Bedste lande til torrenting

De sikreste og farligste lande til torrenting

På trods af dette er der nogle positive ting for dem, der ønsker at bruge en Hollands server til torrenting. Landet har stadig relativt slappe love omkring brugen af ​​ophavsretligt beskyttede materialer. Selvom dette er teknisk ulovligt, er det sjældent for regeringen at håndhæve disse regler. For nylig har grupper dog blokeret adgang til websteder som Pirate Bay.

De sikreste lande til at downloade torrents (rangeret bedst til værst)

Bedste lande fra torrenting (sikreste)

Filesharing -netværk (som BitTorrent) er populære over hele verden, men der er ingen samlet regel om, hvordan torrent -websteder (eller torrent -brugere) skal reguleres.

Dette gælder især, når det kommer til det grå område med deling af kopibeskyttede materialer. Lover er forskellige i hvert land. Nogle lande forbyder torrenting helt (selv fra juridiske kilder), mens andre (Schweiz, Spanien) tillader download af ophavsretligt beskyttede materialer til ‘personlig brug.’

I denne artikel dækker vi:

 • Oversigt over den juridiske status for torrenting
 • Sådan bruges oplysningerne i denne vejledning (Skift din IP-adresseplacering måske?)
 • BitTorrent -politikker efter land
  • Det bedste
   • Schweiz
   • Spanien
   • Polen
   • Resten
    • Holland
    • Mexico
    • Canada
    • Australien
    • UK
    • Forenede Stater

    Ansvarsfraskrivelse: Ansvarsfraskrivelse: Hverken forfatteren af ​​denne artikel eller ejere af Best-Bittorrent-VPN.com støtter download af ophavsretligt beskyttet materiale i enhver jurisdiktion, hvad enten det er lovligt eller ej. Denne artikel leveres kun til informationsformål. BitTorrent er lovlig, piratkopiering er ikke. Brug venligst ansvarligt. Vi er ikke juridiske eksperter, og vi hævder heller ikke at være. Denne artikel er udtalelse og repræsenterer vores nuværende forståelse af lovgivningen om fildeling i visse lande. Vi kan fortolke det juridiske klima i et andet land end de nøjagtige vedtægter (eller en dommer) måske. Gør din egen research. Download kun lovlige torrents. Og få dig selv en VPN. Det er kun $ 40 pr. År.

    Torrent Legality: En oversigt

    Først og fremmest, lad os være klar: BitTorrent er kun fildelingsprotokol. Det er ikke et piratkopieringsværktøj, ligesom en webbrowser ikke er et piratkopieringsværktøj. BitTorrent -protokollen er lovlig i de fleste lande over hele verden, og det samme er torrent -downloads fra juridiske kilder.

    Lover ændrer sig dramatisk, over hele verden, forsøger at holde balance mellem forankret virksomhedsinteresser (som indhold/medieprodukter) og derefter konstant udvikling af fildeling af fildeling.

    Nogle lande (som De Forenede Stater) kæmper for at opdatere gamle love designet i årtier gamle sorter af krænkelse af ophavsretten, som nu (desværre) er forkert anvendt til fildeling uden kriminel eller fortjeneste.

    Andre lande, hvor Internettet stadig er nyt, havde få eller ingen lov om intellektuel ejendom på plads og gør nu fremskridt mod at definere dem.

    Stadig andre nationer (især Schweiz) og at tage en meget progressiv holdning, at download af filer til ‘personlig brug’ skal være helt lovlig. Med andre ord, hvis du ikke drager fordel af en anden personlige skabelse, er det lovligt.

    Sådan bruges disse oplysninger

    Hvis du er beliggende i et land, der ikke er særlig torrentvenligt, kan du stadig praktisk downloade torrents fra torrent-venlige lande takket være de geo-switching-kapaciteter i virtuelle private netværk. Hvis du ikke er bekendt med VPN -teknologi, er her en hurtig introduktion til, hvordan VPNs arbejde og hvorfor du måske vil have et.

    Forhåbentlig downloader du kun Juridiske torrentfiler (Der er 10’er af tusinder af dem). Selv hvis du kun downloader 100% lovlige torrents, forstyrrer lande som Det Forenede Kongerige og USA stadig din evne til at torrent lovligt, det samme som andre, der downloader ophavsretligt beskyttet materiale.

    I u.S. Mange større ISP’s gashåndtag alle torrenttrafik på deres netværk, uanset indholdets type eller lovlighed.

    I u.K. Mange af de øverste torrent -steder er blokeret, selvom de er vært for mange juridiske torrent -filer.

    Ved at bruge en VPN-service med servere beliggende i et ‘torrent-venligt’ land, kan du:

    • Undgå overvågning af din internetudbyder og andre 3. parter
    • Få den fulde fordel af din båndbredde i stedet for at blive kastet til meget langsommere downloadhastigheder.
    • Download filer fra en server i et land, hvor fildeling ikke overvåges.
    • Krypter alle overførte data, så din internetudbyder kan ikke se websteder, du besøger eller filer, du downloader.
    • Fjern blokeret geo-blokerede eller firewalled-steder, inklusive torrent-steder.
    • Tjek vores Top VPN’er til torrents Anbefalinger.

    Det er vigtigt at bemærke, at selvom du downloader ophavsretligt beskyttet materiale via en VPN -server i et land, hvor det er lovligt, kan du stadig gøre det fra et land, hvor det stadig er ulovligt. Støtt venligst indholdsskabere og download kun lovlige torrents!

    Safeste lande til torrenting (det bedste)

    Der er de lande, hvor fildeling (endda ophavsretligt beskyttede filer) har den mest gunstige status. Internetudbydere i disse lande blokerer ikke eller gashåndteringssteder.

    Schweiz

    Schweiz er langt det sikreste land for torrents. I henhold til schweizisk lov, download af musik og film (endda ophavsretligt beskyttede værker) ‘til personlig brug ‘ ser ud til at være helt lovlig.

    ‘Personlig brug’ er lidt af en generel definition, men generelt, hvis du ikke forsøger at drage fordel af downloadet eller distribuere den til et stort antal mennesker, er det sandsynligvis ok.

    Men schweizerne vil tage din online frihed yderligere ..
    Overvågning af peer-to-peer-downloads af en tredjepart er faktisk ulovlig!

    I henhold til denne artikel om Torrent Freak betragtes IP -adresser som personlige oplysninger (din IP -adresse er de eneste personligt identificerende oplysninger, der er tilgængelige i en torrent -sværm). Da indsamling af personlige oplysninger uden samtykke er ulovligt i henhold til schweizisk lov, begår tredjepartsovervågningsbureauer faktisk en forbrydelse, hvis de gør det. Dette dræber effektivt den ‘forretningsstrategi’, der bruges af et antal ‘copyright trold’.

    Selvom der er nye love, der er under overvejelse, der vil hjælpe retshaverere med at fjerne ophavsretligt beskyttet materiale fra webservere, vil den schweiziske beskyttede personlige frihed til at downloade filer til personlig brug sandsynligvis forblive lovlig i en overskuelig fremtid.

    Spanien

    Spanien er næsten lige så sikker som Schweiz, når det kommer til at downloade torrents til personlig brug. I en række sager i 2006 afgav en spansk dommer, at download af ophavsretligt beskyttede filer til ‘personlig brug’, så længe der ikke er nogen hensigt om at tjene penge.

    Der er også lignende beskyttelse af personlige oplysninger. Personlige data, der er knyttet til en IP -adresse, kan kun afsløres i løbet af en kriminel efterforskning. Fildeling betragtes som en civil sag. Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at næsten en tredjedel af spaniere bruger fildelingswebsteder. Dobbelt det europæiske gennemsnit. (Kilde: Wikipedia)

    Der er en række VPN -tjenester med servere i Spanien. Ipvanish er en af ​​vores favoritter, Tak til deres Zero-logs-politik og utroligt hurtige hastigheder.

    Polen

    Download af ophavsretligt beskyttede værker til ‘personlig’ brug er et gråt juridisk område i Polen. Lad os være tydelige, der er ingen skriftlig lov, der skaber en “personlig brug” fritagelse. Der er dog flere juridiske udtalelser, der ser ud til at legalisere download til privat brug.

    I midten (torrents tolererede eller ignoreres)

    Generelt set er dette lande uden klar politik eller ingen håndhævelsesmekanisme for P2P -downloadere.

    Mexico

    Tilsynsmyndigheder og lovgivere i Mexico har for det meste ignoreret stigningen i fildeling. Fra 2019 er der ingen love, der specifikt forbyder det. Torrents i Mexico er ikke blokeret af de fleste internetudbydere eller overvåget i nogen officiel kapacitet.

    Holland

    Holland plejede at være et af de mest torrent-venlige lande, og at downloade til personlig brug var eksplicit lovligt (du kunne bare ikke uploade). I 2017 ændrede alt det sig, men Holland har stadig et relativt gratis internet og minimal håndhævelse af P2P -downloads.

    To hollandske internetudbydere (Ziggo og XS4ALL) blev beordret til at begynde at blokere Pirate Bay (som ironisk nok startede som et hollandsk websted). https: // therextweb.com/insider/2017/09/22/pirate-bay-blokeret-Netherlands-Dutch

    Meget af Østeuropa

    Lande som Slovakiet, Grækenland og Rumænien ignorerer stort set filharing. En undtagelse er Rusland, der har tvunget internetudbydere til at blokere adskillige torrent -steder.

    Resten: mindre sikker for torrents

    Hovedparten af ​​landene falder ind i denne kategori, men ikke alle er skabt lige. Nogle (som U.S. og Canada) håndhæver sjældent kriminelt overtrædelse af fildeling kriminelt. Andre lande er gået til Torrent Site Bans (Indien) og/eller overdreven håndhævelse.

    Australien

    Australien har desværre fulgt USAs eksempel og tilladt torrent trold at køre voldsomt. ISP’s i Australien bevarer brugs- og forbindelseslogfiler i op til 2 år. Regeringen håndhæver ikke direkte overtrædelser af torrent, men har i stedet tilladt torrent trold.

    Canada

    Canada Overvågede deres ophavsretlige lov med loven om modernisering af ophavsretten. En af de mest relevante ændringer for BitTorrent-brugere var begyndelsen på et ‘meddelelse og meddelelse’ -regime, som kræver canadiske internetudbyder. Kritikere siger, at dette åbner døren for trold og afpresningsbreve.

    Det Forenede Kongerige

    England og Storbritannien har været på den hårde kant af P2P -håndhævelse fra starten. De fleste britiske internetudbydere og mobile luftfartsselskaber har implementeret blokader af torrent -websteder på et eller andet tidspunkt. Mange VPN -tjenester tillader ikke engang torrents på deres britiske servere.

    UK BitTorrent-entusiaster ofte til VPN-brug for at omgå torrent-blokader og 3.-partisk overvågning af downloads.

    Forenede Stater

    U.S. er en interessant casestudie. Der var meget lidt direkte håndhævelse af overtrædelser af torrent fra USA-baserede internetudbydere, bortset fra throttling torrent-downloads.

    I stedet håndteres mest overvågningsaktivitet og håndhævelsesaktivitet af højrehaver (eller virksomheder, der blot hævder at have rettighederne). Dette betyder uen.S. var (og stort set stadig er) en sikker havn for copyright trold). Heldigvis vekker nogle jurisdiktioner op efter Prenda -lovskandalen og gør det meget sværere for dårlige skuespillere at udpresse downloadere.

    Konklusion

    Digital fildeling er eksploderet med verdensomspændende, da bredbåndshastigheder er blevet globalt tilgængelige. Væksten af ​​peer-to-peer-teknologier som BitTorrent har forstyrret traditionelle mediedistributionsstrategier, og BitTorrent-brugere har været udsat.

    Flere lande tager dog et standpunkt og siger, at download af indhold til personlig brug ikke er en forbrydelse.

    Vi tror på netneutralitet og internetbrugere skal være fri til at træffe deres egne valg. Valg af den rigtige VPN -udbydergange undervejs mod at beskytte din ret til privatliv, sikkerhed og valg online.

    En VPN, der ikke forhindrer logfiler, kan kryptere alle data, du overfører, og forhindrer 3. parter som din internetudbyder i at overvåge de websteder, du besøger, og filer, du downloader. Du kan også forhindre thottling, beskytte din identitet og sikkert bruge wifi -hotspots overalt i verden.

    Hvis du tror, ​​du vil have en VPN, men du ikke er sikker på, hvor du skal starte, Vi anbefaler privat internetadgang.

    Privat internetadgang En af de mest overkommelige VPN -udbydere i verden med deres øverste VPN -plan prissat til kun $ 3.33/måned (med 1 års abonnement). De holder ingen VPN-logfiler, har ‘uknuselige’ 256-bit kryptering, servere i 11 lande og tager deres brugers privatliv meget alvorligt. Tjek vores PIA -anmeldelse for at lære mere!

    Kategorier efter land

    David Barnes

    David startede torrenting, før det var cool. Han nyder vandreture, strategispil og spiser vandmelon året rundt. Han rocker stadig sin Napster T-shirt en gang om måneden.

    2 tanker om “De sikreste lande til at downloade torrents (rangeret bedst til værst)”

    Denne side giver meget forkerte oplysninger. Torrenting i Polen er ikke sikkert. Download er relativt sikker (på grund af ‘privat brug’ sag). Når du bruger torrents, er antagelsen i Polen: du deler, og det er ikke lovligt. Enhver form for upload er ulovlig. Det var måske sikkert for mange år tilbage. Nu flyttede folk til download. Svar

    Det samme gælder for Schweiz
    Du kan downloade hvad du vil, men torrenting betragtes som uploading og er ulovligt svar

    De sikreste og farligste lande til torrenting

    Liste over lande, der tillader torrenting

    Siden starten for årtier siden forbliver torrenting den mest populære måde for brugerne at uploade og downloade en række medier. Selvom fildeling i sig selv er lovlig, kan der opstå problemer, når det indhold, der deles, er ophavsretligt beskyttet.

    Love, sanktioner og faktisk håndhævelse af love vedrørende uautoriseret deling af ophavsretligt beskyttet indhold varierer meget efter land. Selvom praksis er tilladt nogle steder, betragtes det som en alvorlig overtrædelse i andre.

    Vi ser på lande, hvor torrenting enten er lovlig eller i det væsentlige lovlig, såvel som lande, hvor folk, der fanges torrenting, får heftige sanktioner.

    Indholdsfortegnelse at vise

    Hvilke lande tillader torrenting?

    Visse lande har eksplicitte love, der legaliserer praksis med at downloade beskyttet indhold. Denne praksis er relativt sjælden, da eksplicit tillader torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale er sandsynligvis i strid med internationale traktater, og mange økonomier er afhængige af begrebet intellektuel ejendom i en grad.

    Spanien

    Et eksempel er Spanien. I 2006 bestemte landets domstole, at det er lovligt at dele ophavsretligt beskyttet indhold online. Dog er det ikke at drage fordel af indholdet.

    Mexico

    Et mindre kendt torrent-venligt land er Mexico. Deling af ophavsretligt beskyttet materiale er lovligt i Mexico, fordi nationens love næsten har Intet på bøgerne om ophavsret. Selvom dens nabo, USA, er afhængig af intellektuelle ejendomsrettigheder til at trives, er Mexicos økonomi ikke baseret i medierne.

    Dette kan snart ændre sig, da nogle politikere begynder at stille spørgsmålstegn ved, om manglende ære for ophavsret kan være en krænkelse af internationale traktater.

    Schweiz

    Schweiz, det land, der er berømt for at forblive neutral i de fleste spørgsmål, har lov om ophavsret. Ligesom dets berygtede anonyme banksystem kræver schweizisk lov imidlertid, at al upload og downloadhistorie forbliver privat.

    Schweiziske domstole har erklæret, at torrenter er “beskyttet tale”, Så de er lovlige at downloade. Navnlig er software altid ulovligt at downloade via torrent. Ligesom i Spanien er det udtrykkeligt ulovligt at drage fordel af torrents.

    I henhold til en retsafgørelse i 2010 er det stadig ulovligt at uploade eller “frø” en ophavsretligt beskyttet fil. Den eneste beskyttede aktivitet er at downloade.

    Lande med tolerance for torrenting

    Andre lande er mindre afslappede om torrenting til privat brug, men har stadig “formel tolerance” for praksis. Med andre ord er de ikke villige til eksplicit at gøre praksis lovlig, men de lover ikke at retsforfølge brugere Så længe de følger retningslinjer.

    Canada

    I modsætning til USA har Canada ret afslappet regler om fildeling. Canadiere har lov til at torrent stort set alt, så længe det ikke er til økonomisk gevinst. Canada har strenge ophavsretlige love, men disse gælder især kun canadiske værker.

    For eksempel, hvis en bruger deler en episode af en u.S.-Baseret tv -show, ville de ikke blive udsat for sanktioner i henhold til canadisk lovgivning. Men hvis de skulle dele et show produceret og frigivet i Canada, De kunne stå over for heftige bøder.

    Holland

    Holland er kendt for sine slap politikker om narkotika, der er forbudt i de fleste lande, og det bør også være kendt for sit tolerante syn på torrenting. Den hollandske regering bruger den samme tilgang, som det tager med cannabis med ophavsretligt beskyttede værker, for det meste. En lidt kendt kendsgerning er, at disse stoffer faktisk ikke er lovlige i henhold til hollandsk lovgivning. Der er dog “formel tolerance” for deres salg og brug.

    På samme måde er det ikke teknisk lovligt at downloade ophavsretligt beskyttet materiale. Hollandske medieafspilningsenheder, der bruges til at opkræve en “personlig kopieringsgebyr” -afgift ved køb. Efter at landet tiltrådte EU, besluttede en domstol, at dette gebyr var urimeligt, og det blev fjernet.

    Alligevel er enhver, der downloader film, musik, tv -shows eller spil via torrents får ikke problemer med loven. Som en undtagelse forbyder hollandsk lov fuldt ud den ulovlige deling af “revnet” software (software, der normalt kræver betaling for at bruge).

    De strengeste lande om torrenting

    Nu hvor vi har set på, hvor brugerne generelt kan torrent med straffrihed, selv uden en VPN, lad os se på, hvor i verdens love er de hårdeste. Brugere, der fandt download af indhold ulovligt i strenge lande, kan blive udsat for alvorlige sanktioner, selvom værkerne kun er ophavsretligt beskyttet i et andet land.

    De Forenede Stater

    Begrundelsen for De Forenede Stater, der har strenge love om torrenting, er ganske enkelt: landet producerer størstedelen af ​​engelsktalende medier overalt i verden, og meget af økonomien er baseret på, at rettighedsholdere er i stand til at tjene penge. En underhed i USA’s lov placerer krænkelse.

    Brugere kan være forpligtet til at betale en bøde mellem $ 200 og $ 150.000, afhængigt af mængden af ​​skader. Dette er pr. Overtrædelse, hvilket betyder, at disse mennesker fangede torrent i u.S. Kunne potentielt møde en bøde på $ 150.000 for hver sang, hvis de downloader et musikalbum.

    Fordi dette er i civil kode, private advokater kendt som “Copyright trold”Er ofte ansat af rettighedsholdningsorganisationer. De overvåger sværme af brugere ved at bruge BitTorrent -protokollen, registrere u.S.-Baserede IP -adresser og stævning af de involverede identiteter.

    De tilbyder en “afviklingsbetaling”, der typisk er under $ 1.000 i bytte for ikke at tage brugeren for retten for den påståede overtrædelse. Der har været betydelig offentlig skrig om denne praksis og strengenheden af ​​økonomiske sanktioner, hvilket førte til, at dette blev meget sjældnere end det var for et årti siden.

    Det Forenede Kongerige

    U.K. har meget strenge torrenting love, mere end de fleste lande i Europa. Regeringen har tilladelse til at håndhæve censur på krænkende websteder, en praksis, der er ulovlig i USA.

    Men der er en vigtig forskel mellem håndhævelse i U.K. og u.S. U.K. regeringen er Kun enhed, der kan håndhæve dette, mens private advokater kan sagsøge folk i U.S. Derudover ville det være tilladt under dig.K. Lov hævder landet, at det ikke går efter nogen, der downloader torrents til personlig brug uden at drage fordel.

    De, der driver torrent -steder, eller som fortjeneste ved at dele ophavsretligt beskyttede materialer står over for meget hårde sanktioner: Op til ti års fængsel og en “ubegrænset” bøde.

    Tyskland

    Tyskland lavede listen, ikke på grund af de pålagte sanktioner, men på grund af den hyppighed straffer den tyske regering mistanke om internetpirater. Enten lokale myndigheder eller private advokater, der bemærker tyske IP -adresser i torrent -sværme Kan få brugernes identitet involveret.

    De kan derefter bøde disse brugere ikke mindre end 500 euro og ikke mere end 1500 euro. Der har endda været tilfælde, hvor enkeltpersoner, der simpelthen streamede film online, var målrettet!

    At være på den sikre side

    Som du kan se, er der mange tilfælde, hvor nogen pludselig kunne lande i varmt vand og skylder et selskab et enormt beløb til download af torrents.

    Hvis du downloader eller frø torrents, Din IP -adresse vil blive logget af utallige regeringer og private advokater. Derfor er det bydende nødvendigt at bruge en VPN. Mange mennesker er under den misforståelse, at hvis de bor i et land, hvor torrenting er lovligt, er en VPN ikke nødvendig.

    I betragtning af at love ændrer sig hele tiden og tidligere torrentdata er blevet brugt som bevis i retssager i lande som Sverige, vil du aldrig vide, om du virkelig er sikker uden en VPN. Det er altid bedre at tage kontrol over dit internet -privatliv i stedet for at overlade det til forskellige regeringer og snuskede advokater.

    Relaterede indlæg

    En torrent uploades og downloades

    Download af vs. Podning – er torrent -love de samme for begge?

    Torrenting i Frankrig

    • David Barnes

    Torrenting i Frankrig

    Et flag, der repræsenterer online piratkopiering

    • David Barnes

    De 11 bedste lande til at forbinde VPN ved torrenting (vigtige fakta)

    En af de største fordele ved en VPN er evnen til at forbinde med servere over hele verden. Dette giver dig mulighed for at optræde som et indfødt medlem af dette land.

    Mange VPN’er vil have snesevis af servere over hele verden, som deres brugere kan udforske. Fortsæt med at læse for at lære, hvilke du skal bruge.

    1. Schweiz

    Dette er et af de mest populære VPN -placeringer for dem, der kan lide Torrent. En af de største funktioner er deres stærke love om beskyttelse af personlige oplysninger. Disse er nedfældet i forfatningen. På grund af dette er der strenge love, der styrer den måde, hvorpå dine personlige data kan bruges. VPN’er er ofte ikke inkluderet i Schweiz’s lovgivning om dataopbevaring, så regeringen overvåger ikke dine aktiviteter.

    Endnu bedre er landet ikke medlem af EU eller 14 øjne -programmerne. Begge disse kræver, at de indsamler og deler data internationalt. Uden disse aftaler kan du være temmelig sikker på, at din browserhistorik vil være sikker.

    Den schweiziske regering har investeret for at skabe et internetsystem af høj kvalitet. På grund af dette vil du være i stand til at få en stærk forbindelse og opnå anstændige hastigheder.

    Den største fordel er imidlertid den måde, loven ser på torrenting af ophavsretligt beskyttet information. Regeringen har klassificeret dette som en offerløs forbrydelse. På grund af dette vil de fleste torrents af ophavsretligt beskyttet materiale være lovligt. Der er kun to krav, du skal opfylde:

    1. Torrenten skal være til din personlige brug
    2. Du må ikke prøve at drage fordel af det ophavsretligt beskyttede materiale.

    2. Island

    En af de mest populære VPN -servere i verden hører til Island. Der er masser af grunde til, at folk vælger at bruge denne service. For det første har de en fremragende internetinfrastruktur. Cirka 99 procent af mennesker i dette land har adgang til internettet. De fibreoptiske kabler sikrer, at de har en hurtig forbindelse.

    En af de største grunde til, at Island tiltrækker opmærksomheden hos dem, der ønsker at torrent, er fordi regeringen er forpligtet til at opretholde personlige rettigheder, især online. På grund af dette er der meget få begrænsninger for tale. Ifølge Facebook udsendte regeringen ikke nogen anmodninger om nedtagning sidste år. De respekterer også folks rettigheder til frihed med begrænset sporing af det, du laver online.

    Mere vigtigt for dem, der ønsker at torrent, er dog de begrænsede indholdsbegrænsninger. Ved hjælp af Island vil du være i stand til at finde det meste af det indhold, du ville lede efter.

    De eneste potentielle problemer forekommer dog, når du vil få adgang til websteder, der er kendt for at være vært for ophavsretligt beskyttet information. I retssager beordrede den islandske regering ISP’er til at blokere adgangen til disse steder. Dette betyder, at du ikke vil være i stand til at torrent gennem tjenester som Pirate Bay.

    Det skal bemærkes, at teknisk set er pornografisk materiale ulovligt i dette land. Selvom dette forbud sjældent håndhæves.

    3. Malaysia

    Hvis du leder efter en server, der beskytter dit privatliv, kan du overveje at bruge en malaysisk server. Flere principper gør denne type beskyttelse så fordelagtig for brugerne:

    • Websteder skal spørge din tilladelse. Før de kan begynde at gemme dine personlige oplysninger, skal du give din udtrykkelige tilladelse til et websted. De bliver også nødt til at fortælle dig, hvor længe de gemmer disse oplysninger til, og hvad de har til hensigt at bruge dem til.
    • Du kan få adgang til dine data. Hvis du anmoder om det, skal et websted give dig adgang til de private oplysninger, de har samlet om dig.
    • Uden for 14 øjne. De 14 øjne er en international aftale, der giver landene mulighed for at dele information. Dette giver dem mulighed for at bruge disse oplysninger til at spore kriminelle og kan omfatte sporing til brugere af torrenting -websteder. Du behøver ikke at bekymre dig om dette, når du bruger en malaysisk VPN.
    • Ingen data uden for grænsen. For at gøre tingene endnu mere sikre tillader Malaysia ikke private data om sine borgere at forlade sine grænser.

    Der er selvfølgelig et par ulemper ved at bruge malaysiske servere. Websteder, som torrent ophavsretligt beskyttet information er ulovlig. Dog håndhæver regeringen sjældent dette. Selvom der var millioner af overtrædelser i 2019, er der ikke tiltalt nogen.

    4. Panama

    Et andet land, der er kendt for sine fremragende databeskyttelseslove, er Panama. De kræver, at brugerne er enige, før et websted kan begynde at indsamle deres personlige oplysninger. Du har ret til at nægte at give dine data. Alle disse oplysninger skal gemmes sikkert.

    I henhold til disse love er der ikke behov for internettjenester til at gemme oplysninger om dig. På grund af dette behøver VPN -tjenesten ikke at tage nogen logfiler. Dette er et ekstra lag af sikkerhed og anonymitet.

    Som mange af de andre lande på denne liste er Panama ikke en del af de 14 øjne, EU eller andre internationale aftaler, der ville tvinge dem til at dele dine data internationalt. Fordi de længe har været et tilflugtssted for VPN -brugere, der ønsker et land, der respekterer deres privatliv.

    5. Rumænien

    Rumænien er temmelig afslappet om, hvordan de nærmer sig online piratkopiering, med meget få mennesker, der er tiltalt for torrenting. Hvis du bare downloader dette materiale, snarere end at uploade det, vil rumænske myndigheder sandsynligvis lade dig være i fred.

    I modsætning til de andre lande på denne liste er de en del af EU. Dette betyder, at de bliver nødt til at deltage i datadeling. Den rumænske regering har imidlertid ophævet disse love, et af de eneste lande i EU, der gør dette.

    Men det betyder ikke, at du ikke behøver at tage nogle forholdsregler. Som medlem af EU skal de deltage i en vis informationsdeling. De er nødt til at give nogle efterforskere adgang til disse poster. Dog er dit VPN -firma ikke forpligtet til at holde en log. På grund af disse stærke privatlivslove, hvis du ønsker at få adgang til europæisk indhold, er Rumænien sandsynligvis din bedste mulighed.

    6. Holland

    Dette er et af de mest populære VPN -placeringer i verden. Det er et sted, der er kendt for sine stærke privatlivslove. Ytringsfrihed og udtryk er stærkt beskyttet af regeringen. Dette strækker sig til internettet. Dette er dog for nylig begyndt at ændre sig. Mest berygtet har regeringen besluttet at gennemføre en lov, der er kendt som Wet op de Inlichtingen i 2017.

    Dette er en af ​​de mest vidtgående overvågningslove i landets historie, der har forårsaget en masse kontrovers blandt samfundet. Nogle af de mest kontroversielle aspekter inkluderer:

    • Evnen til at hacke smart teknologi
    • Vedligeholdelse af en database over DNA for enhver borger i landet
    • Deling af disse oplysninger med udlandet

    På trods af dette er der nogle positive ting for dem, der ønsker at bruge en Hollands server til torrenting. Landet har stadig relativt slappe love omkring brugen af ​​ophavsretligt beskyttede materialer. Selvom dette er teknisk ulovligt, er det sjældent for regeringen at håndhæve disse regler. For nylig har grupper dog blokeret adgang til websteder som Pirate Bay.

    Hvis du bliver fanget torrent i Holland, har du et juridisk forsvar. Du skal bare vise, at det pågældende vare var et “kunstværk”. Den vaghed i denne lov efterlader meget plads til fortolkning, skønt den ofte ikke gælder for ting som software.

    7. San Marino

    San Marino er et mindre land i EU, der ligger lige ved siden af ​​Italien. Men der er nogle grunde til, at du måske vil overveje at bruge en VPN -service, der er baseret i dette land.

    Den største fordel er, at det er et af de få lande i verden, der ikke har nogen ophavsretlige love eller beskyttelse. De to andre lande er Eritrea og Turkmenistan. På grund af dette er der ingen risiko for, at du står over for lovlig blowback fra at se ophavsretligt beskyttede torrents.

    Mens San Marino er baseret i Europa, er det ikke en del af EU. På grund af dette behøver du ikke at bekymre dig om, at dine data bruges til at spore dine bevægelser eller spore, hvad du laver. Plus, det er et ret sikkert og frit land med en stærk ret til fri ytring.

    Den eneste ulempe er, at internetinfrastrukturen ikke er så avanceret som nogle af de andre europæiske lande. På grund af dette skal du muligvis vente lidt længere for at få et svar.

    8. Mexico

    Når det kommer til lov om ophavsret, har de for nylig vedtaget en copyright -lov baseret på dem, der er tilgængelige i USA. Dette rejser en masse potentielle problemer for dem, der planlægger at torrent fra steder som Pirate Bay.

    Hvis det bruges som om det er i USA, kan det dog have meget alvorlige virkninger. I nogle tilfælde kan det bruges til at undertrykke ytringsfriheden. I Mexico er begrebet fair brug stadig temmelig begrænset. Mexico er dog kendt for at have en temmelig slap tilgang til gennemførelse af ophavsretlige love. Derfor er de blevet et tilflugtssted for torrents internationalt.

    På en mere positiv er Mexico kendt for sin manglende censur online. Der er ingen beviser for, at regeringen har taget skridt til at blokere adgangen til websteder.

    9. Spanien

    Hvis du leder efter et land, der holder dine personlige data og gennemser præferencer private, kan du muligvis bruge en VPN -server i Spanien. Disse love vil svare til Malaysia. Organisationer skal fortælle dig, hvilke data de vil indsamle, og hvor længe de har til hensigt at gemme dem til.

    De er også kendt for at have et gratis internetsystem. Der har været lidt bevis for, at regeringen træder ind og censurerer borgernes arbejde.

    I et stykke tid har Spanien haft slappe ophavsretlige love. Hvis du torrentede denne form for materiale, blev det betragtet som en offerfri kriminalitet. Den eneste undtagelse var personer, der sendte materialerne, for at tjene penge på dem. Så længe du ikke gør dette, er der ringe chance for, at du bliver et mål for denne regering.

    Der er dog nogle tegn på, at dette begynder at ændre sig. Nye love indføres for at stramme ophavsretlige love. Nogle af højdepunkterne i dette lovforslag inkluderer:

    • Blokering af adgang til websteder. ISP’er kunne kræves for at blokere eller begrænse adgangen til steder som Pirate Bay, som er blevet synonymt med ulovlig pirataktivitet.
    • Bedre håndhævelse af eksisterende regler. Regeringen vil sandsynligvis forsøge at arbejde med ISP for at gøre dette.

    Dette er stadig en relativt ny regel, så hvordan det påvirker dem, der søger at torrent gennem de spanske servere, gjenstår at se.

    10. Polen

    I mange tilfælde vil du være i stand til torrentmaterialer som ophavsretligt beskyttet tv og film. Du skal bare bruge det til din egen personlige brug. Dette har dog en ret snæver definition. Du vil ikke være i stand til at anvende det på ting som software eller videospil.

    Det skal bemærkes, at disse regler ikke har forhindret nogle polske producenter i at lancere retssager mod folk, der ser deres materialer gennem torrent -steder. Nogle mennesker har endda modtaget ophør og afstå meddelelser gennem deres internetudbydere.

    11. Ungarn

    Ungarn har nogle copyright -love på plads. Men de opretholdes normalt ikke. Så længe du ikke prøver at torrent efter fortjeneste, har du ikke nogen juridiske problemer i Ungarn.

    Regeringen har forsøgt at censurere noget indhold. Men dette er normalt involveret med websteder, der prøver at nægte Holocaust. De har også beordret internetudbydere til at blokere adgang til spilwebsteder. Mange andre steder har dog lov til at få adgang til frit. Det anslås, at deres internet er blandt de frieste i verden, med meget få begrænsninger på det, som borgerne kan se.

    Plus, Ungarn har nogle af de hurtigste internethastigheder i verden, bedømt lige bag USA. Så du skulle ikke være nødt til at vente for længe på, at sider skal indlæses.

    Hvorfor har du brug for en VPN, når du torrenting?

    Lad os starte med kort at se på nogle af grundene til, at du har brug for en VPN i første omgang. Der er flere fordele, som en VPN kan låse op. Disse inkluderer:

    • At komme forbi indholdsblokke. Det er almindeligt for din internetudbyder at blokere nogle steder, især dem, der er involveret i ophavsretligt beskyttede materialer. For eksempel kan du muligvis ikke få adgang til Pirate Bay. Brug af en VPN -server giver dig mulighed for at omgå disse begrænsninger.
    • Privatliv. Når du gennemser uden beskyttelse af en VPN, vil din internetudbyder være i stand til at holde styr på hver søgning, du foretager. De kan tvinges til at overdrage disse oplysninger til myndighederne. Når du bruger en VPN, vil du maskere dine aktiviteter og kryptere dine data.
    • Bedre streaminghastigheder. Hvis du er en almindelig bruger af streamingtjenester, kan du muligvis bemærke pludselige dråber i streamkvalitet. Dette er ofte knyttet til throttling fra din internetudbyder, så de kan bedre klare efterspørgslen efter deres tjenester. Ved at bruge en VPN vil du være i stand til at omgå disse begrænsninger.

    Tips til at vælge de rigtige servere, når de torrenting

    Der er masser af servere, du kan bruge, der giver mulighed for privat browsing og begrænset censur af dine aktiviteter. Her er nogle af de tip, du kan bruge til at finde den rigtige til dig:

    • Internethastigheder. Mens sikker browsing i et torrent-venligt land er vigtigt, skal du også tænke på, hvor hurtigt dit internet bliver. Som hovedregel er den bedste måde at få god hastighed ved at vælge en server, der er tæt på din geografiske placering.
    • Håndhævelse af love. Der er mange lande, hvor torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale teknisk er ulovligt. Men det er sjældnere at finde steder, hvor regeringen aktivt vil forfølge folk, der får adgang til dette materiale. Steder som USA, Tyskland og Frankrig har de strengeste love. På grund af disse serverplaceringer bør undgås.
    • Internationale aftaler. Det er værd at undersøge lidt for at se, om de er en del af en international aftale, som EU eller 14 øjne. Disse grupper vil ofte dele data om, hvad enkeltpersoner laver online. Dette kan bruges til at spore mennesker, selvom de bruger en VPN til at skjule deres identitet.
    • Privatlivsaftaler. Overvej hvilke foranstaltninger der er indført for at beskytte dine data. Nogle lande, som Malaysia, vil forbyde overførsel af personoplysninger uden for deres grænser. Dette tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, hvilket gør det lettere at skjule dine bevægelser online.
    • Tilgængelighed af websteder. Du skal finde et land, der giver dig adgang til websteder. Nogle gange vil de mest berygtede steder, som Pirate Bay, blive blokeret. Hvis dette er tilfældet, skal du bare hoppe ind på en anden server og prøve igen.

    At vælge det rigtige land er ofte et godt første skridt. Men du skal også sørge for, at du vælger en god VPN. Nogle vil have et større fokus på privatlivets fred end andre. Du skal sørge for, at du krypterer dine data, ellers kan din internetudbyder stadig se, hvad du laver. Dette er især vigtigt i et land, hvor torrenting er ulovligt.

    Sidste tanker

    Det er vigtigt at bruge en VPN, når du torrenter. Det tilføjer et ekstra lag af privatlivets fred, hjælper med at beskytte dig mod hackere og nysgerrige regerings øjne. Selvom der er masser af servere, du kan vælge imellem, skal du prøve at vælge en, hvor torrenting vil være lovlig. Hvis du gør dette, vil du være i stand til torrent uden frygt for juridisk gengældelse.