De bedste gratis og premium VPN’er til Android

Contents

Det er proprietær lightway -protokol er en af ​​de hurtigste, vi har testet. I vores lokale hastighedstest opnåede Expressvpn 93 Mbps Download hastighed på en 100 Mbps -forbindelse, en dråbe bare 7%.

Bedste gratis VPN til Android i 2023: Beskyt din Android -enhed gratis

Du kan bruge en VPN til at beskytte dig selv, når du bruger offentlig WiFi på din Android -telefon uden for dit hjem. Hvis du er på et budget, skal du fortsætte med at læse denne guide for at lære om den bedste gratis VPN til Android -indstillinger, der tilbyder fremragende streaming, sikkerhed og hastigheder.

Du bærer din telefon overalt – toget, købmand, caféer osv. Du bliver sandsynligvis nødt til at bruge offentlig WiFi på et tidspunkt, og selvom gratis internet er fantastisk, kan det udsætte din enhed for flere trusler. Et virtuelt privat netværk (VPN) kan hjælpe, og hvis du ikke har budgettet til en betalt VPN, kan vi tilslutte dig en gratis VPN til Android.

Key Takeaways: Gratis Android VPN’er

 • En god gratis VPN kan hjælpe med at sikre din forbindelse, holde dine data private og få adgang til geoblokeret indhold på din Android -enhed.
 • Mange freemium -VPN’er har nogle begrænsninger for den gratis plan, enten med tilgængelige VPN -servere, mængden af ​​data, du kan bruge, og VPN -forbindelseshastighederne.
 • Proton VPN er den bedste gratis VPN til Android. Vi anbefaler dog også Windscribe, TunnelBear, Hide.Mig og Privadovpn.

En VPN krypterer din forbindelse, så alle data, som din Android -telefon transmitterer til internettet. De bedste gratis Android VPN’er fungerer også på andre Android -enheder, inklusive Android -tv’er.

Problemet er, gode gratis VPN’er er svære at komme forbi. At vælge den forkerte gratis VPN -service kan efterlade dine data sårbare og endda inficere din enhed. Vi undersøgte for at finde de bedste gratis VPN -udbydere til Android -apps. Fortsæt med at læse for at lære mere om de fem gratis Android VPN’er.

03/21/2023 Fakta kontrolleret
08/08/2023 Fakta kontrolleret

 • Hvilken VPN er helt gratis for Android?

Proton VPN og skjul.Mig er helt gratis VPN’er, der tilbyder ubegrænsede data, skønt de kan begrænse adgangen til et par funktioner. Hvis du vil have adgang til alle Funktioner, men har ikke noget imod en snedig datakappe, du kan overveje TunnelBear.

Ja, du kan se 100% gratis VPN’er på Internettet. De fleste er dog upålidelige, langsomme og farlige. I stedet for at bruge en tilfældig service, skal du overveje at bruge en af ​​de tjenester, vi har anbefalet i denne vejledning. Vi anbefaler Proton VPN som den bedste gratis VPN til Android.

Top gratis VPN’er til Android

 • : PayPal, kreditkort, bitcoin, kontanter
 • : 10
 • :
 • :
 • :
 • :

$ 4.99 / måned (spar 50%) (alle planer)

 • : PayPal, kreditkort
 • : Ubegrænset
 • :
 • :
 • :
 • :

Gennemsnitshastighed
Download hastighed 94 Mbps
Upload hastighed 9 Mbps
Latens 3 ms
$ 5.75 / måned (spar 36%) (alle planer)
Windscribe
$ 3.33 / måned (spar 66%) (alle planer)
Tunnelbear

 • : PayPal, kreditkort, bitcoin
 • : 10
 • :
 • :
 • :
 • :

$ 2.64 / måned (spar 73%) (alle planer)

 • : PayPal, kreditkort, Coinbase, SEPA, Discover
 • : 10
 • :
 • :
 • :
 • :

$ 4.99 / måned (spar 37%) (alle planer)
Privadovpn

Hvad gør den bedste gratis VPN til Android?

De fleste gratis VPN -tjenester er upålidelige, langsomme og ineffektive – især hvis de er på vores værste gratis VPNS -liste. Søgning efter en gratis VPN online giver dig masser af muligheder, men tilfældigt at vælge en er ikke det bedste valg på grund af adskillige sikkerheds- og privatlivets fred.

Her er et par tjenester, du kan stole på, når du har brug for en gratis Android VPN:

 1. Proton VPN – Ubegrænsede data på tre serverplaceringer med den gratis plan
 2. Windscribe – Fremragende sikkerhed på 11 serverplaceringer og 10 GB data
 3. TunnelBear – Gratis servere i over 40 lande, men begrænset til 2 GB månedligt
 4. skjule.Mig – Ubegrænsede data, men kun 10 GB på otte gratis landsservere
 5. Privadovpn – tilbyder 10 GB data gratis på 10 serverplaceringer

Vi testede de bedste gratis VPN -udbydere baseret på forskellige faktorer. Bortset fra at have en god Android -app er den vigtigste faktor sikkerhed og privatliv, især da dette er et område, hvor gratis VPN’er udfører frygteligt. En god VPN skal tilbyde VPN-protokoller som OpenVPN, IKEV2 og Wireguard og chiffer som AES-256 og Chacha20 for at sikre din VPN-forbindelse.

Ud over sikkerhed har du også brug for en VPN, der tilbyder hurtige forbindelseshastigheder. Gratis VPN’er tilbyder generelt et begrænset antal servere på den gratis version. Dette betyder, at hver VPN -server har en højere belastning, der betyder langsommere hastighed. De bedste gratis VPN’er til Android sikrer imidlertid, at den negative indvirkning på hastigheden er minimal.

Din gratis Android VPN skal være i stand til at omgå geoblokke på populære streamingtjenester som Netflix, så du kan streame indhold fra et andet lands bibliotek. I modsætning til betalte VPN’er har gratis VPN’er ikke streamingoptimerede servere, hvilket betyder, at de ofte ikke kan omgå geoblocks. Imidlertid klarer et par gratis VPN’er at omgå geoblocks uden problemer.

En intuitiv grænseflade er meget vigtig at have. Telefonskærme tilbyder ikke en masse fast ejendom, så appgrænseflader kan hurtigt blive proppet, hvis de prøver at passe ind alt for mange muligheder eller knapper. De bedste VPN -apps er kreativt designet til at gøre det lettere for dig at bruge dem.

Gratis VPNS vs betalte VPNS vs Proxies

VPN’er og proxier bruges til at få adgang til geoblokerede websteder. Problemet er dog, at proxier ikke inkluderer kryptering og er langt mindre effektive til at omgå geoblokke, især på streamingsteder, som Netflix, at Ban VPN -brugere. Proxies er også smertefuldt langsomme, lad dig ikke vælge en bestemt server og krypterer ikke din internetforbindelse.

En VPN tilbyder på den anden side ekstra kryptering på din internetforbindelse, som effektivt omgår geoblocks og Holder dig sikker online. Kryptering sikrer, at din forbindelse er privat og ikke synlig for nogen anden – ikke engang din internetudbyder. De bedste VPN’er er også hurtige og lader dig vælge en server.

Hvis du er på et budget, kan du bruge en gratis VPN. De fleste gratis VPN’er er ikke pålidelige, og mange har ikke en Android -app. Vi fandt fem af de bedste gratis VPN -tjenester, du kan bruge til dine Android -enheder.

Hvis du leder efter den bedste oplevelse og ikke har noget imod at bruge et lille beløb, kan du overveje ExpressVPN eller Nordvpn (Læs vores ExpressVPN Review eller Nordvpn Review).

De 5 bedste gratis VPN’er til Android

De VPN’er, vi anbefaler nedenfor, er bedre end de fleste gratis VPN’er derude, fordi disse tjenester tilbyder en gratis plan som en forhåndsvisning af deres betalte service. Dette betyder også, at du ikke får adgang til alle funktioner som en gratis bruger; De gratis planer er begrænset på en eller anden måde for gratis brugere.

1. Proton VPN

Flere detaljer om Proton VPN:

 • Prisfastsættelse: Gratis, $ 4.99 pr. Måned (toårsplan)
 • Udbyderwebsted:Protonvpn.com
 • Ubegrænset gratis data
 • Top-notch brugergrænseflade
 • Sikre servere
 • Gratis servere i 3 lande

Proton VPN er den bedste gratis Android VPN, fordi det kontrollerer alle de rigtige kasser-den har en Android-app, en streng politik uden loger og er hurtig og sikker.

Med Proton VPN får du fire sikkerhedsprotokoller, herunder OpenVPN, Wireguard, IKEV2 og Stealth, sammen med AES-256 og Chacha20 Ciphers. Appen inkluderer en dræbskontakt og delt tunneling (en funktion, der kun er tilgængelig på Android og Windows). Det er ingen overraskelse, at Proton VPN også er den bedste gratis VPN til Windows.

Proton VPN fjerner alle de populære streamingwebsteder, så du kan få adgang til Netflix u.S. og bbc iplayer, selv når du ikke er i u.S. eller u.K.

Appen har en stor, slank grænseflade med et mørkt tema, der forbliver intuitivt og pakker i masser af detaljer, selv på en telefonskærm. Du kan nemt få adgang til mange muligheder fra startskærmen uden at blive overvældet af dem.

Den eneste ulempe ved at bruge Proton VPNs gratis version er, at du kun får adgang til tre serverplaceringer – U.S., Japan og Holland.

Ubegrænsede data

Ubegrænsede data er Proton VPNs mest attraktive funktion. De fleste VPN’er begrænser dataforbruget på den gratis version, hvilket betyder, at du ikke kan streame ubegrænset indhold. Men med Proton VPN kan du streame alt hvad du vil uden at bekymre dig om at løbe tør for data.

Nogle gange kan du opleve langsomme hastigheder i betragtning af manglen på serverplaceringsmuligheder. Når mange brugere bruger en bestemt server, vil overbelastningen få hastigheder til at falde. Du skal dog stadig være i stand til at streame bufferfri i standarddefinition med Proton VPN.

Proton VPNs betalte version koster $ 9.99 Når den betales månedligt, mens den årlige plan koster $ 5.99 . Den bedste aftale (toårsplanen) reducerer omkostningerne til $ 4.99 pr. Måned.

Dette er stadig mere end premium -tjenester som Nordvpn. Men hvis du kan lide Proton VPNs interface og ydeevne, kan det være værd at den lille investering. Hvis du ikke kan lide tjenesten, kan du altid kræve en fuld refusion ved hjælp af 30-dages pengene-tilbage-garantien.

De bedste gratis og premium VPN’er til Android

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af JP Jones Yderligere test af Alyx Morley

EKSPERTRÅD: Gratis Android VPN’er er mindre effektive end Premium VPN -apps. Expressvpn, Den bedste Android VPN generelt leverer meget højere niveauer af privatlivets fred, sikkerhed og fjernelse. Prøv ExpressVPN risikofri i 30 dage.

Der er utallige gratis Android VPN -apps i Google Play -butikken, men mange er usikre til at installere og bruge.

Mit team og jeg har afsløret over 100 farlige gratis VPN’er med sikkerhedsfejl og indgribende tilladelsesanmodninger. Nogle Android VPN’er skjulte ikke engang vores IP -adresse, hvilket gjorde dem ubrugelige.

Hvad er den bedste gratis VPN til Android i 2023?

Baseret på vores Android-specifikke tests, Bedst helt gratis (sikker) Android VPN’er er:

 1. Proton VPN gratis: Bedste gratis VPN til Android
 2. Windscribe Free: Bedste gratis Android VPN til serverplaceringer
 3. Privadovpn gratis: Bedste gratis Android VPN til streaming
 4. Zoogvpn gratis: Bedste gratis Android VPN til begyndere

Den bedste gratis VPN til Android i 2023 er Proton VPN. VPN’s gratis Android -app giver høje niveauer af internet -privatliv, sikkerhed og frihed uden krav om at registrere eller indsende betalingsoplysninger.

Desværre er selv de bedste gratis Android VPN’er begrænset sammenlignet med premium -tjenester. Premium VPN’er leverer typisk de hurtigste hastigheder, har ubegrænsede datahertasninger, bypass streaming geo-blokke og lad dig downloade store filer anonymt.

Hvad er den samlede bedste VPN til Android?

Det samlet bedste VPN -apps til Android er:

 1. ExpressVPN: Samlet bedste VPN til Android
 2. Nordvpn: Bedste Android VPN til streaming
 3. Surfshark: Bedste billige VPN til Android

Den samlede bedste VPN til Android er Expressvpn med en Android-specifik bedømmelse på 9.7/10. VPN -appen er meget sikker, indsamler ikke weblogfiler og har en integreret VPN -dræbskontakt. ExpressVPN tilbyder også en APK -fil for tilføjet Android -kompatibilitet.

Vil du prøve den bedste Android VPN-risikofri? ExpressVPN er vores #1 VPN for Android, og takket være sin refusionsgaranti kan du prøve den risikofri i 30 dage.

Vores anbefalede Android VPN’er har oprindelige apps til Androidos 13.0, 12.0 og ældre versioner. De lækker ikke din IP -adresse, logger ikke din internetaktivitet og beder ikke om unødvendige tilladelser.

Sammenligning af de bedste Android VPN’er

Nedenstående tabel sammenligner de højest rangerede gratis og premium Android VPN’er til hastighed, privatliv, enhedsgrænse, månedlig datatækst og mere.

Top Free & Premium Android VPNS: Sammendrag af testvurderinger

Brug nedenstående tabel for at se, hvordan de øverste gratis og premium VPN’er til Android udføres i vores nøgletestkategorier:

Hvorfor stole på top10VPN.com?

Vi er helt uafhængige og fokuserede på VPN -software. Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå Android VPN’er ved hjælp af vores Android VPN -testproces for at anbefale de bedste.

Her er nogle af vores vigtige Android VPN -teststatistikker:

Android VPN -apps testet 150
Samlede timer med test 30.000+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
Streamingtjenester testet dagligt 12
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

Analyse af de bedste gratis Android VPN’er

1 . Proton VPN gratis: Bedste gratis VPN til Android

Den bedste gratis Android VPN med ubegrænsede data, ekstremt hurtige hastigheder og ingen registrering.
Rangeret nr. 1 gratis VPN til Android

Skærmbillede af Proton VPNs mobilapp

Bedømt 5 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Ubegrænset internetdataforbrug
 • Gratis at bruge uden registrering
 • Hurtige downloadhastigheder
 • ‘Altid på’ genforbindelsesfunktion
 • Privatlivsvenlig loggingspolitik
 • APK -fil tilgængelig til sideloading

Ulemper

 • Kun tre VPN -serverplaceringer
 • Fungerer ikke med Netflix

Samlet Android -vurdering: 7.4/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

Proton VPN Free er den bedste gratis VPN til Android på grund af dens ekstremt hurtige hastigheder, fremragende tekniske funktioner og streng politik uden logs.

Dens Android -app er intuitiv og har de fleste af de samme funktioner som skrivebordsversionen, herunder en dræbskontakt og malware -blokering.

Skærmbillede af Proton VPN gratis tilsluttet en server i USA

Proton VPN gratis forbundet hurtigt til en server i USA.

Intuitive, hurtige hastigheder og ingen identificerende data tilbageholdt

Alle Proton VPN Free’s brugerdefinerede VPN -apps er lette at konfigurere og bruge, og Android -versionen er ingen undtagelse.Forbindelser er sikret med AES-256-kryptering, og Android-appen bruger den mest sikre VPN-protokol, OpenVPN.

Den gratis VPN-service håndhæver også, hvad der er næsten en politik uden logs for yderligere at beskytte din anonymitet.

Skærmbillede af proton VPN

Proton VPN har indbygget DNS -lækagebeskyttelse og en VPN -accelerator.

Aktivering af dræbskontakten er enkel. Som du kan se på billedet ovenfor, Altid-på VPN & Kill switch Vil tage dig igennem til Android -enhedsindstillinger, hvor du skifter begge muligheder.

Proton VPN Free er også den hurtigste gratis VPN til Android. Ved hjælp af vores 100 Mbps baseline internetforbindelser registrerede vi hastigheder på 98 Mbps, mens vi er tilsluttet en lokal Proton VPN -gratis server.

Til sammenligning når Windscribe gratis kun hastigheder på 90 Mbps på en lokal forbindelse.

Ubegrænset gratis data og adgang til tre lande

Som med langt de fleste gratis VPN’er, Proton VPNs gratis app streamer ikke Netflix, Disney+, Hulu eller andre populære streamingplatforme.

Mens Proton VPN Free ikke tilbyder det samme udvalg af gratis VPN -servere som Windscribe, er det stadig en god VPN med et højt sikkerhedsniveau.

Vigtigt, Det er den eneste gratis VPN på denne liste uden datakap, Så du kan bruge det uden at bekymre dig om at løbe tør for data.

Med Proton VPNs gratis app kan du bruge servere i Japan, det Holland, og OS Så meget som du vil.

2 . Windscribe Free: Bedste gratis Android VPN til serverplaceringer

En sikker og gratis VPN, der tilbyder servere i 11 lande og blokerer 6 Netflix -biblioteker.

Windscribe mobile skærmbilleder

Bedømt 5 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Brugervenlig Android-applikation
 • Ingen registrerings- eller betalingsoplysninger kræves
 • Hurtige hastigheder i samme land
 • Unblocks 6 Netflix -regioner og BBC iPlayer
 • Minimal webbrugslogfiler
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser

Ulemper

 • 10 GB månedlig datakap
 • Ingen indbygget dræbskontakt på Android
 • Fjern ikke blokering af os Netflix
 • Ingen menneskelig live chat tilgængelig

Samlet Android -vurdering: 6.8/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

Windscribe er den bedste gratis VPN til Android til en stor mængde serverplaceringer. I modsætning til andre gratis VPN’er, der i høj grad begrænser dit antal placeringer, Windscribe giver dig adgang til servere i 11 lande.

Det er en hurtig og sikker gratis VPN, der ikke kræver nogen registrering for at bruge den. Du oplever heller ikke nogen betydelige hastighedsfald, selv når du streamer eller downloader store filer.

Her er en video af Windscribe -gratis, der viser dig, hvordan du opretter forbindelse til en server i Storbritannien:

Streams 6 Netflix Libraries, Disney+, Hulu & BBC iPlayer

Windscribe Free’s standout -funktion er dens evne til at fjerne blokering af 6 Netflix -regioner, herunder Storbritannien, Tyskland og Frankrig.

Evnen til at fjerne blokering af streaming -platforme, såsom BBC iPlayer, Disney+ og Hulu, er utroligt sjælden blandt gratis VPN’er, der viser, hvor god windscribe er.

Windscribe

I vores tests, Windscribe gratis fjernede det tyske Netflix -bibliotek.

Ikke overraskende er den gratis version af Windscribe en af ​​de mest effektive gratis VPN’er til at fjerne blokering af Netflix, vi har testet.

Windscribe var også meget pålidelig til at fjerne blokering af US Netflix i fortiden. Vores seneste test afslører imidlertid, at den gratis VPN er stoppet med at fjerne blokering af det amerikanske bibliotek.

En meget privat gratis VPN

VPN -tjenesten indsamler minimale aktivitetslogfiler, så du kan bruge internettet privat på din Android -smartphone eller tablet.

Selvom Windscribe er baseret i Privacy-Unjendly Canada, vil denne privatlivsfokuserede loggingspolitik beskytte dig mod Canadas overvågningslovgivning.

Som alle andre VPN’er på denne liste har Windscribe’s Android -app en Kill Switch i Android -enhederne. Funktionen kaldes Altid på VPN og Blokforbindelser uden VPN.

VPN sikrer din webtrafik med AES 256-bit kryptering, og den lider ikke af IP- eller DNS-lækager.

Den gratis VPN har også ekstramateriale såsom en Indbygget annonce- og malware-blokkering.

En 10 GB månedlig datatredning

Desværre, Windscribe begrænser brugen til 10 GB data hver måned. Mens 10 GB muligvis ikke virker meget, er det faktisk en meget generøs brugsgodtgørelse blandt gratis Android VPN’er.

Sammenlignet med, Proton VPN gratis giver sine brugere ubegrænset gratis data.

Ingen live supportchat er en stor ulempe

Windscribe’s kundesupport skal forbedres. Det tilbyder ikke menneskelig live support, og er i stedet afhængig af sin chat-bot-service ‘Garry’, som er gennemsnitlig.

Heldigvis er Windscribe’s online ressourcer nyttige og besvarer mange fejlfindingsforespørgsler.

I det store og hele er den gratis version af Windscribe VPN ideel til både VPN -begyndere og mere erfarne Android -brugere.

Uanset om du vil fjerne blokering af websteder og apps eller bruge internettet mere privat og sikkert, skuffer denne gratis VPN ikke.

3 . Privadovpn gratis: Bedste gratis Android VPN til streaming

Den eneste øverste gratis Android VPN, der fungerer med os Netflix.

Privadovpn

Bedømt 0 ud af 5
Ingen brugeranmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Arbejder med os Netflix, Disney+, HBO Max og Hulu
 • Hurtige gratis VPN -servere
 • Privatlivsvenlig loggingspolitik og schweizisk jurisdiktion
 • Indbygget Android Kill Switch
 • Alle servere tillader P2P -trafik
 • 14 VPN -servere i 11 lande

Ulemper

 • 10 GB pr. Måned datakap

VPN til Android -vurdering: 5.9/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

Privadovpn Free’s brugervenlige app, en række servere og generøs 10 GB datatilladelse gør det til et fremragende valg for VPN-begyndere.

Den vigtigste fordel ved at bruge Privadovpn er, at de fjerner blokering af mange populære amerikanske streaming -apps som US Netflix, Disney+og HBO Max.

På trods af at det er en nyere tjeneste, har det alle de grundlæggende dækket og fungerer meget godt i hastighed og omgås firewalls. Det tillader torrenting på alle sine gratis servere.

Arbejder med os Netflix, Disney+, HBO Max og Hulu

Skærmbillede af Privadovpn gratis tilsluttet en server i Chicago og Hulu med amerikansk indhold

Tilsluttet en server i Chicago var vi i stand til at fjerne blokering og spille indhold på Hulu.

Privadovpn Free er en fremragende VPN til streaming. Det fjernede blokeret US Netflix, Disney+, HBO Max, og Hulu I vores test.

Som den hurtigste gratis VPN på denne side, vil du være i stand til at se geo-blokeret indhold uden at skulle bekymre dig om videobuffering eller halter.

Masser af serverplaceringer i EU og USA

Privadovpn gratis giver dig adgang til servere i:

 • Argentina
 • Brasilien
 • Canada
 • Frankrig
 • Indien
 • Tyskland
 • Mexico
 • Holland
 • New Zealand
 • Schweiz
 • OS
 • UK

Imidlertid er en større ulempe manglen på servere i Asien, Afrika og Oceanien. Siden jo længere væk fra de servere, du er, vil jo langsommere dit internet være, når du opretter forbindelse.

Privadovpn Free er også meget god til fildeling. Det Tillader torrenting og P2P -trafik på alle sine gratis servere.

Godt udvalg af protokoller

Privadovpn Free tilbyder AES-256-kryptering og et stort udvalg af protokoller, herunder IKEV2, OpenVpn, og Wireguard.

Vi kan også godt lide, at det har en dræbskontakt – Skønt dette skal aktiveres i Android -enhedsindstillinger som med andre Android VPN’er.

Under vores test oplevede vi ikke nogen WebRTC, IP eller DNS lækager.

10 GB gratis data og hurtige hastigheder

Privadovpn Free er en meget hurtig VPN -gratis VPN til Android. Vi kan især godt lide, hvor hurtigt dens downloadhastigheder er til torrenting.

Bortset fra P2P kan du også streame HD -indhold uden forsinkelse, når du er tilsluttet en nærliggende server. Det omgår dog ikke geo-blokerende, hvis du vil se et andet lands indhold.

Privadovpn Free er bedst egnet til dig, hvis du er en VPN-begyndere, der ønsker en brugervenlig service med anstændig serverdækning og en rimelig gratis datatilladelse.

4 . Zoogvpn gratis: Bedste gratis Android VPN til begyndere

En enkel, men alligevel sikker Android VPN -app til absolutte begyndere.

Zoogvpns logoTo skærmbilleder af Zoogvpns iOS -app

Bedømt 4 ud af 5
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Hurtige kortafstand VPN-hastigheder
 • Ingen betalingsoplysninger kræves
 • No-Logs loggingspolitik
 • AES-256 kryptering
 • APK -fil tilgængelig

Ulemper

 • 10 GB månedlig datakap
 • Fjern ikke blokering af streaming -apps på Android
 • Kun fem servere til rådighed
 • En-enhedsgrænse

Samlet Android -vurdering: 5.1/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

Zoogvpn kommer til vores top fem gratis VPN’er til Android takket være sin rene, enkle app. Det har også en robust loggingspolitik og en generøs 10 GB gratis data hver måned.

Zoogvpn

Zoogvpn viser tydeligt den procentdel af de månedlige data, du har brugt med en bar.

Fem globale servere og 10 GB gratis data

Zoogvpn leverer fem gratis VPN -serverplaceringer: Holland, Polen, Singapore, Storbritannien og USA.

Fem lyder ikke meget, men udvalget af servere gør det til en fantastisk mulighed, hvis du er i EU eller i Asien. Det er sjældent at finde en gratis VPN i høj kvalitet med en server i Asien.

Derudover har du adgang til to P2P -dedikerede servere i Amsterdam og Warszawa.

Zoogvpn

Zoogvpns app er let at navigere.

Selvom Zoogvpns desktop-apps fjernede britiske streamingtjenester, var dens gratis Android-app ikke omgået geo-blokering i vores test på Netflix, HBO Max, Disney+eller BBC iPlayer.

Den gratis Android -app leveres også med en generøs gratis 10 GB godtgørelse. Dette er et rigeligt beløb til browsing, streaming af korte videoer og lejlighedsvis fildeling.

Fornuftig logningspolitik

Zoogvpn er en strengt ikke-logs VPN-service, hvilket betyder, at den ikke registrerer dit dataforbrug, websteder, der er besøgt, tidsstempler eller IP-adresse.

Bortset fra din e -mail -adresse er alle andre indsamlede oplysninger samlet, så ingen brugere kan identificeres.

Derudover udgiver Zoogvpn en regelmæssig warrant kanary, hvor den viser antallet af nationale sikkerhedsbreve, gagordrer, warrants eller stævninger. Fra skrivning har det ikke modtaget nogen.

En enhed pr. Gratis konto

Den vigtigste ulempe for Zoogvpn Free er dens enhedspolitik. Du kan kun registrere en Android -enhed med en gratis konto.

Når det er sagt, bør denne begrænsning ikke være et problem, hvis du bare ønsker at beskytte din smartphone.

Generelt gør Zoogvpn jobbet for Android -brugere, der har brug for en grundlæggende gratis VPN til afslappet webbrowsing. Husk dog at holde øje med 10 GB datakap.

Dybtgående se på de samlede bedste Android VPN’er

1 . ExpressVPN: Samlet Bedste Android VPN

Den direkte bedste Android VPN for hastighed, sikkerhed og streaming.
Rangeret nr. 1 ud af 55 VPN’er til Android

ExpressVPNs nye app på mobile enheder

Bedømt 4.8 ud af 5
1.849 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Meget intuitiv Android VPN -applikation
 • Hurtige hastigheder for kort og lang afstand
 • Integreret VPN Kill Switch
 • Ingen brugerlogfiler & ingen IP -adresse lækker
 • Unblocks Netflix & andre populære streaming -apps
 • APK -fil for øget enhedskompatibilitet

Ulemper

 • Dyrt på korte abonnementsplaner
 • Nogle servere udløser captchas på søgemaskiner
 • Trusselchef blokerer ikke på web trackere

Samlet Android -vurdering: 9.6/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

ExpressVPN er den bedste all-round VPN, vi har testet på Android. Det har en fantastisk mobil Android -app, der leverer hurtige hastigheder, fjerner blokering af mange streamingplatforme og tillader torrenting i alle sine serverplaceringer.

VPN er også service er meget sikker. Softwaren sikrer alle mobile forbindelser med AES-256-kryptering, og vi har aldrig lidt en og IP- eller DNS-lækage i tusinder af sikkerhedstest.

Lås op for mobile streaming -apps

Expressvpn er et godt valg, hvis du vil streame Netflix. Ud over at låse os og det britiske Netflix op, streamer det 10 internationale Netflix -biblioteker, inklusive Tyskland og Japan.

På toppen af ​​dette fjerner VPN størstedelen af ​​populære streamingtjenester, herunder:

 • Amazon Prime Video
 • Disney+
 • HBO Max
 • Hulu
 • US Netflix

Mens der ikke er dedikerede streamingservere, arbejder de fleste VPN -servere i vores erfaring med at fjerne blokering af videowebsteder og apps.

Meget hurtigt på lokale og internationale forbindelser

En af grundene.

Det er proprietær lightway -protokol er en af ​​de hurtigste, vi har testet. I vores lokale hastighedstest opnåede Expressvpn 93 Mbps Download hastighed på en 100 Mbps -forbindelse, en dråbe bare 7%.

ExpressVPN er også hurtig på langdistanceforbindelser. Vi registrerede en gennemsnitlig downloadhastighed på 76 Mbps På internationale forbindelser, kun en dråbe 24%.

Høj kryptering og en effektiv dræbskontakt

ExpressVPN bruger Bank-kvalitet AES-256-kryptering og betroede VPN-protokoller som OpenVPN og Lightway.

Android -appen inkluderer også nøglesikkerhedsfunktioner som en VPN Kill switch, hvilket forhindrer, at din IP lækker, hvis VPN skærer ud. Denne funktion er sjælden, selv blandt top-tier VPN Android-apps.

Det siger meget om ExpressVPN, at det i årtiet har fungeret, tjenesten har aldrig lidt et enkelt sikkerhedsbrud.

Kompakt Android -applikation

ExpressVPNs Android VPN -app er meget intuitiv at bruge, med enkle rene knapper og let at få adgang til avancerede indstillinger.

Det leveres med en fuld pakke med avancerede funktioner, såsom VPN -split tunneling.

ExpressVPN homescreen på Android

ExpressVPN Android -appen ligner meget Windows -klienten.

Desuden er downloadstørrelsen på Android -appen imponerende lille, bare på bare 12MB. Dette er mindre end næsten enhver anden Android VPN, vi har testet.

En sådan lille installationsfil er ideel til brugere med smartphones med lidt ekstra lagerplads.

Og hvis du ikke har adgang til Google Play -butikken, kan du bruge VPN -servicens APK -fil på enheder, der ikke understøtter indbyggede VPN -applikationer.

2 . Nordvpn: Bedste Android VPN til streaming

Populær VPN, der fjerner blokering af Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Nordvpn Mobile App Screenshot

Bedømt 4.7 ud af 5
246 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Meget hurtige globale VPN -hastigheder
 • 5.754 VPN -servere i 60 lande
 • Regelmæssig privatlivspolitik og sikkerhedsrevisioner
 • Kill Switch Plus AD & Malware Blocker
 • Arbejder med Netflix & BBC iPlayer
 • APK -fil tilgængelig til sideloading

Ulemper

 • PayPal utilgængelig som betalingsmetode
 • Serverovertrædelse i 2018
 • Fornyer til en dyrere pris

Samlet Android -vurdering 9.4/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

Nordvpn er en premium VPN -app, der giver dig mulighed for at Streambufferfri, Torrent og beskyt dit privatliv på Android.

VPN har sikker AES-256 kryptering og indeholder populære VPN -protokoller som OpenVpn og Wireguard.

Glat mobil streaming

Tak til Nordvpns konsistente lokale hastigheder (et gennemsnitligt fald i downloadhastigheden på Just 4% På lokale forbindelser) er det et godt valg til bufferfri mobilstrømning.

Der er også masser af muligheder. Tjenesten fjerner blokering af mange populære streaming -apps, herunder 12 Netflix -biblioteker, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, BBC iPlayer og HBO Max.

Hurtige internationale hastigheder

Hvor Nordvpn skiller sig mest ud, er dens ekstraordinære hurtige globale hastigheder. I gennemsnit faldt vores downloadhastighed kun forbi 17% om internationale forbindelser.

Dette betyder, at hvis du vil se os Netflix fra Europa eller japansk Netflix fra USA, kan du forvente en meget glattere service end fra andre VPN -tjenester, selv når du streamer i HD og 4K.

Brugervenlig Android -app

Nordvpn Android -appen er meget intuitiv med et interaktivt kort for at vise, hvilken server du i øjeblikket er forbundet med.

Servere sorteres efter både placering og brug, hvilket gør det super let at finde en P2P, tilsløring eller streamingmulighed.

Skærmbillede af Nordvpn

Nordvpns Android-app er brugervenlig.

Høj sikkerhed, men ingen dræbskontakt

Nordvpn gemmer ikke nogen trafiklogfiler overhovedet, og Android-appen bruger ubrudt AES-256-kryptering.

Tjenesten har også gennemgået en fuld uafhængig sikkerhedsrevision, som er den bedste garanti for netværkssikkerhed.

Desværre, og i modsætning til ExpressVPN, har Android -appen ikke en dræbskontakt. Dette er en rigtig skam, og noget, vi håber, at Nordvpn kan introducere meget snart.

3 . Surfshark: Bedste billige VPN til Android

Meget overkommelig premium Android VPN, der fjerner blokering af mange streaming -apps.

Surfshark -app

Bedømt 4.1 ud af 5
131 anmeldelser
Tilføj for at sammenligne

Fordele

 • Unblocks 10 Netflix -biblioteker
 • Arbejder med BBC iPlayer, Disney+ og mere
 • Android GPS -placering Spoofing Tool
 • Integreret VPN Kill Switch
 • Log ikke personlig internettrafik
 • APK -fil til brug på Android (TV) kasser

Ulemper

 • Ingen uafhængig logningspolitisk revision
 • Forsinkelse i forbindelse til nogle servere
 • Kill switch ikke aktiveret som standard
 • Noborders -tilstand ikke pålidelig i Kina
 • Fungerer ikke med Hulu

Samlet Android -vurdering: 9.2/10

Denne samlede bedømmelse beregnes baseret på følgende kategoriforholdelser. For at lære mere skal du læse vores Android VPN -testmetodologi.

Surfshark er den mest overkommelige premium VPN til Android. Det tilbyder også en 7-dages gratis prøve, hvis du tilmelder dig via din Android-smartphone.

Mens det ikke fjerner blokering af så mange streamingtjenester som Nordvpn eller ExpressVPN, fjerner Surfshark stadig blokering af 10 biblioteker.

Surfsharks Android -apps unikke salgsargument er dets Tilsidesættelsens placering fungere. Denne indstilling forfalskes din GPS -placering og forhindrer apps ved hjælp af GPS -placeringstjenester i at spore dig.

En meget overkommelig VPN til streaming Netflix

Surfshark koster kun $ 2.30 pr. Måned på et to-årigt abonnement. Dette er betydeligt mindre end ExpressVPN og Nordvpn ($ 6.67 og $ 3.Henholdsvis 29 pr. Måned).

Med sine servere og hurtige hastigheder kan du se indhold fra 10 Netflix -biblioteker, herunder:

VPN kan også streame Disney Plus, BBC iPlayer og Amazon Prime Video, men den kan ikke fjerne blokering af Hulu.

Surfshark indsamler kun anonym serverbrugslogfiler

Surfshark har en sikker logningspolitik, der beskytter sine kunders internet -privatliv. De eneste data, som tjenesten indsamler, er:

 • Aggregerede ydelsesdata
 • Mislykkede forbindelsesforsøg
 • Brugsfrekvens

Ingen af ​​disse oplysninger påvirker dit privatliv, mens du bruger softwaren. Denne politik for privatlivets fred sikrer Surfshark gemmer aldrig din aktivitet eller IP -adresse.

For sikkerhed har Surfsharks Android -app en Kill switch og bruger AES-256-krypteringschifferen, ligesom ExpressVPN.

En relativt let Android -app

Surfshark Android -appen er kun lille 19MB, men går ikke på kompromis med brugervenlighed eller funktionaliteter.

Skærmbillede af Surfshark

Surfshark Android -appen er moderne og let at bruge.

Appens grænseflade ligner meget Surfsharks desktop -klient med de fleste af de samme funktioner. Det omfatter Opdel tunneling Hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps du skal inkludere eller ekskludere i din VPN -tunnel.

Surfshark-appen fås fra Google Play Store, eller som en APK-fil til sideindlæs VPN på Android-baserede enheder uden adgang til Play Store.

Er Android VPN’er sikre?

Hundredvis af millioner af mennesker bruger potentielt usikre gratis VPN’er, og Android kan være platformen med de farligste gratis VPN’er.

Sandheden er, at du simpelthen ikke kan stole på de fleste gratis VPN -applikationer med dine fortrolige personlige data.

Faktisk, Mange gratis Android VPN’er er farlige fordi de Log din IP -adresse, webaktivitet, og Internetbrug.

Nogle gratis Android VPN’er sælger endda dine personlige oplysninger til annoncører, eller rapporter din aktivitet til statslige agenturer og regulatorer.

Efter at have foretaget undersøgelser af gratis Android VPN’er, afslørede vi et alarmerende beløb med mistænkelige links til Kina. Endnu værre var, at nogle VPN’er havde ekstremt bekymrende sikkerhedsfejl.

Vi har undersøgt 150 gratis Android VPN -applikationer og opdaget det:

 • 85% indeholdt sikkerheds- og privatlivsfejl
 • 25% led af datalækager, inklusive IP og DNS
 • 39% bad brugerne om at give tilladelse til information om personlig enhed
 • 52% havde forskellige netværkspræstationsproblemer

Diagrammerne nedenfor fremhæver omfanget af farlige frie VPN’er, der i øjeblikket er i omløb:

Farerne ved gratis VPN'er

Vores gratis VPN -undersøgelser afslørede en række almindelige sikkerhedsfejl.

Gratis Android VPN’er for at undgå

Nedenfor er en liste over de værste Android VPN’er, vi har testet og gennemgået. Vi Rådgiver stærkt, du ikke bruger Disse VPN’er.

Turbo VPN

Samlet placering: #45 ud af 55 VPN’er

Samlet bedømmelse: 2.2/10 2.2

Hvad vi ikke kan lide: Vi kan ikke anbefale Turbo VPN til Android -brugere som et pålideligt privatlivsværktøj, da det går imod alt, hvad VPN -industrien står for.

Turbo VPN har meget stærke forbindelser til det kinesiske fastland. Det har for nylig forbedret sin loggingspolitik – det gemmer ikke længere din IP -adresse, bare anonyme data – men vi anbefaler stadig at undgå denne VPN.

Snap VPN

Samlet placering: #47 ud af 55 VPN’er

Samlet bedømmelse: 2.4/10 2.4

Hvad vi ikke kan lide: Brug af SNAP VPN på din Android -enhed kunne godt være værre end ikke at bruge en VPN -service overhovedet.

Snap VPN sender dine personlige data til Kina, logger for meget brugeroplysninger, og det afslører ikke den type kryptering, den bruger.

Thunder VPN

Samlet placering: #50 ud af 55 VPN’er

Samlet bedømmelse: 2.0/10 2.0

Hvad vi ikke kan lide: Thunder VPN er en af ​​de mindst sikre gratis VPN’er til Android, vi har gennemgået.

Thunder VPN logger personligt identificerbare webdata, bruger en meget forældet forbindelsesprotokol og forbedrer bare ikke din internetsikkerhed.

Hola VPN

Samlet placering: #54 ud af 55 VPN’er

Samlet bedømmelse: 4.1/10 4.1

Hvad vi ikke kan lide: Hola Free VPN er en af ​​de værste gratis VPN’er, du kan bruge på din Android -enhed.

Holas gratis VPN overvåger al din webaktivitet, krypterer ikke dine forbindelser og er blevet fanget med at sælge brugerdata til tredjepart.

Supervpn gratis VPN -klient

Samlet placering: #56 ud af 55 VPN’er

Samlet bedømmelse: 2.1/10 2.1

Hvad vi ikke kan lide: Du må ikke stole på superpn gratis VPN -klient for at holde dine Android -internetforbindelser sikre.

Denne android-kun gratis VPN har en bekymrende logningspolitik, har mistænkelige links til Kina, og applikationen er inficeret med påtrængende annoncer.

Undgå at bruge VPN’erne ovenfor, og overvej i stedet at bruge de sikre gratis Android VPN’er, vi anbefaler i denne vejledning.

Sådan bruges en VPN på Android

Opsætning og brug af en gratis VPN på Android er hurtig og enkelt. Her er en video, der viser dig, hvordan du installerer og indstiller Windscribe på en Samsung Galaxy S9:

Sådan installeres Windscribe på din Android -enhed.

Sådan installeres du en VPN på Android:

 1. Besøg din valgte VPN -services websted og download Android -appen direkte på din enhed.
 2. Aktivér eventuelle sikkerhedsfunktioner såsom annonceblok eller lækagebeskyttelse. Vælg om muligt OpenVpn eller Wireguard Protokol.
 3. Vælg en VPN -serverplacering. Jo tættere serveren på din fysiske placering, jo hurtigere vil dine VPN -hastigheder være.
 4. Tryk på Forbinde Og inden for få sekunder er du tilsluttet VPN -serveren.

Hvis du vælger en gratis VPN, der ikke leveres med en dedikeret Android -app, skal du følge vores VPN -opsætningsinstruktioner til Android.

EKSPERTRÅD: Android har implementeret sin egen indbyggede dræbskontakt, kaldet Altid-på VPN og Blokforbindelser uden VPN. Mange Android VPN’er har ikke en dræbskontakt i appen og stoler i stedet på Android. Du kan tænde Android’s Kill Switch ved at skifte på ‘Always-on VPN’ og ‘Block Connections Without VPN’ i menuen Enhedsindstillinger.

Hvorfor har du brug for en VPN på Android

En mand forbundet til offentlig WiFi under rejsen

Hvis du vil bruge internettet sikkert og privat på din Android, har du brug for en VPN, der beskytter din internetsikkerhed og privatliv.

Hvis du ikke bruger en sikker VPN, kan din internetudbyder (internetudbyder) overvåge, hvilke websteder og apps du bruger, og hvilke filer du downloader.

Desuden er du uden VPN sårbar over for hackere og snoopere, især når du bruger gratis offentlige WiFi -netværk.

Her er fire grunde til, at du skal bruge en sikker VPN på Android:

1. Bliv sikker på offentlig WiFi

Med næsten 550 millioner offentlige wifi -hotspots globalt, er gratis offentlig wifi blevet en hæfteklamme for millioner af mennesker.

Men ifølge en rapport fra Norton indrømmer 87% af mennesker at tage sikkerhedsrisici på offentlig WiFi, såsom adgang til personlige e -mails og bankkonti.

Andre sikkerhedsrisici inkluderer logning i en arbejds -e -mail, sender et arbejdsdokument og indtastning af kreditkortoplysninger, når online shopping.

Vi anbefaler at sikre dig, at du får adgang til HTTPS -websteder og bruger en VPN til at forblive sikker på offentlig WiFi.

2. Beskyt dig selv mod ISP -snooping

Uden en VPN -aktiveret kan din internetudbyder (internetudbyder) se de websteder, du besøger, de oplysninger, du indtaster online, og hvad du downloader.

Afhængigt af hvor du bor, kan det være lovligt for din internetudbyder at sælge dine data. Hvis du er i et land, der er en del af EU, Canada eller Australien, behøver du ikke at bekymre dig, da det er ulovligt.

Men i USA har det været lovligt for internetudbydere at sælge kundedata til tredjepart siden 2017, Da Kongressen vedtog en beslutning om at afslutte FCC -privatlivets fred, der ville have forbudt salg af kundedata.

3. Fjern blokering af streamingtjenester

Masser af indhold på streamingtjenester såsom Netflix, BBC iPlayer, HBO Max og Disney+ er geo-begrænset, Hvilket betyder, at du ikke har adgang til et bestemt indhold baseret på din placering.

For eksempel er 30 Rock i øjeblikket tilgængelig på US Netflix, men det er ikke tilgængeligt for folk i alle andre lande. Hvis du bruger en VPN, der er specialiseret i at fjerne blokering af Netflix -indhold, vil du være i stand til at se programmet fra ethvert sted på ethvert tidspunkt.

Afhængig af din placering skal du muligvis bruge en VPN til at fjerne blokering af disse apps eller streamingindhold.

4. Bypass online censur

I 2021 forfulgte 48 regeringsstater juridiske eller administrative handlinger mod teknologiselskaber. Selvom nogle er legitime forsøg på at afbøde online skader, Mange af disse love pålagde online censur og datakrav til private teknologiselskaber.

Du har måske hørt om Kinas store firewall eller censur i Rusland. Dette er dog ikke de eneste lande, hvor censur er et problem.

I 2021 blev Huawei -overvågning Middleboxes fundet i 69 lande. De var vant til Censur webindhold i 17 lande, inklusive Tyskland, Oman, Sydafrika, Bangladesh, Nigeria, Italien og Spanien.

Hvordan vi tester VPN’er for Android

Når vi tester VPN’er til Android, fokuserer vi på aspekterne af en VPN, der er mest relevante for Android -brugere.

For Android VPN’er specifikt overvejer vi:

 1. Hvor intuitiv og let at bruge Android -applikationen er.
 2. Hvor hurtigt er det på Android, og om det vil bremse internethastigheder eller ej.
 3. Hvor pålidelig er logningspolitikken, og hvilke data den bevarer.
 4. Hvad kryptering er i brug, og hvis der er nogen nyttige sikkerhedsfunktioner.
 5. Hvor mange streamingbiblioteker og tjenester kan det fjerne blokeringen, især Netflix.
 6. Om P2P -trafik er tilladt og på hvor mange servere.
 7. Bare for gratis VPN’er, hvad enten der er en grænse for dataforbrug pr. Dag eller pr. Måned.

Læs videre for detaljerne om, hvordan vi vurderer disse kriterier såvel som vores anbefalede standarder for hver enkelt:

1. Android -applikation: 20%

Minimumskrav: En skræddersyet, let at bruge Android -app.
Vi anbefaler: Ovenstående plus ekstra funktioner som en dræbskontakt.

Uanset om VPN er gratis eller ej, skal den i det mindste have en funktionel, skræddersyet Android -app. Det burde ikke bare være en doven kopi af desktop -appen, og den bør ikke mangle for mange funktioner.

Indstillinger og knapper skal være tydeligt mærket med et simpelt layout og intuitive menuer. Normalt betragter vi en VPN Kill Switch af væsentlig. Uden det kunne din IP -adresse blive eksponeret, hvis VPN -forbindelsen falder. De er dog sjældnere på Android end andre platforme.

Opdel tunneling og annonceblokering er mindre almindelig, men lige så nyttig. Med delt tunneling kan du vælge, hvilke apps der omdirigeres af VPN, og hvilke der fungerer uden for den.

Du skal altid sørge for, at du har downloadet den rigtige, officielle version af enhver Android VPN. Både gratis og betalte VPN -apps har mange kloner i Google Play Store. Download af disse kopier kan resultere i vira, tapjacking, URL -spoofing eller enhver anden måde at uhyggelig bivirkning. Sørg for, at du finder det officielle Play Store -link eller download APK direkte fra VPN Service’s websted.

2. Hastighed: 20%

Minimumskrav: Mindre end 40% downloadhastighedstab på lokale forbindelser.
Vi anbefaler: Mindre end 20% downloadhastighedstab på lokale forbindelser eller 40% på fjerne.

Ligesom en datatækkelse, har downloadhastigheder en lignende indflydelse, når du bruger en VPN.

Uanset om du er på WiFi eller bruger cellulære data, vil en VPN påvirke dine internethastigheder negativt. Men vigtigst af alt, de bedste gratis VPN’er vil påvirke dem så lidt som muligt.

Vores test har fundet, at mange gratis VPN’er tilbyder hastigheder mærkbart langsommere end deres betalte app -kolleger. Derfor sørger vi for manuelt at teste hastighederne for hver VPN, vi gennemgår regelmæssigt.

Mens gratis VPN’er kan være langsommere end de betalte, er vores forventninger til det blotte minimum, du skal acceptere, forblive de samme. Der er ingen grund til en god VPN, gratis eller på anden måde, til at bremse dit internet med mere end 40% på en nærliggende forbindelse. Og en ideel vil stadig bremse det med mindre end 20%.

Noget, du skal huske på, er den reducerede serverliste over de fleste gratis VPN’er sammenlignet med betalte VPN’er. Hvis din VPN ikke tilbyder en server i det land, du bor i, bliver du nødt til at acceptere langsommere hastigheder.

Vores hastighedstestproces gratis Android VPN’er er enkel. Ved hjælp af en Galaxy S9 opretter vi forbindelse til en så bred spredning af globale servere som vi kan, og registrer deres hastigheder via Speedtest.net. Vi sammenligner de tal, der er registreret med tallene uden VPN-tilsluttet, og ser, hvor stort drop-off er. Vi bruger altid den samme 100 Mbps trådløse kontortestforbindelse. Downloadhastighed prioriteres, men upload og latenstid overvejes også.

Vi udførte hastighedstest specifikt på en Galaxy S9, så resultaterne kan variere fra vores anmeldelser og andre sider, der bruger hastigheder på Windows Desktop -klienter.

3. Politik for privatlivets fred: 20%

Minimumskrav: Minimal aggregerede eller anonyme brugsdata indsamlet.

Vi anbefaler: Ingen logfiler bevaret overhovedet.

Logningspolitik er et område, hvor du absolut ikke behøver at gå på kompromis, når du vælger en gratis Android VPN. De fleste pålidelige VPN -tjenester bruger den samme kerne loggingspolitik til både deres gratis og betalte produkt på tværs af alle platforme.

En forskel, du skal være opmærksom på, er dog potentiel yderligere tredjepartsdatadeling. Nogle gratis apps subsidieres via reklame- og datadelingspartnerskaber. Vi sørger for at læse gennem enhver privatlivspolitik i detaljer for at sikre dig, at dine data ikke er snige solgt.

Næsten hver gratis mobil VPN, der ikke har nogen betalt for version, vil ikke opfylde de standarder, vi har sat, her. De fleste gratis Android VPN’er kan ikke stole på, og grunden til, at der normalt ligger inden for deres privatlivspolitik.

Du skal aldrig downloade en VPN, der gemmer identificerbare, personlige brugsdata. Din fulde IP -adresse, browser -tidsstempler og DNS -anmodninger er altid uden for grænserne – ingen gode VPN vil indsamle eller gemme dem.

Vi synes, det er fint, hvis en VPN gemmer nogle meget mere generiske eller delte oplysninger. Den samlede mængde data, du bruger i en måned, hvor mange gange du har tilsluttet, eller det samlede antal brugere, der er tilsluttet en server på én gang, er alle acceptabelt. Oplysninger som denne skal højst slettes hvert par måneder.

Den perfekte VPN registrerer ingen kontobundne logfiler af nogen art. Der er nogle få, der virkelig tilbyder dette, selvom indsamlingen af ​​anonymiserede metadata og serverstatistik på topniveau også er acceptabel.

4. Sikkerhed og tekniske funktioner: 20%

Minimumskrav: AES-128-kryptering og IKEV2 VPN-protokollen.
Vi anbefaler: AES-258-kryptering plus OpenVPN, Wireguard eller en skræddersyet protokol.

Google Play -butikken er fyldt med hundreder af gratis apps, der hævder at være ‘VPN’er’, men i virkeligheden fungerer kun som fuldmagter.

Mens proxier muligvis ændrer din IP -adresse, De krypterer ikke din trafik og DNS -anmodninger. Det er vigtigt at sikre dig, at din gratis VPN -valg specificerer, hvilken kryptering den bruger.

AES-256 er stadig det superforsikrede niveau at sigte mod, Selvom AES-128 også er helt sikker. Det har været standarden i årevis nu og er praktisk talt ukugelig.

Så længe, ​​som OpenVpn, Wireguard, eller IKEV2 Protokoller er til stede, så er det sikkert. Udbyderspecifikke protokoller som Nordlynx og Lightway er også gode valg.

Når det er sagt, føler vi det OpenVPN kanter det bare som den mere sikre protokol. Vi kan også fuldt ud anbefale Wireguard, En nyere protokol, der er hurtigere end både IKEV2 og OpenVPN.

5. Streaming: 10%

Minimumskrav: Kan få adgang til mindst et Netflix -bibliotek – ideelt set USA eller UK.
Vi anbefaler: Kan få adgang til andre streamingtjenester og yderligere Netflix -biblioteker.

Streaming er den mest populære grund til at bruge en VPN på Android.

Vi kan dog ikke bare stole på vores testdata fra desktop platforme,. Nogle gange vil en VPN, der streamer en bestemt service på Windows, ikke være i stand til på Android, eller vice versa.

Vi installerer en VPN på en Samsung Galaxy S9 -testhåndsæt, der kører den nyeste version af Android, opretter forbindelse til en server i det ønskede land og prøver at se en bestemt streamingtjeneste.

Evnen til at streame United States Netflix Library er en prioritet På grund af dens popularitet. Andre Netflix -biblioteker som Tyskland, Japan og Storbritannien er også ønskelige.

Vi tester også rutinemæssigt for andre tjenester som BBC iPlayer, Amazon Prime Video, og Disney+.

6. Torrenting: 10%

Minimumskrav: Tillader P2P -aktivitet på et bredt valg af servere.
Vi anbefaler: Tillader torrenting på alle servere, med god P2P bitrate.

Torrenting er populær på Android, Men masser af mobile VPN’er kommer til kort sammenlignet med deres pc -alternativer. Data-caps og gashåndterede hastigheder fører til dårlige oplevelser, når torrenting.

De bedste VPN’er til torrenting på Android har en bitrate på over 8mib/s på vores 100 Mbps -forbindelse. De også Medtag en dræbskontakt og Læk aldrig IP -oplysninger.

Vi sætter hver Android VPN gennem en torrentende benchmark -test ved hjælp af en testfil på en fast 100 Mbps -forbindelse. Alle mobile torrenting -tests udføres med libretorrent -klienten på en Samsung Galaxy S9 -testtelefon.

Ideelt set bør en god mobil torrenting VPN tillade P2P -trafik på alle servere eller tilbyde tydeligt markerede P2P -servere på hele deres servernetværk.

Data Cap Straf: Op til 50% reduktion

Næsten alle gratis VPN -tjenester implementerer en datakap. Som med de fleste begrænsninger på gratis VPN’er, bruges dette til at tilskynde dig til at opgradere til et betalt abonnement.

De bedste gratis VPN’er tilbyder 10 GB om måneden eller 500 MB om dagen gratis. Dette tilføjer nok til lysstrømning i løbet af måneden eller en kortere højintensiv periode med streaming.

Vi anbefaler premium Android VPN’er, der følger med ubegrænsede data. Vi ser også efter tjenester, der ikke gashåndtering eller begrænser visse typer trafik, såsom P2P.

Vi anvender en straf på VPN’s samlede bedømmelse for Android baseret på dens datatækkelse:

 • 10 GB pr. Måned: -20% til den samlede bedømmelse
 • 500 MB pr. Dag: -25% til den samlede bedømmelse
 • 5 GB pr. Måned: -30% til den samlede bedømmelse
 • 1 GB pr. Måned: -35% til den samlede bedømmelse
 • 200 MB pr. Dag: -40% til den samlede bedømmelse
 • 500 MB pr. Måned: -50% til den samlede bedømmelse

Android VPN ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge en betalt Android VPN gratis?

Hvis du vil bruge en premium betalt VPN på din Android -enhed gratis, er der et par måder, du kan gøre dette på uden at bruge en cent.

For eksempel tilbyder ExpressVPN en syv-dages gratis prøve til nye Android-abonnenter.

Du kan også drage fordel af de risikofri pengene-tilbage-garantier, som VPNS tilbyder premium VPN’er. Du kan bruge dem uden begrænsninger i op til 45 dage og derefter få dine penge tilbage.

Du bliver nødt til at abonnere og give betalingsoplysninger, men du vil modtage din refusion inden for et par dage. Husk at annullere, før refusionsperioden er oppe, dog.

Hvordan fungerer gratis VPN’er på Android?

En gratis VPN fungerer nøjagtigt det samme på Android, som det gør på ethvert andet operativsystem.

I stedet for, at din internettrafik bliver dirigeret til et websted via din internetudbyder, vil det i stedet blive dirigeret gennem en sikker VPN -server først og derefter på dit destinationswebsted.

Brug af en gratis Android VPN vil maskere din sande IP -adresse (den unikke identifikator for din internetforbindelse) og erstatte den med IP -adressen på den VPN -server, du er forbundet til.

Det betyder, at så længe din Android VPN kører, og det lækker ikke din rigtige IP -adresse, er din webaktivitet skjult for din internetudbyder og mange andre snoopers.

Gratis VPN -udbydere: Hvilke er de bedste, og er de endda værd?

VPN Stock Photo 4

At vælge en gratis VPN til Android eller enhver anden enhed er ikke altid en god idé. Nogle udbydere har dårlige intentioner og vil sælge dine oplysninger eller din browserhistorie (eller begge dele) til den højeste byder. Derfor anbefaler vi altid at betale et par dollars om måneden for en velrenommeret VPN -service.

Imidlertid tilbyder nogle få pålidelige VPN -udbydere gratis planer. De har en tendens til at have en hel del begrænsninger på plads. Næsten alle af dem giver dig en månedlig datatredning, og nogle vælger automatisk placeringen til dig. Et gratis virtuelt privat netværk kan dog være en god mulighed, hvis din VPN -behov er temmelig grundlæggende, men.

Vi har afrundet de bedste gratis VPN -tjenester til Android, du kan få, som alle også er tilgængelige på andre platforme. Men inden vi dykker ned på listen, lad os først tale om, hvad VPN’er er, og hvorfor du skal bruge dem.

Hvad er en VPN alligevel?

VPN Stock Photo 3

Edgar Cervantes / Android Authority

Hvis du allerede ved, hvad en VPN er, hvordan det fungerer, og hvorfor du skal bruge den, er du velkommen til at springe over dette afsnit og rulle ned for at tjekke listen over de bedste udbydere. Alle andre, fortsæt med at læse.

En VPN – forkortet for et virtuelt privat netværk – ruter dine data gennem sine servere og krypterer dem, før du sender dem til det websted, du besøger. For at sige det enkelt ændrer en VPN din IP -adresse, hvilket får det til at virke som om du er placeret et andet sted, end du virkelig er. For eksempel, hvis du bor i Tyskland og opretter forbindelse til internettet via en VPN -server i USA, vil det websted, du besøger.

Dette har mange fordele. En af dem er at omgå geo-begrænsninger, der er indført af forskellige streamingtjenester. For eksempel tilbyder Netflix langt mere indhold til sine amerikanske abonnenter end dem de fleste andre steder over hele kloden. Så ved at oprette forbindelse online via en amerikansk VPN, kan du få adgang til meget flere film og tv -shows.

En VPN giver dig også adgang til populære tjenester som BBC iPlayer, en gratis streamingtjeneste med masser af godt indhold, der kun er tilgængeligt i Storbritannien. Bare opret tilslut online via en britisk VPN -server, besøg www.BBC.co.UK/iPlayer, og start med at se på dine yndlingsshow og film.

Derudover giver en VPN dig komplet anonymitet online. Brug af det skjuler din browserhistorie fra alle-hvis VPN-udbyderen har en politik uden logging-inklusive din internetudbyder. Ja, din internetudbyder kan se din browserhistorie, hvis du ikke bruger en VPN og undertiden kan sælge den til tredjepart som annoncører, som vi vil tale mere om. Derudover krypterer en VPN dine data, som kommer godt med, når du gennemser internettet på et offentligt netværk – mere om det senere også.

Dette er en kort oversigt over, hvad en VPN er. Hvis du vil have flere detaljer om, hvordan det fungerer, skal du tjekke vores dedikerede indlæg ved at klikke her, eller bare se vores helt egne Gary Sims forklare det i videoen nedenfor.

De bedste gratis VPN’er til Android:

 • Tunnelbear
 • Kaspersky VPN Secure Connection
 • Hotspot Shield VPN
 • Avira Phantom VPN

Databegrænsning
2 GB pr. Måned
200 MB pr. Dag
500 MB pr. Dag
500 MB pr. Måned
10 GB pr. Måned
2 GB pr. Måned
2 GB pr. Måned (10 GB hvis du leverer din e -mail)
No-Logging Policy?
Antal serverplaceringer
8 (79 Hvis du betaler)
11 (63 hvis du betaler)
3 (68 Hvis du betaler)
Understøttede platforme
Windows, Mac, iOS og Android.
Windows, Mac, iOS og Android.
Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, TV og Router.
Windows, Mac, iOS og Android.
Windows, Mac, iOS, Android, TV Boxes, Routers, Chrome og Firefox.
Windows, Mac, iOS, Android og Linux.
Windows, Mac, iOS, Android, TV Boxes, Routers, Chrome og Firefox.
Windows, Mac, iOS, Android og Linux.
Start betalte priser

Redaktørens note: Vi opdaterer regelmæssigt denne liste over de bedste gratis VPN’er, efterhånden som mere lancering, eller vilkårene ændres.

Tunnelbear gratis VPN

TunnelBear Press Image VPN -tilbud

Tunnelbear

Tunnelbear -gratis VPN til Android, som McAfee ejer, får dig 2 GB månedlige data. Det er superenkelt at bruge og kræver ikke et kreditkort for at tilmelde sig. Du kan vælge mellem servere i 47 lande, herunder USA, Tyskland, Australien, Indien og mere.

TunnelBear har en streng politik,. Det tilbyder yderligere gratis data,. Ubrugte data ruller ikke til den næste måned.

Du bliver nødt til at opgradere til en betalt plan, hvis du har brug for flere data end 2 GB pr. Måned. Prisfastsættelse starter ved $ 3.33 pr. Måned, hvis du forudbetaler i tre år.

Det nitty-gritty:

 • Gratis datatilskud: 2 GB pr. Måned
 • Servervalg: Manual – 47 tilgængelige placeringer
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 3.33 pr. Måned

Kaspersky VPN Secure Connection

Kaspersky VPN

Den gratis VPN af Kaspersky fungerer som en charme, men har sine begrænsninger, som resten af ​​tjenesterne på denne liste. Det tilbyder 200 MB data dagligt, hvilket betyder ca. 6 GB pr. Måned. Det er ikke dårligt, i betragtning af at det er gratis, men tjenesten er stadig ikke egnet til strømbrugere. Desværre er der ingen mulighed for at score yderligere gratis data.

Der er mange serverplaceringer tilgængelige, men du kan ikke vælge, hvilke der skal oprettes forbindelse til brug af en gratis plan – tjenesten vælger “den nærmeste server” automatisk. Appen er let at bruge, så du kan begynde at gennemse anonymt med bare et simpelt tryk. Tilmelding til VPN er en leg, og priserne er temmelig tilgængelige.

Nitty-gritty:

 • Gratis datatilskud: 200 MB pr. Dag
 • Servervalg: Automatisk – over 90 lokationer til rådighed
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 6.99 pr. Måned eller $ 23.99 om året

Hotspot Shield Gratis VPN til Android

Hotspot Shield

Hotspot Shield

Et par ting gør hotspot -skjold til en af ​​de bedste gratis VPN -tjenester til Android, du kan få. Det tilbyder 500 MB data om dagen eller omkring 15 GB pr. Måned. Det er ikke nok til kraftig brug, men det er mere end hvad du får med de fleste andre gratis virtuelle private netværk. Den gode nyhed er, at du kan fortsætte med at bruge tjenesten, hvis du ikke har noget imod at se nogle annoncer.

Det er også super let at komme i gang, da du ikke behøver at dele din e -mail -adresse eller dine kreditkortoplysninger med udbyderen. Download bare appen på din enhed, tryk på Forbinde, Og du er klar til at gå. Den største ulempe er, at du ikke kan vælge den server, du vil oprette forbindelse til – appen vil gøre det for dig automatisk. Der er også annoncer til stede i Android -appen, som er irriterende.

Ligesom resten af ​​tjenesterne på denne liste har Hotspot Shield en politik uden logging. Det tilbyder også betalte planer, der starter ved $ 7.99 månedligt for at eliminere annoncerne og resten af ​​begrænsningerne.

Nitty-gritty:

 • Datatilladelse: 500 MB pr. Dag
 • Servervalg: Automatisk – 80+ placeringer til rådighed
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 7.99 pr. Måned

Avira Phantom Free VPN til Android

Avira Phantom VPN

Aviras Phantom Free VPN Android Service tilbyder en månedlig datatilskud på 500 MB. Tjenesten giver dig dog mulighed for at oprette forbindelse til alle tilgængelige 37 lokationer, i modsætning til en vis konkurrence, der automatisk vælger serveren.

Tilmeldingsprocessen er problemfri. Bare download appen, vælg en placering, og tænd derefter VPN for at begynde at gennemse anonymt – ikke nødvendigt at dele personlige data med udbyderen. Den gratis version tilbyder alt, hvad du får med en premium -plan, med et par undtagelser. Der er ingen dræbskontakt til rådighed til deaktivering af internetadgang, hvis VPN -forbindelsen falder, og du får ikke nogen teknisk support.

Nitty-gritty:

 • Datatilladelse: 500 MB pr. Måned
 • Servervalg: Manuel – 37 tilgængelige placeringer
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 10 pr. Måned

Skjule.mig

Gem mig

Denne Android VPN begrænser dig til 10 GB data pr. Måned, hvilket er ret generøst. Otte serverplaceringer er tilgængelige: Holland, Canada, Spanien, Singapore, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og USA. Listen strækker sig til 79 lokationer, hvis du beslutter at betale, dog.

Skjule.Mig lover, at det ikke logger dine aktiviteter, hvilket giver dig ro i sindet, at udbyderen ikke vil sælge dine data til den højeste byder. Det er let at konfigurere og begynde at bruge uden behov for at dele dine kreditkortoplysninger. Alle disse ting kombineret gør det til en af ​​de bedste gratis VPN -tjenester, der skal bruges.

Hvis du har brug for flere data, er der et par betalte planer om at vælge imellem. Priser starter ved $ 2.59 pr. Måned og går helt op til $ 9.95 pr. Måned, afhængigt af abonnementets længde.

Nitty-gritty:

 • Datatilladelse: 10 GB pr. Måned
 • Servervalg: Manual – otte tilgængelig (79 hvis du betaler)
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 2.59 pr. Måned

Speedify gratis VPN til Android

Spedify VPN

Speedify tilbyder 2 GB gratis data om måneden og kan kun bruges på en enhed. Det er let at konfigurere, da du ikke engang har brug for en konto. Download appen, tilslut, og du er klar til at gå.

Tjenesten kan automatisk forbinde dig til den hurtigste VPN -server baseret på placering, eller du kan vælge serveren. Ligesom resten af ​​VPN’erne på denne liste lover Speedify en politik uden logging, hvilket betyder, at den giver total anonymitet online.

Hvis 2 GB pr. Måned ikke er nok for dig, tilbyder virksomheden også betalte planer med ubegrænsede data. Priser er sat til $ 14.99 pr. Måned, men du kan få det ned til kun $ 7.49 pr. Måned, hvis du vælger en årsplan.

Nitty-gritty:

 • Gratis datatilskud: 2 GB pr. Måned
 • Servervalg: Manual – 50 tilgængelige placeringer
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 4.99 pr. Måned

Windscribe VPN

Windscribe

Windscribe

Windscribe er en ganske generøs gratis VPN, der tilbyder 10 GB data pr. Måned. Men kun hvis du deler din e -mail -adresse med udbyderen. Hvis du ikke gør det, har du at gøre med kun 2 GB data pr. Måned.

Du har muligheden for manuelt at vælge den server, du vil oprette forbindelse til. Der er masser af dem at vælge imellem – der er servere i 11 forskellige lande på den gratis plan. Der er også masser af gode funktioner tilgængelige, inklusive delt tunneling, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der går over VPN.

Hvis du kan lide at bruge Windscribe, men ikke kan lide databegrænserne, skal du træde op til en betalt plan. Et månedligt abonnement sætter dig tilbage $ 9, men du kan få prisen ned til $ 5.75 pr. Måned, hvis du forudbetaler for hele året. Et betalt abonnement er også den eneste måde at få adgang til servere i “Fake Antarktis.”

Nitty-gritty:

 • Gratis datatilskud: 2 eller 10 GB pr. Måned
 • Servervalg: Manuel – 11 tilgængelige placeringer (63 hvis du betaler)
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start ved $ 5.75 pr. Måned

Protonvpn

Protonvpn

Proton VPN

Den sidste udbyder på vores bedste gratis VPN -liste er protonvpn, som skiller sig ud, fordi den ikke har data eller hastighedsgrænser. Du kan gennemse anonymt online med din Android -telefon eller enhver anden enhed så længe du vil. Tre lokationer er tilgængelige: Holland, Japan og USA.

Opsætning af VPN er let, selvom du er nødt til at oprette en konto. Android -appen indeholder ingen annoncer, uanset om du er på en gratis eller betalt plan. Protonvpn har en streng politik uden logging og kan kun bruges af en enkelt enhed ad gangen af ​​gratis brugere. Betalte planer starter klokken 4.99 € pr. Måned og gå helt op til 11.49 € pr. Måned.

Nitty-gritty:

 • Datatilladelse: Ubegrænset
 • Servervalg: Manual – Tre tilgængelig (68 hvis du betaler)
 • No-Logging Policy: Ja
 • Betalte planer: Start klokken 4.99 € pr. Måned

Er gratis VPN’er endda sikre?

VPN stock foto 1

Edgar Cervantes / Android Authority

Ja og nej – det afhænger af den udbyder, du vælger. Brug af en af ​​de ovennævnte VPN’er er sandsynligvis sikkert, selvom vi ikke kan foretage nogen garantier. Imidlertid bør mange skitserede VPN -udbydere derude undgås for enhver pris.

Årsagen er, at nogle vil forsøge at tjene penge på dig på en eller anden måde. At køre en VPN -tjeneste er dyrt, og udbyderen skal tjene penge på en eller anden måde. Så hvis det ikke gør det via abonnementsgebyrer, kunne det være at gøre det enten via annoncer (som er forståelig, men irriterende) eller ved at sælge dine oplysninger eller din browserhistorie til den højeste byder. Grundlæggende kan en gratis VPN -udbyder muligvis gøre den nøjagtige ting, den skal beskytte dig mod.

For at sætte tingene i perspektiv gennemgik Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO) 283 VPN -apps i Play Store for et par år tilbage og fandt skræmmende resultater. 18% af VPN’erne krypterede ikke data, mens 75% brugte tredjepartssporingsbiblioteker. Yikes! Det viser bare, at du skal være forsigtig med, hvilken gratis VPN -service du vælger.

Forskning er nøglen, når man beslutter, om en bestemt VPN er pålidelig eller ej. Gør nogle grave online og tjek, hvad forskellige publikationer og brugere siger om det. Sørg også for, at virksomheden ikke er baseret i et land med en dårlig track record på online privatliv, som Kina eller Rusland. Du kunne aldrig være sikker på, om en VPN holder sig til sine løfter, men forskning vil i det mindste give dig lidt ro i sindet.

Hvilke platforme understøtter gratis VPN’er?

Bedste smartphones 3 End of Year 2021

Robert Triggs / Android Authority

Foruden Android understøtter alle de gratis VPN’er på denne liste også Windows, Mac og iOS -enheder. Nogle understøtter også Linux og tilbyder udvidelser til forskellige browsere, herunder Chrome, Firefox og Opera.

Kan jeg installere en gratis VPN på min tv eller spilkonsol?

VPN’er spiller ikke godt med tv’er. Mens du kan downloade og bruge dem på nogle smarte tv’er, understøtter de fleste dem ikke. Det samme gælder for spilkonsoller som Xbox One og PlayStation 4. Der er dog hacks, du kan bruge til at komme omkring disse begrænsninger.

En af dem er at installere en VPN på din router, som derefter beskytter alle enheder på netværket, inklusive tv’er, spilkonsoller, computere og tablets. Det betyder, at du ikke behøver at installere en VPN -app på enhver enhed, du bruger mere. At have en VPN på din router beskytter din enhed, så snart du går online.

Imidlertid understøtter ikke alle VPN’er denne funktion. Fra udbydere på vores liste er de eneste, der gør, skjul.mig, windscribe og protonvpn. Derudover har du brug for en understøttet router også. Men selvom du har en, anbefaler vi ikke at installere en gratis VPN på den bare for at beskytte dit tv eller spilkonsol. Årsagen er, at datagrænserne, der tilbydes af gratis VPN -udbydere, er for lave til, at du kan spille spil eller se indhold online ofte – vi taler mere om dette i det næste afsnit. Installation af en VPN på en router giver meget mere mening, hvis du har et betalt abonnement.

Arbejder gratis VPN’er med Chromecast eller Fire TV Stick?

Google Chromecast med Google TV på tabelstilfoto

David Imel / Android Authority

Du undrer dig sandsynligvis over, hvorfor du skal gennemgå alle problemer med. Problemet er, at VPN’er og chromecasts ikke spiller godt sammen. Mens din telefon er tilsluttet en VPN, er din chromecast ikke, så de to kan ikke kommunikere med hinanden. Måden at komme rundt på er at forbinde begge enheder til den samme VPN -server, som du kan gøre ved at installere en VPN på din router.

Ting er lidt forskellige for Amazons Fire TV -stick, da enheden ikke behøver at blive parret med en telefon. Alt hvad du skal gøre er at downloade en VPN -app til Fire TV -stokken, tænde den på, og du er klar til at gå. De gratis VPN -udbydere på denne liste, der tilbyder en app til Fire TV -stokken er hotspot -skjold, skjul.mig og windscribe.

Det er en lignende historie med den nyeste Chromecast med Google TV, da den har en brugergrænseflade, tilbyder adgang til play -butikken og behøver ikke at blive parret med en mobil enhed for at fungere.

Kan jeg bruge en gratis VPN til Netflix?

Hvad skal man se på Netflix

Edgar Cervantes / Android Authority

Sikker på, du kan, men du skal huske databegrænser. Hvis du vil se en time eller mere af Netflix eller en anden videostreamingstjeneste pr. Dag, er en gratis VPN sandsynligvis ikke noget for dig. Som forklaret i vores “Hvor meget data bruger Netflix” -indlæg “, brænder du igennem omkring 300 MB data i timen, når du streamer på kun 480p. Når du ser 4K -indhold, springer dataforbruget pr. Time til så meget som 11.5 GB. Hvis du går ned i midten og vælger Streaming Full HD (1080p), kan du forvente at bruge omkring 3 GB i timen.

Netflix kan bruge så meget som 11.5 GB data i timen.

Ved at sammenligne disse numre med de datagrænser, der er indstillet af gratis VPN -udbydere, kan du hurtigt finde ud af, at gratis VPN’er ikke er de bedste for Netflix, i det mindste det meste af tiden. Hastighed kan være tvivlsom for nogle udbydere. Dette kan oversættes til en dårlig Netflix -oplevelse, da videoen kan stoppe og buffere flere gange, mens du ser den. I stedet kan det være mere fornuftigt at bruge en betalt VPN som Nordvpn til Netflix.

Du skal også overveje, at mange gratis VPN’er automatisk vælger din placering, hvilket betyder, at de er mere eller mindre ubrugelige for Netflix. Du bliver nødt til at vælge en udbyder, der tilbyder manuel servervalg – som Windscribe, for eksempel – så du kan oprette forbindelse til en amerikansk server for at få adgang til et større bibliotek med indhold.

En anden ting at huske er, at Netflix ikke kan lide det, når folk besøger sit websted via en VPN. Tjenesten blokerer konstant VPN -servere, når den først identificerer dem, så den, du går med. Dette gælder dog både gratis såvel som betalte VPN -udbydere.

Vil en gratis VPN holde mig sikker på offentlige netværk?

Google Pixelbook gå gennemgang Sidevisning åben

Eric Zeman / Android Authority

Som en betalt VPN skal en gratis holde dig i sikkerhed, når du bruger offentlige netværk på steder som restauranter, hoteller og lufthavne.

Problemet med offentlige netværk er, at de ikke er særlig sikre. Det er relativt let for nogen med det rigtige udstyr at fange pakkerne med data, der går fra din enhed til routeren, så de kan se nøjagtigt, hvad du laver online. Hvis det websted, du besøger, bruger en protokol kaldet HyperText Transfer Protocol (HTTP), kan hackeren se dine loginoplysninger, hvis du logger ind og alt andet, du gør på et websted.

For at beskytte dine data er det en god idé at bruge en VPN på offentlige netværk.

Af den grund er det en god idé at bruge en VPN på offentlige netværk, da servicen krypterer dine data, så hackeren ikke kan se dine online aktiviteter. Du kan læse mere om dette i vores “Hvor let er det at fange data om offentlig gratis Wi-Fi?”Artikel skrevet af professoren selv, Gary Sims.

Det er dog værd at nævne, at hackere ikke kan se, hvad du gør online, når du besøger websteder med krypterede forbindelser (HTTPS). En VPN er muligvis ikke påkrævet i dette tilfælde, men du bliver altid nødt til at kontrollere, om et websted er sikkert eller ej. Hvis forbindelsen er sikker, ser du en grøn hængelås i adresselinjen i din browser. De fleste populære websteder tilbyder krypterede forbindelser i disse dage, men ikke alle af dem.

Desværre er der ingen hængelås synlig når det kommer til Android -apps, hvilket gør det meget sværere at finde ud af, om en forbindelse er krypteret. Så det er en god idé at bruge en VPN i en sag som denne.

Vil en gratis VPN skjule min aktivitet fra min internetudbyder?

Edgar Cervantes / Android Authority

Som allerede nævnt kan din internetudbyder se de websteder, du besøger, og nøjagtigt hvad du gør på dem, forudsat at de ikke har en krypteret forbindelse. Hvis du er på en krypteret forbindelse (HTTPS), kan din internetudbyder stadig se de websteder, du besøger, men det kan ikke se, hvad du gør på dem. For eksempel ser det dig besøgt YouTube, men ved ikke, hvilke videoer du så på. Ved at bruge en VPN vil din internetudbyder ikke se noget.

Det betyder, at hvis regeringen kommer og banker på deres dør og kræver at se din browserhistorie, er det ude af held. Men du gør sandsynligvis ikke noget ulovligt online, så dette burde ikke være for stort af en bekymring for dig.

Et mere markant spørgsmål er, at internetudbyder i USA kan sælge dine browserdata til tredjepart som annoncører, som er et stort no-no i min bog. Så ved at bruge en VPN kan du sikre dig, at din internetudbyder ikke tjener nogen ekstra penge på dig.

Det er vigtigt at huske, at selvom din internetudbyder ikke ser din browserhistorie længere, hvis du bruger en VPN, kunne VPN -udbyderen. Alle de store VPN -virksomheder lover, at de ikke logger dine aktiviteter, så dette burde ikke være en bekymring. Men igen er der ingen måde, du kan kontrollere, om det er sandt.

Det er meget lettere at tro på denne påstand, hvis det kommer fra en velrenommeret VPN, der opkræver for sine tjenester end den, der ikke gør det. Som nævnt i begyndelsen af ​​dette indlæg, hvis VPN -udbyderen ikke tjener penge på abonnementer, kan det muligvis sælge dine data.

Gratis vs betalt VPN: Hvilken er det rigtige for mig?

Penge stock foto 1

Edgar Cervantes / Android Authority

Hvis du ikke er en strømbruger og kun har brug for en Android VPN nu og da for lidt let browsing derhjemme og på offentlige netværk, vil en gratis VPN gøre det fint. Men hvis du vil bruge en VPN til at se indhold på streamingtjenester, regelmæssigt downloade ting fra internettet og fortsætte med at gennemse historien privat til enhver tid, er en betalt VPN vejen at gå. Så simpelt er det.

Der er også en tredje mulighed. Hvis du kun har brug for en VPN i en uge eller deromkring for at teste det, kan du bare tilmelde dig en gratis prøve. Ikke alle udbydere tilbyder det, men nogle gør det. Dette får dig ubegrænsede data, sandsynligvis hurtigere hastigheder end gratis VPN’er, og du behøver ikke at bekymre dig om, at udbyderen sælger dine personlige data så meget. Bare annuller dit abonnement, hvis du ikke har brug for VPN efter den gratis prøve. For at fortsætte med at bruge det skal du betale abonnementsgebyret i slutningen af ​​retssagen og forblive anonym online.

Hvis du, efter at have læst denne artikel, har besluttet at springe gratis VPN’er over og ikke er ligeglad med gratis forsøg, kan du tjekke de tre betalte udbydere, vi anbefaler sammen med deres priser nedenfor:

 • Expressvpn – fra $ 6.67 til $ 12.95 pr. Måned
 • Nordvpn – fra $ 3.49 til $ 14.99 pr. Måned
 • Ivacy – fra $ 1.33 til $ 9.95 pr. Måned

For at lære mere om gode VPN -udbydere, se vores guider for de bedste VPN’er til spil, torrenting og Netflix.

FAQS

Hvad er en VPN?

VPN står for virtuelt privat netværk. Det er en service, der dirigerer dine data gennem sine servere og krypterer dem, før du sender dem til det websted, du besøger. En VPN kan maskere din IP -adresse, geografiske data og anden information. Dette vil sikre en sikker forbindelse til internettet samt tilbyde muligheden for at falske din placering.

Er der gratis VPN’er?

Ja, nogle VPN -tjenesteudbydere tilbyder gratis adgang til deres værktøjer. Når det er sagt, kommer disse normalt med nogle begrænsninger. Du har muligvis datagrænser, hastighedsgrænser samt begrænset adgang til servere, blandt andet.

Er gratis VPN’er sikre?

Ikke altid! Når du overvejer en gratis VPN, skal du overveje, at penge på en eller anden måde skal tjenes. Hvis der ikke er nogen bæredygtig indkomstskilde andetsteds, kan virksomheden, der tilbyder gratis VPN -tjenester, skimp ud på vigtige faktorer som sikkerhed. Nogle af dem kan logge dine data og sælge dem, andre har muligvis ikke meget sikre systemer, og så videre.

Hvilket er den bedste gratis VPN derude?

Svaret på dette spørgsmål er selvfølgelig relativt. Hvis vi skulle vælge, ville vi sige, at protonvpn sandsynligvis er den bedste gratis mulighed derude, simpelthen fordi det er den eneste gratis VPN -service, der tilbyder virkelig ubegrænsede data og hastigheder uden omkostninger. Den eneste ulempe er, at du har brug for at oprette en konto, hvilket betyder at give nogle af dine oplysninger.