Bedste fungerende Kodi Addons -liste september 2023

Denne side opdateres regelmæssigt dagligt for at afspejle ændringer og vise de øverste aktuelle bedste fungerende Kodi -tilføjelser med både Kodi 19 Matrix og Kodi 20 Nexus.

10 bedste Kodi -bygninger i 2023 – testet og sikkert at bruge

Installation af en kodi build sparer dig besværet med at finjustere indstillinger og søge efter og installere addons. Imidlertid, At finde den perfekte bygning, der hjælper dig med at komme i gang med Kodi, kan være udfordrende – Der er for mange at vælge imellem.

Mit team og jeg testede over 50 Kodi bygger og udarbejdede en shortlist af de 10 bedste. Alle bygninger, der er inkluderet på denne liste, er 100% sikre at bruge, brugervenlig og har et udvalg af spændende indhold og skind.

Kort til tiden? Her er de bedste Kodi -bygninger til live -tv og sport i 2023

 1. Rute 66 -En ikke-frills, let bygning med klassiske Americana-tema skind.
 2. Xenon -indeholder populære addons og binge-værdigt indhold.
 3. Atommatrix – Enkel grænseflade og integreres med den rigtige debrid.
 4. Ingen grænser Magic Build – Stilfulde skind med et stort udvalg af tilgængeligt indhold.
 5. Equinox – let at installere og har et stort udvalg af film og shows.

Vigtig. Kodi -bygninger er ikke ulovlige, men specifikke tilføjelser kan indeholde dodgy links, der ikke har de lovlige rettigheder til at dele visse indhold. Mit team og jeg kondolerer ikke at bryde nogen lov om ophavsret. Kontroller altid reglerne og reglerne i dit land (og den streamingtjeneste, du bruger) for at sikre, at du ikke er i strid med.

Pro tip: Brug Kodi Builds med en VPN

Uanset kodi bygger du bruger, er din online aktivitet og internethistorie stadig sporbar. Af denne grund, Det tilrådes at tage ekstra forholdsregler for at beskytte dit online privatliv mod snoops og hackere Når du bruger Kodi Builds. En VPN skjuler din rigtige IP og krypterer din internettrafik, så ingen kan fortælle, hvem du er, eller hvad du ser på Kodi.

Som en ekstra fordel, VPN’er giver dig adgang til geo-blokeret indhold Ligesom din Netflix’s amerikanske bibliotek eller Hulu -konto, når du rejser til udlandet.

Perfekt til streaming på alle enheder
Deal: Gem 49% + 30-dages pengene-tilbage-garanti
Redaktørens valg til streaming
Få adgang til mere indhold hvor som helst
Se film og tv -shows i UHD

Hvad er en Kodi -bygning?

En Kodi Build er en forudkonfigureret version af Kodi Media Player med en tilpasset grænseflade, forudinstallerede tilføjelser og et specifikt sæt indstillinger. Det er designet til at tilbyde en klar til brug Kodi-oplevelse med forskellige funktioner og et specifikt tema eller layout.

En bygning inkluderer typisk et udvalg af populære tilføjelser Til streaming af film, tv -shows, live tv, sport og andet medieindhold. Disse tilføjelser giver dig adgang til forskellige multimediekilder og forbedrer din Kodi -oplevelse. Build -skaberen vælger og installerer ofte de tilføjelser, de mener vil give de bedste streamingmuligheder for brugerne.

Udover addons, Det inkluderer også brugerdefinerede skind, baggrunde, menuer, widgets og andre visuelle elementer At give et unikt udseende. Nogle bygninger leveres også med forudindstillede konfigurationer til specifikke streamingtjenester eller mediebiblioteker.

Mens Builds tilbyder en praktisk Kodi -oplevelse, har de nogle potentielle risici. Nogle uofficielle tilføjelser kan indeholde sårbarheder, der kan kompromittere din enheds sikkerhed. Andre prioriterer uautoriserede streamingkilder, hvilket sætter dig i fare for at krænke lovgivningen om ophavsret.

For at undgå disse risici anbefaler jeg at bruge en velrenommeret VPN, som ExpressVPN, med Kodi for at beskytte dit online privatliv. ExpressVPN har hundreder af hurtige servere i 94 lande til at se videoer i fuld HD uden buffering og kryptering af militær kvalitet for at beskytte dine data.

10 bedste Kodi bygger fuld analyse (opdateret i 2023)

1. Rute 66 – Responsiv, hurtig grænseflade til at se shows

 • Indhold vist: Live tv, film, sport, dokumentarer og mere
 • Understøtter addons: Ja
 • Ledig fra: Bue -guiden

Rute 66 er hurtig og lydhør over for brugen takket være dets lette design. Det leveres også med en “tidløs” -tilstand, der reducerer dens efterspørgsel efter behandlingskraft og fremskynder ydeevnen. Dette gør Route 66 til et godt valg, hvis du kører Kodi på en streaming -enhed som Firestick.

Hvis du er i tilpasning, skuffer denne bygning bestemt ikke. Det giver dig en række skind – Fra betagende fotografier langs den berømte rute 66 motorvej til klassiske Americana -billeder. Alt sammen er mere end nok til at transformere din Kodi -visningsoplevelse.

Plus, mens bygningen kan være lys på yderligere funktioner, er den tung på indhold. Jeg kunne se masser af film, live tv, sport og mere – alt uden buffering. Alt er let at få adgang til og velorganiseret i sine respektive kategorier til hurtig visning. På den måde kan du bruge mere tid på at se og mindre tid på at søge.

2. Xenon-godt udseende build med godt ajourført indhold

Et skærmbillede, der viser nogle af de kategorier, der er tilgængelige på Xenon Kodi Build

Du kan installere Xenon fra Diggz Matrix Repository

 • Indhold vist: Live tv, film, sport, dokumentarer, anime, musik og mere
 • Understøtter addons: Ja
 • Repository URL: http: // grumpeh.aion.Feralhosting.com/repo/

Xenon (også kaldet Diggz Xenon) er en stor Kodi -bygning til streaming Enheder som Firestick og Android TV -kasser.

Det giver dig adgang til nogle af de bedste film og tv -shows, inklusive Terminallisten, Black Bird, og Orville. Andre kategorier inkluderer dokumentarer, anime, musik og sport. Det leveres med addons som Seren, Asgard og Black Lightning, der giver dig mulighed for at udforske mere indhold.

Jeg elskede dets brugervenlige interface; Jeg kunne finde det indhold, jeg ønskede i bare et par trin. Det er let at installere, og jeg elsker, hvordan det holder dets binge-værdige indhold ajour.

3. Atommatrix – fantastisk design og flere streamingkilder

Screenshot Atomic Matrix Kodi Build har et tiltalende grønt farvedesign

Atommatrix har masser af film og tv -shows

 • Indhold vist: Film, tv -shows, dokumentarer og mere
 • Understøtter addons: Ja
 • Repository URL: http: // MisfitMods.com/mmwiz/repo/

Atommatrix leveres forudindlæst med populære tilføjelser, inklusive besætningen, magisk drage, Seren og Asgard. Plus, det gør det nemt at installere yderligere tilføjelser.

Det er en fantastisk bygning til film. Så snart du installerer det, har du adgang til masser af godt indhold. Jeg elskede, hvordan dens enkle interface og søgefilm -mulighed gjorde det let for mig at finde de bedste titler.

Det holder indholdet ajour, Og du kan integrere det med værtere som Premiumize og Real DeBrid for at få adgang til flere streamingkilder. Du kan nemt installere det fra Misfit Mods Repository, og jeg elsker, hvordan udvikleren opretholder et grønt farvedesign.

4. Ingen grænser Magic Build – En af de mest betroede Kodi -bygninger

Skærmbillede, der ikke viser nogen grænser Magic Kodi Build, havde forskellige kategorier

Ingen grænser Magic Build har en fantastisk række af populære tilføjelser

 • Indhold vist: Live tv, film, sport, dokumentarer og mere
 • Understøtter addons: Ja
 • Repository URL: https: // www.Nolimitswiz.Appboxes.co

No Limits Magic Build forbedrer din Kodi -interface og gør tilføjelse og fjernelse af Addons til en leg. Med denne build får du adgang til en lang række indhold, der spænder fra live tv og sport til tv -shows, film og så meget mere. Jeg var imponeret over udvalget af indhold, ingen grænser gjorde det muligt for mig at se.

Der er 2 versioner af No Limits Magic Build – Lite og fulde versioner. Ingen grænser Lite er beregnet til en let mulighed for Firestick, mens den fulde version er beregnet til ikke-Firestick-brugere. Bemærk også det Både lite og fulde varianter leveres med muligheder for voksenunderholdning – så du vil måske deaktivere det, hvis du har børn.

Installation af bygningen er enkel og ligetil. Jeg måtte kun downloade guiden No Limits og vælge den version, jeg ønskede. En unik funktion, denne build har, er, at det giver dig mulighed for at installere en anden bygning oven på den. Det kan dog undertiden forårsage problemer med Kodi, så jeg anbefaler, at du udfører en frisk installation i stedet. På den måde kan du forhindre, at konflikter opstår.

Hvad angår skind, kører denne build på Aeon Nox Silvo Skin, som er ret stilfuld og kan downloades separat fra sin udvikler.

5. Equinox – visuelt tiltalende interface med anstændige tilføjelser

Screenshot, der viser Equinox, har en bunke film og shows

Klik på enhver film eller vis for at begynde at streame med det samme

 • Indhold vist: Live tv, film, sport, dokumentarer og mere
 • Understøtter addons: Ja
 • Repository URL: http: // grumpeh.aion.Feralhosting.com/repo/

Equinox er hjemsted for gode tv -shows og film såsom Sort træ, resortet, og Unboxed. Grænsefladen er visuelt tiltalende og kommer bundtet med populære tilføjelser, såsom Patriot, besætningen og kæderne.

Jeg elsker, hvordan det pænt organiserer sit indhold i let at bruge kategorier Som film, live tv og dokumentarer. Du kan nemt installere det fra Diggz Matrix Repository-Jeg fulgte bare instruktionerne på skærmen. Men det er ret tungt, så det er ikke egnet til streaming -enheder som Firestick.

6. Misfits Mod Lite – Specialiseret i sport og live tv -indhold

Et skærmbillede, der viser Misfits Mod Lite Kodi Build, har flere kategorier, herunder film, sport og musik

Der er flere kategorier, herunder film, tv -shows, sport, musik og børnezone

 • Indhold vist: Live tv, film, sport, dokumentarer og mere
 • Understøtter addons: Ja
 • Repository URL: http: // MisfitMods.com/mmwiz/repo/

Misfits Mod Lite er en stor Kodi -bygning til fans af sport og live tv.

Mens Misfit Mods har en almindelig version, foretrækker jeg bestemt at bruge Misfits mod lite. Lite -versionen er optimeret til enheder med mindre behandlingseffekt. Det gør det glat og lydhør, hvilket er fantastisk, hvis du kører det på Amazon Firestick.

Bygningen har også et stilfuldt tema med et godt optimeret display Det giver dig mulighed for ubesværet at gennemse det tilgængelige indhold.

Hvis du bruger Misfits Mod sammen med sine plugins, kan du overveje at bruge en VPN. Det skyldes, at de fleste af Build’s Addons har ophavsretligt beskyttet indhold, der kan få dig i juridiske problemer. En VPN holder dig beskyttet, hvis du ved et uheld får adgang til noget af dette indhold.

Bedste fungerende Kodi Addons -liste september 2023

Bedste fungerende Kodi Addons -liste september 2023

Kodi Addons er i en konstant ændringstilstand, med gamle, der ofte var de bedste undertiden erstattet af nye addons.

Denne side opdateres regelmæssigt dagligt for at afspejle ændringer og vise de øverste aktuelle bedste fungerende Kodi -tilføjelser med både Kodi 19 Matrix og Kodi 20 Nexus.

Vi bruger en afstemning, test og brugerfeedback for at vise, hvilke er de bedste og mest populære Kodi -addons.

Bedste Kodi Adon Poll Resuslts September 2023

Sidste måneds top Kodi Addon -afstemningsresultater.

Sørg for at tage den nye afstemning nedenfor og stemme for din yndlingsaddon.

*Wirelesshack.Org har ingen tilknytning til kodi, nogen addons, repos eller builds. Wirelesshack.org er et nyheds- og informationssted, der ikke understøtter eller kondonerer krænkelse af ophavsretten. Kodi bør kun bruges med indhold, der købes og ejes personligt eller er i det offentlige rum.

Top 10 bedste Kodi Addons september 2023

Ny bedste Kodi Addon -afstemning september 2023

Hvilken Kodi Addon er den bedste september 2023?

Bedste Kodi -tilføjelser til film og tv -shows september 2023

Scrubs V2 er en Kodi -video -addon placeret i Jewbmx -arkivet.

Sektioner inkluderer film, tv -shows, episoder, mine ting, flere ting, værktøjer og mere.

Scrubs V2 er en top addon, der fungerer med den nye Kodi 20 Nexus, og fungerer i øjeblikket meget godt.

Besætningen er meget populær Kodi Addon og en af ​​de bedste tilgængelige alt-i-en-tilføjelser.

Hovedmenuen har sektioner til film, tv -shows, børn, besætningssport, IPTV, fitness, 1 klik, standup -komedie, radio og meget mere.

Det fungerer i øjeblikket meget godt med den nye Kodi 20 Nexus, der trækker ind mange links med konstante opdateringer.

Sportsafsnittet har sektioner til NFL, NHL, NBA, MLB, NCAAF, UFC, WWE, Boxing, FIFA, tennis og mere.

Besætningen er en meget god tilføjelse til at se film, tv -shows, sport og live tv.

Det har også gratis links, der fungerer meget godt eller kan konfigureres til at arbejde med betalte links såsom real-debrid.

Den magiske drage

Magic Dragon er en alt-i-en Kodi-addon med en masse sektioner og kategorier.

Sektioner inkluderer filmverden, tv -verden, Trakt World, nye udgivelser, kassesæt, 4K -film, folk, der ser, cams/hdts, filmvalg, standup -dokumentarer, seneste episoder og meget mere mere.

Magic Dragon fungerer godt med Kodi 20 Nexus og har både gratis links og reelle-debrid muligheder.

Asgard er en addon med mange sektioner, herunder film- og tv -showkategorier.

Det giver flere links at vælge imellem, inklusive real-debrid, som er adskilt fra de standard gratis links.

Sektioner inkluderer ikke-debrid, film, tv-shows, børn, sport, dokumentarer, koncerter, anime, IPTV og mere.

Filmafsnittet har ofte nye film, som andre tilføjelser ikke har, hvilket gør det godt at finde noget at se på.

For dem, der bruger gratis links, skal du bruge det ikke-de-debrid-afsnit, ellers skal der opsættes reelle debrid.

Homelander er en Kodi -video -addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet, det er en gaffel af de gamle ed/exodus -plugins.

Hovedmenuen har film, tv -shows, mine film, mine tv -shows, nye film, nye episoder, mennesker, værktøjer og søgning.

Homelanderen fungerer i øjeblikket meget godt, hurtigt og trækker ind mange links.

Absolution er en ny Kodi Real DeBrid Addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet.

Det har sektioner til godkendelse af Trakt, et skud links, film, tv -shows, Trakt -film, Trakt -shows, de fleste featured, tv -netværk, værktøjer, søgning og mere.

Absolution er en fantastisk ny tilføjelse, der har gratis links og fungerer i øjeblikket meget godt.

Nightwing er en Kodi -video -addon placeret i det magnetiske depot.

Sektioner inkluderer 1-klik, film, tv-shows, børn, dokumenter, fitness og meget mere.

Film- og tv -shows -sektioner bruger scrappers til at finde gratis links.

Ghost er en Kodi alt-i-en-addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet.

Hovedmenuen har spøgelse, film, tv -shows, søgning og indstillinger. Spøgelsesafsnittet har kategorier til film, tv -shows, sportsudskiftninger og episke DJ -sæt.

Kategorien med film har 1-klik gratis, 1-klik debrid og film skrabere. I øjeblikket fungerer det 1-klikfrit afsnit meget godt med gratis links og et-klik at spille.

Shazam er en Kodi-video-tilføjelse beliggende i Narcacist Wizard Repository.

Sektioner inkluderer Shazam, film, tv -shows, mine film, mine tv -shows, nye film, nye episoder, kanaler, værktøjssøgning og mere.

Moria er en Kodi -video -addon placeret i besætningsopbevaringsstedet.

Det har sektion til film, tv -shows, mine film, mine tv -shows, nye film, nye episoder, People Tools, Search og mere.

Moria er en god tilføjelse, der skraber internettet til gratis links.

Samsung TV Plus

Samsung TV Plus er et internationalt Kodi Live TV -addon beliggende i Slyguy Repository.

Det er en af ​​de mange Kodi -tilføjelser til live streams og en af ​​de gode tilføjelser til live -tv uden buffering.

Det har sektioner til live tv, bogmærker og indstillinger. De levende tv -vandløb er opdelt i sektioner for land.

Dette inkluderer USA, Østrig, Canada, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Indien, Italien, Korea, Spanien og Schweiz.

Bolly 2 Tolly er en Kodi -video -addon fra MBEBE -depot, der har flere sprog at vælge imellem.

Sektioner inkluderer alle film, engelsk, hindi, telugu, tamil, malayalam, kannada, bengali og alle shows.

Når en video er fundet, gives der 3-4 gratis links, som i øjeblikket fungerer godt.

Bolly 2 Tolly er kun til gratis links uden muligheder for betalte slikke som Trakt eller Real DeBrid.

JSON IPTV er en M3U/M3U8 Kodi Addon beliggende i JewBMX -arkivet.

Sektioner inkluderer om/læst/hjælp, nogle IPTV -kanaler, nogle IPTV -udbydere og nogle radioudbydere.

Det er en god tilføjelse for dem med en M3U/M3U8 -liste, de vil importere til Kodi.

Crackle er en gratis videostreamingtjeneste, der har ældre film og tv -shows.

Crackle-tilføjelsen gør det muligt at streame film og tv-shows, der er placeret på Crackle.

Hovedmenuen har film og tv -shows med underkategorier for hver genre.

TV -serie video

TV-serievideo er en Kodi-tilføjelse fra MBEBE Repository, der handler om tv-shows.

Afsnittet inkluderer de nyeste episoder, populære, alfabetiske, genrer, netværk, år og søgning.

TV -serievideo giver flere gratis links til at spille en strøm.

Thunder er en Kodi -video -addon placeret i OnePlay -arkivet.

Det har sektioner til film, tv -shows, anime, live tv og værktøjer.

Paramount+ (abonnement krævet)

Paramount+ er et abonnement på efterspørgsel.

Denne Kodi -video -addon, når det kombineres med et abonnement, streamer fra deres bibliotek.

Paramount+ har mange film og tv -shows, der kan streames. Der kræves et abonnement for at bruge dette plugin.

Hulu (abonnement krævet)

Hulu er nu tilgængelig til at spille i Kodi med en Addon beliggende i Sly Guy Repository.

Det har muligheder for login og indstillinger og arbejder med Kodi 9 Matrix og Kodi 20 Nexus.

Et Hulu -abonnement kræves for at bruge Addon.

Drama Cool er en asiatisk drama -tilføjelse, der har engelske undertekster.

Sektioner inkluderer søgningsdrama, søgestjerne, for nylig tilføjet, kshow, dramaliste, drama film, kshow populær, populær stjerne og mere.

Genrer inkluderer koreansk, japansk, taiwanesisk, Hong Kong, kinesiske, amerikanske film, andre Asia -film og Thailand -film.

Smørfingre film

Butter Fingers Film er en Kodi -video -tilføjelse, der trækker filmstrømme fra YouTube i en godt lagt menu.

Sektioner inkluderer featured, troma, action, animeret, klassikere, komedie, kriminalitet, dokumentarer, rædsel, filmmix, musikvideo, sci-fi, sport og mere.

Da det trækker streams fra YouTube, tager det kun 1-klik for at spille en film.

YouTube har tusinder af ældre film og B-film at se med Butter Fingers-film, der gør det let at gøre med en god menu.

Disney Plus (abonnement krævet)

Disney Plus er en Kodi -tilføjelse, der tilføjer en Disney+ -grænseflade til dem, der har et betalt abonnement.

Det kræver et Disney Plus -abonnement og den nyeste Kodi -version med InputStream Adaptive 2.4.4

Efter logning i hovedmenuen har sektioner til featured, film, serier, originaler, søgning, logout og indstillinger.

Bedste Kodi Live TV IPTV Addons

TV One er en Kodi Live TV -tilføjelse med mange kategorier og sektioner.

Sektioner inkluderer dokumentar, underholdning, mad, børn, film, musik, nyheder, sport og USA Ch.

Mega IPTV er en live tv Kodi Addon placeret i Glive Repository.

Sektioner inkluderer IPTV-org-kanaler efter land, Fluxus-kanaler efter kategori, gratis IPTV efter land, søgning, mine favoritter, for nylig spillet og indstillinger.

TV-appen er en ny Kodi Live TV Addon placeret i G-Live-arkivet.

Sektioner inkluderer live TV, NBA, MLB, NHL og NFL.

G-live-repoen har mange live tv-tilføjelser, med tv-appen den nyeste tilføjelse.

TVone111 er en Kodi Live TV-tilføjelse beliggende i Narcacist Wizard Repositor.

Sektioner inkluderer sport, pakistansk, indisk, tyrkisk, sydindisk, børn, religiøs, portugal tv, videnskab, britisk, USA, arabisk, tysk, fransk og mere.

TVone11 er en international Kodi Live TV -tilføjelse med mange sektioner på forskellige sprog.

Sektioner inkluderer dokumentar, underholdning, mad, børn, film, musik, nyheder, sport, USA og mere.

Når du leder efter en kanal, skal du sørge for at se på det første brev til landets sprog. For eksempel FR til fransk eller britisk/USA til engelsk.

Hent! er en Kodi-tilføjelse med mange videostrømme og feeds sammen med live tv-kanaler.

Sektioner inkluderer internationale kanaler, engelske kanaler, læseboks, Xiaomi, Anthem TV, LG, Roku -kanalen, Vizio og meget mere.

STIRR er en Kodi Live TV Addon fra Sly Guy Repository med mange tilgængelige kanaler.

Hovedmenuen har live tv, mine kanaler, søgning og indstillinger.

Kanaler inkluderer Charge, Comet, Shout Factory, Johnny Carson, Carol Burnett Show, Dick Cavett, American Classics, Asylum og mange flere.

Plex Live er en Kodi International Live Streaming Addon beliggende i Slyguy Repository.

Det har mange live streams fra hele verden.

Strømmene fungerer i øjeblikket meget godt uden buffering.

7PLUS er en australsk IPTV fra Sly Guy Repository med mange live tv -kanaler til rådighed.

Sektioner inkluderer hjemme, live tv, shows, film, sport, nyheder, kategorier, bogmærker og mere.

PBS Live er en Kodi -video -tilføjelse, der har PBS -stationer fra hele USA, der skal overvåges.

Sektioner inkluderer stater, stationer, søgning og indstillinger.

Tre nu er en Kodi -video -addon fra Slyguy Repository, der har New Zealand TV.

Sektioner inkluderer shows, A-Z, kategorier, søgning, live-tv og indstillinger.

IPTV AU er en australsk IPTV fra Sly Guy Repository med mange live -tv -kanaler til rådighed.

Fra indstillingsindstillingen kan regionen ændres til Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, Darwin og mere.

IPTV NZ er en New Zealand IPTV fra Slyguy Repository.

Det har en liste over kanaler, der kan spilles.

Strømmene hidtil spiller meget godt med et enkelt klik og ingen buffering.

Bedste Kodi Sports Addons

Sport HD er en Kodi Sports Addon beliggende i Bugatsinho -arkivet.

Hovedmenuen har live -begivenheder, sport, bedste ligaer, indstillinger og mere.

Det trækker feeds fra SPORTHD og andre websteder og viser dem på en lang liste at vælge imellem.

En grøn prik er ved siden af ​​de tilgængelige spil og giver flere links at vælge imellem.

Daddy Live er en Kodi Sports Addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet.

Det har sektion til live sportsgrene, live tv og mere.

Loop er en Kodi Sports Addon placeret i Loop Repository, der er støt opdateret og fungerer meget godt.

Sektioner inkluderer Autorize Resolve URL, Open Resolve -URL -indstillinger, Autozone, 24/7, Copa America Zone, Euro 2020 Zone, Fan Zone, Fight Zone, MLB, NBA, NHL, Soap Zone og mere.

Rising Tides er en live sports IPTV -tilføjelse til Kodi, der er støt opdateret.

Det har sektioner til sportskanaler, acestream, fodbold, PPV -begivenheder, IPTV -himmel og mere.

Mad Titan Sports

Mad Titan Sports er en Kodi Sports Addon beliggende i Magnetic Repository.

Det har mange sektioner, herunder NBA, MLB, NFL, NHL, College Sports, Wrestling Events, PPV, Sports Networks, Skrapssteder, Replay Zone, Highlights, USTVGO og mere.

Apex Sports er en sports- og live-tv-tilføjelse fra Arxtic-Ape Repository.

Det har sektioner til live sportsgrene, live tv, repriser og højdepunkter og værktøjer.

Centry Sports er en Kodi -tilføjelser til sport og live tv -addon beliggende i Centry Repository.

Subsektioner inkluderer Daddy Live, USTVGO, Soccer Streams, NBA og NHL.

Rent wrestling er en Kodi -addon alt om wrestling beliggende i flere lagre.

Sektioner inkluderer live, shows, pay pr. Visning, arkiver, dokumentarer, netværkssamlinger, Royal Rumble, Summer Slam, Wrestle-Mania, Interviews, Classics, Aew, Impact, NJPW, MLW, RPW, Roh, Lucha Underground og meget mere.

Kampe efter behov (FOD)

Kampe efter behov (FOD) er en Kodi Sports Addon, der handler om kamp, ​​boksning og MMA.

Sektioner inkluderer de nyeste UFC MMA /Replays, ikke-debrid UFC-repriser, MMA-repriser, UFC PPV, UFC Fight Nights og meget mere.

Kampe på efterspørgsel (FOD) -udvidelse har både gratis og ægte debrid-links. Hvis du ikke har en reel debrid-konto, skal du sørge for at bruge de ikke-debrid sektioner.

Moment Lite er en sportsaddon beliggende i det narcacistiske depot, der handler om racing.

Sektioner inkluderer live zone, superbiler, supercykler, biludstillinger og racearkiver.

Bedste anime -tilføjelser

Otaku er en Kodi -anime -addon beliggende i Hootys depot.

Det har sektioner til udsendelse af kalender, udsendelse af anime, film, tv -shows, trending, populær, stemt, populær, kommende, top 100 anime med mere.

Se Nixtoons 2

Se Nixtoons 2 er en Kodi-anime-tilføjelse beliggende i besætningsopbevaringsstedet.

Sektioner inkluderer de nyeste udgivelser, de nyeste film, populære og løbende serier, kaldet anime, tegneserier, subbed anime, OVA -serie, søgning og indstillinger.

Det er en fantastisk tilføjelse til anime-fans og fungerer i øjeblikket meget godt.

Anti-mate er en Kodi-video-tilføjelse, der trækker animationsstrømme fra YouTube i en godt lagt menu.

Sektioner inkluderer småbørn, børn, anime, blandet, sci-fi, komedie, helt, film, action og tegneserier.

Da det trækker streams fra YouTube, fungerer det meget godt og tager kun 1-klik for at spille et feed.

Bedste DeBrid Addons

Ezra er en Kodi -video -addon placeret i Ezra -arkivet.

Det har sektioner til film, tv -shows, søgning, opdag, populære mennesker, favoritter, downloads, min liste, mine tjenester, værktøjer og indstillinger.

Ezra er til avancerede Kodi -brugere og bruges bedst med en betalt premium -konto med muligheder for Debrid, Easy News, Orion, FilePursuit og mere.

Paraply er en Kodi -video -addon og en gaffel af Venom Addon, der bruger ægte debrid.

Det har sektioner til at opdage film, tv -shows, mine film, mine tv -shows, YouTube -videoer, søgning, værktøjer og mere.

Paraply trækker ikke gratis links, men er opsat til brug med ægte debrid, premium, premium.mig og alle debrid.

Insomnia er en Kodi Real DeBrid Video Addon beliggende i afkomplagen.

Sektion inkluderer film, tv -shows, mine film, mine tv -shows, søvnløshed film/ tv -showliste, søgning, værktøjer og premium -tjenester.

Insomnia er til brugere med en betalt premium -konto såsom Real DeBrid.

Luffy er en Kodi Addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet.

Det har sektioner til trending, mest set denne uge, populære, premiere, seneste udgivelser, top 10, i teatre, kommende, blockbusters og meget mere.

Luffy er en tilføjelse til avancerede Kodi -brugere, der har Trakt eller Real Debrid -konti.

For kærlighed til sci-fi

For kærligheden til sci-fi er en ny Kodi-video-addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet, der handler om science fiction.

Hvordan man installerer til kærligheden til sci-fi kodi addon oversigt

Hovedmenuen har sci-fi-søgning, anmodet, film, tv-shows og meget mere.

Det har ingen gratis links og fungerer med betalte konti som Trakt og Real DeBrid.

Zoro er en Kodi -video -addon placeret i besætningsopbevaringsstedet.

Det har sektioner til film, tv -shows, mine film, mine tv -shows, søgning og værktøjer.

Zoro har ikke gratis links og er til avancerede Kodi -brugere, der bruger betalte links såsom Real DeBrid.

Fen er en Kodi -video -addon til avancerede brugere beliggende i Tikipeter Repository.

Sektioner inkluderer film, tv -shows, søgning, opdag, populære mennesker, favoritter, downloads, min liste, mine tjenester, værktøjer og indstillinger.

Shadow er en Kodi Real DeBrid Video Addon med mange kategorier og sektioner.

Shadow er en rigtig debrid -addon med nogle gratis links, men hovedsageligt opsætning til betalte links.

Hovedmenuen inkluderer Movie World, TV World, Trakt, Search, Search History, Last Link spillet, indstillinger, genoptagelse af at se, min RD -historie, RD Torrents og skuespiller sammen med mange underkategorier.

Seren er en Kodi -video -tilføjelse til mere avancerede brugere fra Nixgates Repository.

Sektioner inkluderer Discover -film, tv -shows, søgning og værktøjer.

Det trækker ikke gratis links, men er opsat til brug med Real DeBrid og Trakt.

Hvis du bruger ægte debrid eller trakt, er det en god tilføjelse, ellers er det bedst at bruge en anden, da det ikke vil trække i links.

POV er en Kodi-video-tilføjelse og en gaffel af Fen Addon. POV bruges med en betalt premium -konti som Real Debrid, Easy News, Orion, FilePursuit og mere.

Hovedmenuen har sektioner til film, tv -shows, søgning, opdag, populære mennesker, favoritter, downloads, min liste og mere.

Folkemord er en Kodi Real DeBrid-video-tilføjelse placeret i besætningsopbevaringsstedet.

Hovedmenuen har søgning, trakt, film, tv -shows, dokumentarer, én klik, live din historie, sidst spillet og værktøjer.

Base 19 er en videoaddon, der kræver en reel debrid -konto.

Sektioner inkluderer filmverden, tv -verden, søgning, sidste link spillet, min RD -historie og base 19.

Elementum er en Kodi -video -tilføjelse, der er hurtig og fungerer meget godt.

Afsnit inkluderer film, tv -shows, søgning, torrents, tilføj, historie, udbydere, status og mere.

Det kan downloades og installeres fra det officielle sted her eller fra andre lagre.

Kædereaktion Lite

Chain Reaction Lite er en Kodi Real DeBrid Addon beliggende i besætningsopbevaringsstedet.

Det har sektion for kædereaktion, retro bølge, karneval af skrig, kriminalitetsbølgen, tidslord, science fiction, vidunder, DC-tegneserier, slamby, bedre U-fitness og mere.

Bedste Kodi Addon Repositories september 2023

 • Besætningen-https: // team-crew.GitHub.io/
 • Jewbmx – https: // jewbmx.GitHub.io/
 • Narcacist – https: // mylostsoulspace.co.UK/Repo/
 • Magnetisk – http: // magnetisk.Websted/repo/
 • MBEBE – http: // mbebe.GitHub.io/blomqvist
 • Glive – https: // mrgsi.GitHub.io/glive/

Med de mange gode Kodi -lagre kan det være svært at vælge en, og oftest installeres flere repos.

Der er mange brugere, der er nye i Kodi, der ofte spørger, Hvad er det bedste Kodi -arkiv?

Det nuværende bedste Kodi -lagre for september 2023 er besætningsrepoen, der har mange af de bedste addons.

Hvad er kodi, og hvad er en addon?

Kodi er et gratis mediecenter, der kan spille næsten enhver type mediefil, såsom videoer og musik MP3/MP4 -filer.

Det har også evnen til at streame fra onlinekilder, hvilket gør det til et godt mediecenter for hjemmevideoer eller fra online websteder.

Oprindeligt kaldet XBMC, det har udviklet.

Det er tilgængeligt på flere platforme, inklusive Windows, Linux og Android -enheder.

Når Kodi er installeret, kan kapaciteterne udvides ved at installere tilføjelser, der kan tilføje mange gode funktioner.

Addonerne kan tilføje funktioner såsom streaming af film, tv -shows, musik, videoer og endda spil.

Addons er normalt gratis og oprettet som en hobby af en administrator og vil være tilgængelig i et depot til at downloade og installere i Kodi.

Der er ingen officiel addon, men de mest populære og bedste arbejdsmedlemmer er anført ovenfor.

Hovedwebstedet har et officielt Kodi Addon -arkiv, der har mange gode plugins, men ikke er det mest populære.

Der er mange tredjeparts Kodi-tilføjelser og lagre med listen over de aktuelle bedste indstillinger.

Kodi Addons kan stoppe med at arbejde og gå ned og give en fejlmeddelelse.

F.eks.

Addonerne fungerer med enhver enhed, som Kodi er installeret på, såsom Windows, Android og mere.

Brug af en Android -tv -boks eller en Fire TV -stick er også en populær metode til at bruge Kodi.

Typer af Kodi -streaming -addons

I øjeblikket er der tre hovedtyper af streaming Addons torrent, ægte debrid og gratis link -addons.

Kategorierne inkluderer film og tv -shows, sport, IPTV og live tv.

Torrent Addons træk i torrent -links, som kun anbefales til avancerede brugere.

Ægte DeBrid Addons træk i links fra en betalt Real DeBrid -konto.

Gratis link-tilføjelsesprodukter, der træk i links, der er frit tilgængelige på Internettet.

Denne side liste Kodi -tilføjelser, der har de bedste gratis links, medmindre andet er anført.

Hvis du har en favorit Kodi -addon, der fungerer godt, så fortæl os det i kommentarerne nedenfor.

Sådan installeres en Kodi Addon

Det første trin er at installere Kodi på en enhed med downloads til rådighed til Android -tv -kasser, smartphones, brand -tv -pind, vinduer og mere.

Når Kodi -installationen er afsluttet, kan en tilføjelse installeres uden enkelt Addon -installationskilde.

Installation af tilføjelser kan virke forvirrende for en ny bruger, men dybest set skal URL’en til et depot tilføjes til Kodi.

Når depot -URL’en er kendt, viser installationsguiderne ovenfor, hvordan man installerer Kodi Addons trin for trin.

URL’erne er anført for hver tilføjelse i guiderne ovenfor. Instruktioner til tilføjelse af en tilføjelse til Kodi er også over sammen med skærmbilleder, hvis nødvendigt.

Kodi Addon -installation er ikke vanskelig, når den er forstået, efter at det er gjort et par gange.

Mange brugere anbefaler også at installere og bruge en VPN til Kodi til sikkerhed og privatliv.

33 Tanker om “Bedste fungerende Kodi Addons -liste september 2023”

 1. Bennie Boden 17. september 2023 Gratis er ikke i Gsource -arkivet. Genstart, genstartet, stadig ikke der.

Bedste Kodi 2023

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Ved at acceptere alle cookies, accepterer du vores brug af cookies til at levere og vedligeholde vores tjenester og websted, forbedre kvaliteten af ​​Reddit, personalisere Reddit -indhold og reklame og måle effektiviteten af ​​reklame.

Ved at afvise ikke-væsentlige cookies kan Reddit stadig bruge visse cookies for at sikre den rette funktionalitet på vores platform.

For mere information, se vores cookie -meddelelse og vores privatlivspolitik .