Bedste filmpiratkopieringswebsteder som Pirate Bay

Du kan også være interesseret i:

En liste over verdens bedste piratkopieringssteder

Den nyeste liste over de bedste globale markeder for piratkopiering og forfalskning fra De Forenede Staters handelsrepræsentanter indeholder et par overraskelser. Mest bemærkelsesværdigt Kinas Baidu er ikke længere listet efter nye tilbud for at oprette en betalt musiktjeneste ser ud til at komme videre. Verdens øverste piratkopieringssteder:

2011 Notorious Markets List – Nedenstående liste identificerer bestemte markeder, hvor piratkopierede eller forfalskede varer efter sigende er tilgængelige, men er ikke beregnet til at være en udtømmende liste over alle berygtede markeder over hele verden. Snarere fremhæver listen nogle af de mest fremtrædende eksempler, der er rapporteret til USTR af berygtede markeder i hver af de kategorier, der er nævnt nedenfor.

Et betydeligt antal af de markeder, der er identificeret i denne rapport, er angiveligt placeret i Kina og den østeuropæiske region.

Pay-per-download:Disse websteder eksemplificerer problemet med online salg af piratkopieret musik på pay-per-download-basis.

AllOfmp3 -kloner: Mens det Rusland-baserede AllOFMP3 (tidligere verdens største serverbaserede Pirate Music-websted) blev lukket i 2007, har steder, der er næsten identiske, hvoraf mange ser ud til at ejes af de samme parter, har taget sin plads. Disse websteder ser ud til at være designet til at forvirre forbrugerne ved at operere meget som populære, legitime websteder.

Linking: Dette er onlinetjenester, der beskæftiger.

Sogou MP3: Kina-baserede Sogou MP3 giver angiveligt nem adgang til deeplinks af musikfiler til download eller streaming, og ignorerer angiveligt rettighedsindehavers meddelelser om at nedtage krænkende materiale.

Gougou: Industri rapporterer, at dette Kina-baserede websted aktivt giver brugerne deeplinks til krænkende musikfiler og torrent-links fra uautoriserede kilder.

B2B og B2C: Kommentatorer har rapporteret, at disse forretnings-til-forretninger (B2B) og forretnings-til-forbruger (B2C) websteder tilbyder en bred vifte af krænkende produkter (såsom cigaretter, tøj, fremstillede varer, farmaceutiske produkter og sportsgoder) til forbrugere og virksomheder.

Taobao: Flere kommentatorer rapporterede, at piratkopierede og forfalskede varer fortsat er bredt tilgængelige på Kina-baserede Taobao. Mens interessenter rapporterer, at Taobao fortsætter med at gøre en betydelig indsats for at løse problemet, anerkender de, at der skal gøres meget at gøre. Taobao blev for nylig opført som et af de 16 mest besøgte steder i verden, og et af de tre mest besøgte steder i Kina, ifølge placeringer, der blev offentliggjort på Alexa.com.

Modchip.CA og Consolesource: Begge steder, efter sigende baseret i Canada, angiveligt sælger omgåelsesenheder og komponenter, der bruges til at omgå teknologiske beskyttelsesforanstaltninger på spilkonsoller.

BitTorrent indeksering: Selvom BitTorrent-indekseringssteder kan bruges til lovlige formål, kan sådanne steder også bruges til den højhastigheds lokalisering og download af angiveligt krænkende materialer fra andre brugere. De nedenfor, der er identificeret nedenfor, er eksempler på, at steder, der angiveligt bruges til ulovlige formål.

THEPIRATEBAY: På trods af den kriminelle overbevisning af dens grundlæggere, fortsætter den Sverige-baserede THEPIRATEBAY med at lette download af uautoriseret indhold. ThepirateBay rangerede for nylig blandt de 100 bedste websteder i både global og u.S. trafik ifølge Alexa.com.

Isohunt: Canada-baserede Isohunt er et af de største bittorrent-indekser i verden, der rangerer blandt de 300 bedste websteder i global trafik og blandt de øverste 600 i U.S. trafik ifølge Alexa.com. Mindst en u.S. Domstolen har fundet ansvar i sager, der involverer Isohunt.

Btjunkie: Dette websted, der efter sigende er baseret i Sverige og Holland, er blandt de største og mest besøgte aggregatorer af offentlige og ikke-offentlige “torrents”, rangering blandt de øverste 500 i verden og i U.S. Ifølge Alexa.com, der finder og indleder downloadprocessen for bestemte filer.

Kat.Ph (tidligere Kickasstorrents): Et andet populært indekseringssted, dette sted, der efter sigende er baseret i Canada, Ukraine og Rumænien, er bemærkelsesværdigt for sit kommercielle udseende. Webstedet er i øjeblikket rangeret af Alexa.com blandt de 320 mest besøgte steder i verden.

Torrentz.EU (tidligere Torrentz.com): Dette websted, der efter sigende er baseret i Canada, Panama og Schweiz, er en stor aggregator af torrents fra andre BitTorrent -steder og rangerer i øjeblikket blandt de 150 bedste steder i verden.

BitTorrent trackere: Selvom BitTorrent -trackers kan bruges til lovlige formål, kan sådanne steder også bruges til at overføre angiveligt krænkende materiale ved at dirigere brugere til kammerater, der deler det krænkende indhold. De nedenfor, der er anført nedenfor, er eksempler på, at steder, der angiveligt bruges til ulovlige formål.

Rutracker: Rusland-baserede Rutracker rangerede for nylig af Alexa.com blandt landets 15 mest besøgte steder og blandt de 300 mest besøgte steder i verden og giver angiveligt mulighed for hurtig identifikation og download af piratkopieret indhold.

Demonoid: Ukraine-baserede Demonoid rangerede for nylig blandt de øverste 600 websteder i global trafik og top 300 i U.S. trafik ifølge Alexa.com. Seneste handling fra den mexicanske retsadvokat førte til arrestationen af ​​webstedets administrator.

Bedste filmpiratkopieringswebsteder som Pirate Bay

Brug nu en computer eller et tv, der kan forbindes til internettet for at se tv -dramaer eller film online er blevet en vigtig måde for folk at underholde derhjemme. I øjeblikket inkluderer de mest populære videostreamingplatforme: Disney+, Hulu osv. For eksempel: Ser de nyeste og mest populære film i 2022 på Disney+. For copyright -beskyttelse og overskudsformål kræver de fleste af disse tjenesteudbydere at betale for at se tv -serier eller film på deres platforme. Du ved dog muligvis ikke, at der faktisk er nogle filmpiratiske websteder som Pirate Bay, der giver folk gratis ressourcer til film eller tv -shows. Derfor skrev jeg denne artikel for at introducere læsere til de bedste filmpiratiske websteder derude.

 1. Del 1: Bedste filmpiratkopieringswebsteder (Torrent)
 2. Del 2: Bedste filmpiratkopieringswebsteder (online)
 3. Del 3: Sådan downloades film fra bedste filmpiratkopieringswebsted?

Du kan også være interesseret i:

 • Bedste nye film på Hotstar
 • Bedste gratis online filmstreamingwebsteder uden tilmelding og hvordan man downloader
 • Bedste websteder at se Bollywood -film online gratis

Del 1: Bedste filmpiratkopieringswebsteder (Torrent)

På nuværende tidspunkt er de tjenester, der leveres af de bedste filmpiratkopieringswebsteder, hovedsageligt opdelt i to typer, hvoraf den ene er at give brugerne gratis film download ressourcer. Folk kan vælge det magnetiske link, der leveres på webstedet i henhold til deres behov, og bruger derefter en speciel downloader, der kan genkende det magnetiske link til at downloade videoen til computeren. Her er nogle af de bedste filmpiratiske websteder til torrents efter min mening.

1. Piratbugt

I mange år er Pirate Bay blevet betragtet som et af de bedste filmpiratiske steder. Som en af ​​de bedste piratkopieringsfilmwebsteder er Pirate Bay’s brugerskala ret stor, med mere end 18 millioner månedlige brugere på sit hovedwebsted. Derudover er kvaliteten af ​​de torrent -links leveret af Pirate Bay også meget høj, og downloadhastigheden på videoen kan nå 5 til 6 MB/s. Derudover er en af ​​de vigtige grunde til, at Pirate Bay kan blive et af de bedste piratkopieringssteder, at den har en ren grænseflade og nyttige tags, som kan hjælpe brugerne hurtigt med at finde de videoressourcer, de har brug for.

2. Rarbg

Rarbg er også en meget karakteristisk udbyder af torrentsudbyder. På RARBG -hjemmesiden viser den de aktuelle top ti -lister over de mest populære film og tv -serier i forskellige kategorier. Derudover giver RARBG som et af de bedste piratkopieringswebsteder brugerne med tv -drama -ressourcer, der indeholder flere magnetlink til brugere at vælge imellem. Derudover er de torrent -links leveret af RARBG også af høj kvalitet og kan give meget hurtige downloadhastigheder. Manglerne ved RARBG er imidlertid også ganske åbenlyse. Der er for mange annoncer på Rarbgs hjemmeside, der får folk til at føle sig irriterende.

3. 1337x

Ud over at bruge 1337X til at finde film, tv -shows og musik, bruger folk det også til at finde downloads til computerspil. Med denne fordel besøger brugerne 1337Xs hjemmeside mere end 53 millioner gange om måneden. Og i modsætning til Rarbg er grænsefladen på 1337x ret pæn, og der er næsten ingen reklamer. Ved hjælp af torrent -linkene på 1337X -webstedet til download af videoer var softwarens gennemsnitlige downloadhastighed 3 til 4 MB/s, hvilket er fantastisk. Jeg tror, ​​at 1337X bliver et af de bedste piratkopieringssteder i 2023.

4. Yts

Sammenlignet med de andre tre filmpiratiske steder, der er nævnt ovenfor, er det vigtigste træk ved YTS dens kortfattede side. Der er meget lidt indhold på hjemmesiden til YTS, men brugere kan bruge søgefunktionen til at finde downloadressourcer til de fleste af de film og tv -serier, de vil se. YTS har specialiseret sig i at give brugerne high-definition kvalitet torrent-links gratis, og du kan nemt finde 1080p film download ressourcer på YTS. Desuden kan den gennemsnitlige downloadhastighed for downloadressourcerne leveret af YTS nå 3 til 4 MB/s.

Del 2: Bedste filmpiratkopieringswebsteder (online)

En anden service, som bedste piratkopiering af filmwebsteder leverer til brugerne, er online videoafspilningstjeneste. Ja, ved at besøge disse piratkopierende streamingsteder, kan du se en masse film eller tv -shows online. Følgende er nogle af de bedste aktuelle piratkopieringssteder efter min mening efter min mening.

1. Ekstramovie

Extramovies websted har en stor samling af film, tv -shows og anime -ressourcer, herunder de mest populære og for nylig udgivne film, tv -shows og anime. Hvad der er endnu mere overraskende er, at brugere direkte kan se 1080p Full HD -film gratis på Eventues websted. Selvfølgelig kan brugere også downloade disse film, som også er helt gratis. Imidlertid er ekstramovie hovedsageligt afhængig af automatiske pop-up-annoncer for fortjeneste, hvilket er meget irriterende. Det er ikke særlig sikkert for brugerne at klikke på disse annoncer ved et uheld, så der kræves særlig omhu er påkrævet.

2. 7movieierulz

7Movierulz er et af de bedste piratkopieringsfilmwebsteder på internettet på grund af dens enorme samling af gratis film og tv -shows. Derudover giver 7Movierulz også brugerne mulighed for at vælge forskellige videoformater til at downloade disse gratis film og tv -shows til deres computere. Kvaliteten af ​​disse videoer kan nå 1080p. Gennem søgefeltet på 7Movierulz kan brugere finde film med undertekster på flere forskellige sprog. Og 7Movierulz opdaterer regelmæssigt nye film og filmundertekster. Således kan brugere finde og se film af deres interesse på 7Movierulz.

3. Bolly4u

Bolly4u er kendt for at tilbyde Bollywood -film gratis. Som et af de bedste piratkopieringswebsteder i øjeblikket giver Bolly4u brugere mulighed for at se alle film på webstedet online, og giver også brugerne mulighed for at downloade alle film til computeren. Da Bolly4u giver mulighed for at se film i 3gp -format, kan brugerne se film online i 1080p kvalitet, hvilket er fantastisk. For ikke at lade brugere gå glip af spændende film, viser Bolly4us websted mange gratis film, der i øjeblikket er de nyeste eller hotteste hver uge. Det er værd at bemærke, at Bolly4us websted også er stærkt annonceret. Du skal være opmærksom på dette.

4. 0gomovies

0gomovies er et af de bedste piratkopieringsfilmwebsteder takket være sine medlemmer fra hele verden. Medlemmer af 0gomovies registrerer film fra lokale teatre, uploader dem til webstedet og får betalt baseret på antallet af downloads på webstedet. Selvfølgelig kan brugere også se film direkte på 0gomovies -webstedet. 0Gomovies har en brugervenlig grænseflade, brugere kan søge film og tv-serier efter genre, navn eller popularitet og også søge film og tv-serier med undertekster på forskellige sprog.

Del 3: Sådan downloades film fra bedste filmpiratkopieringswebsted?

Mens det er dejligt at se film gratis direkte på de bedste piratkopieringswebsteder, er det bedst at downloade disse film til din computer for at forhindre dem i at blive slettet. Fordi disse bedste piratkopieringswebsteder giver brugerne mulighed for at downloade film i URL’en, hvad vi har brug for er en tredjeparts video download-software til at hjælpe os med at downloade disse film. Efter at have brugt mere end et dusin video download software, tror jeg Cleverget Video Downloader er den bedste video download -software blandt dem.

Fordi den har en indbygget browser, kan Cleverget Video Downloader nemt besøge alle videowebsteder i klienten og derefter identificere de videoressourcer, der er tilgængelige til download i URL’en, og downloade videoerne til computeren i henhold til brugerens instruktioner. For eksempel: Download af MP4 -videoer fra YouTube. Hvad der er endnu mere overraskende er, at på grund af muligheden for at downloade videoer i batches er videooverførselshastigheden for Cleverget Video Downloader 6 gange hurtigere end for almindelige video -download -værktøjer. Sådan downloades videoer fra de bedste filmpiratiske websteder med Cleverget Video Downloader.

△ Trin 1: Kør Cleverget Video Downloader

Der er installationspakker til forskellige computersystemer på webstedet Cleverget Video Downloader, du kan downloade de tilsvarende installationspakker gratis i henhold til dit computersystem og installere dem på din computer. Kør det derefter.

Bedste-film-pirerende-websites-run-cleverget-video-D-DownLoader

△ Trin 2: Find den film, du vil downloade

Brug Cleverget Video Downloaders indbyggede browser til at besøge de bedste piratkopiering af filmwebsteder, og find den film, du vil downloade fra webstedet.

△ Trin 3: Download filmen

Cleverget Video Downloader vil analysere de filmressourcer, der er tilgængelige til download på websiden, og derefter feedback filmoplysningerne til brugeren gennem et lille vindue. Du kan vælge videoformat, hukommelsesstørrelse og anden information og derefter klikke på knappen “Download” for at bestille den for at downloade filmen til computeren.

Selvom der er mange filmpiratiske websteder, der giver folk mulighed for at se film direkte på webstedet, slettes disse filmressourcer ofte af forskellige grunde. Måske planlægger du måske at nyde en af ​​de aktuelle hotteste film på disse websteder næste weekend, men det er sandsynligt, at filmen bliver fjernet på et tidspunkt i fremtiden. Så brug Cleverget Video Downloader til at downloade disse film, før du ser dem, så du kan undgå at finde disse film igen. Selvfølgelig er det værd at din opmærksomhed, at de downloadede videoer ved hjælp af Cleverget Video Downloader kun kan bruges til din personlige brug og må ikke bruges til deling eller fortjeneste.

RIAA lister topmusikpiratsteder, YouTube MP3 Rippers

RIAA har indsendt sin årlige liste over “Notorious” musikpiratkopieringswebsteder til U.S. Regering. Rapporten hans stærkt befolkede med YouTube MP3 -rippesider, men inkluderer også mange de sædvanlige mistænkte, inklusive Pirate Bay og Rapidgator.

Stream-rippende steder

– mp3juices.CC
– Konverter2mp3.net
– Savefrom.net
– ytmp3.CC
– Konvertermp3.io
– flvto.Biz
– 2Conv.com.

Søg-og-download-websteder

– NewalBumreleases.net
– rnbxclusive.top
– DNJ.til

Bittorrent indeksering og tracker -websteder

– THEPIRATEBAY.org
– Torrentdownloads.mig
– rarbg.til
– 1337x.til

Cyberlockers

– 4shared.com
– Uploadet.net
– Zippyshare.com
– Rapidgator.net
– Dopefile.PK
– Chomikuj.pl

Ulicenserede pay-for-download-websteder

Download den fulde RIAA -rapport her.

Bruce Houghton den 10/10/2017 i større etiketter | Permalink | Kommentarer (1)

1 kommentar

Jessica siger:

YTMP3 CC er den bedste YouTube til MP3 -konverterværktøj til at downloade og ændre over YouTube -videoer til MP3 og er helt en gratis YouTube -downloader. Folk leder efter de bedste applikationer til at downloade YouTube -videoer, og der er et par YouTube til MP3 -konverterværktøjer på Internettet, der giver dig mulighed for at downloade videoer fra YouTube, der er tilstrækkelige til at prøve det.

Kommentarer er lukket.

Følg os med det daglige resumeabonnement
Annoncer på HypeBot

Trendende stillinger

 • TIKTOK -algoritmen: Hvordan den fungerer 105.8k visninger | 16 kommentarer
 • Hvor mange Spotify -vandløb er nødvendige for at leve over fattigdomsgrænsen? 98.3K visninger | 14 kommentarer
 • Mest indflydelsesrige musikblogs 93.3K visninger | 134 kommentarer
 • 7 Kunstnere, der skabte mesterværker med GarageBand 59K Visninger | 10 kommentarer
 • Festify bruger Spotify til at oprette din Dream Music Festival 42.1k visninger | 2 kommentarer
 • Hvordan man laver samarbejdsspillister på Spotify, Apple Music 40.3K visninger | 7 kommentarer
 • Facebook, Instagram Opdater musikretningslinjer, og det er dårlige nyheder for live streams 31.2k visninger | 20 kommentarer
 • Music Tech Accelerator Finals: Det sted, der skal være i dag #sxsw eller se online 21.8k visninger | 0 Kommentarer
 • Hvor meget får en større handling for at spille en koncert? [Prisliste] 21.3K visninger | 11 kommentarer
 • 5 trin til at sende den perfekte demoindgivelse 19.7K Visninger | 2 kommentarer
 • Hjem
 • Om os
  • Annoncer
  • Fortrolighedspolitik
  • Apps & Mobile
  • Broadcast & Satellite
  • Konventioner og priser
  • D.jeg.Y.
  • Indie -musik
  • Live & Touring
  • Større etiketter
  • Musikmarkedsføring
  • Musikvirksomhed
  • Musik tech
  • Musik tænketank
  • Podcasts
  • Songwriting & Music Publishing
  • Retail & Vinyl
  • Sociale medier
  • Startups & finansiering
  • Streaming
  • Ukategoriseret
  • YouTube & Video
  • Indie
  • Flere nyheder

  Copyright 2005-2023 Hypebot

  Annoncer
  Hypebot & MusicThinktank

  Med internettet og digitale teknologier, der driver hurtig ændring inden for musikbranchen, er artikler om nye udgivelser og som er blevet ansat og fyret ikke længere nok. Vores op til den minut branche nyheder sammen med indsigtsfulde kommentarer hjælper vores læsere med.

  Hypebot læses dagligt af mere end 30.000 fagfolk inden for musikindustrien, herunder ledere og seniormedarbejdere i musikrelaterede tech -firmaer, internetbaserede musikwebsteder, hver større labelgruppe og de fleste indier samt mange ledere, kunstnere og medlemmer af live musikfællesskabet:

  Vidnesbyrd

  ”Jeg sværger ved Hypebot hver morgen over morgenmaden.”
  Derek Sivers
  Grundlægger, CD Baby

  ”Hypebot er den mest fokuserede musikforretningscentriske ressource, vi har.”
  Celia Hirschman
  En lille indianer, downtown marketing & kcrw-fm

  “Godt klaret.”
  Seth Godin
  Marketing Guru