Hvordan man forbliver anonym online ved at skjule din IP -adresse

I. Ital!

Typer af anonyme IP’er, og hvordan de påvirker din virksomhed

Anonyme IP -adresser (undertiden forkert generaliseret som “proxies”) tjener til at skjule en webbrugers sande IP -adresse og tilslører deres geolokation. Der er legitime grunde, der normalt er relateret til privatliv eller sikkerhed, til at bruge anonyme IP’er, men mange virksomheder finder ud af, at svindlere og andre dårlige skuespillere også bruger anonyme IP’er på ondsindede måder, der påvirker bundlinjen.

E-handel

For virksomheder, der sælger varer og tjenester online, er IP Geolocation Checks en forholdsvis let kontrol at implementere. Disse kontroller hjælper med at identificere dårlige ordrer baseret på mistænkelige mønstre i IP -placeringen af ​​den transaktionsbruger, faktureringsadressen og forsendelsesadressen (hvis relevant). På grund af udbredelsen af ​​disse kontroller bruger svindlere med stjålne kreditkort anonyme IP’er til at forfalskes placeringer tæt på fakturerings- eller forsendelsesadresser for offeret (svarende til hvordan spam -opkaldere forfalskede din telefons områdekode).

Digital reklame

Online -reklame er et andet område, hvor anonyme IP’er ofte bruges til at begå svig. Svindlere, der ønsker at skumme ud af udbetalinger fra annoncører, bruger bots eller andre programmatiske midler til at generere falske indtryk, klik eller handlinger. For at opnå den skala, der er nødvendig for at tjene penge på disse ordninger, bruges anonyme IP’er til både at komme i den rigtige geografi for at udløse udbetalinger, og til at undgå kontroller, der registrerer gentagne visninger og klik fra en eller få IP -adresser. Disse samme teknikker bruges også til henvisning og incitamentmarkedsføring (E.g. App installerer).

Mediestreaming

Forbrugerne bruger anonyme IP’er til at omgå geolocation -kontroller for at få adgang til medieindhold, der ikke er tilgængeligt i deres land. Det påhviler normalt af mediestreamingselskaber at sikre kontroller for styring af digital rettigheder relateret til geografier. Uden passende kontrol er der risiko for tab af indholdslicenser, der kan føre til tab af seere, markedsandel og indtægter.

Typer af anonyme IP’er

Mens anonyme IP’er ofte omtales som “proxies”, er der flere typer anonyme IP’er, hvoraf proxier er en undergruppe. Nedenstående tabel giver et resumé:

Anonymizer -type Beskrivelse
Offentlig fuldmagt Proxyservere fungerer som formidler mellem brugeren og målserveren med IP -adressen på proxyserveren, der afsløres for målserveren. Proxies leverer generelt ikke kryptering. Forskellige typer proxier (nedenfor) er forskellige på anvendte teknologier og præsenterer afvejninger mellem hastighed og sikkerhed. HTTP -fuldmagter fungerer på en applikation (e.g. Web Browser) Basis Mens SOCKS Proxies understøtter proxying -trafik på operativsystemniveau.
VPN VPN -servere udfører den samme formidlende rolle som en proxy. VPN’er kan dog give en sikker, krypteret tunnel mellem brugeren og VPN -serveren, som giver et højere sikkerhedsniveau. De fleste fungerer på operativsystemniveau, således at al netværkstrafik er krypteret og sendt gennem VPN.
Hosting Webhostingtjenester (inklusive delt og VPS) kan effektivt bruges til at skabe private proxier, der derefter kan bruges af enkeltpersoner til anonymiserende formål. Nogle VPN -tjenester registrerer ikke deres egne IP -intervaller og bruger i stedet en hostingudbyder til at være vært for deres tjenester. IP’er, der er registreret til hostingudbydere. Som et resultat udelukker vi specifikt disse anvendelser i vores datasæt for at undgå falske positiver.
Tor Tor (“The Onion Router”) er et decentraliseret system, hvor brugertrafik sendes mellem flere servere, før de går gennem en exit -knude for at nå en målserver. Den originale bruger IP er tilsløret af den række af relæer, der finder sted. Tor exit node IPS offentliggøres.
Residential proxy Boligproxy er en type proxy, der ruter gennem IPS, der er registreret til bolig -internetudbydere. Disse er vanskeligere at opdage, da nogle af disse kan være IoT -enheder eller en del af en botnet . Alternativt kan disse fuldmagter være en del af et peer-to-peer proxy-netværk, hvor brugerne skal tilbyde deres boligforbindelse som en fuldmagt for andre for at få den samme funktionalitet til gengæld. Der er også VPN -udbydere, der ser ud til at få blokke af bolig IP’er fra internetudbydere for at levere Residential VPN -tjenester. I mange tilfælde er vi i stand til at registrere disse og markere dem som vært for IP’er.

Anonym IPS og risiko – kontekst er vigtig

På trods af populariteten af ​​anonyme IP’er med svindlere og andre dårlige skuespillere til uægte eller ondsindet brug, er ikke alle anonyme IP’er risikabelt. Den sande risiko for en anonym IP er afhængig af arten af ​​din virksomhed.

Flere og flere mennesker bruger VPN’er i kølvandet på flere højprofilerede databeskyttelsesskandaler, der er kommet frem i den nylige fortid. I nogle tilfælde betalte VPN -abonnementer mere end fordoblet efter brud på store nyhedshistorier. I henhold til en GlobalWebIndex -rapport fra juli 2018 brugte 26% af de globale internetbrugere en VPN- eller proxyserver i den sidste måned. Brugere bruger muligvis offentlige proxier eller VPN’er til personlig brug for at få adgang til blokerede websteder fra arbejde eller skole. Brugere i visse lande bruger VPN’er til at omgå webstedsadgangsbegrænsninger, der er indført af deres regeringer. Sikkerheds- og privatlivsbevidste individer vil også bruge VPN’er til at opretholde anonymitet og sikre deres data, især når du bruger offentlig WiFi .

I betragtning af øget offentlig opmærksomhed på privatlivets fred og sikkerhed og mainstream -vedtagelse af VPN’er og andre anonymiserende teknologier, er det endnu vigtigere for virksomheder at forstå deres brugertrafikprofil og slå den rette balance mellem at beskytte deres forretning mod svig og misbrug og opretholde en fremragende bruger erfaring. Virksomheder er nødt til at bruge data til at give kontekst og få indsigt i, hvordan legitim brugeradfærd versus illegitim brugeradfærd ser ud til deres særlige brugssager.

Løsninger

MaxMind leverer data om anonyme IP’er sammen med et flag for at indikere, om IP er forbundet med en offentlig proxy, VPN, hosting/data enter eller tor exit -knudepunkt. Disse data opdateres dagligt og er tilgængelige i en downloadbar database med vores GEOIP2 Anonyme IP -database eller i en webtjeneste med vores GeoIP2 Precision Insights Service eller vores minfraud -service .

GEOIP2 Precision Insights Service er MaxMinds mest nøjagtige og omfattende IP Geolocation -løsning med anonyme IP -flag, ISP, tillidsfaktorer, brugertype (E.g. forretning, rejsende, cellulær osv.), og mere.

Minfraud-tjenesten giver en IP-risikoscore, der repræsenterer den relative risiko for IP-adresser (inklusive anonyme IP’er) i en e-handelssammenhæng. Resultatet påvirkes af, om vi observerer transaktioner fra for det meste legitime kunder eller fra svindlere på en IP -adresse eller netværk. Minfraud -tjenesten overvejer også andre faktorer, såsom risikoen for andre transaktionsdata, såsom e -mail -adresse, for at reducere falske positiver.

Hvordan man forbliver anonym online ved at skjule din IP -adresse

I denne artikel lærer du, hvorfor du skal skjule din IP -adresse, når du gennemser internettet og de nemmeste måder at gøre det på. Din IP -adresse er som din virtuelle adresse, der tillader websteder og websteder at vide, hvem du er, når du opretter forbindelse til internettet, når du faktisk forbliver anonym er afgørende for din forretningsstrategi. De emner, vi vil dække: hvad er en IP -adresse? Hvad er et sæt numre, der er unikt for det netværk, du bruger. Hvad er den bedste måde at skjule din adresse på?

Folk nævnte

Virksomheder nævnt

Fremhævet billede - Sådan forbliver anonymt online ved at skjule din IP -adresse

@ BrightData

Lyse data

Modtag historier fra @ BrightData

af lyse data @ lyseData. Fra dataindsamling til færdige datasæt giver lyse data dig mulighed for at hente de data, der betyder noget.

Alt hvad du har brug for til skrabning i skala

Аedel

Anonym IP

Когjekt. Багодаiele Veepn вы сожете насажататьс 100% безопасны и неограничены бразингdм, еи сроykke с б §аежом, еии сроykke с б ykke.

Хакеры ищт финансовые данные, пароли от ваших аакаунтов, чтоы. Хороший vpn-еервис защищает о о ю.

Søg@2x

РEL. Пbev.

Regering 2

Маркетинговые оранизациии

Сохраняйте 100%-ную приватность с VeePN и не позволяйте рекламным агенствам следить за вашей Интернет-активностью. Анedel.

Sl?

I. Ital!

Placering min

Местоположение

Ваш ip неазывает точню г Uteлокацию. Ud. Ott.д. мошенники сbevørende.

Overvågning

Интернет-ативность

После определения вашего IP можно с легкостью отследить вашу онлайн-активность – посещаемые сайты, загружаемые файлы и даже отправляемые письма. Вазрозedeledel.

Beskytte

Фалификациии

Ваш ip свlende. Некоторые хакеры могут имитировать его и действовать под прикрытием вашего адреса. Это может вызвать мноia. Ле отаватьep.

Кога ваш ip ви ide ы у у у и ы ы ы и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и £. Как миunde. Кроме того, хакеры моugust лишить вас достуа интернет на несоло дней.

Сройте свой ip с veepn apr

С veepn вы можете насажать juc всiel.

Приватный бразинο

Ы придomm половатею. Посолк все ip-а а и и ærdighed.

Анонимные патежи

Иноia 100% анонимный патеж может ыть чень уобныныныныыыныыныыныыыныныыы. Ввside. Исærdighed.

Beskytte

Асоютнаnende защита

Ы нiel хранимзаписи и, тем боле, не продаем аанные рекамныы а аiel. Исærdighed!

Сачайте veepn-полите 100%-ню защиту ip-one

E. Смотрите безопасно любой контент в Сети, наслаждаясь невероятной скоростью серверов VeePN.