25 Top gratis anime streaming -websteder for at se gratis anime online

Contents

Mal er også et anime -socialt netværkswebsted med fora og over en halv million brugere om dagen. Du kan læse anmeldelser fra andre mennesker, inden du starter en ny anime -serie. Du kan også finde mennesker af de samme interesser som dig og danne en fanklub.

Top 10 bedste anime -streamingsteder i 2023 (gratis)

For at se de nyeste anime- og anime-film gratis, er det meget vigtigt at vælge et anime-streamingsted af høj kvalitet. Efter sammenligninger skiller nogle anime -streaming -websteder sig ud. HER Liste over de 10 bedste anime -streaming -websteder til din reference.

Japansk anime er ikke længere begrænset til japanske publikum. Disse animes har enorme fans over hele verden, især i USA og europæiske lande. Men de fleste serier er kun tilgængelige online.

Derfor testede denne artikel en række erklærede bedste anime -streamingsteder og kom til sidst med 10 top anime -streamingsteder. Disse er værd at prøve på pc, Android og iOS mobile enheder. Hvis du vil lave dine egne tegneserier eller anime, kan du prøve Minitool Moviemaker.

1. Kissanime

Kissanime er et af de bedste anime -websteder. Det giver en masse seje animationer i miniaturevisning og arrangerer den seneste anime på hjemmesiden. Øverst på hjemmesiden kan brugerne vælge deres foretrukne anime -kategori.

Naviger til anime -listen på webstedet, så ser du videoer organiseret efter kategori. Klik på anime -navnet i menuen fører dig til videosiden. Du kan dog ikke ændre videoopløsning på afspilningsvinduet, og annoncer kan dukke op til enhver tid.

Bedste Kissanime -alternativer i 2023 [arbejder stadig]

Bedste Kissanime -alternativer i 2023 [arbejder stadig]

Hvor mange Kissanime -alternativer kender du? Her er 9 bedste alternativer til Kissanime, hvis Kissanime -webstedet pludselig ikke fungerer for dig.

2. Funimation

Funimation er et animeret streamingwebsted, der er specialiseret i kaldet anime-serie til at imødekomme engelsktalende regioner. Webstedet tilbyder de seneste opdateringer af anime -serien, der udsendes i en bestemt sæson, og har været kendt for at producere engelske versioner af hit -anime -film.

Derudover indeholder Library of Funimation forskellige anime-serier, herunder igangværende og afsluttede serier. Brugere kan se det gratis på funimation med annoncer eller abonnere på det for at fjerne annoncer.

3. Gogoanime

Gogoanime giver mange top animes for dig at se online gratis. Dette anime -websted viser dig det opdaterede plot af sæsonens seneste anime. Det giver anime-videoer og film af høj kvalitet og er kun dedikeret til streaming af japansk anime. Derudover kan du se den engelske animationsserie, hvilket betyder, at du ikke behøver at stole på undertekster for at forstå det.

Derudover har webstedet et afsnit, hvor du kan se animerede film til enhver tid og se dem i høj kvalitet. Hvis du nyder at se anime, er gogoanime et af de bedste anime -streamingsteder, du skal prøve.

4. 9anime

Det næste anime -streaming -sted er 9anime. Webstedet hævder at spille anime-serier og film i ultrahøj definitionskvalitet. Den indeholder Japans top-klassificerede anime-serie. Webstedet er unikt i den del af det viser udgivelsesplanen for kommende anime -episoder.

Det har også en funktion, der giver brugerne mulighed for at anmode om anime at tilføje fra en eksisterende liste over serier, som de allerede ejer. Endelig klassificeres alle anime -serier og episoder passende baseret på deres respektive genrer for at fremskynde adgangen.

Den ultimative guide - Sådan downloades fra 9anime gratis

Den ultimative guide – Sådan downloades fra 9anime gratis

9anime er et godt sted at se anime online med engelske undertekster. Brug for at downloade fra 9anime? Sådan downloades anime fra 9anime? Tjek dette indlæg nu!

5. Netflix

Netflix er en amerikansk abonnementsvideo-on-demand over-the-top streamingtjeneste. Det giver en film- og tv-serie (inklusive animerede videoer) bibliotek gennem distributionsaftaler og sine egne produktioner, som er velkendt som Netflix Originals.

Især tilbyder Netflix et subsidiært animationsstudio kaldet Netflix -animation, der primært producerer og udvikler animerede programmer og spillefilm.

6. Hulu

Hulu er et af de bedste anime -websteder, der tilbyder online streaming anime -videoer. Hulu indeholder et stort antal anime -film, tv -shows og originale Hulu -shows.

Webstedet er ikke helt gratis, og du skal betale et par dollars for at få adgang til nogle betalte shows. Men webstedet tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode. Derfor kan du konsultere tjenester, før du køber en plan.

7. Myanimelist

Myanimelist er et andet bedste gratis anime -streamingwebsted uden annoncer. Webstedet er meget populært blandt brugere på grund af dets brugergrænseflade. Det tilbyder forskellige faner til at hjælpe brugerne let med at søge efter deres foretrukne anime -serie.

Det giver også en kort beskrivelse af showet. Det viser dig rangering, popularitet, anmeldelser, karakterer osv. af serien. Derudover kan du også nyde din foretrukne HD -video Engelsk undertekst -anime -serie.

8. Animeheaven

Animeheaven er helt gratis på denne liste over de øverste anime -streamingsteder. Du får alle de populære anime -serier, aktuelle serier, tegneserier og film.

Det giver brugerne mulighed for at downloade videoer af forskellige videokvalitet. Så hvis du leder efter et websted, der ikke kun kan downloade videoer, men også streame dem, er anime himlen det ideelle valg for dig.

7 bedste gratis websteder til at downloade rå anime -videoer

7 bedste gratis websteder til at downloade rå anime -videoer

Hvor kan jeg se og downloade rå anime -episoder? Her er de 7 bedste gratis websteder til rådighed til download af download -anime.

9. Anime-planet

Anime-planet er et af de mest populære og interessante anime-streamingsteder. Ligesom andre anime -streamingwebsteder, giver det dig mulighed for at streame dine foretrukne anime -shows og serie online. Det giver også nogle grundlæggende oplysninger om det program, du vil streame.

Den bedste del af dette websted er, at du også kan få venner via dette websted. Anime Planet giver dig muligheden for at deltage i samfundet og følge andre brugere, der har den samme interesse.

10. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er en amerikansk abonnementsvideo-on-demand over-the-top streaming og lejetjeneste af Amazon leveret som en selvstændig service eller som en del af Amazons Prime-abonnement. Det distribuerer hovedsageligt film og tv -shows produceret af Amazon Studios og MGM Holdings eller licens til Amazon.

I januar 2017 annoncerede Amazon Anime Strike, en anime-fokuseret Amazon Channels Service, der blev afbrudt som en separat service, og dens indhold blev fusioneret til det vigtigste Prime Video Library.

Nogle af de ovennævnte anime-streamingsteder giver dig ikke kun mulighed for at se anime online, men giver dig også mulighed for at downloade din yndlingsanime. Hvis du vil lave anime -gifs eller anime blandede snit ved hjælp af den downloadede anime, anbefales det at bruge Minitool Moviemaker her.

Bundlinie

De 10 bedste anime -streamingsteder er blevet introduceret i detaljer. Hvilken en foretrækker du? Hvis du har andre fremragende anime -streaming -websteder at anbefale, så fortæl os det via [e -mail -beskyttet] eller del dem i kommentarfeltet nedenfor.

Læs også:

  • Top 10 bedste anime -streamingsteder (gratis)
  • Bedste Kissanime -alternativer [fungerer stadig]
  • 5 bedste metoder til at se anime sammen online gratis
  • Top 8 steder at se kaldet anime online gratis
  • Top 6 bedste websteder til anime musik download
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit

Om forfatteren

Doreen er hovedfag i erhvervsengelsk på universitetet og er en redaktør af Minitool i øjeblikket, hovedsageligt skriver tech -artikler. Efter hendes opfattelse ændrer teknologi liv, og alt hvad hun ønsker er at dele de seneste teknologiske tanker og viden med mennesker. Hun nyder at læse bøger, se film og klatre bjerge med venner på sin fritid.

25 Top gratis anime streaming -websteder for at se gratis anime online

Anime -seere kan vælge mellem mange online digitale streamingwebsteder for at streame deres foretrukne anime -shows og film, når de vil. Derfor udarbejdede vi en liste med 25 af de bedste gratis og betalte (med gratis prøveversionswebsteder, du kan gå til for streaming af høj kvalitet.

Gul advarselstrekant

Før vi starter, lad os få de juridiske ting ud af vejen: Nanowerk vil ikke blive holdt ansvarlig for dataovertrædelser, inficerede/hacket enheder eller ISP -logning forårsaget af brug af ikke -verificerede tredjepartsapplikationer eller streamingwebsteder. Vi i Nanowerk støtter eller tilskynder ikke piratkopiering på noget niveau eller i nogen form. Mens du leder efter streamingwebsteder, falder alt ansvaret på dig for at tjekke den (e) indholdsstatus for ophavsret og juridisk status.

Og mens vi har kontrolleret webstederne på vores gratis anime -streamingliste nedenfor, kan vi ikke garantere, at de alle er sikre på det tidspunkt, du læser dette. Derfor kan vi ikke understrege nok til, at du beskytter dig selv med et VPN (virtuelt privat netværk) Før jeg besøger disse websteder. Dette vil skjule dine streamingaktiviteter og beskytte dig mod webstedsoperatører, hackere og din internetudbyder.

Bemærk venligst: Streaming af ophavsretligt beskyttet indhold med et gratis filmstrømningssite er en lovovertrædelse, og du kan blive udsat for lovlige sanktioner, når du bliver fanget. Mens vi anbefaler at bruge en VPN til at streame film online, skal dette være for de film, der falder inden for det offentlige rum, da vi aldrig opfordrer til at bruge piratkopieret indhold.

Hvis du er film buff, skal du huske at tjekke vores liste over 25 bedste streaming -websteder til at se gratis film og tv -shows. Hvis du er en sportsfan, kan du måske se på vores 25 bedste gratis sportsstrømningssider. For musikfans har vi samlet de 20 bedste gratis websteder til at downloade musik lovligt. Og for ivrige læsere har vi samlet de 25 bedste websteder til at downloade bøger gratis. For at holde kontakten med venner og familie, kan du tjekke vores 15 bedste websteder og apps for at foretage gratis telefonopkald. Som Windows -bruger er du måske interesseret i vores 12 bedste driveropdateringsværktøjer. Du en spiller? Tjek de 8 bedste streaming -websteder for at se videospil. GRATIS STREOMINGSIDER OG JURIDISK MUSIK Tjek de 15 største gratis musikstrømningstjenester.

Bemærk, at nogle af linkene i dette indlæg er tilknyttede links. Dette betyder, at hvis du klikker på linket og køber varen, vil vi modtage en tilknyttet kommission uden ekstra omkostninger for dig. Som Amazon Associate Nanowerk tjener ved kvalificerende køb.

Her er en oversigt (detaljerede beskrivelser er under bordet; sorteret alfabetisk):

Liste over de bedste anime streamingwebsteder til at se online

Anmeldelser af de 25 bedste websteder til at se gratis anime online

9anime gennemgang

9anime

Hvis du kan lide et rent og brugervenligt webstedsgrænseflade og en stor samling af anime-shows at vælge imellem, så er det populære anime-websted 9anime Bliver et godt sted for dig at binge-watch nogle af dine foretrukne anime-shows.

9anime Tilbyder mere end 40 genrer fra handling til vampyr. Det meste af indholdet kan streames i 1080p af høj kvalitet. Subbed og kaldet versioner er tilgængelige. Nogle af de mest sete anime er et stykke, Naruto, Black Clover og Jujutsu Kaisen.

Et meget nyttigt navigationsværktøj giver dig mulighed for at filtrere dine videoer efter sæson, år, kvalitet, type og sprog.

De hyppige mellemliggende sideannoncer er meget irriterende, men det er den pris, du skal betale for at være i stand til at se en enorm anime-samling gratis.

Amazon Prime Anime Review

Amazon Prime

Amazon Prime er en rival for streaminggiganten Netflix, og det tilbyder tusinder af shows, film og anime -muligheder, som du kan streame overalt når som helst.

En søgning i kategorien anime viser mere end 230 titler, der er gratis til rådighed for Amazon Prime -medlemmer med yderligere 700+ titler, der er tilgængelige til leje eller køb.

Et meget nyttigt navigationsværktøj giver dig mulighed for at filtrere dine videoer efter sæson, år, kvalitet, type og sprog.

Prime Video -medlemskab koster $ 8.99 pr. Måned og støtteberettigede personer kan få et reduceret medlemskab af $ 5.99/måned. Selv hvis du beslutter, at det ikke er for dig, kan du nyde din 30-dages gratis prøve.

Animedao anmeldelse

Animedao

Animedao er en anime-streamingplatform af høj kvalitet, hvor du finder alle de nyeste anime-shows og film kun få dage efter frigivelse. Der er subbed og kaldet muligheder, som du kan vælge imellem, hvilket er fantastisk.

Det er et af de bedst bedømte gratis anime-websteder derude ved at tilbyde let adgang til gratis og nyligt animeindhold med hurtige belastningstider og hastighed.

Filtrer dine videoer alfabetisk, efter genre, år og vurdering. Du kan også bogmærke videoer og få meddelelser om Upcomin -udgivelser. Søg på engelsk eller japansk.

AnimeFreak Review

AnimeFreak

AnimeFreak er det samme sted som Animefrenzy; Det har et grundlæggende layout uden en filterfunktion, men du kan gennemse genre og populær.

For registrerede brugere tilbyder webstedet et chatvindue på sin hjemmeside for anime -fans til at diskutere noget anime -relateret.

AnimeFreak er til seere, der er tilfredse med en grundlæggende platform til at se gratis anime online. Det tjener dette formål meget godt.

Animeland Review

Animeheaven

Animeland Tilbyder en stor samling af kaldet anime fra 480p til high-definition 1080p. Webstedet har et meget grundlæggende layout uden en filterfunktion

Masser af annoncer, men du kan downloade klip og film.

Anime Planet Review

Anime-planet

Stream over 45.000 juridiske, branche-understøttede anime-episoder på Anime-planet – gratis! Webstedet har også en stor database med manga, som du kan læse online.

Der er et stort fanfællesskab (du skal registrere dig for at deltage) med diskussionsfora, anmeldelser og brugerdefinerede lister.

Meget nyttige filtreringsmuligheder giver dig mulighed for at søge anime -shows og film efter navn, vurdering, studie, type, tags, episoder, år/sæson og personale.

Animetake Review

Animetake

Animetake er en stor online samling af gratis anime -shows og film.
Du kan søge deres katalog alfabetisk, efter år, genre og vurdering.
En hel del reklame.

Aniplus Review

Animetake

Aniplus er en platform for anime -elskere med en online samling af gratis anime -shows og film plus en anime merchandise -butik

Filtreringsmuligheder er meget grundlæggende, og du kan kun søge deres katalog alfabetisk, efter år og genre.

Du kan registrere dig for at deltage i Aniplus ‘samfund af anime -elskere.

En ganske unik funktion er dens Animeinmylife Kampagne for anime fans af anime fans. Her kan du vise din kærlighed til anime ved at indsende din anime-relaterede post i form af et kunstværk, foto eller kort video og stå en chance for at vinde fantastiske præmier.

Asian Crush Review

Asiatisk knus

Hvis du er en die-hard fan af asiatiske film og shows, Asiatisk knus er dit websted. Bortset fra film har webstedet et ganske godt udvalg af anime. Det har også en blog, der tilbyder de seneste nyhedsopdateringer af den asiatiske filmindustri.

Filtreringsmuligheder er meget basale, og du kan kun søge deres katalog efter film eller shows, efter land og genre. Du kan sortere efter nyeste, mest populære og alfabetisk.

Du kan tilmelde dig muligheden for premium til $ 4.99 om måneden, der giver dig mulighed for at se Ad-Free (de har masser af annoncer. ) og få adgang til eksklusive titler og stream overalt, når som helst med AsianCrush -appen.

Chia Anime Review

Chia -anime

Chia -anime Tilbyder mere end 1000 anime-klip af høj kvalitet til online streaming. Webstedet har en moderne og effektiv brugergrænseflade.

Filtreringsmuligheder er efter genre, studie, type, sæson, seneste, befolkning og du kan søge alfabetisk.

Det Chia -anime Webstedet gemmer ikke filer på sin egen server, og alt indhold leveres af tredjepart. Der kan gøre videobelastningstiden langsom.

Crunchyroll Review

Crunchyroll

Crunchyroll er den største streamingtjeneste for alle slags anime -shows med over 30 000 episoder. Det bedste ved det er, at den uploader en episode kun en time efter dens japanske udgivelse. Det har også et stort udvalg af manga.

Webstedet giver dig mulighed for at tilføje anmeldelser og dele videoer på Facebook og Twitter. Støttede sprog er engelsk, hollandsk, Frankrig, italiensk og mere.

Mens standardversionen er gratis, giver den dig kun adgang til et begrænset antal shows og manga. Du kan abonnere på ventilatorplanen for $ 7.99, Mega Fan -planen for $ 9.99 pr. Måned eller den ultimative fanplan for $ 14.99/måned. Alle tre planer tilbyder en gratis 14-dages prøve.

Crunchyroll Giver også erfaringer til at uddybe fanengagement og samfund gennem sociale, begivenheder, spil, forbrugerprodukter, indholdsfordeling, indholdsoprettelse og manga -udgivelse.

Døbt anime -gennemgang

kaldet anime

Kaldet anime Har en stor online samling af shows og film, som du kan filtrere efter genre, sprog, år og sæson.

Du skal registrere dig (gratis) for at deltage i deres online samfundsbestyrelse. Der er også en mulighed for et VIP-medlemskab på $ 5/måned, der giver dig mulighed for at gennemse det sted, der er ad-fri.

Funimation Review

Funimation

Funimation er kendt for sin store grænseflade, fantastiske anime -titler, subbed og kaldet indstillinger. Ejet af Sony er dette et godt anime -websted, der er berømt for at frigive kaldet udenlandsk indhold som anime og tv -shows.

Den gratis indstilling viser masser af annoncer og giver dig ikke adgang til kaldet indhold. Med nogen af ​​deres to premium -indstillinger ($ 5.99/$ 7.99 om måneden) Du kan se over 15.000 timers anime overalt, ad-fri.

Fantastiske filtreringsmuligheder giver dig mulighed for at filtrere efter genre, sprog, version og vurdering. Du kan også søge alfabetisk og efter dato tilføjet.

Gogoanime Review

Gogoanime

Gogoanime er kendt for et stort bibliotek med klassiske ældre titler og mange nye. Det er helt gratis og et godt sted at se anime uden at betale noget.

Gogoanime Tilbyder genrer som action, biler, rædsel, drama, spil, børn og mere. Du kan se nylige udgivelser, kaldet og kinesisk animationsserie.

Hvis du ikke finder dit yndlingsshow, kan du også anmode om de klip, du er interesseret i.

Hidive Review

Skjult

Skjult er et uafhængigt anime -streamingfirma, der erhvervede rettighederne til over 500 serier, film og OVA’er.

Udover simulcasts, dubs, eksklusiver og endda live-action-titler, giver Hidive dig flere anime-streamingindstillinger: Skift mellem censureret og ucensureret anime; Skift farven på dine anime -undertekster; Chat med dine medfans, mens du lovligt streamer anime i HD.

Hvis du ikke finder dit yndlingsshow, kan du også anmode om de klip, du er interesseret i.
Abonnementer koster $ 4.99 pr. Måned, men der er gratis 7-dages retssag

Hulu Review

Hulu

Hulu er en online streamingtjeneste ejet af Walt Disney Company og Comcast.Det har licenser til store titler, der kommer fra nogle mest ansete anime -studios i Japan. Webstedet er hjemsted for et af de største streaminggallerier af indhold blandt premium -indholdsplatforme. Det er tilstrækkeligt at sige, det er også hjemsted for nogle af de bedste anime -titler.

Med Hulu kan du dowmload titler og afspille anime på enhver enhed, du ejer, iPhone, tablet eller bærbar computer.

Masterani Review

Masterani

Masterani giver dig mulighed for at se anime i HD gratis ved 1080p/720p/480p kvalitet med engelske undertekster, subbed, kaldet og på kinesisk.

Webstedet gemmer ikke nogen form for videofiler, det offentliggør kun links eller iframes, der er tilgængelige på internettet. Følgelig bremser nogle gange deres hastighed.

Anime -klip er tilgængelige i alle kategorier, og der er en søgefunktion, men ingen filtre. Der er en chatfunktion.

Midnight Pulp Review

Midnatmasse

Midnatmasse er blevet en af ​​landets største distributører af amerikansk rædsel, kult- og thrillerfilm og tv -shows. Det har også en massiv samling af sjældne og vanskelige at finde anime i HD -kvalitet.

Du kan se din foretrukne online -anime gratis, men et premium -abonnement til $ 4.99 pr. Måned kan du slippe af med de irriterende annoncer.

Kun meget grundlæggende filtrering efter show/film og land – du kan sortere efter nyeste, mest populære og alfabetisk.

MyAnimelist Review

Myanimelist

Myanimelist, -en.k.En mal hævder at have den største anime- og manga -database og samfund.

Mal er også et anime -socialt netværkswebsted med fora og over en halv million brugere om dagen. Du kan læse anmeldelser fra andre mennesker, inden du starter en ny anime -serie. Du kan også finde mennesker af de samme interesser som dig og danne en fanklub.

Som webstedets navn antyder, kan du oprette lister over anime -serier, som du vil se. Mal er også vært for konkurrencer for at udfordre brugerne til at afslutte deres lister foran andre.

Du kan se din foretrukne online anime gratis, men et premium -abonnement til $ 2.99 pr. Måned giver dig mulighed for at slippe af med annoncer og har nogle ekstramateriale om, hvordan du kan interecatere i samfundet.

Omfattende filtreringsmuligheder giver dig mulighed for at søge efter genre, temaer, demografi, studios, placeringer og sæsoner.

Narutoget Review

Narutoget

Narutoget Du kan se alle Naruto & Naruto Shippuden (Shippuuden) episoder gratis i HD 720p og 1080p.

Narutoget har en meget grundlæggende grænseflade og fungerer også på iPhone- og Android -enheder

Netflix Review

Netflix

Ingen liste om premium online anime ville være komplet uden Netflix selvfølgelig. Se Netflix -anime på din smartphone, tablet, smart tv, bærbar computer eller streamingenhed, alt sammen for et fast månedligt gebyr. Planerne varierer fra $ 8.99 til $ 17.99 om måneden. Og der er en gratis 30-dages prøve.

Netflix har et omfattende bibliotek med anime-shows, og det har angiveligt investeret masser af penge i dette segment af dets programmering, der producerer originale serier og film, samt at have foretaget licensopkøb , Saint Seiya og andre.

De fleste anime er tilgængelige på engelsk dub -lyd, og resten fås med japansk lyd med engelsk og andre sprogundertekster.

Niconico Review

Niconico

Hvad der sætter sig Niconico Bortset fra andre online anime -websteder er dens video -kommentarfunktion. Kommentarerne er lagt direkte på videoen, synkroniseret til specifikke afspilningstider. Dette giver brugerne en delt visningsoplevelse.

Brugere kan også uploade, se og dele videoklip og bruge ‘nicoscript’ – ved at bruge specielle kommandoer i uploader -kommentarer, kan uploaderen tilføje specialeffekter til videoen, herunder afstemning, automatisk overførsel til en anden video, quiz -scoring og anden funktioner. De kan også skabe ‘mylister’, en funktion, der ligner browser -bogmærker.

Foruden en massiv samling af gratis anime -videoer er der et stort samfundsafsnit om Niconico, Understøttet af yderligere funktioner som en Commons -sektion og Niconico Pedia.

Masser af annoncer i den gratis version, men du kan tilmelde dig et premium -medlemskab på 550 yen (∼ $ 5) pr. Måned.

Simkl Review

Simkl

SimKL TV Tracker er en service, der sporer tv -shows og film, du ser og giver personlige anbefalinger baseret på din visningshistorie. Det er ikke et specifikt produkt eller en enhed, men snarere en service, der kan fås adgang via et websted eller en mobilapp. Formålet med SimKl TV Tracker er at hjælpe brugerne med at opdage nyt indhold og holde styr på, hvad de har set..

SimKL TV Tracker giver information og anbefalinger til forskellige former for underholdning, herunder anime. Brugere kan spore deres fremskridt og opdage nye anime -shows baseret på deres præferencer.

Du kan sortere anime efter de fleste stemte, mest overvågede (måned/år/hele tiden) og efter genre. Du kan også filtrere efter serie, film, OVA’er, onas og musik.

Tubi Review

tubi

Tubi er den største gratis film- og tv -streamingtjeneste i USA, understøttet af annoncer. Platformen fungerer spektakulært godt på tværs af alle enheder og leverer kvalitetsindhold i høj opløsning.

Det har også et stort udvalg af gratis online anime. Selvom dets katalog ikke er så omfattende som andre platforme på vores liste, tilbyder det stadig store valg af nogle af de bedste anime at komme ud af Japan.

Du kan streame film, tv -shows såvel som anime i høj kvalitet, med en annonceblok vist hvert 15. minut.

Desværre er der ingen god måde at filtrere anime -shows på.

Hvad er anime?

Anime er en stil med japansk animeret underholdning med farverige karakterer, fantasifulde historier og fantastiske temaer. Det er typisk produceret i form af tv -serier, film og OVA’er (originale videoanimationer) og er kendetegnet ved dens karakteristiske visuelle stil og komplekse fortællinger. Genren dækker en lang række temaer, herunder handling, romantik, science fiction og fantasy, og nydes af publikum i alle aldre rundt om i verden.

Hvad er forskellen mellem anime og manga?

Anime og manga er to forskellige former for japansk populærkultur, men de er ofte tæt forbundet med hinanden. Den største forskel mellem anime og manga er det medium, hvor de produceres og forbruges. Anime er en animeret form for underholdning, mens manga er en trykt eller digital tegneserie. Imidlertid er mange anime -shows og film baseret på manga -serier, og anime -tilpasninger er ofte meget populære i Japan og over hele verden. Både anime og manga er vigtige dele af japansk populærkultur og har en stor og dedikeret følgende.

Anime Er japansk animation af historier, der ofte er baseret på manga, så det har en tendens til at have lignende stilistiske aspekter som manga – selvom i fuld farve og har store stemmeskuespillere.

Anime henviser til animerede værker, der typisk produceres i form af tv -serie, film og originale videoanimationer. Det er kendetegnet ved dets karakteristiske visuelle stil og komplekse fortællinger og er typisk rettet mod en lang række publikum, herunder børn og voksne.

Manga henviser til japanske tegneserier og grafiske romaner. Mens manga har ligheder med amerikanske tegneserier, er der nogle stilistiske aspekter, der adskiller dem, såsom større øjne på karakterer og flere hastighedslinjer i actionscener, og de er typisk udført i sort-hvidt, med masser af seje visuelle lydeffekter.

Manga er typisk produceret i serialiseret form og læses i højre-til-venstreformat. Manga dækker en lang række temaer og genrer, herunder handling, romantik, science fiction og fantasy, og nydes af læsere i alle aldre.

Hvad er anime -streamingsteder?

Anime -websteder er online samlinger af forskellige animerede film, tegneserier og tv -shows. Du kan gennemse disse websteder for at finde anime i alle kategorier som action, komedie/skive-of-life, drama/tragedie, psykologisk, historie, militær, overnaturlig/magi, romantik og mange flere flere flere. Mange sådanne websteder giver dig mulighed for at filtrere anime efter sæson, år, kvalitet og sprog.

Ligesom film- og tv -show -streaming -websteder er anime -streaming -websteder dybest set beregnet til at se anime -shows, film og serie online. Imidlertid inkluderer flere steder også manga til at læse online og forskellige former for samfundsinteraktioner, såsom upload af klip, fora og fanbræt. Nogle anime -websteder indeholder deres egne anime -merchandise -butikker.

Hvis du vælger et gratis anime -websted, kommer det altid med annoncer, og brugergrænsefladen er muligvis ikke meget let at bruge. Hvis du går efter premium anime -indhold, skal du betale et månedligt abonnementsgebyr. Så der er trade-offs for begge muligheder, og i sidste ende afhænger det af dine krav, hvad du har råd til, samt om du er en almindelig anime-seer.

Vidste du?

På japansk, anime (et udtryk afledt af det engelske ord Animation) beskriver alle slags animerede værker, uanset stil eller oprindelse. Uden for Japan er anime kollokvial til japansk animation og henviser specifikt til animation produceret i Japan.

Vidste du, at mere end halvdelen af ​​verdens animerede tv -shows er japansk anime? Anime -industrien består af over 430 produktionsselskaber, herunder større studios som Studio Ghibli, Sunrise, Gainax, Madhouse, Gonzo og Toei Animation. Siden 1980’erne har mediet også set international succes med fremkomsten af ​​udenlandsk kaldet og undertekst programmering.

10 bedste anime -websteder at se anime lovligt (gratis og betalt)

10-bedste-anime-streaming-websites-anime-lovligt fri-og-betalt

Livet for en gennemsnitlig anime -seer har aldrig været let. Da der ikke er mange juridiske tjenester til rådighed for at se anime online, tager mange af dem til piratkopierede anime -websteder for at følge med i deres foretrukne anime, såsom angreb på Titan, Steins Gate og mere. Det er dog 2021, og tingene har ændret sig ganske meget. For at hjælpe dig med at se den anime, du elsker (lovligt), har vi håndplukket de bedste anime -streamingwebsteder derude.

Bedste anime -websteder at se anime lovligt (2021)

Bemærk : Nogle af de her nævnte websteder er begrænset til specifikke regioner. Vi har nævnt tilgængeligheden i afsnittet ‘understøttede regioner’. Hvis du ikke er i en officielt understøttet region, kan du bruge en VPN til at få adgang til den. Imidlertid kan denne tilgang bryde T&C for nogle tjenester, og du bliver nødt til at bruge den på din egen risiko. Tjek de bedste VPN’er til Windows, Bedste gratis VPN -tjenester, Android & iOS og Android TV. Grib en, der passer til dit budget og brug-sag.

Så uden videre, tag nogle popcorn og gør dig klar til at se noget anime. Du kan bruge nedenstående tabel til at navigere til det websted, du vil læse om i detaljer.

Indholdsfortegnelse

1. Crunchyroll – Bedste anime -websted generelt

Crunchyroll er det mest populære websted for at se anime lovligt. Du finder både mainstream -anime -titler som Naruto Shippuden og trendingstitler som Attack on Titan på Crunchyroll. Tjenesten har et stort bibliotek med anime med I alt over 30.000 episoder at vælge imellem, men den nøjagtige tilgængelighed af titler afhænger af din region.

Crunchyroll - Bedste anime -streaming -websted generelt

Crunchyroll har en Ad-understøttet niveau for at se anime gratis. Imidlertid giver det betalte abonnement dig ubegrænset adgang til Crunchyroll -biblioteket, og nye episoder bliver tilgængelige for at se en time efter Japans lufttid. Du kan også downloade anime til offline -visning i det betalte niveau.

Understøttede regioner: Crunchyrolls bibliotek er begrænset selv i understøttede regioner på grund af licensproblemer. Du kan tjekke biblioteket i dit land her. Dette Reddit -indlæg fra 2017 bør også give dig et groft skøn over kataloget i din region.

Koste: Gratis niveau; Premium Plan starter kl $ 7.99 pr. Måned

2. Funimation – Bedste engelsk dubbed Anime -websted

Funimation er et andet websted, du kan bruge til at indhente al din yndlingsanime. Dette anime -streaming -websted er hjem til over 10.000 episoder af forskellige anime shows. Funimation fokuserer også på at dubbe anime til engelsk. Mens purister måske hævder, at du skal se anime på originalsproget med undertekster, har Funimation du dækket, hvis du foretrækker at se anime på engelsk.

Funimation - Bedste engelsk kaldet Anime -websted

Du kan se anime gratis via et annoncestøttet niveau eller få en Funimation Premium Plus-abonnement. Premium -planen starter ved $ 5.99 pr. Måned og går op til $ 99.99 om året for en uafbrudt oplevelse.

Understøttede regioner: USA, Canada, Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand

Koste: Gratis niveau; Premium Plan starter ved $ 5.99 pr. Måned

3. Netflix

Selvom Netflix primært fokuserer på almindelige film og tv-shows, har streamingplatformen en stadigt voksende anime-kollektion. Du kan streame alt fra Kritisk anerkendt dødsnotat (Nej, jeg taler ikke om Netflix -tilpasningen. Se aldrig nogensinde på det) for at dæmonere Slayer, min Hero Academia, Fullmetal Alchemist, alle Studio Ghibli -film og mere på Netflix.

Netflix Anime - et af de bedste anime -streamingwebsteder

Netflix’s kategorikode for anime er 7424, Og du kan besøge nedenstående link for at gennemse alt det anime -indhold, der er tilgængeligt på webstedet. Hvis du leder efter anbefalinger, skal du ikke glemme at tjekke vores artikel om den bedste anime på Netflix.

Understøttede regioner: Over 190 lande undtagen Kina, Krim, Nordkorea, Syrien.

Koste: Starter ved $ 8.99

4. VRV

VRV bundter en samling af anime -kanaler til en enkelt pakke. Fra dette. Selvom VRV tidligere også har samlet Boomerang og Nicksplat, er de ikke længere tilgængelige på platformen.

VRV Home - Samling af anime streamingwebsteder

En skuffende kendsgerning om VRV er, at det er begrænset til USA på grund af nogle licensbegrænsninger. Hvis du er nogen, der allerede betaler for Crunchyroll, skal du tjekke VRV for at få adgang til mere indhold til en lidt højere pris.

Understøttede regioner: Forenede Stater

Koste: $ 9.99 pr. Måned

5. Hulu

Et andet USA-centreret streamingwebsted, du kan bruge til at se anime, er Hulu. I tilfælde af at du ikke fandt den anime, du leder efter på Netflix eller Crunchyroll, vil du sandsynligvis finde det på Hulu, da den har en enorm samling af anime. Hvis du er nogen, der allerede bruger Hulu til at se film og tv -shows, skal du ikke gå glip af deres anime -samling.

Hulu anime

Vi er dog nødt til at advare dig om oplevelsen, da det måske ikke er godt på grund af Annoncer i basen $ 5.99 Abonnementsplan. At slippe af med annoncer koster dig $ 11.99 pr. Måned.

Understøttede regioner: Forenede Stater

Koste: starter ved $ 5.99 pr. Måned

6. RETROCRUSH – Vintage Anime -websted

Som navnet fortæller, er RETROCRUSH en service til dem, der er interesseret i at se vintage anime. RETROCRUSHs appel afhænger af den slags anime -seer, du er. Hvis du har set anime i årevis, vil det sandsynligvis være en behagelig overraskelse at opdage retrokrush. Der er et annonce-understøttet niveau, der giver dig mulighed for at se samlingen gratis, men du kan overveje at få et premium-abonnement, hvis du vil have en annoncefri oplevelse.

RETROCRUSH

Understøttede regioner: USA og Canada

Koste: Gratis niveau; Ad-fri premium-plan starter ved $ 4.99 pr. Måned

7. Animelab

Animelab er et andet fremragende anime -streamingwebsted til at bo i løkken med din yndlingsanime. Hvad jeg kan lide mest ved Animelab er design og brugeroplevelse. Det Hjemmesiden er glat og lydhør, Og der er dedikerede apps til næsten enhver platform derude.

Animelab

Animelab er begrænset til Australien og New Zealand i øjeblikket. Men jeg håber, det udvides til flere lande i fremtiden, fordi UI/UX på denne platform er fremragende, og anime -samlingen er også anstændig.

Understøttede regioner: Australien og New Zealand

Koste: Gratis niveau; Premium Plan starter ved $ 7.95 AUD (~ US $ 6.10)

8. Skjult

Hidive er ikke et websted for en gennemsnitlig anime -seer, fordi det ikke inkluderer anime -shows, der er populære og velkendte. På flipside, Hidive’s Begrænset samling kan virke tiltalende for dem, der ønsker at udvide deres overvågningsvaner Og udforsk nye titler.

Hidive - Indie Anime streamingwebsite

Til $ 4.99 pr. Måned er Hidive ikke det dyreste anime -streamingwebsted. Virksomheden også tilbyder en 1-måneders retssag Hvis du vil prøve det for at vide, om du finder samlingen tiltalende.

Understøttede regioner: Nordamerika, Latinamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Storbritannien, Irland, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Koste: starter ved $ 4.99 pr. Måned

9. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er normalt ikke det første valg af anime -fans, men det har en voksende anime -samling, som du skal tjekke ud. Mens jeg ikke vil anbefale at få et Prime -medlemskab bare for at se anime på dette websted, er det en bonus, hvis du har et aktivt prime -abonnement.

Prime Video Anime

Understøttede regioner: Over 200 lande

Koste: Prime -abonnement starter ved $ 8.99 pr. Måned

10. Contv

Mens Contvs bibliotek ikke er så stort som andre anime -streamingwebsteder på denne liste, Du finder sandsynligvis noget anime, der normalt ikke er tilgængelige andree. Contv giver dig mulighed for at se anime gratis gennem sin annonce-understøttede niveau, men streaming af populære anime-titler kræver et premium-abonnement, der koster $ 6.99 pr. Måned.

Contv Anime

Understøttede regioner: Forenede Stater

Koste: Gratis; starter ved $ 6.99 om måneden

Bedste websteder at se anime lovligt

Så det er vores valg af de bedste anime -websteder derude. I betragtning af anime’s stigende popularitet er vi glade for, at der er sådanne streamingtjenester, der hjælper fans med at se anime uden nogen ekstra friktion. Ser du anime lovligt på ethvert andet streamingwebsted, der ikke er vist her? Glem ikke at fortælle os det i kommentarerne, så tjekker vi det ud.