De 6 bedste OpenVPN -klienter at overveje i 2023

Contents

Ud over at vælge en sikkerhedssindet, pålidelig virksomhed, skal du vælge den bedste software. En god forretningsvpn skal:

Valg af den bedste VPN -service

Du har hørt, at en VPN er vigtig for din virksomhed – og det er sandt.

Men hvordan man finder den rigtige? Sådan finder du den bedste VPN?

Det er hvad denne guide er til. Her udvider vi, hvad en VPN er, og om det betyder noget for din virksomhed. Så kan du hoppe til det afsnit, der er vigtigst for dig. Ja, dette er en masse information – men det burde betyde, at du kan finde det, du har brug for. Og hvis ikke, så lad os vide det. Du kan sende en e -mail gennem vores supportbilletsystem eller endda slippe os en note på Twitter.

Pointen med dette indlæg er at hjælpe dig med at afgøre, om en VPN ville gavne din virksomhed, og i bekræftende fald, hvilket er den bedste VPN for dig.

Den nederste linje: Vi håber at hjælpe dig med at få forbindelse. Lad os dykke ned i begyndelsen og forklare, hvad det kræver for at skabe et virtuelt privat netværk (VPN). Og som enhver god VPN -købers guide skal gøre, lad os tale om, hvad dine valg er, og hvad du kan se efter i de bedste VPN -tjenester.

Hvad er en VPN?

Mens det har eksisteret i over et årti nu, er VPN -teknologi alt andet end stillestående. Faktisk er der et par forskellige mærker, der gør lidt forskellige ting med Business VPN’er. Når du beslutter, hvilken VPN der er bedst for dig, er den vigtige ting at huske, at dit privatliv og sikkerhed er vigtigst, så uanset hvad du vælger til din virksomhed, skal afspejle det. Du har brug for et produkt, der forbliver aktuelt med den nyeste sikkerhedsteknologi, og et, der giver brugervenlighed – ellers vil det være svært at bruge dette værktøj i det fulde omfang og alt for fristende til at lade opdateringer bortfalde.

2. Sikring af fjernadgang

Med den rigtige VPN kan du beskytte eksterne arbejdstagere, der opretter forbindelse til usikrede netværk på hoteller, kaffebarer, lufthavne og mere. Hvis dit team har brug for at arbejde hjemmefra og forbinde eksternt, eller du vil ansætte nogen i en anden region – giver den rigtige VPN dig mulighed for at gøre det sikkert.

Sørg for, at din eksterne arbejdsstyrke har sikker adgang til alt, hvad de har brug for med en VPN. Uanset om disse ressourcer er i dit netværk på stedet eller på skyen, kan dit team få adgang til sikkert hvor som helst. Bare sørg for at godkende hver enhed og begrænse adgangen i overensstemmelse hermed.

 1. En distribueret arbejdsstyrke har brug for højhastighed og pålidelig forbindelse. Hvis dit fjernteam bliver pludselig, er du klar til at skalere? Eller vil din båndbredde holde dig tilbage? Din VPN skal give mulighed for split-tunnel routing, så brugernes internettrafik ikke spiser din båndbredde op.
 2. Sælgere har brug for adgang til de bestemte ressourcer, men de behøver aldrig at se hele dit netværk. Begræns og tilbagekalder adgangen efter behov for at holde tingene enkle og sikre. Med adgangskontrol kan du give adgang baseret på grupper, der adskiller medarbejdere fra partnere og entreprenører.
 3. Opret friktionsfri sikkerhed for dit team. Jo lettere det er at forblive sikker, jo mere sandsynligt er dit team at gøre netop det. Du har brug for en løsning, der giver sikkerhed, bekvemmelighed og selvtillid. Når du integrerer din VPN med identitetstjenester gennem LDAP, RADIUS eller SAML, giver du brugerne praktisk og sikker adgang med et enkelt sæt legitimationsoplysninger – på tværs af alle apps.

3. Beskyttelse af adgang til SaaS -applikationer

Uanset om dit team har brug for at få adgang til Slack, Jira eller et andet SaaS -værktøj, der er specifikt for din virksomhed, kan den rigtige VPN hjælpe dig med at gøre netop det – uden at risikere dine virksomhedsdata.

SaaS -applikationer er almindelige – men de har ikke altid stor sikkerhed. Oprettelse af sikkerhed med SaaS kan være vanskelig, især når der er involveret mere end en app. Hvis din SaaS -udbyder ikke MFA eller andre sikkerhedstrin, skal du bruge en VPN.

 1. Lås SaaS -adgang. Sørg for, at kun dit team får adgang til dine ressourcer med en VPN. Med VPN -klienter kan du oprette forbindelser på kontoret og gennem personlige enheder, ved at kende deres forbindelser er sikret uanset det netværk, de opretter forbindelse fra.
 2. Forhindre uautoriseret adgang med IP -hvidlisting. Hvis du hvidlisten over den offentlige IP -adresse på din VPN -server, skal.
 3. Se din båndbredde. Du kan oprette et split-tunnel VPN-miljø med adgang til IP-adressen på SaaS ved hjælp af VPN-tunnelen, mens al anden internettrafik rejser uden for tunnelen. Denne metode holder forsinkelsen lav – og sikkerhed høj.
 4. Håndhæv adgangskontrol, fordi ikke alle VPN -brugere har brug for adgang til de samme SaaS -værktøjer. Med bruger- og gruppeadgangskontrollister kan du nemt oprette specificeret adgang i henhold til roller. Så kan du kun give SaaS adgang til de jobroller, der kræver det.

4. Håndhævelse af Zero Trust -adgang

5. Opsætning af site-to-site netværk

Hvis du har mere end et netværk, kan du holde dem forbundet med et sted-til-sted VPN.

 1. Tilslut private netværk. Med en VPN kan du samle netværk og fjerne enkeltfejlpunkter. Flere placeringer, HQ og feltarbejde eller et voksende fjerntliggende samfund – de kan alle forblive sikkert forbundet.
 2. Opret forbindelse hurtigt. Det tager ikke lang tid at oprette forbindelser på filialer og fjerntliggende placeringer for at oprette forbindelse til VPN -serveren.
 3. Tilslut overkommelig. Sænk dine omkostninger ved at undgå hardware – brug bare en VPN -software i stedet. Med dagens teknologi behøver virksomhedssikkerhed ikke at bryde dit budget.

Hvad skal man se efter i en VPN

Når du søger efter den rigtige VPN til din virksomhed, har du brug for et andet sæt kriterier end hvad du finder på listen over “Bedste forbruger VPN’er.”Mens disse fokuserer på privatlivets fred og skjuler en IP -adresse, fokuserer en Business VPN på at sikre kommunikation.

Når du samarbejder med en virksomheds VPN -udbyder, skal du forstå softwaren, hvordan man konfigurerer den og selskabets omdømme. Hvis du sammensætter en VPN -anmodning om forslag (RFP), ville det indeholde en virksomhedsprofilanmodning. Et svar kan se sådan ud:

OpenVPN er forfatteren af ​​Open Source Virtual Private Network (OpenVPN) software og udbyderen af ​​multi-platform OpenVPN-applikationer på tværs af alle OS-platforme, der spænder fra Windows, Mac, Linux, Android og iOS og End-to-end OpenVPN-servere på skyen. Som de facto -standarden i VPN -teknologi – med over 60 millioner downloads siden starten og 20 år går stærkt – er der ikke fundet nogen større sårbarheder. Med udbredt brug, samarbejdet mellem open source -samfundet og flere sikkerhedsrevisioner leverer vi sikkerhed, du kan stole på. Hos OpenVPN er vores mission at forbinde din verden sikkert ved at give en mere sikker, mere sikker oplevelse online.

Ud over at vælge en sikkerhedssindet, pålidelig virksomhed, skal du vælge den bedste software. En god forretningsvpn skal:

 • Overholde OpenVPN -branchestandarden
 • Brug pålidelig, top-notch kryptering
 • Giv en dedikeret IP -adresse
 • Giv hotspot -beskyttelse
 • Respekter dit privatliv
 • Sørg for 24/7 kundesupport
 • Kom anbefalet af mennesker, du stoler på

Vores OpenVPN CEO, Francis Dinha, forklarer, ”Valg af en VPN uden omhyggeligt at overvinde din udbyder kunne efterlade dig ubeskyttet og underlagt risikable ansvarsproblemer – du kan endda ved et uheld downloade malware i processen.”

Hvad er vigtige funktioner og fordele at se efter?

 1. BYOD uanset operativsystem
 2. Skalerbare, fejltolerante og fleksible implementeringsmuligheder
 3. VPN -administrationswebportal
 4. Finkornet adgangskontrol
 5. Klientdistribution med et klik
 6. Flere sikre godkendelsestilstande
 7. No-Hassle Certificate Management
 8. Gennemsigtig open kildekode

OpenVPN Access Server og OpenVPN Cloud giver dig to muligheder for en stærk forretning VPN.

OpenVPN Access Server er vores selvhostede VPN-løsning. Det er let at teste med to gratis samtidige forbindelser. Vi leverer et fleksibelt abonnementskøb, som du kan øge Eller fald, når dine behov kræver. Det er bygget på gennemsigtig open kildekode. Admin Web UI giver dig en VPN -administrationswebportal til let at vedligeholde din server og brugere. Den gratis VPN -klientsoftware, OpenVPN Connect, er tilgængelig til Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Du kan oprette finkornet adgangskontrol baseret på IP-adresse, protokol eller endda portgranularitet. Det integreres problemfrit med flere sikre godkendelsestilstande.

OpenVPN Cloud er vores næste generelle private netværksløsning-et OpenVPN-as-A-Service-produkt. Det eliminerer behovet for VPN -serverinstallation. Vi leverer hostede tjenester i regioner over hele kloden. Det er let at teste med tre gratis samtidige forbindelser. Vi leverer et fleksibelt abonnementskøb, som du kan øge eller mindske, efterhånden som dine behov kræver. Det er bygget på gennemsigtig open kildekode. Den webbaserede administrationsportal giver en ren brugergrænseflade til at administrere dit netværk og brugere. Den gratis VPN -klientsoftware, OpenVPN Connect, er tilgængelig til Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Det integreres med SAML -godkendelsesprodukter.

Og til sidst, hvordan ved du, om VPN passer til dine specifikke forretningsbehov? Det hjælper, hvis du kan finde et firma, der giver dig en gratis prøveperiode eller gratis forbindelser. For eksempel giver OpenVPN Access Server to gratis samtidige forbindelser. Dette giver dig mulighed for at starte din server, indstille brugere og teste konfigurationen af ​​routing, godkendelse og andre detaljer for dit netværk. Med OpenVPN Cloud giver vi dig tre gratis samtidige forbindelser til at konfigurere og teste alle funktioner og funktionalitet.

Næste gen VPN med OpenVPN Cloud

Med OpenVPN Cloud bor din VPN inden for vores sikre verdensomspændende netværk. Derfra er det let at oprette et privat globalt netværk til et fuldt mesh-sted til stedet. Du kan også give fjernadgang til dit team og endda give sikre fjerntliggende desktop- og webserverforbindelser. Alt dette kan gøres uden at åbne private netværk for internetadgang.

OpenVPN Cloud inkluderer følgende funktioner:

 • Bruger den sikre og grundigt testede OpenVPN -protokol
 • IP-lagsnetværk giver adgang til alle TCP- og UDP-baserede tjenester
 • Understøtter netværk til stedet til stedet
 • Understøtter fjernadgang
 • Understøtter peer-to-peer-kommunikation
 • Selvbetjeningsportal til VPN-administratorer
 • Selvbetjeningsportal for slutbrugere
 • Statiske IP -adresser til brugerenheder og netværksstik
 • OpenVPN Cloud DNS -tjenester eller brug kundens interne private DNS -servere
 • Opdel tunneletværk
 • Identitetsverifikation ved hjælp af X509 -certifikater
 • Understøtter SAML 2.0 Identity Federation for SSO
 • Integreres med dit private LDAP -bibliotek
 • Brugergrupper med fuld mesh-adgang eller finkornet adgangskontrol brugergrupper

Konklusion

At finde den bedste VPN til din virksomhed kan føles overvældende, især hvis din baggrund ikke er i tech. Men uanset om du er en IT -administrator med mange års erfaring eller en ny virksomhedsejer uden nogen VPN -viden overhovedet, har OpenVPN et produkt, som du kan oprette let og effektivt – og som vil beskytte dit netværk, når du vokser.

De 6 bedste OpenVPN -klienter at overveje i 2023

Bedste OpenVPN -klienter

Hvad er en VPN -protokol, og hvorfor betyder det noget? Som forklaret af Restore Privacy er en VPN -protokol et sæt instruktioner til at etablere en sikker og krypteret forbindelse mellem din enhed og en VPN -server til dataoverførsel. Forskellige protokoller, forskellige sæt instruktioner. Det er ikke ualmindeligt, at en VPN bruger flere protokoller, men de fleste vil bygge ud af en protokol som deres primære protokol. Eksempler inkluderer openvpn, wireguard og ipsec.

I denne artikel ser vi specifikt på OpenVPN. OpenVPN i en open source-tunnelprotokol, udviklet af OpenVPN Technologies. Det er i øjeblikket den mest populære protokol på markedet takket være dens alsidighed og stærke sikkerhed. OpenVPN bruger OpenSSL -biblioteket og TLS -protokoller til at tilvejebringe kryptering. OpenSSL understøtter en række forskellige algoritmer og cifre, herunder AES, blowfish, camellia og chacha20. OpenVPN er tilgængelig på alle større platforme. Læs videre for at lære om de bedste OpenVPN -klienter i 2023.

De 6 bedste OpenVPN -klienter i 2023

Cyberghost

Cyberghost er en Rumænien-baseret VPN-udbyder, der beskytter brugernes data mod onlineovervågning og censur. Siden 2011 har virksomheden forhindret skyggefulde organisationer og aktører, der ønsker at drage fordel af personlige oplysninger ondskabsfuldt. Med cyberghost kan brugerne maskere deres IP -adresse ved at oprette forbindelse til en af ​​over 5.700 VPN -servere beliggende i 90 lande, hvilket holder deres webtrafik anonym og sikker. Cyberghost forsvarer privatlivets fred som en grundlæggende menneskerettighed og er den første i branchen, der offentliggør en gennemsigtighedsrapport, mens han bygger ny brugerorienteret kryptoteknologi for fremtiden.

Expressvpn

ExpressVPN er et britisk-baseret firma, hvis VPN-løsning lader brugerne sikkert og anonymt gennemse internettet og adgangen blokeret verdensomspændende indhold hvor som helst. Virksomheden er i øjeblikket vært for over 3.000 VPN -servere med 160 serverplaceringer i 94 lande over hele kloden, og brugerne har mulighed for at skifte mellem servere, når de vil. Brugere kan skjule deres IP -adresser fra potentielt ondsindede aktører og nyde anonym websurfing, ulåst regionalt indhold og ikke -rystede datahastigheder.

Ipvansk

IPVanish er en USA-baseret virtuel privat netværksudbyder, der blev grundlagt i 2012, der for nylig blev erhvervet i 2019 af J2 Global. Sælgeren tilbyder VPN -software og applikationer til desktop- og mobile enheder, herunder Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Chromeos og Amazon Devices. IPVanish tilbyder også VPN -software til routere. IPVanish opererer i øjeblikket over 1.300 servere på over 75 globale lokationer, med de fleste af sine servere beliggende i Nordamerika og Europa.

Nordvpn

Nordvpn er en Panama-baseret virtuel privat netværksudbyder dannet i 2012 for at kæmpe mod internetcensur, indholdskontrol og påtrængende regeringsovervågning. Fra 2020 hjælper sælgeren mere end 12 millioner kunder med at beskytte deres online transaktioner og webtrafik mod internetovervågning og cybertrusler. Sælgeren opererer over 5500 VPN-servere i 58 lande, der leverer kryptering af militær kvalitet, DNS-lækagebeskyttelse og lynhurtige datahastigheder.

Privatevpn

Privatevpn, en svensk-baseret VPN-udbyder, tilbyder stabile forbindelser overalt i verden og uafbrudt VPN-service. Sælgeren tilbyder applikationer til Windows, Mac, iOS, Android og Linux. Privatevpn holder din IP -adresse, din placering, din aktivitet og din personlige kommunikation privat for at beskytte din identitet. Virksomheden driver i øjeblikket 200 servere i 63 lande, støttet af 2048-bit-kryptering med PPTP, IPSEC, IKEV2, L2PT og OpenVPN-protokoller. Privat VPN tilbyder anonyme betalingsmuligheder og virtuel fjernhjælp, der gør installationen ubesværet.

Surfshark

Surfshark er en British Virgin Islands-baserede virtuelle private netværksudbyder, der blev grundlagt i 2018. Sælgeren tilbyder VPN -applikationer til flere platforme og enheder, herunder iOS, Android, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Firefox, Firetv og Apple TV. Surfshark tilbyder i øjeblikket over 1.040 servere i mere end 61 lande. Alle Surfsharks servere leveres med privat DNS, Camouflage Mode, IPsec/IKEV2, P2P-venlige kapaciteter, OpenVPN og Extension Support.

Hvad er OpenVpn? Og hvad er de bedste OpenVPN -klienter?

OpenVPN er en open source, virtuel privat netværk (VPN) -protokol, der anerkendes på tværs af branchen som den mest sikre VPPN-tunnelprotokol til rådighed. Det er pålideligt og sikkert, fordi det kan implementeres med stærk AES -kryptering og stærke standarder for godkendelse.

Ud over at være ekstremt sikker er OpenVPN meget tilpasset og kan implementeres på flere forskellige måder. OpenVPN -kryptering består af en data- og kontrolkanal. Kontrolkanalen er der for at håndtere nøgleudveksling, mens datakanalen krypterer VPN -brugerens webtrafik.

Hvad er de bedste OpenVPN -klienter?

Nedenfor finder du vores håndplukkede liste over de bedste OpenVPN-klienter omkring. Hvis du gerne vil vide mere, skal du fortsætte med at rulle eller gå over til vores VPN -anmeldelser.

  Expressvpn – Den bedste OpenVPN -klient. Det tilbyder et stort netværk af flammende hurtige servere, slanke apps til alle OS og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

I vores test kontrollerede vi, at alle ExpressVPN -planer fungerer for Netflix. Planen på et år er den bedste værdi: tre måneder gratis og en 30-dages risikofri prøve.

Bedste OpenVPN -klienter – dybdegående analyse

Vi har sammensat en liste over de allerbedste OpenVPN -klienter; Alle tjenester implementerer OpenVPN -kryptering til den højeste standard og har brugerdefinerede OpenVPN -klienter, hvilket betyder, at de er utroligt lette at oprette. For at lære mere skal du sørge for at klikke igennem og tjek vores detaljerede VPN -anmeldelser.

1. Expressvpn

Redaktørens valg | September 2023

ExpressVpn er den bedste OpenVPN -klient. Det leveres med superhurtige apps til Android, iOS, Mac og Windows, top-of-the-line OpenVPN-implementering og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Gratis mulighed

Prisfastsættelse

 • 12 måneder + 3 måneder gratis + backblaze backup: $ 6.67/mth

Fordele

 • Stærk OpenVPN -implementering
 • IP -adresser i 94 lande
 • Masser af sikkerhedsfunktioner
 • Revideret nul-logs-politik
 • Lynhurtig service-Ideel til alle dine dataintensive opgaver

Ulemper

 • En dyr VPN, men du får førsteklasses service
 • Ingen port-forwarding, ikke stor for torrenters
 • Kun seks samtidige forbindelser

Hastigheder

Tilgængelig til

Unblocks

 • Netflix
 • iPlayer
 • Amazon Prime
 • Hulu

Serverplaceringer

Internet side

Expressvpn demo

ExpressVPN er en fremragende service, der implementerer OpenVPN til en meget høj standard-AES-256-chiffer med RSA-4096 Håndtryk og SHA-512 HMAC Hash-godkendelse og Perfect Forward Secrecy (PFS). Denne OpenVPN -opsætning overgår langt vores minimumsstandarder. Derudover kommer ExpressVPN med en vandtæt privatlivspolitik og en revideret garanti uden logs. IP -adresser er tilgængelige i 94 lande over hele verden, og alle servere på ExpressVPNs netværk er bemærkelsesværdigt hurtige, hvilket betyder, at VPN er et øverste valg for enhver.

Vores ExpressVPN -gennemgang viser, hvorfor deres software er populær for alle platforme og er ekstremt let at bruge. Derudover inkluderer denne software alle de vigtige funktioner, du ville forvente af en top-of-the-række VPN: DNS-lækagebeskyttelse, stealth-tilstand og en dræbskontakt. Denne pålidelige og betroede VPN har brugere over hele verden. Det har bevist, at det kan følge med behovene hos en stadigt voksende kundebase, hvilket ikke er noget, mange VPN’er kan gøre. ExpressVPN har fantastisk OpenVPN -kryptering, som vil beskytte dit privatliv både på offentlig wifi og derhjemme. Det er også perfekt til at fjerne blokering af noget! Endelig har den en 30-dages pengene-tilbage-garanti for at give dig mulighed for at teste tjenesten uden risiko.

3 måneder gratis Når du køber et 12-måneders abonnement med ExpressVPN

2. Nordvpn

Nordvpn er den bedste Mid-Range OpenVPN-service. Det er en stor værdi-for-penge-VPN med stærk OpenVPN-konfiguration, top-notch-privatlivsfunktioner og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Gratis mulighed

Prisfastsættelse

 • 24 måneder + 3 måneder gratis: $ 3.69/mth

Fordele

 • Avancerede privatlivsfunktioner, inklusive stealth -servere
 • Konsekvent hurtig, ideel til streaming og spil
 • Baseret i Panama – fantastisk til privatlivets fred
 • Fremragende værdi for pengene

Ulemper

 • Mindre samtidige forbindelser end ipvanish – kun seks
 • Dyrere end VPNS bælge
 • Færre serverplaceringer end ExpressVPN

Hastigheder

Tilgængelig til

Unblocks

 • Netflix
 • iPlayer
 • Amazon Prime
 • Hulu

Serverplaceringer

Internet side

Nord demo

Nordvpn er uden tvivl en meget fuldt fremhævet service. Det faktum, at det er baseret i Panama og holder overhovedet ikke logfiler, er også et stort træk for dem, der er interesseret i privatlivets fred. Dens software ser godt ud, fungerer godt, og nu er dens hastighedsydelse meget imponerende.

Nordvpn bruger følgende krypteringsindstillinger til OpenVPN -forbindelser; Datakanal: En AES-256-CBC-chiffer med HMAC SHA256 Hash-godkendelse. Kontrolkanal: En AES-256-CBC-chiffer med en RSA-2048 Håndtryk og HMAC SHA256 Data-godkendelse. Perfect Forward Secrecy (PFS) leveres af en DHE-4096 Key Exchange. Dette er en meget stærk opsætning.

Nordvpn tillader torrenting, arbejder med alle større streamingtjenester (inklusive amerikansk Netflix og BBC iPlayer og har servere i 60 lande over hele verden. Det kaster endda en fuld smart DNS -service gratis! Hvad du får med Nordvpn er en meget fuldt udstyret, privatlivsvenlig VPN-service, der også er meget hurtig. Og en tre-dages gratis prøve plus en 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig masser af muligheder for at sikre, at alt fungerer for dig, som det skal.

3. Privatevpn

Privatevpn er den billigste VPN med OpenVPN -kryptering. Det tilbyder en stærk nul-logs-politik, fremragende privatlivsfunktioner som Smart DNS-funktionalitet og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Gratis mulighed

Prisfastsættelse

Fordele

 • Den billigste VPN på denne liste
 • Stærk OpenVPN -kryptering
 • Smart-DNS-funktionalitet på hver server

Ulemper

 • Ikke så hurtigt som VPN’er ovenfor
 • Ikke uafhængigt revideret (endnu)
 • Færre servere end ExpressVPN og Nordvpn

Hastigheder

Tilgængelig til

Unblocks

 • Netflix
 • iPlayer
 • Amazon Prime
 • Hulu

Serverplaceringer

Internet side

Privatevpn demo

Privatevpn er en svensk VPN -tjeneste, der giver en fantastisk OpenVPN -implementering og en stødig no -logs -politik – Med det i tankerne kan du se, hvorfor det er så højt betragtet af sine kunder. Prisen er fremragende i betragtning af hvad du får. VPN er fuldt ud med og fjerner blokering af tjenester, som mange VPN’er ikke kan (Netflix US, BBC iPlayer). Kundepleje er tilgængelig 24/7, hvis du har problemer med tjenesten.

Pålidelighed er fremragende med denne betroede VPN. Softwaren er tilgængelig til alle platforme. Derudover er det en drøm at bruge og fungerer ekstremt effektivt. Servere er placeret i over 63 lande, og PrivateVPN tilføjer flere servere regelmæssigt. Denne VPN fortsætter med at imponere og er bestemt opadgående mobil. Med en syv-dages gratis prøve og en 30-dages pengene-tilbage-garanti har du ingen grund til ikke at teste denne VPN.

4. Ipvansk

Ipvanish er en meget hurtig og sikker openvpn -klient. Det inkluderer en stærk OpenVPN-kryptering, gode hastigheder, OpenVPN-opsætning af guider til alle enheder og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Gratis mulighed

Prisfastsættelse

Fordele

 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Nem at bruge apps med indbyggede guider til alle OS
 • Obfuscated (skjulte) servere og en kill-switch

Ulemper

 • Baseret i USA, ikke et ideelt land privatlivsmæssigt
 • Mindre servere netværk end VPN’er ovenfor
 • Kæmper for at fjerne blokering af BBC iPlayer

Hastigheder

Tilgængelig til

Unblocks

Serverplaceringer

Internet side

Ipvansk demo

IPVanish er en amerikansk-baseret VPN-udbyder, der implementerer OpenVPN over vores citerede minimumsstandarder. Selvom det ikke er så stærkt implementeret som de andre VPN’er på vores liste, har den perfekt fremadrettet hemmeligholdelse – og er sikker såvel som privat. Ipvansk udmærker sig, når det kommer til hastighed. Alle dens servere på over 75 lokationer over hele kloden er super-duper-hurtige. Så du kan udføre dataintensive opgaver og forblive sikker på samme tid takket være OpenVPN-kryptering.

En nul-logs-politik udgør det faktum, at VPN er baseret i USA. Med hensyn til kundepleje er der tilgængelig hjælp i amerikansk arbejdstid, hvilket kan være et problem, hvis du bor et andet sted i verden. Imidlertid er denne VPN fuldt ud med! Desuden har det en 30-dages pengene-tilbage-garanti (for alle undtagen iOS og ikke-refunderbare betalingsmetoder), så du kan teste det for dig selv for at se, hvor hurtigt det sammenlignes med andre tjenester!

5. Vpnarea

www.Vpnarea.com

VPNArea er en meget sikker, men overkommelig VPN med OpenVPN -kryptering. Det holder dig beskyttet med avancerede privatlivsfunktioner til alle dine enheder og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Gratis mulighed

Prisfastsættelse

Fordele

 • Tilvejebringer DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch
 • Tilgængelig til alt dit operativsystem, inklusive Linux
 • Op til otte samtidige forbindelser

Ulemper

 • Færre servere end ExpressVPN og Nordvpn
 • Langsommere end VPN’erne ovenfor
 • Ikke offentligt revideret (endnu)

Hastigheder

Tilgængelig til

Unblocks

 • Netflix
 • iPlayer
 • Amazon Prime
 • Hulu

Serverplaceringer

VPNArea demo

Denne bulgarske udbyder er en rigtig allrounder. Det har strålende implementeret OpenVPN -kryptering med PFS og en nul logs -politik. Servere på over 100 lokationer giver hurtige forbindelser, perfekt til streaming i HD. Kundepleje er både venlig og effektiv – denne VPN bryder sig virkelig om sine brugere.

Softwaren er fuldt ud med med DNS-lækagebeskyttelse og en dræbskwitch. Derudover er det tilgængeligt for alle populære platforme og er ekstremt let at bruge. Med så meget på tilbud og vandtæt privatliv er denne VPN værd at prøve-så hvorfor ikke teste den ved hjælp af 30-dages pengene-tilbage-garantien?

Komponenterne i OpenVPN

OpenVPN er den mest sikre kryptering omkring, men den er afhængig af visse kritiske faktorer, og medmindre VPN’er får hver eneste af disse vitale komponenter i protokollen til højre, kommer sikkerheden i hele krypteringsprotokollen nedbrudt ned. Disse komponenter er som følger:

 • Cifferen – En chiffer er den algoritme, som en VPN bruger til at kryptere dataene. Kryptering er kun nogensinde så stærk som den chiffer, som VPN -protokollen bruger. De mest almindelige chiffer, som VPN -udbydere bruger, er AE’er og blowfish. Blowfish har eksisteret siden 1993. Det er en chiffer, der er blevet revnet ved en række lejligheder og ikke betragtes som vandtæt med hensyn til sikkerhed. Det bruger svagere nøgler end AES, men dens vigtigste ulempe er dens 64-bit blokstørrelse, hvorfor den kæmper for at kryptere store filer.
 • Avanceret krypteringStandard (AES) er en mere moderne form for kryptering. AES skal være mindst 128-bit for at det skal være sikkert. Her på Proprivacy.com, vi foretrækker generelt 256-bit-implementeringen. Imidlertid er 128-bit AE’er helt sikkert (og er interessant faktisk en stærkere nøgleplan).
 • Krypteringskanaler. OpenVPN bruger to kanaler: datakanalen og kontrolkanalen. Komponenterne for hver enkelt er som følger: DatakanalCipher + hash -godkendelse. KontrolkanalCOPHER + TLS HANDSKAKE KRYPTION + HASH -godkendelse + Uanset om der bruges perfekt fremadrettet hemmeligholdelse (og hvordan).
 • Håndtryk kryptering. Dette bruges til at sikre TLS -nøgleudvekslingen. RSA bruges normalt, men DHE eller ECDH kan bruges i stedet og leverer også PFS.
 • Hash -godkendelse. Dette bruger en kryptografisk hash til at verificere, at data ikke er blevet manipuleret med. I OpenVPN gøres det normalt ved hjælp af HMAC SHA, men hvis der bruges en AES-GCM-chiffer (i stedet for AES-CBC), kan GCM i stedet give hash-autoriteten.
 • Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse – PFS er et system, hvor en unik privat krypteringsnøgle genereres for hver session. Det betyder, at hver Transport Layer Security (TLS) -session har sit eget sæt nøgler. Derfor omtales de som “flygtige nøgler” – de bruges kun én gang – og så forsvinder de.

Som et resultat er OpenVPN -kryptering kun nogensinde så stærk som det svageste punkt, og det er grunden til, at OpenVPN skal opfylde visse minimumskrav. De minimumsindstillinger, vi anbefaler til OpenVPN -forbindelser, er:

Datakanal: En AES-128-CBC-chiffer med HMAC SHA1 har godkendelse. Hvis der bruges en AES-GCM-chiffer, kræves det ikke til tilføjelse af godkendelse.

Kontrolkanal: En AES-128-CBC-chiffer med RSA-2048 eller ECDH-385 håndtrykkryptering og HMAC SHA1 hash-godkendelse (se noter om ASES-GCM ovenfor). Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse kan leveres af enhver DHE- eller ECDH -nøgleudveksling.

Er openvpn sikkert at bruge?

OpenVPN er sikker at bruge, men det er muligt at identificere OpenVPN -krypteret trafik ved hjælp af Deep Packet Inspection (DPI). DPI kan udføres på ISP -niveau på vegne af regeringen.

Som et resultat, i lande, hvor VPN-brug er blokeret ved hjælp af ISP-niveau firewalls, er det vigtigt, at din VPN kan skjule OpenVPN-trafik som almindelige HTTP’er. Dette gøres normalt ved at dirigere OpenVPN -trafik over port 443 for at skjule det som almindelige HTTP’er.

Tilslutning kan også opnås via andre metoder, herunder stunnel, obfsproxy eller XOR. Disse har forskellige måder at skjule VPN -brug og omgås ISP -firewalls (som alle betragtes som mere robuste end OpenVPN over port 443)

Så for at være virkelig sikker i et land, hvor OpenVPN er ulovligt (Egypten, Kina, Rusland og Iran, for eksempel), er det vigtigt, at din VPN har en af ​​de sidste nævnte tilsløringsmetoder. Vi vil anbefale at kontrollere dette, før du abonnerer. Husk også, at OpenVPN over port 443 kan ses med endnu beskeden DPI, og der er behov for en mere robust form for tilslutning.

Hvorfor er OpenVPN den mest sikre VPN -protokol?

Der er flere VPN -krypteringsprotokoller derude. Disse inkluderer følgende:

 • Point-to-Point Tunneling Protocol (PP2P)-som nu betragtes som forældet og usikker)
 • Lag 2 Tunneling Protocol (L2TP)
 • Internet Protocol Security (IPSEC). Dette er en godkendelsesprotokol, der skal parres med en tunnel -suite for at gøre den egnet til VPN -krypteringsformål. IPSEC er normalt kombineret med L2TP for at lave L2TP/IPSEC eller med IKEV2 for at gøre IKEV2/IPSEC. Det er værd at bemærke, at denne almindeligt anvendte autorisationsmetode ikke kan eksistere på egen hånd uden at blive parret med en tunneling suite. L2TP/IPSEC er også sikker nok til de fleste ting, men Snowden Papers viste, at det kan knækkes af NSA.
 • Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP)
 • Internet Key Exchange Version 2 (IKEV2).

Alle disse protokoller er sikre – med undtagelse af PPTP, som bør undgås, hvis du er seriøs med dit online privatliv. Ingen af ​​dem kan dog matche det sikkerhedsniveau, som OpenVPN leverer.

OpenVPNs sikkerheds- og streaming -kapacitet – især hvis du holder dig til OpenVPN UDP – Sæt det toppen af ​​klassen, men husk, at det generelt er den langsomste VPN -protokol ud af flokken.

Derudover kan OpenVPN ikke gennemtrænges af nogen, der prøver at snuppe på dine data; Det har vist sig at være sikkert. Faktisk, når det implementeres til vores minimumsstandarder eller derover (dem i denne vejledning, implementeres alle over vores minimumsstandarder) kan det ikke engang gennemtrænges af regerings efterretningsbureauer.

Hvad er OpenVPN -tunneler?

En VPN “tunnel” er navnet, der er givet til den krypterede forbindelse mellem en enhed og VPN -serveren. Når en VPN -brugers trafik er krypteret og “tunneled” til en VPN -server, er brugerens internetudbyder ikke i stand til at registrere indholdet af trafikken. Dette betyder, at internetudbyderen ikke er i stand til at analysere nogen af ​​dine data, da de passerer gennem sine servere. Sådan giver VPN digitalt privatliv.

Og det er ikke kun din internetudbyder. Lokale netværksadministratorer på arbejdspladser, skoler, på offentlig WiFi, udlejere – og endda regeringen – er ikke i stand til at overvåge trafik takket være krypteringen “tunnel” leveret af VPN -softwaren.

OpenVPN SSL VPN (Secure Sockets Layer Encryption)

OpenVPN -protokollen bruger Secure Sockets Layer Encryption (SSL). Dette er en populær metode til at kryptere data mellem en computer og den server, den er forbundet til. Specifikt bruger det TLS -protokollen og OpenSSL -biblioteket.

Dette betyder, at du kan konfigurere OpenVPN til at køre på enhver port, hvilket gør det muligt at bruge OpenVPN til at komme rundt i firewalls. Ved at køre OpenVPN TCP over port 443 er OpenVPN -trafik forklædt. Dette skyldes, at TCP -port 443 bruges til almindelig SSL -trafik (HTTPS). Dette gør det meget vanskeligt for internetudbydere at registrere OpenVPN -brug. Dette kaldes ofte “stealth -tilstand.”

Det er værd at bemærke, at dette kun er en metode til at skjule brugen af ​​en VPN. Andre populære metoder inkluderer stunnel og obfsproxy. Derudover har nogle VPN’er som ExpressVPN og Vyprvpn deres egne proprietære tilslutningsfunktioner, som er kendt for at arbejde ekstremt godt for alle, der forsøger at omgå firewalls – som den store firewall i Kina.

Opsætning af openvpn

Opsætning og brug af OpenVPN kan udføres på en af ​​to måder, og vi har detaljeret dem nedenfor:

Brugerdefinerede OpenVPN -klienter

Den nemmeste metode er ved at abonnere på en VPN, der har brugerdefineret VPN -software med native openvpn -funktionalitet. Vi har anført de bedste OpenVPN -klienter ovenfor, som alle implementerer OpenVPN til den højeste standard.

Open Source OpenVPN-klienter

Den anden metode er ved at bruge konfigurationsfiler leveret af VPN -udbyderen (.OVPN-filer) og en tredjepart OpenVPN-klient. Udviklerne af OpenVPN-protokollen producerer også en open source-klient, som enhver kan bruge på enhver platform. Derudover er der andre tredjepart OpenVPN-klienter tilgængelige, såsom OpenVPN Connect og OpenVPN til Android.

Disse tredjepartsklienter er lidt mere vanskelige at konfigurere og mangler ofte ekstra funktioner såsom en dræbskontakt. Hvis du vil bruge en tredjepartsklient, vil du være i stand til at følge en installationsvejledning på dit VPNS-websted. Dog i det store og hele anbefaler vi, at du holder dig til den brugerdefinerede klient, hvis du kan.

OpenVPN kompatibilitet

Alle VPN’er i denne vejledning er valgt, fordi de leverer OpenVPN på alle populære platforme. Lad os se nærmere på:

Android VPN OpenVPN

For at bruge en af ​​vores OpenVPN VPN -valg på en Android -enhed, skal du sørge for at downloade den rigtige klient fra VPN’s websted. Alternativt kan du finde OpenVPN -klienten i Google Play Store. Når du har downloadet VPN -softwaren til din Android -enhed, kan du logge ind ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du indsatte, da du abonnerer.

Hvis du vil bruge en tredjepartsklient til Android, anbefaler vi OpenVPN til Android. Alternativt kan du få brugerdefinerede Android VPN -apps, der allerede har implementeret åbent VPN

OpenVPN til iPhone

OpenVPN for iOS er lidt sjældnere end på de andre platforme. Apple gør det sværere at implementere OpenVPN, hvorfor IKEV2 generelt er den kryptering, du vælger på iOS -enheder. OpenVPN er kun i øjeblikket tilgængelig på iOS ved hjælp af appen OpenVPN Connect (tredjepart).

Så længe din yndlings VPN leverer .OVPN Config -filer Du kan installere appen fra iTunes -butikken og bruge den. Følg venligst din VPN’s Setup Guide for at downloade konfigurationsfilerne og indstille OpenVPN Connect -klienten. Tjek denne OpenVPN Connect Review for flere detaljer. Hvis du vil have en liste over den bedste VPN -service til iPhone, kan du tjekke vores bedste iPhone VPN -artikel.

Windows VPN OpenVPN

Alle VPN’er, vi har anbefalet i denne vejledning, har fremragende Windows-klienter med indbygget openvpn-funktionalitet. Af denne grund er alt, hvad du skal gøre, at abonnere, downloade Windows -klienten, vælge OpenVPN i indstillingerne og oprette forbindelse til VPN. Hvis du vil vide mere information om at bruge en VPN med Windows, skal du se på vores Windows VPN -guide.

Hvis du af en eller anden grund vil bruge en tredjepartsklient på Windows, anbefaler vi: OpenVPN.

OpenVPN til Mac

Som med iOS er det muligt, at du bliver nødt til at bruge en tredjepartsklient til at oprette forbindelse til OpenVPN på en Mac. De allerbedste OpenVPN -udbydere implementerer OpenVPN på deres Mac -klienter, så så længe du holder dig til en af ​​VPN’erne højere på denne liste, har du det godt. Hvis du er en Mac -bruger, og du vil have mere information om at bruge en VPN, skal du se på vores Mac VPN -guide.

Det er dog ikke svært at oprette openvpn ved hjælp af en tredjepartsklient, fordi din VPN har en installationsvejledning til at hjælpe dig med at gøre det. Du vil bruge TunnelBlick, da dette er den bedste tredjepartsklient til Mac OSX. Hvis du bruger Apple TV, kan du tjekke vores VPN for Apple TV Guide for mere information.

Brug af en OpenVPN -router

En anden mulighed er at bruge en OpenVPN -router. Nogle routere leveres med en openvpn -klient, der er bygget i, der kan indstilles til at arbejde med en VPN efter eget valg (ved hjælp af .OVPN Config Files).

En VPN -router er ekstremt praktisk, fordi det betyder, at du ikke behøver at forbinde hver eneste enhed i dit hus til VPN separat. Så snart routeren er tilsluttet VPN, beskyttes alle enheder i dit hjem automatisk af OpenVPN -krypteringen.

Hvad kan jeg gøre med en openvpn VPN?

Dit privatliv er garanteret med stærk OpenVPN -kryptering; Du har fri til at få adgang til det indhold, du gerne vil have uden at bekymre dig om internetudbydere, regeringer, virksomheder, annoncører eller wifi -hackere, der holder øje med dig. Ingen tredjeparter vil være i stand til at se, hvad du får op til online, og hvad der mere er, du kan omgå statslige pålagte begrænsninger og censur.

Derudover vil du ikke se på geo-begrænsninger med en VPN. Du kan få adgang til onlinetjenester og websteder, der formodes at være utilgængelige i dit land. Du kan se udenlandske tv -streams og internationale sportskonkurrencer . Hvis du er udstationeret, kan en VPN være et meget nyttigt værktøj, da du er i stand til at få adgang til websteder hjemmefra. I sidste ende er der ingen grænse for, hvad du kan gøre online med en VPN, især når du er sikker på den viden, at du har den allerbedste beskyttelse af privatlivets fred på plads: OpenVPN -kryptering .

Skal jeg bruge OpenVPN til streaming?

Selvom OpenVPN UDP er en hurtig tunnelprotokol, er det værd at bemærke, at mange VPN -udbydere i dag også giver Wireguard. Dette er en protokol, der er specifikt designet til at give endnu hurtigere hastigheder, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for> I sidste ende er du fri til at prøve nogen af ​​de protokoller, som din VPN -udbyder kommer med. Hvis en af ​​protokollerne fungerer bedre, når du streamer på dine enheder, vil dette være den bedste protokol, der skal bruges til dig.

Hvis din VPN giver mulighed for at oprette forbindelse ved hjælp af OpenVPN UDP eller OpenVPN TCP, vil vi anbefale at holde os til OpenVPN UDP til streaming. Men hvis du også har mulighed for at skifte til Wireguard, eller hvis din VPN har en brugerdefineret protokol, der er designet til at være hurtig (nogle VPN’er har deres egen protokol), anbefaler vi at prøve dette til streaming.

Den gode nyhed er, at både Wireguard og OpenVPN er sikre og fremtidssikre. Dette betyder, at selvom de er hurtige, ofrer du ikke datasikkerhed, når du bruger en af ​​disse protokoller. Dette gælder ikke protokoller som PPTP, som er hurtig, men ikke tilbyder pålidelig databeskyttelse.

Konklusion

På trods af at være lidt langsommere end andre protokoller, gør OpenVPNs robuste kryptering det bedste omkring. Sørg for at abonnere på en af ​​de bedste OpenVPN -klienter for at holde dig selv så sikker som muligt:

Fra $ 6.67/måned

Den bedste OpenVPN -klient. Det tilbyder et stort netværk af flammende hurtige servere, slanke apps til alle OS og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Proprivacy trustscore: 10 Ud af 10 samtidige forbindelser 5 serverplaceringer 160 Gratis prøveperiode nr

Fra $ 3.69/måned

Den bedste Mid-Range VPN med sikker OpenVPN-kryptering. Det tilbyder hurtige servere, stealth -service og en masse andre tilpasninger.

Proprivacy trustscore: 9.9 Ud af 10 samtidige forbindelser 6 serverplaceringer 60 gratis prøveperiode nr

Fra $ 2.00/måned

En billig OpenVPN-service til alle populære platforme, med en streng politik uden logs og fremragende geo-spoofing-kapaciteter.

Proprivacy trustscore: 9.8 Ud af 10 samtidige forbindelser 10 serverplaceringer 200 gratis prøveperiode nr

Fra $ 3.33/måned

En allrounder OpenVPN-klient. Det tilbyder store privatliv, hurtige servere, der er egnede til streaming, og en fremragende OpenVPN -implementering.

Proprivacy trustscore: 9.7 Ud af 10 samtidige forbindelser ubegrænsede serverplaceringer 75 Gratis prøveperiode nr

Fra $ 2.99/måned

En stor værdi-for-penge-VPN med en stærk OpenVPN-kryptering, en nul-logs-politik, DNS-lækagebeskyttelse og andre nyttige sikkerhedsfunktioner.

Proprivacy trustscore: 9.6 Ud af 10 samtidige forbindelser 8 gratis prøveperiode ingen serverplaceringer 100

De bedste OpenVPN -klienter – ofte stillede spørgsmål

Er der nogen gratis VPN’er med OpenVPN -kryptering?

Ja, nogle gratis VPN’er, inklusive atlasvpn og skjul.Mig tilbyder OpenVPN -kryptering. Imidlertid viser disse gratis udbydere muligvis ikke at være, hvad du forventede, da de har en tendens til at pålægge mange begrænsninger for deres gratis planer – reducerede hastigheder, datakapsler, båndbreddebegrænsninger og sådan. Det skyldes, at deres gratis tjenester ikke er deres vigtigste produkter, men mere af en VPN -testprøve, du kan prøve gratis, ved hjælp af et begrænset antal servere eller datatilladelse.

Hvis du ønsker at bruge det fulde potentiale for disse tjenester, bliver du nødt til at opgradere til deres betalte planer. Alternativt kan du bruge nogle af de ubegrænsede gratis VPN -tjenester, men disse tjenester kommer normalt ikke med OpenVPN -protokol og har lidt til nogen hensyntagen til dit online privatliv og sikkerhed.

Er OpenVPN den bedste protokol til streaming?

OpenVPN er en super sikker og super hurtig VPN -protokol, hvilket gør det til et ideelt valg til streaming og alle dine andre krævende online opgaver. Desuden er VPN’er, der følger med OpenVPN-kryptering, normalt de fremtrædende navne på VPN-industrien, hvilket betyder, at du får masser af servere at vælge imellem og fremragende geo-spoofing-funktioner, der hjælper dig med at få adgang til næsten enhver streamingplatform i verden. Med kryptering så stærk som OpenVPN behøver du ikke at frygte, at nogen vil være i stand til at dechiffrere dine følsomme online data eller andre typer indtrængen.

I øjeblikket er den eneste lidt hurtigere VPN -protokol til streaming end OpenVPN Wireguard, så hvis du føler, at du ikke bliver så hurtig en VPN -service til streaming, som du håbede på, kan du prøve dette fremragende OpenVPN -alternativ.

Skrevet af: Ray Walsh

Digital privatlivets ekspert med 5 års erfaring med at teste og gennemgå VPN’er. Han er blevet citeret i Express, The Times, The Washington Post, Registeret, CNET & mange flere.