Bedste VPN’er at bruge i Canada i 2023

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Samtidige forbindelser: 10 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Hulu, Peacock, Disney+ | Antal servere: 10.000+ | Serverplaceringer: 78

Bedste VPN til Canada [Reddit -spørgsmål]

Jeg bor i Canada, og det er fladt ud, at vi ikke kan få dig.S. Netflix her. Dog fik jeg for nylig at vide, at jeg kan bruge en VPN til at omgå dette emne og se amerikansk Netflix. Efter at have lavet noget googling, viste det sig, at dette var sandt *hjerte øjne *

Jeg er dog ikke den mest erfarne tech-person i verden og vil sætte pris på nogle anbefalinger til den bedste VPN til Canada fra Reddit-samfundet. Fra min forskning fandt jeg ud af, at Nordvpn ser ud til at være en af ​​de bedste, men jeg vil gerne høre, hvad der er reelle legitime mennesker at sige om sagen.

Hvis det hjælper, er mit budget ikke stort (jeg er studerende), og jeg har heller ikke noget imod at bruge en VPN til at se tysk fodbold (Bundesliga). Jeg vil også være sikker og sikker også.

Så vær venlig at skyde væk med dine forslag, og jeg vil se på dem 🙂

PS Enhver gratis canadiske VPN’er (eller gratis forsøg) ville også være en enorm hjælp

Bedste VPN’er at bruge i Canada i 2023

Canada Circle Flag, VPN Shield Icon, Confetti, mand, der hopper ud af et trofæ med spørgsmålstegn over ansigtet

Canada har ikke mange internetbegrænsninger. Alligevel ved hjælp af en VPN i Canada Kan hjælpe dig med at fjerne blokering af streamingudbydere som Hulu, som ikke er tilgængelig i Canada eller hjælpe dig med at få adgang til din TD Canada Trust eller Scotiabank -konti, hvis du rejser til udlandet.

Vi testede grundigt 20+ VPN -udbydere, og her er vores liste over Bedste VPN’er til Canada:

 1. Nordvpn: Bedste VPN for Canada generelt
 2. Surfshark: Mest overkommelige Canada VPN
 3. Cyberghost: Bedste begyndervenlige VPN for Canada
 4. Expresvpn: Pålidelig Canada VPN med robust sikkerhed
 5. Pia: VPN for Canada med det største VPN -servernetværk

Det Bedste VPN til Canada I øjeblikket er det Nordvpn. Denne VPN tilbyder fremragende hastigheder til streaming, den mest sikre kryptering og kan fjerne blokering af ethvert internationalt sted fra ethvert sted.

Lige nu kan du få op til 65% rabat på dit Nordvpn -abonnement!

Nordvpn

Ønsker at sammenligne flere muligheder? Nedenfor fremhæver vi Bedste VPN’er til Canada Og vis dig, hvilken der er bedst for dig, baseret på dine personlige præferencer.

Canada er ikke kendt for sin undertrykkende censur. Imidlertid er ikke alt onlineindhold let tilgængeligt for canadiere. Nogle populære streamingtjenester, såsom Hulu, for eksempel er ikke tilgængelige i Canada.

Desuden med introduktionen af Online streaming -handling (Bill C-11), det indhold, du får anbefalet, kan snart formes af regeringsinstitutioner. Vil du sikre dig, at du altid har adgang til de streamingtjenester og apps, du ønsker? En VPN kan hjælpe dig!

Vi testede 20+ VPN’er At finde den bedste VPN til Canada. Vores nr. 1 Canada VPN er Nordvpn. Denne udbyder er et blokerende kraftcenter og tilbyder forbedrede sikkerhedsfunktioner, der hjælper dig med at omgå online -begrænsninger. I øjeblikket har Nordvpn også en eksklusiv aftale, der giver nye brugere op til 65% rabat!

De 5 bedste VPN’er til Canada

Bedste VPN -ikon

Baseret på vores strenge test, Nordvpn er den bedste VPN for Canada. Det er en fantastisk VPN, der ikke kun krypterer dine data, men også tilbyder servere over hele kloden, hvilket betyder, at du kan streame ethvert tv -show eller film overalt i verden!

Heldigvis for canadiske brugere er der masser af fremragende VPN’er, der fungerer godt i det store hvide nord. Hvilken VPN er bedst for dig afhænger af dine personlige præferencer.

I nedenstående tabel kan du se, hvordan hver af Bedste Canada VPN’er sammenlignes med resten.

Funktion #1 Nordvpn #2 Surfshark #3 Cyberghost #4 ExpressVpn #5 PIA
Antal servere 5.800+ 3.200+ 9.000+ 3.000+ 33.000
Antal lande 60 100 91 94 84
Canadiske serverplaceringer Montréal, Toronto, Vancouver Montréal, Toronto, Vancouver Montréal, Toronto, Vancouver Montréal, Toronto, Vancouver Montréal, Toronto, Vancouver
Protokoller OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, L2TP/IPSEC, Lightway OpenVPN, Wireguard, L2TP/IPSEC, PPTP
Pris (USD) Fra $ 3.19/måned Fra $ 2.30/måned Fra $ 2.19/måned Fra $ 6.67/måned Fra $ 2.19/måned
Pris (kan) Fra $ 4.35/måned Fra $ 3.14/måned Fra $ 2.99/måned Fra $ 9.10/måned Fra $ 2.99/måned
Køb Få Nordvpn Få surfshark Få cyberghost Få ExpressVpn Få pia

Fortsæt med at læse nedenfor for at lære mere om, hvad vi har opdaget gennem vores omfattende tests af de bedste Canada VPN’er.

1. Nordvpn: Bedste VPN for Canada generelt

Et skærmbillede, der viser den nuværende Nordvpn -aftale med 68% rabat

Nordvpn er Bedste VPN til Canada—Og med god grund! Vores egen gennemgang af Nordvpn viser, at VPN-udbyderen tilbyder ultrahurtige servere, kan fjerne blokering af enhver streamingtjeneste, du ønsker, inklusive Max og Hulu, og holder dine data krypteret til enhver tid.

Hvorfor du skulle Få Nordvpn til Canada:

 • Streaming kraftcenter. Uanset om du vil se Schitt’s Creek Mens du rejser til udlandet eller låser de bedste K-dramaer og internationale film fra din sofa derhjemme, kan Nordvpn gøre det hele. Under vores test kunne vi let fjerne blokering af Netflix, Hulu, Max, Amazon Prime -video og mere.
 • 5.800 servere i60 lande (inkl. Canada!). Nordvpns servernetværk er stort nok til at give dig adgang til ethvert websted eller app. Du kan endda anmode om en dedikeret IP -adresse for at optimere din VPN -oplevelse med en privat server.
 • Meget avancerede sikkerhedsfunktioner. Nordvpn er en af ​​de mest sikre VPN -tjenester. Det tilbyder AES-256-kryptering, en automatisk dræbskontakt, som vi fandt ud til at fungere som en charme, dedikerede P2P-servere til torrenting og endda en trusselbeskyttelsesfunktion, der holdt malware og irriterende annoncer i skak, da vi testede VPN.
 • Overkommelige abonnementsplaner. Med Nordvpn er dit kvalitets-til-omkostningsforhold uovertruffen! Denne VPN tilbyder fremragende tilbud gennem året og koster dig aldrig mere end et par dollars om måneden. Du kan også bruge Nordvpn på seks enheder på samme tid.

Hvis du leder efter en fantastisk Canada VPN med et omfattende servernetværk (480 canadiske servere!) og utrolige sikkerhedsfunktioner, dette skal være dit valg. Vi kan tilbyde dig 65% rabat på dit Nordvpn -abonnement, hvis du bruger vores eksklusive tilbud i dag.

Vil først teste VPN -tjenesten? Da Nordvpn har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, kan du prøve VPN-risikofri i en hel måned og se, hvordan det sammenlignes med andre Canada VPN’er.

2. Surfshark: Mest overkommelig Canada VPN

Skærmbillede af Surfshark -hjemmesiden, der viser et begrænset tilbud på 82% rabat og to ekstra måneder gratis

Hvis du leder efter den bedste Canada VPN, der tilbyder overkommelige planer, anbefaler vi stærkt Surfshark baseret på vores test. For næsten ingen penge får du ubegrænset Samtidige forbindelser, en renweb -funktion til Fjern annoncer og malware, og en VPN, der kan fjerne blokering af alle større streamingtjenester.

Hvorfor du skulle få Surfshark for Canada:

 • 3.200 servere i 100 lande. Med Surfshark kan du oprette forbindelse til canadiske servere i Toronto, Vancouver og Montréal samt 99 andre lande over hele verden! Uanset om vi ikke blokerede for live sportsstrømme eller internationale Netflix -biblioteker, gjorde Surfshark streaming let.
 • AES 256-kryptering og stor sikkerhed. Denne nul-log VPN lækker ikke nogen af ​​dine data. Da Canada er kendt for at udveksle dine private data med andre regeringer, vil Surfsharks DNS-lækagebeskyttelse, RAM-kun-servere og CleanWeb-værktøjet holde dine følsomme oplysninger beskyttet.
 • Premium Budget VPN. På trods af sine lave abonnementsomkostninger er Surfshark let en af ​​de hurtigste VPN’er lige nu. Du er sikker på at få bang for din sorteper! Hvad mere er, vi kunne bruge SurfShark på ubegrænsede enheder og dele vores konto med venner og familie.
 • Optimerede servere til P2P. Surfshark har optimeret servere til torrenting. Du behøver heller ikke at ofre downloadhastigheder, da Surfshark understøtter OpenVPN, IKEV2 og Wireguard (nogle af de hurtigste VPN -protokoller).

Surfshark gør det nemt at omgå geografiske begrænsninger af enhver art. Oven på det tilbyder de en imponerende rabat på 82% rabat i øjeblikket! Du kan også bruge 30-dages pengene-tilbage-garantien som en gratis prøve.

3. Cyberghost: Bedste nybegyndervenlige VPN til Canada

Skærmbillede af cyberghost -hjemmeside september 2023

Denne VPN til Canada er fantastisk til Folk, der er nye til at bruge VPN -tjenester Og ønsker ikke at bryde banken. Hver gang vi tester og gennemgår cyberghost, er vi imponeret over dens funktioner, hastighed og ydeevne. Det fortjener bestemt en topplads på vores liste over de bedste Canada VPN’er.

Hvorfor du skulle Få cyberghost til Canada:

 • Begyndervenlig VPN. Denne VPN er fantastisk for brugere, der aldrig har brugt en VPN før. Vi fandt grænsefladen meget let at navigere, og vi behøvede ikke at skifte meget med nogen indstillinger. Der er også et 24/7 kundesupportteam, der hjælper dig med spørgsmål eller problemer.
 • Optimerede servere til streaming og spil. Hvis du leder efter en fantastisk Gaming VPN, har Cyberghost specielle VPN -servere, der er optimeret til spil. Det samme gælder for streaming. Cyberghost kan fjerne blokering af enhver større streamingtjeneste, inklusive ikke-canadiske streamingsteder som Hulu eller BBC iPlayer.
 • Avancerede sikkerhedsfunktioner. Du behøver ikke at bekymre dig om din sikkerhed, når du bruger Cyberghost. VPN har samarbejdet med Intego for at tilbyde dig en malware, spyware og ransomware -blokkering. Det har også en automatisk dræbskontakt, der forhindrede vores IP i at lække online og AES 256-bit kryptering for at lade dig sikkert få adgang til dine canadiske bankkonti.
 • Værdi-for-penge VPN. Cyberghost er en overkommelig VPN. De tilbyder gode VPN -tilbud hele året rundt. Du kan have op til syv samtidige forbindelser til mindre end prisen på en kop kaffe!

Med tusinder af serverplaceringer og -tælling kan Cyberghost fjerne blokering af en verden af ​​underholdning for dig. Vil du se selv? I modsætning til andre VPN’er har Cyberghost en 45-dages pengene-tilbage-garanti, At give dig masser af tid til at prøve VPN.

4. ExpressVPN: Pålidelig Canada VPN med robust sikkerhed

ExpressVPN-hjemmeside, der viser, at du kan spare 49% på 12-måneders plan

Expressvpn har været en Toppresterende VPN i mange år. Med AES 256-bit kryptering og en række VPN-protokoller-inklusive den superhurtige Lightway-protokol-er dette en stor VPN at bruge i Canada.

Hvorfor du skulle Få ExpressVPN til Canada:

 • Lækage og sikker VPN. Hvis du vælger ExpressVPN, kan du være sikker på, at du får en VPN i høj kvalitet! Med Express’s TrustedsServer -teknologi bliver der aldrig skrevet nogen data på nogen servere. Oven i det får du en indbygget adgangskodeadministrator med din plan.
 • Fjern blokeret regionlåst indhold. Under vores ExpressVPN -tests opdagede vi, at dette er en let VPN at streame med. Vi fandt, at det kan fjerne blokering af ethvert streaming -sted eller live sportskanal, vi var interesseret i. Med deres tilslørede servere kan du endda skjule, at du bruger en VPN.
 • Online bankvirksomhed gjorde let. Adgang til TD Bank, Scotiabank eller dine BMO -konti overalt. THE GEASINE Manager -værktøjet sikrede, at ingen malware kunne inficere vores enhed, og at alle trackere og annoncer blev blokeret, da vi gennemsøgte internettet.
 • Ekspert kundesupport. Holdet hos ExpressVPN har været i branchen i lang tid og kan hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte løbe ind i. Der er en 24/7 live chat tilgængelig til øjeblikkelig støtte.

Du kan bruge ExpressVPN på fem enheder på samme tid. Med 3.000+ servere i 94 lande (inklusive Canada!), servernetværket er mindre sammenlignet med andre VPN -tjenester. Men med ExpressVpn betaler du primært for sikkerhed og pålidelighed.

I øjeblikket kan du få 49% rabat på et års plan! Da ExpressVPN er på den dyrere side, vil du ikke gå glip af denne aftale. Brug 30-dages pengene-tilbage-garantien til at prøve denne Canada VPN i en måned.

5. Privat internetadgang: VPN til Canada med det største VPN -servernetværk

Et skærmbillede af PIA -hjemmesiden, der viser den aktuelle VPN -aftale

Hvis du leder efter en sikker VPN -service, der er rimeligt prissat og tilbyder en Ekspansivt servernetværk og ubegrænset samtidige forbindelser, Privat internetadgang (også kendt som PIA) er den bedste Canada VPN for dig. Vi ved fra at teste privat internetadgang, at det er en VPN, der er værd at tjekke, om du er på jagt efter den bedste VPN til Canada!

Hvorfor du skulle Få PIA til Canada:

 • Lokale canadiske servere og et enormt VPN -servernetværk. PIA har det største servernetværk i VPN -verdenen lige nu med 33.000+ VPN -servere på tværs af 84 serverplaceringer. Få en canadisk IP -adresse i Toronto, Montréal og Vancouver til at gennemse Kijiji eller canadiske nyhedswebsteder, når du er i udlandet.
 • Ubegrænsede forbindelser. Efter i Surfsharks fodspor kan du nu få PIA på ubegrænsede enheder, hvilket betyder. Det hjælper, at PIA også er en af ​​de billigste VPN’er.
 • Pia Mace(indbygget annonceblokker). Uanset om vi streamede Netflix, Disney+eller bare gennemsøgte internettet, ville PIA blokere irriterende annoncer og registrere malware, før det kunne inficere vores enhed.
 • Bekræftet ikke-log VPN. Mens PIA ligger i USA (en del af 5 Eyes Alliance sammen med Canada), har det vist sig for retten ikke at holde fast i private brugerdata og overholde de højeste VPN -sikkerhedsstandarder.

Som mange af de bedste VPN’er til Canada kommer PIA med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så du kan bruge enhver af dets 33.000 servere gratis i 30 dage og fjerner dine yndlingswebsteder uden at forpligte.

Hvordan vi valgte den bedste VPN til Canada

For at score meget, skal et virtuelt privat netværk give fremragende resultater på flere fronter, fra online sikkerhed for at lette brugen. Der er flere ting, vi husker, når vi vælger de bedste Canada VPN’er.

En infographic, der viser, hvordan vi valgte den bedste VPN til Canada

Når du vælger Bedste Canada VPN, Vi kiggede på følgende faktorer:

 • Sikkerhedsfunktioner. En VPN skal give dig ro i sindet. Hver VPN på denne liste er testet i Canada for DNS og WebRTC -lækager. Vi vurderer også sikkerhedsfunktioner, herunder en kill switch, annonceblokker, kryptering, VPN -protokoller og yderligere funktioner såsom delt tunneling.
 • Nul-logs VPN. Da Canada er en del af 5, 9, 14 Eyes Alliance, vil du sikre dig, at din VPN ikke gemmer dine data overalt, det kan hentes. Du vil vælge en privatlivsbevidst VPN, der ideelt set er blevet uafhængigt revideret.
 • VPN -hastigheder og daglig brug. Hvis du selvfølgelig vil købe en VPN, vil du være i stand til at bruge den let. Du ønsker ikke et markant fald i browsing eller streaminghastigheder. Alle de bedste VPN’er til Canada udførte usædvanligt godt, mens vi streamede indhold, og når vi tilfældigt gennemsøgte.
 • Servernetværk. Jo større din VPNs servernetværk er, jo bedre er dine chancer for at fjerne blokering af indhold, du er interesseret i. De bedste Canada VPN’er har et forskelligartet servernetværk med servere i forskellige dele af kloden.

Hvorfor har jeg brug for en VPN i Canada?

Hvorfor har du brug for et VPN -ikon

Sammenlignet med steder som Iran eller Rusland er censur i Canada begrænset. Faktisk har Canada et meget åbent medielandskab; Du har ikke brug for et virtuelt privat netværk for at se uafhængige nyheder eller få adgang til dine sociale mediekonti.

Imidlertid har en VPN mange fordele for brugere i Canada:

 • Hvis du ønsker at Stream regionbegrænset indhold (Indhold, der ikke er tilgængeligt i Canada), en VPN kan hjælpe dig med at gøre det. Med Bill C-11 på bordet kan det blive vanskeligere at streame American Netflix, for eksempel. En VPN giver dig adgang til et bredere udvalg af indhold.
 • En VPN krypterer din internetforbindelse. Dette betyder, at du er mindre tilbøjelig til at blive identificeret og sporet online. Din internettrafik vil være skjult for canadiske internetudbydere, og du vil være i stand til sikkert at tage del i online bank, arbejde eksternt og gennemse sikkert.
 • De fleste VPN -udbydere tilbyder yderligere funktioner såsom en adgangskodeadministrator eller sikker skyopbevaring. På den måde forbedres din samlede cybersikkerhed let med en VPN.

Bill C-11: censurerer Canada Internettet?

Online censurikon

Online-streamingloven (Bill C-11) er i sine sidste faser af vedtagelsen. Dette skyldes, at regningen giver Canadian Radio-Television and Telecommunications Commission (CRTC) Meget mere lovgivningsmæssig magt.

Hvorfor betyder dette noget? Med Bill C-11 finder du ud af, at det indhold, du får anbefalet på audiovisuelle platforme som Netflix og YouTube. Dette skyldes, at lovforslaget sigter mod at fremme canadisk indhold (“Cancon”) så meget som muligt.

Mens intentionen kan være god, Bill C-11 er blevet kritiseret som en censurregning Af forskellige grunde:

 • Det er næsten umuligt at skabe gode retningslinjer for, hvad “canadisk indhold” virkelig betyder.
 • At give CRTC en sådan lovgivningsmæssig magt sætter en dårlig præcedens for fremtidig censur.
 • Selvom lovforslaget hævder at regulere store virksomheder og ikke individuelle brugere, vil brugergenereret indhold blive påvirket på nogen måde.

De bedste VPN’er til Canada vil lade dig omgå begrænsninger på globale streamingtjenester uden problemer.

Kan jeg bruge en gratis VPN i Canada?

Gratis VPN -ikon med spørgsmålstegn

Generelt er vi omhyggelige med at anbefale at bruge en gratis VPN -service. Selvom der er nogle gode gratis VPN’er derude, kommer de ofte med begrænsninger. Det Hovedrisici omfatte:

 • Dårlig privatlivspolitik: En gratis VPN kan muligvis gemme dine data og sælge dem til tredjepart.
 • Datahætter eller båndbredde Throttling: De fleste gratis VPN’er tilbyder normalt et begrænset datavolumen eller gashåndtering af båndbredden.
 • Lille VPN -servernetværk: Gratis VPN’er har ofte begrænsede servernetværk.

Når det er sagt, er der nogle gode gratis VPN’er, du måske kan udforske, hvis du leder efter den bedste VPN til Canada.

En, vi gerne vil fremhæve specifikt som en af ​​de bedste gratis Canada VPN’er er Atlas vpn På grund af de sikkerheds- og fjerdækkende funktioner, det tilbyder.

Atlas VPN: Bedste Canada VPN (gratis plan)

Et skærmbillede, der viser ATLAS VPN -aftalen for canadiske brugere på 85% rabat

Det Bedste gratis VPN til Canada er atlasvpn. Denne freemium VPN er støt klatret op ad rækkerne!

Med En lokal Canada -server I Montréal kan du få en canadisk IP -adresse, uanset hvor du er. Oven på det, det utroligt hurtigt Wireguard Protokol og den dobbelte VPN -funktion kaldet Multihop+ Lav Atlas VPN værdig til din overvejelse.

Med 1.000+ VPN -servere i 42 lande, Denne relativt nye VPN er hurtigt udvidet. Da vi testede Atlas, var vi imponeret over, hvor let Atlas VPN fjernede Netflix og andre streamingtjenester. Premium-planen understøtter endda P2P-fildeling!

Du kan få Ubegrænsede samtidige forbindelser—LaD et plus! Desuden holder Atlas ikke nogen personligt identificerbare oplysninger overalt. Mens den gratis plan fungerer godt, har den en 5 GB datakap. Heldigvis kan du nu få en 85% rabat på premiumplanen!

Er VPNS lovlige i Canada?

Er VPN juridisk ikon

Ja, VPN’er og andre værktøjer til at omgå online censur, såsom en proxyserver, er stadig lovlige i Canada. På et tidspunkt ned ad linjen kan den canadiske regering muligvis begynde at målrette VPN-tjenesteudbydere, især i lyset af Bill C-11.

I øjeblikket er det imidlertid at bruge et virtuelt privat netværk perfekt lovlig. Desværre er ikke hver eneste VPN sikker. Der er bestemt nogle at undgå.

VPN’er for at undgå i Canada

Nogle VPN -tjenester gør mere skade end gavn, enten fordi de har defekt software eller ikke er så omhyggelige med dine private data, som de burde være.

Her er Nogle VPN -udbydere, der skal undgås i Canada:

VPN -udbyder Hvorfor skal du undgå det
Rød VPN Holder omfattende brugerdatalogfiler
Tuxler vpn Mangler selv de mest basale online sikkerhedsfunktioner
Hola VPN Logger alle dine data og er en proxyserver snarere end en rigtig VPN
X-VPN Holder logfiler og har nogle funktioner, der ikke fungerer korrekt (Kill Switch)

Du løber ikke ind i disse problemer med de bedste Canada VPN’er, der er anbefalet i denne artikel.

Fjerne blokering af internettet hvor som helst med en Canada VPN

Åbn bur med internetikonet bliver frigivet

Brug af et virtuelt privat netværk i Canada åbner en verden af ​​muligheder. Med en Canadisk VPN, Du kan få adgang til streamingtjenester fra hele verden og omgå eventuelle regionale internetbegrænsninger.

Oven i det sikrer de bedste VPN’er til Canada, at du er meget bedre beskyttet mod cybertrusler såvel som overvågningsteknologi. Den #1 VPN, vi anbefaler til Canada lige nu, er Nordvpn.

Med et omfattende globalt servernetværk såvel som 480 canadiske servere åbner Nordvpn internettet for dig og krypterer dine data, mens du er på det, og du kan nu gøre brug af en af ​​de bedste tilbud, som Nordvpn nogensinde har tilbudt!

Tjek nogle af vores andre artikler, hvis du vil finde ud af, hvordan du bruger en VPN i forskellige lande:

 • Bedste VPN til Indien: Vores øverste valg
 • Bedste VPN til Iran: Sikkert omgå internetcensur
 • Bedste VPN til Pakistan: Top VPN’er til at omgå censur

Bedste VPN til Canada: Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om VPN’er i Canada, og hvorfor du muligvis har brug for en? Tjek vores FAQ -afsnit nedenfor.

Hvad er den bedste VPN at bruge i Canada?

Den bedste VPN for Canada er Nordvpn. Denne overkommelige VPN-service tilbyder lynhurtige hastigheder, fremragende sikkerhed og masser af yderligere sikkerhedsfunktioner, der holder dig sikker online.

Det fortjener også pladsen nr. 1 på listen, fordi det kan fjerne blokering af enhver streamingtjeneste, du vil have adgang til.

Hvad er den bedste gratis VPN i Canada?

En af vores foretrukne gratis VPN’er i øjeblikket er Atlas vpn. Denne VPN har en god gratis plan tilgængelig, men tilbyder også premium -funktioner! Det er en hurtig og nem at bruge VPN med en lokal server i Montréal.

Fungerer VPN’er i Canada?

VPN’er er helt lovlige i Canada og fungerer godt! Ideelt set anbefaler vi, at du undgår at bruge gratis VPN’er, da de ikke er så pålidelige.

Har jeg virkelig brug for en VPN i Canada?

Canada er ikke kendt for internetcensur, men nogle af de problemer, canadiere kan stå over for, er, at de ikke kan få adgang til alle streamingtjenester eller internationale websteder i Canada. Her kan en VPN virkelig hjælpe dig!

Mere vigtigt er, at en VPN krypterer dine data, så du kan gennemse nettet og tage del i online bank uden at bekymre dig om online trusler.

Lauren Mak -forfatter

International Censur & Security Journalist

Lauren er en intern censur og sikkerhedsfokuseret journalist med øje for, hvordan teknologi påvirker samfundet. Med baggrund i internationale forbindelser og nordamerikanske studier har Lauren en lidenskab for at hjælpe med at forstå vigtigheden af ​​privatlivets fred, frihed og internetsikkerhed.

Den bedste Canada VPN i 2023

En række enheder med en Canada VPN aktiv

En Canada VPN er en uundværlig smule sæt til alle, der bor i eller rejser til det store hvide nord. De bedste VPN -tjenester er tilgængelige på næsten enhver enhed, så nu betyder det, hvad du bruger, det er superenkelt at blive beskyttet.

Canada er en del af Five Eyes Alliance, hvilket betyder, at det giver andre medlemsstater mulighed for at spionere på sine borgere og dele disse oplysninger. Regeringen er også kendt for at udføre sin egen invasive overvågning – for ikke at nævne det meste af Canadas internettrafik dirigeres gennem servere i USA. Ved at skjule din placering og kryptere din trafik, kan en kvalitet VPN for Canada hjælpe dig med at undgå disse farer og endda få adgang til oversøisk streamingindhold også.

Tegning fra mine snesevis af praktiske gennemgang af VPN-udbydere, her har jeg samlet masser af info om de fem bedste Canada VPN’er til rådighed. Men hvis du bare vil vælge det bedste, er mine top tre som følger:

1. ExpressVPN – den bedste Canada VPN i dag
Uanset om du vil få adgang til oversøiske Netflix -biblioteker, undgå påtrængende regeringslovgivning eller blot roen i sindet online anonymitet kan medføre, er ExpressVPN den bedste service til jobbet. Med en 30-dages pengene-tilbage-garanti Og tre måneder gratis, det er heller ikke dårlig værdi.

2. Surfshark – Billig og effektiv Canada VPN
Hvis Express er lidt for dyr, kan Surfshark muligvis tilbyde en bedre aftale. Det er magtfuldt og meget sikkert, og i øjeblikket kan Toms guide -læsere kræve både 2 måneder gratis, samt et gratis abonnement på Surfshark One – VPN -udbyderens antivirus og sikkerhedssuite. Ikke dårligt for mindre end $ 2.50 om måneden.

3. Nordvpn – kraftfuld, sikker og stor i Canada
Nordvpn er en enormt populær VPN for Canada, og det er både godt til at forblive sikkert online og få adgang til streamingindhold over hele verden. Det er super hurtigt, har over 5.000 servere over hele verden og tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve, før du forpligter dig.

Min ekspertliste over de bedste Canada VPN’er i 2023

1. Expressvpn

Den bedste Canada VPN på markedet

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Samtidige forbindelser: 5 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock, Disney+ | Antal servere: 3.000+ | Serverplaceringer: 160

+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned
Fremragende forbindelseshastigheder
Stor streamingkraft
Polerede apps til alle enheder
Stellar support
Max fem forbindelser

Det er let at se, hvorfor ExpressVPN ganske enkelt er den bedste Canada VPN i 2023. Ikke kun tilbyder det fremragende forbindelseshastigheder over hele verden, men det kan fjerne blokering af næsten enhver streamingtjeneste omkring, er perfekt til torrenting og er utroligt privat og sikker at starte-som vores eneste 5-stjernede bedømte VPN, vores ExpressVPN-anmeldelse er vidnesbyrd om dets kvalitet.

Første ting først, ExpressVPN kan prale af branchestandard AES-256 kryptering kombineret med et udvalg af protokoller, perfekt fremadrettet hemmeligholdelse og en revideret politik uden logging. Det har også en dræbskontakt for at beskytte dig, hvis din forbindelse falder, plus split tunneling, der kan rute noget af din trafik gennem VPN, mens du holder nogle uberørte.

Ud over det har Express en fremragende historie med pålideligt fjernelse af Netflix -biblioteker over hele verden (inklusive Canada), såvel som Hulu, Amazon Prime -video og mere. Det er en ganske filmisk liste, og meget af det vil blive låst op som en del af dit abonnement, hvis du praktisk talt flytter dig selv til et bestemt land.

Bliv ikke skræmt af Express’s omfattende liste over funktioner – hvis alt hvad du vil gøre er at trykke på en knap og få tilsluttet, kan du også gøre det. Mens finjustering af en VPN er sjov for nogle, værdsætter vi virkelig, hvordan ExpressVPN fungerer perfekt ud af kassen, og er perfekt egnet til dem, der bare vil tilslutte og spille-især på mobile enheder.

Generelt er der ikke en VPN -service derude, der kan matche ExpressVPN. Kort sagt, det kan dybest set gøre alt. Men hvis du ikke er sikker, tilbyder det også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste tjenesten. Hvis du skifter mening, får du en fuld refusion, ingen spørgsmål stillet.

Få 3 måneder fri for den bedste Canada VPN
Toms guide -læsere kan kræve tre måneder fri for ExpressVPN – det er 15 måneder til prisen på 12. Men hvis du opdager, at det ikke er noget for dig, har du 30 dage til at anmode om en refusion uden besvær.

2. Surfshark

Den bedste værdi Canada VPN

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Samtidige forbindelser: Ubegrænset | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock, Disney+ | Antal servere: 3.200+ | Serverplaceringer: 100+

+3 måneder gratis
Surfshark 24 måneder
Surfshark 12 måneder
Surfshark 1 måned
Fremragende værdi
Enkle, brugbare apps
Fremragende til streaming
OpenVPN -hastigheder er glatte

Hvis du er på et budget, er Surfshark vores bedst bedømte billige VPN-og det er bare så tilfældigt at være en fremragende VPN for Canada. Med alle de funktioner, du har brug for, og ingen, du ikke gør, fandt vores Surfshark Review, at det er hurtigere end nogen anden (når du bruger Wireguard) til en brøkdel af prisen.

Med AES-256-kryptering og flere protokoller inklusive Wireguard plus en annonceblokker, Kill Switch og mere, er dens desktop-klienter kraftfulde og pålidelige. Det er let at installere og giver hurtig adgang til Surfsharks 3.200+ servere over hele verden – med omkring 90 af dem i Canada selv.

Mobilapps er poleret en professionel, der tilbyder en meget enkel måde at få forbindelse overalt i verden. Hvad mere er, de løser også en af ​​ExpressVPNs eneste undergang – med ubegrænsede samtidige forbindelser kan du dække så mange enheder, som du vil, hvad enten det er 5 eller 105. Hvis du har brug for cover i hele familien, er Surfshark et fremragende valg.

Nogle brugere finder måske SurfSharks apps for enkle, og ud over protokoller og dræbskontakten er der ikke meget at ændre – men det betyder virkelig ikke noget for mange, og udbyderens charme er i sin enkelhed. Det er billigt, let og pålideligt. Hvad mere kunne du have?

3. Nordvpn

Sikkerhedsgigant er en pålidelig Canada VPN

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Samtidige forbindelser: 6 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock, Disney+ | Antal servere: 5.500+ | Serverplaceringer: 80+

Nordvpn 2 år
Nordvpn 1 år
Nordvpn 1 måned
Top streamingkraft
Fremragende hastigheder
Fantastisk til privatlivets nødder
Apps kan være akavet

Nordvpn er uden tvivl det største navn i VPN -verdenen, så det er ikke overraskende, at det fungerer godt som en Canada VPN. Med klasseledende privatlivsfunktioner og streamingkraft til at matche, fandt vores NordVPN-anmeldelse, at det var en af ​​de bedste tjenester i dag, og det er også virkelig let at bruge.

Udbyderen har over 400 servere beliggende i Canada, og det garanterer, at du vil være i stand til at få gode hastigheder til streaming og regelmæssig browsing, uanset hvor du er placeret. Plus, med over 5.500 servere over hele verden, hvis du er på ferie eller en forretningsrejse, skal du være i stand til let at få forbindelse.

For dem, der leder efter ultimativt privatliv, har Nord meget at tilbyde. Du får AES-256-kryptering som standard, en god dræbskontakt og en række protokoller inklusive den hurtige interne Nordlynx. Nordvpn er også for nylig blevet uafhængigt revideret, hvilket skulle afhænge enhver frygt for virksomhedens 2018 -overtrædelse.

Nordvpn tilbyder et stort udvalg af apps til masser af enheder, men vær opmærksom på, at grænsefladen kan være lidt akavet på mindre skærme – vi ville meget hellere se en liste over servere end et kort. Men hvis du leder efter et betroet navn i cybersikkerhed, kan du gøre meget værre end Nordvpn.

4. Privat internetadgang

Flere canadiske servere end nogen anden udbyder

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Samtidige forbindelser: 10 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, iPlayer, YouTube, Hulu, Peacock, Disney+ | Antal servere: 10.000+ | Serverplaceringer: 78

+2 måneder gratis
Privat internetadgang 24 måneder
Privat internetadgang 1 måned
Masser af servere
God til P2P
Fremragende privatlivsfunktioner
Hastighederne er ikke klasseledende

I vores seneste private internetadgangsanmeldelse fandt vi, at udbyderen for nylig har hævet sit spil, både med hensyn til dets netværk og dets generelle anvendelighed.

Med flere individuelle servere end alle sine konkurrenter har PIA tusinder af servere i Canada alene, hvilket betyder, at det er superenkelt at finde en hurtig forbindelse, uanset hvor du er i landet.

Hvis du ønsker at fjerne blokering af Netflix, YouTube, Disney+ eller Amazon Prime Video, er du heldig, som i vores test PIA fik os adgang uden problemer. Imidlertid forårsagede BBC iPlayer nogle problemer, så det er ikke en absolut perfekt VPN til streaming.

Privatlivsmæssigt er PIA alvorligt imponerende. Med en omfattende nul-logging-politik sammen med interessante avancerede funktioner som portforsendelse og et kommandolinjeværktøj, der giver dig mulighed for at skrive dine egne scripts, der automatiserer programmet, vil det bestemt appellere til den techier-bruger.

En af de få negativer er, at PIAs forbindelseshastighed er temmelig langsomme sammenlignet med konkurrencen, men med Wireguard -forbindelser, der når mere end 510 Mbps, skal disse hastigheder være tilfredsstillende for næsten enhver bruger – og for prisen er det en stor værdi Canada VPN.

5. Proton VPN

Seriøst sikker VPN for Canada

Tilgængelig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Samtidige forbindelser: 10 | Streamingsteder ikke -blokeret: Netflix, YouTube, Hulu, Peacock, Disney+ | Antal servere: 1.800+ | Serverplaceringer: 63 lande

Proton VPN 24 måneder
Proton VPN 12 måneder
Proton VPN 1 måned
Fremragende privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner
Kan få adgang til os, Canada, UK Netflix
Store hastigheder
Kraftige, privatlivsfokuserede apps
Mere komplekse end nogle rivaler

Proton VPN har virkelig været på det sidste år eller deromkring og har behandlet de meget få problemer, vi havde, som forhindrede det i at knække top fem. Og nu, på bagsiden af ​​en utrolig imponerende proton VPN -anmeldelse, her er det.

Det er en god pasform for dem, der ønsker Globetrot Netflix i privatlivets fred, som i vores test var det i stand til at fjerne blokering af UK, USA og canadiske biblioteker – meget bedre end en masse af konkurrencen. Plus, det kan få adgang til BBC iPlayer, Prime Video, YouTube og mere.

Privatlivets fred er også en høj prioritet for Proton VPN, såvel som et fuldt bare-metal-DNS-netværk og sikre servere over hele verden, du kan også bruge den sikre kernefunktion. I det væsentlige dirigerer dette din forbindelse gennem en ultra-sikker server (Island, Schweiz eller Sverige), før du sender den videre til din valgte placering. Dette er fantastisk, hvis du også har brug for en UAE VPN, Tyrkiet VPN eller et andet lignende risikabelt sted.

Generelt er Proton VPN en alvorligt potent, privat VPN, og selvom den mangler 24/7 support (lige nu), er det bestemt værd at overveje, om privatlivets fred er øverst på din liste.

Sådan vælger du en Canada VPN

De fleste brugere vil have en god allrounder som deres Canada VPN. Rocksolid privatliv og en vandtæt nul-logging-politik kommer først, og vil sikre, at dine data forbliver private fra din internetudbyder, regeringen og enhver anden svimlende snoopers på offentlige Wi-Fi.

Derefter vil fremragende apps til en god række enheder være vigtige for de fleste, da det er lige så vigtigt at forblive beskyttet på farten som hjemme. Streamingstøtte er også et stort plus, og i min test er de mest private tjenester også de bedste til dette, så der behøver ikke at ofre.

Generelt vurderer jeg ExpressVPN som den allerbedste Canada VPN. Med masser af servere både i og uden for Canada, top streaming support og fremragende, revideret privatlivets legitimationsoplysninger, er det den fulde pakke. Der er dog også et par gode alternativer, så her løber vi ned ad de øverste VPN’er til Canada, så du kan vælge din favorit fra flokken.

Hvordan vi tester de bedste Canada VPN’er

Hver sjette måned foretager mit team af eksperter og jeg en omfattende gennemgangsproces for de bedste udbydere. Vores eksperthold tester pålideligheden af ​​apps på en række enheder, graver dybt for at finde mangler, og ser, om funktioner som Kill Switches virkelig er op til opgave.

Vi tester dem også med streamingtjenester – i dette tilfælde prioriteres adgang til canadiske steder – for at se, om de er i stand til at fjerne blokering af alt, hvad en potentiel bruger måske vil have det til.

Servere beliggende i Canada er også et must her, og enhver udbyder på denne side har et godt udvalg af canadiske IP’er at vælge imellem.

Endelig bedømmer vi, hvor god en pakke VPN leverer som helhed. Dette inkluderer omfattende hastighedstest på vores 1 Gbps ubestridte linje, tjekke live chat -support, se, hvor intuitiv apps er, og eventuelle ekstra godbidder som bundtet antivirus eller Darkweb -overvågning.

Bedste Canada VPN FAQ

Hvad er den bedste Canada VPN?

Kort sagt, vi overvejer Expressvpn til at være #1 VPN for Canada tilgængelig i dag. Med uovervindelig privatliv, masser af servere, gode hastigheder og fremragende streamingpotentiale, er det den fulde pakke. Men hvis du leder efter et lidt billigere alternativ, Surfshark vil dække alle dine baser for mindre end $ 2.50 om måneden.

Hvorfor har jeg brug for en Canada VPN?

De to biggies er privatliv og streaming.

Hvis du følger nyheden, ved du, at online friheder gradvist bliver eroderet i Canada og USA (ja, hele verden, virkelig), så at have en VPN er det første og nemmeste skridt at tage for at sikre dig, at du ser på Efter dine data.

Ved at anonymisere al din trafik kan en god Canada VPN hjælpe dig.

Streaming er også en enorm del af vores liv nu, men hvis du leder til udlandet, er det meget sandsynligt, at du ikke kan få adgang til det indhold, du er vant til. Ved at bruge en VPN vil du være i stand til at forfalde din placering derhjemme, hvilket giver dig adgang til alt hvad du er vant til.

Du kan også udforske forskellige regionale streamingtjenester fra dit eget hjem på samme måde – bare vælg en server og komme i gang.

Kan jeg få en Canada VPN gratis?

Mens der findes gratis Canada VPN’er, skal du være forsigtig. Du skal også være opmærksom på, at enhver gratis VPN har sine ulemper.

Du vil sandsynligvis blive udsat for daglige eller månedlige datakapsler, der spænder fra det generøse til det patetiske, og du får sandsynligvis ikke de samme høje hastigheder, som du ville, hvis du betalte for en service.

Nogle er også kendt for at injicere annoncer i din browsing, som er en af ​​de vigtigste ting, folk bruger VPN’er for at undgå.

Hvis du overhovedet ikke bruger dig VPN, kan en gratis service fungere. Men hvis du vil streame, spil eller endda bare have det på hele dagen, har du brug for noget fuldt ud.50 om måneden, behøver du heller ikke betale meget.

Er en VPN lovlig i Canada?

Det er helt lovligt at bruge en VPN i Canada, og det at have en installeret på din computer inkiminerer dig ikke på nogen måde på nogen måde.

Bare fordi VPN’er kan gøre det muligt at ‘komme væk’ med ulovlige aktiviteter såsom piratkopiering af indhold og software, gør brug af en pludselig ulovlige handlinger lovlige.

Vi kondonerer på ingen måde ved hjælp af en VPN til at udføre ulovlige aktiviteter, Men vi kan også forsikre dig om, at det at have et VPN -abonnement alene er intet at bekymre dig om at have et VPN -abonnement.

 • Vil du dække din telefon? Læs om det bedste iOS VPN.
 • . Eller tjek den bedste Android VPN
 • Se hvorfor det er vigtigt at have et godt netværk med de bedste VPN -servere