Den bedste gratis VPN til Android

Android -operativsystemet styrer tæt på 70% af alle mobile enheder, Gør det stort set branchens leder. Større producenter, inklusive Samsung, Oppo, Xiaomi og Vivo, bruger alle Android til deres enheder.

Bedste gratis VPN Reddit anbefaler i 2023

Online privatliv er en stor aftale i disse dage. Med så mange af os, der bruger internettet, har vi brug for gode værktøjer til at forblive i sikkerhed. Et af disse værktøjer er en VPN. Der er mange VPN’er derude. Nogle er gratis, og nogle koster penge. Jeg har kigget rundt og fundet nogle gratis VPN’er, som folk taler om meget:

 1. Protonvpn: Mange Android -brugere kan lide denne, fordi det er sikkert og ikke holder logfiler.
 2. Windscribe: iPhone -brugere nævner denne meget. Det giver dig 10 GB data hver måned gratis.
 3. Tunnelbear: Mac -brugere ser ud til at kunne lide, hvor let denne er at bruge.
 4. Hotspot Shield: Denne er populær blandt Windows -brugere. Det giver dig 500 MB gratis data hver dag.
 5. Opera VPN: Dette er indbygget i operabrowseren og kan komme omkring Netflix’s landblokke.

Men jeg vil vide, hvad du synes:

 • Hvilken gratis VPN stoler du mest på?
 • Er der andre gratis VPN’er, du kan lide?
 • Har du nogen VPN -forslag til iPad- eller Linux -brugere?

Jeg leder mest efter gratis VPN’er, men hvis der er en betalt, der virkelig er det værd, så lad mig det vide.

Tak for din hjælp! Hvis du finder dette indlæg nyttigt, skal du upvote, så flere mennesker kan se og dele deres tanker.

Redigere: Efter at have læst adskillige kommentarer om sikkerhedsmæssige bekymringer hos gratis VPN -udbydere, følte jeg, at det var vigtigt at investere i en betalt VPN. Mit privatliv og sikkerhed er et par dollars værd hver måned. Jeg valgte Surfshark, en velrenommeret, men alligevel overkommelig mulighed. De tilbyder i øjeblikket en imponerende 85% rabat på deres startabonnement, hvilket gør det endnu mere tiltalende.

Den bedste gratis VPN til Android

Pixel 5 -telefon med Android -figur

Det kan være overraskende, men gratis VPN’er er ikke længere kun til pc’er. Du kan også bruge dem til let at hjælpe med at øge dit sikkerheds- og privatlivspil på en Android -enhed. Uanset om du vil have ekstra sikkerhed, mens du bruger et offentligt Wi-Fi-netværk, eller for at komme rundt i geo-begrænsninger til mest Af dine foretrukne streamingtjenester kan en gratis VPN hjælpe dig med at gøre det uden at skulle betale for noget.

Problemet, når man leder efter en god gratis VPN, er, at der er et stort antal af dem tilgængelige i Google Play Store. Så hvordan bestemmer du, hvilke der er værd at din tid? Vores eksperter her på PCWorld har testet en række VPN’er, både til pc’er og Android -enheder, og har kurateret en liste over de bedste gratis muligheder, du kan føle dig selvsikker i at bruge. Tjek vores øverste valg nedenfor. Og hvis du ønsker at opgradere din Android -telefons sikkerhed, som vi også anbefaler, skal du også se på vores anbefalinger til det bedste gratis antivirus til Android. Derudover kan du tjekke vores guide til de bedste VPN’er, der dækker flere enheder.

Opdateret 12/20/2022: Tjek vores seneste gennemgang af Windscribe Pro VPN. Selvom det ikke helt lavede denne liste, er den stadig en solid all-round VPN med hurtige hastigheder, en let opsætning og en overraskende robust gratis plan.

De 5 bedste gratis VPN’er til Android i 2023 (20+ testet!)

Trofæ, gratis VPN -skjoldikon, telefon og Android -logo på en mørk baggrund

Søg efter “gratis VPN” i Google Play, så finder du hundreder af resultater. De fleste af dem fungerer overhovedet ikke, eller beder dig bare om at opgradere til en betalt service. Vi kan ikke lide det.

Derfor testede vi 20+ gratis VPN’er på vores Android -enheder og fandt dem, der virkelig fungerer. Her er vores liste over Fem bedste gratis VPN’er For Android:

 1. Proton VPN: Ubegrænset Gratis data
 2. Atlas VPN: a Hurtig, gratis VPN Med praktiske ekstra funktioner
 3. Privadovpn: gratis vpn det unlocks Netflix
 4. skjule.Mig: En brugervenlig Android VPN med Stor kundesupport
 5. Windscribe: Gratis VPN med ubegrænset samtidige forbindelser

Proton VPN er vores øverste valg, da det tilbyder ubegrænsede gratis data, når du downloader sin Android -app. Det har også nogle smarte sikkerhedsfunktioner, så det er ikke som om du går på kompromis med sikkerhed med denne gratis VPN.

Hvis du hellere vil have Fuld, ubegrænset oplevelse Det giver dig adgang til tusinder af servere, høje hastigheder og ekstra indhold på utallige streamingtjenester, vi anbefaler Nordvpn til en premium VPN.

Nordvpn

Hvis du vil lære mere om de øverste Android -gratis VPN -udbydere, kan du tjekke vores fulde artikel nedenfor.

Android -operativsystemet styrer tæt på 70% af alle mobile enheder, Gør det stort set branchens leder. Større producenter, inklusive Samsung, Oppo, Xiaomi og Vivo, bruger alle Android til deres enheder.

Hvis du har en Android-enhed, er det en fantastisk måde at forblive sikker online og fjerne blokering af regionbegrænset indhold, som dine yndlingsshows og film. Mens der er mange gratis VPN’er til Android -enheder på Google Play, er ikke alle værd at installere. Nogle kan endda være farlige.

Vi testede 20+ Gratis VPN’er til Android -enheder og fandt dem, der virkelig leverer. Her er vores definitive liste over Fem bedste gratis VPN’er til Android enheder.

Top 5 bedste gratis Android VPN’er

Før vi dykker i flere detaljer, er her en kort sammenligning, der viser vores Top fem gratis Android VPN’er Og de funktioner, de tilbyder.

Funktioner 1. Proton VPN 2. Atlas vpn 3. Privadovpn 4. skjule.mig 5. Windscribe
Ubegrænsede hastigheder
Gratis data om måneden Ubegrænset 5 GB 10 GB 10 GB 10 GB
Lande med servere 3 2 9 8 10
Streaming (Netflix)
Protokoller OpenVPN, IKEV2 og Wireguard IPSEC/IKEV2 og Wireguard OpenVPN, IKEV2 og Wireguard OpenVPN og IKEV2 IKEV2, Wireguard og stealth
Hent Få proton VPN Få atlasvpn Få Privadovpn Få skjul.mig Få Windscribe

1. Proton VPN: Bedste gratis Android VPN med ubegrænsede data

Badge Editor

Funktioner:

 • Ubegrænset gratis data
 • Ingen påtrængende annoncer i appen
 • Valg af OpenVPN, Wireguard og IKEV2 -protokoller
 • Bruger en tilpasset antikensurprotokol
 • Servere er ofte langsomme

Proton VPN topper vores liste over de bedste gratis VPN’er til Android Fordi det er den eneste virkelig gratis VPN -app, der leverer ubegrænsede data. Dette betyder, at du kan bruge det så meget, som du vil være sikker, når du gennemser nettet på din Android -enhed.

Browsing -forestillingen er dog ikke så hurtig, som nogle gerne vil have. Protonwebstedet annoncerer åbent hastigheden på deres gratis VPN som “medium”, mens alle deres betalte abonnement har “høje hastigheder.”

Sammenlignet med andre gratis VPN -tjenester er der også en gavmild Valg af servere: Du kan vælge imellem ni servere i USA, tre i Japan og elleve I Holland.

Android -appen understøtter også Opdel tunneling, Så du kan vælge, hvilke apps der passerer gennem VPN -tunnelen, og hvilke der bruger din standard, ubeskyttede forbindelse. Der er også en dræbskontakt, der automatisk afsluttes din forbindelse, hvis den afbryder forbindelsen.

Du kan også få adgang til andre tjenester, der tilbydes af Proton AG, herunder:

 • Proton Mail: en af ​​de bedste sikre e -mail -udbydere
 • Protonkalender: personlig kalender med kryptering
 • Proton Drive: en af ​​de bedste skyopbevaringsudbydere (1 GB gratis)

Premium -versionen af ​​Proton VPN tilbyder også høje hastigheder og over 1700 servere i 64 lande. Disse inkluderer specialiserede servere til torrenting og streaming.

Hvis du stadig er på hegnet, kan du tjekke vores fulde gennemgang af Proton VPN for at kende alle de funktioner, det tilbyder.

2. Atlas VPN: Pålidelig gratis VPN med ekstra funktioner

Funktioner:

 • 5 GB Gratis data om måneden
 • IPSEC/IKEV2 og WIREGUARD -protokoller
 • Splitunneling
 • Understøtter torrenting
 • Tekniske problemer forhindrer ensartet tilslutning

Atlas VPN er en anstændig Android VPN, der giver dig 5 GB gratis data om en måned og et anstændigt valg af VPN -protokoller. Det inkluderer også gode at have funktioner såsom delt tunneling med den gratis version.

Gratis brugere kan få adgang til Tre lokationer I to lande, nemlig Holland, Los Angeles og New York, og vores tests viser ingen hastighedsspids på nogen af ​​dem.

Med hensyn til sikkerhed er dine data beskyttet med AES 256-bit kryptering og den meget sikre Wireguard -protokol såvel som IPsec/IKEV2.

Den gratis version tilbyder også en Kill Switch, som du kan aktivere i menuen Indstillinger. Andre funktioner inkluderer en fin Tracker Blocker og en Data Breach Monitor.

Du kan også bruge Atlas VPN på så mange enheder, som du vil med en enkelt konto. Den gratis version har dog sine begrænsninger: den kan ikke fjerne blokering af Netflix eller andre streamingtjenester.

Hvis du gerne vil vide mere om Atlas VPNs funktioner og få en dybdegående hastighedssammenligning, kan du tjekke vores gennemgang af den fulde version af Atlas VPN.

3. Privadovpn: Bedste gratis VPN til streaming

Funktioner:

 • 10 GB Gratis data om måneden
 • Unlocks Netflix
 • Tillader torrenting
 • Certificerede No-Logs VPN
 • Forbindelseshastigheder er ofte langsomme

De fleste gratis VPN -tjenester på Android er lidt begrænset, da de ikke lader dig fjerne blokering af streamingplatforme. Men Privadovpn Arbejder med Netflix og andre streamingtjenester.

Da det er en gratis VPN, er hastigheder lidt langsomme, og du får kun 10 GB gratis data, der løber ret hurtigt ud, hvis du streamer i høj kvalitet. Men selv efter at du løber tør, kan du stadig bruge Privadovpn, selvom det er lukket til 1Mbit.

Det har en god mængde servere sammenlignet med andre gratis VPN’er – du kan vælge at oprette forbindelse til Frankfurt, Zürich, Paris, London, Amsterdam, New York, Chicago, Washington, Miami, Los Angeles, Montreal, Mexico City eller Buenos Aires Aires.

Hvis du har brug for en enkel, gratis VPN, der tilbyder funktioner såsom IP-maskering og ende-til-ende-kryptering, er Privadovpn et godt valg rundt omkring.

Du kan læse mere i vores Privadovpn -anmeldelse for at finde ud af, hvad vores eksperter synes om denne VPN -service, hvis du beslutter at opgradere.

4. skjule.Mig: Let at bruge gratis Android VPN med kundesupport

Funktioner:

 • 10 GB Gratis data om måneden
 • OpenVPN og IKEV2 -protokoller
 • Ingen hastighedsspilling
 • Ingen Wireguard -protokol
 • De fleste funktioner er betalt

Den gratis version af Hide.Mig giver dig adgang til otte servere over hele kloden, som er ret generøs. Og som andre på denne liste beholder ikke nogen logfiler Om dine online aktiviteter.

Torrenting er tilladt, selvom du kun får 10 GB pr. Måned. Mens der ikke er nogen throttling, vil du stadig bemærke en skarp forskel i hastigheder sammenlignet med deres ydelsesoptimerede servere, som er tilgængelige for betalende brugere.

Det bedste ved skjul.Mig er, at du ikke engang behøver at oprette en konto for at bruge den. Download bare appen, så er du god til at gå! Desværre er den gratis version af Hide.Mig tilbyder ikke Wireguard -protokollen. Det også Fjern ikke blokering Streamingtjenester som Netflix.

Hvis du gerne vil vide mere om den fulde premium -version, så tjek vores skjul.mig anmeldelse.

5. Windscribe: Bedste gratis Android VPN til ubegrænset samtidige forbindelser

Funktioner:

 • 10 GB gratis data om måneden
 • OpenVPN, IKEV2, Wireguard og Stealth Protocols
 • Gratis servere i 10 lande
 • GPS -forfalskning og split tunneling
 • Skarp hastighedsfald

Den gratis version af Windscribe -tilbud 10 servere spredt over flere europæiske og nordamerikanske lande.

Hastighederne er anstændige, og du kan nyde 10 GB gratis data pr. Måned, hvis du giver din e -mail -adresse. Hvis du ikke gør det, får du stadig 2 GB data gratis om måneden.

Windscribe’s Android -app giver også en gratis annonceblokker. VPN forhindrer også DNS-lækager og krypterer dine data, så du er altid sikker, selv på offentlig Wi-Fi.

Det, der adskiller det, er, at du kan bruge den gratis service til at nyde en sikker internetforbindelse på så mange enheder, som du vil have.

Hvis du gerne vil lære mere om de forskellige funktioner, er her vores fulde Windscribe -anmeldelse.

Hvordan vi valgte de bedste gratis VPN’er til Android

Der er masser af gratis VPN’er derude, men du skal være forsigtig med, hvad du bruger. Nogle tjenester kan indeholde malware, og kan logge dine browserdata, hvilket resulterer i et alvorligt overtrædelse af privatlivets fred.

Andre deler ofte personlige oplysninger for at finansiere deres operationer, hvilket er et strengt nej-nej. Derfor overholder vi strenge kriterier, når vi tester gratis VPN’er:

 • De er virkelig gratis og har ikke nogen skjulte abonnementsomkostninger. Ingen af ​​disse VPN’er skifter automatisk til en betalt plan.
 • De Saml ikke, Del eller sælg brugerdata til tredjepart.
 • De tilbyder en Nominelle databegrænsning Uden nogen hastighedshætter.
 • De Tilby flere VPN -servere Med tilstrækkelig sikkerhed som kryptering og sikre protokoller.

Begrænsninger af gratis VPN’er på Android

Mens en gratis VPN til Android -enheder er stor, er der visse begrænsninger, som du skal vide om:

Gratis VPN'er for at undgå ikon

 • Datahætter: Du har kun en fast månedlig grænse, der løber hurtigere ud, end du måske er klar over, når du ruller
 • Ingen optimerede streamingservere: Du har brug for en betalt VPN for at fjerne blokering af Netflix eller andre streamingtjenester på Android
 • Begrænsede protokolvalg: betalte VPN’er tilbyder ofte et større valg, inklusive UDP, TCP og mere
 • Begrænsede funktioner: Du vil bemærke, at mange funktioner er begrænset i Android VPN -appen, indtil du opgraderer

Som du kan fortælle, giver gratis VPN’er kun halvdelen af ​​oplevelsen. Mange af de vigtigste fordele, som du kunne forvente af en VPN, såsom muligheden for at fjerne blokering af streamingtjenester eller lade dig gennemse internettet uden datakapsler, er ikke tilgængelige.

I stedet for virkelig at nyde alle fordelene, kan du overveje at gå efter en premium VPN. En premium VPN tilbyder det allerbedste med hensyn til sikkerhed, hjælper dig Fjern blokering Alle større streamingudbydere og giver dig endda mere valg Med hensyn til VPN -protokoller.

Mere vigtigt er det, at du ikke behøver at bekymre dig om konstante forbindelsespauser eller hastighedsfald, da du vil oprette forbindelse til optimerede servere over hele kloden.

Gå efter en premium VPN -prøve: Nordvpn

Hvis du virkelig vil have den bedste Android VPN, anbefaler vi at prøve Nordvpn. Det er ikke teknisk gratis, men du kan drage fordel af Nordvpns gratis 30-dages prøve, som giver dig adgang til alle funktioner uden nogen begrænsninger.

Nordvpn Android -appen er utroligt enkel, så du kan oprette forbindelse til en optimeret server tæt på din placering med et enkelt tryk. Med mere end 5.600 servere over 59 lande er der heller ingen mangel på valg.

For eksempel den proprietære Trusselbeskyttelse Lite -teknologi Beskytter dig mod ondsindede websteder og beskytter din Android -enhed mod skadelige Botnet -angreb.

Nordvpns Android -app tilbyder også delt tunneling. Og selv med den gratis prøve kan du oprette forbindelse til specialiserede streamingservere for at fjerne blokering af forskellige Netflix -biblioteker.

Det kan fjerne blokering af næsten enhver streamingtjeneste såsom Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+og mere. Ingen af ​​funktionerne er begrænset i den gratis prøve, så du oplever det bedste, det har at tilbyde.

Takket være 30-dages pengene-tilbage-garantien kan du annullere inden for denne periode og få en fuld refusion. Du kan bruge det på flere Android -enheder, hvis du vil, og ledsagende apps er også tilgængelige til andre platforme.

Du kan læse mere i vores fulde Nordvpn -anmeldelse.

Gratis Android VPN’er for at undgå

Ikke alle gratis VPN’er til Android -arbejde, som du kunne forvente. Visse VPN -software kan faktisk gøre mere skade end gavn på din Android -enhed.

Her er vores liste over gratis Android VPN’er, som du skal med grunde:

VPN -udbyder Hvorfor skal du undgå det
BetterNetvpn Indsamler brugerdata og sælger til tredjepart; har været kendt for at inficere enheder med malware
Hola VPN Logger al din online aktivitet og krypterer ikke din forbindelse
Speedify VPN Betydelige hastighed falder, der gør browsing næsten umulig
X-VPN Tilbyder en midt på 500 MB browsing -grænse med gratis version

Sidste tanker: Gennemse sikkert med gratis VPN’er til Android

Afslutningsvis er vores valg af gratis VPN’er til Android som følger:

 1. Proton VPN: Ubegrænset Gratis data
 2. Atlas VPN: a Hurtig, gratis VPN Med praktiske ekstra funktioner
 3. Privadovpn: gratis vpn det unlocks Netflix
 4. skjule.Mig: En brugervenlig Android VPN.med Stor kundesupport
 5. Windscribe: Gratis VPN med ubegrænset samtidige forbindelser

Alle disse tilbyder stor sikkerhed og hjælper dig med at gennemse nettet anonymt. Der er en overflod af andre gratis VPN -udbydere derude, men du skal være forsigtig med, hvilken du vælger, fordi der er mange risikable og fidus -tjenester.

Uanset dit valg kommer de fleste gratis VPN’er med nogle begrænsninger såsom langsomme hastigheder eller mangel på avancerede funktioner.

For at overvinde dette er det klogt at investere i en betalt VPN, der giver ubegrænsede data og mange nyttige funktioner til et nominelt månedligt gebyr. Vores øverste anbefaling er Nordvpn.