De bedste torrent -websteder: Komplet guide til de mest populære steder

Contents

Alle de verificerede torrents er pålidelige, og stedet gør et fremragende stykke arbejde med at holde uploadserne rene. Hvis du vil tjene nogle ekstra kontanter, betaler Torlock dig $ 1 for ethvert farligt eller brudt link, du finder på webstedet.

Top 11 Safe and Verified Torrent -websteder til download af indhold

Torrents og online sikkerhed har altid været to emner, der går hånd i hånd. På grund af den frie karakter af torrenting -teknologi og stigningen af ​​mennesker og tjenester, der ønsker at udnytte internetbrugere, skal du forblive årvågen, mens du bruger torrent -filer. Med retssager, der i øjeblikket tager ned og truer de store verificerede torrent -steder, spørger brugerne, hvilke torrent -steder der er sikre. Nu, mere end nogensinde før, ønsker folk de mest pålidelige torrentwebsteder, der har den bredeste tilgængelighed af filer, men forbliver sikre og sikre med minimal risiko for deres computersystemer.

Hvis dette lyder som dig, er du kommet til det rigtige sted. I dag skal vi udforske alt hvad du har brug for at vide for at finde og korrekt identificere de mest pålidelige torrent -websteder. Vi kommer også til at detaljere ti af de sikreste og verificerede torrent -websteder, så du har alt hvad du har brug for til den bedste torrenting -oplevelse.

 • Sådan bedømmer du et betroet Torrent -websted
 • Bedste 11 sikre og verificerede torrent -websteder
 • Sådan gør du torrent -downloads sikre

Sådan bedømmer du et betroet Torrent -websted

Uanset om du bruger nye torrent -sikre websteder eller logger på et af de betroede og pålidelige torrentwebsteder som Pirate Bay, er der altid risikoen for, at de sikre torrent -steder er Falske.

Problemet er, hvis du begynder at downloade torrents, kan du øjeblikkeligt inficere din computer med vira eller malware -software eller lade dig selv sårbar over for hackere, der kan skade dit system eller stjæle dine personlige oplysninger.

Følg i stedet disse retningslinjer for at hjælpe dig med at identificere betroede, sikre og legitime torrenting websteder.

Oplysninger om ophavsret i privatlivspolitikken

Ingen sikre torrentwebsteder ønsker at blive lukket ned på grund af lov om krænkelse. Selvfølgelig er dette vanskeligt at moderere med millioner af torrents tilgængelige, men det er stadig en indikator for et betroet torrent -websted.

Tjek fortrolighedspolitikken for de verificerede torrent -websteder for at sikre, at de taler om vigtigheden af ​​ophavsret; Hvis de har et afsnit om privatlivspolitikken.

I nogle tilfælde vil betroede torrent -websteder endda have en DCMA -krav til at udfylde.

Klare kontaktoplysninger

Et torrentwebsted er en forretning, der tjener penge, og det er grunden til, at betroede torrentende websteder er glade for at oprette deres legitime postadresse og den fysiske adresse, hvor deres firma er registreret til.

De vil altid sikre sig, at deres brugere er glade, så sikre torrent -websteder vil gøre det nemt at kontakte. Hvis du ikke er i stand til at finde nogen let eller legitime kontaktoplysninger, er chancerne for, at webstedet er falske.

HTTPS -websteder kun

Et falskt torrenting -websted vil mere end sandsynligt blive afholdt på en usikret server og bruge usikrede forbindelser, der gør det let for hackere at aflytte og kapre det, du laver. Når du indlæser et websted, skal du se på URL -bjælken for at sikre, at forbindelsen er sikker og sikker.

Du kan identificere dette ved at lede efter en ‘HTTPS’ forbindelse snarere end en usikret ‘HTTP’ forbindelse.

Alexa Rankings

Nej, ikke Amazon Voice Assistant, selvom du ville blive tilgivet for at tænke det.

Alexa er et globalt siderangeringssystem, der opdaterer sig dagligt baseret på hvor mange unikke besøgende og sidevisninger, et websted har. Hvis en torrent-side har næste-til-ingen unikke besøgende og ikke mange sidevisninger, er chancerne for, at det er falske og er lige blevet oprettet for at lokke dig i.

Når du har fundet et verificeret Torrent -websted, kan du lide udseendet af, pop URL’en ind på Alexa -webstedet for at se resultaterne eller tjek rangeringen fra en liste over listen, såsom denne. Jo højere Alexa -rating, desto mere sandsynligt er det at være et verificeret torrent -sted.

På udkig efter skiltene

Når du kigger gennem nye sikre torrent -websteder og spørger dig selv, hvilke torrent -websteder der er sikre, er der masser af webstedselementer, du skal kigge efter, der kan fortælle dig, om det er en falsk.

pålidelige torrents

Husk, at et legitimt torrent -sted ønsker at give dig en positiv oplevelse, så du kommer tilbage og bruger det igen.

Med dette i tankerne skal du slå pop-up-annoncer op og tvunge vinduer, der åbner, mens du bruger webstedet til at gribe din opmærksomhed og få dig til at klikke på.

Du kan også se eksempler på mal-reklame, søgemaskineadvarsler eller browser-advarsler, der forhindrer dig i at få adgang til webstedet eller endda eksempler på phishing-sæt.

Hvis du ser nogen af ​​disse, endda et lille bevis på dens eksistens, er det bedre at forblive sikker og sikker ved at vælge et andet websted.

Bedste 11 sikre og verificerede torrent -websteder

Hvis dette føles som meget at tage i, skal du ikke bekymre dig; Vi har dig dækket.

Bemærk: Forskellige regeringer tager forskellige holdninger til torrent -steder. Kan ikke få adgang til nogle torrent -websteder? Brug bare en VPN til at skifte din internet surfing placering til en anden region i verden for at løse dette.

For at hjælpe dig med at finde de bedste sikre torrent -websteder til dig, her er vores valg af de top 11 websteder, du har brug for at vide om.

#1 – Piratbugt

sikre torrentwebsteder - TPB

Piratbugt er let den største og mest berømte af alle sikre torrent -websteder, og hvis du har hørt om torrenting, er chancerne for, at du har hørt om dette websted. Mens webstedet kontinuerligt bliver taget ned og forbudt over hele verden, sættes nye websteder tilsyneladende øjeblikkeligt op.

Mens disse betroede og pålidelige torrent -websteder har usikkert indhold, er selve webstedet temmelig pålideligt, og samfundet med torrent -ratingsystemet og kommentarafsnittet kan hjælpe dig med at identificere de bedste torrents til download.

#2 – rarbg

Bekræftet torrent - rarbg

Mens RARBG ikke er på en sikker forbindelsesserver (hvilket gør det endnu vigtigere at bruge en VPN -løsning), har RARBG et travlt samfund af brugere, der hjælper med at moderere, bedømme og kommentere torrents, der kan hjælpe dig med at identificere, hvilke der er gode Og som er dårlige.

Du kan også bruge frø/peer -listen til at se autentiske trackeropdateringer om populære, verificerede og sikre. Jo flere frø en fil har, desto mindre sandsynligt er det at have et problem.

#3 – 1337x

Safe Torrent -websteder - 1337x site

1337x er kendt for at være det tredje mest populære sikre torrent -sted, og selvom det ikke er det største, er det let en af ​​de mest anvendte. Webstedet er let tilgængeligt gennem spejlforbindelser, der er en fuld fortrolighedspolitik, og ophavsretligt beskyttet materiale kan tages ned via DCMA -formularen.

Hjemmesiden tikker alle kasser for sikkerhed, inklusive en dedikeret sikker forbindelse, så længe du sørger for, at du bruger det officielle websted.

#4 – yts.Mx

Bekræftet torrent - yts

Med et stort udvalg af alle indholdsformater, inklusive film, tv -shows, spil, bøger og musik, er det ikke underligt, hvorfor så mange brugere strømmer til YTS.Am websted. Selvom dette er et meget brugt sted, skal du stole på samfundet for at identificere de sikreste torrents.

Dette gøres via ratingsystemet og kommentarsektionen, så sørg for at gøre din research, før du forpligter dig til de torrenter, du downloader.

#5 – Torrentz2

Pålidelige torrent -steder - Torrentz2

Dette er et enormt populært torrent -sted på de østlige sider af verden, men det bliver langsomt mere populært i andre lande. Denne version af Torrentz2 -webstedet blev lanceret tilbage i 2018 og er blevet det 1.651 mest populære websted i Indien, ifølge Alexa.

Webstedet har alle slags indholdsformater, du kan forestille dig, og alt hvad du vil have, at dit torrenting -websted skal være.

#6 – Lemetorrents

Safe torrent websteder - kalk torrent

Limetorrents er et af de populære moderne betroede torrent-steder, der ikke kun er let tilgængelige i de fleste lande i verden direkte fra din søgemaskine; Det er også en af ​​de sikreste.

Det hele er takket være det utrættelige og dedikerede samfund, der hjælper med at bedømme torrenter og kommentere, så brugere kan være sikre på, at de kun downloader indhold af højeste kvalitet.

#7 – Idope

Bekræftet torrent - idope

Kort efter, at Kat (Kickass Torrents) blev taget ned, og ejeren gik i varetægt, tog det ikke lang tid for et nyt og innovativt torrent -sted at dukke op og tage sin plads. Direkte tilskrivning af den tidligere Kat er Idope en vildt populær torrent -database.

Selvom webstedet oplevede nogle tekniske problemer tidligere, tilbage i 2018, ser stedet nu ud til at have stabiliseret sig på en sikker forbindelse og et blomstrende samfund, der hjælper med at holde andre brugere i sikkerhed via bedømmelse af torrenterne.

#8 – TorrentDownloads

Pålidelige torrent -websteder - Torrent -downloads

TorrentDownloads har en hakket historie i fortiden med at blive blokeret i lande og gentagne gange taget ned, hvorfor det nu findes gennem spejllink og websteder. Det er vigtigt at sikre dig, at du bruger en officiel kilde eller de sikreste torrents.

Du kan gøre dette ved at kontrollere Alexa -klassificeringen på hvert websted. Disse kan ændre sig overalt fra 2081 (virkelig populært og sikkert) til de titusinder af millioner (ikke så sikre), så vær opmærksom på det websted, du bruger.

#9 – Legit torrents

Pålidelige torrentsteder - Legit torrents

Legit torrents er et helt sikkert websted. Det er usandsynligt, at du finder noget ondsindet indhold eller adgang til hackere. Webstedet huser et lille, men dedikeret samfund af brugere, der hjælper med at moderere indhold og sørger for, at alt er så sikkert som muligt.

Webstedet har en ekstremt positiv global Alexa -placering og er det 6.098. TH MEST POPULÆRE WEBSITE i Italien.

#10 – Torlock

Pålidelige torrent -steder - Torlock

Torlock er et andet sikkert torrent -sted, der giver en platform til at downloade forskellige typer indhold såsom film, tv -shows, musik, software og spil. Det er kendt for sit omfattende bibliotek med torrents af høj kvalitet og sin strenge verifikationsproces for at sikre, at alt indhold er legitimt og virusfrit.

#11 – Zoogle

Pålidelige torrent -steder - Zoogle

Det 2.830. mest populære websted i USA, Zoogle fører let spillet vedrørende torrenting -websteder. Let at få adgang til, masser af filer at udforske og en sikker oplevelse for brugere over hele verden, hvad mere kan du ønske dig fra et torrenting websted?

Sådan gør du torrent -downloads sikre

Uanset om du beskytter dig selv, mens du downloader torrents ved at undgå hackere, eller du prøver at skjule dig selv og din online computeraktivitet fra din internetudbyder (ISP) eller myndighederne, har du brug for en VPN.

‘VPN’ står for ‘Virtual Private Network’ og skjuler dybest set din sande identitet online ved at sige, at du er nogen eller et andet sted i verden. Lad os sige, at du bruger et usikkert torrentwebsted med en hacket forbindelse.

En hacker kan muligvis aflytte din forbindelse og vise dig en falsk version af det websted, du prøver at besøge. Du downloader måske en falsk torrent, som faktisk er en virus, der stjæler dine personlige oplysninger og viser hackeren, hvor du er, og din computers detaljer.

Lad os sige, at du gennemser og downloader torrents i Norge, men du bruger en VPN. Tjenesten hopper din forbindelse på et eller flere steder over hele verden, så det kan se ud som om du gennemser i Australien eller Amerika.

Hvis en hacker forsøger at hacke din forbindelse, eller myndighederne i dit land forsøger at overvåge din internetaktivitet, vil de aldrig være i stand til at finde dig, fordi du gennemser i et andet land eller en anden forbindelse til din egen.

Dette gør dig praktisk talt usynlig (anonym), mens du gennemser internettet.

De bedste torrent -websteder: Komplet guide til de mest populære steder

Bedste torrent -steder

Torrents er filer, der indeholder metadata, som er et datasæt, der indeholder oplysninger om andre data. Derfor indeholder en torrent indholdsfilen. I stedet hjælper det torrent -software med at søge efter “kammerater” eller “frø”, der deler dataene. Programmet udtrækker derefter data fra de delte filer, der producerer en færdig version af dataene.

Tænk på det som at bruge Torrent -softwaren til at samle de film, tv -shows, musik eller andre indholdsfiler, du ønsker fra andre menneskers computere overalt i verden. Det betyder ikke, at du er nødt til at opgive dit drev og alle dine oplysninger, når du downloader en torrent, heller.

Programmet indsamler stykker data fra delte filer og sætter dem sammen på din computer eller enhed. Ingen har adgang til dine oplysninger på ethvert tidspunkt. Hastigheden på dataoverførslen afhænger af antallet af kammerater, der er vært for indholdet til overførsel. Frøene eller kammerater, jo hurtigere er dataoverførslen.

Hvordan fungerer en torrent?

 • 1 Hvordan fungerer en torrent?
  • 1.1 ansvarsfraskrivelse
  • 2.1 med et øjeblik
  • 2.2 Piratbugt
  • 2.3 øg
  • 2.4 Rutracker
  • 2.5 EZTV
  • 2.6 rarbg
  • 2.7 Torrentz2
  • 2.8 Kickasstorrents
  • 2.9 Torrent9
  • 2.10 limetorrents
  • 2.11 ZOOQLE
  • 2.12 Magnetdl
  • 2.13 Torlock
  • 2.14 Arenabg
  • 2.15 pcgamestorrents
  • 2.16 ETTV.tv
  • 2.17 Torrentgalaxy
  • 2.18 Torrentfunk
  • 2.19 Seedpeer
  • 2.20 idope
  • 2.21 Monova
  • 2.22 YourBitTorrent
  • 2.23 Btdig
  • 2.24 torrentdownloads.mig
  • 2.25 NYAA.Si
  • 2.26 1337x.til
  • 5.1 hvilken VPN skal bruges?

  Når du gennemser online, sender browseren flere anmodninger til servere hvert sekund om at downloade oplysninger relateret til din browsing session. Hvis serveren ikke kan håndtere anmodningsbelastningen fra brugere på sit netværk, ender den med at gå ned.

  Når browsing, browseren i brug sender flere anmodninger til en server, så den kan downloade oplysningerne.

  Imidlertid kan denne server have for meget trafik fra brugere, der prøver at få adgang til de samme oplysninger. Som et resultat går serverne ned, og alle på netværket mister deres forbindelse. Torrents arbejder med “peer-to-peer” -teknologi beskrevet ovenfor ved at overføre data mellem systemer. Men med P2P -overførsler er det muligt at flytte store mængder data på en platform uden at opleve vanskeligheder med overbelastning af servere og netværk. P2P -overførsler kan forekomme på BitTorrent -protokollen, et system, der bruges til at overføre filer online.

  Hvordan BitTorrent fungerer

  Ved at installere en BitTorrent -klient på din enhed eller computer kan du få adgang til disse P2P -netværk, så du kan downloade torrent -filer, der indeholder al din yndlingsunderholdning. Du fanger små informationsstykker fra alle frø på systemet, samler dataene for at give dig mulighed for at være vært på din enhed eller pc.

  Trackers i torrentfilen gør det let for protokollen at identificere de relevante data i overførslen, registrere antallet af frø til torrentfil.

  “Leeching” beskriver en praksis, hvor folk downloader torrentfilen fra netværket, men lad ikke deres forbindelse ikke være tilgængelig efter for at frø dataene tilbage til systemet. Samfundet rynker på denne proces, så hvis du har ubegrænset båndbredde til rådighed, skal du overveje at give tilbage til samfundet nogen tid.

  Bittorrent, virksomheden, blev købt af Justin Sun, skaberen af ​​Tron Blockchain -platformen i 2018.

  Ansvarsfraskrivelse

  Mens BitTorrent -protokollen er helt lovlig, er den ikke godkendte brug af softwaren til at downloade og distribuere ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt. Tilsynsmyndighederne er i en konstant kamp med torrent -steder, med torrenters, der prøver at bevise, at brugen af ​​trackers og bittorrent metafiler ikke gemmer noget filindhold.

  Tilsynsmyndigheder vil altid være i en kamp med torrenting -steder. Nogle steder har sværere tider med myndighederne end andre. Det er dog bedst at sikre, at du forbliver anonym online, når du bruger en torrent -tjeneste.

  Download og installer en VPN til din enhed eller bærbare computer, før du begynder at downloade. Brug en VPN, når du downloader. Dette værktøj beskytter dig mod enhver ondsindet aktivitet fra dårlige skuespillere eller tredjepartssoftware, mens du surfer på nettet og downloader filer.

  Formålet med denne artikel er kun til informationsformål. Vi antyder på ingen måde, at du bruger oplysningerne i denne artikel til at downloade copywritten -materiale.

  De top 25 torrent -steder

  I dette afsnit bringer vi dig nogle oplysninger om de bedste tilgængelige offentlige trackere. De fleste af mulighederne i denne gennemgang giver dig et sikkert middel til at downloade torrents. Husk dog at bruge en VPN og sikre dig, at din internetsikkerhed er stram, før du forsøger downloads.

  Ved første øjekast

  • År grundlagt: 2003
  • Månedlige aktive brugere: 106.08 millioner
  • Global Site Rank: 209
  • År grundlagt: 2010
  • Månedlige aktive brugere: 118.6 millioner
  • Global Site Rank: 182
  • År grundlagt: 2004
  • Månedlige aktive brugere: 85.74 millioner
  • Global Site Rank: 256
  • År grundlagt: 2005
  • Månedlige aktive brugere: 42.26 millioner
  • Global Site Rank: 897
  • År grundlagt: 2008
  • Månedlige aktive brugere: 90.36 millioner
  • Global Site Rank: 347
  • År grundlagt: 2003
  • Månedlige aktive brugere: 41.16 millioner
  • Global Site Rank: 752
  • År grundlagt: 2016
  • Månedlige aktive brugere: 14.74 millioner
  • Global Site Rank: 2.386
  • År grundlagt: 2018
  • Månedlige aktive brugere: 23.96 millioner
  • Global Site Rank: 944
  • År grundlagt: 2009
  • Månedlige aktive brugere: 24.25 millioner
  • Global Site Rank: 1.341
  • År grundlagt: 2013
  • Månedlige aktive brugere: 14.53 millioner
  • Global Site Rank: 2.079
  • År grundlagt: 2012
  • Månedlige aktive brugere: 9.56 millioner
  • Global Site Rank: 3.588
  • År grundlagt: 2010
  • Månedlige aktive brugere: 7.9 millioner
  • Global Site Rank: 5.807
  • År grundlagt: 2007
  • Månedlige aktive brugere: 6.29 millioner
  • Global Site Rank: 8.071
  • År grundlagt: 2018
  • Månedlige aktive brugere: 10.56 millioner
  • Global Site Rank: 6.019
  • År grundlagt: 2017
  • Månedlige aktive brugere: 8 millioner
  • Global Site Rank: 8.666
  • År grundlagt: 2018
  • Månedlige aktive brugere: 5.16 millioner
  • Global Site Rank: 8.527
  • År grundlagt: 2010
  • Månedlige aktive brugere: 2.67 millioner
  • Global Site Rank: 13.715
  • År grundlagt: 2008
  • Månedlige aktive brugere: 2.49 millioner
  • Global Site Rank: 15.630
  • År grundlagt: 2016
  • Månedlige aktive brugere: 619.000
  • Global Site Rank: 138.702
  • År grundlagt: 2005
  • Månedlige aktive brugere: 1.08 millioner
  • Global Site Rank: 57.480
  • År grundlagt: 2003
  • Månedlige aktive brugere: 1.02 millioner
  • Global Site Rank: 30.313
  • År grundlagt: 2011
  • Månedlige aktive brugere: 1.69 millioner
  • Global Site Rank: 29.136
  • År grundlagt: 2007
  • Månedlige aktive brugere: 13.54 millioner
  • Global Site Rank: 2, 943
  • År grundlagt: 2005
  • Månedlige aktive brugere: 69.2 millioner
  • Global Site Rank: 495
  • År grundlagt: 2007
  • Månedlige aktive brugere: 95.97 millioner
  • Global Site Rank: 254

  Piratbugt

  • År grundlagt: 2003
  • Månedlige aktive brugere: 106.08 millioner
  • Global Site Rank: 209

  Piratbugt er det mest berygtede torrent -sted på Internettet. Dette websted fik masser af opmærksomhed fra føderale myndigheder, hvor retshåndhævelse fjernede mange tidligere domæner. Du kan dog ikke undertrykke frihed for længe, ​​og Pirate Bay blev fortsat med at dukke op på forskellige domæner.

  TPB er din one-stop torrent shop, hvor alt er tilgængeligt gratis. Film, serie, Blu-ray, HD 1080p, uanset hvad du vil-det er alt der, og det er alt GRATIS. Der er millioner af torrents på stedet. Mens langt de fleste af dem er porno, er der stadig masser af nyttige programmer, applikationer, e-bøger, film, serier og dokumentarer.

  Pirate Bay er et gratis sted, og det koster dig ikke noget at downloade, men at vippe udviklerne gennem Bitcoin eller Monero Crypto Network er en fremragende måde at give tilbage. Du finder tegnebogadresser til samfundet på sidefoden af ​​siden.

  Dette websted indeholder mange millioner af besøgende hver måned. Stadig er det sandsynligvis meget mere end den registrerede trafik, da masser af brugerne bruger proxier, VPN’er eller spejle for at få sikker adgang til Pirate Bay. Alexa rangerer TPB som det 209. mest besøgte sted online, men vi satser på, at det virkelig er i top 100, i det mindste.

  Yts

  • År grundlagt: 2010
  • Månedlige aktive brugere: 118.6 millioner
  • Global Site Rank: 182

  TPB er et populært sted, men der er rapporter om, at det ikke er et sikkert sted at downloade dine torrents. Vores øverste valg til det sikreste sted med det bedste valg går til YTS.er. YTS ankom for at udfylde det hul, der blev efterladt af Motion Picture Association of America, da det lukkede Yify, forgængeren til YTS.

  YTS har alle de nyeste udgivelser i forskellige kvalitetsniveauer. HD- og Blu-ray-titler er tilgængelige, og brugergrænsefladen er let at navigere. Søgningen er funktionel, og du kan finde enhver gammel film, du ønsker i platformens omfattende arkiver.

  Alexa rangerer YTS som det 182. mest populære sted online, med næsten 120 millioner unikke besøgende på platformen hver måned.

  Rutracker

  • År grundlagt: 2004
  • Månedlige aktive brugere: 85.74 millioner
  • Global Site Rank: 256

  Rutracker er et af de mindre kendte torrentende websteder. Det er populært i Rusland, men får ikke meget trækkraft andre steder i verden. Det kan overraske dig at lære, at Rusland har sin version af næsten enhver vestlig digital service. Gmail er Rumail, og Pirate Bay er Rutracker.

  Rutracker indekserer alt på russisk, så medmindre du kan tale sproget, vil du have svært ved at navigere dig gennem webstedet. Du får et bredt udvalg af torrents, herunder musik, e-bøger, software, film og serier.

  Det er også underligt at tro, at den russiske regering forbød og blokerede stedet i 2015, hvilket viser den gennemsnitlige russiske evne til at omgå internationale cybersecurity -love ved hjælp af værktøjer som et virtuelt privat netværk (VPN).

  Ifølge Alexa rangerer Rutracker som det 256. mest populære sted online.

  EZTV

  • År grundlagt: 2005
  • Månedlige aktive brugere: 42.26 millioner
  • Global Site Rank: 897

  Denne torrent distributionsgruppe er et af de mest kendte mærker i niche. Hvis du logger ind på en torrent -platform som KAT eller TPB, er du sikker på at finde de nyeste uploads fra EZTV til rådighed til download.

  Det originale firma, der blev forelagt en fjendtlig overtagelse i 2015 af Ezcloud Limited. Uanset ændringen i virksomhedens struktur offentliggør webstedet fortsat de nyeste torrents på alle dine foretrukne medieformater.

  Databasen over tidligere torrents er enorm, og de får næsten 43 millioner unikke besøgende om måneden. Alex rangerer dette websted i de øverste 1.000 mest besøgte steder online og trak ind på nummer 897.

  Rarbg

  År grundlagt: 2008

  Månedlige aktive brugere: 90.36 millioner

  Global Site Rank: 347

  Dette belgiske torrenting -sted har en arv, der strækker sig tilbage til 2008. 11-år, som et af verdens mest besøgte torrent-steder, betyder, at det har et omfattende arkiv med indhold. Der er masser af genrer, fra film og serie til porno, software og spil.

  Rarbg er sandsynligvis et fremtrædende sted for nye HD -filmudgivelser. Med over 90 millioner månedlige besøgende rangerer Alexa dette websted som nummer 347 online.

  Torrentz2

  • År grundlagt: 2003
  • Månedlige aktive brugere: 41.16 millioner
  • Global Site Rank: 752

  Denne metasøgningsmotor er specialiseret i torrents, der blev lanceret i 2016 som efterfølger af Torrentz.EU -websted, som myndighederne lukkede i 2016. Beviser, at du ikke kan beholde nogen oplysninger indeholdt for evigt, Torrentz2.EU kom tilbage med hævn.

  Den nye platform har det samme udseende og føles som originalen og har endda det samme design og funktionalitet som det originale sted. Det er dog også en betydelig forbedring af sin forgænger. Webstedet indekserer millioner af torrents danner mere end 75 specialiserede platforme og domæner.

  Mere end 41 millioner mennesker besøger dette websted hver måned, hvilket gør det nummer 752 på det øverste websted, der blev besøgt online.

  Kickasstorrents

  • År grundlagt: 2016
  • Månedlige aktive brugere: 14.74 millioner
  • Global Site Rank: 2.386

  Kickasstorrents, ellers kendt som Kat, var et eksempel på, hvor langt regeringen er villig til at gå for at allokere ressourcer til at beskytte ophavsretten. Det amerikanske justitsministerium beslaglagde den originale Kat.CR -websted, der var næsten lige så stort som Pirate Bay på det tidspunkt.

  I en abort af retfærdighed i kampen mod informationsfrihed anklagede USA ejeren af ​​webstedet. Dog beviser igen, at du ikke kan låse informationsfriheden, optrådte webstedet under en ny URL, Katcr.co.

  Det nye sted har et stort bibliotek med torrents. Gennemse underkategorierne og vælg dine yndlingsfilm, anime, tv-shows, spil, e-bøger, applikationer, software og musik. Dette sted har en fremragende grænseflade, der er enkel at bruge, og et elegant design, der er let på øjnene.

  Torrent9

  • År grundlagt: 2018
  • Månedlige aktive brugere: 23.96 millioner
  • Global Site Rank: 944

  Dette franske torrenting -sted har et omfattende udvalg af tv -shows, film, musik og software, der er tilgængelig til download. Webstedet har en fremragende grænseflade, der leverer brugervenlig navigation gennem underkategorier for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter på webstedet.

  Den detaljerede beskrivelse af indholdet sammen med informationen, såsom størrelsen på filerne, sikrer, at du kan verificere gode torrents fra de dårlige.

  Webstedet får næsten 24 millioner besøgende hver måned og rangerer som det 944. mest populære websted online.

  Lemetorrents

  • År grundlagt: 2009
  • Månedlige aktive brugere: 24.25 millioner
  • Global Site Rank: 1.341

  Limetorrents er en veletableret platform, der er vært for mere end 10 millioner torrents-det er en masse data. Der er hundreder af kategorier, der kan gennemsøge på denne platform, inklusive film, tv -shows, spil og anime.

  Gennemse websider for at se de seneste opdaterede lister til de tilgængelige top-100 torrents. Med kun 25 millioner besøgende på dette websted er det overraskende, at der ikke er flere brugere på denne platform.

  ZOOQLE

  • År grundlagt: 2013
  • Månedlige aktive brugere: 14.53 millioner
  • Global Site Rank: 2.079

  Lanceret i 2013. Zooqle er en nykommer i torrentscenen, men den har et af de mest imponerende tilbud. Dette websted har en enorm database med tv -shows og film. Du kan verificere torrenterne og filtrere gennem dine resultater efter kategori eller direkte søge i den ønskede titel.

  Filmen Torrents kommer fra den legendariske filmdatabase (TMDB). Der er omkring 4 millioner torrents tilgængelige i Zooqle’s database med en let brugergrænseflade.

  Magnetdl

  • År grundlagt: 2012
  • Månedlige aktive brugere: 9.56 millioner
  • Global Site Rank: 3.588

  Dette websted har en massiv samling af magnet -download -links. Magneten er et af de mere populære midler til at downloade torrent -filer, hvilket gør overførsel af data hurtig og ubesværet. Magnetdl er en innovativ platform, der giver mulighed for henvisning til elektroniske filer uden det kontinuerlige behov for værters sværme.

  Magnetfiler er et fremragende valg til at identificere indholdet i filer ved hjælp af kryptografisk hashing i stedet for den faktiske placering af filen. Som et resultat kan enhver oprette en fil, uden nogen central myndighed, der behøver at give udstedelse.

  Hvis du vil downloade magnetlink, skal du have en bittorrent klient downloadet og installeret på din computer. Qbittorent og uTorrent er nogle af de mere populære valg for en bittorrent -klient, der kan downloade magnetlink.

  Grænsefladen på webstedet har en minimalistisk fornemmelse, og efter at have udført forskningen giver webstedet brugerne chancen for at downloade filen eller streame den online.

  Du kan karakterisere magnetlink ved upload dato, størrelse og uploaderens omdømme på platformen.

  Torlock

  • År grundlagt: 2010
  • Månedlige aktive brugere: 7.9 millioner
  • Global Site Rank: 5.807

  Hvis du leder efter film, tv -shows og serier, skal du gå over til Torlock. Denne platform har alle de nyeste udgivelser hver uge, og du kan gennemse dens omfattende arkiver. At navigere i platformen er enkel, med kategorier og underkategorier, der giver let retning til dine foretrukne torrents.

  Alle de verificerede torrents er pålidelige, og stedet gør et fremragende stykke arbejde med at holde uploadserne rene. Hvis du vil tjene nogle ekstra kontanter, betaler Torlock dig $ 1 for ethvert farligt eller brudt link, du finder på webstedet.

  Selve webstedet har over 5 millioner filer i sine arkiver, hvilket gør det til en af ​​de mest fremtrædende online. Med 7.9 millioner besøgende på stedet hver måned, det sidder på en global placering for 5.807, ifølge Alexa.

  Arenabg

  • År grundlagt: 2007
  • Månedlige aktive brugere: 6.29 millioner
  • Global Site Rank: 8.071

  Denne bulgarske bittorrent tracker kommer fra Frisco, Texas. Det har et af de ældste omdømme i spillet, og sammen med en anden tracker ved navn “Zamunda” forblev parret øverst på de europæiske torrenting -hitlister i årevis.

  Du har mulighed for at vælge grænsefladen på engelsk eller bulgarsk. Webstedet tilbyder også en browserudvidelse kaldet “ArenaPlay”, der giver dig mulighed for at streame indholdet online i stedet for at downloade torrent -filer til din pc.

  Arenaen var i centrum af en skandale, hvor hackere kompromitterede sine systemer og blev afbrudt med IP -adresserne for alle dens brugere. Bare en anden god grund til altid at sikre, at du downloader og gennemser disse websteder ved hjælp af en VPN.

  Pcgamestorrents

  • År grundlagt: 2018
  • Månedlige aktive brugere: 10.56 millioner
  • Global Site Rank: 6.019

  Hvis du elsker at spille spil, har dette specialiserede Torrent -sted for spillere hver titel, du kan forestille dig. Fra handling til strategi, anime og endda voksne, pcgamestorrents har hver titel, du kan drømme om at spille.

  Dette websted uploader spil til sin database fra top torrent-websteder som spion-crack, Skidrow og genindlæst og gog codexpcgames. Imidlertid kommer den største ulempe ved at bruge dette websted i form af alle pop-ups. Annoncerne plager din skærm, selv når du bruger en ad-blocker.

  Pcgamestorrents.com får mere end 10 millioner besøgende hver måned, og ifølge Alexa rangerer som nummer 6.019 på de mest besøgte websteder online.

  ettv.tv

  • År grundlagt: 2017
  • Månedlige aktive brugere: 8 millioner
  • Global Site Rank: 8.666

  Hvis du elsker dine tv -shows og serie, er ETTV en stor torrent -database, der vrimler med alle de torrents, du nogensinde kunne ønske dig online. Denne database fungerer med tv -shows og serier, og du kan finde dets tilbud på mange af de andre torrent -websteder, der er anført i denne anmeldelse.

  Du får også muligheden for at tilmelde dig premium -versionen af ​​webstedet. Premium-medlemskab giver dig en bedre ad-fri browseroplevelse såvel som ingen cache eller annoncer og dynamiske sider. Du kan få et årligt abonnement på webstedet for $ 54 pr. Måned, hvis du betaler for et år på forhånd.

  Dette websted er nyt, og det vil fortsætte med at vokse til et af de bedste valg til tv -shows online. Med kun 2-års drift er ETTV en af ​​de stigende torrentstjerner online.

  Torrentgalaxy

  • År grundlagt: 2018
  • Månedlige aktive brugere: 5.16 millioner
  • Global Site Rank: 8.527

  Torrentgalaxy blev lanceret i 2018, hvilket gjorde det til en af ​​de nyere spillere i Torrent -rummet. Mens det er en nykommer, vokser dens popularitet takket være dets brede udvalg af alle typer torrents. Med 5 millioner unikke besøgende hver måned vinder Torrent Galaxy trækkraft i Torrent-brugerbasen.

  Gennemse torrent i ugen sektionen eller brug søgefunktionen til at se efter en bestemt titel. Det er let at downloade torrents ved at klikke på linket, hvor webstedet åbner en streamingside, så du kan se indholdet.

  Torrentfunk

  • År grundlagt: 2010
  • Månedlige aktive brugere: 2.67 millioner
  • Global Site Rank: 13.715

  Torrentfunk er et andet populært valg blandt torrenters på grund af de bekræftelsesfunktioner, der er tilgængelige på filer. Bekræftelse er en massiv del af download af torrents. Hvis du ikke har erfaring med at lære at registrere falske filer, kan du ende med at downloade malware eller vira til din pc eller enhed.

  Torrentfunk admin -teamet tager en unik tilgang til at afdække falske filer og vildledende filtitler. Webstedet har et dedikeret kommentarsektion for hver fil, der giver brugerne mulighed for at give andre i samfundet en heads up på gyldigheden og kvaliteten, før du beslutter at downloade.

  Det ser dog ud til, at dette websted er midt i en kamp med regulatorer, og vi kan forvente, at det snart kan opleve en nedlukning.

  Seedpeer

  • År grundlagt: 2008
  • Månedlige aktive brugere: 2.49 millioner
  • Global Site Rank: 15.630

  Dette brasilianske torrentwebsted har en omfattende database, og det understøtter direkte downloads og magnetlink. Dette websted nåede aldrig berygtethed af piratbugt, på trods af at det var i mere end 10 år.

  Du kan dog stadig finde enhver torrent, du leder efter på dette websted. Der er en massiv samling af film, tv -shows, serie, spil, software og porno på Seedpeer.mig. Listede torrents alle har kvalificerende oplysninger til at hjælpe dig med at verificere torrentindholdet. Du får information om filstørrelse, kategori, kammerater og antallet af trusler, der er markeret på filen.

  Med en minimalistisk fornemmelse og design har dette websted brugervenlig navigation og rangerer som et af vores foretrukne torrent-websteder til nye tv-shows.

  Idope

  • År grundlagt: 2016
  • Månedlige aktive brugere: 619.000
  • Global Site Rank: 138.702

  Download dine foretrukne torrents ved hjælp af magnetlink til rådighed til IDOPE.se. Dette websted er også en relativ nykommer i Torrent -rummet, der lanceres i 2016. Der er en enorm 18 millioner torrent-filer på dette websted, hvilket gør det til en af ​​de mest betydningsfulde online ressourcer til rådighed.

  Et af de fremtrædende funktioner på dette websted er dets mobile integration, hvilket gør det nemt at downloade dine torrents på din mobile enhed.

  Gennemse kategorier, eller klik på de “mest populære” eller “seneste” faner for at se alle de nyeste torrents klar til download.

  Monova

  • År grundlagt: 2005
  • Månedlige aktive brugere: 1.08 millioner
  • Global Site Rank: 57.480

  Grundlagt i 2005, er Monova udfordrende TPB til titlen på det ældste Torrent -sted online. Det er dog klart at se grunden til, at dette websted aldrig nåede popularitetsniveauerne for TPB. Webstedet leveres med pop-up-annoncer, der er frustrerende at tackle, og du får den nervøse følelse af, at dette websted er efter dine data.

  Men hvis du er villig til at tage risikoen, kan du downloade en bred vifte af tv -shows, film, spil, software og musik fra denne platform.

  Yourbittorrent

  • År grundlagt: 2003
  • Månedlige aktive brugere: 1.02 millioner
  • Global Site Rank: 30.313

  Dette sted blev oprindeligt kaldt Mybittorent ved lanceringen tilbage i 2003. Platformen ændrede imidlertid navn til YourBittorent i 2009. Ændringen skete på grund af en opdeling i ejerskabet af platformen. Dette websted er lidt anderledes, og det er ikke direkte vært for torrentfilen på webstedet.

  I stedet er webstedet vært for oplysningerne om filen, hvilket giver placeringen af ​​en indekseret fil. Denne platform var det første nogensinde websted, der oplevede beslaglæggelse af en registrator. Begivenhederne skete på grund af argumenterne mellem ejerne over webstedets fremtid.

  På trods af stedets malede historie er brugergrænsefladen let at bruge. Der er masser af verificerede links til alle typer indhold, fra tv -shows til film og musik.

  Btdig

  • År grundlagt: 2011
  • Månedlige aktive brugere: 1.69 millioner
  • Global Site Rank: 29.136

  Før brugen af ​​torrents til distribuerede peers var trackers den eneste metode til at lokalisere peers med indhold til at dele online. Brugen af ​​distribueret hash -tabel (DHT) af BitTorrent -klienter hjælper med at finde kammerater til filen via en BitTorrent -protokol. Dette system tilbyder et middel til at distribuere sporing, få betydelig popularitet takket være sin decentrale tilgang til filoverførsler.

  BtDigg er afhængig af brugen af ​​DHT-protokoller til filsøgninger, og selve webstedet giver en ren og brugervenlig grænseflade. Webstedet indsamler metadata til DHT -netværket, og en af ​​de vigtigste fordele er, at ingen torrents er involveret i driften af ​​webstedet, og der er ikke noget indhold på webstedets servere.

  Dine søgeresultater viser torrent-relaterede oplysninger, såsom størrelse, navn, alder og antallet af filer. Listen giver også et enkelt link til udførelse med din BitTorrent -klient.

  torrentdownload.mig

  • År grundlagt: 2007
  • Månedlige aktive brugere: 13.54 millioner
  • Global Site Rank: 2, 943

  Denne torrent -indekser er en anden platform, der overlevede tidens test. Grundlagt i 2007. Torrentdownload.Mig får over 134 millioner aktive brugere hver måned med over 16 millioner torrents til rådighed til download!

  Med en af ​​de største torrent -databaser online tilbyder dette websted dig film, tv -shows, musik, dokumentarer og enhver anden torrent -fil, du kan forestille dig. Webstedet havde et par sikkerhedsproblemer for nogle år siden, men det sprang tilbage fra kontroversen og forbliver en top destination for torrent -downloads.

  Samfundet identificerer falske filer, så sørg for at læse kommentarerne til filen, inden du starter din download. Udfør avancerede søgninger med platformens søgefelt og få den nøjagtige torrent, du leder efter på webstedet.

  Webstedet gør også et fremragende stykke arbejde med at afbøde sikkerhedsmæssige bekymringer. Filerne leveres alle med tags, der bestemmer filstørrelsen, uploaddato, kategori og antallet af tilgængelige frø.

  Nyaa.Si

  • År grundlagt: 2005
  • Månedlige aktive brugere: 69.2 millioner
  • Global Site Rank: 495

  Dette torrenting-sted er en af ​​de mindre kendte muligheder derude. Det tilbyder dog en anstændig torrenting -service, der er værdig til at nævne i denne anmeldelse. Dette websted er specialiseret i anime, og det er fortsættelsen af ​​det længe mistede anime-sted, NYAA.

  Anime Heads vil elske denne platform med den største samling af anime, hentai, film og spil. De fleste af torrenterne er på japansk, men der er også masser tilgængelige på engelsk.

  1337x.til

  • År grundlagt: 2007
  • Månedlige aktive brugere: 95.97 millioner
  • Global Site Rank: 254

  Dette websted har flere ISP -blokke i lande over hele kloden, og du har brug for en VPN, hvis du vil få det til at fungere. Dette sted er en af ​​de mest betydningsfulde spillere i Torrent -rummet, med magnetlink til rådighed til tv -shows, serie, film, software, musik, anime og spil.

  1337x formåede at holde sin brugerbase, selv som andre steder som Kat.CR og TPB overtog kampe med regulatorerne.

  I november 2018 forbød den populære internetsikkerhedsløsning, Malwarebytes, webstedet og hævdede, at administratorerne stjæler brugerens oplysninger.

  Hvad er fordelene ved at downloade torrent?

  Der er masser af fordele ved at bruge torrent -downloads. Den første grund er underholdningen i hanen, der er ikke nødvendigt at betale for streamingtjenester, når du kan downloade torrents gratis.

  Du får også et bedre udvalg af medier på torrent -steder. For eksempel på Pirate Bay kan du finde film, tv-shows, serie, dokumentarer, e-bøger, videospil, softwareprogrammer og anime. Den slags udvalg er ikke tilgængelig på noget streamingwebsted, og du har brug for flere abonnementer for at håndtere den slags handlinger.

  Med torrent -filer skal du også beholde filerne. Det er især vigtigt, når du har at gøre med softwareprogrammer og e-bøger. Overførsel af data på en P2P -måde gavner også forretninger.

  Det er af denne grund, at mange virksomheder, der håndterer store mængder data, nu integrerer P2P -løsninger i systemer til at spare på båndbredde og serveropbevaringsplads.

  Er der nogen ulemper ved at downloade torrent -filer?

  Som du kan se, er der masser af fordele ved at bruge P2P -filoverførsler. Torrents er praktiske måder at dele information på, men der er også risici og begrænsninger forbundet med håndtering af torrents.

  For eksempel er adgang til sikrede filer let at administrere gennem servere, men det er langt mere udfordrende med torrents. Backup -filerne på serveren forsikrer også, at det er let at gendanne filer, hvis det centrale knudepunkt lukker ned.

  Download af torrents kan også forbruge masser af båndbredde. Hvis du arbejder på en begrænset dataplan, skal du sørge for at kontrollere dit forbrug. Hvis du beslutter at frø tilbage til netværket, bruger du også båndbredde til denne proces.

  Har jeg brug for en VPN for at downloade torrents?

  Nej, du behøver ikke at have en VPN, hvis du vil downloade torrents online – men du skal. Der er tusinder af historier om, hvordan torrent -websteder kan skade dine data og din maskine.

  Utallige historier flyder rundt online, fra installation af vira og malware i torrents downloadet til computere, til identitetstyveri og afpresning. Internettet er et vildt sted, og du har brug for beskyttelse for at holde din identitet og data sikre, mens du downloader torrents.

  Brug af disse steder uden hjælp fra en VPN er som at gå ned ad vejen nøgen. Alle begynder at være opmærksomme på dig, og nogle mennesker vil måske komme ind for et nærmere kig. Hvis de tror, ​​du har noget af værdi at tilbyde dem, kan de muligvis beslutte at rane dig.

  At blive frarøvet online er imidlertid ikke det samme som i den virkelige verden. Hvis nogle bøller stikker dig op i en gyde med en kniv, ved du, at nogen frarøvede dig.

  Dog online, du er ikke engang klar over, at det skete, før du får et opkald fra kreditbureauerne, der siger, at du pludselig er udestående med en stor lånebetaling, som du aldrig vidste eksisterede.

  Identitetstyveri og svig online er en rigtig ting, og du er nødt til at beskytte dig selv og din computer mod eventuelle online trusler, der kan koste dig dit levebrød.

  Hvilken VPN skal bruges?

  Vi har gennemgået en række VPN’er som følger:

  Hvordan fungerer en VPN?

  En VPN er en tredjepartssoftware, der er tilgængelig fra adskillige udbydere. Efter at have downloadet og installeret softwaren på din maskine, åbner du et brugerdashboard.

  På dit strejf kan du se servere, der er anført i forskellige lande, såsom USA og UK. Ved at klikke på en af ​​disse servere ruter du din forbindelse til internettet gennem proxy -adresserne, der bruges af VPN. Som et resultat kan din internetudbyder og hackere ikke se dig online; I det væsentlige – du er usynlig.

  Derfor behøver du ikke med en VPN at bekymre dig om, at nogen opdager din IP -adresse. Du har heller ikke nogen bekymring for nogen, der får adgang til din maskine fjernt gennem en virus. En VPN tilbyder dig de sikreste midler til at downloade torrents.

  Hvordan downloader jeg en torrent?

  Det er let at downloade en torrent. Alt hvad du skal gøre er at downloade en torrent -klient, installere den på din enhed eller pc. Når det kører, skal du logge ind på et af de steder, der er nævnt i denne gennemgang.

  Følg denne trin-for-trin-proces til download af din første torrentfil.

  • Trin 1 – Download en torrent -klient som uTorrent eller Qbittorrent fra et officielt websted.
  • Trin 2 – Søg i torrent -webstedet efter din mediefil
  • Trin 3 – Klik på magnetikonet på den fil, du vil downloade
  • Trin 4 – Vælg stien eller kør for at gemme filen på din enhed eller pc
  • Trin 5 – Klik på OK, og start din download

  Bemærk: Prioritet vil altid gå til den første fil, der begynder at downloade, når du arbejder med samtidige downloads eller flere filer.

  Brug af torrents til at få adgang til dine foretrukne medier, software og internetværktøjer er en fantastisk måde at forblive underholdt, mens du sidder fast indendørs.

  Så længe du har en internetforbindelse eller Wi-Fi, kan du altid downloade torrents.

  Hvad er de typer torrent -steder?

  Vi kan kategorisere torrent -websteder i private og offentlige spillesteder. Offentlige torrent -websteder, også kendt som “Open trackers”, giver adgang til enhver bruger, når du får adgang til trackeradressen. Heldigvis er download af filer fra disse platforme en ligetil proces.

  Private torrent -websteder, ellers kendt som private trackere, vil begrænse adgangen til medlemmer. I de fleste tilfælde er medlemmer kun i stand til at registrere gennem invitation kun. Eksisterende medlemmer skal godkende tilladelse til nye medlemmer til at få adgang til platformen og udstede en indgangskode via e -mail.

  Private websteder kan også kræve, at medlemmer opfylder specifikke podningsmål for at holde netværket i live.

  Offentlige trackere tilbyder dig den bedste mulighed for brugervenlighed. Disse platforme er åbne, så chancen for at downloade et dårligt stykke software eller malware er en risiko, du bliver nødt til at lære at afbøde, hvis du vil fortsætte med at downloade torrents.

  Fordelen ved private trackere er, at medlemmerne alle oplever en vetting -proces, før de tilslutter sig netværket. Derfor er der meget mindre risiko for en ondsindet software, der ender i din torrent -overførsel.

  Vigtig note: Der har været rapporter om svindlere, der nærmer sig virksomheder via Telegram, LinkedIn og andre sociale platforme, der påstås at repræsentere Blockonomi og tilbyde reklametilbud. Vi vil aldrig henvende os direkte til nogen. Kontakt altid med os via vores kontaktside her.

  Chefredaktør for Blockonomi og grundlægger af KOOC Media, et britisk-baseret online mediefirma. Troende i open source-software, blockchain-teknologi og et gratis og fair internet for alle. Hans skrivning er citeret af Nasdaq, Dow Jones, Investopedia, The New Yorker, Forbes, TechCrunch & More. Kontakt [email protected]

  37 bedste torrent -steder, der stadig fungerer som en charme

  Beskyttelse af de intellektuelle ejendomme for copyright -ejere, USA, australske, Japan og flere andre lande knækker alvorligt på piratwebsteder, hvilket efterlader et stort antal torrent -steder, der er blokeret og nedlagt. Du har måske set nok nyheder som som,

  Uanset om den berømte piratbugt eller den unge torrentgalaxy, kæmper de alle hårdt for at overleve med hver dag der går. Dog ikke bekymre folk. Dette indlæg samler de top 37 bedste torrent -websteder, der er garanteret at arbejde.

  De 37 bedste torrent -steder med et øjeblik

  • Bedste torrent site til musik
   • Torrentz2
   • Rutracker
   • Soundpark
   • Torrentdownload
   • Demonoid
   • 01Torrent
   • Torlock
   • Torrentz2k
   • Rarbg
   • Torrents.MIG
   • Pirateiro
   • Piratbugt
   • Kickasstorrents
   • Rutor
   • Fitgirl -pakninger
   • Nyaa
   • Animetosho
   • Shanaproject
   • Torrentgalaxy
   • Yts
   • TopNow
   • Skytorrents
   • Divxtotal
   • ZOOQLE
   • Lemetorrents
   • Magnetdl
   • Ekstratorrent
   • MactorrentDownload
   • 1377x
   • Watchsomuch
   • ibit
   • Mangago.mig
   • Myanonamouse
   • Ettv
   • Sport-Video
   • Mmatorrent
   • T3nnis TV

   Hvordan vi henter de bedste 37 torrent -steder

   At samle et par af de sikre, der stadig fungerer ved at vade gennem et hav af torrent -steder, kan være en skræmmende bestræbelse. Og før du hopper lige ind på listen over de bedste 9 offentlige torrent -websteder, skal du se på nedenstående aspekter, du skal koncentrere dig om:

   1. Månedlig trafik | besøgende: Som peer to peer share -tilstand betyder mere trafik og besøgende ikke bare flere seedere og igler, men betyder også en hurtigere video -downloadhastighed.

   Frø og igler

   2. Bibliotekstørrelse | type: Mens torrentsteder med stor bibliotekstørrelse normalt kommer med mere rigt indhold, kan det lille torrent -sted stadig have sin kernefunktion i nogle bestemte typer biblioteker. Jeg søger efter forskellige kategorier af torrents på alle almindelige torrentsider og henter derefter det bedste Torrents -sted til musik, bøger, film, shows, spil, software og dokumentarer osv.

   3. Download hastighed: Dette er ikke en nøglehenvisningsfaktor, da hastigheden til download af torrents fra et bestemt sted afhænger meget af dit internetmiljø og selve torrenten.

   4. Annonce indtrængen: Det er absolut frustrerende at blive afbrudt af pop-up-annoncer, bannere og falskt indhold, når man gennemser et torrent-sted. Således tager jeg også annonceindtrængen som en faktor, der påvirker udvælgelse.

   5. Øjeblikkelige downloads: Det er ikke en deal-breaker, men et websted, der understøtter øjeblikkelig download, bringer meget mere bekvemmelighed.

   6. Mirros (proxy): Proxy/Mirror Site: Ved at besøge Proxy/Mirror -webstedet kan du få adgang til nogle torrents, der allerede er blokeret i dine amter. Vi har brug for disse oplysninger.

   Top 37 bedste torrent -websteder: detaljer, hastighed, arbejdslink, mere

   Torrentz2

   Frø og igler

   • Link: Torrentzwealmisr.løg.ly
   • År grundlagt: 2003
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 35.000
   • Besøgende placering: Indien (37.0%), Pakistan (8.5%) og USA (7.8%)
   • Global Site Rank: 11.000

   I stedet for at holde torrent -filer eller cacher, giver Torrentz2 dig mulighed for at søge torrent -filer i enhver type, der spænder fra film til spil til e -bøger og mange flere. Det har en simpel designet grænseflade og viser ikke tilfældige annoncer.

   Mange mennesker rangerer Torrentz2 som det bedste torrent -sted for musik og med gode grunde. Selvom der ikke er en kategori for musik, er torrents til musik skabt af både berømte og mindre kendte kunstnere og albums alle tilgang her. Selv bruger jeg ofte Torrentz2 til at downloade KPOP -musik og nogle spanske sange. Manglen på en kategori til musik og sorteringsmuligheder gør det vanskeligt for brugerne at finde den rigtige musikressource. Men du kan filtrere de unødvendige frø ved at indtaste målfilcontainerinformationen.

   Spejle (proxy): Torrentsmirror.com, Torrentz.PL, Torrentz2.er.

   Opdatering: Torrentz2 Nu returnerer en 503 -fejl, men dens løgsted fungerer stadig. Gå til: Torrentzwealmisr.løg.ly.

   Rutracker

   Rutrackers

   • Link: Rutracker.org
   • År grundlagt: 2004
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 466.000
   • Besøgende placering: Rusland (26.1%), Holland (12.5%) og Storbritannien (7.9%)
   • Global Site Rank: 631

   Rutracker er det største torrent -sted i Rusland. Rutracker blev lanceret i 2004 og bruges dagligt af over 4 millioner brugere over hele verden til at downloade tv, film, magasiner, lydbøger, software og vigtigst af alt musik. Dette russiske torrent -websted har EDM, jazz, dubstep, elektro og popmusik osv. Den omfattende database med forskellige slags musik gør det til et af de bedste torrent -websteder at downloade musik.

   Hvis du ikke er russisk, skal du hellere browser dette torrent -sted med et oversætter plugin som Google Translate, fordi alt, der vises på Rutracker, er på russisk. Kan ikke huske navnet eller kunstneren af ​​en ønsket sang? Ved ikke hvilket lydformat du skal downloade? Gå til Rutracker’s Forum og start en ny diskussion eller tjek den eksisterende diskussion, og mange chancer kan du få de rigtige svar fra de venlige Rutracker -medlemmer.

   Soundpark

   Soundpark

   • Link: lydpark.verden
   • År grundlagt: 2001
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 4.000
   • Besøgende placering: Schweiz (50.8%), Iran (1.4%)
   • Global Site Rank: 92.000

   SoundPark er et musikfokuseret torrent-sted, hvor du kan downloade rock, rap, hip-hop, ska og mange andre typer musik via torrent uden at registrere eller betale. Al musik er underafdeling i snesevis af små kategorier. For eksempel er der under rock underkategorier af alt metal, nu metal, alt rock, alternativ, aor, arena rock, black metal og mere.

   Selvom det efterlader meget at ønske i indekseringsfunktionen og nogle gange returnerer dig et par irrelevante indhold, er det stadig en brugbar platform at finde musik af god kvalitet. Det er meget brugervenligt og giver dig mulighed for at vælge engelsk, spansk og russisk som det viste sprog. Det giver dig mulighed for hurtigt. Desuden understøttes en hel del musik til at forhåndsvise inden download, som kan undgå at downloade den unødvendige musik ved en fejltagelse.

   Torrentdownload

   Torrentdownload

   • Link: TorrentDownloads.mig
   • År grundlagt: 2007
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: nej
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 3.000
   • Besøgende placering: Indien (32.1%), Sri Lanka (4.1%) og Pakistan (3.8%)
   • Global Site Rank: 702.000

   Lanceret i 2007 giver TorrentDownloads sin bruger en ligetil bibliotek og brugervenlig søgemaskine til at søge slags torrent-filer. Det tillader både download og upload af torrents. Den klassificerede søgefunktion ser ud til at være ubrugelig. Hver gang jeg søger indhold under en bestemt kategori, er returresultatet 0.

   Det er som det kan, torrentdownload er det bedste torrent -sted til e -bog. Det tilbyder altid en ren mængde e -bog -resultater til din søgning. Desuden er det i de fleste tilfælde annoncer. (Jeg hørte nogle klager over annoncer, men jeg har ikke oplevet nogen endnu). Problemet er dog, at du er nødt til at stole på et ekstra antivirusprogram for at forhindre din maskine fra angrebet af malware og virus, når du åbner noget, der er downloadet fra dette websted på din computer.

   Spejle (proxy): torrentdownload.G2G.Casa, torrentdownloads.ProxybiT.Cyou, torrentdownloads.Mrunblock.Cyou, torrentdownloads.unblockproject.UNO, torrentdownloads.nocensor.Club, TorrentDownloads.123UNBLOCK.Cyou, torrentdownloads.unblocknow.PW, torrentdownloads.unbl0ck.Rum, torrentdownloads.U4m.PW, torrentdownloads.unbl4you.ICU.

   Demonoid

   Demonoid

   • Link: Demonoid.er
   • År grundlagt: 2003
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 3.000
   • Besøgende placering: Irland (48%), USA (18.7%) og Pakistan (4.7%)
   • Global Site Rank: 116.000

   Demonoid var engang et af de mest berømte torrent -steder, der blev betragtet som lig med Pirate Bay. På grund af den regelmæssige og lange nedetid, den utilsigtede død af dens grundlægger i 2018, og et par andre ting, er mængden af ​​Demonoid’s aktive brugere pr. Måned nu mindre end 100k. Ikke desto mindre er det en af ​​de bedste torrents til lydbøger og e -bøger med over en million e -bog -torrents, der er omfattet af sin store database.

   Demonoidens forældede grænseflade er lidt forvirrende med mange vildledende omdirigeringer og pop-up-annoncer, men det er ret let for os at finde den rigtige bog. Gå ind i titlen på bogen på nøgleordslinjen. Du kan sortere resultaterne efter uploaddato, igler/frømængde og størrelse. Du kan også bruge værktøjerne over nøgleordets søgefelt til at indsnævre resultaterne efter sprog, underkategori (action & eventyr, børn, computer og teknologi og stat osv.). Som et generelt torrent-sted er indholdet af dæmonoid ikke kun begrænset til e-bog-torrents, du kan få torrents til film, software, sport, musik og mere.

   01Torrent

   01Torrent

   • År grundlagt: 2017
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 2.000
   • Besøgende placering: Indien (15.8%), USA (10.6%) og Pakistan (5.7%)
   • Global Site Rank: 131.000

   01Torrent blev oprettet i 2017 og er noget et nyt barn på blokken med omkring 2000 besøgende om dagen. Det kan prale af en renere grænseflade sammenlignet med de fleste andre torrent-websteder, skønt de voksne pornopop-up-annoncer er ret irriterende. På toppen af ​​siden klassificerer forskellige kategorier torrenterne i deres respektive felter, hvilket gør det praktisk for dig at hoppe til det bestemte afsnit for at få de ønskede torrents.

   01Torrent har over 6000 torrents til forskellige slags e -bøger, hvilket gør sig til et af de bedste torrent -websteder til bøger (e -bog og lydbog). Det er en skam, at 01Torrent ikke tillader dig at finde en titel i et specificeret afsnit. Når du kommer ind i titlen på bogen og klikker på søgning, kan 01Torrent muligvis returnere dig en lang liste med musik og tv -shows torrents under de samme eller lignende titler.

   Torlock

   Torlock

   • Link: Torlock.com
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 9.000
   • Besøgende placering: USA (14%), Indien (8.1%), Irland (7.8%)
   • År grundlagt: 2010
   • Global Site Rank: 56.000

   Torlock samler film, tv, spil, musik, software, anime, e -bøger, lydbøger, billeder, voksen og andre slags frø fra internettet. På sin hjemmeside giver det dig de friskeste og populære torrents med et godt designet ikon for at vise filtypen.

   Det er ikke så ressourcefuldt som andre torrent -websteder, jeg viser på denne side, og mange torrent -filer har nulfrø og igler. Imidlertid topper det kortet over det bedste torrent -sted for showliste og overordnede til de fleste torrent -websteder med hensyn til tv -showsfrø, både mængden og kvaliteten. Naviger til øverste højre hjørne af Torlock for at finde en kategori, trykke på den og vælge tv, du finder en lang liste med trendy tv -shows. Hvad mere er? Torlock fokuserer på den risikofri torrent og lover at kompensere USD1 for hver torrent-fil med en virus, som du har downloadet fra Torlock.

   Hold Torlock væk fra børn, da dette torrent -sted viser voksne annoncer. Hver gang du prøver at søge efter en film der, viser den et iørefaldende annoncebanner med GIF af en voksenfilm.

   Spejle (proxy): Torlock.Fjern blokeret.Bet, Torlock.Goblockt.com, Torlock.Unlockpro.Tro, Torlock.Unlockpro.Club, Torlock.Unlockpro.Cricket, Torlock.unblockmy.XYZ, T0RLOCK1.Fjern blokeret.MS, Torlock.TOP, TORLOCK.Unlockpro.vært.

   Torrentz2k

   Torrentz2k

   • Link: Torrentz2k.XYZ
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 2.000
   • Besøgende placering: Storbritannien (31.7%), Indien (20.2%) og Pakistan (8.6%)
   • Global Site Rank: 259.000

   Med stabile og anonyme torrent -downloads hævder Torrentz2K sig som den eneste mulige og største torrent -søgemaskine i fremtiden. Denne robuste torrent -søgemaskine kan skrabe torrents til film, tv -shows, musik, apps, spil, anime og mange andre fra forskellige torrent -websteder.

   Torrentz2k er ikke et websted, der er specifikt for tv -torrents, men det rangerer meget på det bedste torrent -websted til tv -shows, og det er berettiget. Det har et gargantuansk tv -showbibliotek med over millioner af torrents til download af tv -shows på engelsk, fransk, spansk, japansk og alle andre sprog. Det har en meget forenklet grænseflade. Du skal bare indtaste navnet på tv -shows og vælge TV, dette fantastiske websted kan gøre resten for dig. Sidst men ikke mindst giver det dig mulighed for at uploade torrent -filer, så alle kan være en bidragyder til Torentz2K.

   Rarbg

   Rarbg

   • Link: Rarbg.til
   • År grundlagt: 2008
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 225.000
   • Besøgende placering: USA (32.2%), Canada (6.2%) og Sverige (5.7%)
   • Global Site Rank: 853

   Dette torrent-sted serverer verificerede frø til nylige film, spil og tv-shows til peer-to-peer-download ved hjælp af BitTorrent-protokol. I øjeblikket er RARGB et mål for den bulgarske retshåndhævelse på grund af juridiske spørgsmål. Og det er blevet blokeret af snesevis af lande, herunder Saudi -Arabien, Det Forenede Kongerige, Danmark, Australien og Italien. Heldigvis kan du stadig drage fordel af alt ved at ændre din IP -adresse eller bruge et spejlsted.

   Hvis du leder efter nogle nyeste udgivne tv-shows, er Rarbg din go-to-mulighed. Ved at krydse op indstillingsboksen med tv UHD -episoder eller TV HD -episoder i sorteringsmenuen, er det en leg at finde 4K UHD eller 1080p HD TV -episoder. Det viser IMDB -ratings og genren af ​​tv -shows. Når du svæver musen over de valgte tv -shows, er det forsidebillede dukker op. Når du ikke har nogen idé om, hvilke tv -shows du vil se, kan disse oplysninger muligvis give dig en anelse for at finde nogle gode tv -serier.

   Det muliggør ikke nogen ny registrering længere, da kickasstorrents dun i 2016, hvilket indebærer, at nye brugere ikke har lov til at uploade torrents til RARBG. En anden ulempe ved RARBG er, at hvert klik, når du går ind på hjemmesiden, fører dig til en ADS -side.

   Spejle (proxy): checkrarbgunblock.com, checkrarbg.Fjern blokeret.Pub, checkrarbg.Fjern blokeret.Bet, checkrarbg.IS, checkrarbg.Fjern blokeret.VC, checkwww.rarbg.IS, checkrarbgmirror.XYZ, checkrarbgmirror.com.

   Torrents.MIG

   Torrents.me

   • Link: Torrends.til
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 1.000
   • Besøgende placering: Pakistan (3.2%), Tyrkiet (1.6%) og andre (95.2%)
   • Global Site Rank: 13.000

   Torrents.Mig er i øjeblikket den mest visuelt tiltalende torrent -søgemaskine. På hjemmesiden finder du listen over de øverste torrent -websteder under forskellige kategorier. Lige nu ser jeg Cine Calidad, EZTV, Kinozal, M-Team TP og LostFilm vises som de øverste torrent-steder for film og tv. Da disse lister ofte opdateres, kan du finde et helt andet resultat, når du kigger gennem dette websted.

   Torrents.Mig kan gribe og søge data fra RARGB, TPB, NYAA, ZOOQLE og yderligere 600+ Great Torrent -websteder. Uanset hvilke tv -shows du leder efter, skal du bare indtaste navnet på Torrent -søgefeltet, du er sikker på at finde den der. Ligesom de fleste andre torrent -steder eller torrent -søgemaskiner, torrent.Mig giver dig også mulighed for at sortere resultatet efter data og efter dato og relevans.

   Pirateiro

   Pirateiro

   • Link: Pirateiro.com
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 1.000
   • Besøgende placering: Canada (28.3%), Serbien (10.6%)
   • År grundlagt: 2017
   • Global Site Rank: 301.000

   Pirateiro får en god rep for at være et af de bedste biblioteker til tv -shows. Næsten hver time er der nye film -torrenter, der uploades til dette ressourcefulde torrent -sted. Det har både de mindre kendte tv-shows som Loudermilk og Alias ​​Grace og mere populære som Mandalorian (2019), Dronningens Gambit, Dash og Lily og The Crown: Sæson 4.

   Det, som jeg mest kan lide ved Pirateiro, er det at prale. Med mange sorteringsmærker som BDRIP, DVDRIP og WEBDL kan du nemt finde de tv -shows, som du vil se og downloade i det nødvendige format. En anden god ting ved dette torrent -sted er dets mediebibliotek ikke er begrænset til torrents til tv -shows, du kan også finde et par andre ting som torrents til animes, musik, film og applikationer.

   Spejle (proxy): Pirateiro.EU.

   Piratbugt

   Piratbugt

   • Link: ThePirateBay.org
   • År grundlagt: 2003
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige vsitorer: 902.000
   • Besøgende placering: USA (29.3%), Japan (21.4%) og Sydkorea (12.8%)
   • Global Site Rank: 303

   Pirate Bay hævdede sig at være den største BitTorrent Tracker over hele verden, og det var. Som et af de mest kendte og ældste torrent -site, der har forvitret serval -driftstider. Det ser ud til, at TPB altid kan finde en måde at gøre comeback på, uanset hvor svært det blev slået ned af autoritet. Dette er i halen med hvad dets logo indebærer, dette piratskib stopper ikke med at skyde mod Hollywood. Og der er endda en film, der fortæller historien om de 3 grundlæggere af TPB.

   TPB er langt den bedste offentlige tracker til spil. På hjemmesiden er der en top 100 -liste. Ved at klikke på det kan du hurtigt finde de nyeste og mest udbredte spilressourcer, herunder Cyberpunk 2077, Grand Theft Auto San Andreas, blandt os, Sims 4 og mere. Du kan helt sikkert indeksere de nødvendige spil fra platforme (PC, Mac, PSX, Xbox360, Wii, Handheld, iOS, Android) eller navn. Takket være anvendelsen af ​​peer review -systemet giver det dig mulighed for at filtrere den dårlige torrent -fil. Bedre endnu, Pirate Bay er ikke kun det go-to torrent-sted til spil, men også det bedste sted at downloade videoer, audios, applikationer og alt, hvad andre kræves af den digitale verden.

   Spejle (proxy): Piratproxy.id, proxybay.XYZ, ThePirateBay10.org.

   Kickasstorrents

   Kickasstorrents

   • Link: Kickasstorrents.til
   • År grundlagt: 2008
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 111.000
   • Besøgende placering: Indien (16.8%), Italien (9%) og Pakistan (8.9%)
   • Global Site Rank: 4.000

   Mennesker, der har hørt om TPB, burde have hørt om Kat (Kickasstorrents). Denne populære og alderen BitTorrent var med en rig samling af torrents til film, tv -shows, musik, e -bøger og mange andre indhold. Mange mennesker tror, ​​at dette websted er blevet offline, da det bliver bortført af den amerikanske regering i 2016, og i juli det næste år blev dets skaber Artem Vaulin opstillet i Polen til at være vært for uautoriseret materiale. Faktum er, at der er masser af spejl- og proxy -websteder, der fungerer fejlfrit og vil imødekomme dit torrenting behov.

   Jeg kan godt lide kickasstorrents. Det kommer ikke med nogen irriterende pop-up-annoncer eller vildledende sider, og det har en meget god navigator for mig at let erhverve det, jeg vil have. Det store plus er, at det indsamler linkene til alle nylige og tidligere spil-torrents inklusive Cyberpunk 2077 og den gamle GTA San Andreas-hoodLum plus samp multiplayer. Derfor kan det være sikkert at sige, at kickasstorrents er det bedste torrent -sted til spil. Men jeg må indrømme, at kvaliteten af ​​torrents, der tilbydes af dette nye Kickasstorrents -sted, ikke er så god som den originale.

   Spejle (proxy): Katcr.CO, Kat.SX, Kat.Am, Kickasstorrent.cr.

   Rutor

   Rutor

   • Link: Rutor.info
   • År grundlagt: 2009
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 99.000
   • Besøgende placering: Holland (21.9%), Tyskland (18.8%) og Rusland (9.9%)
   • Global Site Rank: 3.000

   Rutor er et russisk torrent -sted. Imidlertid er det også målrettet mod engelsk og internationalt publikum, ikke-russiske brugere kan bruge Google Translate til at gennemse stedet. Dette forklarer, hvorfor det får de fleste besøgende fra Tyskland og Rusland. Grænsefladen til Rutor er lidt rodet og har mange pop-up-annoncer til spilwebsteder. Derfor skal du tage forsigtighed, når du klikker på hvert klik.

   Rutor er det bedste torrent -sted til pc -spil. Det episodiske Narrative Adventure-spil som fortæl mig hvorfor, tredjepersons videospil som Zombie Army 4: Dead War og rollespilte videospil som Baldur’s Gate II: Shadows of Amn og Cyberpunk 77, og mange klassiske eller populære spil er alle tilgængelige her. Desuden betyder et torrent-sted at være russisk-baseret normalt mere stabil ydeevne og vil ikke let sidde fast.

   Fitgirl -pakninger

   Fitgirl -pakninger

   • Link: FitGirlRepacks.co
   • År grundlagt: 2009
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 13.000
   • Besøgende placering: Indien (15.6%), Algeriet (7.4%) og Libyen (5.9%)
   • Global Site Rank: 12.000

   Fitgirl -pakninger er nykommeren af ​​de mest besøgte torrent -steder, og det har et helt andet udseende og indhold som det traditionelle torrent -sted. Fra stødt på hjemmesiden kan vi vide, at webstedet er meget muligvis oprettet af en eller mange, der er (er) besat af datakomprimering. De fokuserer på ompakning af nogle spil og uploader derefter deres egne magnetforbindelser og linkene til de torrenter, de offentliggjorde på 1377x og andre torrent -steder.

   Fitgirl -pakninger er bedst at passe til folk, der har brug for at downloade nogle nyligt frigivne og et par gamle spil. Det har et meget aktivt samfund, hvor du kan finde nogle løsninger til at løse spilinstallationen og kørefejl. En lille ulempe er, at den ikke knækker spil, hvilket betyder, at du skal skifte til et andet sted, hvis du leder efter torrents til knækkede spil.

   Nyaa

   Nyaa

   • Link: NYAA.Si
   • År grundlagt: 2005
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 365.000
   • Besøgende placering: Japan (46.1%), Sydkorea (10.6%) og Kina (7.9%)
   • Global Site Rank: 839

   Mennesker, der er velbevandrede med anime-sfæren, skal være opmærksomme på NYAA. Det er et af de største anime-dedikerede torrent-websteder med en samling fuld af nylige og gamle anime-videoer og anime-serier. Det har en nitty grænseflade, hvor du ikke kan se noget uønsket annoncebanner. På toppen af ​​siden kan du vælge den nødvendige torrent -kategori fra anime, lyd, litteratur, live action og billede. NYAA fokuserer på Østasien medier, så de fleste af de anime -downloads, der leveres af NYAA, er på japansk. Ingen bekymring, hvis du er en ikke-japansk bruger som NYAA giver dig den engelskoversatte version af forskellige genrer af anime-videoer og anime-serier.

   Når du indtaster navnet på din foretrukne anime i søgefeltet, kan du også vælge intet filter, ingen genindspilninger eller kun betroet for at indsnævre valgene. NYAA viser detaljerne i torrenterne inklusive kategorien, uploaddato, størrelse, antal frø og igler.

   Animetosho

   Animetosho

   • Link: Animetosho.org
   • År grundlagt: 2010
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 2000
   • Besøgende placering: Mexico (17.5%), Indien (14.6%), New Zealand (12.1%)
   • Global Site Rank: 134.000

   Selvom udseendet af anime Tosho ser ud som om det er lige ud af 90’erne, er det et af de bedste torrent -websteder til anime, der tilbyder både kaldet og subbed anime -serien i HD (High Definition). Forskellen mellem anime tosho og andre torrent -steder på denne liste, det er en spejltjeneste, der ikke tillader torrents uploading.

   Det spejler frigivelsen af ​​Horriblesubs såvel som de torrenter, der er offentliggjort i anime -kategorien Tokyotosho, Nayaa.SI (engelsk oversat) og anidex. Således, alle de velkendte titler som Naruto English dubbed, min Hero Academia dubbed, Gintama English Dubbed, Hunterxhunter, Attack on Titan, Magatsu Wahrheit kan findes her.

   Shanaproject

   Shanaproject

   • Link: Shanaproject.com
   • År grundlagt: 2008
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 11.000
   • Besøgende placering: Tyskland (64%), Portugal (21.7%), Australien (7.5%)
   • Global Site Rank: 31.000

   Af ukendte grunde modtog Shanaproject ikke masser af vedligeholdelser i de senere år. Den seneste opdatering af sine poster, Twitter og sociale mediekonti var i 2017. Imidlertid modtager denne af de ældste anime-dedikerede torrent-steder oprettet i 2008 stadig 11K besøgende om dagen. Heri kan du finde torrents af mange klassiske anime -serier, som Like, Digimon Adventure, Tonikaku Kawaii, Kebukuro West Gate Park, Magatsu Wahrheit: Zuerst og Black Clover.

   En fremtrædende funktion af Shanaproject er, at det giver mulighed for at automatisere dine anime -downloads. Det vil sige, du kan gøre det muligt for din computer at automatisk downloade hver nye udgivelse af dine foretrukne anime -udgivelser uden nogen manuel opsætning.

   Torrentgalaxy

   Torrentgalaxy

   • Link: https: // torrentgalaxy.til/
   • År grundlagt: 2017
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 64.000
   • Besøgende placering: USA (7.2%), Polen (5.9%) og Congo (5.5%)
   • Global Site Rank: 6.000

   Torrentgalaxy, oprettet af tidligere personale af den nedlagte ekstratororrent i 2018, er et ret nyt medlem af Torrent -websteder. Bortset fra den enorme mængde torrents, holder torrentgalaxy op sit tempo med blomsten af ​​streaming -medier og tilbyder streaming -funktionen.

   Torrentgalaxy har fremtrædende indekseringsfunktioner og er i øjeblikket det bedste torrent -sted til film. Når du søger efter film med torrentgalaxy, kan du tjekke en eller mange muligheder fra 4K UHDM Bollywood, Cam/TS, HD, Packs, SD. Det giver dig endda muligheden for sprogfilter til hurtigt at målrette filen på de ønskede sprog. Bedre endnu, det understøtter IMBC -indekset, hvilket betyder, at du kan finde foretrukne film blot ved at indtaste IMDB -ID på søgefeltet.

   Spejle (proxy): Torrentgalaxy.Mrunlock.Pro, Torrentgalaxy.UnlockProject.Live, Torrentgalaxy.unblockproject.Hvil, torrentgalaxy.su

   Yts

   Yts

   • Link: YTS.Mx
   • År grundlagt: 2011
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 654.000
   • Besøgende placering: Sydafrika (6.8%), USA (6.7%) og Indien (6.1%)
   • Global Site Rank: 337

   Leder du efter at se de nyeste film i 2023, som Wolfwalkers, The Stand In, The Call og Tenet? Eller måske vil du se nogle gamle film som Kissing Strangers (2010) og Angele (1934) igen. YTS Torrent Site har nøjagtigt det, du leder efter. Det har en fremragende samling af forskellige genrer af film fra forskellige lande i stor kvalitet, herunder HD 1080p og 4K 2160p. Den mest lokkende del er disse high-definition-videoer leveres med den mindste filstørrelse, så de vil ikke fortære meget lagerplads.

   Uanset nogle pop-up-annoncer er YTS-grænsefladen generelt meget ren. YTS har et velorganiseret film Torrent Library. Det giver dig mulighed for at forfine søgeresultatet ved hjælp af filtre baseret på genre, lande, vurdering, det offentliggjorte år og kvalitet til hurtig at finde de ønskede film. Hvad mere er, det tilbyder dig et undertekst-download-websted til let at få undertekstfilerne til en udenlandsk film.

   TopNow

   TopNow

   • Link: TopNow.se
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 12.000
   • Besøgende placering: Sydafrika (30.5%), USA (24.8%) og Nigeria (19.9%)
   • Global Site Rank: 27.000

   Mens TopNow ikke har den samme store film Torrent Library og aktive brugere som YTS har, topper det stadig kortet over det bedste torrent -sted til film. Hvorfor? Det er et af de reneste og visuelt slående torrent -steder. Det lader dig ikke gå glip af de nyeste film, fordi konstant nyt indhold tilføjes til det. Det er super let at sortere filmene ved ratings som R, PG-13 og PG, såvel som af genrer som action, komedie, thriller, drama og rædsel.

   TopNow giver dig både de magnetiske og normale torrent -links. Et andet stort plus er, at det giver dig mulighed for at live stream tv -shows og film. Du kan også finde mega -linkene til de valgte film- eller tv -shows på TopNow, og dette giver dig mulighed for at downloade medierne direkte fra Mega uden Torrent -klienten.

   Skytorrents

   Skytorrents

   • Link: Skytorrents.til
   • År grundlagt: 2011
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 5.000
   • Besøgende placering: Libyen (45.6%), Indien (3.7%) og Grækenland (2.4%)
   • Global Site Rank: 65.000

   Webstedets ejer af Skytorrents hævdede, at han hellere ville lukke webstedet i stedet for at køre det med annoncer, hvis det løb tør for budgettet, og han gjorde, som han lovede i meget lang tid. Før nedlukningen af ​​Skytorrents i 2018 på grund af den korte fonde, var det berømt som et privatlivsfokuseret og ADS-Free Torrents-sted, der giver brugerne millioner af torrents af høj kvalitet uden at bruge cookie eller trackers. Selvom det nu placerer annoncer, er det ganske forståeligt, da vi ved, hvor dyrt at køre et websted med millioner af besøgende pr. Måned.

   Med et enormt arkiv på over 26 millioner gratis torrents til download tilbyder Skytorrents en diversificeret torrent -kollektion til dig. Du kan trykke på top 100 på sin startside for at få de 100 bedste torrents og sortere efter seedere/leechers, dato eller størrelse. Ved at klikke på kategorien under sorteringsmulighederne kan du ramme video, lydspil, software, dok, show, film og mere for at få de 100 bedste torrents til en bestemt kategori.

   Skytorrents er et af de bedste torrent -websteder til film med nye filmtorrenter, der er opdateret hver dag. Den seneste animationsfilm som The Croods: A New Age, Science Fiction -filer som Skylines, Mockumentary Like Borat efterfølgende Moviefilm, eller hvad du leder efter er inkluderet i Skytorrents. Således går du lige ind i titlen på søgebjælken i Skytorrents, og du er sikker på at finde den her. Bortset fra det, viser SkyTorrents opløsningen, tommelfingeren/ned, filstørrelse, offentliggørelsesdato, kommentarer og frøer/igler information for at forhindre dig i at spilde tid på dårlige torrents.

   Divxtotal

   Divxtotal

   • Link: Divxtotal.en
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 72.000
   • Besøgende placering: Spanien (66.9%), Mexico (9.6%) og Peru (5.8%)
   • Global Site Rank: 6.000

   Det kan være lidt overraskende at finde divxtotal, et torrentwebsted specificerer på film, har over 2 millioner besøgende om måneden. Men når du først dykker dybt ned på dette smarte sted, skal du finde, at dens høje popularitet er ret rimelig. Divxtotal har en pæn grænseflade med velkatalogerede sektioner af film, der spænder fra science fiction, barn, anime, eventyr og komedie til DVD-film, 3D-film og meget mere. Så det føles aldrig som om du prøver at vade gennem et hav af torrents for at finde den rigtige.

   Derudover er disse filmorienterede torrent-websteder opmærksomme på indholdskvaliteten ved at tilbyde dig en enorm samling af HD-film. Hispaniske brugere? Du er bundet til at elske divxtotal, da det tilbyder en spansk film dedikeret gruppering. Heri kan du få alle de nyeste udgivne eller klassiske spanske film, herunder Perdiendo El Norte, El Hoyo, Vivir Dos Veces og Roma, så du nemt kan navigere til yndlingsfilmen i bare et par klik.

   To bedre steder: XN-DVXTOTAL-C2A.com, dívxtotal.com

   ZOOQLE

   ZOOQLE

   • Link: Zooqle.com
   • År grundlagt: 2008
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 53.000
   • Besøgende placering: Storbritannien (59.8%), USA (10.5%) og Myanmar (7%)
   • Global Site Rank: 8.000

   Zooqle er et relativt nyt sted, der ikke er kendt af mange. Dette annoncefrit torrent-sted er designet med en robust søgefelt, der giver dig mulighed for at slå op for ethvert efterspurgt indhold fra 4800000-verificerede torrents inklusive 1700 + tv-shows og 45000 film. Det officielle websted er nu blokeret i nogle få lande, men det giver nogle spejlsider, der stadig fungerer pænt.

   Du er muligvis ikke i stand til at finde mange tv -shows, musik eller e -bøger ressource på Zooqle, men over 160000 software torrents gør Zooqle til det bedste torrent -websted til programmer og bliver min personlige topmulighed for at få betalt eller gratis software. Hvis du leder efter Photoshop, Vegas Pro eller andre dyre programmer til fremstilling af (bevægelse) grafisk design eller du vso Blu-ray konverter Ultimate, enhver videokonverter eller andre videoprocessorer til konvertering af videoer, kan Zooqle hjælpe dig. Derudover er størrelsen, sundhedsresultatet og andre oplysninger om den indekserede torrentfil synlige, så du nemt kan finde ud af den torrentfil, der går bedst.

   Spejle (proxy): ZOOQLE.G2G.Casa, Zooqle.nocensor.Club, Zooqle.U4m.PW.

   Lemetorrents

   Lemetorrents

   • Link: Limetorrents.summen
   • År grundlagt: 2009
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 6.000
   • Besøgende placering: Egypten (10.4%), Indien (6.2%) og Bangladesh (2.4%)
   • Global Site Rank: 54.000

   Limetorrents er en torrent-søgemaskine, der ikke holder torrent-filer, men giver brugerne linkene til 10 millioner aktive torrents, der kan downloades og bruges til peer-to-peer-fildeling under BitTorrent-protokollen. Det giver brugerne mulighed for at tilføje kommentarer til torrentkilder og giver sundhedsresultatet. På denne måde kan brugerne få rigtige og sikre torrent -filer. Grænsefladen er et stort plus for lemetorrents, hvis du kan ignorere pop-up-annoncerne.

   Limetorrents, som det annoncerer, er det 4. største torrent -sted, der tilbyder sine brugere musik, radioer, e -bøger, læringskurser og en masse andre muligheder. Med hensyn til kategorien software tilbyder dette dejlige torrent -sted langt flere valg end sine konkurrenter. Her kan du finde installationspakken med Windows 7/8/10/11, Ventura/Monterey/Big Sur Computer, Microsoft Office og Crack-filer til adskillige høje omkostnings-software. Der er dog mange falske softwarefrø. De fungerer simpelthen ikke eller bliver bundtet med virussen.

   Spejle (proxy): Lemetorrents.Asien, lemetorrents.Zone, lemetorrents.CO, Lemetor.com, limetor.Pro.

   Magnetdl

   Magnetdl

   • Link: Magnetdl.com
   • År grundlagt: 2012
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 53.000
   • Besøgende placering: Irland (18.2%), Portugal (7.7%) og Storbritannien (7.3%)
   • Global Site Rank: 8.000

   Magnetdl er et af de få ældre torrent -steder, der ikke er ramt af internetudbydere. Det er ikke så berømt som den nævnte zooqle eller limetorrents, men det har rigelige ressourcer. Den store samling af magnet -download -links til software, film, e -bøger og musik gør dette lidt kendte torrent -sted til et af de mest ønskede torrent -søgemaskiner til Storbritannien, Sydkorea og Portugal -brugere.

   MagnetDL tilbyder mange magnetiske links til piratkopieret software, for eksempel ISO-filen til versionen af ​​Windows 7/10, alt nødvendigt kontorsoftware og backup & anti-virus-programmer. Det har en gammel skole designet grænseflade, der kan minde dig om Windows XP eller omkring 80’erne ting, men det er annoncefrit og ligetil nok. Du skal bare hente kategorien til målfilen, indtaste titlen og derefter ramme søgning for at få Magnet -linket til download af den rigtige software.

   Ekstratorrent

   Ekstratorrent

   • Link: Extratorrent.Si
   • År grundlagt: 2006
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 3.000
   • Besøgende placering: Indien (37.6%), Pakistan (12.4%)
   • Global Site Rank: 109.000

   Extratorrent var det verdensomspændende næststørste torrent -sted efter TPB, der serverede millioner af mennesker, der ønsker gratis eller piratkopieret software, film og tv -shows. ExtraTorrent lukkede sig ned i 2017 og udtørrede alle data. Det kommer nu tilbage med et splinternyt domæne, men desværre rapporterede mange mennesker nogle torrent-filer, de downloadede fra det nye domæne, blev bundtet med malware. Bortset fra det omdirigerer det ofte brugeren til nogle svindel og voksne websteder.

   På trods af de vildledende oplysninger, der er overalt på Extratorrent, er det stadig et af de bedste torrent -websteder til Windows -software, der tilbyder installationspakker til både den revne og gratis software til Windows -operativsystem. Hvad er en smule skuffende ting er, at ekstratororrent efterlader et koldt rum til Mac, Linux og mobiltelefonbrugere.

   MactorrentDownload

   MactorrentDownload

   • Link: https: // mac-torrent-download-læsning.net/
   • År grundlagt: 2007
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 9.000
   • Besøgende placering: USA (9.2%), Kuwait (8%) og Indien (7.4%)
   • Global Site Rank: 30.000

   Mac-brugere ser ud til at blive glemt af de fleste generelle og software-dedikerede torrent-websteder. Derfor synes jeg det er nødvendigt at anbefale dig at bruge MactorrentDownload, selvom det er marmeladet med pop-up og omdirigerer annoncer.

   MactorrentDownload er det bedste torrent -sted til Mac -software. Det har 20000+ iOS- og MACOS -orienterede applikationer, og alle er arrangeret i rigtige kategorier såsom Adobe, Editor, Graphics & Design, Music, Produktivitet, rejser, Apple, Education, Health & Fitness og Developer Tools. Hvad mere er? Selvom det er kendt som det bedste torrent -sted til applikationer, er indholdet af MactorrentDownload ikke kun begrænset til software torrents, der kan du også finde torrents til spil og skrifttyper.

   1377x

   1377x

   • Link: 1337x.til
   • År grundlagt: 2007
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 499.000
   • Besøgende placering: Indien (15.8%), USA (10.6%) og Pakistan (5.7%)
   • Global Site Rank: 581

   1337x er en samfundsbaseret offentlig tracker, der kan prale af en enorm af verificerede torrents. Det startede ikke den hurtige vækst før blokken af ​​kickasstorrents, og det var allerede det 9. år efter den blev født. Alligevel er det bedømt som det næststørste torrent -sted fra 2022 af nogle professionelle torrentanalyseblogger. Du kan finde stort set alt på dette imponerende sted, alle nyligt frigivne medier, regionale film, knækket computersoftware, mobile applikationer, spil og ressourcer, der ikke er tilgængelige på andre torrent -websteder.

   1337x er kendt som det bedste torrent -sted til dokumentar. Det har en let at navigere på udkig og mange sorteringsmuligheder. Det giver dig mulighed for at vælge kategorien dokumentar til let at finde ud af de ønskede dokumentariske torrentfiler. Downloadhastigheden er meget hurtig takket være den hurtige server og et stort antal dokumentariske frø. Mange mennesker kan lide 1337x også fordi det ikke viser nogen reklamer. Der er dog sponsoreret indhold vist på indekssiden, når jeg foretager test ved hjælp af os og japansk IP -adresse.

   Spejle (proxy): 1337x.St, x1337x.WS, X1337X.EU, X1337X.SE, 1337X.IS, 1337X.gd.

   Watchsomuch

   Watchsomuch

   • Link: Watchsomuchproxy.com
   • År grundlagt: 2017
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 2.000
   • Besøgende placering: Japan (30.4%), Indien (21.7%), USA (12.6%)
   • Global Site Rank: 174.000

   Denne splinterny torrent-side arver den massive database fra de store navn Seventorrents, som for nylig annoncerede pensionering på grund af juridiske problemer. Således skal brugere af Seventorrents være meget glade for at se Watchsomuch og dens enorme samlinger af film og tv -shows, der spænder over dokumentar, eventyr, animation og mange flere genrer.

   Watchsomuch giver en slank grænseflade uden at angribe dig med nogen adware. Dens hjemmeside indeholder en række links til nye film, udbredte film og den seneste udgivne tv -episode. På venstre side af overskriften kan du klikke på gennemgangen og trykke på dokumentarer for hurtig gennemse WatchSomuchs gigantiske database over dokumentaren. Dokumentarfilmtitlerne er organiseret effektivt i henhold til status (tilgængelig, der snart kommer, anbefales og populære osv.), opløsning (4K, 3D og HD osv.), sprog, land og genre, hvilket gør processen lettere.

   ibit

   ibit

   • Link: ibit.til
   • År grundlagt: 2017
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 3.000
   • Besøgende placering: USA (20.7%), Pakistan (3%), Bangladesh (1.7%)
   • Global Site Rank: 98.000

   Der er ikke et afsnit specielt til dokumentarer, så du kan kun søge i dokumentarer efter titler og sortere resultaterne efter relevans, kategori, størrelse og frøer/igler for at finde de ønskede dokumentarer. Det er ikke en biggie! Med utallige dokumentarer, inklusive kriminalitet, politisk, naturlig og et par andre genrer, der er tilgængelige her, er ibit bundet til at smelte hjertene til dokumentariske elskere, der altid leder efter de nyeste flicks.

   Et andet stort plus er, at hver torrent -side ikke kun viser peers og seeders og downloads -oplysninger, men viser også kommentarer, beskrivelser, tags, undertekstlink og IMDB -ratings. Således kan du altid vide, hvad du ville få i din download.

   Mangago.mig

   Mangago

   • Link: Mangago.mig
   • År grundlagt: 2012
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 4.000
   • Besøgende placering: USA (32.6%), Tyskland (14.9%), Filippinerne (8.3%)
   • Global Site Rank: 15.000

   Manago.Mig er paradiset for komiske fans i kort form. Du finder ikke nogen superhelte-tegneserier som Superman, Batman, Dead Pool, Spider-Man, The Green Lantern og X-Men, men kan finde et enormt galleri med manga-tegneserier som Death Note, Attack on Titan, Naruto, One -Punch mand og et stykke. Det er ikke et torrent-sted, men er skræddersyet til at mætte manga tegneserie fans.

   Brugeroplevelse får meget opmærksomhed fra udvikleren af ​​Mangago.mig, som vi kan fortælle fra de annoncerfri, rene og let at navigere gennem Mangago-grænsefladen. mig. Det her tilgængelige indhold er kategoriseret på grundlag af Yaoi, Doujinshi, Shounen AI, Yuri, Shoujo, Fantasy, Romance and School Life. Diversificering af kategorier bringer brugerne meget bekvemmelighed for at finde ud af det ønskede indhold.

   Myanonamouse

   Myanonamouse

   • Link: Myanonamouse.net
   • År grundlagt: 2009
   • Torrent Type: Privat
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 4.000
   • Besøgende placering: USA (56.7%), Danmark (11.4%), Indien (3.3%)
   • Global Site Rank: 97.000

   Myanonamouse, oprettet i 2008. Det er vært for en lang række torrents til download af alle nylige udgivne (lyd) e -bøger og tegneserier, og er de bedste torrent -websteder for tegneserie for mange amerikanske brugere. Det kommer ikke med et velorganiseret torrentbibliotek, så vær klar til at tage nogen tid på at finde måltorrents. Vi bør dog ikke bebrejde dette, da det giver flere torrents end lignende torrent -steder.

   Da Mangagome ikke er en offentlig tracker, er du kun i stand til at få adgang til den gratis piratkopierede tegneseriesessource af inviteret. Heldigvis er dette ikke et stort problem, fordi Mangagome er temmelig let at komme ind i, og det holder åbne interviews hver onsdag og lørdag. Det meget venlige og aktive samfund er et andet skinnende træk ved Myanonamouse. Her kan du chatte om dine foretrukne tegneserier, e -bøger og mere med en masse komiske fans.

   Ettv

   Ettv

   • Link: Ettvcentral.com (opdateret: det er lukket på grund af manglen på midler)
   • År grundlagt: 2017
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 3.000
   • Besøgende placering: Holland (30.6%), Storbritannien (14.1%), Indien (8.3%)
   • Global Site Rank: 95.000

   Hvis du er fan af Marvel eller DC, er ETTV muligvis dit første valg til at få komiske torrents. Overraskede min konklusion dig, fordi ETTV længe er blevet betragtet som et pålideligt torrent -sted til tv -shows? Nå, mængden af ​​frø er relativt lav sammenlignet med rarbd, torlock og endda en masse ikke-tv-shows specificerede torrents.

   Den kuraterede samling af komiske torrents tiltrækker mange komiske entusiaster fra Holland og USA. Mange seniormedlemmer i WorldWidEtorrent (engang var det største komiske torrent -sted er nu lukket) flytter for nylig til ETTV. Du kan markere optionskassen med bøger-komikaler for at finde alle de nyeste opdaterede eller populære tegneserier, såsom Star Wars, X-Men, Wonder Woman-Agent of Peace og Lords of Misery. Du kan også søge i tegneserien efter titel og derefter sortere resultaterne efter kommentarer, uploaddato og frøer/igler. Uden tvivl vil ETTV være nummer et for komiske fans derude snart eller senere.

   Sport-Video

   Sport-Video

   • Link: Sport-Video.org.ua
   • År grundlagt: 2011
   • Torrent Type: Offentlig
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: ja
   • Daglige besøgende: 4.000
   • Besøgende placering: Filippinerne (18.9%), Canada (10.6%), Israel (2.8%)
   • Global Site Rank: 127.795

   Dette er måske lidt dristigt, men jeg ville turde sige, at sportsvideo er de bedste torrent-steder til sport. Det er svært at finde et andet offentligt torrent-sted som sportsvideo, der involverer en så lang række sportsgenrer, amerikansk fodbold, basketball, baseball, fodbold, hockey, rugby, AFL, MMA, bil racing og mere. Ved at klikke på indstillingen for tidsplanen på startsiden kan du finde de spil, der skal placeres på webstedet. Bortset fra det åbenlyse er det også en fantastisk platform at holde kontakten med et samfund af sportsfans som dig selv.

   Mange mennesker kan ikke lide grænsefladen til sport-video, det gør jeg også. Det lader dig ikke søge ved at deltage i navnet på den specifikke konkurrence eller det elskede hold, i stedet skal du vade gennem den lange liste over miniaturebilleder for at finde det rigtige ønskede indhold.

   Mmatorrent

   Mmatorrents

   • Link: MMA-torrents.com
   • År grundlagt: 2008
   • Torrent Type: Privat
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 2.000
   • Besøgende placering: USA (41.9%), Taiwan (37.4%)
   • Global Site Rank: 78.000

   Hvis du vil se kampe, er mmatorrenter bestemt stedet at være. Fokuseret på MMA -indhold har denne private tracker fået næsten 30.000 relevante torrenter, der dækker gamle og nye UFC -kampe, instruktionsvideoer, judo, karate, kickboxing og mere.

   Det er vigtigt at bemærke, at du er nødt til at holde en høj og solid upload til downloadforhold for at få undgå din konto til at blive begrænset eller deaktiveret. Dette er ganske forståeligt, da MMA er en forholdsbaseret tracker.

   T3nnis TV

   T3nnis TV

   • Link: T3nnis.tv
   • År grundlagt: 2002
   • Torrent Type: Privat
   • Øjeblikkelig download: Ja
   • Annoncer indtrængen: nej
   • Daglige besøgende: 1.000
   • Besøgende placering: USA (58.6%)
   • Global Site Rank: 321.000

   T2NNIS er 100% værd at prøve, hvis du leder efter et torrent -websted dedikeret på tennis. Det har det almindelige problem på det mest sportsorienterede Torrents-sted-grænsefladen er ekstremt uvenlig for brugere, især de mobilbaserede brugere. Men lad dig ikke narre af udseendet, i T3nnis TV, vil du finde tusinder af tennis-torrenter af høj kvalitet, der spænder fra ATP og WTA til fordoblinger og international konkurrence.

   Endnu bedre har T2NNIS torrents til tennis relevante bøger og et tætstrikket forumfællesskab dedikeret til tennis. Så det er også et godt sted for dem, der gerne vil studere tennis. T2NNIS er også et forholdsbaseret privat tracker. Du kan ikke tilmelde dig dette websted uden at blive inviteret. Og du er nødt til at sikre, at du har ‘podet’ så meget som du har downloadet.

   Ofte stillede spørgsmål om torrent -websteder

   1. Hvad er torrentfil?

   Torrents er en metode til at distribuere filer over internettet. De opererer over BitTorrent-protokollen for at lette det, der kaldes peer-to-peer (P2P) fildeling.

   I de første år nærmer dataoverførsel sig over klient-serverarkitekturen. Serveren betyder den computer, der er tildelt som en server, der indeholder filen, og klienten henviser til den ene eller mange andre computere, der modtager filoverførslen fra serveren.

   Sever Client Network

   En stor ulempe ved CSM -protokollen er downloadhastigheden påvirkes af serverens båndbredde og antallet af datamodtagere. Når for mange brugere downloader en populær fil, kan hastigheden være ekstremt langsom. For det tredje er CSM -protokollen centraliseret. Filen eksisterer ikke længere eller tilgængelig for download, når serveren blev fanget.

   For at løse dette problem frigav Bram Cohen BitTorrent -protokollen i 2001. Denne nye tilstand er også kendt som P2P (peer to peer), inden for den er hver klient også en server. For at placere tydeligt leveres data ikke længere af en bruger eller en central server, men tilbydes af alle modtagere. Flere mennesker downloader, derefter hurtigere downloadhastigheden.

   2. Hvad fungerer en torrent -fil?

   BitTorrent -protokol har brug for datarederen for at generere en fil med udvidelsen af .torrent til at holde metadata- og trackers information. Og trackerinformationen er meget vigtige, da det er det, vi er afhængige af for at finde kontaktoplysningerne fra andre jævnaldrende. Når du har åbnet torrent -filen med en torrent -klient, begynder den at forbinde Tracker -serveren og informere det om, at du vil downloade en fil.

   Tracker -serveren registrerer derefter din IP -adresse og sender IP -informationen til andre frø og kammerater tilbage i sværmen. En peer kan også fungere som et frø, når frøet har delt filen til en peer. På denne måde kan mange jævnaldrende gruppere sig og downloade filen sammen. Flere frø bringer højere hastighed op. Nogle terminologier skal du vide:

   Frø: Brugeren, der opretter en torrent -deskriptorfil og opdaterer den til et torrent -indekswebsteder til deling.

   Peer: Den, der downloader torrentbeskrivelsen.

   Peer til peer -netværk

   Torrent -deskriptorfil: Det er også kendt som en HashMap -fil, der indeholder metadataoplysningerne i downloadfilen, filstørrelsen efter opdeling og lister over trackere osv.

   Trackers: det fortæller den torrent klient, der ellers downloader eller har filen.

   Sværm: Alle mennesker (kammerater og frø), der deler en bestemt torrent.

   3. Hvad er det torrent -sted, der bruges til?

   Torrent -webstederne tilbyder dig masser af torrent -filer. Som jeg har nævnt tidligere, jo mere seerne, jo hurtigere er downloadhastigheden. Et anstændigt torrent -sted giver dig adgang til en overflod af torrent -filer med en stor mængde frøer.

   På et torrent -sted skal du bare indtaste navnet på målindholdet, og så finder alle de mange forskellige muligheder i søgeresultatet. Hver indstilling leveres med navnet, filstørrelse, filcontainerformat, antallet af seedere og leechers og anden information.

   Du downloader den ønskede til dit lokale drev og åbner derefter torrentfilen med en torrent -klient. Du kan også direkte åbne torrentfilen uden at skulle downloade indholdet, når du vælger en torrent -fil med et magnetisk link.

   4. Hvad er ulemperne ved torrent -site?

   Intet torrent -sted kan garantere, at alle de frø, du ser op, er tilgængelige. Og kvaliteten af ​​de givne frø er svært at fortælle. På den ene side kan manglen på adgang til at kontrollere, om frøene er sikre eller lovlige, at sætte din computer under angrebet af malware og virus.

   For at give et eksempel er Kryptocibule en berygtet malware, der ville udgøre en alvorlig trussel mod kryptoholdere. Det formidles hovedsageligt gennem torrent -filer. På den anden side ville downloadhastigheden falde til at være 0 kb/s, hvis der ikke er nogen andre mennesker, der er involveret proces, eller indholdsudgiveren er offline.

   Det værste er, at download af filerne med torrent kan eksponere dit privatliv. Trackeren deler din IP -adresse med hver pc relateret til netværket. Dine IP -oplysninger er således synlige for alle de mennesker, der podes og lader. Her skal jeg liste et eksempel for at vise dig, hvorfor det er farligt at være farlig for din IP.

   Jeg åbner lige en torrent download tracker, indtast en IP -adresse i søgefeltet og klik på Find IP. Navnet, størrelsen og datoen for downloadfilen er alle visninger. Bemærk: For privatlivets fred er den IP -adresse, jeg bare input er offentligt.

   Spor din IP -adresse

   5. Er der nogle spammy torrent -steder at undgå?

   Listen over de bedste torrent -websteder, der stadig fungerer, er overalt på internettet, men når du først har foretaget lidt research, vil du bemærke, at nogle af dem er almindelige craps med utallige problemer, malware, falske indhold, langsom downloadhastighed og Lejlighedsvis sidder fast, skal du bare navngive nogle få. For at redde dig fra disse modbydelige problemer, skal du ikke bruge torrent -steder som EZTV og Torrentfunk.

   EZTV

   EZTV var Behemoth TV Torrents delingsplatform. Desværre er det ikke mere en god mulighed siden den fjendtlige overtagelse i 2015. Du er muligvis ikke i stand til at finde torrent -filer til de mest trendy tv -shows. Jeg ville ikke overveje at eztv har svaret på min søgeanmodning, hvis jeg ikke så popup -annoncerne.

   Torrentfunk

   Torrentfunk er fastklemt med voksne film. Torrent -filerne, der er vist på hjemmesiden, er hovedsageligt asiatiske voksne film. Derfor anbefaler det 100% ikke med hensyn til børns sikkerhed. Det anstændige bibliotek er fraværende fra Torrentfunk, især når du sammenligner med TPB, Kat og Zooqle.

   6. Hvorfor torrent -websteder ikke fungerer?

   I nedenstående lejligheder indlæses eller fungerer Torrent -webstedet ordentligt:

   • Din krombrowser åbner ikke links fra HTTP.
   • Mål -torrent -webstedet er blokeret i dit land.
   • Nogle annonceblokker stopper indlæsningen af ​​torrent -websteder. Dette er meget almindelige problemer, der ofte sker, når du downloader film fra et torrent -sted, og det er netop derfor, jeg anbefaler dig at downloade video fra YouTube og andre online -websteder.

   7. Hvordan man fjerner blokering af torrent -websteder fra min placering?

   For at låse ISP (internetudbydere) blokering op er der flere løsninger:

   • Gå til det relevante spejl/proxy -sted. Jeg har lagt information om spejl/proxy -sted for hver af de foreslåede torrent -steder, og i øjeblikket arbejder de.
   • Skift DNS (Domain Name System) Server. Bare tal kan du konvertere DNS -serveren til en offentlig en for at omgå blokken på DNS ​​-niveau.
   • Brug en VPN til at maskere din rigtige IP -adresse. Lad os antage, at det valgte torrent -sted er forbudt i enhedsstater, men stadig fungerer i Japan, og skift derefter til en Japan -adresse via VPN kan fjerne blokeringen af ​​grænsen.

   8. Hvorfor er min torrent stadig ved at kontrollere?

   To store problemer fører til dette problem:

   De tilgængelige torrents er ikke genialt. Et par af de tilgængelige seedere og for store forholdet mellem igler og frø er ofte de skyldige.

   System- eller softwareproblem, for eksempel en forældede torrent -klient, et nedbrudt system og en forkert HDD (harddisk). Du kan genstarte computeren , opdatere torrent -klienten og kontrollere tilgængeligheden af ​​din HDD og genoptage processen.

   9. Hvor skal man downloade 4K Movie Torrent?

   ZOOQLE har en rig ressource på 4K -film Torrents. På trods af befolkningen med 4K-indhold på forskellige online-websteder, og det sande-til-liv-billedkvalitet, der tilbydes af disse ultrahøj opløsningsindhold websteder. Din bedste indsats til at downloade 4K -film er at bruge en god 4K -film Downloader som Videoproc Converter.

   Om forfatteren

   Cecilia Hwung er marketingchef for Digiarty Software og chefredaktøren for videoproc-teamet. Hun forfølger fælles fremskridt med sit team og forventer at dele kreativt indhold og nyttige oplysninger med læserne. Hun har en stærk interesse for copywriting og rig oplevelse i redigeringstips.

   Hjem> Ressource> Bedste torrent -websteder

   Videoproc er en primær filial af Digiarty -software, der er et førende multimedie -softwarevirksomhed, der blev grundlagt i 2006. Det bestræber sig på at give lettere hardware-accelereret video-lydredigering og konverteringsløsninger. Den installerede base af videoproc -produktet er nået 4.6 millioner enheder fra 180 lande siden udgivelsen for 5 år siden.