Airvpn anmeldelser

Airvpn Review

Alt, hvad der ikke nødvendigvis betyder, at du får den mest kraftfulde service med hensyn til hastighed og funktioner. De 246 servere, spredt over 23 lande og AirVPN understøtter kun i øjeblikket OpenVPN, hvilket kan betyde hastighedsbegrænsninger. Men du har sikkerheden for den veletablerede og privatlivsfokuserede protokol på din side. Der er endda en mulighed for at læse alt om detaljerne på serverne på AirVPNs websted, så du kan være endnu mere bemyndiget og opmærksom på, hvordan du bruger tjenesten.

Min personlige AirVPN -anmeldelse

Her er min Airvpn meget personlig gennemgang efter et par år har jeg brugt den. Til mit arbejde bruger jeg det fra Centraleuropa, Kina og Japan, derfor bør mine kommentarer betragtes som begrænset til disse områder. Jeg arrangerede gennemgangen i sektioner med kuglede lister.

 • flammende hurtigt i Europa, Japan. Gennemstrømning er meget høj (> 700 Mbps med Wireguard) i Europa, god i Japan (250-300 Mbps, når du får en højhastighedslinje i Japan). I Kina giver det konsekvent kun 5-7 Mbps med OpenVPN (Wireguard er blokeret), ikke dårligt for Kina
 • Evne til konsekvent at omgå Kina -blokke siden 2017. Jeg rejser ofte til Kina, mindst 2 gange om året, og Airvpn svigtede mig aldrig. Sidste gang jeg kontrollerede og brugte det fra Kina: begyndelsen af ​​2023. Kun med OpenVPN og en af ​​AIRVPN -specifikke forbindelsestilstande til at omgå blokke (de har mange).
 • Jeg nyder meget portforsendelsessystemet. Jeg kan bede systemet om automatisk at finde en række flere sammenhængende porte til at videresende, en vigtig funktion til FTP -server og andre tjenester, jeg har brug for at køre bag VPN. Hvad mere er, havnene forbliver forbeholdt en konto, så længe de ikke eksplicit er slettet, hvilket sparer en masse tid
 • AD- og tracker -blokering af filtre er en glæde for mig, med flere valg af lister og tilpasses med undtagelser eller tilføjelser
 • Venlig og meget kompetent kundeservice. Jeg kontakter kun støtten for problemer, der kræver en alvorlig viden, og hver gang personen (e) støtter mig var/var i stand til at køre mig effektivt og hurtigt til løsningen. For eksempel når jeg havde brug for at forbinde et PFSense -system til flere VPN -servere til failover og en grundlæggende belastningsbalancering. De viste også en masse tålmodighed, virkelig meget, på nogle sager.
 • Du kan registrere en konto uden e-mail-adresse eller noget andet, du vælger bare et navn eller en kode, du kan lide, og det er det
 • Jeg værdsætter, at de accepterer Bitcoin uden formidlere, redder mig fra at irritere KYC -procedurer (fra depotfirmaer og/eller betalingsprocessorformidlere) og deres ekstra feeds
 • Fra deres periodiske rapport hævder de IPMI og IPMI-lignende grænseflader sikret (ikke tilgængelig fra internettet) og servere på RAM-diske, med USB-support deaktiveret. Disse funktioner er vigtige for mig og tilføjer den lille ekstra sikkerhed, som ikke skader.
 • Community Forum, de efterlader relativt uhæmmet med minimal moderation fra selve samfundet, er meget sjov og ofte kilde til værdifuld information, når du har tid til at læse den
 • Android og Linux -software giver dig mulighed for at dele trafikken “pr. App”. Deres software til Windows, og Mac giver dig kun mulighed for at dele trafikken “pr. Destinationer”, jeg.e. Du kan kun sige, hvilke værter eller IP -adresseområder, der skal have trafik inde i eller uden for VPN -tunnelen. Jeg kan ikke lide at opdele trafik for en vis sikkerhedsmæssig bekymring, men dette kan være en alvorlig fejl for mange brugere
 • Mens nogle software er veldokumenteret, er dokumentationen til deres software til Mac og Windows utilstrækkelig. Nogle nyttige muligheder er uklare og udokumenterede. Enten eksperimenterer du, eller du skal kontakte kundeservice (eller analysere kildekoden) for at forstå, hvad de gør. Det er meget irriterende, især hvis du værdsætter gode manualer. Hvad mere er, nogle af deres manualer er meget skrevet, så du spekulerer på, hvorfor en anden dokumentation er så dårlig
 • Deres AirVPN -suite til Linux er en interessant software, der stadig mangler Wireguard -integration, mens AirVPN -infrastruktur understøtter Wireguard siden for længe siden. Så i Linux, hvis du vil have Wireguard, kører du enten Eddie (hvis GUI kræver mono, notorisk tung) eller den indfødte software. Wireguard -integration i suiten er blevet annonceret, og det forventes inden for oktober/november 2023 ifølge supportteamet. Wireguard Integration er alligevel tilgængelig i Eddie Android, Windows, Linux og Mac Editions.

Mere subjektive overvejelser: Etik

 • AirVPN udvikler og frigiver kun gratis og open source -software. Efter min mening er dette vigtigt på dette felt.
 • De kører og understøtter en masse Tor -knudepunkter, inklusive Tor Exit -knudepunkter
 • De støttede fortsat WikiLeaks, selv under kampagnerne “Smør” og “karaktermord”, der er afbildet af USA/UK/Sverige agenturer
 • De støtter XNET -projekt med det formål at europæiske skoler til at tilbyde privatlivets fred, gratis og open source -alternativer til Google og Microsoft Online Services
 • De var og er tidlige tilhængere af Peertube og Mastodon
 • De betaler ikke for anmeldelser, og de betaler ikke løsepenge for at forbedre negative kommentarer/anmeldelser

Sidste tanker
For mine meget personlige behov er Airvpn uerstattelig af de nævnte grunde, især når jeg har brug for tjenester bag VPN, når jeg har brug for stjernedegistrering, eller når jeg er i Kina, hvor mange andre VPN’er overhovedet ikke kan oprette forbindelse til. VPN -etikken, der kan spille en grundlæggende rolle, når man vælger en følsom tjeneste som en VPN, er høj og god for mig. Imidlertid, Overvej nøje de “dårlige” punkter.

Airvpn Review

Airvpn er enormt konfigurerbar, men mangler den enkelhed, de fleste brugere vil kræve

Offentliggjort 22. april 2022

Airvpn på en bærbar skærm

(Billede: © Future)

Tom’s Guide Domtict

Fordele

 • + Open-source-apps
 • + Ekspertfunktioner
 • + Anstændige hastigheder for openvpn
 • + Masser af betalingsplaner fra 3 dage til 3 år

Ulemper

 • – Ingen iOS -app
 • – Ingen blokering af større tjenester
 • – Lille netværk
 • – Apps vil være skræmmende for de nye for VPN’er

Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

AirVPN er en service med base i Italien, der startede som en gratis VPN -udbyder og stadig har open source -apps, der nikker til disse begyndelser tilbage i 2010. Siden da er det vokset og ændret sig og tilbyder nu betalte tjenester.

Hvad der ikke har ændret sig meget er brugen af ​​OpenVPN -protokollen. Mens AirVPN har haft flere opdateringer og forbedringer end nogen anden service derude, er det stadig begrænset til netop denne protokol uden Wireguard -tilgængelighed endnu.

Men Airvpn har også holdt sig til sine principper for hacktivisme, kampcensur og foretaget en positiv ændring på Internettet, som det hele siger tydeligt på sin hjemmeside. Backing af dette er et enormt lager af interessant (for nogle) litteratur om udbyderens kryptering, porte, DNS og tonsvis mere.

Imidlertid gør AirVPN heller ikke enor.

Airvpn har dog masser af positive ting, herunder meget fleksible prisplaner, og for mere om det og andre funktioner som hastighed, privatliv og apps, læs videre eller tryk på NAV -baren for at hoppe direkte til hvilken sektion af vores komplette AirVPN -gennemgang dig vil gerne udforske.

Airvpn 1-minuts gennemgang

Airvpn er over et årti gammel og vokser stadig med hensyn til rækkevidde og funktioner, der tilbydes. Hvad det tilbyder at få det til at skille sig ud fra mængden er dens ærlighed omkring dens ideologi og start. Dette er en service, der drives af aktivister og hacktivister, siger virksomhedens websted, hvilket betyder, at det hele handler om netneutralitet, privatlivets fred og kampcensur. Ædle ting.

Alt, hvad der ikke nødvendigvis betyder, at du får den mest kraftfulde service med hensyn til hastighed og funktioner. De 246 servere, spredt over 23 lande og AirVPN understøtter kun i øjeblikket OpenVPN, hvilket kan betyde hastighedsbegrænsninger. Men du har sikkerheden for den veletablerede og privatlivsfokuserede protokol på din side. Der er endda en mulighed for at læse alt om detaljerne på serverne på AirVPNs websted, så du kan være endnu mere bemyndiget og opmærksom på, hvordan du bruger tjenesten.

Bare forvent ikke at bruge det til at fjerne blokerings- eller streamingtjenester, da AirVPN ikke lykkedes at fjerne blokering af de store spillere, herunder Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Disney+ i vores test.

Apps spænder som Windows, Mac, Android og Linux. Men hvis du vil køre dette på iOS eller routere, skal du få alt indstillet til disse manuelt.

Hvad denne OpenVPN-drevne service tilbyder er en stærk fjernelse af blokering, når det kommer til VPN-blokerende lande. Du finder ud af, at dette er mest i stand til at komme omkring disse begrænsninger med støtte til OpenVPN over SSH, SSL eller Tor.

Airvpn på papir

Antal servere: 246
Antal lande:
23
Platforme understøttet:
Windows, Mac, Android, Linux
Samtidige forbindelser: 5
Split tunneling:
Ja
Kill switch:
Ja
Understøttede protokoller:
OpenVpn
Registreringsland: Italien
Support:
E -mail og et aktivt forum

Airvpn Pris: Hvor meget koster det, og er der en AirVPN -fri prøve?

Prisfastsættelse for AirVPN er super fleksibel og er en af ​​funktionerne, der får den til at skille sig ud over en masse af konkurrencen.

I modsætning til de fleste, med AirVPN, kan du vælge at betale for planer på virkelig kortvarig basis med muligheder så lidt som tre dage. Men der er andre planer, der strækker sig fra tre måneder til seks måneder til et, to eller tre år.

Den tre-dages plan er den dyreste på $ 2.20 for måneden, men hopp til tre måneders brug, og det er $ 5.49 pr. Måned. Eller gå i seks måneder, og det er $ 5.31 pr. Måned.

For årlig brug falder prisen yderligere med et år, der opkræves til $ 4.08 pr. Måned, to år til $ 3.61 pr. Måned og tre år koster dig en meget rimelig $ 3.02 pr. Måned.

Så det er ikke den meget billigste mulighed derude, men det er bestemt en af ​​de mest fleksible med hensyn til engagementsmuligheder.

AirVPN er også fleksibel i betalingstypen med masser af muligheder, der understøttes for at sikre privatlivets fred. Du kan betale ved hjælp af et kort, men også af PayPal, Bitcoin, Etherium, Litecoin og mere.

Hvor privat er airvpn, og holder det logfiler?

Airvpn er meget klar, når det kommer til sin politik uden logging. VPN overvåger eller sporer ikke dine online aktiviteter. For EU -baserede servere gælder Den Europæiske Unions privatlivsdirektiver, og andre steder er det det samme eller endda højere niveauer af databeskyttelse, som du kan forvente.

Alle dejlige ting, men med manglen på tredjepartsrevision har vi stadig et behov for bare at stole på, at det, der tilbydes, kan gøre jobbet. Se dog på det travle samfundsforum eller de detaljerede open source-klienter, og det er alt sammen meget betryggende ting. Et dejligt touch her er, at du kan se, hvordan brugere taler om tjenesten, før du beslutter dig for at tilmelde dig, snarere end blot at tage deres ord – eller en revision – for givet.

På teknikfronten er det hårde arbejde med at tilbyde privatlivets fred tydeligt der med AES-256-GCM-kryptering plus beroligende 4096-bit RSA-taster og HMAC SHA384 på kontrolkanalen. Plus du har den openvpn over SSH, SSL eller TOR til onlineadgang, selv på VPN-blokerende placeringer.

Hvor hurtigt er airvpn?

Hastigheden skulle altid være begrænset sammenlignet med Wireguard Toting -konkurrencen, da AirVPN topper ud på OpenVPN -niveauer. Når det er sagt, har det haft en masse forbedringer gennem årene, så vores håb var høje med at teste.

De britiske downloadhastigheder gennemsnitligt 330-350 Mbps, som er hurtigt for OpenVPN, men bestemt ikke den hurtigste VPN. Faktisk kan mange tjenester ramme 350 Mbps-mærket, med nogle at få 400-600 Mbps, som det var tilfældet for skjul.Mig og Mullvad.

Mens en Wireguard -forbindelse kan komme dig tættere på 800 Mbps -mærket i mange servicesager, hvis din linje ikke understøtter det, er det alligevel overdreven.

Hvor god er AirVpn til streaming og torrenting?

Streaming er ikke, hvad AirVPN handler om, da denne service er mere fokuseret på privatliv og sikkerhed end at få dig en chance for at se dine yndlingsfilm og shows overalt i verden.

I vores test var der ingen adgang til nogen af ​​de store streamingtjenester, hvilket betød, at vi blev afvist af os og UK Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Disney+. Dette anvendte på tværs af flere teststeder, så forvent ikke, at dette fungerer, selvom du er parat til at sætte serverens søgende indsats i.

Hvis du leder efter en streaming VPN eller Netflix VPN, kan du drage fordel af en tjeneste som ExpressVPN, Cyberghost, Nordvpn, Hotspot Shield, Protonvpn, Surfshark og andre.

På AirVPN -webstedet siger det i et FAQ -afsnit klart, at P2P -torrenting er tilladt og understøttet. Det gør dette med uklart sprog, der taler om, hvordan P2P er en type protokol, og at det ikke diskriminerer nogen, der dækker det lovligt, formodentlig. Det fortsætter derefter med at forklare, hvordan man får den bedste ydelse fra en bittorrent klient.

Hvor gode er AirVPNs desktop -apps?

Som nævnt er AirVPN-apps open source og har haft et samfund af programmerere, der arbejder på dem i over et årti. Som sådan har deres udvikling været i tråd med deres brugers direkte behov.

Windows-appen, kaldet Eddie, har flere downloadindstillinger, end vi nogensinde har set, inklusive 32 og 64-bit, der dækker Windows XP lige til Windows 10 i både installationsprogram og bærbare former. Du kan endda få adgang til en changelog for at se, hvad der er nyt og få adgang til tidligere udgivelser, hvis du foretrækker.

Mac VPN- og Windows VPN -apps er næsten identiske. Apps fungerer godt – efter lanceringen får du tilbudt en ‘Connect to den anbefalede server’ mulighed for at få dig til at køre. Klik på afbrydelse, når du er færdig, og det er så enkelt.

Men der er langt mere komplekse muligheder som serverlisten, som ikke kun har navne på lande, men også servere i dette land, båndbredde og tilsluttede brugere, der alle vises. Men i virkeligheden kan du ikke bare klikke for. En pæn brugervenlighedsfunktion ville være muligheden for blot at vælge en placering og derefter være tilsluttet den bedste server på det tidspunkt.

Du kan tilføje servere til en blokliste eller en tilladelsesliste, der fungerer som en mere kompleks favoritafdeling, hvilket giver dig frihed, men gør det mere arbejdskrævende. Dette er appens natur i det store.

Andre nyttige funktioner inkluderer brugerdefinerede DNS -servere, proxy -konfigurationsindstillinger for TOR, Windows -ruter og et valg af netværkslag, du gerne vil passere. Det er virkelig meget åbent for personalisering som ingen anden service.

En funktion, der mangler, er dog auto-forbindelser, når man deltager i et ikke-betroet netværk, som ville være en nyttig tilføjelse og er vist i mange andre muligheder derude.

Hvor gode er AirVPNs mobile apps?

Der er ingen iOS VPN -app, men du har en meget omfattende Android VPN -app, du kan bruge. Ligesom Mac og Windows -modstykkerne tilbyder denne app dybe konfigurationsindstillinger såvel som nyttige statusoplysninger.

Detaljer om forbindelsen er gode, med 25 forskellige målinger inklusive servernavn, IP og Port, Local og Gateway IPX4 og IPv6 -adresser, kryptering, tunnelnavn, hashfunktion og mere. Det er meget og sandsynligvis ubrugeligt for de fleste, så det kan være en mere visuelt tiltalende mulighed i fremtiden at skjule det som standard være en mere visuelt tiltalende mulighed.

Hvad Android -appen mangler, som desktop -versionerne tilbyder, er separate sider til land- og serverlister. I stedet kan du udvide et land til at vælge en bestemt by på samme side. Der er nogle nyttige teksttilsætninger, der hjælper med at forklare oplysningerne, hvilket gør dem mere tilgængelige, men de er stadig meget komplicerede steder.

Hvilken kundesupport tilbyder Airvpn?

Støtte er ganske enkelt ikke så god som konkurrencen. Der er ingen 24/7 online chat, og en telefonlinje ikke tilbydes – selvom få udbydere tilbyder en direkte linje til en supportagent på denne måde. Hvad du har er muligheden for at e -maile direkte og få et meget personlig svar.

Denne service tilbyder også fora som ingen anden. Takket være den åbne karakter af tjenesten og apps, kan du opleve, at alle de svar, du har brug for, allerede er der i fora, eller du kan spørge og sandsynligvis vil blive mødt med entusiastiske brugere, der hjælper dig.

Dette matcher AirVPNs tekniske, entusiastmålmarked-det er usandsynligt, at du finder nogen casuals ved hjælp af denne udbyder, hvilket betyder, at foraene tilbyder et væld af langsigtet information.

Airvpn: Endelig dom

AirVPN er en meget privatlivsfokuseret service, der bruger OpenVPN og tilbyder konfiguration og dyb funktionskontrol som ingen anden service takket være dens open source -apps. Støtte fra samfundet er imponerende på fora og at få adgang til anti-VPN-placeringer er fantastisk-ligesom det brede vifte af prisindstillinger.

Hvad der mangler er de øverste sluthastigheder for nogle tjenester, fjernelse af streamingtjenester, en dedikeret iOS -app og brugervenlighedsfunktionerne, vi har forventet fra de blanke, meget promoverede VPN’er, du måske finder sponsorering af YouTubers og Podcasts. Hvis intet af det generer dig, og du kan lide ideen om at være en del af et hacktivistisk samfund, kunne Airvpn godt være den for dig.