Download Surfshark VPN -appen og vær sikker online

Contents

I langt de fleste af verden er VPN’er faktisk lovlige.

Bedste mobile VPN fra 2023

Beskyt dit privatliv på farten med disse top mobile VPN’er.

Attila Tomaschek

Attila er personaleforfatter til CNET, der dækker software, apps og tjenester med fokus på virtuelle private netværk. Han er en talsmand for digitalt privatliv og er citeret i online -publikationer som Computer Weekly, The Guardian, BBC News, HuffPost, Wired og TechRepublic. Når han ikke tapper væk på sin bærbare computer, nyder Attila at tilbringe tid med sin familie, læse og samle guitarer.

Ekspertise Attila har næsten et årti’s oplevelse værd med VPN’er og har dækket dem til CNET siden 2021. Som CNETs VPN -ekspert tester Attila strengt VPN’er og giver læsere råd om, hvordan de kan bruge teknologien til at beskytte deres privatliv online og

Attila Tomaschek
Aug. 19, 2023 2:00 s.m. Pt
13 min. Læs
Expressvpn
Bedste mobile VPN generelt
49% rabat med 12-mo plan (+3 gratis måneder)
$ 6.67/mo på ExpressVpn
Bedste budget Mobile VPN
$ 2.49/mo med 24-mo plan (+2 gratis måneder)
$ 2.49/mo + 2 måneder gratis på Surfshark
Mest pålidelige mobile VPN
2 år Nordvpn fra $ 3.49/mo
Bedste mobile VPN til begyndere
66% rabat med 12-mo plan
$ 3.99/mo på Ipvanish
Proton VPN
Bedste gratis mobile VPN
Se på Proton VPN
NY! CNET Shopping Extension
Få den laveste pris på alt
Tilføj CNET -shopping

Brug af en VPN, kort til virtuelt privat netværk, på din telefon eller tablet kan tilbyde mere beskyttelse, end du måske tror. En mobil VPN -app krypterer din internettrafik, mens du dirigerer din forbindelse gennem en sikker server på et andet sted. Dette betyder, at din mobilfirma og internetudbyder ikke kan se de websteder eller tjenester, du bruger på din mobile enhed. Ikke kun det, men en mobil VPN kan også hjælpe.

Og de bedste VPN’er til mobil hjælper dig med at se geografisk begrænset streamingindhold, der muligvis ikke er tilgængeligt i din region – da VPN forklarer din sande IP -adresse og erstatter det med IP -adressen på den VPN -server, du opretter forbindelse til.

En VPN til mobile enheder er især nyttig for alle, der rejser meget eller enhver, hvis arbejde, placering eller online aktiviteter kræver øget privatliv. Hvis du for eksempel er journalist, læge, advokat, dissident, aktivist eller varslere. Hvis du er på et sted, hvor regeringen censurerer internettet eller beskæftiger sig med onlineovervågning, kan du bruge en mobil VPN til at omgå censurindsatsen, mens du holder din online aktivitet privat. Og en mobil VPN er et praktisk værktøj, hvis du bare leder efter en måde at se dine Netflix -shows, mens du rejser til udlandet.

De bedste VPN -udbydere tilbyder alle fremragende mobile apps til både iOS- og Android -enheder. Og mobile VPN-apps bliver fortsat bedre og mere nyttige, da onlinetjenester generelt fortsætter med at blive stadig mere mobil. Det er vigtigere end nogensinde at bruge en VPN på din mobile enhed, men hvis du er en iOS -bruger, skal du være opmærksom på en sårbarhed, der kan kompromittere dit privatliv, mens du bruger en VPN på din iOS -enhed.

Download Surfshark VPN -appen og vær sikker online

* Den 7-dages gratis prøve er kun tilgængelig, når du downloader appen i App Store eller Google Play Store.

Download Surfshark VPN -appen og vær sikker online

Sådan downloades en VPN og begynder at bruge den

Sikre dit digitale liv i 3 lette trin

1. Tilmeld dig en konto

Opret en surfshark -konto og vælg den plan, der passer bedst til dig.

2. Download VPN -appen til din enhed

Download Surfshark -appen på vores hjemmeside, App Store eller Google Play Store.

3. Log ind med din friske konto

Log ind, opret forbindelse til enhver server og nyd sikkerhed og privatliv online med en VPN!

Få surfshark til alle enheder

Klik på en af ​​VPN -downloadlinkene for at besøge den dedikerede side

Download en VPN til dit smarte tv (e.g., Apple TV, Android TV, Samsung TV), prøv det på Xbox eller PlayStation, eller indstil det på din router for at beskytte dit hjemmenetværk.

Kraftig antivirus, der arbejder bag scenen
Nyd ro i sindet med 24/7 beskyttelse. Fastgør din enhed, filer og webcam i realtid
Beskyt alle dine enheder med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Surfshark

Prøv SurfShark Risikofri med en gratis VPN-prøve og en 30-dages pengene-tilbage-garanti

Bange for engagement? Vi tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti og en 7-dages gratis prøve For at hjælpe dig med at overvinde din frygt. Nyd fordelene ved et premium -abonnement uden at skulle forpligte sig. Hvis du beslutter, at Surfshark ikke passer godt til dig, kan du annullere dit abonnement inden for prøveperioden eller inden for 30 dage efter at have fået et abonnement.

Den 7-dages gratis prøve er kun tilgængelig, hvis du downloader Surfshark-appen fra Google Play Store eller App Store. Sådan får du det:

 1. Download Surfshark -appen gratis på Google Play Store eller den App butik ;
 2. Åbn appen og vælg Start gratis prøve ;
 3. Opret en konto og vælg 12-måneders mulighed .

Nyd fordelene ved at bruge en VPN

Skjul din placering

Din IP -adresse afslører din generelle placering. En VPN skjuler din IP -adresse, så din placering forbliver privat.

Surf privat

Du ved aldrig, hvem der prøver at snuppe på din online aktivitet. Krypter din internetaktivitet og beskyt dine data med en VPN.

Undgå rejsebegrænsninger

Offer ikke din digitale frihed, når du rejser. Opret forbindelse til en VPN -server i dit hjemland og få adgang til det samme indhold, som du ville derhjemme.

Bliv sikker på offentlig Wi-Fi

Der er mange risici forbundet med offentlig Wi-Fi. Beskyt dine enheder på offentlige netværk med en VPN -forbindelse.

Beskyt dit privatliv

Surfshark sporer ikke dine online aktiviteter. Det betyder, at vi ikke holder nogen data om, hvad du gør online, mens du er forbundet til vores VPN.

Få rigtige søgeresultater

Da en VPN skjuler din trafik og aktivitet fra søgemaskinsporere, vil du være i stand til at blive uvildige, rigtige søgeresultater.

Brug Internettet ucensureret

Du fortjener at nyde internettet uden kufferternes fjeder. Opret forbindelse til en VPN -server og overvinde undertrykkende begrænsninger.

Adgang til indhold sikkert

Hackere, trackers, malware: Ethvert websted kan være utrygt. Risker det ikke. Få adgang til internettet sikkert og privat med en VPN.

Få de bedste priser online

Online -tjenester ændrer ofte deres prisfastsættelse baseret på de oplysninger, de har på dig. Bliv skjult bag en VPN for at få de bedste tilbud.

Udforskning af fordelene ved Surfshark VPN -appen

Beskyt alle dine enheder

Beskyt alle dine enheder

Beskyt alle dine enheder Fra farerne ved Internettet. Surfshark tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser, hvilket betyder, at en konto er nok til at køre SurfShark VPN -klienten på hver enhed, du ejer samtidig. Ingen grund til at tælle dine enheder eller risikere at få nogle af dem inficeret.

Bliv altid sikker med Kill Switch

Funktionen Kill Switch Holder dine data sikre på alle tidspunkter . Det lukker dit internet, hvis din VPN -forbindelse falder, hvilket sikrer, at dine følsomme oplysninger aldrig er sårbare online.

Bliv altid sikker med Kill Switch

Opret forbindelse til et stort netværk af servere

Opret forbindelse til et stort netværk af servere

Med 3200+ servere i 100 lande er du sikker på at finde en server i nærheden. Med tusinder af servere tilgængelige på ethvert tidspunkt er det usandsynligt, at de er overfyldte, hvilket sikrer en lynhurtig forbindelse.

Har ikke en serverplaceringspræference? Intet problem! Bare tryk på Quick-Connect knap, og surfshark vil automatisk forbinde dig til den hurtigste.

Nyd en glattere surfingoplevelse

Surfshark gør mere end bare at beskytte dit privatliv online. Det også Forbedrer din surfingoplevelse Med CleanWeb . Denne funktion blokerer irriterende annoncer på alle enheder, mens browserudvidelserne også blokerer cookie-pop-ups og har Data Breach Alert og Malware Alert-funktioner.

Nyd en glattere surfingoplevelse

Tillad VPN at omgå visse apps

Tillad VPN at omgå visse apps

Nogle datatiske apps kan bremse din VPN-forbindelse. Andre fungerer måske ikke ordentligt med en VPN, især hvis du er forbundet til en server uden for dit hjemland. Surfshark har en bypasser -funktion, der giver dig mulighed for at Ekskluder visse apps fra VPN -brug Mens du holder resten af ​​din internettrafik beskyttet.

Surfshark VPN vs. Gratis VPN’er

Gratis VPN -tjenester kan være fristende, men Ved at spare penge kan du ofre dit privatliv. Gratis virtuelle private netværk har ikke ressourcerne til at levere top-notch service.

No-Logs

Nogle gratis VPN’er er kendt for at indsamle brugerdata og sælge dem til tredjepart. En premium VPN ville aldrig gemme dine data i første omgang.

Moderne protokoller

Moderne protokoller er optimeret til at håndtere de nyeste trusler og arbejde med de nyeste systemer. Og du kan kun få dem med premium VPN’er.

Ubegrænsede data

Gratis VPN’er begrænser kraftigt din båndbredde og endda forbindelsestid. En premium VPN tilbyder altid ubegrænsede data, så du behøver ikke at bekymre dig om at løbe ud.

Prioritering af sikkerhed

En betalt VPN -app har ressourcerne til først at sætte din sikkerhed. Gratis VPN’er har simpelthen ikke budgettet til at følge med i den stadigt udviklende sikkerheds- og privatlivsteknologier.

Tusinder af servere

Jo flere servere der er at vælge imellem, desto mindre sandsynligt er det, at de bliver overfyldte. Betalte VPN’er har betydeligt flere servere end gratis, hvilket resulterer i hurtigere forbindelseshastigheder.

Lynhurtige hastigheder

Opretholdelse af en hurtig forbindelse kræver en masse ressourcer, såsom tusinder af servere og brancheførende protokoller. Ressourcer, som du kun kommer ud af en premium VPN.

Skal jeg downloade og installere en gratis VPN?

Du skal ikke installere gratis VPN -apps på dine enheder. De har en tendens til at tilbyde Dårlig præstation sammenlignet med deres betalte kolleger, men det er det mindste af dine bekymringer. Nogle gratis VPN’er kan være inficeret med malware , mens andre Kan indsamle dine personlige data og sælge dem til tredjepart .

Naturligvis at sige, Installation af en gratis VPN er ikke en god idé Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med dit privatliv eller enheder.

Eksperter genkender os

Independent’s Editor’s Choice Bedste værdi VPN 2023

VPN Solution of the Year 2022

CNETs redaktørens valg for bedste værdi VPN 2022

Surfshark Antivirus AV-TEST-certificering 2022

Revideret sikkerhed

Revideret sikkerhed

Bare det at sige, at du er sikker, betyder ikke meget, medmindre du kan bevise det. Og vi kan ikke lide tom tale, så vi har haft nogle af Bedste uafhængige revisorer tester vores tjenester .

Cure53 Revideret Surfsharks serverinfrastruktur i 2021, der fulgte sin revision af vores browserudvidelser i 2018 . Det hele blev toppet, da Deloitte bekræftede Surfsharks erklæring om ikke-loger i 2023. Der blev ikke fundet nogen større mangler I nogen af ​​disse revisioner, der beviser, at Surfshark altid leverer en sikker service til sine kunder.

FAQ

Hvordan kan jeg downloade en VPN til pc?

Det er ganske let at downloade en VPN til din pc.

For eksempel med SurfShark er alt hvad du skal gøre at gå til download -siden til dine operativsystemer, som Windows eller Linux, og tryk på knappen “Download”.

Kan jeg downloade en VPN gratis?

Ja, du kan prøve Surfshark gratis i 7 dage på Android, iOS og MacOS. Hvis du bruger andre platforme, er den gratis prøve ikke tilgængelig, men du kan drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-politikken. Hvis du beslutter, at Surfshark ikke er for dig inden for de første 30 dage, får du dine penge tilbage.

Kan jeg ikke bare få en gratis VPN?

Mens du kan få en gratis VPN, skal du bestemt ikke. En betalt VPN finansierer sig selv gennem abonnementer. En gratis VPN koster også penge at køre og vedligeholde, men da de ikke opkræver dig noget, vil de sandsynligvis bombardere dig med annoncer eller endda indsamle og sælge dine data til tredjepart.

Er VPNS lovlige?

I langt de fleste af verden er VPN’er faktisk lovlige.

Kun få lande begrænser eller forbyder brugen af ​​VPN’er. Hvis du er i Europa, Australien eller et af Amerika, er det en stor chance for, at du er i det klare! Kun ca. 10 ud af verdens næsten to hundrede lande har restriktive love mod VPN’er.

Hvordan vælger jeg den bedste VPN -software til 2023?

For at vælge den bedste VPN til 2023, tjek:

 1. Prisfastsættelsen: En betalt VPN leverer en service af bedre kvalitet end en gratis;
 2. Historien: Se om virksomheden har været involveret i nogen skyggefulde omgang;
 3. Serverne: Flere servere er altid bedre;
 4. Funktionerne: En dræbskontakt og delt tunneling er vigtige;
 5. Platformstøtte: Sørg for, at den fungerer på din enhed;
 6. Gratis prøve og/eller pengene-tilbage-garanti: Du skal have muligheder, hvis du ikke kan lide VPN.

Har jeg brug for en VPN på min iPhone?

Du har brug for en VPN på enhver enhed, der har adgang til internettet. iPhones betragtes som mere sikre end Android -telefoner. Men din Privatliv og personlige oplysninger er stadig i fare, når du går online. En VPN er lige så tilfældigvis det bedste værktøj til at beskytte følsomme oplysninger på Internettet.

Download den bedste VPN for at beskytte dit privatliv

Prøv det risikofri med en 30-dages pengene-tilbage-garanti

De bedste mobile VPN -apps i 2023

En mobil VPN -app på en smartphone

Vores mobile enheder er absolut uundværlige. Fra underholdning til arbejde giver de os næsten alt og går overalt, hvor vi gør. Så det giver kun mening at forbedre oplevelsen med en mobil VPN -app.

En VPN til mobil hjælper dig med at forblive mere anonym, når du gennemser, hjælpe med at undgå målrettet reklame og endda få adgang til gratis streamingindhold fra hele verden. Imidlertid er app-butikker fulde til randen med dodgy knock-offs sammen med de bedste VPN’er til mobil, så det er vigtigt at udføre din research på forhånd.

Vi har gennemgået snesevis og snesevis af mobile VPN -apps, og her har vi afrundet de allerbedste 5, der leverer en fantastisk oplevelse, uanset hvilken enhed du bruger eller hvad du vil gøre med. Alt hvad du skal gøre er at tage dit valg.

Hvad gør en fantastisk mobil VPN -app?

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

Den øverste VPN for telefonbrugere skal komme fra en respekteret udbyder med en historie med ekspertise. Vores nr. 1 Pick ExpressVPN er en sådan udbyder og har ført vejen i nogen tid nu med enkle, kraftfulde mobile VPN-apps, fremragende privatliv og stor streaming-support-for ikke at nævne en morder 5-stjernet vurdering i vores fulde ExpressVPN-anmeldelse.

For dem, der har brug for dem, er ekstra funktioner som en dræbskontakt og split tunneling super nyttige, og pæne løsninger som auto-forbindelser kan gøre ved hjælp af tjenesten meget lettere.

Det siger sig selv, at du skal prioritere mobile apps af høj kvalitet. På desktop kan du slippe af sted med ældre apps, men mobile VPN’er skal optimeres til berøringsskærme og udføre så problemfrit som alle dine andre apps. Alle vores øverste valg er hurtige, moderne og lige ajourførte. Så med alt det i tankerne er her de bedste fem mobile VPN -tjenester, du kan vælge imellem.

1. ExpressVPN – den bedste tilgængelige mobile VPN
Vi har rangeret ExpressVPN som den bedste mobile VPN takket være dens intuitive apps, gode hastigheder og fantastisk pålidelighed-og for at sikre dig, at det er rigtigt for dig, er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvad mere er, du kan også kræve Tre måneder gratis Med Tom’s Guide.

2. Surfshark-den bedste værdi af Mobile VPN
Hvis du vil spare så mange penge som muligt til dit næste opgradering af håndsæt, tilbyder Surfshark en alvorlig magt til mindre end $ 2.50 om måneden. Selvom det ikke er så strålende allround som Express, er det et godt alternativ til en endnu større pris.

3. Nordvpn – Fremragende privatliv og kraftfulde apps
Det er sandsynligt, at den mest berømte VPN på markedet, Nordvpn er en kraftfuld allrounder. Med intuitive apps på iOS og Android plus gode forbindelseshastigheder og streamingydelse er det værd at overveje – og det er også stor værdi.

De bedste mobile VPN -apps i dag

1. Expressvpn

Den bedste mobile VPN på markedet

Tilgængelig på: Android, iOS, Windows, Mac, Linux | Antal servere: 3.000+ | Serverplaceringer: 160 | Nul-logging: Ja | Samtidige forbindelser: 5

+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned
Rene, attraktive apps
Store forbindelseshastigheder
Support med bred enhed
Fremragende sikkerhed
Fem-enhedsgrænse

Hvis du leder efter den fladt bedste mobile VPN, skal du ikke lede længere end ExpressVPN. Så snart appen er lanceret, er det klart, at det er en professionel smule kit, men der er mere ved det end bare et smukt ansigt.

Første ting først, du er mødt af en stor tænd/sluk-switch, og et enkelt tryk får dig tilsluttet den forudvalgte bedste server. For mange er dette alt hvad du har brug for at vide-den foreslåede server er stort set altid det ‘rigtige’ valg, og til den daglige sikkerhed, der er alt hvad du har brug for.

Hvis du vil få adgang til geo-blokerede websteder eller streamingtjenester, kan du vælge mellem Express’s liste over over 3.000 servere. Du får klasseledende hastigheder på stort set alle dem, og du kan også få adgang til BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime Video, Peacock og mere. Det får også adgang til nogle Netflix -biblioteker (Canada, Australien og undertiden USA), skønt vi har fundet Nord og Surfshark at være en mere kraftfuld Netflix VPN i nyere test.

2. Surfshark

Ubegrænsede forbindelser til en forhandlingspris

Tilgængelig på: Android, iOS, Windows, Mac, Linux | Antal servere: 3.200+ | Serverplaceringer: 100+ | Nul-logging: Ja | Samtidige forbindelser: Ubegrænset

+3 måneder gratis
Surfshark 24 måneder
Surfshark 12 måneder
Surfshark 1 måned
Ubegrænsede forbindelser
Uovertruffen pris på lange planer
Store hastigheder
Apps er ret enkle

Mens Surfshark ikke er så etableret som nogle af dens rivaler, er det efter vores Surfshark -gennemgang hurtigt blevet en Tom’s Guide -favorit takket være sin charmerende enkelhed og aggressive prisfastsættelse. Det kommer ikke til tinkers, der kan lide at justere tonsvis af indstillinger, men hvis du leder efter en billig, pålidelig mobil VPN, er det et godt valg.

Selve appen er dejlig og intuitiv og tilbyder en-touch-forbindelse til den bedste server. Og selvom det ikke er så dybtgående som andre, har det alle de væsentlige funktioner som en dræbskontakt, et udvalg af protokoller og auto-forbindelser. For de fleste vil det være masser.

SurfShark er et godt valg til streaming af fans, da det fjerner en række Netflix-biblioteker og andre tjenester samt opretholder store forbindelseshastigheder på alle undtagen de fjerneste flung-servere. Hvis du vil forblive virkelig sikker, kan du også bruge Double Hop, som forbinder dig til to servere i tandem for ekstra privatliv.

Det største salgsargument er dog Surfsharks pris – til omkring $ 2.50 om måneden, det er en af ​​de bedste værdier VPN’er derude, især i betragtning af at den har en strålende ubegrænset forbindelsespolitik, så du virkelig kan dække alle dine enheder.

Selvom det ikke kan konkurrere med ExpressVPN med hensyn til strøm og ren hastighed, tilbyder Surfshark en alvorligt fristende pakke med en nyttig mobil VPN, prisfastsættelse af forhandlinger og ubegrænset enhedsstøtte.

3. Nordvpn

Sikkerhedsgigantens VPN -apps er en god mulighed

Tilgængelig på: Android, iOS, Windows, Mac, Linux | Antal servere: 5.400+ | Serverplaceringer: 60 lande | Nul-logging: Ja | Samtidige forbindelser: 6

Nordvpn 2 år
Nordvpn 1 år
Nordvpn 1 måned
Fremragende privatlivets legitimationsoplysninger
Fantastisk præstation
Ganske konfigurerbar
Ikke hver server er P2P -venlig
Kortbaseret interface er ikke perfekt

Som en ustabil af online sikkerhedsspil er det ingen overraskelse, at Nordvpn har udviklet en fremragende mobil VPN til at sidde ved siden af ​​sine kraftfulde desktop -klienter. Dækket af den samme gode sikre software som deres pc -brødre, er apps super sikre og tilbyder brugerne reelle privatliv – tjek vores Nordvpn Review for mere info.

Nords apps er et sundt valg for dem, der ønsker at forblive sikre på farten, og vil sørge for at du er i sikkerhed, når du opretter forbindelse til offentlig Wi-Fi. De tilbyder også nogle interessante funktioner, der ikke ofte ses i mobile VPN’er – nemlig løg over VPN, og en dobbelt VPN -funktion, der ligner Surfsharks.

En stor bonus for privatlivssøgere vil være, at Nordvpn for nylig har foretaget en anden uafhængig revision af sine servere og privatlivspolitik.

En mindre ulempe med Nordvpns apps er imidlertid designet. Den mobile VPN deler den samme kortbaserede grænseflade som desktop-klienter, og mens det fungerer på en stor skærm, får enheder med mindre skærme apps til at føle sig trange og lidt vanskelige at bruge.

Når.

Bortset fra det er Nords apps ekstremt funktionelle og enkle at bruge, og vil helt sikkert appellere til dem, der søger maksimal sikkerhed i deres VPN.

4. Proton VPN

Hurtig, privat og magtfuld

Tilgængelig på: Android, iOS, Windows, Mac | Antal servere: 1.900+ | Serverplaceringer: 64 lande | Nul-logging: Ja | Samtidige forbindelser: 10

Proton VPN 24 måneder
Proton VPN 12 måneder
Proton VPN 1 måned
Fremragende privatlivets legitimationsoplysninger
Masser af funktioner
Konsekvent design på tværs af alle enheder
Hurtige forbindelser
Lidt dyrt

Fancy en mobil VPN med uovervindelige privatlivets legitimationsoplysninger og funktioner? Stop med at lede. Proton VPN tilbyder enormt kraftfulde apps på alle mobile operativsystemer, og du vil endda være i stand til at teste det ved at bruge den gratis version. I vores fulde Proton VPN -anmeldelse fandt vi det en af ​​de allerbedste gratis VPN’er på markedet.

Ud over privatlivets fred er Proton VPN dog også i stand til at fjerne blokering af Netflix, og med det får du adgang til et antal regionale biblioteker – ikke kun USA. Kombiner det med stor støtte til andre streamingsteder som BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime Video og mere, og du er på en vinder.

Hvis du er lidt af en VPN -nybegynder, er der en chance for, at du måske finder apps lidt kompleks, men i sandhed føler de sig stadig grundigt moderne i praksis, og vi ville ikke lade det udsætte dig. Absolut værd at overveje.

5. Cyberghost

Udbyder af god værdi med anstændige mobile VPN-apps

Tilgængelig på: Android, iOS, Windows, Mac, Linux | Antal servere: 7.000+ | Serverplaceringer: 90 lande | Nul-logging: Ja | Samtidige forbindelser: 7

+2 måneder gratis
Cyberghost 24 måned
Cyberghost 1 måned
God værdi
Specialiseret til streaming
Masser af servere
Ingen kill switch
Mangler polsk

Cyberghost er et godt valg af VPN for dem, der elsker torrenting og streaming. Mens den mobile VPN er temmelig enkel, er Cyberghost prissat meget og kan gøre stort set alle de fleste brugere har brug for – læs mere i vores Cyberghost VPN -anmeldelse.

En pæn funktion er delt tunneling, der er tilgængelig på mobil, og cyberghost skifter også porte regelmæssigt for at bevare din sikkerhed. Men hvis din forbindelse mislykkes, har du ikke en dræbskontakt for at holde dig beskyttet, og du vil heller ikke være i stand til at ændre protokol (apps bruger kun OpenVPN).

Hvis du går til den længste plan, er det en overkommelig mulighed-men vores #2-valg Surfshark er endnu billigere og er den mere afrundede service. Cyberghost har dog et stort antal servere og millioner af mennesker, der bruger dem, så de skal gøre noget rigtigt.

Hvis alt hvad du behøver er en mobil VPN for at holde dig sikker på farten og streamindholdet, er Cyberghost et godt valg. For de fleste er der dog sandsynligvis bedre muligheder længere op på siden.

Bedste Mobile VPN App FAQ

Hvad er den bedste mobile VPN?

Så snart du åbner appen, er det klart, at det er en professionel smule kit. Det er simpelthen lagt ud, men i bare et par vandhaner kan du få adgang.

Med 3.000+ servere i 94 lande er der et stort udvalg af placeringer at vælge imellem, og næsten alle leverer store hastigheder – plus, disse bør kun stige med introduktionen af ​​den kommende Lightway -protokol.

Og selvom ingen af ​​det interesserer dig, er ExpressVPN den bedste mobile VPN til at få adgang til Netflix og andre streamingtjenester, så uanset hvad du vil have det til, regner vi med, at det er det bedste valg.

Hvad kan jeg bruge en mobil VPN til?

En mobil VPN er en fantastisk måde at bevare dit privatliv på, når det er uden for huset, og det er især vigtigt at være forsigtig, når man opretter forbindelse til usikret offentlig Wi-Fi. Selvom det er utroligt praktisk, er det et perfekt sted for hackere at udføre mand-i-midten angreb og kompromittere dine data.

En VPN sørger for, at dette ikke sker ved at kryptere alt hvad du sender over det netværk, hvilket gør det nytteløst, selvom det er opfanget.

En anden pæn brug af VPN’er er evnen til at streame indhold fra andre lande. Hvis du er på ferie og vil få adgang til Netflix, kan du muligvis bemærke, at dine yndlingsshow ikke er tilgængelige. Ved at bruge en VPN til praktisk talt at flytte dig selv, kan du se det indhold, du kender og elsker – tjek den bedste streaming VPN for mere info.

Hvilke funktioner skal en mobil VPN have?

Det er godt at sikre, at din udbyder har en politik uden logs, hvilket betyder, at den aldrig vil registrere nogen identificerende data om dig eller din VPN bruger. Selvom det er tvunget til at afgive bevis, har det ikke noget om dig at videregive.

At have pålidelige, hurtige forbindelser er altid nyttigt. Hvis du er ude og om, kan du være i hast, så det er vigtigt, at du ikke venter på bare på grund af din VPN.

Endelig skal det være let at bruge. Små skærme er mere fiddly end en enorm skærm og mus, så at have en enkel, ren grænseflade betragtes normalt som en fordel.

Kan du bruge en gratis mobil VPN?

Selvom det er muligt at få en gratis VPN, kommer de aldrig tæt på brugbarheden af ​​en betalt for service. De leveres ofte med datakapper, der spænder fra 500 MB om dagen til 500 MB om måneden, og du vil blive overrasket over, hvor meget data en hurtig rulle på Facebook, et par YouTube -videoer og e -mail til nogle vedhæftede filer bruger.

Oven i det er de ikke så hurtige som en premium -service – og det er værd at være opmærksom på, hvordan gratis VPN’er tjener penge på dig, selvom det ikke er direkte. For eksempel kan de indsprøjte ekstra annoncer i din browser eller endda sælge dine data til annoncører for et overskud.

Vi tror en betalt for VPN-selvom det er Surfshark til mindre end $ 2.50 om måneden – er absolut værd at investere.

 • Brug den bedste forretningsvpn til at beskytte dig og dine medarbejdere
 • Det er sjældent, men er måder at få en gratis Netflix VPN på
 • Briter skal tjekke vores britiske VPN -guide