliver du nødt til at holde dig til en Socks proxyserver.

  Bortset fra at være meget anonym, skal den torrenting proxy være hurtig, uden hvilken du vil blive frustreret over den tid, der kræves for at gennemføre download af nogle af filerne, som er enorme. Proxy skal også være sikker og komme med andre værktøjer, der vil gøre tingene lettere for dig. Disse krav har sat et godt antal proxy -tjenester ud – med nogle endda forbud mod torrenting ved hjælp af deres service til overholdelses skyld.

  Hvorfor bruge torrenting proxyserver?

  Brug torrenting proxies

  Torrenting sikkert

  Torrenting involverer dybest set at downloade og uploade filer fra andre brugers enheder, og for at dette skal fungere, skal hver bruger dele sin IP -adresse, da det er et P2P -netværk. Først kan dette se uskyldigt ud, og der ser ikke ud til at være noget dårligt ved det.

  Men hvis du overvejer det faktum, at torrent sværme er fyldt med dårlige hackere og trold, vil du vide, at det er en dårlig idé at give din IP -adresse en dårlig idé. I stedet skal du bruge en proxyserver, der giver dig en alternativ IP -adresse end din faktiske IP -adresse, der skal bruges. Dette betyder, at med fuldmægtige får du din rigtige IP -adresse skjult for andre kammerater i netværket.

  Fjern blokering af torrent -websteder

  I nogle lande eller regioner blokeres torrent -websteder såsom thiratebay og kickass af ISP for lokale regler om intellektuel ejendomsret og copyright -politikken. Derfor er masser af spejlsteder online, stadig, disse torrent proxy -steder eller spejlsider er lette at bemærke med ISP eller DMCA. Du kan se masser af lignende domæner, ligesom et spil kat og mus.

  • Brug af proxier til at streame Netflix og YouTube fra ethvert land
  • YouTube Un -Blocker 101: Sådan får du YouTube -blokeret!
  • IP -blokering – En ultimativ guide til at omgå IP -blokke

  SOCKS proxy vs. VPN (til torrent anonymt)

  Socks Proxy vs. VPN

  Det kan interessere dig for at vide, at proxyserveren ikke er det eneste værktøj, du kan bruge til at holde din IP -adresse skjult og torrent anonymt. Du kan også gøre brug af en VPN. Men hvad er forskellen mellem de to, og som skal du vælge? VPN giver dig klientsoftware, som du bliver nødt til at installere på din computer i andre for at bruge den.

  Med den installerede software behøver du ikke at udføre andre indstillinger for at den kan fungere med din torrent -klient, da den fungerer fra systemniveauet, hvilket tvinger al din webtrafik via sin VPN -server.

  VPN har også fordelen ved at kryptere din trafik, hvilket gør det vanskeligt for en lavesdropper at se dine torrentingaktiviteter. De fleste fuldmagter på den anden side krypterer ikke din trafik. Dette betyder, at dine torrentingaktiviteter kan ses, hvis nogen bruger en pakke sniffer som Wireshark.

  Proxies er imidlertid meget hurtige sammenlignet med VPN -tjenester på grund af manglen på kryptering. For fuldmægtige skal du indstille dem ved hjælp af en grænseflade leveret af den torrentende klient, du bruger, da de fleste support proxies som standard.

  Bedste torrent -proxy til torrenting

  Bedste fuldmagter til torrenting

  Det viser sig, at de fleste af de populære proxy -tjenester på markedet ikke hverken understøtter torrenting eller er lidt ineffektive til at gøre det. Det bedste af torrent proxy, vi fandt ud af, at du kan bruge til torrenting tilbydes af VPN -tjenester.

  Disse torrent -proxier er sokker proxies, der er konstrueret til at fungere perfekt til torrenting. Lad se på vores top 3 valg til torrenting nedenfor.

  Netnut

  • IP -poolstørrelse: 52m+ bolig IP’er
  • Geo målretning: Global dækning
  • Tilladte samtidige forbindelser: Ubegrænset
  • Tilladt båndbredde: Start fra 20 GB
  • Koste: Starter ved $ 300/måned

  Netnut Residential Proxies

  Hvis du leder efter en pålidelig torrent -proxy til at skjule din IP -adresse og downloade torrents uden at blive opdaget, er Netnut dit øverste valg. Torrenting involverer hentning (download) og upload af filer gennem torrent -websteder eller netværk. I øjeblikket understøtter de fleste proxyudbydere på markedet enten ikke torrents eller gør det ineffektivt.

  I denne sammenhæng tilbyder Netnuts boligproxy -service en helt uopdagelig onlineoplevelse, så du kan downloade torrents uden at blive opdaget. Faktisk er dette en af ​​de mest betydningsfulde fordele, som Netnut tilbyder sammenlignet med andre udbydere.

  Netnuts planer er ret overkommelige, catering til forskellige budgetter og behov. Du kan få adgang til en 20 GB -plan for $ 300 pr. Måned eller anmode om højere båndbredde om nødvendigt.

  Tilsvarende, hvis du ikke er overbevist om Netnuts proxy-service, kan du nyde en 7-dages gratis prøve uden begrænsninger eller begrænsninger for at forstå, hvordan proxierne fungerer og udforske deres forskellige fordele.

  Torguard

  • Antal servere: 3000+ servere
  • Placeringer: 50 lande støttet
  • Arbejd med VPN -abonnement: INGEN
  • Koste: Starter fra $ 9.95 månedligt

  Torguard hjemmeside

  Torguard er kendt for levering af VPN -software. Bortset fra dette, som det er kendt for, tilbyder det også sokker proxier, der er konstrueret til at gøre torrenting let og hurtigt. Denne service tilbyder et proxy -værktøj, der automatiserer processen med at konfigurere de optimale indstillinger til den torrent -klient, du bruger. Værktøjet har fået støtte til et godt antal torrent -klienter, herunder Vuze, UTORRENT og endda Deluge.

  Denne service er en selvstændig service, og du bliver stadig nødt til at betale for den, selvom du allerede har et VPN -abonnement. De sokker, du får fra denne udbyder, er ret hurtige, især hvis du vælger deres Holland -servere. Serverne andre steder er stille og anonyme.

  Nordvpn

  • Antal servere: 5200 servere
  • Placeringer: 60 lande støttet
  • Arbejd med VPN -abonnement: Ja
  • Koste: Starter fra € 10.16 månedligt

  Nord VPN -hjemmesider

  Hvis du har været bekymret for privatlivets fred for dine aktiviteter online, er der en stor chance for, at du allerede kender Nordvpn -tjenesten. Selvom det ikke engang er åbenlyst fra sit websted, at det tilbyder proxier, hvis du graver Dipper, vil du opdage, at de tilbyder sokkproxyer til torrenting og endda giver en guide til, hvordan du indstiller dem ordentligt – du kan læse denne guide for at lære at lære at lære at gøre Få en proxyadresse og port – brugernavnet og adgangskoden til godkendelse er din almindelige Nordvpn -brugernavn og adgangskode.

  En ting, jeg vil anbefale, er, at du ikke bruger dette, når du bruger offentlig Wi-Fi til at torrent, da dit Nordvpn-brugernavn og adgangskode kan ses og bruges uden dit samtykke. Nordvpn er ret hurtig og har støtte til over 40 lokationer over hele kloden.

  PrivateInternetAccess

  • Antal servere: Ikke afsløret
  • Placeringer: 78 lande støttet
  • Arbejd med VPN -abonnement: Ja
  • Koste: Starter fra $ 9.95 månedligt

  Private internetadgang hjemmesider

  PrivateInternetAccess (PIA) er en anden udbyder, du kan købe sokker proxier til torrenting. Med fuldmagter fra denne udbyder er du sikker på at være i stand til at torrent sikkert i hurtig hastighed ved hjælp af nogen af ​​de populære torrenting -klienter med din IP -adresse er skjult og væk fra de nysgerrige øjne og copyright -trold. Denne service har eksisteret i over 10 år, der giver beskyttelse af privatlivets fred for internetbrugere.

  Det er den eneste service, der med succes har nægtet FBI -adgang til data og forsvaret det i retten. Én ting, du kommer til at lide ved PIA -tjenesten, er, at den fungerer problemfrit med magnetlink. Den hastighed, du får fra deres SOCKS -proxier, er superhurtige, og for proxies er godkendelse med brugernavn og adgangskode – men forskellig fra dit almindelige VPN -brugernavn og adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager.

  Rapidseedbox

  • Antal servere: Ikke afsløret
  • Placeringer: 3 lande
  • Arbejd med VPN -abonnement: Ingen
  • Koste: Starter fra $ 1 pr. Proxy

  Hurtigseedbox -hjemmeside

  RapidSeedBox tilbyder datacenterproxy, som du kan bruge til torrenting uden besvær. Interessant nok kommer de til en overkommelig pris, som de regelmæssige fuldmagter. Med proxier fra denne udbyder kan du torrent ved hjælp af din valgte torrenting klient uden problemer. I øjeblikket har denne udbyder kun støtte til 3 lokationer, der er forståelige til en datacenterproxy -service.

  Denne udbyder giver dig mulighed for at bruge deres fuldmagter til alle former for aktiviteter og er private fuldmagter, som kun du har adgang til. Selvom de er gode til torrenting, skal du ikke falde for marketinggimmick på deres websted, der siger, at du kan bruge dem på alle websteder – det er ikke så effektivt til sådan.

  Sådan opsættes en torrent -proxy til torrenting anonymt

  Nu hvor du har valgt en udbyder, og du har sandsynligvis købt den torrent proxy, du har brug for, er det nu tid til at vise dig, hvordan du opsætter proxierne korrekt. At ikke indstille det korrekt ville enten få din internetforbindelse blokeret, eller din IP -adresse ville blive lækket, mens du tror, ​​at din IP -adresse maskeres, hvilket er værre end ikke engang at bruge proxier overhovedet.

  Da der er mange torrenting -klienter, skulle vi vælge en torrentende klient til guiden. I dette ville vi bruge BitTorrent.

  • BitTorrent er den mest populære torrent -klient. Du kan downloade det fra det officielle BitTorrent -websted. Mens klientstøtten til Windows, Mac og Android, ville vi bruge Windows -klienten i denne vejledning. Værktøjet er gratis at bruge, så gå videre, download og installer det.
  • Kopier proxy -adressen, port, brugernavn og adgangskode, og skriv den ned et sted, da vi ville bruge den.
  • Start bittorrent -klienten, og klik på indstillingsmenuen. Fra den præsenterede indstilling skal du klikke på indstillingen Præference.

  Start BitTorrent -klienten

  • En grænseflade åbner, hvor du vil se generelle, UI -indstillinger, mapper osv. Klik på forbindelseslink.

  Interface til UI -indstillinger

  • Under “Proxy Server” skal du vælge SOCKS5 som proxy -type. Dette aktiverer inputfelter og andre UI -elementer, hvor du indtaster de krævede detaljer. Udfyld proxydetaljerne, og kontroller følgende indstillinger.
  • Godkendelse
  • Brug proxy til hostname -opslag
  • Brug proxy til peer til peer -forbindelse
  • Deaktiver alle lokale DNS -opslag
  • Deaktiver funktioner, der lækker identificerende oplysninger
  • Deaktiver forbindelser ikke understøttet af proxy
  • Klik på knappen Anvend derefter OK -knappen for at gemme proxy -konfigurationen. Med disse har du været i stand til at oprette en torrent proxy korrekt på BitTorrent.

  YouTube -video

  Ofte stillede spørgsmål om torrent proxy

  Er torrentende ulovlig?

  I modsætning til populær tro. Torrenting er ikke en ulovlig aktivitet. Den fil, du uploader eller downloader, er det, der gør den ulovlig. Hvis de filer, du interagerer med, ikke har copyright- og licensproblemer knyttet til dem, er torrenting i et sådant tilfælde ikke ulovligt.

  Men hvis du downloader sanktioneret og ophavsretligt beskyttet materiale, har du dine internetudbydere (ISP) og endda copyright trold til at tackle. Mens torrent -fuldmagter ville give dig beskyttelse mod copyright -trold, skal du vide, at hvis nogen overvåger dine pakkedata, ville han være i stand til at se dine aktiviteter, da torrent -proxier ikke krypterer din trafik.

  Kan jeg bruge HTTP -fuldmagter til torrenting?

  Fra et teknisk synspunkt kan du bruge HTTP -proxier til torrenting. Og hvis du kontrollerer mange af de torrentende klienter, vil du bemærke, at nogle af dem har støtte til HTTP -proxier. Men skulle du bruge dem? Det enkle svar er nej. Dette skyldes, at HTTP -fuldmagter er til regelmæssig webbrowsing, hvilket er forskelligt fra torrenting.

  Mens de kunne arbejde, er de også kendt for at lække din IP -adresse nogle gange. Derfor skal du holde dig til Socks Proxies, som vides at være hurtigere, og arbejde på sessionniveau.

  Kan jeg bruge gratis fuldmægtige til torrenting?

  Ideen om at bruge proxier, du ikke betalte for lyde cool, rigtigt? Nå, hvis du overvejer at bruge gratis fuldmægtige til torrenting, skal du have en genovervejelse. Gratis fuldmagter i sig selv er ikke proxier, du skal bruge. For de fleste er de langsomme, usikre og kan deltage i aktiviteter, der er et brud på privatlivets fred.

  Opsætning af proxier koster penge, og som sådan bør du ikke forvente, at nogen gør sådan og giver dem gratis til dig. Du skal tage ansvar og betale for de fuldmagter, du bruger.

  Konklusion

  Ser du på ovenstående, kan du se, at ikke alle proxyservere på markedet kvalificerer sig til at blive kaldt torrent proxies. Selvom mange kan gøre jobbet, kan de undertiden lække din IP -adresse eller være meget langsomt, at du spilder værdifuld tid på at vente på, at din fil bliver downloadet.

  Men hvis du bruger proxies af høj kvalitet, der er konstrueret til torrenting som dem, der er beskrevet ovenfor, skal du være i stand til med succes at udføre dine torrentingaktiviteter med din rigtige IP-adresse skjult for nysgerrige øjne.

  Sådan bruges en torrent -proxy til anonyme torrents (opsætningsvejledning)

  Sådan bruges en proxy til torrents (Torrent Proxy Guide)

  En korrekt konfigureret proxy giver dig mulighed for at rute 100% af din torrenttrafik gennem en fjernserver, som vil Skjul din ægte IP -adresse fra torrent -peers, Gør dine downloads meget mere anonym.

  Men ikke alle proxy -tjenester oprettes lige. Og ikke alle torrent -klienter håndterer proxyforbindelser på samme måde.

  Derfor oprettede vi denne guide.

  Det er temmelig massivt, så du er velkommen til at bruge jump -linkene nedenfor for at finde det nøjagtige afsnit, du leder efter ..

  Indhold

  1. Valg af en torrent proxy -service
  2. Sådan får du dit proxy -brugernavn/adgangskode
   1. Privat internetadgang
   2. Nordvpn
   3. Ipvansk
   4. Torguard
   1. uTorrent
   2. Vuze
   3. Oversvømmelse
   4. QBitTorrent

   Sådan vælger du en proxy -service til torrents/p2p

   Første ting først har du brug for en Abonnement på en proxy -service Hvis du ikke allerede har en. Og lad mig gøre to ting meget tydelige:

   1. Sørg for at vælge en ‘nul-log’ proxy-service (for maksimalt privatliv)
   2. Det skal være sokker5 og ikke http/https.

   Vi ser dybtgående på vores anbefalede proxy-tjenester såvel som at forstå kriterierne for, hvad der gør en proxy bedre egnet til torrents. Men for enkelheds skyld, ..

   Dette er de bedste fuldmagter til BitTorrent:

   1. Privat internetadgang (SOCKS5 + VPN inkluderet)
   2. Nordvpn (SOCKS5 + VPN inkluderet)
   3. IPVanish (SOCKS5 + VPN inkluderet)
   4. Torguard (SOCKS5 + VPN SOLGT separat)

   Lad os derefter se nærmere på hver af disse tjenester.

   Privat internetadgang ($ 3.33/måned)

   Privat internetadgangssokker proxy

   Privat internetadgang Er den bedste aftale tilgængelig, hvis du vil have en torrent-venlig SOCKS5-proxy & VPN-service primært til anonym torrenting. Pia har den bedste kombination af vigtig Torrent -funktioner, for mindre end omkostningerne ved en kop kaffe pr. Måned.

   Bedre endnu, privat internetadgang tillader 5 samtidige forbindelser Og er verdens eneste VPN, der er ‘ingen logfiler’ fortrolighedspolitik er blevet verificeret i retten.

   Alle planer inkluderer ubegrænset båndbredde på deres SOCKS5 -proxyserver i Holland.

   Nordvpn ($ 5.95/måned + Netflix support)

   Nordvpn

   Nordvpn’s Funktionssæt er næsten identisk med privat internetadgang (nul logfiler, sokker5 + VPN, torrent-venlig). De har dog en fantastisk fordel … Nordvpn er en af ​​de eneste VPN’er i verden Det fungerer stadig med Netflix. De har været i stand til med succes at undgå Netflix VPN -blokken i årevis.

   Hvis du vil have 1-klik-adgang til Netflix’s globale katalog overalt i verden, skal du vælge Nordvpn.

   Ipvanish ($ 6.49/måned + hurtigste VPN i verden)

   Ipvansk

   Ipvansk er en nul-log VPN -service med base i USA. De fuldt ud Tillad torrents/p2p og inkluderer både SOCKS5 Proxy Service og VPN-service i en altomfattende pakke.

   Lidt dyrere end Pia er ipvanish Ubestridt konge af hastighed, Overgå alle udfordrere i vores hastighedstest. Deres software er også mere brugervenlig end både PIA og Nordvpn. Hvis du er villig til at betale for ydeevne (og ikke har brug for Netflix -support), skal du gå med ipvansk.

   Hvordan adskiller en proxy sig fra en VPN? Og hvilket er bedre?

   Dette er et almindeligt spørgsmål. Enkelt set er en proxy som en VPN minus krypteringen. Med andre ord vil en fuldmagt skjule din IP -adresse uden at kryptere/kryptere de data, du sender.

   Men det betyder ikke nødvendigvis, at en VPN er bedre. Du kan se, BitTorrent -trafik identificeres baseret på den IP -adresse, der vises i din torrent -sverm, ikke ved direkte at overvåge din datastrøm (som kun din internetudbyder kan gøre).

   En VPN er bestemt mere sikker, Derfor er de fleste af SOCKS5 -fuldmagterne, vi har i denne artikel faktisk Medtag proxy + VPN -service I det samme abonnement uden ekstra gebyr.

   Dette giver dig mulighed for at bruge enten (eller begge dele) til at matche dine sikkerhedsbehov. Mange mennesker vælger at køre en VPN 100% af tiden for den daglige sikkerhed og konfigurere også en proxy bare for deres torrent-software.

   Proxy -fordele

   Proxy -ulemper

   Sådan får du dine proxy -loginoplysninger

   Hver af disse virksomheder har en unik metode til at tildele brugernavne/adgangskoder til deres proxy -service. Hver tjeneste bruger også en unik Proxy -adresse og Portnummer.

   Så sørg for at bruge de korrekte indstillinger til din udbyder.

   Vigtig note:
   Mens et par VPN -tjenester giver dig mulighed for at bruge det samme brugernavn/adgangskodekombination til SOCKS5 -proxy, er de fleste ikke.

   Så for disse andre tjenester skal du generere et brugerdefineret brugernavn/adgangskode til din proxy inde i dit kontopanel på deres hjemmeside. Tjenester, der har genereret separate proxy -legitimationsoplysninger, inkluderer: privat internetadgang, IPVanish & Torguard.

   Brug fanerne nedenfor til at vælge din proxyudbyder. Vi har instruktioner til at finde alle de oplysninger, du har brug for for at konfigurere din foretrukne torrent -klient:

   • Brugernavn Kodeord
   • Proxy -adresse/værtsnavn
   • Havn #

   Private internetadgang Proxyindstillinger

   PIA har en enkelt proxy-placering, en højhastighedsstrømper-klynge beliggende i Holland. Her er alle de loginoplysninger, du har brug for:

   Værtsnavn/adresse: Proxy-NL.PrivateInternetAccess.com
   Havn: 1080
   Brugernavn Kodeord: Anderledes end VPN -login (se nedenfor)

   Privat internetadgang kræver, at du bruger et andet proxy -brugernavn/adgangskode end for deres VPN -service. Du genererer dine proxy -legitimationsoplysninger inde fra dit PIA -kontopanel på deres hjemmeside.

   1. Log ind på dit kontopanel på PrivateInternetAccess.com
   2. Rul til sektionen mærket ‘PPTP/L2TP/SOCKS Brugernavn/adgangskode’
   3. Hold denne side åben for nem kopi/indsæt i din torrent -klient

   Opret PIA -brugernavn/adgangskode i kontopanelet

   Nordvpn proxyindstillinger

   Nordvpn er vært for deres SOCKS5 -proxier på de samme servere som deres VPN -netværk. De tillader sokkerforbindelser i over 40 lande, og 10 af disse lande tillader P2P/Torrent -forbindelser. Den fulde serverliste kan findes her.

   Proxy værtsnavn/adresse: Se nedenfor for at vælge en server og få værtsnavn
   Havn: 1080
   Brugernavn Kodeord: Samme som VPN -legitimationsoplysninger

   For at vælge en P2P -proxyserver og finde værtsnavnet:

   1. Gå til Nordvpn -serverlisten
   2. Rul til afsnittet ‘P2P’
   3. Vælg et landsted. Vi anbefaler: Holland, Canada, Schweiz, Luxembourg
   4. Klik på ‘Vis server’ for at udvide serverlisten for det sted og se proxyadressen
   5. Vælg specifik server og kopier adressen. Vi brugte CA19.Nordvpn.com

   Liste over P2P -proxy -servere til Nordvpn

   Port # er 1080 til alle serverplaceringer. Fortsæt til det næste trin med installationsinstruktioner til din specifikke torrent -klient.

   IPVANSH -proxyindstillinger

   Ipvansk Har en massiv proxy -klynge beliggende i Holland. For at logge ind, skal du bruge et specifikt proxy -brugernavn/adgangskode, der er forskellig fra dine VPN -legitimationsoplysninger. Instruktioner nedenfor ..

   Værtsnavn/adresse: Ams.sokker.ipvansk.com
   Havn #: 1080
   Brugernavn Kodeord: Genereret fra kontopanel – instruktioner.

   Når du har dine sokker brugernavn og adgangskode, skal du fortsætte til det næste trin for at konfigurere IPVanish med din foretrukne torrent -klient.

   Torguard har flere placeringer til deres P2P -proxy -service. Du kan manuelt vælge en server efter dens IP -adresse (vist i dit TorGuard -kontopanel), men vi anbefaler at bruge standard proxy -adressen og lade torguard vælge den hurtigste server automatisk.

   Værtsnavn: proxy.Torguard.org (eller proxy.Torguard.io)
   Havn #: 1080, 1085, 1090 (dit valg)
   Brugernavn Kodeord: E -mail til dig, da du tilmeldte dig Torguard

   Om værtsnavnet: Det betyder ikke noget, om du vælger .org eller .IO proxy -adresse. Begge hører til Torguards ‘Smart’ router, som finder den optimale proxyserver til dig baseret på din placering, og hvor overfyldt hver server er.

   Havn: Vi elsker det faktum, at Torguard leverer flere porte, som du kan køre proxy på. Mange VPN’er (for eksempel PIA og IPVanish) giver dig kun mulighed for at køre på standard 1080 -porten. Problemet med dette er, at nogle internetudbydere (Comcast er et eksempel) blokerer al trafik på port 1080.

   Hvis du får langsomme hastigheder, mens du bruger proxy på 1080, skal du vælge 1085 eller 1090 som din port # i stedet.

   Fortsæt til det næste afsnit for at få specifikke installationsinstruktioner til din foretrukne torrent -klient.

   Konfigurer din torrent -klient

   Vi har proxyopsætningsvejledninger til følgende torrent -klienter:

   • uTorrent/BitTorrent
   • Oversvømmelse
   • QBitTorrent
   • Tixati (ikke 100% sikker)

   Hvis din yndlingsklient ikke er opført her, understøtter det sandsynligvis ikke proxying af peer -forbindelser. Hvis dette er tilfældet, er en VPN din bedste mulighed for at forbedre torrent -privatlivets fred.

   Brug fanerne nedenfor til at finde vores installationsvejledning til din foretrukne klient:

   uTorrent/BitTorrent proxyopsætning

   uTorrent understøtter fuldt ud proxying af peer og tracker kommunikation. Vi ser på de anbefalede proxyindstillinger. Efterord diskuterer vi (valgfrit) portvideresendelse og krypteringsmuligheder.

   For at få adgang til uTorrent proxy -settings:

   Gå til: Menu> Indstillinger> Præferencer> Forbindelser (fanen til venstre)

   uTorrent proxyindstillinger med private internetadgangssokker5

   Vi ser på de vigtige indstillinger 1 efter 1. De er nummereret som på illustrationen:

   [1] Fanen Forbindelse: Vælg fanen ‘Forbindelse’ i menuen Præferencer for at få adgang til proxyindstillingerne.

   [2] Proxy Type: Vælg ‘SOCKS5’ i rullemenuen (sandt for alle VPN/proxy -tjenester i denne artikel)

   [3] Proxy: Dette er den proxy -adresse, der er tildelt af din Torrent Proxy Service. Dette var dækket i det foregående trin.

   [4] Havn: Port # dine sokker5 proxy bruger. Det er 1080 for PIA, IPVanish, Nordvpn. Torguard bruger 1080, 1085 eller 1090

   [5] Autentificering: Marker dette felt for at indtaste dit brugernavn/adgangskode

   [5A, 5B] Brugernavn/adgangskode: Specifikt for din proxy -service. Du skulle have kopieret/genereret dine loginoplysninger i det foregående afsnit.

   Vigtig: Sørg for, at du har alle kasser nummereret 6-10 kontrolleret. Dette er vigtige privatlivsindstillinger, der vil sørge for, at uTorrent bruger proxy -tunnelen til alle forbindelser. Du ønsker ikke at lække identificerende oplysninger til trackers eller torrent peers.

   [6] Brug proxy til hostname -opslag: Sørg for, at trackeranmodninger dirigeres gennem proxy -tunnelen og proxy IP -adressen.

   [7] Brug proxy til peer -forbindelser: Alle jævnaldrende i en sverm vil se din proxy IP -adresse

   [8] Deaktiver lokale DNS -opslag: Forhindre DNS -lækager, og sørg for, at uTorrent bruger proxy -serverne DNS -servere, ikke dine egne (forhindrer IP -lækager).

   [9] Deaktiver funktioner, der lækker identificerende information: Slår eventuelle uTorrent -funktioner, der ved et uheld kan lække oplysninger om din identitet, placering eller reel IP -adresse. Vigtigt for maksimalt privatliv.

   [10] Deaktiver forbindelser, der ikke understøttes af proxy: Nogle torrent -klienter vil rute ‘ikke understøttede Connnections’ uden for proxy -tunnelen. uTorrent er meget mere sikker og giver dig mulighed for at deaktivere eventuelle ikke -understøttede forbindelser. Dette sikrer, at 100% af din uTorrent -trafik dirigeres korrekt gennem proxy -tunnelen, og din sande IP -adresse aldrig udsættes.

   UTORRENT -kryptering & DHT -indstillinger

   Disse indstillinger giver dig mulighed for at aktivere (valgfri) protokolkryptering. Dette er en svag (men hurtig) krypteringsalgoritme designet til at skjule din torrenttrafik, når den passerer gennem dine internetudbydere og forhindrer throttling/blokering. Du kan også slukke for DHT, men DHT er påkrævet for at magnetlink kan fungere, så vi anbefaler, at du lader det være tændt.

   Få adgang til disse indstillinger på: Menu> Indstillinger> Præferencer> BitTorrent (Tab)

   UTORRENT -krypteringsindstillinger

   Aktiveret: Denne indstilling giver dig mulighed for at kryptere forbindelser mellem eventuelle kammerater, der også har kryptering aktiveret. Det tillader stadig ikke-krypterede forbindelser til ikke-kompatible peers. Adgang til 100% af de tilgængelige kammerater.

   Tvunget: Tvungen tilstand kræver, at alle peer -forbindelser krypteres. Du kan kun oprette forbindelse til andre kammerater i ‘aktiveret’ eller ‘tvungen’ tilstand. Denne tilstand er mere sikker, men vil sandsynligvis reducere dit samlede antal tilgængelige kammerater. Dette er normalt ikke et problem, men kan gøre det svært at downloade torrents med få seedere.

   Du skal også læse: Hvordan man bruger uTorrent som en professionel

   Sådan opsættes en proxy i Vuze/Azureus

   Vuze Har selektiv support til fuldmagter. Vuze understøtter ikke peer -forbindelser via HTTP (S) proxies overhovedet, selvom vi kun bruger SOCKS5 proxy -tjenester i denne vejledning.

   Vuze understøtter UDP Tracker -forbindelser (ikke peers -forbindelser) og tillader udgående peer -kommunikation via TCP. For mere info, se deres sokker proxy wiki.

   Bundlinie: En sokker proxy gør Arbejd med Vuze og kan anonymisere peer -kommunikation (hvis opsættes ordentligt). Men de fleste brugere ville have det bedre med at bruge en VPN i stedet, da det er meget mere sikkert at downloade torrents sikkert med Vuze.

   Trin nr. 1 – Sæt Vuze i ‘Advanced’ -tilstand

   For at få adgang til Vuze Proxy -indstillingerne, skal du først Sæt Vuze i ‘Avanceret’ brugertilstand:

   Åbn Vuze og gå til: Menu> Værktøjer> Indstillinger> Mode (Tab)

   Vuze Brugertilstand Indstillinger Menu (Avanceret)

   Hit derefter Klik på ikonet ‘Toggle’ til venstre for fanen ‘Forbindelse’ [1], og vælg ‘proxy’ [2] i rullemenuen for at få Proxy -indstillingerne op.

   Vuze proxyopsætning/indstillinger

   Her er de vigtige indstillinger til at ændre:

   Trin nr. 2 – Bed Vuze om at bruge proxy til trackere og kammerater

   Tracker -indstillinger

   Aktivér proxying af tracker -kommunikation [3]: Torrent -trackere, du opretter forbindelse til, bruger proxy -tunnelen og ser din anonyme proxy -IP -adresse. Sørg for at genstarte Vuze for at denne indstilling kan træde i kraft.

   Jeg har en sokker proxy [4]: Lad os vide, at du bruger en Sockers proxy, ikke HTTP. Dette er vigtigt, fordi du kun kan bruge en Sockers proxy til peer -forbindelser.

   Vært [5]: Din proxy værtsnavn/adresse (leveret af din proxy -service og diskuteret i det foregående afsnit)

   Port [6]: Portnummeret din proxy kører. De fleste bruger standard 1080.

   Brugernavn/adgangskode [7]: Dine egne proxy -login -legitimationsoplysninger. Sørg for, at du genererede unikke proxy -legitimationsoplysninger, hvis din proxy kræver det.

   Undgå lokale DNS -opslag [8]: Marker dette felt for at sikre, at alle DNS -anmodninger går gennem proxy -tunnelen (Forebyggelse af DNS -lækager).

   Teststrømper [9]: Når du er indtastet og dobbeltkontrollerede dine proxyindstillinger, skal du klikke. Dette giver dig mulighed for at vide, om tingene er konfigureret korrekt.

   Vuze peer proxy -indstillinger

   Det er også vigtigt at muliggøre fuldmægtig Peer Kommunikation i Vuze. Kontroller alle boksene som vist nedenfor, og sørg for at vælge ‘V5’ som Socks -versionen.

   Vuze peer proxy -indstillinger

   Vuze -kryptering (valgfrit)

   Hvis din internetudbyder bevidst blokerer eller throttles torrenttrafik, kan du bruge Vuzes indbyggede kryptering til at skjule dine torrent-data. Hvis din internetudbyder bruger mere avanceret DPI-inspektion/torrent-blokerende teknologi, vil du have det bedre med at køre Vuze gennem VPN-tunnelen (i stedet for proxy).

   For at ændre dine Vuze -krypteringsindstillinger skal du gå til:

   Menu> Værktøjer> Indstillinger> Forbindelse (skift)> Transportkryptering [1]

   Vuze -krypteringsindstillinger

   Kræv krypteret transport [2]: Marker dette felt for at aktivere kryptering.

   Minimum krypteringsniveau [3]: Indstil dette til RC4 (stærkeste)

   Der er to tilstande, du kører Vuze -kryptering i ..

   Tvungen tilstand (tillader kun krypterede forbindelser): Forlad kasser [4] og [5] ukontrolleret For at sikre dig, at du kun tillader krypterede forbindelser.

   Aktiveret tilstand (tillad krypteret og ikke -krypterede kammerater): Kontrollere Kasser [4] og [5] til at bruge kryptering, når det er tilgængelige, men tillader stadig ikke -krypterede forbindelser om nødvendigt. Dette er mindre sikkert, men giver dig adgang til 100% af jævnaldrende, der deler en fil.

   Deluge proxyopsætning

   Deluge har den bedre proxy -support end næsten enhver konkurrerende torrent -klient. De giver dig mulighed for at fuldføre alle de vigtigste torrentforbindelser, herunder:

   • Trackers
   • Webfrø
   • DHT/peer-udveksling
   • Peers

   Bemærk: Du skal vælge en proxyserver til hver af disse, men du kan bruge den samme proxy til alle forbindelser. Du skal bare indstille det 4 gange, da vi viser dig.

   Trin nr. 1 – Konfigurer oversvømmelsesindstillinger

   For at få adgang til Deluge’s proxyindstillinger skal du gå til:

   Rediger> Præferencer (eller Ctrl+P)> proxy (Tab)

   Det ser sådan ud:

   Deluge blanke proxyindstillinger

   Vi vil ændre alle 4 af disse sektioner for at have nøjagtigt de samme proxyindstillinger. Her er de indstillinger, du vil have:

   Type: SOCKSV5 W/ AUTH (giver dig mulighed for at indtaste brugernavn/ adgangskode)
   Brugernavn Kodeord: Dine login -legitimationsoplysninger. Leveret af din proxy -service eller genereret fra dit VPN -kontopanel (PIA & IPVanish).
   Vært: Proxy -adresse din udbyder bruger (e.g. Proxy-NL.PrivateInternetAccess.com eller Ams.sokker.ipvansk.com etc)
   Havn: Port # din proxy bruger. De fleste bruger standardporten på 1080

   Her er de færdige proxyindstillinger ved hjælp af privat internetadgang som eksempel. Udskift de relevante indstillinger med dine egne proxy -tjenester ‘indstillinger.

   Komplette oversvømmelsesindstillinger

   Trin nr. 2 – Opsætning af kryptering (valgfrit)

   Du kan vælge at aktivere kryptering på flod, hvis du mener, at din internetudbyder blokerer/throttling/bremser torrenttrafik.

   Gå til: Rediger> Præferencer> Netværk (Tab)

   Se derefter til bunden af ​​vinduet for det sektion, der er mærket ‘Kryptering’.

   Deluge giver meget finkornet kontrol over, hvilken del af Torrent-protokollen til kryptering, og om man skal tvinge krypterede forbindelser eller bare bruge dem, når de er tilgængelige.

   Her er de to mest almindelige tilstande, vi anbefaler:

   Tvungen, fuldkrypteringstilstand:

   Når det opsættes korrekt, vil det se sådan ud:

   Indstillinger i fuld stream-kryptering

   Kryptering ‘aktiveret’ tilstand

   Denne tilstand giver dig mulighed for at bruge så meget kryptering, som dine kammerater tillader. Det vil stadig bruge usikre forbindelser, hvis der ikke er nok krypterede kammerater til rådighed.

   Indstillinger skal matche disse vist her ..

   Deluge -kryptering aktiveret

   Det er det, din flod torrent proxy er alt sammen indstillet. Fortsæt til det næste afsnit om Test af din proxyopsætning.

   QBitTorrent Proxy Setup

   QBitTorrent har fremragende proxy -support (meget som oversvømmelse). De tillader fuldmagt af begge Peer og tracker forbindelser, skjuler effektivt din IP -adresse fra begge.

   Trin nr. 1 – Skift dine QBitTorrent -proxyindstillinger

   Gå til: Værktøjer> Indstillinger> Forbindelse (Tab) [1]> Proxy Server (sektion)

   I fanen ‘Forbindelse’ i menuen QBitTorrent Options, ser du proxyindstillingerne mod bunden.

   Billedet herunder viser en ordentlig opsætning ved hjælp af privat internetadgang. Du vil indsætte den korrekte vært, port, brugernavn/adgangskode til din proxyudbyder.

   Sådan opsættes QBitTorrent korrekt ved hjælp af en Socks Proxy

   • Type [2]: SOCKS5
   • Vært [3]: Din proxys værtsadresse
   • Port [4]: Portnummer din proxy fungerer på. De fleste bruger standard – 1080

   Brug proxy til peer -forbindelser [5]: Tjek det her. Det sikrer, at alle forbindelser peers dirigeres gennem proxy -tunnelen (så de kan ikke se din rigtige IP -adresse).

   Deaktiver forbindelser, der ikke understøttes af proxier [6]: Tjek det her. Vi ønsker ikke, at QBitTorrent routing af forbindelser usikkert.

   Autentificering [8]: Sørg for at markere dette felt, så du kan indtaste dit proxy -brugernavn/adgangskode

   Brugernavn/adgangskode [9]: Leveret af din proxy -service

   Trin nr. 2 – Tilføj kryptering (valgfrit)

   Oversvømmelse har indbygget support til protokolkryptering. Dette kan give dig mulighed for at forhindre din internetudbyders forsøg på at blokere/gashåndtag/bremse dine torrents. Dette vil sandsynligvis ikke besejre mere sofistikeret DPI-torrent-blokerende, i hvilket tilfælde du er bedre stillet til at bruge en VPN.

   For at ændre oversvømmelseskrypteringsmulighederne skal du gå til:

   Værktøjer> Indstillinger> Bittorrent (Tab)

   Se efter den enkelte linje mærket ‘krypteringstilstand’.

   Der er tre valg:

   • Deaktiver kryptering: Brug aldrig kryptering
   • Foretrækker kryptering: Brug kryptering så ofte som muligt (når der er nok krypterede kammerater til rådighed)
   • Kræv kryptering: Opretter kun til krypteringsaktiverede kammerater. Dette kan reducere dit samlede antal jævnaldrende, du kan oprette forbindelse til, men du vil have 100% fuldtids kryptering.

   Det er det! Qbittorrent er alt opsætning. Fortsæt til afsnittet ‘Kontroller dine indstillinger’.

   Andre torrent -klienter

   Hvad med andre torrent -klienter? Kan du bruge en proxy med tixati, frostwire eller transmission?

   Svar: Det korte svar er nej. Transmission (en af ​​de mest populære Mac -klienter) understøtter slet ikke proxier. Tixati gør Medtag proxyindstillinger, men hvis proxy går ned, vil den rute dine torrents gennem den usikrede tunnel (dårlig).

   Frostwire fungerer heller ikke korrekt med fuldmagter.

   Det samme er tilfældet med de webbaserede Torrent-klienter som uTorrent Web, såvel som de fleste Android Torrent-apps end Flud og Ttorrent.

   Bundlinie: Vuze, Deluge, Qbittorrent og uTorrent er de eneste multi-platform-klienter med fuld proxy-support. Hvis du bruger nogen anden torrent -software, skal du i stedet få en VPN.

   Sådan bekræftes din proxy fungerer

   Hver torrent -klient håndterer mislykkede proxyforbindelser forskelligt. Nogle vil bare rute torrenttrafik gennem din almindelige forbindelse (dårlig). Andre opretter ikke forbindelse overhovedet, før du indsætter de korrekte proxyindstillinger (god).

   Uanset hvad vil du gerne Tjek din torrent IP -adresse For at kontrollere, at dine kammerater kun kan se proxy -servers IP -adresse, ikke din egen.

   Vi gør dette med et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at downloade et brugerdefineret magnetlink og tilføje det til din torrent -klient. Derefter rapporterer værktøjet, hvilken IP-adresse du viser til kammerater, og du kan sammenligne den med din web-browser’s IP-adresse.

   Denne metode fungerer med Alle torrent -klienter.

   Trin nr. 2 – Download sporing torrent [fig. 1]: Du kan enten kopiere blot at downloade magnetlinket eller kopiere og indsætte magnetlinkadressen til din torrent -klient.

   Trin nr. 3 – Bekræft: Vent lidt (5 sekunder til 1 minut), og hvis proxy fungerer korrekt, skal du se den dukke op på tracker -siden sammen med din nye proxy -IP -adresse [Fig. 3], hvilket burde være anderledes end den IP -adresse, du har adgang til siden med. [Fig. 2]

   Sporing af din torrent IP -adresse med checkyourtorrentip.upcoil.com

   Trin 4 – Se din proxy -IP -adresse i din torrent -klient: Du behøver ikke at gemme denne magnet hash# eller bogmærke siden til fremtidig sporing, du kan faktisk se din nuværende Torrent IP -adresse ved at se fanen ‘Trackers’ i sporing af torrent i din torrent -klient.

   Skærmbilleder fra uTorrent og Qbittorrent:

   Sporing af torrent

   Det er det. Grundlæggende alt hvad du tjekker, er, at din torrent -klient bruger proxy -IP -adressen. Det skal være anderledes end din webbrowsers IP -adresse.

   På dette tidspunkt skal din proxyopsætning være komplet, men vi går dybtgående på nogle yderligere overvejelser i nedenstående afsnit.

   Er en VPN bedre end en proxy?

   Ikke nødvendigvis, og mange mennesker bruger begge sammen.

   De fleste mennesker bruger kun en VPN til privat torrenting. Hovedårsagen er enkelhed. Der kræves ingen konfiguration i klienten for at bruge en VPN, det fungerer bare. Den anden vigtigste VPN -fordel er kryptering.

   Mens alle de øverste torrent-klienter har en indbygget krypteringsmulighed, er dette let (ikke stærk) kryptering og afhænger af andre kammerater, der også har kryptering aktiveret. Så hvis du vil gøre 100% sikker på, at din internetudbyder ikke kan se din torrenttrafik, skal du bruge en VPN.

   Det sagt, 99.9% af torrentovervågning udføres baseret på din IP -adresse (som en proxy skjuler sig) Ikke trafikovervågning. De fleste internetudbydere kunne pleje mindre, hvad du downloader.

   Og en fuldmagt har flere fordele ved sin egen ..

   Fordele ved en fuldmagt

   • Ingen kryptering: Kryptering er et værdifuldt sikkerhedsværktøj, men det er også langsomt. Dine data skal køres gennem en algoritme (undertiden 100+ gange) både når de er krypteret og dekrypteret. Dette resulterer i langsommere hastigheder. Ved at bruge en proxy kan du skjule din IP -adresse fra torrent -peers, men holder stadig næsten 100% af dine internethastigheder. En VPN vil normalt være langsommere.
   • Din browseradresse og torrent IP -adresse er forskellige: Dette gør det meget sværere at forbinde download af en .Torrent -fil til download af de faktiske underliggende filer (efter du har åbnet .Torrent -fil i din klient). Da hver enkelt vil blive downloadet fra en anden IP -adresse, og der ikke er nogen forbindelse mellem de to (forudsat at du fulgte vores råd og valgte en udbyder, der ikke holder nogen logfiler).

   Og hvis du vil have fordelene ved en proxy, men også ønsker den stærke kryptering af en VPN … Brug bare begge!

   Konfigurer proxy inde i din torrent -klient som normalt, men sørg for at starte VPN, før du åbner din torrent -software. Derefter løber torrenterne gennem VPN & Proxy Tunnel.

   Ved at bruge begge en VPN + proxy:

   • Dine torrents vil blive sikret med ekstremt stærk kryptering (din internetudbyder kan ikke se dine downloads)
   • Din browser IP -adresse og torrent IP -adresse vil begge være unik

   Og da alle de tjenester, vi viste i denne artikel, tillader mindst 3 samtidige forbindelser, kan du gøre alt dette med et enkelt abonnement. Dejlig ret!

   Torrent -klienter, der ikke understøtter proxyforbindelser

   Der er flere fremtrædende klienter, der ikke håndterer proxyforbindelser korrekt (vil rute dem usikkert). Flere vil også kun proxy tracker -kommunikation, ikke peer -kommunikation (meget vigtigere).

   Som resultat, Du skal altid bruge en VPN (ikke en proxy) med:

   • Tixati
   • Smitte
   • Frostwire
   • Alle Android -klienter (undtagen Flud & Ttorrent).

   Proxywebsteder

   Udtrykket ‘torrent proxy’ har også en anden betydning: korthed til specielt websteder designet til løsning af torrent-site-blokader. En såkaldt Tracker proxy Henter indholdet af et populært torrent -websted på dine vegne, som du kan få adgang til fra et andet (ikke -blokeret) domæne.

   Næsten alle verdens mest populære torrent -websteder har 1 eller flere proxier.

   • Mininova
   • Kickass torrents (eksisterer ikke længere)
   • Piratbugt

   Mens disse proxy-steder fungerer på kort sigt, er det bare en midlertidig løsning. De fleste vil til sidst finde sig selv blokeret eller fjernet som en del af ekspanderende blokader.

   Den bedste løsning til at fjerne blokering af torrent -websteder (eller ethvert blokeret websted) er at bruge en VPN. Periode. Lær hvordan.

   Ofte stillede spørgsmål

   Dette er de fleste Commons -spørgsmål om at bruge en proxy til BitTorrent, og problemer, som brugerne kan støde på. Du er velkommen til at stille yderligere spørgsmål i kommentarerne nedenfor eller på Twitter @vpnuniversity.

   Kan jeg bruge en gratis proxy?

   Teknisk set er det muligt At bruge enhver proxy, der ikke blokerer P2P -forbindelser. Der er dog flere grunde til, at du ville Vil aldrig bruge En ‘gratis’ proxy -service.

   De fleste gratis proxier er HTTP eller HTTPS: HTTP -proxier er designet eller HTTP -trafik (sproget for websteder) og som et resultat fungerer de kun, når de kommunikerer med trackers. Du kan bruge en HTTP -proxy til at kommunikere med torrent peers, hvilket betyder, at jævnaldrende stadig vil se din Ægte IP -adresse. Dette besejrer hele formålet med at bruge en proxy.

   Også HTTP-proxier vil rute ikke-TCP-forbindelser uden for proxy-tunnelen (BAD).

   Gratis fuldmagter Opbevar logfiler: Målet med at vælge en ikke-logging proxy-service er at gøre det næsten umuligt at oprette en forbindelse mellem IP-adressen på din torrent-klient (proxy IP) og din rigtige adresse. Dette gør dine torrents meget anonyme og meget vanskelige at spore ved en tredjepart.

   Gratis fuldmagter fungerer sjældent og er langsomme, når de fungerer: Nogensinde prøvet at gennemse internettet med en ‘gratis’ proxy? Du har sandsynligvis været nødt til at prøve 5 eller 6, før du endda får en forbindelse, husk ikke de forfærdelige hastigheder og øgede annoncer, de injicerer.

   Bundlinie: Pas på nogen, der tilbyder noget for ingenting.

   Hvis prisen er en faktor, skal du få privat internetadgang. Det er snavs billigt og fungerer godt!

   Skal jeg bare bruge en VPN?

   Det er personlig præference. Nogle mennesker nyder den ekstra sikkerhed/kryptering, som en VPN tilbyder. Andre hader at skulle huske at tænde VPN, hver gang de torrent, og proxyhastigheder er normalt hurtigere.

   Flere torrent-klienter (inklusive transmission og tixati) understøtter simpelthen ikke peer-to-peer-proxier. Så du bliver nødt til at bruge en VPN, hvis du ikke skifter klienter.

   Bundlinie: Hvis du vil have det bedste fra begge verdener, Brug begge. Hver af de tjenester, vi anbefalede i denne artikel, tillader flere forbindelser på samme tid, så du kan bruge en VPN + proxy.

   Jeg fik en ‘proxyforbindelsesfejl’

   Hvis proxy ikke forbinder korrekt i din torrent -software, er det normalt en af ​​disse grunde:

   1. Du har ikke det rigtige brugernavn/adgangskode
   2. Du har ikke den rigtige vært/adresse
   3. Du startede en VPN -forbindelse, efter at proxy var tilsluttet

   Brugernavn Kodeord: Dobbeltkontrol for at sikre dig, at du fulgte proxy-legitimationsprocessen, hvis du bruger en proxy-service, der kræver forskellige brugernavn/adgangskode end dit VPN-abonnement. Pia og Ipvansk er de to mest populære tjenester, der gør dette.

   Værtsnavn/adresse: Dobbeltkontrol, at dette er korrekte. Du kan om nødvendigt kontakte din udbyders supportteam

   VPN: Hvis du bakker til at oprette forbindelse til en VPN, efter at din torrent -klient allerede er åben (og du bruger en proxy), vil det forårsage en fejl. Dette skyldes, at proxyserveren ser en loginanmodning fra en helt anden IP -adresse, men det samme brugernavn/adgangskode. Dette ligner en trussel/hack, så det blokerer forsøget. Genstart blot Torrent -klienten (med VPN, der stadig er tilsluttet), og det skal fungere fint.

   Fik spørgsmål? Lad os vide.

   Og Vær venlig at dele Denne guide. Det er kulminationen på mere end 20 timers indsats. Glad torrenting!