Usenet NZB -søgemaskiner

Binsearch (binsearch.info) er vores foretrukne Usenet -søgemaskine og det websted, vi har henvendt til først gennem årene. Den eneste begrænsning er den maksimale alder på posten. Binsearch giver dig mulighed for at søge 1.100 dage med binær tilbageholdelse. Hvis det indhold, du søger, blev sendt i de sidste tre år, er du alle indstillet. Hvis ikke, kan du tjekke nogle premium -muligheder. Besøg binsearch -webstedet og indtast en forespørgsel for en simpel søgning. Du kan også klikke på det avancerede søgningslink for at indstille en alder af post, sorteringsordre, filstørrelse og endda en bestemt nyhedsgruppe. Du kan også bruge webstedet til manuelt at gennemse hundreder af nyhedsgrupper.

Bedste NZB -websteder og Usenet -søgemaskiner i 2023

Når det kommer til NZB -websteder, har tiderne ændret. Dengang stolede brugerne på populære NZB -websteder for manuelt at trække NZB -filer. I dag er processen langt mere automatiseret. Du opretter blot en klient som Sabnzbd eller Nzbget For at oprette forbindelse til dit foretrukne NZB -websted via API for at trække dit yndlingsindhold.

De bedste NZB -websteder integreres med Sabnzbd, Sonarr, Sygebeard, Couchpotato osv. Og giver dig masser af API -opkald. Du vil bemærke, at de fleste websteder bruger Newznab. Hvad betyder det? Det har at gøre med koden bag kulisserne. De mest populære platforme inkluderer Newznab og Nzedb. Du vil også se et par brugerdefinerede grænseflader og vbulletin -websteder. Vi overvejede populariteten af ​​webstedet (Alexa Ranking), gratis grænser, omkostninger og VIP API -opkald for at bestemme de bedste NZB -steder. Uanset hvilket websted du vælger, har du stadig brug for en Usenet -udbyder for at downloade det indhold, der er nævnt i NZB -filen. Vi bruger Newshosting Og anbefaler tjenesten til alle, der leder efter hurtig, pålidelig Usenet -adgang.

NGR -tip: Vi anbefaler EasyNews For komplet all-in-one usenet-adgang. Det kræver ikke adgang til NZB- eller indekseringswebsteder og inkluderer alt hvad du har brug for til din Usenet -opsætning:

 • Ubegrænset højhastigheds Usenet-adgang
 • De bedste tilbageholdelsesgrader (adgang til de mest Usenet -indlæg)
 • En Usenet -søgningsgrænseflade med de hurtigste, mest nøjagtige søgeresultater
 • Indbyggede søgningseksempler

Ingen nyhedslæser -software, NZBS eller Usenet -søgemaskiner er nødvendige. Opsætning er øjeblikkelig (ingen konfiguration nødvendig) og easyNews kan være adgang fra alle dine enheder, inklusive mobil.

Bedste NZB -websteder

Rang NZB -sted Interface Gratis Pris VIP API
Web 50 GB $ 7.50 UNL.
2 Newznab 5 nzbs £ 7- £ 15 5K-20K
3 Brugerdefinerede $ 12 UNL
4 Usenetcrawler Newznab 5K API $ 10 50k
5 Brugerdefinerede 50 API $ 20 5k

Anmeldelser af de bedste NZB -websteder

1. EasyNews har de bedste Usenet -søgeresultater og inkluderer Usenet -adgang.

EasyNews

EasyNews (EasyNews.com) har alt hvad du har brug for for komplet Usenet -adgang uden behov for NZBS eller software. Denne webbaserede Usenet-service inkluderer ubegrænset adgang med høj hastighed Usenet med de bedste filopbevaringshastigheder og den største tilgængelige database. En søgningsgrænseflade er bygget i, der giver bedre resultater end noget NZB -sted eller Usenet -søgemaskine.

EasyNews kan fås fra enhver mobil eller desktop webbrowser. Standard søgemaskinen er så enkel som at køre en Google -søgning. En avanceret søgemaskine er også tilgængelig til fuldt tilpasselig søgning. Søgeresultater fra begge søgemuligheder inkluderer forhåndsvisninger af miniaturebilleder, filoplysninger og muligheder for enten.

2. NZBPlanet tilbyder direkte og API -adgang til 1.3 millioner NZBS

Nzbplanet

Nzbplanet (nzbplanet.net) har næsten 107.000 medlemmer, hvilket er et vidnesbyrd om kvaliteten af ​​stedet og samfundet omkring det. Medlemmer har adgang til 1.3 millioner NZBS på tværs af 2.500 dage med binær tilbageholdelse. Funktioner inkluderer vagtlister og en kalenderside, der sporer kommende udgivelser. Du kan tilmelde dig en gratis konto, der giver dig annonce-understøttet adgang til webstedet og op til 5 NZB-downloads om dagen. Vi anbefaler at opgradere til VIP til en donation på £ 6 om året eller £ 50 for livet. Dette fjerner grænserne og giver dig 5K til 20K API -hits.

3. Nzbgeek -medlemmer får API -nøgle til Sonarr, Sickbeard, Sabnzbd, Couchpotato osv

Nzbgeek

Nzbgeek (Nzbgeek.info) har et meget venligt samfund af brugere og skiller sig ud som et sted at hænge ud og få mest muligt ud af Usenet. Hjemmesiden er i øjeblikket åben for nye medlemmer. Du kan tilmelde dig en gratis konto for at blive bekendt med webstedet. Vi anbefaler at opgradere til meget vigtig nørd (VIG), så snart du er klar. Vig -status koster $ 12 om året og er værd at donationen. Ikke kun får du adgang til VIG -fora, men du har også ubegrænset API -adgang inden for dine foretrukne Usenet -værktøjer.

4. Usenet Crawler blev fuldt opdateret i 2017 for en hurtig, pålidelig Usenet -oplevelse.

Usenet Crawler

Usenet Crawler (usenet-crawler.com) har haft sine op- og nedture med hensyn til pålidelighed. Vi er glade for at dele, at hostingmiljøet var fuldt opdateret i sommeren 2017. Webstedet bruger ikke længere virtuelle servere. I juni blev det annonceret, at webstedet kørte glat og havde nok ekstra ressourcer til at tredoble brugerbasen. Det skulle give Usenet Crawler -medlemmer et dejligt løft, da webstedet klarer sig meget godt. Gratis brugere får 5K API-opkald og 1K NZB-downloads om dagen med kun et par ikke-påtrængende annoncer. Vi anbefaler at opgradere til BFF (VIP) status, der giver dig 50K API -opkald og 5K NZB -downloads om dagen. Det er fem gange mængden af ​​almindelige brugere. De beder om en $ 20 -donation til at opgradere, men du kan vælge et beløb mellem $ 10 og $ 50. Fordelene ved BFF -kontoen er de samme uanset hvor meget du vælger at donere. Usenet Crawler holder alle udgivelser og holder trit med opbevaring af de øverste Usenet -udbydere, hvilket er godt over 8 års binære filer.

5. Dognzb er dyrere til $ 20 om året, men kvaliteten af ​​webstedet gør det til et øverste valg.

Dognzb

Dognzb (Dognzb.cr) blev et af de bedst kendte NZB -websteder efter Newzbin og Nzbmatrix dage. Webstedet er stadig meget populært, men mistede nogle fans, da de besluttede ikke at ære Lifetime -tegn for medlemmer, der tidligere har betalt med forventning om livslang VIP -adgang. Webstedet lukker også for nye brugere til tider, men vi har bemærket flere åbne registreringsperioder. Når du registrerer en konto hos DognzB, giver det dig adgang til webstedet og op til 50 API -opkald om dagen. Du bliver nødt til at opgradere til VIP for at fortsætte med at bruge tjenesten. VIP -medlemmer får 5K API -opkald om dagen og andre premium -funktioner for $ 20 om året, $ 50 i tre år eller $ 75 i fem år. Du betaler også en ekstra $ 10 til tredjeparts betalingsprocessor, som også inkluderer omkostningerne ved en T-shirt.

6. Gingadddy skiller sig ud som et af de eneste NZB -websteder, der tilbyder VIP -medlemmer ubegrænset API -opkald

Gingaddy

Gingaddy (Gingaddy.com) giver brugeren adgang til over 900K NZBS plus yderligere 160k VIP NZBS. Gratis konti er meget begrænsede, men for $ 15 til $ 17 om året kan du få VIP -adgang. Den nøjagtige pris afhænger af, om du betaler med CRED -kort ($ 15), Bitcoin ($ 16) eller PayPal ($ 17). Medlemmer med VIP -status kan bruge API -tasten i Sickbeard, Couchpotato og Sonarr. Støtte til sofa kartoffel kommer snart. Som du kunne forvente, har betalte brugere også adgang til et VIP-forum og annoncefrit brug af webstedet. Tilmeld dig en gratis konto for at lære mere om Gingadaddy.

Den anden mulighed er at bruge en Usenet -søgemaskine. Som navnet antyder, er disse mere som Google, men de søger specifikt nyhedsgrupper. De indekserer konstant Usenet -grupper for det nyeste indhold. Alle nedenstående websteder er åbne for nye brugere uden registrering og gratis at bruge.

Bedste gratis Usenet -søgemaskiner

Rang NZB -sted Tilbageholdelse Nyhedsgrupper SSL
1 1.100 dage 3.000
2 1.200 dage 2.000
3 700 dage 888
4 2.900 dage 2.000
5 750 dage 1.158

Anmeldelser af de bedste gratis Usenet -søgemaskiner

1. Binsearch giver avancerede søgefunktioner og hurtige resultater. Du kan gennemse specifikke nyhedsgrupper.

Binsearch

Binsearch (binsearch.info) er vores foretrukne Usenet -søgemaskine og det websted, vi har henvendt til først gennem årene. Den eneste begrænsning er den maksimale alder på posten. Binsearch giver dig mulighed for at søge 1.100 dage med binær tilbageholdelse. Hvis det indhold, du søger, blev sendt i de sidste tre år, er du alle indstillet. Hvis ikke, kan du tjekke nogle premium -muligheder. Besøg binsearch -webstedet og indtast en forespørgsel for en simpel søgning. Du kan også klikke på det avancerede søgningslink for at indstille en alder af post, sorteringsordre, filstørrelse og endda en bestemt nyhedsgruppe. Du kan også bruge webstedet til manuelt at gennemse hundreder af nyhedsgrupper.

2. NZBFRISTS Lad os søge 1.200+ dage med tilbageholdelse på tværs af 2.000+ nyhedsgrupper.

NZBFRISTS

NzBfriends (NZBFRISTS.com) giver dig adgang til yderligere 100 dages tilbageholdelse over binsearch. Du kan søge over 1.200 dage med binær tilbageholdelse på tværs af 2.000+ nyhedsgrupper ved hjælp af webstedet. NZBFRISTS har indekseret over 5 PB data, der giver dig adgang til 7.5 millioner NZB -filer. Du kan oprette forbindelse til webstedet ved hjælp af SSL, men vi anbefaler altid en VPN For at beskytte dit online privatliv. NZBFRISTS -hjemmesiden er godt designet. Vælg straks mellem en liste over populære nøgleord og visning for nylig uploadede indlæg. Du kan også se de 20 mest populære nyhedsgrupper og gennemse dem.

3. Nzbindex er en hollandsk søgemaskine med adgang til 700 dage med binær tilbageholdelse.

Nzbindex

Nzbindex (Nzbindex.nl) er en hollandsk søgemaskine med sloganet “vi indeks, du søger”, og det er præcis, hvad webstedet er designet til at opnå. Opbevaring er lidt lavere end de andre steder på vores liste. Du kan søge op til 700 dage med binær tilbageholdelse over næsten 900 grupper. Webstedet har indekseret over 28 PB data. Dette giver brugerne adgang til 690 millioner filer i 91 millioner samlinger. Opbevaring er højere, når du gennemser nogle individuelle nyhedsgrupper. Vi så flere grupper med over 1.700 dages indlæg.

Sammen med gratis Usenet -søgemaskiner er der et par premium -muligheder, der giver dig adgang til mere tilbageholdelse. Der er andre fordele ved at bruge nogen af ​​de nyhedslæsere, der er anført nedenfor. Du kan søge efter indhold, forhåndsvisning og download fra klienten. I tilfælde af EasyNews kan du gøre alle tre uden at forlade din webbrowser.

Bedste premium Usenet -søgemaskiner

Rang Klient Tilbageholdelse Reparation Pakker ud
1 4.400 dage
2 4.400 dage
3 4.400 dage

Anmeldelser af de bedste premium Usenet -søgemaskiner

1. Newshosting -klienten lad os søge, forhåndsvise og downloade alt fra et sted.

Newshosting -søgning

Newshosting (Newshosting.com) er den øverste rangerede Usenet -udbyder på vores side. En stor del af grunden er deres populære nyhedslæser. Newshosting Usenet Browser giver dig fuld adgang til nyhedsgrupper. Dette inkluderer muligheden for at søge efter indhold, forhåndsvisning og download. Alt inden for softwaregrænsefladen. Den indbyggede søgemaskine hjælper dig med at finde det bedste, som Usenet har at tilbyde. Det vil også automatisk reparere og udtrække dine downloads. Nyd alle disse fordele sammen med Unlimited Usenet og VPN -adgang fra kun $ 8.33 om måneden.

2. EasyNews har en webgrænseflade. Find, preview og download nyhedsgruppeindhold i din webbrowser.

EasyNews -søgning

EasyNews (EasyNews.com) er unik i Usenet-branchen, da de er den eneste udbyder, der tilbyder en fuldt udstyret webgrænseflade. Det inkluderer alle de funktioner, du finder i de fleste nyhedslæsere. Dette inkluderer muligheden for at søge efter indhold, forhåndsvisning og download fra dine foretrukne nyhedsgrupper. Du kan lade EasyNews gøre alt det arbejde for dig. Dette er især godt for dem, der er nye for Usenet. EasyNews -planer inkluderer en bestemt mængde brug, der spænder fra 20 GB op til 150 GB downloads via webgrænsefladen hver måned.

3. Tweaknews-medlemmer har adgang til Usenetwire med indbygget Usenet-søgemaskine.

Tweaknews søgning

Tweaknews (Tweaknews.EU) er en hollandsk Usenet-udbyder, der tilbyder en fuld pakke Usenet og Zero-Log VPN-service fra kun € 7.50 om måneden. En af de bedste funktioner kaldes Usenetwire og er en brugerdefineret nyhedslæser for TweakNews -brugere. Det ligner brugen af ​​Newshosting -klienten. Softwaren forbinder dig til servere i Holland for at downloade fra Usenet. De uden for Europa ser måske lidt langsomt, men tjenesten tilbyder meget høj færdiggørelse. Søg, forhåndsvisning og download dit foretrukne Usenet -indhold.

Ønsker flere muligheder? Her er en komplet liste over NZB -websteder sorteret efter Alexa Ranking.

NZB -sted Alexa Interface Tilmeld Gratis VIP API
Nzbplanet 22.000 Newznab Åben 5 nzbs 5K-20K
Nzbgeek 28.000 Newznab Invitere UNL
Dognzb 33.000 Brugerdefinerede Åben 50 API 5k
NZB.su 35.000 Newznab Invitere 5 nzbs 5k
Usenet Crawler 41.000 Newznab Invitere 5K API 50k
NZBGRABIT 53.000 Vbulletin Åben 10 nzbs ingen
Oznzb 75.000 Newznab Lukket 5 nzbs 100-10k
NZB.er 98.000 Nzedb Åben 5 nzbs 1k
Drunkenslug 118.000 Nzedb Åben 5 nzbs 1K-4K
omg 128.000 Brugerdefinerede Åben UNL
Gingaddy 134.000 Brugerdefinerede Åben 3 nzbs UNL
Fst 156.000 Vbulletin Åben
Newztown 157.000 Newznab Åben 10 nzbs 200-10k
Pfmonkey 200.000 Newznab Invitere
Nzbmovieseker 201.000 Brugerdefinerede Åben 3 nzbs ingen
NZB Finder 205.000 Nzedb Åben 5 nzbs 5k-unl
Althub 229.000 Newznab Invitere 5K API UNL
Bikuben 272.000 Vbulletin Åben 1 NZB
Nzbcat 282.000 Nzedb Invitere 100 API 5k
NZBPORN 286.000 Brugerdefinerede Åben
Newz Complex 298.000 Newznab Invitere 15 nzbs 1k
6Box.Mig 315.000 Newznab Lukket
Nzbindex.i 440.000 Newznab Åben 5 nzbs 300-500
NZBNDX 531.000 Newznab Åben 10 nzbs 5k
Abnzb 580.000 Newznab Åben 50 nzbs 1k-2k
Nzbtv.net 751.000 Newznab Lukket 10 nzbs
Miatrix 756.000 Newznab Åben 2 NZBS 400-2K
SimplyNZB 858.000 Nzedb Invitere 5 nzbs 5k
NZB-Tortuga 868.000 Newznab Åben 7 dage 6k-25k
Lulunzb 885.000 Nzedb Invitere
Nzbnoob 892.000 Newznab Åben 5 nzbs 2k-5k
News69 1.163.000 Newznab Åben 40 NZBS 1k
Anonnzbs 1.183.000 Newznab Åben 3 nzbs UNL
Redusenet 1.242.000 Brugerdefinerede Åben UNL NZBS ingen
Tabula Rosa 1.359.000 Nntmux Åben 10 nzbs 2k-5k
NZB-RSS 2.628.000 Brugerdefinerede Åben
Town Indexer 2.646.000 Nzedb Invitere
A1nzb 2.709.000 Newznab Åben 3 nzbs UNL
NZBSTODAY 2.825.000 Nzedb Invitere
Hovedtelefoner VIP 3.358.000 Nzedb Åben
NZBNation 3.795.000 Brugerdefinerede Åben 15 nzbs
Newznzb 5.844.000 Brugerdefinerede
NZB7 12.848.000 Nzedb

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste Usenet -udbyder. Sammen med nogle gode Usenet -klienter og søgemuligheder.

Usenet NZB -søgemaskiner

Velkommen til tutorial om Usenet NZB -søgemaskiner. Disse søgemaskiner giver dig mulighed for at søge og generere NZB -filer fra søgeresultaterne.

Import af NZB -filer til din nyhedslæser er den mest almindelige downloadmetode i dag, selvom download uden NZB -filer også er mulig ved at downloade overskrifter (den traditionelle downloadmetode).

Mere information om NZB -filer og de forskellige metoder til at erhverve dem er beskrevet i vores tutorial: Hvad er NZB -filer?

Nogle populære Usenet NZB -søgemaskiner:

Tip! Du har brug for en Premium Usenet -udbyder for at downloade fra Usenet. Vi anbefaler Newshosting, som har den længste tilbageholdelse tilgængelig overalt, der giver de hurtigste og mest komplette downloads. Du kan få en eksklusiv binaries4all 58% levetid rabat her.

Copyright © Binaries4All Usenet Tutorials 2002-2023 [Alle rettigheder forbeholdt]
Følg binaries4all på Twitter

Bedste NZB -websteder 2023

Her er Vores liste over de mest populære og bedste NZB -steder i 2023. Bemærk: Du har brug for en Usenet -tjenesteudbyder for at downloade NZB -filer fra disse websteder. Vi anbefaler, at du gennemgår vores bedste Usenet -tjenesteudbydere af 2023 Liste for at finde de bedste tjenester til de bedste priser, der i øjeblikket er tilgængelige.

Påmindelse: Ud over et abonnement på en NZB -indekser har du brug for et Usenet -tjenesteudbyder -abonnement og en Usenet NewsReader. Hver af disse involverer generelt et abonnementsgebyr og skal konfigureres med hinanden.

Redaktørens tip: EasyNews er vores top valg til alt-i-en Usenet-adgang. Dette er en hurtig, hæderlig service, der inkluderer alt, hvad der er nødvendigt for at komme i gang med Usenet:

 • Ubegrænset Usenet Access
 • Retention af højeste kvalitet (og voksende)
 • Indbygget søgningsgrænseflade med hurtige, nøjagtige resultater og forhåndsvisninger
 • Søg Usenet uden NZBS
 • Ingen software nødvendigt

EasyNews -søgeresultater kan være bedre end dagens NZB -indeksere.

Top 5 åbne NZB -steder

Bemærk også, at vi skelner mellem NZB -websteder og Usenet -søgemaskiner. NZB -steder indeholder NZB -filer, der til en vis grad er kurateret af mennesker. Usenet -søgemaskiner har imidlertid lidt eller ingen filtre og er pr. Definition søgemaskiner. NZB -websteder vil typisk give dig bedre resultater.

Top 5 åbne NZB -steder i detaljer

Første plads – EasyNews

Fordele
 • ✔ Bedste Usenet -søgningsgrænseflade
 • ✔ Bedste Usenet -søgeresultater
 • ✔ File -forhåndsvisninger
 • ✔ Let at bruge
 • ✔ usenet adgang inkluderet
Ulemper
 • ✖ bitcoin ikke tilgængelig

EasyNews fortsætter med at hæve baren til Usenet-samfundet ved at kombinere højhastigheds Usenet-adgang med en webbaseret, mobil klar nyhedslæsergrænseflade. Undgå den besværlige proces med opsætning, tilmelding og konfiguration af Usenet -service, NewsReader -software og et NZB -indeks separat. Åbn bare din foretrukne webbrowser for EasyNews, og du er klar.

Nyhedslæserens webgrænseflade er godt designet og intuitivt. Tilslut din søgning, vælg en filtype fra en dropdown -menu, og tryk derefter på Enter. Alle resultater vises rent på en enkelt side med uendelig rulle. Hvert resultat inkluderer en forhåndsvisning af filen og detaljer som nyhedsgruppe, postdato og filstørrelse.

For at være klar kan du bruge din nuværende nyhedslæser og NZB -indeks med Eynews, hvis det er din stil. Indtast nyheder.EasyNews.com til Usenet -serveradressen i din nyhedslæser for ubegrænsede downloads, hurtige hastigheder og adgang til det største Usenet -arkiv med de bedste binære og tekstopbevaringshastigheder for enhver Usenet -udbyder.

Andenplads – Nzbfinder

NZBFinder Review

Fordele
 • ✔ Indhold af høj kvalitet
 • ✔ Gratis 5 NZBS & 25 API -opkald
Ulemper
 • ✖ Enkel grænseflade

NZBFinder indekserer lyd i høj kvalitet, videogrupper, SD-udgivelse, bøger og andre diverse filer.

De er et samfundsbaseret NZB -forum, der har både gratis søgning og premium -konti.

Tredjeplads – Usenetcrawler

Usenet Crawler Review

Fordele
 • ✔ High NZBS og API’er til gratis konto
 • ✔ mulighed for adgang til livstid
Ulemper
 • ✖ Aktuelle webhostingproblemer

Usenet Crawler tilbyder en af ​​de bedste mængder af NZB -greb og API -hits for gratis brugere blandt andre NZB -websteder.

De har også en levetidsplan, der følger med endnu flere funktioner.

Fjerde plads – Nzbgeek

NZBGEEK REVIEW

Fordele
 • ✔ Ubegrænset API og NZBS til betalte brugere
 • ✔ Tillid og sikret platform
Ulemper
 • ✖ Ikke for tunge downloadere og ingen tilbageholdelse nævnt

NZBGEEK er en samfundsbaseret indekser, der er åben for registrering og drives af en nyznab-grænseflade.

Femte plads – Nzbgrabit

NZBGRABIT REVIEW

Fordele
 • ✔ Op til 3000 dages tilbageholdelse
 • ✔ Op til 200 nzbs om dagen
Ulemper
 • ✖ Ingen gratis NZBS

NZBGRABIT er et åbent NZB- og ZIP -downloaderindekseringssted.

Hjemmesiden automatiseres ikke, og filerne uploades af dets medlemmer.

Vi foreslår bogmærkning af denne side eller tilmeld dig vores mailingliste, da denne side opdateres månedligt.

Top 5 inviterer NZB -websteder

Top 5 inviterer NZB -websteder i detaljer

Førsteplads – DrunkensLug

DrunkensLug Review

Fordele
 • ✔ Op til 2000 API’er og NZBS for at betale brugere
 • ✔ 3000+ dage med binær
Ulemper
 • ✖ Ingen IRC Avaialble

DrunkensLug er en populær NZB -indekser, der blev etableret i 2013.

De har høj tilbageholdelse til binær, og deres API’er og NZB’er appellerer begge på sine regelmæssige og hyppige downloadere.

Andenplads – Dognzb

DognzB Review

Fordele
 • ✔ Masser af funktioner
 • ✔ God oppetid og kvalitetsindhold
Ulemper
 • ✖ Ingen åben registrering

Dognzb har været et top NZB -sted i flere år på grund af deres brugerdefinerede, lette interface med meget indhold af god kvalitet.

Tredjeplads – Nzbplanet

NZBPlanet Review

Fordele
 • ✔ API -integrationer
 • ✔ Stort samfund af medlemmer
Ulemper
 • ✖ Ingen API’er til gratis konto

Nzbplanet er markeret som et populært NZB-sted for sine premium-funktioner som indbygget kalender og kommende udgivelser.

Dette Newznab-baserede websted har et stort samfund af medlemmer, der trækker af god kvalitet i sit NZB-forum.

Fjerde plads – omgwtfnzbs

OMGWTFNZBS REVIEW

Fordele
 • ✔ Visuelt tiltalende
 • ✔ Aktivt forum
Ulemper
 • ✖ Ingen åben registrering

OMGWTFNZBS er et veludviklet NZB-sted, der har været online i flere år.

De er et websted kun, der indekserer NZB-filer og har en forumfunktion.

Femte plads – NZBCAT

NZBCAT REVIEW

Fordele
 • ✔ API -integrationer
 • ✔ Populært indhold tilgængeligt
Ulemper
 • ✖ Lav tilbageholdelsesgrad

NZBCAT er et inviteret NZB-sted, der har en mere end en million filer indekseret på deres hjemmeside.

Gratis kontemedlemmer får 5 NZB -fat om dagen og 100 API -opkald.

Vi foreslår bogmærkning af denne side eller tilmeld dig vores mailingliste, da denne side opdateres månedligt.

Alle NZB -websteder sorteret efter popularitet

Denne liste opdateres månedligt! Bogmærke denne side eller tilmelding til vores e -mail -liste.

Uptiddiagrammer

Navn Status Responstid Sidste 24 timer Sidste uge Sidste måned
Nzbfinder Online 1000 ms 98% 98% 98%
Usenetcrawler Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbgeek Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBGRABIT Online 1000 ms 98% 98% 98%
Drunkenslug Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZB.su Online 1000 ms 98% 98% 98%
Dognzb Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbplanet Online 1000 ms 98% 98% 98%
FilesharingTalk Online 1000 ms 98% 98% 98%
Gingaddy Online 1000 ms 98% 98% 98%
Oznzb Online 1000 ms 98% 98% 98%
Newz69 Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBNDX Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbcat Online 1000 ms 98% 98% 98%
Abnzb Online 1000 ms 98% 98% 98%
Tabula Rasa Online 1000 ms 98% 98% 98%
Althub Online 1000 ms 98% 98% 98%
Newzfinders Online 1000 ms 98% 98% 98%
Miatrix Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBXS Online 1000 ms 98% 98% 98%
Scenenzbs Online 1000 ms 98% 98% 98%
Sky of Usenet Online 1000 ms 98% 98% 98%
Usenethd Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBNEWZFRANCE Online 1000 ms 98% 98% 98%
House of Usenet Online 1000 ms 98% 98% 98%
Easy-leech Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBCAVE Online 1000 ms 98% 98% 98%
BD25 Online 1000 ms 98% 98% 98%
Hovedtelefoner VIP Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbscout Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbhunter Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbserver Online 1000 ms 98% 98% 98%
Pourcesoir Online 1000 ms 98% 98% 98%
Ninjacentral Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBWOLF Online 1000 ms 98% 98% 98%
Brødre til Usenet Online 1000 ms 98% 98% 98%
Findnzb Online 1000 ms 98% 98% 98%
NZBForyou Online 1000 ms 98% 98% 98%
Nzbnoob Online 1000 ms 98% 98% 98%
Thehive Online 1000 ms 98% 98% 98%
Binnewz Online 1000 ms 98% 98% 98%
Bedste udbydere

5 stjerner
Besøg Newshosting

4.5 stjerner
Besøg Eweka
3,5 stjerner
Besøg Tweaknews

Bedste Usenet -tjenester


5 stjerner


4.5 stjerner


4 stjerner


3,5 stjerner

hurtige links
 • ➤ usenet anmeldelser
 • Sammenligning af Usenet -udbydere
 • ➤ usenet gratis
 • ➤ usenet -kuponer
 • ➤ Bedste Usenet Newsgroup -læsere
 • ➤ Nyheder
 • ➤ Diverse anmeldelser
 • ➤ Sitemap
sider
 • ➤ Bedste NZB -websteder
 • ➤ Bedste Usenet -søgemaskiner
 • ➤ usenet hvordan
 • ➤ Privatlivspolitik
 • ➤ Link til os
 • ➤ Videregivelse
 • ➤ Om
 • ➤ Gyldig HTML