Det mest avancerede proxy -sted

Hvis du ikke er bekymret for dine private data og bare ønsker at komme rundt på webstedsblokke uden at skulle betale noget, skal du overveje en af ​​de gratis muligheder.

De 5 bedste gratis krom VPN’er til at fjerne blokering af ethvert websted

Annoncører, regeringer, skoler og virksomheder ser på, hvor du går online. Mens annoncører bare vil følge dig rundt og sælge dig ting, kan din skole eller virksomhed muligvis blokere visse websteder, så du ikke kan få adgang til dem.

Dette gøres ofte på en tunghåndet, tankeløst måde. Enten ved at bruge algoritmer til at blokere hele emner eller ved at sortlistende individuelle steder. Den kinesiske regering blokerer for eksempel hvert Google -domæne. Det inkluderer Gmail. Hvis du rejser til Kina og bruger Gmail, er det næsten umuligt at udføre dit job, mens du rejser.

Du kan også finde ud af, at du er afskåret fra websteder og indhold baseret på din placering. Netflix serverer for eksempel helt andet indhold baseret på din placering. Du er måske halvvejs gennem en fantastisk serie og mister derefter adgangen ved at rejse til et andet land. Det modsatte er værre. Jeg er stødt på fantastiske shows, mens jeg rejste, blev halvvejs igennem og mistede derefter adgangen, når jeg kom hjem, da jeg ikke engang var klar over, at landets adgang var anderledes.

Så hvordan kommer vi rundt om disse begrænsninger?

Brug en VPN (Virtual Private Network).

Strengt taget er der ikke sådan noget som “Chrome VPN”, men masser af VPN’er har en kromforlængelse, der giver dig mulighed for at kontrollere VPN gennem din browser. Mange er også helt gratis. Hvis du vil have let adgang til de websteder, du vil, uanset hvor du er, er de gode valg.

Først et ord af forsigtighed ..

Gratis vs betalte VPN’er

Betalte VPN’er er abonnementstjenester. De ejer servere, har medarbejdere og pådrager andre omkostninger for at levere VPN -tjenesten. Gratis VPN’er får deres indtægter andetsteds. Nogle sælger dine data, nogle viser dig annoncer, nogle er freemium -versioner af betalte VPN’er.

Generelt, hvis du er bekymret for privatliv og sikkerhed, skal du få en betalt VPN. Jeg kan varmt anbefale at gå med Expressvpn.

Hvis du ikke er bekymret for dine private data og bare ønsker at komme rundt på webstedsblokke uden at skulle betale noget, skal du overveje en af ​​de gratis muligheder.

De 5 bedste gratis krom VPN’er

1: Cyberghost – Bedst til regelmæssig fjernelse

Cyberghost

 • Gratis serverplaceringer: Tyskland, Holland, Rumænien og USA
 • Betalte serverplaceringer: 4.800 servere over 58 lande
 • Krypteringsstandarder: 256-bit AES
 • Privatliv: Logfiler forbindelsesforsøg, men anonymiserer dem. Log ikke trafik eller IP -adresser
 • Forbindelseshastighed: Vil ikke bremse de fleste brugers forbindelseshastighed markant.
 • Prisfastsættelse: Chrome -udvidelse er gratis. Abonnementer starter ved $ 12.99 om måneden eller $ 5.99 om måneden faktureret årligt.

Hvordan det virker

Installer fra Chrome -butikken og fyr den op fra forlængelseslinjen. Vælg din serverplacering ved at klikke på den, der i øjeblikket er aktiv.

Under hætten er Cyberghost’s Chrome -udvidelse bygget på Ethereum blockchain, hvilket betyder, at det er en af ​​de mest private muligheder derude.

De advarer dig på forhånd om, at “denne browser -plugin ikke er sikker, når du får adgang til flashindhold og ikke beskytter dig mod WebRTC -lækager.”Det er heller ikke godt til at fjerne blokering af streamingsteder.

2: browsec – mest praktisk

Browsec

Browsec er hurtigere end de fleste gratis VPN’er, sikre og let at bruge.

 • Gratis serverplaceringer: Holland, Singapore, Storbritannien og USA
 • Betalte serverplaceringer: 12 placeringer
 • Krypteringsstandarder: 256-bit AES
 • Privatliv: Indsamler ikke personligt identificerende information, men indsamler metadata. Det er placering i Rusland, så vær advaret.
 • Forbindelseshastighed: Op til 100 MB/s, men det er mere sandsynligt, at du får hastigheder på 10-15 MB/s
 • Prisfastsættelse: Har en freemium -plan. Premium -abonnementer starter ved $ 4.99 pr. Måned eller $ 3.33 pr. Måned faktureret årligt

Hvordan det virker

Installer udvidelsen, og klik derefter på den. Du behøver ikke at blive logget ind eller have en konto for at bruge Chrome -udvidelsen. Placeringen er pålidelig mellem websteder, der er masser af servere at vælge imellem, og grænsefladen er enkel og intuitiv.

Jeg anbefaler kraftigt ikke at bruge denne service til noget følsomt. Da det er placeret i Rusland, antager jeg, at alt, hvad du laver, bliver sporet.

3: TunnelBear – Bedst til sjælden brug

Tunnelbear

TunnelBear er en rigtig VPN med en kromforlængelse. I modsætning til de fleste premium VPN -tjenester, har TunnelBear en gratis konto med en datagrænse i stedet for en tidsgrænse. Hvis du vil have en rigtig VPNs magt og kontrol, men kun lejlighedsvis, fungerer TunnelBear for dig.

 • Gratis serverplaceringer: Adgang til alle betalte servere
 • Betalte serverplaceringer: Servere i 20 lande
 • Krypteringsstandarder: 256 bit symmetrisk kryptering
 • Privatliv: Logfiler forbindelser, men ikke trafik eller IP -adresser.
 • Forbindelseshastighed: Hurtige forbindelser som 50MB/s selv på gratis planer
 • Prisfastsættelse: Gratis konti er gratis for evigt, betalte konti starter ved $ 9.99 pr. Måned eller $ 4.99 pr. Måned faktureret årligt

Hvordan det virker

Installer udvidelsen, klik på den, så bliver du bedt om at oprette en konto. Alt hvad du behøver er din e -mail -adresse, og når du bekræfter din gratis konto, får du adgang til 500MB om måneden, der leveres med en gratis konto.

Vær advaret, spiller ikke så godt med nogle andre kromudvidelser – da vi testede det, styrtede Ghostery og onetab.

4: Hotspot Shield – Nemmeste og mest pålidelige fjerne blokering

Hotspot Shield

Hotspot Shield er et freemium -værktøj, der er bygget omkring sin kromforlængelse, uden data eller tidshætte.

 • Gratis serverplaceringer: Tyskland, Rusland, Canada og Holland
 • Betalte serverplaceringer: Indien, Singapore, UK, Frankrig og USA er tilgængelige
 • Krypteringsstandarder: 256 Bit AES -kryptering
 • Privatliv: Indsamler samlede aktivitetslogfiler, men ikke trafik eller IP -adresser
 • Forbindelseshastighed: Normalt hurtigt nok, men det vil langsomt mærkbart for mere fjerne servere
 • Prisfastsættelse: Har permanente gratis konti, betalte abonnementer starter ved $ 12.99 pr. Måned eller $ 9.99 pr. Måned faktureret årligt

Hvordan det virker

Installer forlængelsen, og du er guidet gennem en fem-skærms onboarding-strøm i selve udvidelsen, før du opretter forbindelse. Du kan vælge din server ved at klikke på den, du er forbundet med.

Du kan også se muligheder for en cookie -blokering, malware -blokering, RTC -beskyttelse og et værktøj kaldet sværd, der skaber forfalskningstrafik, mens du gennemser for at forvirre trackere, der prøver at identificere dig.

5: Windscribe – Mest fleksible serverplaceringer

Windscribe

 • Gratis serverplaceringer: USA, Canada, Frankrig, Tyskland, Holland, Norge, Rumænien, Schweiz, Hong Kong og Storbritannien
 • Betalte serverplaceringer: Bredere udvalg af globale servere såvel som dedikerede “Windflix” -servere, der er specifikt designet til at fjerne blokering af Netflix
 • Krypteringsstandarder: 256-bit AES-kryptering
 • Privatliv: Indsamler forbindelseslogfiler, men ikke trafik eller IP -adresser
 • Forbindelseshastighed: Kæmper med oppetid og fjerne servere viser en mærkbar forsinkelse.
 • Prisfastsættelse: Freemium -planer, betalte abonnementer starter ved $ 9 pr. Måned eller $ 4.08 pr. Måned faktureret årligt

Hvordan det virker

Installer og du bliver bedt om at tilmelde dig. Når du har oprettet din gratis konto, er du automatisk tilsluttet.

Du får 2 GB gratis data med Windscribe, men de gør deres bedste for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af det. Standardindstillingen er “Cruise Control”, som ikke bruger nogen af ​​dine datatillæg, før du støder på et blokeret websted. Når det sker, flipper Windscribe sig selv på automatisk for at få dig adgang til at vælge det relevante serverplacering for at få dig til at få adgang til.

De brugerdefinerede skræddersyede servere til Netflix er også gode. Hvis dit primære mål er at få adgang til forskellige Netflix -regioner, skal du bestemt overveje denne VPN, det gør denne proces super let.

Hvad hvis det websted, du vil se, stadig er blokeret?

Websteder som YouTube og Netflix er engageret i en slags våbenløb med VPN -brugere, mange VPN’er er blokeret af disse websteder. Hvis du laver en masse blokering, eller du vil fjerne blokering af steder, der er særligt VPN-proof, skal du gå med en betalt VPN.

ExpressVPN – Bedste betalte VPN

Expressvpn

Lever op til sin fakturering, dette er den hurtigste fuldt udstyrede VPN derude. Det har en effektiv stealth -tilstand, så seere ved ikke engang, at du bruger en VPN, solid kryptering og pålideligt fjerner alt på internettet.

Der er en kromudvidelse, men du har brug for et abonnement for at bruge det. Desktop og mobile apps er også lette at bruge. Det er prissat til $ 12.99 om måneden eller $ 9.99 pr. Måned for et seks-måneders abonnement.

Hvis du vil bruge en VPN stærkt, kan jeg varmt anbefale at gå med ExpressVPN.

Topindlæg

 • Hvad er Nira?
 • Beskyt virksomhedsdokumenter fra uautoriseret adgang
 • Over 45% af de ansatte indrømmer at have taget dokumenter fra tidligere arbejdsgivere

Cybersikkerhed og det nyhedsbrev

Det mest avancerede proxy -sted

BlockAway er et gratis proxywebsted, der giver mulighed for at fjerne blokering af ethvert websted og holde dine personlige oplysninger anonyme. Det løser alle typer netværksbegrænsninger, for eksempel kan du se YouTube -videoer, som ikke er tilgængelige i din region. Vores mission er at gøre information lidt lettere at få adgang til og dele for alle.

Hvorfor har du brug for en proxyserver

Proxy Server er en formidler mellem din enhed og internettet, og det er meget let at bruge: Alt hvad du har brug for er at indtaste en webadresse, hvor du vil hen. Din anmodning passerer gennem en proxyserver til et websted, så vender webindholdet tilbage til dig gennem den samme proxyserver. Dette er meget nyttigt, hvis du vil:

 • Skjul IP -adresse.
 • Skjul din besøgshistorie fra din internetudbyder eller en netværksadministrator.
 • Gennemse websteder blokeret i dit land eller organisation.

Men er det værd at vælge den første proxysit -service, du kan finde? Talrige webproxy på Internettet er af tvivlsom karakter. De fleste af dem er dårligt implementeret, de bryder websteder, understøtter ikke videostreaming, og de er ekstremt langsomme.

Blockaway fjerner disse begrænsninger. Det er en gratis og den mest avancerede proxysitopløsning, der kan være en perfekt erstatning til enhver anden webproxy- eller VPN -service.

Hvad er en god proxybrowser?

Der er flere kriterier at overveje, når du vælger den bedste proxybrowser:

 • Overførsel af høj hastighed mellem brugerens pc og de netværksressourcer, som den har anmodet om. En masse gratis proxy -websteder arbejder langsomt på åbningstider.
 • Anonymitet og evnen til at besøge blokerede websteder. For eksempel bruger nogle proxy -websteder ikke SSL -kryptering, så dine personlige data kan let overvåges.
 • Support til websteder af forskellige typer. En god web -proxy bryder ikke eller ændrer websteder indhold.
 • Yderligere fordele er: Evnen til at blokere annoncer i browseren og fremskynde behandlingen på grund af korrekt cache- og datakomprimering.

Dette er en grundlæggende liste over de vigtigste funktioner, men det vil være nyttigt for dig at foretage det rigtige proxybrowservalg.

Selvfølgelig kan du vælge en VPN -service som et alternativ til et proxy -sted også. For eksempel noget service som skjul mig, skjul IP, fjerne blokering af os, skjul min IP gratis. Men dette er betalte tjenester, der er beregnet til processionsbrug. I sammenligning med dem alle, der inkluderer blokering af os, er BlockAway gratis og kræver ingen konfiguration.

Skjul mig fuldmagt!

Blockaway giver alt, hvad der er nødvendigt for en sikker og sikker tilstedeværelse på internettet. Det løser det meste af det eksisterende proxywebsted typiske problemer for at skjule dig perfekt. Den grundlæggende liste over proxybrowserfunktioner:

 • Avanceret “Skjul mig” -teknologi giver kompatibilitet med populære websteder.
 • Skjul IP -funktionalitet.
 • Ubegrænset videoadgang på YouTube og andre videowebsteder og sociale netværk.
 • Flere EU -proxy -serverindstillinger til at oprette forbindelse.
 • Ingen browser- eller operativsystemkonfiguration kræves.
 • Evne til at dele et proxy -link med venner.
 • Grundlæggende version er gratis.

Indtast blot den adresse, du vil fjerne blokeringen for at få adgang til internettet frit uden nogen begrænsninger. Skjul mig nu Blockaway!