De bedste VPN -tjenester (og tip til at vælge den rigtige til dig)

Contents

Hvis du vil have noget, der handler om brugervenlighed, er det et godt valg et godt valg. For det første kommer det fra et kendt og betroet sikkerhedsfirma, så der er færre bekymringer om datasikkerhed end med en af ​​de uafhængige tjenester. Det vigtigste med AVG Secure er, at grænsefladen er let at forstå og bruge. Det har en stor “Change Location” -knap for at hjælpe dig med at vælge det land, du gerne vil have ud til at være i. Appen fortæller dig også, hvad din nuværende IP -adresse er, og hvor længe du har været tilsluttet VPN. Det er stort set det. Denne VPN fungerer også med streamingtjenester, og den har P2P -servere. Én ting, det ikke har, er en masse ekstra funktioner, som faktisk er perfekt til alle, der leder efter en ikke-frills VPN.

De bedste VPN -tjenester til 2023

Fald ikke for de hyped-up, alt for markedsførte VPN-servicemuligheder.

Senior reporter
Fre, 8. september 2023, 15:00 · 13 min læst

Virtuelle private netværk (VPN’er) har for nylig haft et øjeblik. Den engang niche-måde at beskytte din online aktivitet startede delvis på grund af massive marketingbudgetter og influencer-samarbejde, der overbeviser forbrugerne om, at en VPNs funktionalitet eller privatlivsfunktioner kunne løse alle deres sikkerhedsvo. Men at beslutte den bedste mulighed for dine browsingbehov kræver at grave gennem påstande om attributter, der ikke altid er helt nøjagtige. Det har gjort det sværere at finde ud af, hvilken VPN -tjenesteudbyder du skal abonnere på, eller hvis du virkelig har brug for en overhovedet. Vi testede ni af de bedste VPN -tjenester tilgængelige nu for at hjælpe dig med at vælge den rigtige til dine behov.

Hurtig oversigt
Bedste VPN samlet

Proton VPN

Bedste gratis VPN

Windscribe

Bedste VPN til streamingtjenester, hyppige rejser og spil

Expressvpn

Bedste VPN til tilgængelighed på tværs af platform

Cyberghost

Bedste VPN til flere enheder

Surfshark

Hvad du skal vide om VPN’er

VPN’er er ikke en sikkerhedsløsning i én størrelse, der passer til alle. I stedet er de kun en del af at holde dine data private og sikre. Roya Ensafi, adjunkt i datalogi og teknik ved University of Michigan, fortalte Engadget, at VPN’er ikke beskytter mod fælles trusler som phishing -angreb, og de beskytter heller ikke dine data mod at blive stjålet. Men de kommer godt med til online -privatliv, når du opretter forbindelse til et ikke -tillid til netværk et eller andet sted, fordi de tunneler og krypterer din trafik til det næste hop.

Med andre ord, sikre VPN’er, der fungerer ved at maskere din IP -adresse og identiteten af ​​din computer eller mobile enhed på netværket og oprette en krypteret “tunnel”, der forhindrer din internetudbyder (ISP) i at få adgang til data om din browserhistorie. Selv da gemmes meget af dataene eller informationen med VPN -udbyderen i stedet for din internetudbyder, hvilket betyder, at brug af et dårligt designet eller ubeskyttet netværk stadig kan undergrave din sikkerhed.

Det betyder, at fejende påstande, der synes at være lovende, som militær kvalitet kryptering eller total digital usynlighed, er muligvis ikke helt nøjagtige. I stedet anbefaler Yael Grauer, programleder for Consumer Reports ‘online sikkerhedsvejledning, at lede efter sikkerhedsfunktioner som open source-software med reproducerbare builds, ajourført support til branchestandardprotokoller som Wireguard, IPSEC eller PPTP og evnen til at Forsvar mod angrebsvektorer som Brute Force.

Der er VPN’er virkelig for?

Før du overvejer en VPN, skal du sørge for, at din online sikkerhed er ajour på andre måder. Det betyder komplekse adgangskoder, multifaktorautentificeringsmetoder og låsning af dine datadelingspræferencer. Selv da behøver du sandsynligvis ikke bruge en VPN hele tiden.

”Hvis du bare er bekymret for nogen, der sidder der passivt og ser på dine data, er en VPN stor,” fortalte Jed Crandall, lektor ved Arizona State University, til Engadget.

Hvis du bruger offentlige WiFi -netværk meget, som mens du arbejder på en kaffebar, kan VPN -brug hjælpe dig med at give dig privat internetadgang. De er også nyttige til at skjule oplysninger fra andre mennesker på din internetudbyder, hvis du ikke ønsker, at medlemmer af din husstand skal vide, hvad du har op til online.

Geoblocking er også blevet en populær brugssag, da det hjælper dig med at nå tjenester i andre dele af verden. For eksempel kan du få adgang til shows, der kun er tilgængelige på streamingtjenester, som Netflix, Hulu eller Amazon Prime, i andre lande eller spille online spil med mennesker beliggende over hele kloden.

Er VPN’er værd?

Hvorvidt VPN’er er værd, afhænger det af, hvor ofte du kan bruge det til ovenstående brugssager. Hvis du rejser meget og stoler på offentlige wifi eller hotspots, ser det ud til at gennemse uden for dit hjemland eller ønsker at holde din trafik skjult for din internetudbyder, så vil investere i en VPN være nyttig. Men husk, at selv de bedste VPN -tjenester ofte bremser din internetforbindelseshastighed, så de er muligvis ikke ideelle hele tiden.

I dagens verden anbefaler vi ikke at stole på en VPN -forbindelse som dit vigtigste cybersikkerhedsværktøj. VPN -brug kan give en falsk følelse af sikkerhed, hvilket giver dig sårbar over for at angribe. Plus, hvis du bare vælger enhver VPN, er det måske ikke så sikkert som bare at stole på din internetudbyder. Det skyldes, at VPN kunne være baseret i et land med svagere regulering af databeskyttelse, forpligtet til at overføre information til retshåndhævelse eller knyttet til svage brugerdatabeskyttelsespolitikker.

For VPN -brugere, der arbejder i erhverv som aktivisme eller journalistik, der virkelig ønsker at styrke deres internetsikkerhed, kan muligheder som Tor -browseren være et værdifuldt alternativ, ifølge Crandall. Tor er gratis, og selvom det er mindre brugervenligt, er den bygget til anonymitet og privatliv.

Hvordan vi testede

For at test. Vi henviste til privatlivspolitikker, gennemsigtighedsrapporter og sikkerhedsrevisioner, der stilles til rådighed for offentligheden. Vi overvejede også tidligere sikkerhedshændelser som dataovertrædelser.

Vi kiggede på pris, brugsgrænser, effekter på internethastighed, mulige brugssager, brugervenlighed, generel funktionalitet og ekstra “ekstra” VPN -funktioner som multihop. VPN’erne blev testet på tværs af iOS-, Android- og Mac -enheder, så vi kunne se tilstanden af ​​mobile apps på tværs af forskellige platforme (Windows -enheder understøttes også i de fleste tilfælde). Vi brugte funktionen “Quick Connect” på VPN -apps til at oprette forbindelse til den “hurtigste” udbyder, der er tilgængelig, når man tester internethastighed, adgang til IP -adressedata og DNS og WebRTC -lækager eller når en fejl i den krypterede tunnel afslører anmodninger til en ISP.

Ellers udførte vi en test af geoblokerende indhold ved at få adgang til Canada-eksklusiv Netflix-udgivelser, en streamingtest ved at se en nyhed livestream på YouTube via en Hong Kong-baseret VPN og en spiltest ved at spille på servere i Storbritannien. Ved at udføre disse tests på samme tid gjorde det os også mulighed for at teste krav om brug af samtidig enhed.

De bedste VPN -tjenester (og tip til at vælge den rigtige til dig)

ZDNET testede de bedste VPN’er og rangerede dem baseret på hastighed, sikkerhed og funktioner til alle dine private browsing- og streamingbehov.

Charlie-Osborne

David-Gewirtz

Gennemgået af Nina Raemont
Expressvpn
Bedste VPN samlet
Se nu Vis på ExpressVPN
Bedste VPN til rejser
Se nu Vis på Nordvpn
Surfshark VPN
Bedste værdi VPN
Se nu Vis på Surfshark
Ipvansk vpn
Bedste meget konfigurerbare VPN
Se nu Vis på ipvanish
Proton VPN
Bedste open source VPN
Se nu Vis på protonvpn

De bedste virtuelle private netværk (VPN’er) leverer to tjenester: De krypterer dine data mellem to punkter, og de skjuler IP -adressen, hvor du er placeret.

Brug af en VPN er kritisk, når du rejser eller bruger internettet på et offentligt sted som en kaffebar for at holde dine data sikre og forhindre nogen på netværket i at stjæle dine adgangskoder eller aflæse på din aktivitet. VPN’er er også gode til streaming, fordi de låser adgang – i nogle tilfælde med tvivlsom lovlighed – til indhold og sport, der ikke er tilgængelig på en brugers placering. Du kan også fjerne blokering af indhold, der er begrænset i områder på grund af databeskyttelseslove, såsom EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

For at finde den bedste VPN -service til dine personlige behov, skal du sammenligne mærker, priser, funktioner og mere. ZDNET testede de bedste VPN’er på denne liste baseret på hastighed, antal servere, sikkerhedsfunktioner, pris og mere. ExpressVPN er vores valg for den bedste VPN generelt takket være sin hurtige og pålidelige forbindelse og den brede vifte af platforme, det fungerer på.

Læs videre for at finde den bedste VPN til dine egne enheder og behov.

De bedste VPN’er i 2023

Expressvpn

Bedste VPN samlet

For og imod

 • Hurtig og pålidelig forbindelse
 • Arbejder på mange platforme
 • Gennemsigtig privatlivspolitik
 • Torrent-venlig
 • Dyrere end mange konkurrenter
 • Kun fem samtidige forbindelser

Flere detaljer

ExpressVpn fspiser: Samtidige forbindelser: Fem eller ubegrænset med routerappen | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, Mac, Linux, Chromebooks (se den fulde liste her) | Logning: Ingen browser logfiler, nogle forbindelseslogfiler | Lande: 94 | Retssag/penge-tilbage-garanti: 30 dage

ExpressVPN er vores øverste valg til den bedste VPN -service. Det er en af ​​de mest populære VPN-udbydere derude, der tilbyder en bred vifte af platforme, og det er en velovervejet, betroet service. Platforme inkluderer Windows, MACOS, iOS, Android, Linux og Amazon -operativsystemer.

Du kan også manuelt konfigurere ExpressVPN til at arbejde med nogle spilkonsoller (Xbox, PlayStation og Nintendo Switch) og TVS (Apple TV, Roku osv.) der ikke understøtter sin app.

ExpressVPN har et ekspansivt netværk med servere i 94 lande. Det leverer også en hurtig og konsekvent forbindelse. Virksomheden logger ikke din browserhistorie, IP -adresse eller trafikdestination, men det indsamler oplysninger om mængden af ​​overførte data, de datoer, du har tilsluttet VPN (ikke tidspunkter), og placeringen af ​​VPN -serveren.

En ting at bemærke er dog, at du bliver nødt til at afsætte nogen tid, hvis du efter 30 dage ikke ønsker at fortsætte, og du vil annullere. Mens kundeservice er venlig og høflig, er de vedvarende i kundebeholdning.

I skrivende stund begynder abonnementsomkostninger ved $ 6.67 pr. Måned (og tre måneder gratis) på en 12-måneders plan, $ 9.99 pr. Måned i seks måneder eller $ 12.95 for en måned med adgang.

Nordvpn

Bedste VPN til rejser

For og imod

 • Stabile forbindelseshastigheder
 • Omfattende servernetværk
 • Kun seks samtidige forbindelser
 • Dyrt

Flere detaljer

Nordvpn fspiser: Samtidige forbindelser: Seks | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Android TV, Chrome, Firefox | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Lande: 59 | Servere: 5000+ | Prøve/MBG: 30 dage

Nordvpn er en af ​​de mest anvendte forbruger VPN’er tilgængelige. For de fleste brugere kontrollerer det alle kasser. Det er sikkert, godt til streaming og har alle de funktioner, du sandsynligvis har brug for. Vi har fundet, at det er en af ​​de hurtigste VPN’er med de mest konsistente hastigheder og hurtige tilslutningsmuligheder.

Nordvpn tilbyder mange funktioner ud over det grundlæggende, herunder support til P2P -deling, og en mulighed for et andet lag med kryptering gennem det, det kalder dobbelt VPN. Du kan oprette en dedikeret IP -adresse til at køre en VPN, der fungerer som en server.

Nordvpns løg over VPN låser op for tor -kapaciteter. Nordvpn kan køre på alle de store platforme og et antal hjemme-netværksplatforme. Virksomheden lancerede også Meshnet i 2022, en funktion for brugere at oprette forbindelse direkte til andre enheder i stedet for at dirigere deres trafik gennem en VPN -server.

Det er dog værd at bemærke, at brugergrænsefladen har plads til forbedring, som især på MacOS -platformen er noget klodset sammenlignet med andre top VPN -udbydere. Derudover er abonnementsomkostningerne i den dyrere ende. Du kan vælge mellem komplet, plus og standard på en to-årig, et år eller en månedlig plan, hvor forskellen er, om du også ønsker adgang til en adgangskodeadministrator, dataovertrædelsesscanner og krypteret cloud-opbevaringstjeneste eller ej.

Jeg finder ud af, at servere også skal skiftes over oftere end med nogle konkurrenter på grund af tilslutningsproblemer-men disse situationer er stadig få og langt imellem og værd at kombinere for forbedrede hastigheder over andre VPN’er.

Priserne starter fra $ 3.19 pr. Måned på en standard to-årig plan til $ 14.99 pr. Måned på et komplet abonnement på en måned. Det er stadig et stærkt valg, og du kan altid prøve det i 30 dage og få en fuld refusion. I skrivende stund kører Nordvpn også en forfremmelse, og nye brugere, der abonnerer på en en eller to-årig plan, kan spare op til 68%.

Surfshark VPN

Bedste værdi VPN

For og imod

 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Bred vifte af nyttige funktioner
 • Tilgængelig på alle større platforme
 • Dyrt for brugere til måned for måned

Flere detaljer

Surfshark VPN fspiser: Samtidige forbindelser: Ubegrænset | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Fire TV, Firefox, Android TV | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Lande: 100 | Servere: 3.200+ | Prøve/MBG: 30 dage

Vi fandt ikke nogen lækager i vores Surfshark VPN -gennemgang og test – hvilket er netop det, du vil se fra en VPN -kvalitet. Med AES-256-GCM, Perfect Forward Secrecy og RSA-2048-kryptering, gør Surfshark også sikkerhed prioriteret.

Vi satte pris på dets komplementære og billige tilføjelsesfunktioner, såsom anti-sporing, en søgemaskine, der ikke logger dine oplysninger, og en scanner, der søger på dataovertrædelseslister til din e-mail. Du kan også oprette forbindelse via to VPN-servere med Surfsharks multi-hop-mulighed.

Desuden driver Surfshark en live warrant Canary.

På nuværende tidspunkt er Surfsharks prisfastsættelse $ 12.95 pr. Måned (det typiske gebyr for en måned) og det to-årige abonnement koster dig $ 2.30 pr. Måned. (Den toårige plan siger, at den er 82% rabat, men dette prispunkt ændres kun lejlighedsvis). Plus, to måneders fri adgang kastes ind på to-årige tilbud.

Alternativt kan du tilmelde dig i et år, og du betaler $ 3.99 pr. Måned. Du faktureres for den fulde pakke på tilmeldingstidspunktet.

Ipvansk vpn

Bedste meget konfigurerbare VPN

For og imod

 • Ubegrænsede forbindelser
 • Brugervenlig
 • Fleksibelt produkt med en lang række protokoller
 • Ingen gratis prøve
 • Et højdepunkt i prisfastsættelsen efter tilmelding af tilbud

Flere detaljer

Ipvanish vpn fspiser: Samtidige forbindelser: Ubegrænset | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Fire TV, Android TV og Kodi | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Servere: 2.200+ | Placeringer: 75 | Prøve/MBG: 30 dage

På et øjeblik kan Ipvanish virke som en relativt generisk VPN, men der er mere til historien.

Ipvanish præsenteres som en plug-and-play-løsning, men det er et dygtigt og meget fleksibelt produkt. IPVanishs brugergrænseflade har fremragende ydelsesgrafik og et omfattende udvalg af servere at vælge imellem med nyttige statusoplysninger. For så vidt angår protokoller, er der en bred vifte af muligheder. Dens app har også en omfattende række konfigurationsindstillinger.

Hvis du forpligter dig i to år, tilbyder Ipvanish en nedsat plan for $ 2.99 pr. Måned. Dette øges til $ 3.33 pr. Måned for en årlig plan og $ 11.99 i en måned plus skat. Det er værd at bemærke, at priserne på to og et års planer ændrer sig relativt ofte, så hvis du vil have de lave $ 2.99 pris, handle hurtigt.

Proton VPN

Bedste open source VPN

For og imod

 • Gratis VPN -plan (til en enkelt forbindelse)
 • Mange tilføjelser til rådighed
 • Moderne, ren grænseflade
 • Kun 2-årig eller månedlig betalt plan tilgængelig

Flere detaljer

Proton VPN fEatures: Samtidige forbindelser: Op til 10, afhængigt af planen | Kill switch: Ja | Platforme: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Routers, Android TV | Logning: Ingen undtagen faktureringsdata | Lande: 68 | Servere: 2.600+ | Prøve/MBG: 30 dages eller gratis plan

Proton er et schweizisk firma oprettet af ingeniører og forskere, der fokuserer på at oprette krypteret e -mail og VPN -kommunikation for at beskytte kommunikationen af ​​aktivister og journalister.

Hvad. Proton VPN har ikke kun en dræbskontakt, men den har også en altid-på VPN, der forsøger at gendanne VPN-service, hvis det er faldet midt i kommunikation. Alle apps er open source, og virksomheden rapporterer, at de er uafhængigt revideret.

Virksomheden tilbyder en generøs gratis VPN -service, der giver en maskine mulighed for at oprette forbindelse til medium hastighed og uden båndbreddegrænser, hvilket giver adgang til over 100 servere i tre lande.

Proton VPN er $ 4.99 pr. Måned på en to-årig plan-stiger til $ 11.49 til et månedligt abonnement, eller du kan også prøve softwaren i et år til $ 5.99 pr. Måned.

Hvad er den bedste VPN?

Den bedste VPN er ExpressVPN takket være dens brede platformtilgængelighed, god ydelse, pålidelighed og serverplaceringer i 94 lande.

Der er dog mange VPN -muligheder på markedet, der er værd at være din tid – og potentielt din dollar, skal du vælge at abonnere på dem. Når du overvejer, hvilken VPN du skal vælge, skal du huske, at det længere abonnement, du vælger, vil VPN være.

Bedste VPN -service Pris Kill switch Lande Samtidige forbindelser
Expressvpn $ 6.67 pr. Måned med 1-årig plan Ja 94 Fem
Nordvpn $ 3.19 pr. Måned med 2-årig plan Ja 59 Seks
Surfshark VPN $ 2.30 pr. Måned med 2-årig plan Ja 100 Ubegrænset
Ipvansk $ 2.99 pr. Måned med 2-årig plan Ja 75 Ubegrænset
Proton VPN $ 4.99 pr. Måned med 2-årig plan Ja 68 1-10, varierer efter plan

Hvordan testede vi de bedste VPN’er?

Vi kørte en række test i august 2023 på hver VPN’s betalte service for at se, hvordan de sammenlignede.

Testene blev udført med en bredbåndsforbindelse i Storbritannien med en gennemsnitlig starthastighed uden en VPN, af 52.74 Mbps Download og 15.3Mbps upload. (Ja, de er forfærdelige, men de er i øjeblikket bedst at tilbyde, hvor jeg bor.)

Følgende hastigheder er i Mbps. Jeg testede også for tilstedeværelsen af ​​DNS -lækager.

Husk, at resultaterne kan være forskellige for dig og variere fra land til land, så nedenstående skal betragtes som et øjebliksbillede. De kan også blive påvirket af din ISP -udbyder og bredbåndsabonnement. For eksempel er starthastigheden en snegle tempo sammenlignet med nogle amerikanske tilbud.

Nedenstående resultater er ikke de nøjagtige hastigheder, du skal forvente. Du kan i stedet bruge disse resultater til en generel idé om, hvordan dine hastigheder kan ændre sig med en VPN aktiveret. Du skal også huske, at jo længere væk VPN -serveren, jo mere kan din hastighed blive påvirket. Hastighederne vil typisk være hurtigere, når du opretter forbindelse til en lokal server sammenlignet med at vælge Australien, for eksempel.

Bedste VPN

Hurtig forbindelse

UK

OS

Tyskland

VPN DNS -lækage opdaget?
Expressvpn x
Nordvpn x
Surfshark x
Ipvansk x
Protonvpn x

Hvilket er den rigtige VPN for dig?

Vi har skrevet om, hvordan VPN’er fungerer, og hvordan man finder den bedste VPN -service til dig.

Vælge det her top VPN service. Hvis du vil have.
Expressvpn Alsidighed. ExpressVPN er en service, jeg har brugt i årevis, og jeg synes den er uvurderlig, når jeg rejser. Du kan forvente multi-platform support og relativt mindre hastigheds nedgraderinger, når du f.eks. Streaming, og få forbindelsesfejl.
Nordvpn Konsekvente hastigheder. Nordvpn har ikke en god brugergrænseflade, efter min mening, men det er stadig en af ​​de mest konsekvent hurtige og stabile forbindelsesudbydere. Prispunktet kan dog udsætte dig.
Surfshark VPN Den billigste top VPN. Surfshark er en konsekvent spiller i vores top VPN -lister, og med god grund. Det er måske ikke altid det hurtigste, men for prispunktet kan du ikke argumentere imod dens værdi for pengene.
Ipvansk Ubegrænsede samtidige forbindelser. IPVanish er et godt valg, hvis du vil skræddersy og tilpasse din VPN -oplevelse, og du vil have adgang til et fremragende servernetværk.
Proton VPN En række tilføjelsesfunktioner. Proton VPN tilbyder også en gratis plan og er en af ​​de mest privatlivsfokuserede VPN-tjenester derude.

Sådan vælger du en VPN -service

Her er fire tip til at hjælpe dig med at evaluere en VPN -service for dig selv.

1. Vær opmærksom på prøveperioden tider og brug dem: Hver VPN fungerer forskelligt, og enhver brugeroplevelse vil være anderledes. Din internetudbyder tilbyder forskellige hastigheder end vores. Din yndlings kaffebar har en anden netværksforbindelse end vores lokale hjemsøge. Det er sandsynligvis sandsynligt, at du opretter forbindelse til forskellige lande og bestemt forskellige steder. Før du forpligter dig til en VPN-udbyder, skal du teste kandidater grundigt i dit virkelige miljø. Det er, hvad pengene-tilbage-garantier er til, og de fleste VPN-udbydere vil give dig op til 30 dage for at prøve deres software.

2. Undgå gratis VPN -udbydere: At køre en VPN er dyrt, og hvis VPN -udbyderen ikke tjener penge på dine servicegebyrer, vil de tjene penge på dine data – nogle gange endda ved at sælge dine personlige oplysninger. Hold dig til de betroede kommercielle leverandører, vi har testet. Der er også tilfælde, hvor ‘gratis’ VPN’er undergraver, hvad softwaren er beregnet til at stå for – databeskyttelse og sikkerhed. Du kan i stedet downloade et produkt, der vil kompromittere dit privatliv. Den eneste undtagelse på nuværende tidspunkt, som vi anbefaler, er proton VPN.

3. Du skal ikke bekymre dig om jurisdiktionslandet, medmindre: Der er generelt to klasser af VPN -brugere: dem, der har brug for at beskytte deres kaffebar surfing og dem, der regner med en VPN for at beskytte deres liv. Som vist af ZDNET -forfatter David Gewirtz I sin artikel er mange lande uden for Five Eyes Alliance gensidig juridisk bistand traktater underskrivere. Dette betyder, at mange lande alligevel vil dele data med USA og andre lande. Hvis du bruger en VPN til at give ægte beskyttelse, anbefaler vi at undersøge dette mere.

4. Endelig skal du ikke svede garantier og ingen logpolitikker: De fleste af jer vil bruge en VPN til at beskytte din datastrøm mod at blive kapret af nogen, der deler dit netværk. Alle disse store juridiske og jurisdiktionsspørgsmål kommer i vejen for den enkle kendsgerning, at du vil have hurtige overførsler og en krypteret tunnel fra din plads i lufthavnen til det websted, du prøver at få adgang til.

Hvordan valgte vi disse VPN -tjenester?

Vi testede og analyserede de bedste VPN’er for 2023 ved hjælp af følgende kriterier for at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning:

 • Ydeevne: Vi testede de fleste af VPN’erne på denne liste for at sikre robust ydeevne med hensyn til forbindelse og hastighed. Når alt kommer til alt er der ingen mening i at bruge en VPN, hvis din forbindelse konstant falder eller hænger, hvilket gør den utålelig.
 • Samtidige forbindelser: Mange VPN’er begrænser hvor mange enheder du kan oprette forbindelse til en service på samme tid. Hvis du har en telefon, tablet, bærbar computer, desktop og muligvis endda et smart tv, du vil oprette forbindelse til en VPN, har du brug for en service, der tillader mindst 5 samtidige forbindelser.
 • Sikkerhed: Der er ingen grund til at bruge en VPN, medmindre deres sikkerhedsprotokoller og krypteringsniveauer er op til bunden. Vi sørgede også for, at udviklingsholdet bag hver anbefalede VPN er interesseret.
 • Kill switch: En dræbskontakt forhindrer dig i at have en ubeskyttet forbindelse og er en vigtig funktion for en VPN at have, da den beskytter ved at forhindre en tilbagevenden til en standard Wi-Fi-forbindelse, hvis din internetforbindelse uventet slipper.
 • Geoblocks og streaming: Vi ved, at VPN’er kan være nøglen til at få adgang til lokalt indhold og tjenester, mens du er væk hjemmefra. Vi sørgede for, at vores topanbefalinger fungerer godt, når det kommer til disse faktorer og er usandsynligt, at du vil bremse din forbindelse, mens du streamer.
 • Platforme: Hvilke systemer og enheder kan du køre VPN på? Vores anbefalede leverandører skal give brugervenlige og intuitive desktop-software og mobile apps.
 • Lande og servere: I hvor mange forskellige lande har VPN -servere? Dette kan omfatte fysiske og virtuelle servere, og om der er nok – mindst 50 eller deromkring – til at give variation.
 • Prøvelængde og pris: Hver VPN, vi anbefaler, har en solid pengene-tilbage-garanti.

De fleste VPN-udbydere, der er anbefalet på denne liste, har været underlagt en dybdegående test og anmeldelser fra medlemmer af vores ZDNET-team. Vi har skrevet om disse VPN’er i årevis, har talt med deres ledelse og deres brugere og har udviklet et generelt gunstigt indtryk.

ZDNET tester VPN -tjenester fra flere steder, men vi kan ikke teste fra alle lokationer. Hvert hjem, hvert samfund, enhver lokal internetudbyder og enhver nation har en anden infrastruktur. Det er vigtigt, at når du først har valgt, tester du for alle dine sandsynlige brugsprofiler og først derefter tager beslutningen om at beholde tjenesten eller anmode om en pengene-tilbage-garanteret refusion.

Disse VPN’er har også solide pengene-tilbage-garantier, og vi ville ikke have anbefalet dem ellers.

En anden faktor at overveje er, om du arbejder derhjemme eller når du rejser. For eksempel, hvis du sjældent rejser, har stærk båndbredde derhjemme og har en NAS eller en serverboks, kan du måske have VPN til din hjemmeserver fra din maskins oprindelige klient og derefter ud til verden. Hvis du er ny med at arbejde hjemmefra, og din virksomhed har en dedikeret VPN, vil du bruge den proces, de har oprettet til dig.

Generelt set skader det ikke at have en VPN -udbyder allerede oprettet. De fleste hjemmebaserede trafik kræver ikke VPN-brug, men at have en VPN-udbyder er en god idé, hvis du er på nogen form for delt forbindelse. At have en VPN -udbyder kan også være en sejr, hvis du nogensinde tror, ​​at du bliver nødt til at få adgang til internettet, mens du er ude og omkring – som på et hospital eller et lægekontor. Ligeledes, hvis du vil skjule din placering, kan en VPN -udbyder hjælpe.

Hvis du oplever afmonteringer af trafik, skal du ikke kun kontrollere din VPN, men også din Wi-Fi-forbindelse mellem din enhed og din router eller adgangspunkt. Nogle gange begynder forbindelsesproblemer ved kilden, og i andre tilfælde kan det være nok at skifte din valgte VPN -server til at løse hastighedsproblemer eller tilslutningsdråber.

Hvad er en VPN?

VPN er et forkortelse for virtuelt privat netværk. Disse tjenester giver brugerne mulighed for at gennemse internettet privat og sikkert oprette forbindelse til åbne eller offentlige Wi-Fi-netværk. VPN’er giver brugerne mulighed for at ændre deres virtuelle placering ved at omdirigere forbindelsen gennem en af ​​dens servere placeret over hele verden. En VPN vil også kryptere al din trafik, så du er skjult for hackere, din internetudbyder og regeringer.

Men hvis dine online aktiviteter overvåges på ISP -niveau – siger, af en regering – kan de genkende underskriften af ​​en VPN i spil, selvom nøjagtigt det, du laver, er skjult.

VPN’er er nyttige til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold og kan være et vigtigt værktøj til at få adgang til information i lande med undertrykkende regeringer. De er vigtige tjenester for alle, der ønsker at opretholde et højt niveau af sikkerhed og privatliv online. Men fordi de er anonyme (eller i det mindste burde være), kan de også bruges til at skjule ulovlige online aktiviteter såsom piratkopieringsindhold.

Hvordan kan jeg se, om min VPN fungerer eller ej?

En fuldt funktionel VPN skal beskytte dit privatliv og maskere din placering og IP -adresse. Hvis du er usikker på, om din VPN fungerer korrekt, er der værktøjer, der gør det nemt at kontrollere din VPN’s præstation.

Du kan finde ud af din IP -adresse og placering ved hjælp af WhatismyipAddress.com. Sammenlign bare IP -adressen og placeringen, når du er forbundet med en VPN vs. uden en VPN. Hvis de er forskellige, gør din VPN sit job.

Det er også muligt, at din VPN lækker dine data og potentielt udsætter din online aktivitet. For at sikre, at din VPN ikke har problemer med DNS -lækager eller IP -lækager, kan du køre test på et sted som DNS -lækage -test. Der er masser af værktøjer, der giver dig mulighed for at teste for lækager, men mange ejes af VPN -udbydere, og det er måske ikke altid klart, hvem der har udviklet værktøjet, hvilket kan være en interessekonflikt. Det kan være nødvendigt at køre tests med flere forskellige steder og sammenligne resultaterne.

Har jeg brug for en VPN, hvis jeg rejser eller bruger en Wi-Fi-hotspot?

Hvis du rejser eller bruger internettet på et offentligt sted som en kaffebar, er denne datakryptering kritisk, da de fleste offentlige Wi-Fi-hotspots er åbne og ukrypterede-hvilket betyder, at enhver på netværket kan se, hvad du sender og måske være i stand til at aflytte dine aktiviteter og stjæle adgangskoder.

Indfødt VPN -support på Mac

Hvis du opretter forbindelse til et eksisterende virtuelt privat netværk, har du muligvis ikke brug for en ekstra service. MacOS leveres med indbygget VPN -support, der er bygget lige i.

Apple leverer VPN -support på nylige OS -versioner. Gå over til systemindstillinger, fanen Netværk, og importer enten den konfigurationsfil, du fik, eller tryk på plus -knappen og tilføj en VPN -grænseflade. Her er et praktisk spidsark fra Apple, der leder dig gennem processen.

Indfødt VPN -support på Windows

Hvis du opretter forbindelse til en etableret virksomheds VPN, er alt hvad du skal gøre at tilføje en ny Windows VPN -forbindelse. Peg musen i Start -menuen, skriv indstillinger, og vælg derefter Indstillinger, netværk og internet, VPN, og tilføj derefter VPN. Sørg for, at du har forbindelsesoplysningerne leveret af arbejde, og klik derefter på Tilføj en ny VPN -forbindelse. Udfyld formularen, så er du god til at gå. Her er et praktisk tipark fra Microsoft.

Windows giver dig også mulighed for at være vært for en VPN -server ved at oprette en ny indgående netværksforbindelse, vælge de brugere, der kan oprette forbindelse, og fortælle Windows, at den indkommende forbindelse er på tværs af internettet. Du bliver også nødt til at konfigurere din router for at tillade trafik til din computer.

Indfødt VPN -support på Chromebook

Desværre er denne enkle løsning ikke indbygget i standardkrombrowseren. Hvis du bare bruger browseren på en Mac- eller Windows -maskine, har du brug for en anden løsning.

Når det er sagt, hvis du gynger en Chromebook, er alt hvad du skal gøre, at åbne indstillinger og derefter netværk. Klik på Tilføj forbindelse. Derefter skal alt hvad du skal gøre at vælge mellem OpenVPN og L2TP frem for ipsec. Google har et praktisk snyderi til at guide dig gennem processen.

Linux med Wireguard

Wireguard er Linux’s bagt-in VPN-kapacitet. Dens kode er relativt enkel og lille, hvilket gør det langt lettere at vedligeholde, teste og debug.

Så hvad har du brug for for at oprette Wireguard? De fleste VPN’er, vi fremhævede, støtter Wireguard lige ud af kassen. Du kan downloade det til Linux. Men du kan også downloade en pakke til Windows, Mac, iOS, Android og FreeBSD. Det er som de fleste open source-produkter, idet du bliver nødt til at læse og tænke for at få det til at fungere.

Hvad er den bedste gratis VPN -service?

Vi har fremhævet betalte tjenester i denne artikel, selvom nogle tilbyder et gratis niveau eller en pengene-tilbage-garanti i en prøveperiode (tjek vores valg for de bedste VPN-gratis forsøg). Generelt anbefales ikke fuldt gratis VPN -tjenester, fordi de muligvis ikke er sikre.

Drift af en god VPN -service kræver hundreder af servere over hele verden og et væld af netværksressourcer. Hvis du ikke betaler for at støtte den infrastruktur, der er? Sandsynligvis annoncører eller dataminearbejdere. Hvis du bruger en gratis service, vil dine data eller dine øjenkugler sandsynligvis blive solgt, og det er aldrig en god ting. Når alt kommer til alt bruger du en VPN for at sikre, at dine data holdes sikre. Du vil ikke have, at dine data skal gå til noget firma at sile igennem – det besejrer formålet med en VPN.

Før du vælger en VPN -service, gratis eller betalt, er det vigtigt at vide, at intet værktøj kan garantere dit privatliv. For det første kan alt kompromitteres. Men mere til det punkt beskytter en VPN dine data mod din computer til VPN -tjenesten. Det beskytter ikke det, du lægger på servere. Det beskytter ikke dine data mod VPN-udbyderens VPN-servere til det sted eller skybaserede applikation, du bruger. Det tilbyder ikke gode adgangskoder eller multi-faktor godkendelse. Privatliv og sikkerhed kræver, at du er flittig gennem din digitale rejse, og VPN’er, selvom det er meget nyttigt, er ikke en mirakelkur.

Bedste VPN Services 2023: Topvalg til hastighed, pris, privatliv og mere

VPN Hub 960

En virtuel privat netværk (VPN) -tjeneste kan hjælpe med at beskytte din identitet og placering og holde dine aktiviteter online anonyme. Der er et par ting, du vil overveje, når du leder efter en VPN. Det skal være i stand til at holde din internetbrug privat og sikker. Hastigheden er også vigtig – Privacy and Security er afgørende, men ikke på bekostning af at lamme din internethastighed. Hvis du er bekymret for anonymitet, skal du også kigge efter en VPN med dataindsamlingspolitikker, der er klare og gennemsigtige. Endelig er antallet af tilgængelige servere og landsteder, som en VPN tilbyder, vigtigt, hvis du prøver at komme rundt i regionlåse.

Hvorfor skal du stole på os: Vi er PCWorld. Vi har testet computerhardware, software og tjenester i årtier. Vores korrekturlæsere anvender de strengeste standarder på ethvert produkt for at udrydde enhver styrke og svaghed. Vi har testet og testet alle de store VPN’er,. Under vores valg finder du oplysninger om, hvordan vi tester, og hvad vi skal se efter, når vi vælger en VPN på egen hånd.

Indrømmet, ikke alle ønsker eller har brug for en premium VPN -service – selvom hvis online -privatlivets fred er vigtigt for dig, synes vi det burde være en prioritet. Du vil måske bare have en VPN til lejlighedsvis brug, f.eks. Når du bruger offentlig Wi-Fi, for eksempel. Hvis det er tilfældet, skal du tjekke vores Roundups af bedste gratis VPN’er til Chrome og bedste gratis VPN’er til Windows for vores anbefalinger og advarsler om en gratis VPN’s begrænsninger.

Opdateret 9/5/2023: Tjek vores seneste gennemgang af TunnelBear VPN. Denne sjove og brugervenlige VPN er velegnet til begyndere og dem, der bare har brug for en enkel, ikke-frills VPN-service.

ExpressVPN – Bedste VPN generelt

ExpressVPN - Bedste VPN generelt

 • Konsekvent gode hastigheder
 • Net at bruge desktop-program
 • Bred enhedsstøtte
 • Logs dataoverførselsbeløb
 • Dyrere end mange konkurrenter

Det er svært at vælge den bedste samlede VPN. Nogle tjenester er svagere på privatlivets fred, men er markant lettere at bruge med masser af funktioner, mens andre kunne tåle en interface redesign.

I mange år valgte vi den bedste VPN, der udelukkende er baseret på privatlivets fred, men det er ikke længere den eneste bekymring for de fleste mennesker, når vi vælger en VPN. Privatliv er vigtigt, for at være sikker, men det er også ydeevne, ekstra funktioner, et bredt valg af land og brugervenlighed. Expressvpn har det hele, hvilket gør det til vores øverste valg til VPN’er. ExpressVPN er en af ​​de hurtigste VPN’er, vi har testet, og den har en meget brugervenlig app. Dens servere er alle diskløse, kører alt i RAM – en velkomstpraksis, der er blevet ret standard i disse dage. ExpressVPN har også bred enhedsstøtte såvel som en smart DNS-funktion til set-top-kasser, konsoller og mere.

Det er ikke den billigste VPN derude, men du får solid værdi for prisen, og tjenesten indbringer regelmæssigt tredjepartsrevisorer for at styrke sine privatlivets legitimationsoplysninger.

Læs vores fulde ExpressVPN -anmeldelse

Nordvpn – Bedste VPN til funktioner

Nordvpn - Bedste VPN til funktioner

 • Fantastisk funktionssæt
 • Fremragende hastigheder
 • No-Logs-politik
 • Attraktiv og intuitiv grænseflade

Bedste priser i dag: $ 3.49 på Nordvpn

Ligesom vores øverste valg er Nordvpn også et fremragende valg. Nord er uden tvivl mere funktionsfyldt end ExpressVPN, og tjenesten er kun en del af en større pakke med privatlivets fred- og sikkerhedsfokuserede produkter. Desktop-appen er meget let at bruge og tilbyder et væld.

Nordvpn er også gået langt for. Tjenesten udfører også leverandørvurderinger og bruger diskløse servere til øget sikkerhed. Deres hastigheder er også fremragende og når et gennemsnit på 73 procent af basisinternethastigheden i vores test på tværs af alle servere. Den eneste grund til, at vi placerede dem for det andet, skyldes prisen på tjenesten, hvilket er dyrere end ExpressVPN for et lignende funktionssæt. Stadig kan du ikke gå galt, hvis du beslutter dig for at gå med Nordvpn som din VPN -valg.

Læs vores fulde Nordvpn -anmeldelse

Mullvad – Bedste VPN til privatliv

Mullvad - Bedste VPN til privatlivets fred

 • Gode ​​hastigheder
 • Højere niveau af anonymitet mulig end med de fleste VPN -tjenester
 • Windows Desktop er let at bruge
 • Ikke garanteret at arbejde med Netflix
 • Mangler de ekstra tjenester, som nogle VPN’er tilbyder
 • Ingen adgangskodebeskyttelse til din konto

Bedste priser i dag: £ 5 til Amagicom AB

Som hotspot -skjold er til hastigheder, så Mullvad er til privatlivets fred og anonymitet. Vi har aldrig set en anden VPN, der aktivt modstår at vide, hvem du er som Mullvad gør. Mullvad beder ikke om din e -mail -adresse, navn eller noget andet. I stedet tildeler det et tilfældigt kontonummer, der fungerer som din identifikator og login. Mullvad accepterer betalinger ved hjælp af standardmetoder såsom kreditkort og PayPal, men du kan også sende din betaling kontant til at forblive så privat som muligt. Mullvad har en politik uden logging og indsamler ikke nogen identificerende metadata fra din brug.

Mullvad er også hurtig og rangerer inden for vores top fem for hastigheder. Selvom vi var underligt, fandt vi ud af, at Mullvads OpenVPN -konfiguration på Windows faktisk faktisk var hurtigere end dens Wireguard -implementering.

Læs vores fulde Mullvad -anmeldelse

IVPN-Bedste VPN til privatlivets runner-up

IVPN - Bedste VPN til privatlivets runner -up

 • Fremragende hastigheder for dets u.S., Britiske og europæiske servere
 • Interface er let at forstå
 • Standard Wireguard -protokol forbinder hurtigt
 • Det er på den dyre side på $ 100 pr. År
 • Servernetværk er under 100 servere

Bedste priser i dag: $ 6.00 ved IVPN

Kommer ind bag Mullvad er IVPN. Denne Gibraltar-baserede VPN flyttede for nylig til at dumpe e-mail-baserede identifikatorer og gå med tilfældigt tildelte kontonumre i stedet. I lighed med Mullvad accepterer det en række betalingsmuligheder for privatlivets fred, herunder kontanter samt standard kreditkort, PayPal og andre muligheder som Bitcoin og Monero. IVPN rangerer ikke som en af ​​vores hurtigste VPN’er, men det har acceptable hastigheder til de fleste afslappede anvendelser.

En anden mulighed er Ovpn. Denne VPN går ikke til de niveauer, som Mullvad og IVPN gør, men det kræver kun et brugernavn og adgangskode for at oprette en konto. OVPN kræver ikke en e -mail -adresse, selvom du kan tilføje en som en backstop til kontoinddrivelse, hvis du glemmer din adgangskode. OVPN rangerer ikke i vores top 10 for hastigheder, men det er lige uden for de øverste kunstnere på nummer 12.

Læs vores fulde IVPN -anmeldelse

Hotspot Shield – Hurtigste VPN

 • Meget hurtig
 • Stort landvalg og masser af servere
 • Domænebesøg er optaget, men ikke bundet til dig
 • Dyrt

Mens vores valg for bedste samlede VPN, ExpressVPN, kan prale af hastigheder over gennemsnittet, er hotspot-skjold på et andet niveau. Ingen anden service kommer tæt på at ramme de hastigheder, vi har set med denne service. Dette er heller ikke kun en engangs forekomst; Hotspot Shield har konsekvent været øverst med hastigheder, der er 12 til 15 procentpoint over konkurrencen. I vores test opretholdt hotspot -skjold omkring 67 procent af basishastigheden. Det er væsentligt hurtigere, end du kan se med de fleste VPN -tjenester – selvom din oplevelse kan variere.

På ulempen tillader hotspot -skjold ikke en måde at betale anonymt på, og dens privatlivspolitik sidder muligvis ikke godt med nogle.

Stadig har hotspot -skjold fremragende hastigheder, det er desktop -applikation er meget flot, og som en bonus fungerer det med dig.S. Netflix.

Læs vores fulde hotspot Shield Review

Privat internetadgang-Bedste VPN til splitunneling

Privat internetadgang - Bedste VPN til splitunneling

 • Uafhængigt verificeret politik uden logs
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Utroligt antal servere
 • Store ekstra funktioner såsom multi-hop og delt tunneling
 • Apppanel
 • Hastighederne er bare okay

Bedste priser i dag: $ 11.95 ved privat internetadgang

Privat internetadgang (PIA) har eksisteret i et stykke tid og har vist, at det kan fortsætte med at innovere og forbedre sig med hvert år, der går. Den seneste version af PIA er ikke anderledes. Ved at opdatere deres service til at omfatte ubegrænset samtidige enhedsforbindelser er det forbedret på en allerede solid VPN. Men den virkelige funktion, der skiller sig ud med PIA, er dens split-tunneling-funktion. Selvom dette er et almindeligt træk i de fleste af tjenesterne på denne liste, går PIA ud over. Ikke kun tillader det brugere at vælge og vælge, hvilke apps de ønsker at køre gennem VPN, men det giver dem også mulighed for at udpege IP -adresser og DNS -anmodninger også. Det kommer endda med muligheden for en appbaseret dræbskontakt, der kun blokerer trafikken på specifikke apps, hvis VPN-forbindelsen går i stykker.

Der er et par akavede interface -problemer, og PIA er ikke den hurtigste service, vi nogensinde har testet. Men ingen af ​​disse problemer gør tjenesten mindre levedygtig. Power -brugere vil især elske al den finjustering, som denne app giver dig mulighed for at gøre med dens ekstra funktioner.

Læs vores fulde private internetadgangsanmeldelse

Airvpn – Bedste VPN for torrents

Airvpn - Bedste VPN til torrents

 • Fremragende hastigheder
 • Detaljeret information i realtid om netværket
 • God prisfastsættelse med mange abonnementsmuligheder
 • Holdet er stort set anonymt

Torrents får en dårlig rap, og hvis vi er ærlige, er det med god grund. Brug af torrents er den største måde at downloade piratkopieret materiale inklusive film, tv -shows, musik og spil. Men det er ikke alt, hvad der er at torrenting. Det er en meget effektiv måde at downloade legitim software såsom Linux -distributioner og autoriseret indhold fra websteder som BitTorrent nu.

Uanset dine grunde, når det kommer til torrenting, gør en VPN det lettere – især hvis det netværk, du er på blokke, torrenting. Der er mange VPN’er blandt vores øverste valg, der kunne bruges til download af torrents, men vores foretrukne valg er AirVPN. Denne vpn uden frills har et rimeligt antal servere og landssteder, virkelig gode hastigheder, fremragende netværks gennemsigtighed og et fokus på brugerbeskyttelse. Prisen er også lige til omkring $ 58 om året.

Læs vores fulde AirVPN -anmeldelse

Cyberghost VPN – Bedste VPN til serverplaceringer

Cyberghost VPN - Bedste VPN til serverplaceringer

 • Nem at bruge interface
 • Uafhængigt verificeret ingen-log-politik
 • Alvorligt imponerende serverspredning
 • Mangler nogle fælles funktioner såsom multi-hop og dobbelt VPN
 • Serverhastigheder er hit-eller-miss, især i Asien

Bedste priser i dag: $ 12.99 på Cyberghost

Hvis du vil have variation og indstillinger på serverplaceringerne fra din VPN, er der ingen bedre end Cyberghost VPN. Det tilbyder en svimlende 9.000+ servere, som brugerne kan oprette forbindelse til, hvilket er mere end dobbelt så mange som ExpressVPN. I modsætning til nogle konkurrenter er disse servere ikke alle koncentreret i U.S. eller Europa, enten. Deres serverspredning totaler 110 lande over hele verden. Tjenesten anbefaler endda optimerede servere til brugere til forskellige behov såsom spil, streaming og torrenting. I vores test fandt vi, at nogle af serverne var hurtigere end andre, med servere beliggende i Europa med fremragende hastigheder og servere i Asien, der ikke også var fairing. Men samlet set er hastighederne gode nok til at gøre det meste af det, du vil gøre med en VPN – webbrowsing, streaming osv.

Cyberghost har også en godt designet Windows-app, der er intuitiv og let at bruge, selv når du justerer dine indstillinger. Det mangler nogle af de strømbrugerfunktioner, som andre VPN’er på denne liste giver, men det burde ikke være en deal breaker for den gennemsnitlige bruger. I sidste ende er Cyberghost en ligetil og brugervenlig VPN-service med et utroligt antal serverplaceringer. For dem, der rejser meget eller bare har brug for adgang til en mangfoldig og enorm serverspredning, er Cyberghost bestemt værd at overveje.

Læs vores fulde Cyberghost -anmeldelse

Surfshark VPN-Bedste VPN til multi-hop

Surfshark VPN - Bedste VPN til multi -hop

 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Fungerer godt med Netflix
 • Indbyggede ekstramateriale såsom ad tracker og malware-blokering
 • Lav pris på langsigtede planer
 • Indikatorer for ping eller serverbelastning er ikke let tilgængelige
 • Med base i Holland og underlagt anmodninger om deling af regeringsdata

Power-brugere og dem, der beskæftiger sig med at optimere anonymitet, vil elske Surfshark VPNs unikke multi-hop-funktionalitet. For dem, der måske ikke er bekendt med multi-hop, giver det dig mulighed for at rute din trafik gennem mere end en ekstern server (jeg.e. Opret forbindelse til en server i Japan, men multi-hop gennem Singapore). Dette gør det vanskeligere at spore dine online aktiviteter og tilslører din faktiske placering yderligere yderligere.

Mens mange VPN’er nu tilbyder multi-hop som en funktion, skiller Surfshark sig ud ved at give brugerne mulighed for enten at vælge en forudbestemt rute eller oprette deres egen multi-hop-rute. Desuden arbejder Surfshark for at implementere sit Nexus VPN-netværk, der vil bruge en dynamisk multi-hop-funktion til automatisk. Dette skal yderligere optimere forbindelseshastighederne overalt. Så ikke kun har Surfshark allerede en af ​​de bedste multi-hop-funktioner, men det er også indstillet til at forbedre sig med spring og grænser i den nærmeste fremtid.

Læs vores fulde surfshark -anmeldelse

AVG Secure – Bedste VPN til begyndere

AVG Secure - Bedste VPN til begyndere

 • Gode ​​hastigheder
 • Tillader en fremragende 10 samtidige forbindelser
 • Logger nogle data
 • Ingen reel tilpasningsevne for strømbrugere

Hvis du vil have noget, der handler om brugervenlighed, er det et godt valg et godt valg. For det første kommer det fra et kendt og betroet sikkerhedsfirma, så der er færre bekymringer om datasikkerhed end med en af ​​de uafhængige tjenester. Det vigtigste med AVG Secure er, at grænsefladen er let at forstå og bruge. Det har en stor “Change Location” -knap for at hjælpe dig med at vælge det land, du gerne vil have ud til at være i. Appen fortæller dig også, hvad din nuværende IP -adresse er, og hvor længe du har været tilsluttet VPN. Det er stort set det. Denne VPN fungerer også med streamingtjenester, og den har P2P -servere. Én ting, det ikke har, er en masse ekstra funktioner, som faktisk er perfekt til alle, der leder efter en ikke-frills VPN.

Læs vores fulde AVG Secure Review

Windscribe Pro – Bedste budget VPN

Windscribe Pro - Bedste budget VPN

 • Enkel opsætning
 • God præstation
 • Fantastisk gratis plan
 • Tricky Security Track Record med 2021 serverhændelse
 • Langsom belastning af browserudvidelse

At vælge den bedste VPN til dig kan ofte komme ned til pris. Windscribe Pro er en af ​​de billigste premium -tjenester omkring $ 5 pr. Måned (når det faktureres årligt). Det er også virkelig let at bruge og tilbyder stor sikkerhed, med både en Windows-klient og browserforlængelse, der fungerer i tandem for at holde din browsing privat og pop-up gratis. Windscribe giver dig også mulighed for at vælge og vælge de funktioner, du ønsker via et build-a-plan-system, der giver mulighed for stor alsidighed at imødekomme hver brugers behov. Windscribe’s gratis mulighed er i sig selv fin at bruge, og er en god testkørsel, før han beslutter sig for et betalt niveau.

Læs vores fulde Windscribe Pro Review

Personalvpn – Bedste u.S.-baseret VPN

PersonalVPN - Bedste U.S. -baserede VPN

 • Rimelig pris
 • Hurtige servere på mange steder rundt om i verden
 • God til strømbrugere og begyndere
 • Ikke mange ekstra eller specialiserede funktioner
 • Tiered prisfastsættelse har ulige valg for premiumfunktioner

Bedste priser i dag: $ 50 hos Witopia

Hvis du vil have en VPN med base i den gode ol ‘USA, anbefaler vi Witopias personlige VPN. Hastighederne er gode, prisen er rigtig, og appen er meget let at bruge. Det er sandt, at mange VPN-gennemgangssteder understreger vigtigheden af ​​at have en VPN, der er uden for de såkaldte fem øjne lande, der inkluderer U.S.—Nogen vil endda sige for at undgå de fjorten øjne. Ideen er, at hvis du bruger en u.S.-Baseret VPN dine aktiviteter kan ende med at blive hemmeligt overvåget af vestlige myndigheder. Snowden afslørede sådanne sandheder tilbage i 2013. Men hvis du bruger en VPN til at få adgang til dine konti for Gmail, Facebook, Twitter, Instagram eller enhver anden u.S.-Baseret service og derefter at bo uden for de fjorten øjne er mere eller mindre meningsløst. Sikker på, at VPN med et eksotisk sted kan muligvis let ignorere dig.S. stævning til data, men de amerikanske onlinetjenester, du bruger, er en anden historie. Udover hvis en amerikansk VPN tager forkert, vil det være meget lettere at holde den til redegørelse end en baseret i Singapore eller endda Sverige.

Læs vores fulde PersonalVPN -anmeldelse

Hvad er en VPN?

VPN’er opretter en sikker tunnel mellem din pc og internettet. Du opretter forbindelse til en VPN -server, der kan placeres i USA eller et fremmed land – Say, Frankrig eller Japan. Din webtrafik går derefter igennem at server for at få det til at se ud som om du gennemser den serverens placering og ikke fra din faktiske placering.

Når du bruger en VPN, er det vanskeligt for andre at snuppe på din web-browsing-aktivitet. Kun dig, VPN -tjenesten og det websted, du besøger.

En VPN kan være et godt svar på en række bekymringer, såsom online privatliv, anonymitet, større sikkerhed på offentlige Wi-Fi og selvfølgelig forfalskning af placeringer.

Mens en VPN kan hjælpe privatlivets fred og anonymitet, vil jeg ikke anbefale at fomere den næste store politiske revolution ved kun at stole på en VPN. For at blive et Internet Phantom (eller så tæt som du realistisk kan komme til en), kræver det meget mere end et $ 5 månedligt abonnement på en VPN.

Ud over det er en VPN et fremragende valg til at forblive sikker, mens du bruger Wi-Fi i lufthavnen eller din lokale café. Hackere, der sidder på offentlig Wi-Fi, kan prøve at hacke din pc, men en VPN gør denne opgave meget sværere.

Endelig vil du måske have, at en VPN skal forfalskes dit sted for at downloade indhold, som du ikke burde have adgang til, men også dette har grænser. En VPN plejede at være go-to-løsningen til at se dig.S. Netflix i udlandet. Det ændrede sig i 2016, da Netflix åbnede for næsten hvert land på jorden. Siden da har virksomheden investeret meget i at registrere og blokere VPN -brugere. Selv folk, der bruger en VPN i deres eget land, vil blive blokeret af Netflix, hvis det er opdaget.

Der er VPN’er, der kan narre Netflix, men de er sjældne, og der er ingen garantier for, at disse tjenester vil overgå Netflix for evigt.

Ud over Netflix kan en VPN hjælpe med at downloade en Android-app, der kun er tilgængelig på en udenlandsk version af Google Play, eller streamindhold fra regionalt begrænsede tjenester såsom den britiske bundet BBC iPlayer eller Disney Plus.

En sidste note af forsigtighed: Stol ikke på din VPN for at beskytte bankoplysninger om en åben Wi-Fi-forbindelse. Når det er muligt, skal du forlade online økonomiske omgivelser til hjemmet over en fast kabelforbindelse.

Hvad skal man se efter i en VPN

Før noget andet skal du forstå, at hvis du vil bruge en VPN, skal du betale for det. Gratis VPN’er Typisk Sælg dine browserdata i aggregeret form til forskere og marketingfolk, eller give dig en skånsom mængde dataoverførsel hver måned. Uanset hvad er en grundlæggende tommelfingerregel, at en gratis VPN vil ikke Beskyt dit privatliv på enhver meningsfuld måde.

Den næste ting at overveje er en VPNs loggingspolitik. Med andre ord, hvilken slags data er en service, der indsamler om dig og din VPN -aktivitet, og hvor længe gemmes data?

Privatliv er det grundlæggende princip for en VPN, og hvad godt er det at undgå passiv regeringsovervågning kun for at have en VPN -udbyderregistrering af alle dine webstedsbesøg?

Ideelt set vil en VPN sige, at det kun holder logfiler i de korteste perioder. Nogle udbydere, for eksempel, kun logaktivitet i RAM under en session eller sender automatisk alle poster til glemselen, når de er oprettet. Andre udbydere kan føre poster i et par timer, dage, uger eller endda måneder.

VPN -politikker varierer også, når det kommer til personlige oplysninger. Nogle VPN’er vil vide meget lidt om dig, foretrækker brugere tilmeldt med et pseudonym og betaler med bitcoin. Det er lidt eksotisk for de fleste mennesker, hvorfor mange tjenester også accepterer PayPal.

Det er ikke ideelt at betale på denne måde, men det betyder, at VPN ikke har dine betalingsoplysninger på posten – selvom de ville være tilgængeligt fra PayPal.

Efter logningspolitikkerne vil du vide, hvor mange servere VPN tilbyder, og hvor mange landforbindelser det har. Antallet af servere giver en idé om, hvor meget belastning en VPN kan tage, før den bremser til en gennemgang på grund af overvældende trafik.

Landsforbindelserne betyder i mellemtiden mest for dem, der ønsker at forfalskes deres placering; Imidlertid bør ikke-spoofere også sørge for, at der er forbindelser i deres hjemland. Hvis du for eksempel bor i Los Angeles og ønsker adgang til amerikansk indhold, har du brug for en VPN, der giver dig.S. Forbindelser. Det fungerer ikke for at prøve at se Amazon Prime -video over en hollandsk VPN -forbindelse, for hvad angår Amazons vedrørte din computer i Holland.

Nogle brugere vil også undersøge en VPN-udbyders peer-to-peer (P2P) fildelingspolitikker. Der er VPN’er, der blokerer torrents. Andre vender det blinde øje for dem, men vil sælge dig ud i hjerteslag, hvis du ikke har noget godt. P2P er ikke vores hovedfokus her, men vi vil bemærke i hver gennemgang, om en bestemt udbyder tillader fildeling eller ej.

Endelig, hvor mange enheder understøtter en VPN fra en enkelt konto? I denne tidsalder med smartphones, tablets, bærbare computere og pc’er skal en VPN’s omkostninger omfatte licens til mindst fem enheder. En udbyder skal også have Android- og iOS -apps for at gøre det nemt at tilslutte en smartphone eller tablet til tjenesten.

Hvordan vi testede

Vi bedømmer VPN’er på forskellige kriterier, herunder overordnede forbindelseshastigheder, beskyttelse af privatlivets fred, brugbarheden af ​​grænsefladen, landvalg, servertælling og omkostninger.

Hastighedstest holdes så enkle som muligt. Vi opretter forbindelse til fem forskellige globale placeringer for en given VPN – typisk Nordamerika, Europa, Det Forenede Kongerige, Australien og et vilde kort et eller andet sted i Asien – på tre forskellige dage på forskellige tidspunkter af dagen, der kører testen på hvert sted flere gange flere gange.

Før testen begynder kontrollerer vi hastigheden på vores base Wi-Fi-forbindelse ved hjælp af en online hastighedstest. Derefter opretter vi forbindelse til VPNs servere over hele verden og kører hastighedstesten igen. Vi viser derefter hvert resultat, gennemsnit dem ud og beregner gennemsnittet i procent af basishastigheden.

Husk, at internethastigheder kan variere vildt baseret på placering, routere, pc’er, tid på dagen, forbindelsestype, belastningen på VPN og hastighedstestservere og adskillige andre faktorer. Med andre ord, vores testresultater vil sandsynligvis adskille sig fra dine. Af den grund skal du kun betragte vores hastighedsresultater som en grov guide til, hvordan hver VPN fungerer.

At dømme servervalg efter land holdes også enkle. Vi forventer, at en VPN tilbyder en række landforbindelser med mindst mindst 20.

Privatlivets fred og anonymitet bedømmes efter de garantier, virksomhederne fremsætter, såvel som dets omdømme fra alle nyheder, vi er opmærksomme på, der kan påvirke pålideligheden af ​​disse påstande. Vi ser også på de anvendte datakryptering, godkendelse og håndtryksprotokoller.

Endelig for priser forventer vi at betale $ 60 pr. År, og alt hvad der er nødvendigt for at retfærdiggøre dets omkostninger med ekstra funktioner eller unikke salgssteder af en eller anden art.

Andre bemærkelsesværdige VPN’er

Vi fortsætter med at evaluere nye og revurdere tjenester, vi allerede har testet regelmæssigt, så sørg for at komme tilbage for at se, hvad vi ellers har lagt gennem deres tempo.

FAQ

Er det lovligt at bruge en VPN?

Ja! Det er helt lovligt i de fleste lande, inklusive De Forenede Stater, at bruge en VPN. Mens du bruger en VPN, kan du muligvis finde nogle websteder, der prøver at blokere din forbindelse, men dette er et individuelt websteds brugspolitik og har intet at gøre med lovligheden af ​​selve VPN. En ting at bemærke dog, mens det er lovligt at bruge en VPN, nogle af de udførte aktiviteter mens du bruger En VPN kan være ulovlig. Sådanne ting som download af piratkopieret ophavsretligt beskyttet indhold eller adgang til mørke webmarkeder er ulovlige, uanset om du bruger en VPN eller ej.

Beskytter VPN’er mod malware og computervirus?

Nej, en VPN -forbindelse selv beskytter dig ikke mod malware- og computervirus. Det krypterer dog din internettrafik og holder nysgerrige øjne fra at få adgang til din browserhistorie.

Nogle VPN -tjenester, såsom Nord VPN, giver dog yderligere sikkerhedsfunktioner såsom AD- og malware -blokkeere. Derudover tilbyder mange antivirus -suiter nu VPN -tjenester sammen med deres sikkerhedsfunktioner. Selvom VPN’er og antivirus -software bruges til forskellige formål, er der stadig en grad af overlapning, der gør brug af begge værktøjer til at være gavnlige.

Vil en VPN påvirke mine internethastigheder?

Mest sandsynligt vil du se et moderat hastighed falde til dit internet, mens du bruger en VPN. Dette skyldes hovedsageligt processen med, at din internettrafik omdirigeres og krypteres gennem en VPN -server, før den går videre til sin destination. Mængden af ​​latenstid, du vil opleve gennem denne proces, er ned til det lands server, du vælger at proxy din trafik igennem. Hvis du vælger en server placeret på den anden side af verden, vil du bemærke et meget større hit end hvis du skulle oprette forbindelse til en server i nærheden i dit samme land.

Heldigvis skal de fleste moderne VPN’er have infrastrukturen til at opretholde højhastigheds, sikre dataoverførselshastigheder. Så det er sandsynligt, at du stadig kan gennemse og streame uden nogen mærkbar indflydelse, mens du bruger en velrenommeret VPN som dem, der er anført ovenfor.

Vil en VPN gøre mig anonym online?

Desværre er det ikke så simpelt som bare at tænde for din VPN og forsvinde fra gitteret. Mens VPN’er bestemt tilbyder bedre privatliv og sikkerhed, gør de dig ikke helt anonym. Der er et mindbogende antal måder, som virksomheder sporer dig på tværs af internettet, og en VPN er ikke i stand til at blokere dem alle. For eksempel, når du tilmelder dig et websted, afsløres din identitet på dette websted. Eller når du logger ind på din Gmail -konto, mens du bruger en VPN, kan Google nu indsamle cookies baseret på din browsing.

Hvor mange servere skal min VPN have?

Der er ikke noget fast antal servere, der gør en VPN bedre end en anden. De fleste store VPN -udbydere tilbyder imidlertid mellem 3.000 til 5.000 servere. Vi anbefaler også at undgå at undgå betalte tjenester, hvis udbydere har under 1.000 servere, da dette kan være en indikation af, at virksomheden endnu ikke er veletableret, hvilket betyder, at der er en større chance for pålidelighedsproblemer.

Det er almindeligt for VPN -udbydere at annoncere antallet af servere, de har, men dette er stort set en marketinggimmick og svarer generelt ikke til kvaliteten af ​​selve VPN -udbyderen. Ting som spredning af serverplaceringer og serverkvalitet er lige så vigtige, hvis ikke mere end antallet af tilgængelige servere.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative, der får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, er vores anmeldelser underlagt ændringer for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesterne.