Arrow sæson 4 komplet

Ligaen med snigmorder giver Oliver 48 timer til at finde Saras morder, eller Starling byborgere vil dø. Oliver har derefter en episk konfrontation med Ra’s Al Ghul.

Google & Cloudflare skal dele trafikstatistikker i manga piratkopieringssag

Flere store manga -udgivere forsøger at inddrive millioner af dollars i erstatning fra operatøren af ​​Mangamura, som engang var det største manga -piratkopieringssted. For at underbygge deres krav i en japansk retssag tog udgiverne en omvej gennem en U.S. Domstol, der for nylig tildelte en stævning, der krævede, at Google og Cloudflare delte trafikstatistikker og andre personlige data.

I dag af Ernesto van der Sar

Sports streaming domæne sidelineret efter retsafgørelse

Domænenavne på flere sportsstreamingsteder stoppede med at løse i går. Ifølge Domain Privacy Company Njalla tvang en indisk retsafgørelse sin hånd. Imidlertid,…

  • I går, 19:13 af Ernesto van der SAR

EU-undersøgelse: Online piratkopiering rebounds, men ikke på grund af Covid-19

Ny forskning udgivet af Den Europæiske Unions Intellektuelle ejendomskontor viser, at online piratkopiering efter en flerårig tilbagegang er stigende igen. Studiet…

  • I går, 09:34 af Ernesto van der SAR

Uptobox går mørke efter politiets angreb på franske datacentre (opdateret)

I en tweet, der blev sendt i morges, sagde Fil-vært-platform Uptobox, at den undersøgte et teknisk problem, der “alvorligt havde forstyrret” sit netværk. Nyheder om ..

  • 20. september 2023, 17:43 af Andy Maxwell

Annoncering på piratsteder, der er forbudt i Ukraine i henhold til ny lov

I henhold til en ny lov, der skal håndhæves begyndelsen af ​​oktober, vil det at placere reklame på piratsteder ikke blive forbudt i Ukraine. Underskrevet tidligere i år af ..

  • 20. september 2023, 11:27 af Andy Maxwell

Piratkopieringsskærm: ‘Insane’ IPTV -blokerende system afsløret (og let placeret)

I betragtning af omfanget af hypen synes Italiens kommende pirat IPTV -blokeringssystem usandsynligt at imødekomme forventningerne. Selvom sent og efter sigende ikke er i nærheden af ​​klar, det ..

  • 19. september 2023, 18:24 af Andy Maxwell

Pirate Bay fejrer sit 20 -års jubilæum

Pirate Bay fejrer sit 20 -års jubilæum i dag. Den lille svenske bittorrent tracker blev grundlagt i 2003 af et kollektiv af hackere og aktivister

  • 19. september 2023, 11:39 af Ernesto van der SAR

Trump fortjener ikke copyright -sejr over Eddie Grant, men får stadig en

En af de mest deprimerende copyright -retssager i nyere hukommelse fejrede sin tredje fødselsdag denne måned. Hvor meget er der brugt af musiker Eddy Grant ..

  • 18. september 2023, 21:08 af Andy Maxwell

Prolific bittorrent pirat modtager suspenderet fængselsstraf i Danmark

En 37-årig mand modtog en 60-dages suspenderet fængselsstraf for piratkopiering mere end tusind værker gennem lokale BitTorrent-trackere. Overbevisningen er resultatet ..

  • 18. september 2023, 10:11 af Ernesto van der SAR

Arrow sæson 4 komplet

Arrow er action -tv -show, der indebærer Life of Oliver Queen (Green Arrow) som årvågenhed, der kæmper for byen mod farlige pøbler, der går en.

Arrow er action -tv -show, der indebærer Life of Oliver Queen (Green Arrow) som årvågen. På grund af dårlige mobs Oliver Queen organiserer Felicity som den specialist, Diggle som tidligere militær officer og andre medlemmer som Team Green Arrow løser problemer, som myndighed mislykkes eller er vanskelig at løse. Oliver Queen tabte i fem år på Island overfor hårde vanskeligheder ved at vende hjem, før han blev en pil. Green Arrow arbejder engang med Flash of Star City, når han står over for dårlige vanskeligheder eller hjælper med at blinke eller håndtere gensidig fjende med Barry.

Filformat; MP4

Ingen. episoder; 23

Torrent sprog; engelsk

Episodeliste

Stephen Amell i Arrow (2012)

Стрела

Som en ny fjende kommer syv måneder efter Slades angreb på Starling City, kæmper Oliver ved hjælp af sin holdkammerat Roy. Men med pilens tilstedeværelse andetsteds er nogen, han havde elsket meget, såret.

Stephen Amell i Arrow (2012)

S3.E2 ∙ Sara

Ons, 15. oktober 2014

Team Arrow er i forfølgelse af en ny skurk, der udgør en trussel mod Starling City. I mellemtiden er Oliver bekymret for ikke at have hørt fra Thea.

Stephen Amell i Arrow (2012)

S3.E3 ∙ Corto Maltese

Ons, 22. oktober 2014

Oliver, Roy og Diggle flyver til Corto Maltese for at finde og overbevise Thea om at komme hjem til Starling City, Lyla ser dette som en mulighed og beder Diggle om at finde en A.R.G.U.S. Feltoperativer der.

John Barrowman i Arrow (2012)

S3.E4 ∙ tryllekunstneren

Ons, 29. oktober 2014
Nyssa og Oliver går sammen om at gå efter den mørke bueskytter.

Nolan Gerard Funk og Emily Bett Rickards i Arrow (2012)

S3.E5 ∙ Den hemmelige oprindelse af Felicity Smoak

Ons, 5. november 2014

Felicity’s familie og baghistorie kommer frem. Felicity prøver at finde fælles grund med sin mor, men det er klart, at de to er meget forskellige.

Katie Cassidy og J.R. Ramirez i Arrow (2012)

S3.E6 ∙ skyldig

Ons, 12. november 2014

Ted Grant bliver den primære mistænkte, når en krop findes i Wildcat -gymnastiksalen, og Roy deler en hemmelighed med Felicity.

Amy Gumenick i Arrow (2012)

S3.E7 ∙ Tegn din bue tilbage

Ons, 19. november 2014

Oliver skal stoppe en pil-besat seriemorder, Carrie Cutter, der er overbevist om, at pilen er hendes ene sande kærlighed og vil stoppe ved intet for at få hans opmærksomhed. Desværre er hendes måde at få opmærksomhed på at dræbe mennesker. I mellemtiden beder Ray Felicity om at være hans date for en arbejdsmiddag med vigtige klienter. Thea Auditions nye DJs for Verdant og møder Chase, en brash DJ, som hun straks kolliderer med.

Stephen Amell og Grant Gustin i Arrow (2012)

S3.E8 ∙ de modige og dristige

Ons, 3. december 2014

Som Oliver, Arsenal og Diggle forfølger en morder ved navn Digger Harkness, støder de på et Argus -team; Oliver og Flash går sammen for at prøve at stoppe Harkness.

Stephen Amell og Matt Nable i Arrow (2012)

S3.E9 ∙ stigningen

Ons, 10. december 2014

Ligaen med snigmorder giver Oliver 48 timer til at finde Saras morder, eller Starling byborgere vil dø. Oliver har derefter en episk konfrontation med Ra’s Al Ghul.

David Ramsey og Colton Haynes i Arrow (2012)

S3.E10 ∙ efterladt

Ons, 21. januar 2015

Holdets værste frygt realiseres, når Merlyn informerer dem om Oliver’s død. I mellemtiden tester Ray Palmer en del af hans atomdragt, og Laurel Lance beslutter at forfølge retfærdighed uden for loven ved at tage mantlen på den sorte kanarie.

Vinnie Jones i Arrow (2012)

S3.E11 ∙ Midnight City

Ons, 28. januar 2015

Arsenal og Diggle konfronterer Laurel om at prøve at træde ind i hendes søsters sko og advare hende om at stoppe, før hun bliver dræbt. Imidlertid kidnapper Villan Brick byens aldersmænd og truer med at dræbe dem alle, medmindre politiet evakuerer Glades, det er alle dragter på dækket. I mellemtiden træder Ray ind for at hjælpe Lance og politistyrken med at kæmpe mod mursten og viser Felicity en ny side af hendes chef. Malcom fortæller dem, at Ra’s al Ghul er efter hans familie, og de skal forlade byen med det samme.

Katie Cassidy, Colton Haynes og Bex Taylor-Klaus i Arrow (2012)

S3.E12 ∙ Uprising

Ons, 4. februar 2015

Stadig opererer uden Oliver og desperat efter at stoppe mursten, er Team Arrow tvunget til at overveje Malcolms tilbud om at hjælpe med at lukke mursten ned, da Malcolm har en personlig score til at bosætte sig med forbryderen. Roy og Laurel påpeger, at holdet kunne bruge noget hjælp til at redde de uskyldige af Glades, men Felicity er adamant imod det. De ser ud til at grave for at tage den endelige beslutning. I mellemtiden kronikerede flashbacks Malcolms nedstigning fra godhjertet far og mand til koldblodig morder efter mordet på sin kone.