Sådan annulleres ExpressVPN i 2023: Enkel trin-for-trin-guide

ExpressVPN er en fremragende VPN i mange henseender. Det er hurtigt, det er sikkert, det kan få dig til næsten alle streamingtjenester (ikke alle VPN kan prale med dette), og det har en app til næsten enhver enhed. Det prissættes dog højere end hvad de fleste mennesker har det godt med at betale, hvorfor vi ikke ville bebrejde dig for at undersøge at annullere.

Hvordan man annullerer ekspressvpn og får en fuld refusion?

Expressvpn er for mange (inklusive os) den absolut bedste VPN, du kan få. Med det højeste sikkerhedsniveau, et enormt fokus på privatlivets fred og flammende hurtige hastigheder, er dette en VPN, der ikke ved om kompromiser.

Intet er dog perfekt, og endda en VPN som dette er måske ikke for alles overenskomst. Hvis du lige har købt tjenesten, men du ikke synes det er godt nok af en eller anden grund, er du nede for at annullere ExpressVPN og få en refusion.

Så kan du faktisk gøre det? Absolut. Annullering af ExpressVpn er meget enkel og tager kun et par minutter. Bedst af alt er, at du kan få en fuld refusion under en bestemt betingelse, som jeg vil forklare i denne vejledning.

Annullering af ExpressVpn – Hvad skal jeg vide?

Som nævnt er hele processen med at annullere dit abonnement temmelig let. Takket være 24/7 live chat -support på webstedet kan du dybest set anmode om refusion til enhver tid, hvilket gør det enkelt at annullere ExpressVPN i tilfælde af utilfredshed.

Hvad med at få refusion fra ExpressVPN? Det er også muligt under visse betingelser.

ExpressVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti

Som vi nævnte i vores ExpressVPN-gennemgang, tilbyder denne VPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der gælder for alle abonnementsplaner. Normalt anbefaler vi dens årlige plan med 49% rabat og 3 måneder gratis, men selv den månedlige plan er underlagt en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Den eneste betingelse for at få refusion er at anmode om den i de første 30 dage af dit køb! På denne måde annullerer du både abonnementet og får fuld refusion om et par timer eller et par arbejdsdage, afhængigt af din betalingsmetode.

Pas på, at ExpressVPN sætter ingen betingelser på sin pengene-tilbage-garanti. Som sådan, Du kan anmode om refusion simpelthen, hvis VPN ikke opfylder dine forventninger Eller du finder det mangler på nogen måde. Der er dog et trick – du kan ikke gøre det uendelige tider.

Med andre ord skal du ikke prøve at narre udbyderen og misbruge dette trick. Hvis du allerede har annulleret dit abonnement en gang, og nu vil du bruge refusionsperioden igen, er chancerne for, at det ikke tillader dig at gøre det.

I stedet annullerer det bare dit abonnement uden at give dine penge tilbage. For at sige det enkelt kan du annullere ExpressVPN når som helst, men du kan ikke altid få en refusion (kun i de første 30 dage af dit køb og en gang pr. Konto).

Sådan annulleres ExpressVpn & får refusion

Nu hvor jeg præciserede betingelserne for at annullere et abonnement, lad mig lede dig gennem processen. For at annullere ExpressVPNs abonnement skal du først besøge webstedet og klikke på live chat-widgeten i den nederste højre del af skærmen.

Expressvpn live chat widget 1

Chatvinduet åbner nu, så du kan indtaste meddelelsen. I dette tilfælde siger du “Hej, jeg vil annullere mit abonnement og få refusion” eller noget lignende. Kundesupporten svarer om 10 sekunder, og du begynder at chatte.

Expressvpn Refusion Chat 1

I de fleste tilfælde vil de dobbeltkontrol, hvis du virkelig ønsker at annullere dit abonnement, og hvis du bekræfter dit valg, vil de udstede en refusion med det samme. Selvfølgelig er det, hvis du er berettiget til refusion – hvis ikke, vil de bare annullere abonnementet uden refusion.

Expressvpn Refusion Chat 2

Pas på det, når du først annullerer abonnementet på denne måde, vil du ikke være i stand til at bruge ExpressVPN mere, med det samme. Og inden du spørger, Refusionen vil være synlig på din konto enten på få timer eller et par arbejdsdage.

ExpressVPN Refusion 7

Hvis du bruger PayPal, vil det næsten være øjeblikkeligt, mens kreditkortbrugere bliver nødt til at vente i 3 til 5 arbejdsdage.

Sådan annulleres ExpressVPN via e -mail?

Vil du annullere dit abonnement via e -mail? I dette tilfælde kan du sende en e -mail til [e -mail -beskyttet], og du opnår den samme effekt.

I dette tilfælde vil støtte ikke være så lydhør, og det tager et par timer for udbyderen at komme tilbage til dig. Men hvis du ikke har travlt, og du ikke har tid til at chatte, er dette en god måde at annullere ExpressVPN og få dine penge tilbage.

Husk dig, processen er nøjagtig den samme, og du skal anmode om refusion på samme måde. Den eneste forskel er, at du ikke deltager i en live chat -session, som for nogle mennesker er gunstig.

Deaktivering af automatiske betalinger (PayPal)

I modsætning til Nordvpn understøtter denne udbyder PayPal som en af ​​betalingsmetoderne. Hvis du vil annullere ExpressVPN og forhindre det i at forny dit abonnement automatisk, kan du gøre det gennem automatiske betalinger på PayPal.

Trinene er enkle. Åbn PayPal, besøg Indstillinger, vælge Betalinger, og klik på “Administrer automatiske betalinger.

PayPal Deaktiver betalinger 1

Find VPN -tjenesten på listen, og når du klikker på den, skal du vælge “Afbestille”På højre side og bekræft dit valg ved at klikke på“Annuller automatiske betalinger.

PayPal Deaktiver betalinger 2

Og det er det. ExpressVPNs auto-fornyelse vil blive deaktiveret, og når dit abonnement udløber, opkræver det ikke dig, fordi PayPal forhindrer det. I dette tilfælde vil du være i stand til at bruge tjenesten indtil dette øjeblik, bare i tilfælde af at du udgør dit sind om det.

Imidlertid er denne metode kun stor, hvis du ikke er berettiget til refusion, fordi du på denne måde ikke vil være i stand til at få dine penge tilbage.

Hvis jeg annullerer ExpressVpn, hvilken VPN skal jeg prøve?

Da du læser denne artikel, er denne udbyder sandsynligvis ikke efter din smag. Nå, hvis du vil annullere ExpressVPN, kan du prøve Cyberghost i stedet.

Denne VPN er markant billigere og tilbyder en enorm 45-dages pengene-tilbage-garanti for alle planer, mens en månedsplan kommer med en 14-dages refusionsperiode. Ikke desto mindre er Cyberghost stadig fænomenal på trods af sin billige pris.

Det har mere end 9.000 servere i næsten 100 lande, dedikerede P2P/streaming-servere, Wireguard-support og en politik uden logs. Det fungerer også med Netflix os og er fantastisk til streaming i 4K på grund af dens solide ydeevne.

Cyberghost er ikke hurtigere end ExpressVPN, men det tilbyder 7 samtidige forbindelser – 2 mere end ExpressVPN. Og hvis vi tilføjer 24/7 live chat support, applikationer til alle platforme og ekstremt overkommelige priser, tror jeg, du vil være temmelig tilfreds med det, du får.

Konklusion

At have muligheden for at annullere ExpressVPN på ethvert tidspunkt skal give dig selvtillid til at teste det ud. Dertil kommer, at en 30-dages pengene-tilbage-garanti gør tingene endnu mindre risikable, da du kan få refusion i de første 30 dage og ikke miste en enkelt dollar.

Når alt kommer til alt er ExpressVPN en fremragende VPN, og chancerne er lave til, at du vil være utilfreds. Men hvis du stadig finder et problem, som du ikke kan løse, og du hellere vil annullere dit abonnement, er det godt at vide, at du kan gøre det.

Du kan bruge de penge, du kom tilbage til at prøve cyberghost i stedet. Forhåbentlig vil det løse de problemer, du havde.

Sådan annulleres ExpressVPN i 2023: Enkel trin-for-trin-guide

Sådan annulleres ExpressVpn

ExpressVPNs hurtige hastigheder og fremragende samlet service gør det til et let valg for mange brugere. Imidlertid er abonnementsplanerne dyre, hvilket er hovedårsagen til, at brugerne undersøger, hvordan man annullerer ExpressVPN, og hvad de bedste alternativer er.

ExpressVPN er vores valg til den bedste VPN i 2022. Det er hurtigt, det er pålideligt, og det har en streng politik uden logs. Med en app til næsten alle enheder under solen er det den mest afrundede service, vi har stødt på. Da ExpressVpn er så god, undrer du dig måske over, hvorfor man ønsker at annullere det.

Hovedårsagen er normalt prisfastsættelse, hvor konkurrenter som Nordvpn kommer tæt på ExpressVPNs præstation til en brøkdel af dens pris. Den anden grund er KAPE Technologies -ejerskabet – som vi diskuterede i vores ExpressVPN -gennemgang – der kan øge bekymringerne om privatlivets fred.

Nøgle takeaways:

  • ExpressVPN er en stor VPN med bemærkelsesværdig præstation og fremragende sikkerhed, men det er for dyrt for mange.
  • Du kan annullere ExpressVPN ved at logge ind på webstedet, hvis du har købt et abonnement der, eller via din mobile app -butik, hvis du abonnerer fra en mobilenhed.
  • Hvis du er inden for de første 30 dage efter abonnement, kan du annullere dit abonnement og anmode om refusion gennem kundesupport. Hvis du dog får refusion, stopper din adgang med det samme.

Hvis du vil annullere dit ExpressVPN -abonnement af en eller anden grund, viser vi dig, hvordan du gør det, uanset dine automatiske fornyelsesindstillinger og den betalingsmetode, du valgte. Uden videre er det her, hvordan du annullerer dit ExpressVPN -abonnement.

12/15/2022 Fakta kontrolleret

  • Hvordan annullerer jeg ExpressVpn og får refusion?

Du kan annullere ExpressVPN via deres websted eller via den mobile app -butik, hvor du fik dit abonnement. For at få refusion skal du være inden for 30-dages pengene-tilbage-garantiperioden, og du skal kontakte kundeservice.

Hvis du er inden for ExpressVPNs 30-dages pengene-tilbage-garanti, kan du annullere dit abonnement, når du kontakter support via webstedets live chat-knap i nederste højre hjørne. Fortæl dem, at du vil annullere og få en fuld refusion.

Ja, du kan stadig annullere dit abonnement, selvom den 30-dages pengene-tilbage-garantiperiode er udløbet. Du får dog ikke en fuld refusion, og du kan bruge dit abonnement, indtil faktureringscyklussen er udløbet.

Sådan annulleres ExpressVpn

Den nøjagtige måde at annullere dit ExpressVPN -abonnement afhænger af den betalingsmetode, du brugte, når du opretter din konto. Når du betaler med et kort eller via PayPal, fornyer dit ExpressVPN -abonnement automatisk. Lad os først tale om, hvordan du annullerer dit abonnement, hvis du betalte med et kreditkort eller PayPal -konto.

    Gå til ExpressVPNs log på side

Gå til ExpressVPN websted og Klik på “Min konto” I den øverste menu.
Indtast din e -mail -adresse og adgangskode og Klik på “Log ind.”
Fra menuen til venstre, Klik på “Mit abonnement” og så Rediger abonnementsindstillinger.”

I Side for automatiske fornyelsesindstillinger, klik på “Sluk for automatisk fornyelse.”Følg anvisningerne Indtil du får en meddelelse om, at dit abonnement er blevet annulleret. Bemærk, at selvom dette slukker for automatisk fornyelse, kan du stadig bruge din ExpressVPN -konto, indtil din nuværende abonnementscyklus slutter.

Afslutning af automatisk fornyelse med andre betalingstyper

Et kreditkort eller PayPal er ikke de eneste måder at betale for et ExpressVPN -abonnement. Du kan også abonnere via en mobil app -butik på en mobilenhed. Abonnementer foretaget gennem Google Play Store eller Apple App Store skal annulleres gennem den faktiske App Store. Sådan er det gjort.

Åbn den mobile app -butik på din Android eller iOS -enhed.

Begge app -butikker har en side, hvor du administrerer abonnementsindstillinger. På iOS, Tryk på dit profilikon øverst til højre, og så Tryk på “Abonnementer.” På Android, Tryk på dit profilikon, tryk på “Betaling og Abonnementer, ” og så Tryk på “Abonnementer.”

Når du er på abonnementssiden, Vælg ExpressVpn og Følg instrukserne At annullere ExpressVpn. Bemærk, at du stadig kan bruge tjenesten indtil den sidste dag i din nuværende abonnementscyklus.

Hvis du har betalt for dit abonnement ved hjælp af Bitcoin eller Paymentwall, har disse betalingstyper ikke automatisk fornyelse. Når dit abonnement udløber, annulleres det automatisk, medmindre du betaler for et nyt.

Få en refusion på dit ExpressVPN -abonnement

Hvis du har et abonnement og ikke ønsker at vente på, at det udløber, kan du drage fordel af 30-dages pengene-tilbage-garantien. Vi går nærmere ind på, hvordan man drager fordel af pengene-tilbage-garantien i vores ExpressVPN gratis prøveversionsartikel. Du bliver nødt til at kontakte kundesupport for at få en ExpressVPN -refusion for dit abonnement, men det er en hurtig proces.

Sidste tanker

ExpressVPN er en fremragende VPN i mange henseender. Det er hurtigt, det er sikkert, det kan få dig til næsten alle streamingtjenester (ikke alle VPN kan prale med dette), og det har en app til næsten enhver enhed. Det prissættes dog højere end hvad de fleste mennesker har det godt med at betale, hvorfor vi ikke ville bebrejde dig for at undersøge at annullere.

I tilfælde af at du har brug for en ny VPN -service, når du annullerer ExpressVPN, kan du se på vores Surfshark Review for en fremragende værdi VPN, eller vores Windscribe -gennemgang, hvis du overhovedet ikke ønsker at bruge nogen penge. Alternativt kan du tjekke vores liste over de bedste VPN’er til begyndere, hvis du vil have noget, der er så let at bruge som muligt.

Hvor længe har du brugt ExpressVPN? Vil du bare spare penge, eller har du en anden grund til at annullere dit abonnement? Fortæl os det i kommentarerne og som altid tak for at have læst.

Var dette indlæg nyttigt?
Fortæl os, hvis du kunne lide indlægget. Det er den eneste måde, vi kan forbedre.

En tanke på “Sådan annulleres ExpressVPN i 2023: Enkel trin-for-trin-guide”