2023 torrents

10 bedste torrent -websteder til tv -shows i 2023

Grundlagt i 2003, Piratbugt har været et af de mest pålidelige torrent -steder i mange år. Det giver dig mulighed for at downloade forskellige slags torrents, inklusive tv -shows, film, spil og musik.

De bedste 10 torrent -steder i 2023 – mest populære i verden

Spild ikke din tid på dodgy torrent -websteder, der har flere popup -annoncer end indhold. Her er de bedste torrent -steder i verden lige nu.

Sidst opdateret: 8 måneder siden

Hvad er de bedste torrent -websteder til download af tv -shows, film og musik i 2021? Læs videre for at finde ud af det. Vi har analyseret 100 torrent -websteder for at finde de 10 mest populære (mest besøgte).

Dette billede har en tom alt -attribut; Dens filnavn er surfshark-icon.jpg

Skjuler din IP -adresse og At stoppe ISP -throttling er et klik væk væk

Skjul din IP -adresse med Surfshark VPN

Så lavt som $ 2.49/mo. 100% pengene-tilbage-garanti for dine første 30 dage.

Top 10 mest populære torrent -steder i 2021

De fleste torrent -websteder leverer piratkopieret indhold. Vi afskrækker download af sådant indhold. Du skal kun downloade indhold, der er lovligt i dit land.

Nedenfor er verdens top 10 mest populære torrent -steder i 2021. Disse placeringer er baseret på antallet af besøgende rapporteret af det globale stedrangeringssystem, Alexa. (Alexa -placeringer er den nemmeste måde at bedømme, hvis et torrent -sted er pålideligt.)

Vigtigt: Beskyt dit privatliv først!

Download af torrents er helt lovligt, så længe de filer, du downloader, ikke er beskyttet under ophavsretten.

Download af ophavsretligt beskyttede shows, film og musik er ulovlig og kan tiltrække betydelige sanktioner. Alle de store studier sporer aktivt IP -adresserne på computere ulovligt at downloade deres værker. De kontakter derefter de tilknyttede internetudbydere (internetudbydere) og får dem til at spore den IP -adresse tilbage til dig. I mange lande er internetudbydere lovligt forpligtet til at fortælle studierne, hvem du er. Og selv i lande, hvor de er ikke lovligt forpligtet, vil mange internetudbydere alligevel dele dine detaljer, simpelthen fordi det er lettere.

Hvis du planlægger at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, Du skal bestemt bruge en VPN, så du ikke kan spores og retsforfølges. En VPN (som står for ‘Virtual Private Server’) skjuler din IP -adresse fra nysgerrige øjne.

Nogle VPN -tjenester er gratis, men som med de fleste ting i livet får du det, du betaler for. Gratis VPN’er er aldrig så gode som betalte; Enten er de ikke så hurtige eller pålidelige, eller de kan blive tvunget til at dele dine detaljer med myndighederne.

Vores foretrukne VPN er Nordvpn. Det er hurtigt og billigt, og – vigtigst af alt – det vil holde din IP -adresse skjult. Sådan bruger du Nordvpn til at skjule din IP -adresse:

2) Klik Hurtig forbindelse.

3) Vent på, at Nord viser Beskyttet.

TIP: Hvis nogen af ​​disse torrent -websteder ikke indlæses for dig, kan det skyldes, at det er blokeret i dit land. Brug en VPN til at skjule din IP -adresse, så din internetudbyder ikke kan blokere stedet for dig for at komme rundt på blokken. Vores foretrukne VPN er Nordvpn.

1. Yts.ER

Alexa Global Rang: 934

YTS er den nye leder i torrents. (Den stjal for nylig kronen fra Pirate Bay, som havde været lederen i mange år.) YTS er et film Torrent -site, der leverer en bred vifte af nye udgivelser og klassiske film.

Mens download af torrents er helt lovligt, er det ikke at downloade filer, der er beskyttet under ophavsretten. Hvis du planlægger at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, Du skal bestemt bruge en VPN, såsom Nordvpn Så du kan ikke spores og retsforfølges.

2. Piratbugt

Alexa Global Rang: 171

Grundlagt i 2003, Piratbugt har været et af de mest pålidelige torrent -steder i mange år. Det giver dig mulighed for at downloade forskellige slags torrents, inklusive tv -shows, film, spil og musik.

3. 1337x

Alexa Global Rang: 292

1337x har et enkelt og velorganiseret layout. Det giver dig mulighed for nemt at downloade torrents efter kategori, hvilket gør det til et fantastisk Pirate Bay -alternativ.

4. Rarbg

Alexa Global Rang: 391

Rarbg Har et rent layout, der giver dig mulighed for at søge efter indhold efter kategori. Det er også kendt for den hastighed, hvormed nye film- og tv -show -torrents tilføjes.

5. Torrentz2

Alexa Global Rang: 1.506

Torrentz2 er en torrent søgemaskine (eller ‘aggregator’). Når du søger efter en titel, returnerer den resultater fra snesevis af torrentsteder, inklusive YTS, Pirate Bay og 1337X. Det er i øjeblikket det bedste torrent -sted til download af musik -torrents.

Mens download af torrents er helt lovligt, er det ikke at downloade filer, der er beskyttet under ophavsretten. Hvis du planlægger at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, Du skal bestemt bruge en VPN, såsom Nordvpn Så du kan ikke spores og retsforfølges.

6. EZTV

Alexa Global Rang: 1.175

Som navnet antyder, EZTV Specialiseret i tv -shows. Det fokuserer mest på amerikanske og britiske tv -shows, men du finder også masser af internationalt indhold der. Bemærk, at EZTV’s URL ofte ændrer sig, og du kan kun få adgang til den, hvis du har den nyeste.

7. Lemetorrents

Alexa Global Rang: 1.432

Lemetorrents har et enkelt, velorganiseret layout. Det er fantastisk for begyndere, fordi det gør download af torrent let og intuitivt.

8. ZOOQLE

Alexa Global Rang: 3.024

ZOOQLE giver dig mulighed for at downloade tv -shows, film og spil. Selvom dets layout ikke er meget brugervenligt, har det meget indhold, og har ofte titler de andre torrent-websteder ikke.

Mens download af torrents er helt lovligt, er det ikke at downloade filer, der er beskyttet under ophavsretten. Hvis du planlægger at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, Du skal bestemt bruge en VPN, såsom Nordvpn Så du kan ikke spores og retsforfølges.

9. Torrentdownload

Alexa Global Rang: 2.903

Torrentdownload lavede ikke vores top 10 -liste sidste år, men den er blevet meget populær for nylig. Absolut værd at prøve, hvis du ikke kan finde de titler, du vil have på de andre torrent -websteder, eller du finder dem for svært at bruge.

10. Torlock

Alexa Global Rang: 6.990

At komme ind på nummer 10 er Torlock. Den beskriver sig selv som ”Ingen Fakes Torrent -site”, så du kan forvente, at alle dets torrents er legitime og høj kvalitet.

Forhåbentlig fandt du denne artikel nyttig. Hvis du har spørgsmål, ideer eller forslag, er du velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor.

10 bedste torrent -websteder til tv -shows i 2023

Bedste torrent -websteder til tv -shows

At finde de bedste torrent -websteder til tv -shows kan være udfordrende. Det er fordi mange tv Torrents er fyldt med falske filer og malware, fører til en potentielt farlig oplevelse. Også, Mange populære tv -show -torrent -websteder er blokeret i visse lande, Gør det vanskeligt for brugere i disse regioner at få adgang til det indhold, de ønsker.

Det sagt, Du skal være efter de bedste torrent -steder, som skulle komme uden malware, med en Stort udvalg af tv -shows og andre typer indhold og uden adgangsbegrænsninger. Der er stadig også masser, du kan gøre for at downloade torrents sikkert og forhindre disse problemer, og det er her den bedste VPN til torrenting kommer i spil.

Det er ingen hemmelighed, at internetudbydere aktivt er på udkig efter P2P -brugere. De Gasspjæld P2P -trafik og Identificer pirater baseret på IP -adresser. For at undgå disse hindringer og sikre dine adgang til tv -shows torrenting -websteder, Sørg for, at du får en kvalitet VPN.

I denne artikel giver vi et omfattende overblik over de bedste torrent -websteder til tv -shows, og vi forklarer, hvordan vi sikkert downloader torrent -tv -shows med en VPN. Dette vil hjælpe dig med at tage en informeret beslutning, når du vælger et torrent -sted til tv -shows og forbliver i sikkerhed, mens du gør det.

Sådan downloades sikkert Torrent TV -shows med en VPN

For sikkert at downloade tv -torrents, skal du oprette forbindelse til en VPN -server, før du downloader en fil via P2P. Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan man gør det:

 1. Abonner på en velrenommeret VPN til torrenting (Vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Hent og Installer VPN -softwaren på din enhed.
 3. Start VPN og Log på Brug af dine legitimationsoplysninger.
 4. Vælg en server I et landvenligt mod torrenting (Schweiz eller Spanien).
 5. Når forbindelsen er etableret, Begynd at downloade torrents. Det er det!

De bedste torrent -websteder til tv -shows i 2023

Når man vurderer de bedste torrenting -websteder til tv -shows, er det vigtigt at overveje mængden og kvaliteten af ​​tv -torrent -filer. Når det er sagt, vælg et torrent -sted med en et betydeligt antal tv -shows, der tilbydes, som du kan bruge både specialiserede og alt-i-en P2P-lagre.

Derefter vil du have et populært torrent -sted med Flere seedere end igler, Da det er sådan, du får download torrents ved hjælp af den fulde hastighed på din webforbindelse. Imidlertid er populære websteder ofte et mål for malware, så hold dig til pålidelige websteder med en omdømme for at tilbyde malware-fri filer. Endnu bedre, vælg kun et websted med verificerede tv -torrent -filer.

Lad os ikke glemme, at du vil have en Net at bruge torrent-site med Avancerede muligheder for filtrering baseret på udgivelsesdatoer, genrer, filsundhed og mere. Til sidst vil du undgå torrent-websteder, der er afhængige af alt for aggressive annoncer (eller i det mindste få en dygtig ad-blokker).

Baseret på kriterierne, der er etableret ovenfor, er dette de 10 bedste torrent -websteder til tv -shows:

 1. EZTV – Bedste torrent -sted til tv -shows i 2023
 2. Torrentz2 – Bedste søgemaskine til tv -torrents
 3. 1337x – Bedste alt-i-en TV Torrents-depot
 4. Torrentdownload – Bedste traditionelle P2P -arkiv
 5. Piratbugt – Bedst til at kontrollere “Top 100” TV Torrents
 6. Torlock – Bedst til verificerede tv -torrents
 7. Rarbg – Bedste tv -torrents fra velrenommerede kilder
 8. Lemetorrents – Bedst til for nylig udsendte tv -shows
 9. Ekstratorrent – Bedst til tv -shows + film
 10. Torrends – Bedste tv -torrent tracker + søgemaskine

1. EZTV – Bedste Torrent -sted til tv -shows i 2023

EZTV -webstedets hjemmeside Torrentz2 hjemmeside 1337x hjemmeside TorrentDownloads webstedets hjemmeside THEPIRATEBAY -webstedets hjemmeside Torlock webstedets hjemmeside RARBG -webstedets hjemmeside Limetorrents webstedets hjemmeside Extratororrent webstedets hjemmeside Torrends webstedets hjemmeside

Rul til venstre rul til højre

Typer af tv -torrents Individuelle episoder, fulde tv -showsæsoner, tv -pakker og mere.
TV -show -sortering Ikke tilgængelig på selve webstedet.
Ekstra muligheder Dækker 600+ torrent -websteder.
Videokvalitet Fra 480p op til 2160p (4K).
Adgangsbegrænsninger Tilgængelig globalt.
Besøg Torrends.til

Vi ønskede at medtage en anbefaling i denne guide til de bedste torrenting -websteder til tv -shows, der er forskellig fra resten, hvilket giver dig en ekstra mulighed, hvis alt andet mislykkes. Nå, i betragtning af at Torrends indekserer over 600 torrent -filer, er det dit bedste skud til at finde ethvert tv -show derude.

Vi kan også godt lide Torrends ‘interface, der kommer uden irritationer. Den bruger også en brugerdefineret Google -søgeside, hvilket resulterer i en meget poleret grænseflade. Bortset fra at søge efter filer, kan du også tjekke Torrends ‘depot af torrent -websteder, lister over trackers og proxies og meget mere. Så dette websted vil uden tvivl være et værdifuldt aktiv i dit P2P Arsenal.

TV Torrent -websteder, der ikke længere fungerer

Vi prøver at holde denne guide ajour. Når det er sagt, er verden af ​​torrent -websteder en flygtig en, med tidligere populære tv -show -torrent -steder, der forsvinder natten over. De websteder, du ser i dette afsnit, plejede at være blandt de bedste torrent -websteder til tv -shows, men de fungerer ikke længere.

Watchsomuch – Bedst til download af + streaming TV Torrents

Rul til venstre rul til højre

Typer af tv -torrents Individuelle episoder, fulde tv -showsæsoner, tv -pakker og mere.
TV -show -sortering Efter alder, genre, sprog, MPAA -vurdering og mere.
Ekstra muligheder Meget avanceret P2P -filsortering; Mulighed for at streame tv -shows.
Videokvalitet Fra 480p op til 2160p (4K).
Adgangsbegrænsninger Tilgængelig globalt.
Besøg Watchsomuch.org

Watchsomuch er måske ikke så populær som andre poster på vores liste over de bedste torrent -websteder til tv -shows. Det er dog fordi dette er et relativt nyt sted – men (og stol på os på denne), du vil være glad for at have opdaget det. Watchsomuch bringer de nyeste tv -show -episoder, så snart de udsendes og kommer med praktiske filtreringsmuligheder.

Hvis du ikke ønsker at dykke ned i dets bibliotek manuelt (og det er et stort bibliotek, forresten), kan du bruge webstedets fil-sorteringsværktøjer. På den måde får du finde tv -shows efter deres udgivelsesdato, videokvalitet, sprog, IMDB -stemmer/ratings, MPAA -vurdering, genre og mere. Watchsomuch har stort set alt hvad du kan forestille dig, så tøv ikke med at prøve det.

Sidste tanker

Som du kan se nu, er det muligt at finde pålidelige tv -show torrent -websteder med lidt forskning og viden. Husk dog, hvad vi sagde i introduktionen, og vær forsigtig, når du bruger noget torrent -sted, især hvis du er i et land med en fast holdning til download af torrents og krænkelse af ophavsret.

Med andre ord er det bydende nødvendigt at bruge dem ansvarligt og Beskyt dit online privatliv og sikkerhed ved at bruge en VPN. I øjeblikket er der ingen bedre måde at sikre din P2P -trafik og downloade tv -shows anonymt uden at nogen sporer dine online aktiviteter.

Det er alt for vores guide til de bedste torrent -websteder til tv -shows i 2023. Hvis du har spørgsmål, så fortæl os det via kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste!

10 bedste torrent -websteder til software i 2023

Bedste torrent -websteder til software

En populær løsning til at få software til en lavere pris er gennem torrent -websteder til software. Brug af torrent -websteder har imidlertid sit eget sæt udfordringer. For eksempel, Software -torrents er ofte kombineret med malware eller ondsindet kode, Da installation af piratkopierede applikationer er den nemmeste måde at få din enhed inficeret.

Desuden mange populære Torrent -steder er blokeret i visse lande, Gør det vanskeligt for brugere i disse regioner at få adgang til den software, de har brug for. Oven i det er selv de bedste torrent -websteder ikke så sikre og lader brugerne være åbne for hacking og datatyveri.

At bekæmpe disse problemer, Brug af den bedste VPN til torrenting anbefales stærkt. VPN’er er yderst nyttige, da de giver et lag af sikkerhed og privatliv. De krypterer din forbindelse – gør det vanskeligt for hackere at stjæle dine data. Derudover kan de også omgå geo-begrænsninger for at få adgang til blokerede torrent-steder.

I denne vejledning giver vi et omfattende overblik over de bedste torrent -websteder til software. Vi giver også tip til, hvordan man sikkert downloader softwaren ved hjælp af den bedste VPN til torrenting. Til sidst svarer vi også nogle ofte stillede spørgsmål.

Hvordan man sikkert downloader software torrents?

For at downloade software torrents sikkert, skal du bruge en VPN og sikre, at din torrenting kun udføres, når din VPN -session er aktiv. Følg disse trin:

 1. Abonner på en velrenommeret VPN til torrenting (Vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Download og installer VPN -appen på din enhed.
 3. Start VPN og Log på Brug af dine legitimationsoplysninger.
 4. Få adgang til dine VPN’s indstillinger, og sørg for dets Kill switch er aktiv.
 5. Sørg derefter for, at du bruger en af ​​følgende protokoller: OpenVpn eller Wireguard.
 6. Vælg en VPN -server På et sted, der tillader P2P -fildeling (som Schweiz).
 7. Du kan nu download software fra torrent -websteder. Det er det!

De bedste torrent -websteder til software i 2023

For at bestemme de bedste software -torrent -websteder har vi taget flere faktorer i betragtning, såsom størrelsen på deres bibliotek, den Antal seedere og igler (for at få den hurtigst mulige downloadhastighed) og brugerfeedback i form af kommentarer eller ratings.

Efter vores mening giver pålidelige torrent -websteder en Diverse Library of Software og lav et punkt med regelmæssigt at opdatere deres indhold. Det er ikke et problem med populære torrent -websteder til software, der modtager nyt indhold dagligt, så du har altid den nyeste softwareversion til rådighed.

Selvfølgelig vil du have Avancerede søgefiltre også, Lad dig gennemse software torrents ved deres platform, navn, filstørrelse og filsundhed. Bortset fra det, gå kun efter verificerede torrents, som Du ønsker at undgå malware. Og da torrent -websteder er afhængige af annoncer for indtægter, mener vi, at de bedste software -torrent -websteder ikke bør være alt for aggressive på den måde.

Baseret på ovenstående kriterier er dette de 10 bedste torrent -websteder til software:

 1. 1337x – Bedste Torrent -site til software i 2023
 2. Piratbugt – Bedst til Mac Software Torrents
 3. Magnetdl – Bedste indeks over verificerede software torrents
 4. Torrentz2 – Bedste søgemaskine til software torrents
 5. Torlock – Bedst til friske og verificerede software torrent -filer
 6. Torrentgalaxy – Bedste alt-i-en P2P-arkiv
 7. Lemetorrents – Bedste P2P -samfund til software torrents
 8. Kickasstorrents – Bedst til at finde populære software torrents
 9. Torrentdownload – Bedste traditionelle torrent -sted til software
 10. Torrends – Bedst til at finde software torrent trackers

1. 1337x – Bedste Torrent -site til software i 2023

1337X startside THEPIRATEBAY -webstedets hjemmeside Magnetdl startside Torrentz2 hjemmeside Torlock startside Torrent Galaxy startside Limetorrents startside Kickass torrents hjemmeside Torrentdownloads hjemmeside Torrends webstedets hjemmeside RARBG -hjemmeside

Rul til venstre rul til højre

Typer software Applikationer og spil til Windows (primært).
P2P -filsortering Efter navn, dato, størrelse, sundhed, antal seedere/leechers.
Adgangsbegrænsninger Blokeret i en række lande.
Annoncer Ja, aggressive pop-ups.
Besøg Rarbg.til

Rarbg er altid et interessant valg, uanset hvilke typer P2P -filer du søger. Det er fordi denne torrent -depot bringer lidt af det hele, og det inkluderer også software.

Vi anbefaler dog denne mulighed, hvis du er efter Windows-kompatibel software, inklusive både applikationer og spil. Rarbg har altid været en populær mulighed for Windows, så du finder ikke mange applikationer til andre platforme her.

Hvis du beslutter dig for at gå til RARBG, anbefaler vi at bruge dens søgefunktionalitet. Det er den hurtigste måde at finde det, du leder efter, da dette websted ikke bringer for mange sorteringsmuligheder til software (det gør dog for andre typer P2P -filer). En anden måde er at kontrollere de mest populære torrent -filer på ethvert givet tidspunkt, der er tilgængelig fra menupunktet ‘Top 10’.

Sidste tanker

De bedste torrent -software -websteder hjælper dig med at finde og prøve praktisk talt enhver applikation eller spil, man kan forestille sig. Vi vil dog minde dig om, hvad vi sagde ovenfor. Meget få software torrent -websteder kommer fri for malware, så vær ekstra forsigtig med det, du downloader.

Formålet med denne vejledning er at fremhæve de bedste og sikreste torrent -websteder til software, hvilket hjælper dig med at finde de / de applikationer, du søger uden. Stadig, Sørg for at bruge en VPN til torrenting, Da det er den eneste pålidelige måde at anonymisere din P2P -trafik.

FAQ

Hvad er torrent -software?

Software Torrents er filer, som du kan finde på torrent -websteder, som giver dig mulighed for at downloade alle slags applikationer, som fotoredaktører, tekstbehandlere, systemværktøjer og mere.

Hvilket torrentwebsted er bedst til software?

Vi tror, ​​at 1337x er det bedste torrent -sted til software. Det er et enormt populært P2P -sted med millioner af filer, der lader dig downloade software til Windows, MacOS, Linux og mere.

Er det ulovligt at downloade torrent -software?

Ja, det er ulovligt at downloade software torrents – i de fleste lande. Når det er sagt, skal du sørge for at være opmærksom på dit lands holdning til krænkelse af ophavsret og piratkopiering.

Har jeg brug for en VPN til torrenting -software?

Ja, du har brug for en VPN til torrenting -software, da du vil anonymisere din P2P -trafik. Oven i det vil en VPN hjælpe dig med at fjerne blokering af torrent -websteder, blandt andet.

Kan du gå i fængsel for ulovligt download af software?

Nej, du går ikke i fængsel for at downloade software ulovligt. Du kan dog blive bøde, hvis du bliver fanget i handlingen med digital piratkopiering. Husk, at nogle lande kan være ret aggressive over for pirater, så download kun torrents, hvis du har lov til at.

Hvad sker der, hvis du bliver fanget med at downloade software ulovligt?

Hvis du bliver fanget med at downloade software ulovligt, kunne du blive tvunget til at betale en bøde. Det hele afhænger af, hvordan dit land ser på piratkopiering og krænkelse af ophavsret.

Det er alt for vores guide til de bedste torrent -websteder til software i 2023. Hvis du har spørgsmål, så fortæl os det via kommentarfeltet nedenfor. Tak fordi du læste!