VPN -protokoller

Begge protokoller bruger UDP -port 500.

Top 4 Ipvanish Secret Settings 2021

Som du måske ved, sørger en VPN for at nyde sikre online -interaktioner og transaktioner. Det gør dette ved at beskytte dit privatliv og sikre din forbindelse.

Det er vigtigt at bruge en VPN, når du streamer indhold online, så du kan beskytte din aktivitet mod din internetudbyder. Dette skyldes, at det kan føre til data-throttling, geo-blokerende begrænsning og alle typer humørdrabende online bureaukrati.

Opmærksomhed: Læs inden du fortsætter

Regeringer og internetudbydere over hele verden overvåger deres brugere online aktiviteter. Hvis du findes streaming eller browser indhold på din Fire TV -stick, mobil eller pc, kan du komme i alvorlige problemer.

I øjeblikket er følgende oplysninger synlige:

Hvis dette er dine rigtige oplysninger, skal du bruge en VPN til at beskytte din identitet.

Vi anbefaler dig kraftigt at få en god VPN Og skjul din identitet, så din online oplevelse ikke tager en dårlig vending.
Vi bruger ipvanish, som er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. Ipvanish driver også et begrænset tilbud på tid, hvor du kan Spar 74% på din VPN, og de giver dig mulighed for at bruge en konto på ubegrænsede enheder.

Dette er et flash -salg, der kan udløbe når som helst!

VPN -protokoller

Vi understøtter flere VPN -protokoller og forbindelsestyper for at gøre IPVanish så kraftfulde og tilpasningsdygtige som muligt. Nedenfor er nogle detaljer og tip til at bruge dem til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er bedst for dig.

IPVanish VPN -protokoller forklaret

Dette er VPN -protokollerne ipvanish tilbyder, hvad VPN har de kommer med, hvornår de skal bruge dem, og hvilke enheder til at bruge dem med.

Wireguard®

Wireguard er den nyeste VPN -protokol designet til at være hurtigere, stærkere og mere let end andre forbindelsestyper. Som et open source-projekt forbliver Wireguard under fortsat udvikling, men det betragtes allerede som en af ​​de mest sikre VPN-løsninger i branchen.

Støttet af:

IKEV2 (Internet Key Exchange Protocol version 2)

IKEV2, En protokol, der udelukkende stilles til rådighed gennem IPsec, bruges til at konfigurere sikkerhedsforeningen eller den specifikke tilgang til, hvordan IP -pakker er krypteret over IPSEC. Mens IKEV2 kun er tilgængelig i nyere mobile enheder, betragtes det som en mere sikker udvidelse af IPsec-protokollen, fordi enheder kan skifte mellem et Wi-Fi og mobilnetværk uden at forstyrre VPN-forbindelsen.

Støttet af:

OpenVpn

OpenVpn Tillader flere typer godkendelsesmetoder, men bruger i sidste ende SSL/TLS (svarende til din webbrowser) til nøgleudveksling. Selvom det typisk tilbyder hurtigere adgangshastigheder end L2TP, kræver det også, at en tredjepartssoftware og certifikatfiler skal installeres for at bruge den-medmindre du selvfølgelig bruger den IPVanish-software. Support til mobile enheder er også begrænset.

  • TCP (transmissionskontrolprotokol)
    OpenVpn over TCP er den mest populære og pålidelige VPN -forbindelsestype. Den bruger fejlkorrektion for at forhindre tab af informationspakker under dataoverførsel. Disse mistede pakker ville i sidste ende føre til mislykkede websteder og ufuldstændige downloads, hvis ikke til TCPs automatiske videresendelse af dem.
  • UDP (brugerdatagram -protokol)
    OpenVpn over UDP er ofte hurtigere end TCP på grund af ikke at have nogen fejlkorrektion. Mens mistede pakker er uundgåelige ved hjælp af UDP, opleves visse webteknologier bedre på denne måde, især VoIP og online spil, hvor interaktion i realtid ville blive afbrudt af gamle, videresendte data.

Støttet af:

IPSEC (Internet Protocol Security)

Ipsec Er en protokolpakke, der krypterer IP -pakker til transport og tunneling. Tilgængelig for de fleste mobile enheder, IPSEC beskytter al applikationstrafik over et IP -netværk. Men i modsætning til OpenVPN, PPTP og andre forbindelsestyper, definerer IPSEC ikke en bestemt VPN -krypteringsalgoritme eller en godkendelsesfunktion i sig selv – det giver simpelthen en ramme for sikker transport.

Støttet af:

VPN og Firewall

En VPN beskytter de digitale data, der sendes til og fra dit netværk eller en enhed med kryptering; En firewall forhindrer uautoriseret adgang til dit netværk eller enhed. Konfiguration af en VPN med en firewall kan skabe et stærkere, flerlags cybersikkerhedsforsvar.

IPVanish VPN Firewall -konfiguration

Wireguard

Wireguard -protokollen er kun tilgængelig til brug i vores VPN -app. Det kræver udgående TCP -port 443 og UDP -port 51820.

OpenVpn

Vi tillader forbindelser via TCP eller UDP på ​​porte 443 eller 1194. IPVanish -softwaren bruger port 443.

Internet Key Exchange

Begge protokoller bruger UDP -port 500.

VPN -protokoller: ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er VPN -protokollerne?

VPN -protokoller repræsenterer måderne, hvorpå internettrafik dirigeres gennem en VPN -forbindelse. Disse protokoller følger hver et specifikt sæt regler for at bestemme, hvordan man håndterer data. Nogle protokoller prioriterer sikkerhed, mens andre prioriterer hastighed.

IPVanish tilbyder flere VPN -protokoller, herunder Wireguard, IKEV2, OpenVPN og IPSEC. PPTP og L2TP er forældede VPN -protokoller med kendte sikkerhedssårbarheder, som IPVanish ikke længere understøtter. Mere information om hver protokol er tilgængelig her.

2. Hvad er den bedste VPN -protokol at bruge?

Den bedste VPN -protokol, der skal bruges. Hvis du leder efter den protokol, der leverer den bedste VPN til spiloplevelse, for eksempel, vil den enhed, du bruger til spil, have en stor indflydelse på dit protokolvalg. Generelt set anbefaler vi imidlertid OpenVPN- eller Wireguard -forbindelser, når det er muligt.

3. Hvilket er bedre for VPN: TCP eller UDP?

TCP betragtes som mere populær og pålidelig, mens UDP ofte er hurtigere. At bestemme, hvad der er bedre, afhænger af brugeren. TCP anbefales typisk til brugere, der opretter forbindelse til langt væk servere, mens UDP anbefales til brugere, der ikke er i et landdistrikt og forbinder til servere på det samme kontinent.

4. Som er den hurtigste VPN -protokol?

Mens VPN -forbindelseshastighed afhænger af en række faktorer, hvor alle andre faktorer er ens, er Wireguard -protokollen konsekvent hurtigere end andre protokoller. Dette skyldes, at Wireguard fungerer mere effektivt på grund af lettere kode og optimerer dens metode til implementering af kryptering til hurtigere dataoverførsler og længere batterilevetid.

Bedste IPVanish VPN -indstillinger til Android TV Box & Firestick

I denne artikel vil jeg gennemgå hver af de indstillinger, du kan ændre i IPVanish VPN -appen. Alle skærmbilleder er hentet fra min NVIDIA Shield TV Pro, der kører Android TV -versionen af ​​IPVanish.

Hvis du er bekendt med IpVanish på andre enheder, kan du se nogle indstillinger, du ikke kender. Tilsvarende kan du muligvis ikke finde nogle indstillinger, som du ville på andre enheder.

Jeg vil give dig et overblik over, hvad den indstilling betyder for hver vare og min anbefaling.

Bedste IPVanish -indstillinger: Android -opstart

Den første sektion af indstillingerne bestemmer, hvad der sker, når du starter din Android -tv -enhed eller starter IPVanish -appen.

Disse to indstillinger er relateret, så vi vil diskutere dem på samme tid.

Kontrol.

Dette opretter dog ikke forbindelse til en VPN, medmindre du vælger en opstartforbindelseshandling.

Jeg fandt, at dette var lidt forvirrende. Jeg genstartede endda mit Nvidia Shield TV et par gange for at sikre, at jeg ikke gjorde noget forkert.

Klik på Startforbindelseshandling Indstilling fører dig til denne menu:

Som standard er dette indstillet til ikke automatisk at oprette forbindelse. Du kan vælge at oprette forbindelse automatisk til den hurtigste tilgængelige server eller den sidste server, du brugte i din forrige session.

Anbefalet indstilling: Jeg behøver ikke altid at bruge en VPN, så jeg forlader Opret forbindelse til Android-opstart Boks ukontrolleret.

Anbefalet indstilling: Når jeg åbner Ipvanish, vil jeg have den hurtigst mulige forbindelse, så jeg overlader dette sæt til Opret forbindelse til den hurtigste server.

Bedste IPVanish -indstillinger: Forbindelse

Resten af ​​IPVanish Android TV -appindstillinger falder i forbindelsesafsnittet.

Her kan vi konfigurere nogle grundlæggende indstillinger som om vi ønsker, at trafik til vores lokale netværk skal gennemgå VPN.

Vi finder også mere detaljerede indstillinger som hvilken protokol og port VPN vil bruge til at oprette forbindelse.

Auto genforbindelse

Ingen netværksforbindelse er perfekt. Hvis din VPN -forbindelse pludselig falder, aktiverer det at aktivere Auto genforbindelse vil automatisk oprette forbindelse igen til den samme server, som du tidligere har tilsluttet dig.

Ofte sker dette uden at du engang ved, at forbindelsen er blevet brudt.

Anbefalet indstilling: Aktivér altid Auto genforbindelse.

Tillad LAN -adgang

Hvad der gør en VPN sikker er, at det skaber en privat tunnel fra din enhed til den anden enhed, som du taler med. Det fungerer som en haveslange. Der er en solid forbindelse mellem vandhanen og enden af ​​slangen, så alt vand går direkte fra den ene ende til den anden.

Men fordi al netværkstrafik gennemgår den sikre slange, er det umuligt at se noget andet på dit lokale netværk. For eksempel, hvis dit mediebibliotek er gemt på en netværks harddisk, kan dit Android -tv ikke se det.

Det er her Tillad LAN -adgang Indstilling kommer ind.

Kontrol af dette felt udelukker lokal trafik fra VPN -forbindelsen. Enhver enhed på dit lokale netværk kan se dit Android -tv, som om det ikke var forbundet til Ipvanish.

Anbefalet indstilling: Kontrollere Tillad LAN -adgang Hvis du har en medieserver på dit netværk, eller skal du dele filer til din Android TV -enhed. Hvis ikke, skal du lade det være ukontrolleret.

Opdel tunneling

Tilsvarende kan du bruge Opdel tunneling For at lade en app opholde sig uden for VPN -forbindelsen.

Det plejede at være let at bruge en VPN til at få adgang til indhold i andre lande.

Nogle streaming -apps, som Netflix eller Amazon Prime Video, vil dog sparke dig af, hvis du prøver at oprette forbindelse til dem ved hjælp af en VPN.

I mange tilfælde ser de på IP -adressen på VPN -serveren eller endda hvilken protokol du bruger til at oprette forbindelse til. Hvis det matcher specifikke kriterier, de har set fra VPN -brugere, vil de nægte din forbindelse.

Hvad Split Tunneling gør er, at det behandler datapakker til en app til at omgå VPN. Du skal specificere hvilken app; Du kan kun gøre dette for en app ad gangen.

Stadig, hvis du vil have beskyttelse af at bruge en VPN hele tiden, men har problemer med visse apps, er dette en stor løsning.

Anbefalet indstilling: Medmindre du har problemer med en bestemt app, der ikke fungerer med en VPN, kan du forlade denne ukontrollerede.

Åbn ansøgning efter forbindelse

Vi har allerede diskuteret, hvordan du kan have ipvansk start automatisk, når du starter dit Android -tv og har appen automatisk tilsluttet til en VPN -server. Du kan også have ipvanish åbne en anden app umiddelbart efter den opretter forbindelse til en VPN.

Mange mennesker bruger Åbn ansøgning efter forbindelse For automatisk at oprette forbindelse til en VPN -server og åbne Kodi, når de tænder for deres Android -tv.

Når du klikker på denne indstilling, er du ført til en anden skærm, der viser hver app, der er installeret på din enhed. I lighed med delt tunneling kan du kun vælge en app.

Rul ned, indtil du ser den app, du ønsker, og klik derefter på radioknappen ved siden af ​​den.

Anbefalet indstilling: Denne indstilling er ren bekvemmelighed. Dette er en no-brainer, hvis du altid går lige fra Ipvanish til en anden app (for eksempel Kodi). Hvis du ikke gør det, skal du derefter forlade dette ukontrolleret.

Scramble

Scramble Er en indstilling, du kun kan ændre, hvis du bruger OpenVPN -protokollen, som vi diskuterer i afsnittet Næste indstillinger.

Scramble forsøger at maskere din forbindelse til narre servere til at tro, at du ikke bruger en VPN.

Dette er nyttigt i lande, hvor VPN’er er ulovlige.

Stadig kan det undertiden hjælpe med at narre apps som Netflix eller Amazon Prime Music til at tro, at du ikke forbinder via VPN.

Aktivering af scramble kan bremse din VPN -forbindelse, fordi VPN -serveren tager lidt ekstra tid til at skjule din forbindelse.

Selv hvis denne forsinkelse kun er et par millisekunder, kan det bremse din videostrøm.

Anbefalet indstilling: For den hurtigste VPN -forbindelse skal du forlade denne ukontrollerede. Tag kun til at skrumpe videre, hvis du har problemer med at oprette forbindelse til nogle streamingtjenester.

Anbefalede IPVanish -indstillinger: VPN -protokoller

De følgende tre indstillinger vedrører alle, hvordan IPVanish opretter forbindelse til forskellige VPN -servere, og hvilke protokoller det bruger.

Her kan du ændre dig til protokol mellem OpenVPN og IKEV2 beta.

Hvis du bruger OpenVPN, kan du skifte mellem UDP og TCP og endda ændre, hvilken port dit Android -tv bruger til at oprette forbindelse.

VPN -protokol: OpenVPN vs IKEV2 Beta

IKEV2 Beta (Internet Key Exchange version 2) er en del af en godkendelsespuite kendt som IPSEC. Som protokol er det utroligt tilpasset.

Imidlertid fortæller Ipvanish at bruge denne protokol mange af dine forbindelsesmuligheder. (kilde)

Al den tilpasningsevne kommer dog til en pris. Det er langsommere at oprette forbindelse end OpenVPN og lettere modtaget af software, der ønsker at begrænse brugerne fra at oprette forbindelse via VPN’er.

Anbefalet indstilling: Hvis du interesserer dig for privatlivets fred end hastighed, skal du bruge IKEV2 Beta (IPSEC). Brug OpenVPN -protokollen til enhver anden brugssag (især streamingvideo).

Protokol: TCP vs. UDP

Hvis du vælger at bruge OpenVPN, er den følgende indstilling, du har brug for at se på, selve protokollen. Her kan du ændre dig mellem TCP og UDP.

I modsætning til de fleste andre IPVanish -indstillinger, vi har diskuteret, er der ikke et korrekt svar her.

TCP bruges meget oftere end UDP, selvom det samlet set er en langsommere forbindelse. Fordelen ved at bruge TCP er, at den har indbygget fejlkorrektion, mens UDP ikke gør det.

Hvis alt det lyder for teknisk for dig, er du ikke alene. VPNMentor udviklede et nyttigt diagram, der opsummerer forskellene mellem TCP- og UDP -protokollerne.

TCP UDP
Forbindelse Forbindelsesorienteret Forbindelsesløs
Sekventering TCP -numre hver pakke, så de kan arrangeres i en rækkefølge af modtageren UDP sender pakkerne uden nummerering
Fart Langsommere Hurtigere
Pålidelighed Høj Lav
HEADER STØRRELSE Pakker er tunge på grund af omkostninger Letvægtspakker med minimale overskrifter
Fejldetektion/korrektion Fejlkontrol og fejlgenopretning Fejlkontrol, men ingen bedring. Korrupte pakker kasseres simpelthen og anmodes ikke igen
Anerkendelse Anerkendelse sendt af modtageren Ingen anerkendelse sendes
Overførselsmetode Strøm Individuelle pakker
Overbelastningskontrol Ja Ingen
Applikationer Filoverførsel, e -mail, webbrowsing Videokonferencer, spil, udsendelser

Anbefalet indstilling: Det OpenVPN (UDP) Protokol bruges til de fleste streamingapplikationer. Til webbrowsing eller e -mail, hvor nøjagtighed er vigtigere end hastighed, skal du bruge OpenVPN (TCP).

Tim Wells fik sin første computer i en alder af ti og har ikke stoppet med at tænke lige siden. Efter at have opdaget Android TV -bokse i 2013, oprettede han et populært Android PC -gennemgangswebsted og ledede det til over 8 millioner sidevisninger, før han trådte væk i 2018.

Efter en kort hiatus fra branchen er han tilbage ved roret til Androidtvnews.com for at bringe Android TV og tv -kasser i spidsen for streamingverdenen.

Når han ikke skriver, bruger han så meget tid som han kan med sin smukke kone og sin bulldog.

Seneste indlæg af Tim Wells (se alle)

  • Sådan installeres Kodi 20.2 på Android TV og TV Box [september 2023] – 28. august 2023
  • Sådan aktiveres ukendte kilder på Chromecast med Google TV – 28. august 2023
  • Hvorfor NVIDIA ikke producerer et nyt NVIDIA SHIELD TV i 2023 – 28. august 2023