Arbejder Avast Secureline med Netflix i 2023

Netflix gør ikke dette mod dig tilfældigt. De ønsker ikke, at deres medlemmer skal bruge deres tjenester gennem en proxy eller VPN på grund af de licensaftaler, de har med de forskellige ejere af forskellige IP. Med andre ord er de i det væsentlige forpligtet til at gøre dette for at beholde deres licenser, og fordi det er bare den måde, enhver form for indholdslicenser har arbejdet i lang tid nu.

Avast VPN fungerer ikke med Netflix? – Sådan kan du ordne det

Netflix er en populær online streamingtjeneste med et stort katalog over ubegrænsede film, tv -shows og meget mere. Du kan endda downloade indhold til offline se. Det enorme bibliotek gør Netflix den mest efterspurgte streamingtjeneste.

Netflix tilbyder dog ikke det samme indhold rundt om i verden. Således skal du fjerne blokering af de andre Netflix -kataloger ved hjælp af en VPN for at få mest muligt ud af det. Desværre på grund af forbud kan ikke alle VPN’er fjerne blokering og lade dig streame indhold fra Netflix.

Dette har været tilfældet med Avast VPN.

Fortsæt med at læse for at vide, hvorfor Avast VPN ikke længere fjerner Netflix. Du lærer også om Netflix og VPN -forbud og den bedste VPN til at fjerne blokering af Netflix til enhver tid.

Avast VPN arbejder ikke længere med Netflix på grund af Netflix’s strenge VPN -forbud, og Avast VPNs manglende evne til at omgå disse blokke. Det bedste alternativ til at fjerne blokering og streaming Netflix -indhold er ExpressVPN, kendt for sit omfattende servernetværk, fremragende sikkerhedsfunktioner og ekstraordinære fjernelse af evner. Ved at følge de trin, der er angivet i artiklen, kan du ubesværet fjerne blokering og se Netflix ved hjælp af ExpressVPN.

Avast VPN fungerer ikke med Netflix

Kapitler

 1. Netflix geo-begrænsninger og VPN-forbud
 2. Hvorfor Avast ikke længere fungerer med Netflix
 3. For at fortsætte med at fjerne blokering af Netflix skal du bruge ExpressVPN
 4. Pak op

Netflix geo-begrænsninger og VPN-forbud

Bortset fra Netflix Originals er Netflix vært for indhold fra andre mediefirmaer.

Netflix viser muligvis ikke indholdet fra disse virksomheder i andre regioner. Dette skyldes hovedsageligt virksomhedernes ophavsretlige aftaler, distributionsrettigheder og licenser.

For at undgå overtrædelse af kontrakterne bruger Netflix geo-begrænsninger til at tilbyde forskellige indhold i forskellige regioner pr. Aftalerne.

For at gøre dette er Netflix for det meste afhængig af din IP -adresse. Dette skyldes, at din IP-adresse også indeholder en geo-placeringsidentifikator.

Derfor skal du ændre din IP -adresse for at omgå begrænsningerne. Den bedste måde er ved at bruge en VPN.

Da Netflix ved dette, begyndte det at forbyde brugen af ​​VPN’er og andre metoder, der giver dig mulighed for at ændre din geo-placering.

Bortset fra at ære kontraktaftalerne, forbyder Netflix VPN’er, fordi de afværgede Netflix’s data miningmetoder. Dette er teknikker, Netflix bruger til at bestemme, hvad du måske vil se.

Hvis du er interesseret i at fjerne blokering af Netflix, så tjek den linkede guide.

Hvorfor Avast ikke længere fungerer med Netflix

Avast er upålidelig, når det ikke er blokeret Netflix.

I øjeblikket kan du ikke streame indhold fra Netflix ved hjælp af Avast. Dette skyldes, at Avast VPN ikke har konkurrenceevnen til at omgå Netflix -blokke.

Det er ikke engang specialiseret i streaming af onlineindhold.

Derudover har Avast få servere. Dette gør det let for Netflix at blokere alle servere.

Avast fungerer heller ikke med Netflix Australien eller hjælper dig med at få adgang til japansk Netflix.

For at fortsætte med at fjerne blokering af Netflix skal du bruge ExpressVPN

ExpressVPN er den bedste løsning til at fjerne blokering og streaming af dit yndlings Netflix -indhold.

ExpressVPN kan prale af en smartplay -funktion, der gør det muligt for den sikkert at fjerne blokering og adgang.

ExpressVPN er også kendt for sine upåklagelige sikkerheds- og privatlivsfunktioner; Dine onlineforbindelser og data er altid beskyttet.

ExpressVPNs ublokerende evner er et resultat af dets store servernetværk. Det omfatter mere end 5200 servere geografisk spredt i 65 lande.

Med dette netværk kan du fjerne blokering og få adgang til Netflix over hele verden. Derudover er serverne optimeret til flammende hastigheder og ubegrænset båndbredde.

Dette er fordelagtigt for at se Netflix uden buffering eller halte. Det kan håndtere op til 4K kvalitet.

Disse servere er også optimeret til download og anden hastighed og dataintensive opgaver.

ExpressVPN understøtter op til 6 samtidige forbindelser.

VPN -tjenesten er kompatibel med desktops, smartphones, bærbare computere, streaming -enheder, smarte tv’er, spilkonsoller, routere og browsere.

For enheder, der ikke understøtter native VPN -apps, såsom konsoller og andre smarte tv’er, tilbyder ExpressVPN en smart DNS. Det har store blokerende evner med hurtige hastigheder.

For bedre beskyttelse anbefales det imidlertid, at du forbinder dem gennem ExpressVPN -routeren eller deler din VPN PC -forbindelse. Kortfattet kan du se Netflix samtidigt på nogen af ​​dine enheder.

Sikkerhed og privatlivsmæssigt, ExpressVPN bruger den næste gen AES-256-bit kryptering, sikre VPN-protokoller, lækagebeskyttelse og en dræbskontakt.

Der er også delt tunneling, og Cybersec -funktionen hjælper med at stoppe annoncer, malware, trackers og phishing -forsøg.

ExpressVPN tilbyder også dobbelt VPN, løg over VPN, tilsløring og dedikeret IP.

Som en ikke-log VPN indsamler ExpressVPN ikke eller logger oplysninger, der kan kompromittere din sikkerhed og privatliv.

Det har også en gunstig Panama -jurisdiktion uden obligatoriske love om opbevaring af data.

ExpressVPN-abonnementer tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og du får også 24/7 kundesupport.

Trin til, hvordan man fjerner blokering og ser Netflix ved hjælp af ExpressVPN

 1. Sørg for, at du har en pålidelig internetforbindelse.
 2. Abonner, download og installer ExpressVPN.
 3. Start ExpressVPN og opret forbindelse til en serverplacering (hvor du vil fjerne blokering af Netflix).
 4. Log ind på din Netflix -konto, og begynd at se ubegrænsede tv -shows og film.

Til tider, hvis du støder på et proxyproblem, skal du rydde dine browser -cookies eller Netflix -appcache, før du opretter VPN -forbindelsen.

Pak op

Desværre kan Avast VPN ikke hjælpe dig med at fjerne blokering og streame dine yndlingsshow fra Netflix.

Det har et par servere og kan ikke omgå Netflix -blokke.

For at fjerne blokering og se Netflix uden besvær, er ExpressVPN din bedste indsats. Det har et stort servernetværk, ubegrænset båndbredde, hurtige hastigheder og uovertruffen omgåelse af evner.

Ofte stillede spørgsmål

Nogle mennesker fandt svar på disse spørgsmål nyttige

Bruger en VPN ulovlig?

Nej, i de fleste lande er der ingen lov om, at det er ulovligt at bruge en VPN. En VPN er et privatlivs- og sikkerhedsværktøj, der selv bruges af virksomheder til at beskytte deres forbindelser over internettet. Det er dog ulovligt at bruge en VPN til at begå forbrydelser.

Kan jeg blive forbudt for at fjerne blokering af Netflix med en VPN?

Ingen. Netflix forbyder ikke dig eller suspenderer din konto for at fjerne blokering af indholdet. Dette skyldes, at du muligvis beskytter dit privatliv og sikkerhed, mens du bruger Netflix. Den mest Netflix kan gøre for at blokere din forbindelse eller forbyde VPN. Du kan undgå dette ved at bruge den kraftfulde ExpressVPN.

Vil ExpressVpn bremse min internethastighed?

Du vil ikke bemærke det. ExpressVPN vil sjældent påvirke din internethastighed. Dette kan dog afhænge af forskellige faktorer, såsom serverforbindelsen. Du vil bemærke et hastighedsfald, hvis du opretter forbindelse til en server meget langt fra dig. ExpressVPN vil undertiden øge din forbindelseshastighed, hvis din internetudbyder kaster dit internet.

Hvilket land har det bedste Netflix -katalog 2023?

USA er populært for at have en af ​​de bedste Netflix -kataloger i verden. Det kan dog også mangle noget af det andet indhold, der tilbydes af andre mediefirmaer. I øjeblikket har Irland, Malaysia, Indonesien, Filippinerne og Canada et af de største Netflix -biblioteker i verden.

Kan jeg fjerne blokering af Netflix ved hjælp af en gratis VPN?

Nej, gratis VPN’er anbefales ikke til Netflix. Netflix kræver ubegrænset båndbredde og hurtige hastigheder, som gratis VPN’er ikke tilbyder. Derudover har gratis VPN’er meget få servere. Dette gør det umuligt at fjerne blokering af Netflix -kataloger over hele verden. Gratis VPN’er fungerer muligvis overhovedet ikke med Netflix.

Arbejder Avast Secureline med Netflix i 2023?

Netflix har klassisk set problemet med at kontrollere, hvordan brugere kan bruge sine tjenester. Dette inkluderer at gøre det, så du ikke kan bruge det i forskellige lande fra den, du f.eks. Plus, for at forhindre brugere i at komme rundt om denne lås, blokerer de også endda mange VPN’er fra at oprette forbindelse til webstedet, såsom Avast Secureline VPN. Så du er muligvis ikke i stand til at få den video, du ønsker, hvis du prøver at få en sikker visning gennem Avast.

Hvorfor Netflix blokerer for en VPN -udbyder

Netflix gør ikke dette mod dig tilfældigt. De ønsker ikke, at deres medlemmer skal bruge deres tjenester gennem en proxy eller VPN på grund af de licensaftaler, de har med de forskellige ejere af forskellige IP. Med andre ord er de i det væsentlige forpligtet til at gøre dette for at beholde deres licenser, og fordi det er bare den måde, enhver form for indholdslicenser har arbejdet i lang tid nu.

Så dybest set går Netflix bare med strømmen. De er i overensstemmelse med den traditionelle licens til medier, som er utroligt forældet. Netflix er temmelig eksplicit på deres side om, hvordan du ikke kan gøre dette. De kører alt efter region, så hvis du prøver at rode med deres regionsystem ved hjælp af en VPN, som de har identificeret, fungerer det simpelthen ikke.

Avast Secureline fungerer ikke

Desværre er Avast VPN en af ​​de VPN -udbydere, der sidder fast, når det kommer til at prøve at give dig mulighed for at se dit eget Netflix -abonnement, som du vil, nemlig på en sikker linje baseret på det land, du kommer fra eller vælger.

Game of Cat and Mouse: Hvordan din VPN er blokeret

Det er en ret ligetil ting. I det væsentlige laver Netflix en liste over alle IP -adresser, der er forbundet med proxier eller VPN’er, hvis du bruger en af ​​disse, vil din service blive blokeret. VPN -tjenester forsøger altid at bruge forskellige IP’er for at narre Netflix og komme rundt på blokken, men Netflix forsøger også altid at være opmærksom på, hvilke adresser der bruges af VPN’er og forlænger deres dækning for at blokere noget nyt. Virksomheder forsøger konstant at bruge de metoder, de kan for at narre Netflix, men videoselskabet er påkrævet af deres partnerskaber for konstant at blokere dem.

Desværre blokeres et bredt antal virksomheder af Netflix. Det er dårligt nok, at du kan være hårdt presset for at finde enhver VPN, der kan arbejde med Netflix på den måde, du vil have.

Netflix har udtalt, at de arbejder for at komme rundt i de geografiske låse, men de sidder i øjeblikket fast med systemet, som det er nu, hvilket betyder, at det også er du. Medmindre du finder et firma, der selvfølgelig kan omgå problemet. Heldigvis er der sådan en virksomhed.

Bedste blokerede Netflix -løsning: ExpressVPN

Der er en løsning på alt dette, heldigvis. Denne løsning er ExpressVpn. Det giver dig mulighed for at se indhold fra andre lande lige gennem blokken. Expressvpn gør dette ved at foregribe Netflix og automatisk modvirke dem en løbende basis. Så så snart Netflix blokerer for en ExpressVPN -server, skaber ExpressVPN straks en anden, der har friske adresser, fri for blokken. Virksomheden er stor nok og forpligtet nok til at løse problemet til at kunne tilbyde dig dette, når mange andre virksomheder ikke kan.

Alt hvad du skal gøre er at prøve en ExpressVPN -server, skyde Netflix op og se, om det fungerer. Hvis det ikke gør det, hopper du bare til en anden server, alt sammen i det land, du vil, og prøv det derefter igen. Denne gang skal det fungere! Virksomheden gør VPN -blokering af en prioritet. De gør dette ikke kun gennem det konstante serverspil med Netflix, men også gennem andre værktøjer på webstedet. De har en betydelig mængde indhold til abonnenter om at navigere Netflix, inklusive specifikt om at fjerne blokering af VPN -blokke såvel som andre udvidelser og værktøjer, som du kan bruge til at gøre din oplevelse på Netflix til en bedre end hvad det er på nu.

Generelt har VPN næsten alt hvad nogen kunne ønske sig i denne form for service. Det har for eksempel overlegne forbindelseshastigheder, herunder med lav latenstid på tværs af alle dets servere i det land, du foretrækker. Dette inkluderer, selvom du lægger en masse efterspørgsel på serverne, som hvis du streamer i den højeste opløsning, at din skærm eller tv er i stand til at håndtere.

Få ExpressVpn

Andre fordele: Pris og hastighed

Priserne for ExpressVPN er også en enorm fordel sammenlignet med andre, da det er godt under $ 10 om måneden, og du kan betale det på årsbasis for under $ 100. De penge, der betales for abonnement, bruges i vid udstrækning for at øge antallet af servere i flere og flere lande over hele kloden, hvilket er en af ​​de ting, der giver dem mulighed for at sikre sig, at de forbliver foran virksomheder som Netflix, så du kan bruge din internetforbindelse, som du vil.

Der er endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti for at du kan se på, hvad virksomheden kan gøre uden at forpligte sig til noget. Når du springer videre til ExpressVPN -serveren i det land, du vælger, skal du skyde Netflix op og indse, at det bare fungerer let, at fjerne blokeringen En af de mange mennesker, der tilbringer en levetid på at finde en enkelt VPN, der vil fungere på trods af indsatsen fra Netflix sammen med de forretningspartnere, der tvinger dem til alt.

Kendt kundeservice

Et firma, der ikke har en stærk kundeservice, er et firma, som du ofte vil undgå. Uanset hvor stor en VPN -service er, er der ikke et enkelt firma, der kan tilbyde en service, der ikke har fejl eller uregelmæssigheder med hensyn til, hvordan det opretter forbindelse til en klients computer. Der er ikke et eneste firma, der ikke har klienter, der har brug for ekstra hjælp af en eller anden grund. Hvis tjenesten ikke fungerer rigtigt, er det ikke så nyttigt af en tjeneste.

Et firma, der behandler dig dårligt eller tager for evigt at komme tilbage til dig med hensyn til et simpelt spørgsmål, er heller ikke et frygteligt nyttigt firma. Du vil bare frygte at kontakte dem, og det er ikke godt.

Heldigvis har ExpressVPN et af de bedste kundeserviceteam på internettet. De hjælper deres kunde med at route omkring blokerede Netflix-servere lickety-split. De er venlige, kyndige og hurtige. Du kan bruge deres kundesupportafdeling på deres websted til at slå problemer op med det samme eller endda øjeblikkeligt “tale med et menneske.”

Kom godt i gang

ExpressVPN er den eneste konsekvent pålidelige VPN, der får dig forbi Netflix -blokke samt leverer fremragende service i enhver anden kategori. Hvis du tilmelder dig dem i dag, kan du få ret til at nyde Netflix og andre websteder nøjagtigt som du vil, i stedet for at skulle tackle de vilkårlige regler, som virksomheden har sat.

Avast VPN arbejder ikke med Netflix? Her er hvad man skal gøre

Jeg besluttede for nylig at prøve Avasts Secureline VPN med streamingplatforme som Netflix. Jeg havde prøvet det før, men selvom det havde gode sikkerheds- og privatlivsværktøjer, virkede det ikke for godt til streaming – det plejede at give den frustrerende besked:

“Whoops, noget gik galt. Streamingfejl. Du ser ud til at bruge en fjernelse eller proxy. Sluk venligst alle af disse tjenester, og prøv igen. Besøg Netflix for mere hjælp.com/proxy. For yderligere hjælp til at løse dette problem, kan du besøge vores Help Center. Fejlkode: M7111-5059 “

Netflix -fejlmeddelelse

Desværre fungerer det stadig ikke. Secureline VPN har hverken de nødvendige fjernelse af funktioner til pålideligt at få adgang. Tilføj det uhensigtsmæssigt lille servernetværk på kun 700 servere over hele verden, og denne VPN er bare ikke et godt valg til streaming.

Så hvis du ønsker at nyde Netflix’s geo-blokerede indhold, er en meget bedre mulighed at prøve en anden VPN i stedet. Min anbefaling er ExpressVpn – Det har en enorm og meget pålidelig serverbase spredt over 94 lande, og det er fremragende til at fjerne blokering af Netflix’s geo-restriktions.

Derudover tilbyder ExpressVpn også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Gør det til en risikofri VPN at prøve.

Hurtig guide: Sådan ser du Netflix med ExpressVPN i 2023

 1. Abonnere på Expressvpn.
 2. Download appen, installer den på din enhed, og opret forbindelse til en server i dit foretrukne land.
 3. Gå til Netflix og begynd at se.

Hvorfor kan ikke Avast Secureline VPN Un -Block Netflix?

Secureline er god til mange ting, men det er bare ikke godt nok på de tre ting, som en VPN har brug for at håndtere Netflix’s firewalls og begrænsninger:

 • Store uklakkede kapaciteter til at låse op for alle eller de fleste af platformens biblioteker.
 • Gode ​​defensive værktøjer til at holde VPNs servere og IPS sikkert mod Netflix’s blokke.
 • Et stort nok servernetværk, så brugeren altid kan have flere servere til at falde tilbage på, selvom en eller to bliver blokeret.

Avast’s Secureline leverer simpelthen ikke nogen af ​​disse funktioner. Netflix er den hårdeste streamingplatform, når det kommer til at blokere VPN’er, og der er meget få udbydere, der arbejder pålideligt med det.

De fleste andre prøver ikke engang for hårdt for at få servere til at fungere godt med Netflix, fordi det ved, at det ville være for meget af en investering. Avasts secureline ser ud til at falde i denne kategori. Det er godt for privatlivets fred og sikkerhed, når du rejser, men ikke for Netflix.

Expressvpn er min nuværende anbefaling til Netflix, da det opfylder alle tre af betingelserne ovenfor. Det er også en stor udbyder til at se streamingplatforme generelt, og jeg vil detaljerede dens fordele i den henseende nedenfor. Hvis du tøver med at prøve en ny service lige nu, har ExpressVPN også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og alle dens desktop eller mobile apps er meget lette at installere.

Hvordan fjerner ExpressVpn Netflix?

Der er flere nøglefaktorer, der gør ExpressVPN meget bedre end Avast’s Secureline til at fjerne blokering af Netflix. Den første er ExpressVPN har et meget større netværk på 3.000 servere i 94 lande. Dette betyder, at det har en større chance for med succes at omgå Netflix’s mange geo-blokke. ExpressVPNs netværk vokser også hurtigt hvert år, hvilket yderligere tjener til at omgå Netflix’s server sortliste.

ExpressVPN er også en af ​​de bedste VPN’er til at bryde gennem geo-begrænsningerne i mange streamingplatforme, ikke kun Netflix. Derudover opdateres dens IP-adresser ofte, hvilket gør det endnu lettere at narre Netlfix’s geo-blokke.

ExpressVPNs andre fordele

En af de vigtigste grunde til, at ExpressVPN er så god til streaming, er dens lynhurtige serverhastigheder. Disse er afgørende for streaming, da VPN’s hastigheder dikterer, hvor hurtigt dit internet bliver, og hvor godt af en videoopløsning du vil nyde. Noget andet, jeg virkelig kan lide, er MediaStreamer -funktionen. Dette pæne værktøj giver brugeren mulighed for at se Netflix selv på enheder, der typisk ikke understøtter VPN’er som Apple TV eller LG TV.

Det 30-dages pengene-tilbage-garanti, 24/7 kundesupport og de store privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner ved ExpressVPN gør det bare til et endnu bedre valg.

Ofte stillede spørgsmål om at se Netflix med ExpressVPN

Hvad er den bedste VPN til Netflix?

Der er et par VPN’er, der har tendens til at skifte plads øverst, når det kommer til Netflix, men mit nuværende foretrukne valg er Expressvpn. Lige nu tilbyder denne VPN simpelthen alt, hvad jeg leder efter, når det kommer til streaming. Det har både gode serverhastigheder til en krystalklar videokvalitet og et stort, stabilt og pålideligt servernetværk til uafbrudt bingeing. Der er også MediaStreamer-funktionen, der giver mig mulighed for at nyde Netflix på min Appletv og nogle meget gode unblocking- og IP-skiftende værktøj.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se Netflix?

Der er nogle gratis VPN’er, du kan prøve med Netflix, men jeg kan ikke tænke på nogen, jeg vil ærligt anbefale. Gratis VPN’er fungerer muligvis med nogle streamingplatforme, men Netflix er alt for hård på VPN’er for dem. Gratis VPN’er har bare ikke servernetværk, fjernelse af værktøjer eller beskyttelse af datalækage for at give en pålidelig, stabil og glat Netflix -oplevelse. Tilføj de langsomme serverhastigheder, og det bedste, du kan håbe på, er midlertidig adgang til en ujævn 240p -video.

Den meget bedre mulighed er at abonnere på en premiumudbyder som ExpressVPN og at bruge dets 30-dages pengene-tilbage-garanti periode som en “gratis VPN” af slags. På denne måde kan du binge et par Netflix-shows og derefter beslutte, om du vil fortsætte med en af ​​ExpressVPNs velpriser eller få refusion.

Hvordan kan jeg få en IP -adresse i et bestemt land?

For at få adgang til alt Netflix’s indhold skal du have adgang til forskellige IP -adresser i forskellige lande, hvilket betyder at få adgang til dets internationale indholdsbiblioteker. Selvom det måske lyder komplekst, bliver det bemærkelsesværdigt ligetil, når du bruger den passende VPN.

Alt hvad du skal gøre for at få en amerikansk IP -adresse, for eksempel, er at logge på din VPNs app, gå til listen over lande, som VPN fungerer i, vælge enhver server i USA, og det er alt – du skal nu være forbundet med en IP -adresse i landet. For at skifte til en anden server eller land skal du bare gentage processen med dit foretrukne land.

Se Netflix med ExpressVPN i dag

Tilføj det store og sikre servernetværk, stabiliteten af ​​IP-skiftende værktøjer og den pålidelige adgang til Netflix takket være ExpressVPNs unblocking-funktioner, og der er bare ingen ulempe ved at se Netflix gennem denne VPN.