Bedste ikke-log VPN: Bliv anonym online med disse VPN’er

Contents

Indholdsfortegnelse

De bedste anonyme VPN -tjenester i 2023 | Gør en VPN dig ikke sporbar?

Vi anbefaler at tjekke en af ​​følgende VPN’er for at forblive anonym online i 2023.

  Expressvpn – Den bedste anonyme VPN. Accepterer Bitcoin-betalinger, har en stærk politik uden logs og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

I vores test kontrollerede vi, at alle ExpressVPN -planer fungerer for Netflix. Planen på et år er den bedste værdi: tre måneder gratis og en 30-dages risikofri prøve.

Nogle VPN -tjenester, som Anonymousvpn, hævder at holde dig anonym. Virkeligheden er, at de ikke gør det – og på grund af den måde, de fungerer på, er der ikke en eneste VPN derude, der kan gøre dig helt anonym. Din VPN-udbyder kan læse din originale IP-adresse i realtid, når du opretter forbindelse til en server, og nogle af de mere upålidelige tjenester på markedet gemmer endda disse følsomme logfiler.

En pålidelig VPN giver høje niveauer af digitalt privatliv med stærk kryptering og en politik uden logs. Disse tjenester giver dig ikke anonymitet (som du får med Tor), men de vil sikre, at din online aktivitet holdes en tæt lippet hemmelighed.

Så selvom det kan være nedslående at lære, at VPN’er ikke kan gøre dig helt usynlig online, er de stadig det bedste værktøj til at øge dit privatliv og internetfrihed. En VPN krypterer din internettrafik for at forhindre din internetudbyder, lokale netværk, Wi-Fi-hotspots og endda din regering, fra at spore din browsingaktivitet. En VPN forhindrer også websteder og tjenester i at læse din originale IP -adresse.

Igen, mens mange mennesker omtaler privatlivets fred som “anonymitet”, er virkeligheden, at enhver anonym VPN faktisk bare er en sikker VPN, der holder nul logfiler. Uden datalogfiler til analyse er der intet at videregive til nysgerrige overvågningsbureauer. Dette er den mest sikre type VPN, men det er vigtigt at bemærke, at du aldrig vil være virkelig anonym online, medmindre du bruger en service som TOR.

Når vi valgte de bedste private VPN -udbydere til denne vejledning, sørgede vi for, at de opfyldte følgende kriterier:

 • En nul-logs-politik
 • Nøgle privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner for at beskytte dine online vaner
 • Stærk og godt implementeret kryptering
 • Anonyme betalingsmuligheder (inklusive cryptocurrency)

Hver eneste af de VPN’er, der er anført på denne side, forbedrer dit online privatliv massivt, så lad os se nærmere på.

5 bedste VPN’er at bruge til at blive anonym i 2023

Hvis du er seriøs med at øge din online anonymitet og vil have en billig måde at beskytte dine browsing -sessioner mod at snuppe tredjeparter, er et VPN det bedste værktøj til jobbet. De fem tjenester, der er anført nedenfor, er velkendte, marmelade med funktioner og let at bruge-og vi har detaljerede gennemgangssider, du kan tjekke for mere information!

1. Expressvpn

Redaktørens valg | September 2023

ExpressVpn er den bedste anonyme VPN. Meget privat og fyldt med funktioner med en nul-logs-politik, stealth-servere og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Gratis mulighed

Prisfastsættelse

 • 12 måneder + 3 måneder gratis + backblaze backup: $ 6.67/mth

Fordele

 • Tilpasbare krypteringsmuligheder for at maksimere sikkerheden
 • Super hurtig – fantastisk til streaming!
 • Nem at bruge apps til alle platforme
 • Strenge nul-logs-politik
 • Værd med en lang liste med streamingtjenester

Ulemper

 • Kun 5 samtidige forbindelser tilladt
 • Dyrt, men du får en premium VPN -service
 • Mangel på portforsendelse af et problem for torrenters

Aggregerede eller anonymiserede logfiler?

Internet side

Expressvpn demo

ExpressVPN er en branche-førende udbyder, når det kommer til privatlivets fred og sikkerhed, delvis hjulpet af sin støtte til cryptocurrency-betalinger, hvilket gør det til et af de mest ‘anonyme’ VPN’er omkring. Tjenesten er baseret på de britiske Jomfruøer – en fremragende placering med hensyn til beskyttelse af privatlivets fred. Og det har en politik uden logs, hvilket betyder, at den aldrig vil gemme nogen poster over, hvad dens brugere gør online (eller endda grundlæggende forbindelseslogfiler).

Jeg havde ingen problemer med at installere og bruge ExpressVPN -apps under testning. VPN er utroligt let at navigere, selv for begyndere, og de avancerede sikkerhedsindstillinger kan simpelthen tændes og slukkes med et klik. Expressvpn lever også op til sit navn, når det kommer til hastighed! Jeg har ikke noget problem med at anbefale tjenesten til nogen, der ønsker at streame i HD, hoppe ind i VoIP -opkald eller spil online med venner. ExpressVPNs gratis Smart DNS -service er et særligt praktisk værktøj, der gør det nemt at streame indhold direkte til dit smarte tv – så du kan nyde det indhold, du betaler for fra komforten i din sofa! Derudover kører ExpressVPN sine egne DNS -servere og understøtter P2P -fildeling, som er fantastiske bonusser.

ExpressVpns kryptering er godt implementeret og svært at slå. Stærk OpenVPN -kryptering vil forhindre hackingforsøg og holde dine identificerbare oplysninger ude af hænderne på Snoopers (inklusive din internetudbyder og nervøse tredjeparter), og jeg er glad for at se, at tjenesten også tilbyder DNS -lækagebeskyttelse. Den automatisk aktiverede ExpressVPN Kill-Switch (kaldet Network Lock) er en anden vigtig funktion, der sikrer, at du ikke nogensinde lækker ikke-krypterede data til din internetudbyder. Og ExpressVPN giver tilsløring for at lade dig skjule VPN -brug fra din internetudbyder (ved at forklæde den som almindelig HTTPS -trafik). Denne stealth -funktion giver dig også mulighed for at undgå firewalls på steder som Iran og Kina.

Mens VPN’er ikke teknisk leverer anonymitet (du bliver nødt til at bruge TOR til at surfe anonymt online), er ExpressVPN en hurtig og pålidelig VPN, der har bevist, at det kan skjule dine online vaner helt fra din internetudbyder, regeringen og lokale netværk (sådan som arbejdsgivere eller Wi-Fi-hotspots). Derudover forhindrer det websteder i at spore din hjem IP -adresse. Værd at teste ved hjælp af sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

3 måneder gratis Når du køber et 12-måneders abonnement med ExpressVPN

2. Nordvpn

Nordvpn er den bedste værdi anonym VPN. Inkluderer en kill-switch, lækagebeskyttelse og stealth-servere samt en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste ikke-log VPN: Bliv anonym online med disse VPN’er

Når du bruger en VPN, er det logisk, at du forventer det højeste niveau af privatlivets fred og sikkerhed. I dagens dag og alder, hvor overvågning og cyberattacks er på deres højeste, er det vigtigt at beskytte dine data og forblive anonyme online.

Desværre vil ikke alle VPN’er give dig denne vare, og på trods af at have en “VPN” i deres navn, tager mange af dem til dataindsamling, som de yderligere sælger til tredjepart. Udvælgelsen af ​​de bedste ikke-log-VPN’er er dog ikke lille.

No-log-udbydere gemmer absolut ingen logfiler med identificerbare oplysninger, såsom IP-adresse, DNS-anmodninger, browserhistorie og geolocation. Som sådan repræsenterer de højdepunktet i privatlivets fred og sikkerhed, især hvis der er uafhængige revisioner involveret.

Det synes svært at finde den bedste anonyme VPN i 2023. Men hvis du har lidt erfaring som jeg gør, kan du nemt genkende en langvejs. Desuden har de udbydere, som jeg vil tale om, en god track record for at gemme nul logfiler, så du kan være sikker på, at udvælgelsen er par excellence.

Top ingen log VPN’er fra 2023:

 • Expressvpn
 • Cyberghost
 • Nordvpn
 • Surfshark VPN
 • PIA VPN

3000 servere

94 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

5 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: En af de bedste VPN derude!
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

8100 servere

91 dækkede lande

45 dage Money-Back-garanti

7 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Streng no-log-politik, billigste VPN-service
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

5400 servere

59 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

6 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Fremragende valg til privatlivets fred og anonymitet
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

Indholdsfortegnelse

Bedste No-Log VPN for 2023: Top 5 udbydere

Hvis du vil forblive anonym online, er det vigtigt at have en kvalitetsudbyder, der ikke logger nogen identificerbare data. De bedste valg for noget som dette er premiumudbydere, da de tjener penge på abonnementer, og de behøver ikke at sælge dine data for at holde ud. Lad os tjekke dem sammen.

1. Expressvpn

Expressvpn ingen logfiler politik

Den bedste ikke-log VPN i 2023 er ExpressVPN, og jeg tror, ​​vi allerede vidste det. Udbyderen er baseret på de britiske Jomfruøer, som er en off-shore placering, der er kendt for det højeste niveau af privatlivets fred. Virksomheden er derfor væk fra de 5 øjne lande, og som sådan er det ikke forpligtet til at gemme logfiler.

Hvis du tjekker dens privatlivspolitik, ser du, at ExpressVPN holder meget få logfiler. Det gemmer ikke data som IP -adresse, DNS -forespørgsler, trafikdestination eller metadata, din placering, browserhistorie og anden relevant information. Dette er yderligere bevist ved en ekstern revision.

PricewaterhouseCoopers, et af de største revisionsfirmaer, sørgede for at inspicere alle aspekter af ExpressVPN og bekræfte disse påstande. Efter at have undersøgt sin komplekse infrastruktur og servere, Det konkluderede, at dette er en ægte no-log VPN.

Det er ikke alt, som ExpressVPN beviste mange gange, at det ikke holder nogen brugerdata på sine servere. Efter mordet på Andrei Karlov fandt tyrkiske myndigheder ingen data på ExpressVPNs servere i Tyrkiet, hvilket er både godt og dårligt på grund af dens tragiske død.

Desuden bruger ExpressVPN RAM-baserede servere, som det kalder TrustedServer-teknologi. Ved hver genstart er alle indsamlede data på serveren tørret rene på grund af den måde, RAM fungerer på. Når der er magt, holder RAM information. Når det genstartes eller lukkes, går alle oplysninger tabt.

ExpressVPN, oven på alt, har sine proprietære DNS, der forhindrer tredjeparts DNS-tjenester i at forstyrre dit privatliv. Med funktioner som 256-bit AES-kryptering, en automatisk dræbskontakt og Lightway-protokollen er dette en perfekt VPN for dem, der søger privatliv.

Dette privatliv har sin pris, som er en smule højere end andre udbydere på listen. Imidlertid gør dens 49% rabat og 3 gratis måneder for den årlige plan denne udbyder meget mere overkommelig. Sammen med en 30-dages refusionsperiode er det let at prøve ExpressVPN risikofri i 30 dage uden at miste nogen penge!

Fordele

 • Baseret på de britiske Jomfruøer
 • Certificeret politik uden logging
 • TrustedsServer -teknologi
 • Proprietære DNS -servere
 • IP/DNS lækagebeskyttelse
 • 256-bit AES-kryptering

Con

 • Det kunne være lidt mere overkommelig

2. Cyberghost

Cyberghost ingen logfiler politik

Cyberghost er også en af ​​de bedste VPN’er til at forblive anonym online i betragtning af dens rumænske jurisdiktion, som endnu en gang er bosiddende uden for 5 Eyes Alliance.

Denne udbyder er kendt for en nul-logging-politik og minimal logging, der hjælper dig med at forblive privat online. Bortset fra anonymiserede tekniske data, der er nødvendige for, at tjenesten kan fungere, gemmer Cyberghost ingen logfiler over din browserhistorie, DNS/IP -adresse og andre identificerbare data.

Højdepunktet i denne udbyder ligger dog i gennemsigtighedsrapporter. Cyberghost offentliggør gennemsigtighedsrapporter hver 3. måned og skitserer hver DMCA -klage, malware -aktivitetsflag og politianmodning. Derudover lader gennemsigtighedsrapporter dig finde ud af mere om virksomheden.

Du kan se dens statistik og endda lære mere at vide om sit team. Faktisk er virksomheden så gennemsigtig, at det viser dig sine ansatte og nogle virksomhedsfakta. Plus, udbyderen har nospy -servere. De er placeret i Rumænien og drives uafhængigt af Cyberghost.

Forbindelse til dem giver det højeste niveau af privatlivets fred og anonymitet for dem, der ønsker at bruge VPN i et land som Storbritannien, som er inde i de 5 øjne. Udbyderen bruger også servere baseret på RAM, og det har en privat internetbrowser, som du kan downloade gratis.

Min eneste klage er, at Cyberghost ikke har nogen tredjepartsrevisioner som ExpressVPN. Imidlertid viste gennemsigtighedsrapporter, at de virkelig ikke gemmer nogen logfiler, og at det aldrig udgav nogen identificerbare oplysninger til myndighederne – endnu en gang, fordi det ikke gemmer nogen!

Cyberghost er ekstremt billig, og jeg tror, ​​folk vil gå i nød om det. Dens 3-årige plan er utroligt overkommelig og leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti uden betingelser. For en ægte no-log VPN er dette en aftale, du ikke ønsker at gå glip af!

Fordele

 • Gennemsigtighedsrapporter tilføjes til pålidelighed
 • Det er baseret i Rumænien (uden for de 5 øjne)
 • RAM-baserede, 10 Gbps-servere
 • Tilbyder en gratis privat browser til anonym browsing
 • Det har en meget overkommelig 3-årig plan

Con

 • Ingen tredjeparts sikkerhedsrevisioner

3. Nordvpn

Nordvpn Ingen logfiler

Nordvpn er et af mine yndlingsvalg for at forblive anonym online. Denne ikke-log VPN har alt hvad du har brug for for at nyde internettet uden snoopere og hackere, der trækker vejret bag din hals. Start med sin politik uden logs-det er stort set perfekt!

Nordvpn gemmer ingen logfiler med information, der kan spores tilbage til dig. Med kun minimale tekniske data til vedligeholdelse og levering af service, vil denne udbyder holde dit privatliv intakt. Ikke kun det, men udbyderen har ikke én men To sikkerhedsrevisioner fra PricewaterhouseCoopers.

Denne revisor gik gennem Nordvpns infrastruktur for at finde svagheder, kun for at konkludere, at VPN er en af ​​de sikreste udbydere på markedet. På trods af sit sikkerhedsbrud i 2018, led Nordvpns brugere ikke nogen konsekvenser, hvilket ikke er underligt i betragtning af dens ingen-logging-praksis.

Efter 2018 forbedrede Nordvpn sin sikkerhed yderligere, da en af ​​dens eksterne revisioner skete. Sikkerhedsmæssigt er Nordvpn en af ​​de bedste anonyme VPN’er. Bortset fra kryptering af bankkvalitet har denne udbyder RAM-baserede servere og en intern DNS-server til at holde tingene fortrolige.

Desuden tilbyder det mørk webmonitor, der vil informere dig, hvis dine personlige dataoverflader på nettet. Dens trusselsbeskyttelsesfunktion forsvarer dig mod malware og vira, mens Meshnet giver dig mulighed for at deltage og være vært for sikre LAN -fester, hvis du er i spil med en VPN eller taler om forretningsmæssigt anonymt.

Til sidst er Nordvpn baseret i Panama, og igen er dette en off-shore placering med et enormt fokus på privatlivets fred. Dette betyder, at den 5/9/14 øjne-indflydelse ikke findes, og udbyderen er ikke forpligtet til at gemme nogen logfiler eller dele dem med myndighederne.

Vi taler om en ret overkommelig udbyder, men husk moms (værditilvækstafgifter), der kan øge prisen i nogle lande. Sølvforingen er, at det, selv i dette tilfælde, vil være overkommelig, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle planer.

Fordele

 • To revisioner fra PWC
 • Minimal logningspraksis
 • Dark Web Monitor
 • Det er baseret i Panama (et off-shore land)
 • Tilbyder en intern DNS-server

Ulemper

 • Værditilvækst skatter i nogle lande
 • Sikkerhedsbrud i 2018

4. Surfshark

Surfshark Ingen logfiler

Surfshark er en funktionsrig VPN, der leveres med rimelig prisfastsættelse og overkommelige langsigtede planer. Mens dens ubegrænsede samtidige forbindelser og store streamingfunktioner er meget fremtrædende, er dens sikkerhed og privatlivets fred to meget vigtige aspekter.

Nemlig Surfshark er baseret på de britiske Jomfruøer – den samme jurisdiktion som ExpressVPN. Derfor kan vi sige det samme om denne udbyder, der ikke er genert for at vise sin privatlivspolitik offentligt og prale af en tredjepartsrevision fra Cure53.

Alligevel gemmer Surfshark nul logfiler med brugt båndbredde, netværkstrafik, forbindelsestidsstempler, IP -adresser og browserhistorik. Ligesom andre udbydere på listen er dens logning minimal og består af logfiler, der er nødvendige for at holde tjenesten til at fungere.

Pas på det Surfshark bruger RAM -servere, Så selv denne anonymiserede information slettes med hver genstart. Desuden tilbyder Surfshark et stort udvalg af protokoller og leveres med IPv6/DNS -lækagebeskyttelse, der tilføjer den samlede sikkerhed yderligere.

Indtil videre lækkede Surfshark aldrig nogen brugerrelateret information, og det delte aldrig nogen oplysninger med regeringsorganer, da det ikke har nogen. Det er også vigtigt at tale om dens “inkogni” -løsning, der sletter dine personlige data fra markedet.

Dette kombineret med en politik uden logging og sikkerhedsforanstaltninger gør det nemt at forblive anonym online, mens du bruger dette bedste NO-log VPN. Selvom nogle brugere klagede over dets dræbskontakt, at noget ikke fungerer, kan vi forsikre dig om, at disse problemer er få og langt imellem.

Desuden er Surfshark meget overkommelig, og dens 2-årige plan kan købes til godt under $ 3 om måneden. Glem ikke en 30-dages refusionsperiode, der gennemsyrer alle planer, som giver dig mulighed for at teste den risikofri og få refusion, hvis du ikke er tilfreds-hvilket mest kan lide det ikke er tilfældet.

Fordele

 • Revideret af Cure53
 • Et stort udvalg af VPN -protokoller
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • IPv6/DNS lækagebeskyttelse øger privatlivets fred og anonymitet

Ulemper

 • Killafbryderen fungerer undertiden ikke
 • Gennemsnitlig ydelse

5. Privat internetadgang

PIA VPN Ingen logfiler

Den sidste ikke-log VPN, som jeg vil diskutere, er privat internetadgang eller PIA. Pia er modstridende med alt hvad jeg sagde om andre udbydere, men det er ikke helt sandt. Det er baseret i USA, et grundlæggende medlem af de 5 øjne og sandsynligvis den værste jurisdiktion for privatlivets fred.

På trods af sin amerikanske baggrund har PIA imidlertid en af ​​de bedste politikker uden logs og endda gennemsigtighedsrapporter på samme måde som Cyberghost! Er det et godt cyberghost -alternativ? Du kan sige det, fordi det er endnu billigere, når man taler om langsigtede planer.

Privatlivsmæssigt er denne udbyders privatlivspolitik temmelig klar. Det gemmer nul -logfiler over din IP -adresse, gennemsøgningshistorik og DNS -anmodninger, og dens obligatoriske logfiler er minimale, der kun tjener et formål – vedligeholdelse og opgradering af dens tjenester.

Privat internetadgang har også en tredjepartsrevision fra Deloitte, der taler bind om kvaliteten af ​​denne VPN. Ikke kun det, men udbyderen blev bragt til retten flere gange, da myndighederne forsøgte at få nogle brugerrelaterede oplysninger om det.

Hver gang de undersøgte PIA, fandt de imidlertid intet nyttigt på dets servere, som for godt eller dårligt ikke hjalp myndighederne i deres kriminelle efterforskninger. Privat internetadgang har masser af avancerede funktioner, hvor du kan tilpasse din oplevelse fuldt ud.

Du kan vælge mellem flere DNS -indstillinger og endda bruge dens proprietære DNS. Pia Mace er en anden god funktion til blokering af annoncer og ondsindede websteder, Og dens Wireguard-support sikrer god ydelse, hvor 256-bit AES-kryptering beskytter dit privatliv.

PIA er ikke den mest polerede udbyder og har træg desktop -apps. Det er heller ikke godt til streaming, men hvis du leder efter den bedste anonyme VPN, kan dette være en. Jeg anbefaler sin billigste 2-årige plan med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der gør denne udbyder til en stor værdi for pengene.

Fordele

 • Meget billige langsigtede planer
 • Dens politik uden logging er bevist i retten et par gange
 • En sikkerhedsrevision af Deloitte

Ulemper

 • Sluggish desktop -app
 • Ikke det bedste valg til streaming

Hvad betyder en ikke-log VPN?

Når vi siger, at en VPN ikke gemmer nogen logfiler, betyder det aldrig nøjagtigt det. Mange mennesker, der ikke forstår dette koncept, vil blive foruroliget, når de ser, at en VPN gemmer information som din brugte betalingsmetode, e -mail -adresse og brugt båndbredde.

Alligevel er disse logfiler stort set obligatoriske, især din e -mail -adresse og betalingsinfo, fordi du er nødt til at forny dit abonnement og betale for tjenesten. Selvom disse oplysninger opbevares i en anonym form af ikke-log-VPN’er, så er de ikke tilgængelige for nogen.

Disse oplysninger er også godartede, og de kan ikke bruges af udbyderen eller nogen anden til at spore dine online aktiviteter. Nogle logfiler er obligatoriske for tjenester at fungere, især når vi taler om parametre som brugte båndbredde og applikationslogfiler.

Brugt båndbredde er nødvendig for VPN’er, der f.eks. De skal vide, hvor meget båndbredde du brugte til at pålægge en grænse – logisk, rigtigt? Applikationslogfiler er også nyttige til at vide mislykkede forbindelsesforsøg, der kan analyseres og faste yderligere.

I mange tilfælde, Udbydere gemmer disse data i en anonym form og i en begrænset periode, Derefter slettes det og aldrig set igen. VPN’er vil også bruge cookies til at spore dine aktiviteter på deres websteder, hvilket er nødvendigt til åbenlyse formål – for at se, hvordan potentielle kunder interagerer med deres websteder.

Lad os tage ExpressVpn som et eksempel. Denne udbyder har en certificeret politik,. Disse oplysninger bruges til fejlfinding, yder teknisk support og identificering af potentielle problemer.

Type ondsindede VPN -logfiler

Nu hvor jeg forklarede, at selv en ikke-log VPN skal gemme nogle data for at fungere ordentligt, lad os tale om data, som det BURDE IKKE butik. At opbevare disse bit af information er farligt for dit privatliv, og det kan spores tilbage til dig enten af ​​udbyderen eller regeringsorganet eller hackeren, der griber disse oplysninger.

Forbindelseslogfiler

Forbindelseslogfiler er temmelig almindelige og holdes af mange VPN’er. Er de nødvendigvis dårlige? Det er de normalt, men det hele afhænger af grunden til at gemme disse data og virksomhedens omdømme. Hvad er der nøjagtigt forbindelseslogfiler?

Kort sagt, dette er de oplysninger, som din udbyder kan bruge til at finde ud af din IP -adresse eller endda en IP -adresse, der er givet af VPN -serveren. Forbindelseslogfiler er relateret til dine VPN -sessioner, hvor udbyderen endda kan indsamle tidsstempler og længden af ​​din forbindelse.

HOLA VPN Privacy Policy Policy

Nogle udbydere går så langt som at indsamle det nøjagtige øjeblik for at starte og afslutte din forbindelse til en server. Nogle mere indgribende udbydere har en tendens til at gemme oplysninger om, hvilken protokol du brugte, som, synes jeg, er for meget og ikke bør vedrøre udbydere.

Ingen af ​​VPN’erne på listen gemmer disse oplysninger, så du kan være sikker på, at alt hvad du gør, mens du er tilsluttet en server, er anonym.

Personlige informationslogfiler

For mig bør en nul-log VPN ikke gemme personlige oplysninger om sine brugere. Disse oplysninger tillader udbyderen eller et tredjepartsfirma, der arbejder med det for at identificere dig fuldt ud, hvilket sætter dit privatliv i fare.

Ved personlig info tænker jeg på din IP -adresse, geolokation, enhedsidentifikatorer, adgangskoder, sociale medieoplysninger, kreditkortoplysninger, fysisk adresse og noget lignende. Hola VPN er berygtet for at gemme denne mængde data, hvorfor det er en af ​​de værste udbydere, du kan få.

De udbydere, vi talte om i top 5 ovenfor, gemmer dog ingen af ​​disse oplysninger, og de har ingen idé om din identitet, hvor.

Brugeraktiviteter logfiler

Når vi taler om at lave ting online, lad os tale om aktivitetslogfiler. Aktivitetslogfiler er ekstremt farlige, hvis du leder efter en VPN til BitTorrent eller deltager i P2P -aktiviteter. Det er også farligt, hvis du bruger Tor til at gennemse det mørke web, hvor du har brug for komplet anonymitet.

Enkel, fordi aktivitetslogfiler betyder, at udbyderen gemmer information om din browsinghistorie! Med andre ord ser det alt hvad du gør online og indsamler disse oplysninger på dens servere. Så hvis myndighederne beder udbyderen om at uddele disse oplysninger, kan du være i problemer.

Der skete noget som dette med udbydere som Hidemyass og PureVPN. Begge udbydere hævdede at have en politik uden logging, men deres samarbejde med FBI hjalp med at arrestere et par kriminelle. Ikke at dette er dårligt eller noget – kriminelle skal bringes for retfærdighed!

At se, at en ikke-log VPN faktisk har disse oplysninger på sine servere, er nedslående. Derfor er tredjepartsrevisioner vigtige for at sikre, at udbydere forbliver tro mod deres påstande.

Er der nogen gratis ikke-log VPN’er?

Folk, der leder efter de bedste gratis anonyme VPN’er, vil sandsynligvis have deres forventninger trumfet af virkeligheden. Gratis udbydere som Hola VPN, BetterNet, Hotspot Shield, Ninjavpn og mange andre, er kendt for påtrængende skovhugst og ikke interesseret for meget om dit privatliv.

I virkeligheden giver gratis udbydere dig et lavere sikkerhedsniveau, og de mangler nogle vigtige funktioner, som premiumudbydere har. Desuden mangler mange af dem en dræbskontakt, hvilket ofte kan resultere i uønskede IP -lækager, hvis forbindelsen går i stykker.

Gratis udbydere tjener heller ingen penge fra abonnementer, og det er derfor, de indsamler personlige data – for at kunne sælge dem til den højeste byder. Jeg kan dog anbefale dig en gratis udbyder, jeg bruger fra tid til anden, der gemmer absolut ingen logfiler. Det er protonvpn.

Protonvpn tilbyder en 100% gratis version uden båndbredde grænser. Oven i det tilbyder det masser af sikkerhedsfunktioner, selv inklusive Wireguard, Split Tunneling og en automatisk dræbskontakt. Det har også en politik uden logging, og den er verificeret af SEC Consult i en dybdegående undersøgelse.

Protonvpn gemmer ingen aktivitet, forbindelse eller personlige info -logfiler, hvilket gør det til et perfekt valg til at forblive anonym på internettet. På den anden side er det temmelig langsomt, tilbyder kun tre serverplaceringer og er et dårligt valg til streaming og torrenting.

Faktisk, hvorfor tjekker du ikke min protonvpn anmeldelse? Jeg taler mere om det, men med fokus på den betalte version, som også er et solidt valg.

Resumé

At have den bedste ikke-log VPN i 2023 er en pragtfuld måde at beskytte dit online privatliv og sikre sikker og anonym browsing. Når du vælger en, skal du sørge for at få en af ​​udbydere fra vores liste, da disse er tillid til tjenester, der har en lang track record for succes.

Hvis du beslutter dig for ExpressVPN, Cyberghost eller enhver anden udbyder, kan du være sikker på at vide, at din personlige info, gennemsøgningshistorie, placering og IP -adresse er helt privat og kun kendt for dig.

I en verden af ​​onlineovervågning, hackere og snoopere, der ønsker at stjæle personlige data, er VPN’er som disse et syn for ømme øjne. Når alt kommer til alt er de billige, og for så lavt som $ 2/mo kan du beskytte din online identitet og holde dig væk fra radaren for ondsindede virksomheder og annoncører!

8 Bedste ikke-log VPN’er i 2023: Anonym, bevist og privat

8 Bedste ikke-log VPN'er i 2023: Anonym, bevist og privat

Selvom de fleste VPN’er hævder, at de ikke indsamler oplysninger om deres brugere, er det sjældent tilfældet. Sandheden er, at en VPN skal holde mindst nogle af dine data for at bevare sin service og give dig mulighed for at oprette et abonnement.

Derfor Jeg fokuserede på VPN -tjenester, der ikke indsamler oplysninger, der kan bindes tilbage til dig, såsom din IP -adresse eller browserhistorik. I løbet af min tidstest har jeg kun fundet et par, der virkelig står ved deres krav om ikke-loger. Plus, de tilbyder andre nyttige privatlivsfunktioner som en ekstra bonus.

Langt det bedste af de 30+ VPN’er, jeg testede, er ExpressVpn. Det har en bevist politik uden logs og har gennemgået flere privatlivets fred og sikkerhedsrevisioner end nogen anden VPN i branchen. Bedst af alt, det kommer med en afprøvet og testet 30-dages pengene tilbage-garanti, så du kan prøve ExpressVPN helt risikofri. Hvis det ikke er rigtigt for dig, kan du få en fuld refusion.

Kort til tiden? Her er de bedste VPN’er uden logs i 2023

 1. ExpressVPN-Bedste all-round no-logs VPN takket være adskillige revisioner, sikre ram-servere og førsteklasses ydeevne.
 2. Cyberghost-Nospy-servere garanterer ingen tredjepartsinddragelse, men det indsamler nogle ikke-personlige data.
 3. Privat internetadgang-Ingen logfiler påstande er blevet verificeret flere gange i virkelige sager, men det er baseret i USA, som ikke er så privatlivsvenlig.
 4. Nordvpn – Tre succesrige uafhængige revisioner, men en nylig opdatering til dens privatlivspolitik vedrører.
 5. Surfshark-Revideret politik uden logs og unikke sikkerhedsfunktioner, men det er baseret i Holland, hvor fortrolighedslovene vedrører.

Bedste No-Logs VPNS-Fuld analyse (opdateret 2023)

1. ExpressVPN-Bevist politik uden logs og RAM-kun-servere holder dine data sikre

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

Bedste egenskab Flere uafhængige revisioner, der støtter sine krav på ikke-loger
Privatlivsfunktioner TrustedsServer -teknologi, tilslørede servere, IP/DNS -lækagebeskyttelse, en dræbskontakt
Servernetværk 3.000 servere i 94 lande
Enhedsforbindelser 8 Samtidige enhedsforbindelser

ExpressVPN holder ingen forbindelse eller aktivitetslogfiler, Så vigtige oplysninger som din IP -adresse, gennemsøgningshistorik eller DNS -anmodninger forbliver skjult. For at bevise dette har det gennemgået adskillige revisioner fra velrenommerede uafhængige organisationer, herunder PWC og Cure53. Den seneste revision blev udført af KPMG i september 2022 og bevist, at ExpressVPN virkelig står bag sine krav uden logs.

Screenshot, der viser en liste over ExpressVPN

Hvert aspekt af ExpressVPNs service er blevet revideret, herunder dens privatlivspolitik, apps og protokol

ExpressVPN bruger TrustedsServer -teknologi for at sikre, at ingen af ​​dine data gemmes på dens servere. Dets servernetværk er helt RAM-baseret (flygtig hukommelse), så Alle dine oplysninger udslettes automatisk, hver gang du afbryder forbindelsen. I 2022 udførte Cybersecurity Company Cure53 en kildekode -revision på ExpressVPNs TrustedsServer -teknologi, og der blev ikke fundet nogen sårbarheder.

ExpressVPNs politik uden loger blev også bevist sandt i 2017, da en af ​​dens servere blev beslaglagt af tyrkiske myndigheder i et forsøg på at få information om en bruger. Efterforskere kunne ikke hente nogen nyttige data fra serveren Da der ikke var nogen oplysninger, der var gemt på det.

ExpressVPN er lidt dyrere end andre VPN’er, men dets stærke privatliv og fremragende ydelse gør det værd at prisen. Plus, Det leveres med en pålidelig 30-dages pengene tilbage-garanti, så du kan Test Expressvpn risikofri. Jeg annullerede mit abonnement via dens live chat og fik en fuld refusion 2 dage senere uden spørgsmål. For ekstra privatliv kan du betale med cryptocurrency.

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Nyttige funktioner

2. Cyberghost – Nospy -servere for ekstra anonymitet og kvartalsvise gennemsigtighedsrapporter

Grafik af Cyberghost 8 Apps Brugergrænseflade på forskellige enheder som bærbare computere, desktops og smartphones

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv cyberghost vpn>
www.Cyberghostvpn.com

Bedste egenskab Unikke nospy -servere forhindrer tredjepart i at få adgang til dine private oplysninger
Privatlivsfunktioner P2P optimerede servere, privat browser, privatlivsvagter, IP/DNS lækagebeskyttelse
Servernetværk 9.300 servere i 93 lande
Enhedsforbindelser 7 Samtidige enhedsforbindelser

Cyberghost driver sine egne nospy -servere. Disse er placeret i Cyberghosts hovedkvarter i Rumænien og administreres fuldt ud af sit team. Dette er en meget sikrere tilgang end servere med base i tredjepartsdatacentre, da det garanterer ikke tredjeparts involvering. Bortset fra disse er der også dedikerede torrenting -servere, der er bygget til hastighed og sikkerhed.

Skærmbillede af Cyberghost

Der er mere end 20 nospy -servere at vælge imellem, og de er lette at finde inden for appen

Cyberghosts privatlivspolitik angiver klart, at den ikke overvåger følsomme oplysninger, såsom din browserhistorie, IP -adresse eller DNS -forespørgsler. Dette er verificeret og bevist sandt af en uafhængig revision fra 2022 udført af Deloitte. Plus, det frigiver kvartalsvise gennemsigtighedsrapporter, hvor du kan se, hvor mange dataanmodninger det har modtaget.

Jeg fandt det lidt om det Cyberghost indsamler ikke-personlige data, såsom hvilken type enhed du bruger, din OS -version, skærmstørrelse og opløsning og så videre. Andre VPN’er, som ExpressVPN, logger ikke denne form for information. Heldigvis er disse data helt anonyme og kan ikke bindes tilbage til dig.

Cyberghosts månedlige plan er lidt dyrt, og den kommer kun med en 14-dages refusionsperiode. Imidlertid inkluderer dens langsigtede planer en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve cyberghost gratis.

September 2023 Deal: Cyberghost tilbyder i øjeblikket 83% af sin mest populære plan! Udnyt dette tilbud nu, og spar mere på dit cyberghost -abonnement.

Nyttige funktioner

 • Baseret i Rumænien. Rumænien er uden for 14 Eyes Alliance, så det er ikke forpligtet til at dele information med nogen organisation eller regering.
 • Privat browser. Cyberghost har sin egen gratis browser, der bruger Duckduckgo som standard søgemaskine og sletter automatisk din browserhistorie hver gang du slukker for den.
 • Privatlivsvagt. Dette er en Windows-Only-funktion, der giver dig mulighed for at slukke for Microsoft Privacy-invasive funktioner og personaliserede Windows-annoncer.
 • Hurtig forbindelse. Der var et gennemsnitligt hastighedsfald på kun 5% på nærliggende servere, hvilket næppe er mærkbart. Så det er fantastisk til at gennemse, streaming, torrenting og mere.

3. Privat internetadgang – ingen logfilpolitik bevist for retten og ved uafhængig revision

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med privat internetadgang VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv privat internetadgang>
www.PrivateInternetAccess.com

Bedste egenskab Ingen logfiler påstande er blevet bevist sandt flere gange i sager i det virkelige liv
Privatlivsfunktioner Ram-kun servere, torrenting-venlige servernetværk, IP/DNS lækagebeskyttelse
Servernetværk 29.650 servere i 84 lande
Enhedsforbindelser Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser

Skærmbillede af PIA

PIA er også en af ​​de få VPN’er, der gør deres privatlivspolitik klar og forståelig

Samme år blev nogle af PIAs servere beslaglagt af russiske myndigheder, men intet af brug blev fundet igen. Det lukker også sine russiske servere på grund af, at regeringen vedtager en lov, der kræver, at alle udbydere holder logfiler med russisk trafik i op til et år. I august 2022, En uafhængig revision udført af Deloitte bekræftede også, at PIA ikke beholder nogen data.

Min eneste klage over PIA er, at den er baseret i USA, et af de grundlæggende medlemmer af de 14 øjne. Det er dog beroligende, at alle PIAs servere er privatejede og RAM-kun, hvilket betyder, at alle data er permanent slettet med hver servergenstart, så der er ikke for meget information at dele til at begynde med.

Det kommer også med en afprøvet og testet 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve PIA gratis. Hvis du ikke kan lide det, er det hurtigt og nemt at få refusion.

September 2023 Opdatering: PIA har normalt ikke tilbud eller rabatter (det er allerede så overkommeligt), men lige nu kan du få et nyt abonnement på en skør 83% rabat !

Nyttige funktioner

 • Tilpaselig kryptering. Du kan vælge mellem AES 256-bit og AES 128-bit kryptering. Mens en lavere krypteringsstandard er lidt mindre sikker, kan den give dig bedre hastigheder til torrenting og streaming.
 • Multi-hop-forbindelse. Du kan oprette en VPN + proxy -forbindelse med SOCKS5 -proxy, som tilføjer et ekstra lag af beskyttelse til din VPN -forbindelse.
 • Avanceret dræbskontakt. Du kan konfigurere Pias dræbskontakt til at blokere al internettrafik, selvom VPN er slukket.
 • Mace. Dette er PIAs indbyggede annonce, malware og tracker-blokkering, som du kan aktivere med 1 klik.

4. Nordvpn-No-Logs-krav støttet af tre uafhængige revisioner

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv Nordvpn>
www.Nordvpn.com

Bedste egenskab Dens privatlivspolitik er blevet gennemgået tre gange af uafhængige organisationer
Privatlivsfunktioner Ram-kun servere, colocated-servere, privatlivsvenlig jurisdiktion, IP/DNS lækagebeskyttelse
Servernetværk 5.810 servere i 60 lande
Enhedsforbindelser 6 samtidige enhedsforbindelser

Nordvpns privatlivspolitik siger, at den ikke indsamler nogen personlige oplysninger, Ligesom din IP -adresse eller trafiklogfiler. Dette er blevet bevist sandt af tre uafhængige revisioner, hvoraf den seneste blev udført i 2022 af Deloitte. Det frigiver også regelmæssigt en Warrant Canary, der bekræfter, at den ikke har modtaget nogen hemmelige warrants fra regeringsorganisationer.

Skærmbillede af Nordvpn

Det er betryggende, at Nordvpn overholder sin privatlivspolitik

Nordvpn er baseret i Panama, som ikke har nogen dataopbevaringslovgivning og er uden for 5/9/14 Eyes Alliance. Plus, hele sit servernetværk ejes og vedligeholdes af sit personale, hvilket er en meget sikrere tilgang end at huse dem i tredjepartsdatacentre. Det er også samarbejdet med versprite, der gennemfører regelmæssige sikkerhedsrevisioner for at sikre lufttæt beskyttelse.

I sin seneste opdatering af privatlivspolitikken, Nordvpn hævder, at det vil overholde retsafgørelser at udlevere brugerdata Hvis de er i overensstemmelse med lovene og reglerne i deres jurisdiktion. Men det er blevet bevist flere gange, at Nordvpn ikke logger nogen identificerende data, så dette er ikke en deal breaker for mig.

Alle Nordvpn-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Så du kan modtage en fuld refusion, hvis det ikke er den rigtige VPN for dig. For ekstra privatliv kan du betale med bitcoin via bitpay.

Nyttige funktioner

 • Trusselbeskyttelse. Nordvpns kraftfulde annonce- og malware -blokkering fungerer kontinuerligt, selv når du ikke er forbundet med VPN. Jeg testede det med ad-tunge torrenting-steder, og det fungerede som en charme.
 • Dobbelt VPN -servere. Disse rute din trafik gennem 2 servere i stedet for 1, der fordobler krypteringen. Dette bremser dog hastigheder, men det er det værd, når du vil have ekstra privatliv.
 • Bug Bounty. Dette offentlige program blev lanceret i 2020 for at tilskynde til “etiske hackere” til at se efter sårbarheder i Nordvpns service til kompensation.

5. Surfshark – Unikke sikkerhedsfunktioner og beviste ingen logfilpolitik

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Chrome router smart tv mere
Prøv SurfShark>
www.Surfshark.com

Bedste egenskab Bekræftet politik uden logs, så den indsamler ikke nogen oplysninger, der kan spores tilbage til dig
Privatlivsfunktioner Ram-kun servere, IP-rotator, dynamisk multihop, IP/DNS lækagebeskyttelse
Servernetværk 3.200 servere i 100 lande
Enhedsforbindelser Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser

Surfshark indsamler ingen personligt identificerbare oplysninger. I 2022 passerede det med succes sin første uafhængige No-Logs-revision, der blev udført af Deloitte. I 2018 og 2021 gennemførte cybersikkerhedsfirmaet Cure53 revisioner på henholdsvis Surfshark Browser Extensions og serverinfrastruktur, og der blev ikke fundet nogen større sårbarheder.

Skærmbillede af Surfshark

For ekstra privatlivets fred består Surfsharks hele netværk af RAM-kun servere

Surfshark har et par unikke funktioner til at bevare dit privatliv. For eksempel ændrer dens IP -rotatorfunktion din IP -adresse hvert par minutter, så Du kan undgå risikoen for at bruge den samme IP -adresse for længe. Med dynamisk multihop kan du rute din trafik gennem 2 VPN -servere, du vælger, hvilket gør det sværere at spore din aktivitet.

Det eneste, jeg ikke kunne lide ved Surfshark, er, at det er baseret i Holland. For maksimal sikkerhed er det meget bedre for VPN at være baseret uden for 5/9/14 Eyes Alliance. Stadig er dens politik uden logs bevist og verificeret, så selvom en regeringsorganisation anmoder om data om en SurfShark-bruger, er der ikke noget at dele til at dele.

Alle Surfsharks planer er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Så du kan prøve det uden nogen som helst risiko.

Nyttige funktioner

6. IPVANSH – SOCKS5 proxy til hurtig og anonym torrenting

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med IPVanish VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv ipvanish vpn>
www.Ipvanishvpn.com

Bedste egenskab SOCKS5 proxy til hurtig og anonym torrenting
Privatlivsfunktioner Selvejet servernetværk, IP/DNS-lækagebeskyttelse, en dræbskontakt
Servernetværk 2.200 servere i 75 lande
Enhedsforbindelser Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser

IPVanish inkluderer en gratis SOCKS5 -proxy med hver plan. Du kan manuelt konfigurere proxy i din torrenting -klient til at skjule din IP -adresse. Dette giver dig hurtige hastigheder på grund af manglen på kryptering, med den ekstra fordel ved at opretholde dit privatliv. Plus, der er ikke behov for at se efter specialiserede servere, da det tillader torrenting på alle dens servere.

Skærmbillede af ipvansk

Der er over 30 sokker5 proxy -placeringer at vælge imellem

Det har også en gennemsigtig privatlivspolitik, hvor Det siger helt klart, at det ikke holder nogen logfiler med brugerdata. Det indsamler kun din e -mail -adresse og betalingsoplysninger plus anonyme data, der bruges til at forbedre dens ydelse.

Ligesom PIA er IPVanish baseret i USA, hvilket ikke er ideelt, hvis privatlivets fred er din højeste prioritet. Hvad mere om er det, er det i 2018, Det delte oplysninger om en bruger med FBI. Det blev dog erhvervet af et andet firma kort efterpå. I 2022 vedtog det den første revision af sin nye no-logs-politik med succes.

Ipvansk kommer også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Så du kan få en fuld refusion, hvis det ikke er den rigtige mulighed for dig.

Nyttige funktioner

 • Selvejede servere. Ipvanish ejer hele sit servernetværk, der garanterer, at dine data ikke falder i de forkerte hænder.
 • Stærk lækagebeskyttelse. IPVanish leveres med indbygget IP/DNS-lækagebeskyttelse, så du behøver ikke at bekymre dig om utilsigtede datalækager.
 • Wireguard support. Denne protokol er speedoptimeret og produceret de bedste resultater, mens IPVanish ikke testede (ikke mere end et fald på 8% på nærliggende servere).

7. Privatevpn – Indsamler Minumum -oplysninger med store torrenthastigheder

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med PrivateVPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv privatevpn>
www.Privatevpn.com

Bedste egenskab Beholder kun minimumsinformation (e -mail -adresse og betalingsinfo)
Privatlivsfunktioner Stealth VPN -tilstand, IP/DNS -lækagebeskyttelse, gratis HTTPS og SOCKS5 Proxies
Servernetværk 200 servere i 63 lande
Enhedsforbindelser 10 samtidige enhedsforbindelser

Som anført i sin privatlivspolitik, Privatevpn holder ingen logfiler over din aktivitet. I modsætning til andre udbydere gemmer det ikke engang anonymiserede data. Det beholder kun de minimumsoplysninger, der er nødvendige for at oprette din konto, inklusive din e -mail -adresse og adgangskode. Dette er temmelig imponerende for et lille firma som Privatevpn.

Skærmbillede af Privatevpn

For total anonymitet kan du tilmelde dig PrivateVPN med en ny e -mail -adresse

Den ene ting, jeg ikke kunne lide ved privatevpn, er det Dens privatlivspolitik er endnu ikke revideret. Selvom der ikke har været nogen kendte tilfælde af, at det deler brugerdata, ville det stadig være betryggende, hvis dens krav uden logs blev verificeret af en tredjepartsorganisation.

Privatevpn tilbyder stor værdi, og det er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du nemt få refusion.

Nyttige funktioner

 • Tilpaselig kryptering. Ligesom PIA giver PrivateVPN dig mulighed for at vælge dit krypteringsniveau. Du kan vælge mellem AES-256-bit og AES-128-bit kryptering og endda vælge mellem CBC og GCM-tilstand.
 • Stealth mode. Denne funktion forklarer din VPN -trafik som regelmæssig internettrafik, hvilket hjælper dig med at omgå VPN -blokke i stærkt censurerede lande som Kina.
 • Proxies. Alle PrivateVPN -planer leveres med gratis HTTPS og SOCKS5 -proxies.

8. Proton VPN-Bekræftet politik uden logs og Securecore-servere for ekstra anonymitet

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatibelt med Proton VPN

Tilgængelig på:
Windows Mac Android iOS
Router smart tv mere
Prøv proton vpn>
www.Proton VPN.com

Bedste egenskab Revideret politik uden loger, der er bevist i retten
Privatlivsfunktioner Sikre kerneservere, privatlivsvenlig jurisdiktion, IP/DNS lækagebeskyttelse
Servernetværk 3.024 servere i 69 lande
Enhedsforbindelser 10 samtidige enhedsforbindelser

Proton VPNs politik uden logs er blevet verificeret af en uafhængig revision og i en virkelighedssag. I 2022 vedtog det en No-Logs-revision udført af det schweiziske revisionsfirma Securitum. I 2019 blev Proton VPN også beordret af Domstolen til at udlevere en brugers logfiler, men det overholdt ikke, da det ikke havde noget at dele.

Skærmbillede af en ProtonVPN-websted artikel om at videregive en uafhængig revision af sin politik uden loger

Proton VPN har et bug bounty -program, der belønner enhver, der finder sårbarheder i sin software

Proton VPNs Secure Core -servere tilbyder ekstra anonymitet Ved at dirigere din trafik gennem 2 VPN -servere i stedet for 1. Det er som en multi-hop-funktion, men Securecore-servere er placeret i meget sikre datacentre i privatlivets venlige lande.

Proton VPN tilbyder ikke RAM-servere kun Ram. I stedet bruger den fuld diskkryptering, så data udslettes ikke fra serveren, når du logger af. Proton VPN hævder, at dens kryptering er uovertruffen, men det ville være mere betryggende, hvis der ikke var gemt data på dens servere.

Proton VPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti er beregnet, så Du kan kun kræve penge tilbage i de dage, du ikke brugte VPN.

Nyttige funktioner

 • Netshield. Proton VPNs NetBlocker hjalp mig med at forhindre annoncer, malware og trackers, mens du gennemser.
 • Open-sourced apps. Dette betyder, at enhver kan kontrollere apps for sårbarheder, hvilket gør dem meget mere sikre. Dens apps har også gennemgået revisioner af tredjepart.
 • Baseret i Schweiz. Dette land er ekstremt privatlivsvenligt uden love om datalagring, så du kan være sikker på, at dine oplysninger ikke vil blive gemt.

Hurtig sammenligningstabel: No-log VPN-funktioner

Alle vores listede VPN’er har strenge politikker uden logs, men de adskiller sig i de privatlivsfunktioner, de tilbyder. I nedenstående tabel kan du kontrastere og sammenligne vores Top No-Logs VPN’er, Så det er lettere at vælge den bedste til dine behov.

Tage i betragtning, om en VPN’s krav om ikke-loger er revideret og bevist sandt af uafhængige organisationer. Det foretrækkes også, hvis det er baseret i en privatlivsvenlig jurisdiktion, uden for enhver overvågningsallianser. Ram-kun-servere sikrer, at ingen af ​​dine personlige data forbliver gemt på serveren, når du har koblet fra VPN.

VPN Laveste månedlige pris Uafhængigt revideret uden logs-politik Privatlivsvenlig jurisdiktion Ram-kun servere Tillader torrenting
�� ExpressVpn $ 6.67/måned Ja Ja Ja Alle servere
�� Cyberghost $ 2.19/måned Ja Ja Ja Optimerede P2P -servere
�� Privat internetadgang $ 2.03/måned Ja Ingen Ja Alle servere
Nordvpn $ 3.19/måned Ja Ja Ja Special P2P -servere
Surfshark $ 3.22/måned Ja Ingen Ja Alle servere
Ipvansk $ 2.49/måned Ja Ingen Ingen Alle servere
Privatevpn $ 2/måned Ingen Ingen Ingen Alle servere
Proton VPN $ 4.99/måned Ja Ja Ingen Specielle P2P -servere

Tips til, hvordan man vælger den bedste NO-log VPN

Under min forskning brugte jeg flere kriterier til at finde de bedste NO-logs VPN til dine behov:

 • En bevist politik uden logs. Sørg for, at VPN eksplicit angiver, at den ikke holder logfiler med personligt identificerbare data, såsom din IP -adresse, browserhistorik, forbindelsestidsstempler og DNS -forespørgsler.
 • Uafhængige revisioner. Se efter en VPN, der gennemgår regelmæssige tredjepartsrevisioner for at verificere deres krav uden logler, hvilket demonstrerer deres engagement i gennemsigtighed. Det er endnu bedre, hvis VPN har bevist i virkelighedsscenarier, det står ved sine krav uden logs. For eksempel har nogle VPN’er modtaget anmodninger fra myndighederne om at udlevere brugerdata, men der var ingen nyttige oplysninger til at give
 • Privatlivsvenlig jurisdiktion. Det er bedst at vælge en VPN med base i et land, der ligger uden for 14 Eyes Alliance, da det betyder, at det ikke er forpligtet til at gemme og dele dine personlige data med andre medlemmer af Alliance.
 • Stærke krypterings- og sikkerhedsfunktioner. En VPN-no-logs bør også tilbyde AES 256-bit militær-grade kryptering. Yderligere sikkerhedsfunktioner, f.eks.
 • Ram-kun servere. Ram-kun servere er en nyttig funktion at have, hvis du er bekymret for dit privatliv, da dette betyder, at alle data slettes fra serveren med hver genstart
 • Hurtige hastigheder. Jeg sørgede også for, at VPN tilbyder hurtige hastigheder til problemfri torrenting, browsing eller streaming, mens jeg opretholder dit privatliv.
 • Anonyme betalingsmuligheder. VPN’er, der accepterer anonyme betalingsmetoder, såsom cryptocurrencies, tilføj et ekstra lag af privatlivets fred, da du ikke behøver at dele dine betalingsoplysninger for at abonnere.

Typer af VPN -logfiler (og hvilke du skal være bekymret for)

I sandhed er der ingen 100% -logs VPN. En VPN skal holde mindst nogle af dine oplysninger, såsom din e -mail -adresse og betalingsinfo, for at opretholde sin service. Det, der virkelig betyder noget, er, om en VPN indsamler data, der kan spores tilbage til dig.

Her er en oversigt over de vigtigste brugslogfiler, og hvilke du skal være bekymret for.

 • Brugslogfiler. Dette er oplysninger om din online aktivitet, såsom din browserhistorie, de websteder, du besøger, og de onlinetjenester, du bruger. Ingen af ​​VPN’erne på vores liste bevarer nogen brugslogfiler, og hvis en VPN -service har vist sig at gøre det, skal du bestemt undgå det.
 • Forbindelseslogfiler. Dette er oplysninger om VPN -serveren, du brugte, forbindelsestidsstempler og mængden af ​​anvendte data. De fleste VPN’er indsamler mindst nogle af disse oplysninger for at bevare deres service, men så længe dataene er anonymiseret (kan ikke spores tilbage til dig), er det ikke et privatlivsproblem. Du skal dog undgå VPN’er, der gemmer din IP -adresse, da den kan bruges til at identificere dig.
 • Brugerinformationslogfiler. Dette er oplysninger, du deler med din VPN -udbyder, når du abonnerer, inklusive betalingsinfo, e -mail -adresse, adgangskoder, fødselsdato og hjemmeadresse. Igen, hvis disse data er anonymiseret, er det ikke et stort problem. For ekstra sikkerhed kan du bruge en ny e -mail -adresse til at tilmelde dig og betale med cryptocurrency.

Undgå disse VPN’er: VPN -tjenester, der logger brugerdata

Mens jeg undersøgte de bedste VPN’er uden logs, stødte jeg på et par tjenester, der har været kendt for at indsamle og gemme brugerlogfiler. Her er de VPN’er, du skal undgå.

Hej Bolehvpn Thundervpn BetterNet
Purevpn VPNBook Avg Operavpn

Hurtig guide: Sådan får du en VPN med en ikke-log-politik i 3 nemme trin

 1. Download en VPN.Jeg anbefaler ExpressVPN takket være sin strenge politik uden logs, adskillige uafhængige revisioner og fremragende præstation.
 2. Opret forbindelse til en server. Når du opretter forbindelse til din foretrukne server, vil din online aktivitet blive beskyttet af VPN’s politik uden loger.
 3. Begynd at gennemse. Du kan gennemse sikkert ved at vide, at ingen af ​​dine personlige data vil blive gemt af VPN.

Ofte stillede spørgsmål om de bedste VPN’er uden log

Hvad betyder en ikke-log VPN faktisk?

En ikke-log VPN opbevarer ikke oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Det er normalt for en VPN at beholde nogle oplysninger, såsom din e -mail -adresse og bankoplysninger, men så længe de er anonymiseret, er det ikke et privatlivsproblem. VPN’er adskiller sig i mængden af ​​data, de holder, men ingen af ​​vores listede VPN’er holder oplysninger, der kan spores tilbage til dig.

Hvordan ved jeg, om min VPN holder logfiler eller ej?

Det mest fortællende bevis er, hvis dens privatlivspolitik er blevet uafhængigt revideret. Nogle VPN’er har også verificeret deres krav til ikke-log i virkeligheden. For eksempel er nogle VPN’er blevet beordret af lovmyndighederne til.

For at sikre, at en VPN er privatlivsvenlig, skal du også se på, hvor den er baseret. Ideelt, En VPN skal baseres i et land uden love om datalagring, Og en der er uden for 5/9/14 Eyes Alliances. Det foretrækkes også for VPN at tilbyde kun RAM-servere, da det betyder, at alle dine data automatisk udslettes efter hver session.

Kan jeg få en ikke-log VPN gratis?

Der er nogle få, men jeg kan ikke anbefale dem. Selvom nogle gratis VPN’er hævder, at de ikke holder logfiler, har mange af dem været kendt for at sælge personlige brugerdata til tredjepart for fortjeneste. Du har det bedre med at bruge en premium VPN med en uafhængigt revideret politik uden logs. Plus, nogle premium VPN’er er endda blevet bevist i retten til at gemme ingen brugeroplysninger.

Størstedelen af ​​de gratis VPN’er har heller ikke haft deres krav til ikke-logs verificeret af uafhængige organisationer, så der er ingen måde at vide, om de virkelig står ved dem.

Hvad er den bedste NO-logs VPN til Android?

Alle vores anbefalede ikke-logs VPN’er har dedikerede Android-apps, Så du kan bruge dem sikkert på din Android -enhed. Nogle af dem har endda haft endda gennemgået tredjeparts sikkerhedsrevisioner på deres mobile og desktop-apps, så du kan være sikker på, at din info bliver sikker på, mens du bruger dem.

Er ikke-logs VPN’er sikre?

Ja, ikke-logs VPN’er er sikre at bruge. De fleste VPN’er i dag hævder, at de ikke holder logfiler, så du skal altid kontrollere deres privatlivspolitik og se, om deres krav er blevet støttet af tredjepartsrevisioner.

Få de bedste ikke-logs VPN

Når du leder efter de bedste NO-logs VPN’er, Vælg altid en, der ikke indsamler personligt identificerbare oplysninger. Når alt kommer til alt er hovedformålet med en VPN at holde din online aktivitet skjult for din internetudbyder. Hvis det gemmer og deler data, der kan spores tilbage til dig, er det simpelthen ikke værd at købe.

De mest pålidelige ikke-logs VPN, jeg har testet, er ExpressVpn. Dens politik uden logs er blevet bevist sandt af adskillige revisioner, og dens RAM-kun-servere sikrer, at dine data aldrig gemmes i første omgang. Plus, Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Så du kan prøve det uden økonomisk risiko. Efter at have annulleret mit abonnement, fik jeg en fuld refusion 2 dage senere.