2015 Filmtorrents

Isohunt.Til blev lanceret i 2013, mindre end to uger efter Isohunt.com Luk ned. Webstedet er ikke tilknyttet den gamle isohunt, men håber at holde sin ånd i live. De samme mennesker er også bag OldPirateBay.org, som er opført på 4. plads.

Top 10 mest populære torrent -websteder i 2015

At lave en liste over verdens mest besøgte torrent-steder har været en langvarig tradition på TF, som vi fortsætter i dag. I starten af ​​2015 trækker KickasStorrents i mest trafik efterfulgt af Torrentz. Ikon om fildeling af piratbugten er i øjeblikket nede, men får en omtale takket være en populær kopi.

2015-top-torrent-steder

De fleste torrent -brugere ændrer sjældent deres downloadvaner eller de steder, hvor de får deres daglige torrent -dosis.

Opdatering: Top Torrent -websteder i 2016 er her.

Dette afspejles også i vores årlige top 10, hvor de fleste torrent -websteder har haft en konsekvent fortegnelse i mere end et halvt årti.

Som hvert år er der dog et par bevægelser og ryster, og den største indflydelse blev gjort af Pirate Bay Raid tidligt i sidste måned.

Det berygtede torrent -sted er blevet kronet til det mest populære torrent -sted siden 2008, men tjener ikke nogen torrents i begyndelsen af ​​dette år. Som et resultat tages det øverste sted nu af kickasstorrents.

Piratbugten er dog ikke forsvundet helt. Der er i øjeblikket flere populære kloner og kopier af webstedet, der sammen let kan matche trafikken på de fleste andre sider, der er anført.

Tak til en af ​​dens øverste kopier formåede TPB at sikre en plads på 4. plads. I betragtning af situationen besluttede vi at nævne både det originale Pirate Bay-domæne og den mest anvendte kopi.

Resten af ​​de 10 bedste består af andre velkendte navne. Bitsnoop.com er det eneste sted, der falder fra listen, med lemetorrents.CC tager sin plads.

Demonoid, der vendte tilbage online tidligere på året, faldt lige ud af top 10, men ser ud til at gøre et langsomt, men stabilt comeback, der er værd at nævne. Der er en god chance for, at det vender tilbage igen næste år.

Nedenfor er den fulde liste over de 10 mest besøgte torrent-websteder i starten af ​​det nye år. Kun offentlige og engelsksprogede indholdswebsteder er inkluderet. Listen er baseret på forskellige trafikrapporter, og vi viser Alexa og U.S. Konkurrer rang for hver. Derudover inkluderer vi sidste års placering for hvert af de 10 steder.

Mennesker, der ønsker at øge deres privatliv Måske vil bruge en Anonym proxy- eller VPN -service.

1. Kickasstorrents

Kickasstorrents blev grundlagt i 2009 og overgik Pirate Bay i trafikken i år, allerede før den gik ned. Kæmper mod forskellige censurindsats, som webstedet har brændt gennem et par forskellige domænenavne gennem årene. Senest skiftede det til den somaliske kickass.Så adresse.

Alexa Rang: 151 / Compete Rang: 711 / sidste år #2

2. Torrentz

Torrentz har været den førende BitTorrent Meta-Search-motor i mange år. I modsætning til de andre websteder, der er vist på listen Torrentz, er ikke vært for nogen torrent -filer, det omdirigerer blot besøgende til andre steder på nettet. Webstedet bruger flere domænenavne med .EU er den mest populære.

Alexa Rank: 206 / Compete Rang: 1.716 / sidste år #3

3. Ekstratorrent

Extratorrent får fortsat mere trafik og er blevet et af de mest aktive torrent -samfund. Webstedet er også hjemstedet for de populære ETTV- og ETRG -frigivelsesgrupper.

Alexa Rang: 356 / Compete Rang: 3.446 / sidste år #4

4. Pirate Bay (kopier og kloner)

I skrivende stund tjener Pirate Bay ikke nogen torrents. Der er dog flere kopier og kloner på stedet, der i det mindste midlertidigt tager sin plads. OldPirateBay.Org er i øjeblikket den mest populære og baseret på sin nylige trafik er webstedet allerede rangeret mindst 4. på denne liste.

Alexa Rank: NA / Compete Rang: NA / sidste år nr. 1

5. Yts

YTS, også kendt som udgivelsesgruppen “Yify”, er blevet de mest genkendelige filmpiratkopieringsmærker på Internettet. På trods af en domstolsbestemt ISP-blokade i Storbritannien fortsætter gruppens torrent-sted at udvide.

Alexa Rank: 740 / Compete Rang: 4.271 / sidste år #5

6. EZTV

TV-Torrent Distribution Group EZTV er kun et nichesite, der specialiserer sig i tv-indhold. På grund af dets snævre fokus varierer EZTVs trafik i overensstemmelse med tv -sæsonerne. På trods af at de kun har sendt et par dusin torrents om ugen, tiltrækker det millioner af besøgende.

Alexa Rank: 1.262 / Compete Rang: 5.421 / sidste år #6

7. Rarbg

Rarbg, der startede som en bulgarsk tracker, var sidste års nykommer og fortsætter med at rive flere besøgende ind. Webstedet blev blokeret af UK ISPS i sidste måned, som satte det på niveau med de fleste andre steder i top 10.

Alexa Rank: 1.326 / Compete Rang: 8.890 / sidste år #10

8. Isohunt.til

Isohunt.Til blev lanceret i 2013, mindre end to uger efter Isohunt.com Luk ned. Webstedet er ikke tilknyttet den gamle isohunt, men håber at holde sin ånd i live. De samme mennesker er også bag OldPirateBay.org, som er opført på 4. plads.

Alexa Rank: 1.890 / Compete Rang: 7.723 / sidste år #8

9. 1337x

1337x er et samfundsdrevet torrent -sted. Webstedets ejere siger, at de lancerede 1337x for at ”udfylde et tilsyneladende tomrum, hvor det så ud til, at der var mangel på kvalitet samvittighedsannoncepriser med offentlige trackers med offentlige trackers.”I år faldt webstedet sit .org -domæne og opererer nu fra 1337x.til.

Alexa Rank: 2.581 / Compete Rang: 11.389 / sidste år #7

10. Lemetorrents

Lemetorrents.CC har allerede eksisteret i flere år og genvundet et sted i top 10 i år. Webstedet optrådte i nyhederne i sommer, efter at det blev sagsøgt af Lionsgate for at have sendt et link til en lækket kopi af Expendables 3. Sagen pågår stadig.

Alexa Rank: 2.608 / Compete Rang: 3.984 / sidste år #NA

Ansvarsfraskrivelse: Ja, vi ved, at Alexa ikke er perfekt, og at konkurrencen har masser af mangler, men kombineret gør begge et ret godt stykke arbejde med at sammenligne steder, der fungerer i en lignende niche.

Advarsel! Download kun med VPN.

Indlæser

Indlæser

Download af torrents er risikabelt for dig: dine IP og lækkede private data spores aktivt af din ISP og Regerings kontorer. Beskyt dig selv mod dyre retssager og bøder nu! Du skal bruge en VPN. Det er den eneste måde at downloade torrents fuldt anonym ved at kryptere al trafik med nul logfiler.

Personlige data, der afslører din reelle identitet: din IP -adresse, er udsat, der peger direkte på din placering i . Du gennemser med (), overvåg res. , 0 – Core CPU .

″ Risiker ikke det! Beskyt dig selv lige nu ved at downloade VPN – William

Advarsel!

Hvis du ikke allerede bruger en VPN: at få adgang til og spille torrents på en smartphone er risikabelt og farligt. Du er muligvis i og bruger: () . Din IP er .Vi anbefaler kraftigt alle brugere, der beskytter deres enhed med en VPN.

Indlæser

Indlæser

Indlæser

Synopsis

Murphy er en amerikansk cinema -skolestuderende, der bor i Paris. Han havde en fransk kæreste, kaldet Electra, som han daterede i to år. En dag mødtes de og havde en ikke-strenge-fastgjort trekløver med en anden kvinde, en ung blond dansk teenager ved navn Omi, som en måde at tilføje en vis spænding til deres kærlighedsliv. Men senere havde han sex med hende bag Electras ryg, som et resultat af, at Omi blev gravid. Denne ikke -planlagte graviditet sluttede forholdet mellem Murphy og Electra på en frygtelig note, og det tvang Murphy til at gifte sig med Omi. På en morgen ringer Electras mor, Nora, ham for at spørge, om han har hørt fra Electra, fordi hun ikke har hørt fra hende i tre måneder, og givet sin datters selvmordstendenser. I resten af ​​denne dag husker han sine sidste to år med Electra i en række fragmenterede, ikke -lineære flashbacks; Hvordan de først mødtes i Paris, deres hurtige tilslutning og deres liv i de næste to år, som er fyldt med stofmisbrug, ru sex og ømme øjeblikke.

Downloadet 1341333 gange
30. november 2015 kl. 12:20