Netflix og rejser: Kan du bruge din Netflix -konto i et andet land

Studios har altid forsøgt at tjene stort salg på billetkontoret, men livet for en film, efter at den forlader teatrene, har ændret sig dramatisk i det sidste årti. Piratkopiering plejede kun at være et lille problem, da det krævede en masse arbejde at replikere VHS-bånd og sælge dem igen på det underjordiske marked. Men med stigningen på Internettet har digital piratkopiering og skiftet fra fysiske bånd og dvd’er til online streaming taget en vejafgift på studieoverskuddet.

Hvorfor Netflix -indhold er anderledes i udlandet

Eric Rosenberg er en finans-, rejse- og teknologisk forfatter. Han har 10 års erfaring inden for bank, virksomhedsfinansiering og virksomhedsregnskab.

Opdateret 15. juli 2023
Anmeldt af
Gennemgået af Thomas J. Catalano

Thomas J Catalano er en CFP og registreret investeringsrådgiver hos staten South Carolina, hvor han lancerede sit eget økonomiske rådgivningsfirma i 2018. Thomas ‘erfaring giver ham ekspertise inden for forskellige områder, herunder investeringer, pensionering, forsikring og økonomisk planlægning.

Netflix (NFLX) tilbyder sin streamingfilm og tv -service i mere end 190 lande. Det indhold, du ser derhjemme, er dog ikke altid tilgængeligt, når man rejser mellem lande. Der er flere grunde til, at dit yndlingsshow muligvis ikke kan ses, når du krydser grænser.

Nøgle takeaways

 • Hvis du nogensinde har prøvet at logge ind på din Netflix -konto for at se shows eller film, mens du rejser til udlandet, har du måske stødt på, at det tilgængelige indhold er forskelligt fra boligen – eller det fungerer overhovedet ikke.
 • Dette skyldes håndhævelse af ophavsret og royalties, da hvert land har forskellige love og regler omkring intellektuel ejendomsret og kopiering af medieindhold.
 • VPN’er er en vej omkring disse begrænsninger, da de kan få din IP -adresse til at se ud som om den kommer fra u.S. Selv når du rejser. Stadig har Netflix blokeret visse VPN -udbydere.

Hvorfor er der forskellige shows tilgængelige i hvert land

Hollywood -film- og tv -studios investerer millioner i hver film og viser, at de laver, og omkostningerne kan variere meget. Mens uafhængige studios kaster film til kun titusinder af dollars, kan store blockbusters koste hundreder af millioner at producere og markedsføre. Øverst på listen med et anslået budget på $ 460 millioner er Avatar: Vandmåden.

Med så mange penge på spil, hver gang der oprettes en film, gør studierne deres bedste for strengt at håndhæve ophavsret og tjene så meget som muligt for deres investeringer.

Studios har altid forsøgt at tjene stort salg på billetkontoret, men livet for en film, efter at den forlader teatrene, har ændret sig dramatisk i det sidste årti. Piratkopiering plejede kun at være et lille problem, da det krævede en masse arbejde at replikere VHS-bånd og sælge dem igen på det underjordiske marked. Men med stigningen på Internettet har digital piratkopiering og skiftet fra fysiske bånd og dvd’er til online streaming taget en vejafgift på studieoverskuddet.

Studios har tilpasset sig ved at tilbyde film til salg gennem forretninger, herunder Apples (AAPL) iTunes Store og Amazon.com (amzn). Da Netflix er skiftet fra en DVD pr. Mail -service til en streamingtjeneste, er deres budget for digitalt indhold steget og blevet en vigtig indtægtskilde for studierne. Netflix havde mere end 17 milliarder dollars i licenseret indhold på sin balance fra 2020, op fra $ 11.8 milliarder i 2017.

Studios håndhæver ophavsret efter land, da forskellige markeder har forskellige krav til specifikt indhold. For eksempel kan en film, der var meget populær i USA, være uinteressant i Brasilien, og en hit britisk komedie er måske ikke så morsom for amerikanske publikum.

Netflix og studios forstår begge dette, og studierne opkræver mere for Netflix for at tilbyde streaming af specifikke titler i nogle lande sammenlignet med andre. Fordi indholdsaftalerne er landsspecifikke, kan Netflix muligvis vælge at betale den studio-efterspurgte pris for at streame en titel i et land, mens forhandlingerne i andre regioner falder fladt.

Hvorfor Netflix ikke fungerer, når du rejser

De samme regler, der styrer, hvilke lande der har adgang til specifikt indhold, gælder for globale rejsende. For at undgå konflikt med deres studiopartnere filtrerer Netflix, hvad du kan se, når du rejser til et andet land. Du kan få adgang til det lands Netflix -bibliotek, som kan afvige fra det, du kan se derhjemme. Der er næsten 4.000 filmtitler tilgængelige til visning i U.S. Men hvis du for eksempel rejser til Italien for ferie, ville du kun have adgang til omkring 2.500 titler.

En måde rundt på er at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). Netflix i sine brugsbetingelser forbyder ikke specifikt abonnenter at bruge en VPN, proxy eller andre foranstaltninger til at undgå geografiske begrænsninger. Virksomheden har dog taget skridt til at sikre, at abonnenter kun kunne få adgang til indhold for det land, hvor de i øjeblikket er, såsom at blokere den kendte VPN -udbyder IPS.

Bundlinjen

Ligesom Netflix er i gang med at streame video til sine brugere over hele verden, er studionerne i gang med at tjene overskud på deres indhold. Med de nuværende ophavsretlige love og aftaler forhandler Netflix med hvert studie om at arrangere specifikke aftaler om at streame titler på hvert territorium.

Netflix når nu mere end 220 millioner betalte abonnenter globalt, med over 100 millioner af den brugerbase, der kommer uden for U.S. At være i stand til at tilbyde indhold, der er ubundet af geografiske begrænsninger, vil spille en vigtig rolle i at tiltrække og fastholde nye abonnenter. Til dette formål ryger Netflix op original indholdsproduktion. Det brugte 6 milliarder dollars i originale indholdsaktiver fra 2018, op fra $ 2.9 milliarder året før og hele $ 17.3 milliarder i 2020.

Netflix og rejser: Kan du bruge din Netflix -konto i et andet land?

Ja, du kan bruge din Netflix -konto i et andet land. Streamingtjenesten er tilgængelig i over 190 lande, men hvad du kan streame varierer afhængigt af din placering.

Når du rejser, finder du måske nogle af dine yndlingsfilm og tv -shows mangler, inklusive min liste og fortsæt med at se titler.

Du kan bruge din Netflix -konto i et andet land.

Dit Netflix -bibliotek vil dog være begrænset eller forskelligt fra dit hjemland.

Du kan dog ændre din IP -adresse til dit hjemland. I dette tilfælde vil du se det samme indhold, som du normalt ville se hjemmefra.

Gør disse for at ændre din IP -adresse til dit hjemland:

 1. Klik her for at få Nordvpn
 2. Installer Nordvpn på din enhed
 3. Opret forbindelse til en Nordvpn -server fra dit hjemland
 4. Gå tilbage og opdater Netflix -siden; Det skal nu vise det samme indhold som i dit hjemland.

Vigtig: Nogle gange fungerer brug af en VPN ikke med Netflix. Alt hvad du skal gøre er at prøve at oprette forbindelse til flere andre servere, før du finder en, der fungerer. Dette er normalt; Giv ikke op.

I denne artikel forklarer jeg de ændringer, man kan forvente, når jeg ser Netflix uden for dit land, og hvordan du får adgang til dit Netflix -bibliotek i udlandet.

Lad os komme igang!

Kapitler

 1. Ændringer til at forvente, når du bruger Netflix i udlandet
 2. Hvorfor adskiller Netflix -biblioteket sig internationalt?
 3. Sådan får du adgang til mit Netflix -bibliotek i udlandet?
 4. Pak op

Ændringer til at forvente, når du bruger Netflix i udlandet

Netflix har muligvis en global tilstedeværelse, men visningsoplevelsen er langt fra uniform. Når du ser Netflix i udlandet, kan du opleve ændringer til følgende:

Tilgængelige film og tv -shows: Netflix’s indholdsbibliotek varierer efter land på grund af regionale licensaftaler og rettigheder. Hvis du krydser grænsen til Canada fra USA, mister du adgang til nogle titler, men får også adgang til nye.

Modenhedsvurderinger: Hvis du har aktiveret forældrekontrol, kan en forskel i modenhedsvurderinger mellem dit land og destinationen krympe eller udvide dit indholdsbibliotek.

Downloads: Nogle downloadede titler er muligvis ikke tilgængelige uden for dit hjemland.

Hvorfor adskiller Netflix -biblioteket sig internationalt?

Netflix -indholdsbiblioteker er forskellige på grund af regionale licensaftaler. Nogle gange køber streamingtjenesten rettighederne til at distribuere en film eller tv -show i et specifikt land eller region.

Indholdsproducenter kræver derefter Netflix for at geo-begrænse titlen, så de kan sælge det samme indhold til andre distributører og maksimere indtægterne.

Foruden licensering skal Netflix -indholdet overholde den lokale regeringspolitik. Nogle lande forbyder voldsomt og LGBTQ -indhold og tvinger Netflix til at fjerne det fra sit katalog.

Sådan får du adgang til mit Netflix -bibliotek i udlandet?

Mens Netflix automatisk tjener dig det indholdsbibliotek, der er tilgængeligt i det land, du besøger, er der løsninger, du kan bruge til at få adgang til dit originale Netflix -bibliotek.

Brug en VPN

Et VPN eller virtuelt privat netværk, spoof din placering, så du får adgang til enhver Netflix -version.

Det fungerer ved at dirigere dine data gennem en krypteret tunnel, maskere din faktiske IP -adresse og give dig en ny virtuel IP -adresse.

For at se Netflix os, skal du oprette forbindelse til en amerikansk VPN -server. Nogle VPN -udbydere understøtter tilslutning, som giver dig mulighed for at omgå VPN -blokke som den store firewall i Kina og fjerne blokering af forskellige indhold.

Du kan se Netflix med en VPN på de fleste primære streaming -enheder, inklusive pc’er, Macs, smartphones, tablets og smarte tv’er.

Brug en smart DNS -proxy

En smart DNS dirigerer dine DNS -forespørgsler til en proxyserverplacering. En smart DNS ændrer dog ikke din IP -adresse. Det krypterer heller ikke din trafik. Dette gør det hurtigere og ideelt til streaming.

En anden fordel ved Smart DNS er, at det fungerer på enheder, der ikke understøtter VPN’er, såsom Apple TV’er, Xbox og Samsung/LG Smart TV’er.

Vil Netflix -adgangskodningsdelingsregler forhindre dig i at bruge din konto i udlandet?

Den nye Netflix -adgangskode påvirker ikke din evne til at bruge din konto i et andet land. Det eneste advarsel er, at du har brug for at forbinde din Netflix -enhed til dit hjemmenetværk mindst en gang hver 31. dag.

Tidligere det, skal du spørge hovedkontoindehaveren eller nogen derhjemme for at omregistrere din enhed igen. Dette giver dig mulighed for at bruge din konto i yderligere 7 dage.

Alternativt kan du opdatere din primære placering og undgå adgangskodedeling.

Er det lovligt at se amerikansk Netflix i et andet land?

Du bryder ikke nogen love, når du streamer amerikansk Netflix med en VPN uden for USA. Hvis Netflix registrerer, at du bruger en VPN, vil dit katalog være begrænset til Netflix Originals – film og tv -shows, som Netflix ejer de globale rettigheder.

Pak op

Du kan bruge din Netflix -konto i et andet land uden at tænke på nogen indstillinger eller bruge specialværktøjer.

Men hvis du vil få adgang til dit lands Netflix-bibliotek, når du rejser til udlandet eller bypass Netflix geo-begrænsninger, skal du bruge en premium VPN eller Smart DNS-service.