Bedste torrentwebsteder i 2023

Contents

En anden fordel ved en VPN er, at den forhindrer din internetudbyder i at throttle din forbindelse Hvis det opdager, forbruger du en masse data. Som et resultat kan du nyde hurtigere forbindelser, da din internetudbyder ikke ser dine online aktiviteter.

De 27 bedste torrent -steder til september 2023

Dette er en estimeret læsningstid for at fortælle dig, hvor lang tid det vil tage dig at læse alt indholdet på netop denne Privacysavvy.com side. Det har dog et sneak peek, let guide -trin og/eller en hurtig liste, der leverer Hurtige navigationer på siden og let fundne svar hvis ønsket.

Læserne som dig støtter Privacysavvy for at hjælpe med at holde det gode arbejde op. Når du køber ved hjælp af links på vores websted, kan vi tjene en tilknyttet provision uden ekstra omkostninger for dig. Lær hvor Privacysavvy.com tjener penge.

På udkig efter de bedste torrenting -websteder, der stadig fungerer i september 2023? Læs videre for at lære om de sikreste steder at downloade torrents.

Sneak peek ved at bruge sikre torrent -websteder

Torrenting lyder som en perfekt løsning for at få dyr software eller begrænset indhold uden gebyrer eller begrænsninger. Cyberkriminelle er dog klar til at udnytte denne lukrative niche og målrette uskyldige brugere. Derfor har mange torrent-websteder, der tilbyder film, tv-shows, e-bøger eller revnet software, ofte malware. Derfor skal brugerne forblive forsigtige med de websteder, de bruger til download af torrents. Vi har samlet de bedste torrent -websteder i denne guide, der tilbyder sikkert og pålideligt indhold for at lette tingene for dig. Ikke desto mindre skal du bruge en robust antivirus og en VPN for at forblive sikker af forsigtighed.

Torrents bliver en frelser, når hver service udnytter brugernes krav ved at tilbyde premium -tjenester. Så uanset om du ønsker at downloade en ebook torrent eller have premium -software, Du behøver ikke at betale noget for torrents for det meste.

Men en simpel Google -søgning vil næppe hjælpe dig Find de bedste torrent -websteder. Og selvfølgelig kan du ikke bruge timer og timer på at teste snesevis (som også udgør sikkerhedsrisici, hvis du ikke er en privatlivskyndige internetbruger.) Ikke desto mindre har denne artikel dækket dig med sikre og regelmæssigt testede indstillinger.

Så mens torrenting hjælper folk med at få premium -produkter gratis, De står ofte over for tilbageslag fra myndighederne globalt.

Hvorfor? Fordi de også er en trussel mod brugere og virksomhedssikkerhed og integritet.

Først lokker mange cyberkriminelle uskyldige brugere ved at tilbyde torrents med Ikke-originale produkter. Disse Medtag software samlet med malware Eller ofte kun malware.

For det andet, De krænker også ophavsret.

Derfor har mange lande forbudt torrenting, og P2P -stederne lider hyppige lukninger. Desværre påvirker denne hårde indflydelse også den populære torrent -steder, der er sikre at bruge.

Derfor spørger brugere, der er afhængige af torrenter, ofte om websteder, der stadig fungerer og er sikre.

Derfor viser denne artikel de øverste torrenting-websteder, som jer alle kan bruge i 2023, sammen med en hurtig guide til førstegangsbrugere.

Bedste torrentwebsteder 2023 – Hurtig liste

Skynder du at komme direkte til de øverste torrent -steder, der fungerer selv i 2023? Tjek derefter denne liste over top 10 (Opdateret september 2023).

 1. Piratbugt – Den ultimative torrenting konge. Har en enorm database med gratis software og underholdning som film, shows og spil. Dog bliver det ofte blokeret af myndighederne.
 2. 1337.x – Den bedste alt-i-en-platform. En brugervenlig grænseflade gør det let at finde den ønskede torrentfil. Indeholder masser af indhold, der hører til forskellige kategorier med direkte og magnetlink.
 3. Rarbg – Bekræftede nye P2P -uploads. Et populært websted, der samler kolossal trafik på grund af dens indholdsdiversitet. Indeholder masser af downloadlink til torrent -filer. Imidlertid står det over for et forbud, der ofte er på grund af krænkelse af ophavsretten.
 4. Yts – Bedst til film. Webstedet indeholder en enorm database over gamle og nye film af forskellige genrer. Det kan dog dele brugernes data med myndighederne til praksis mod piratkopiering.
 5. Kickass torrents – Bedst til tv -shows. Indeholder masser af indhold fra forskellige kategorier. Men platformen er svær at finde ofte på grund af begrænsninger.
 6. Torlock – Topvalg til anime og e -bøger. Sikrer med sikre og verificerede P2P -filer. Tilgængelig i mange lande.
 7. Torrentz2 – Bedst til musik. Det er en metasearch -motor, der sparer tid på at søge efter specifikke torrents.
 8. Anidex – The Bedste mulighed for anime -fans. Webstedet bærer en brugervenlig grænseflade til nem søgning.
 9. Lemetorrents – Torrents med begrænsede annoncer. Let at bruge platform nyttig til nye torrents. Kan prale af en enorm samling af indhold fra forskellige kategorier.
 10. Torrentdownloads – Til multifunktionelt torrenting. Har en massiv database med film, spil, software og andre torrents. Generelt tilgængelig globalt undtagen i Storbritannien.

Vil vide noget mere? Læs med for at finde den komplette liste over 27 top torrent -websteder.

Bemærk: Som tommelfingerregel, skal du ikke downloade Copyright-beskyttede materialer online. Nogensinde. Vi afskrækker enhver sådan handling. For det andet leveres selv de mest velrenommerede torrent -klienter og steder med nogle iboende farer. Både adgang til og download af torrents involverer internet -privatlivets fred og sikkerhedsrisici. Regeringsbøder og overtrædelsesmeddelelser er blandt de øverste, selvom du bruger bedste torrent -steder. Andre inkluderer vira, annoncer, vira og malware. Derfor anbefaler vi at bruge en kvalitet VPN såsom ExpressVPN. En VPN sikrer, at du forbliver sikker mod vira, regeringen snooping og din internetudbyders nysgerrige øjne.

Hvad er en torrent?

En torrent indeholder oplysninger om download af en større fil fra flere kilder.

I modsætning til at downloade en fil fra et websted online, Du downloader små stykker af en fil fra flere kilder. Downloadhastigheden afhænger af internethastighed, VPN -pålidelighed osv. Husk, du har brug for en VPN, når du downloader torrents eller besøger torrenting -websteder.

Typer af torrent -steder

Der er forskellige typer torrent -steder. Nogle populære eksempler inkluderer:

Private torrent -websteder

Hvordan fungerer torrenting?

Torrent lader klienterne finde Peer-to-peer fildeling maskiner. Desværre involverer processen to parter, såmaskiner og igler.

Frøfolk uploader den fil, du vil downloade, mens igler downloader den. Derfor betyder flere seedere hurtigere downloads. (Det er her de bedste streamingsteder kommer ind; de giver hurtigere downloads.) Derudover angiver en fils seeders, hvor sund en fil er.

Først skal du downloade og Installer en torrent -klient, som uTorrent eller Qbittorrent. Dernæst skal du Find en .Torrent -fil For den fil, du vil downloade. Du kan typisk finde disse filer På websteder kaldet Torrent Trackers, Eller du kan bruge en søgemaskine.

Efterhånden som downloadet skrider frem, kommunikerer Torrent -klienten med andre brugere, der også downloader den samme fil og anmoder om stykker af filen fra dem.

Når Torrent -klienten modtager stykker af filen fra forskellige kilder, vil den samle dem til en enkelt fil på din computer.

Ting at huske før torrenting

Ting at huske før torrenting

Da du har nået denne artikel, forventer vi, at du ville have været brugt til sikker torrenting.

Stadig finder vi det nyttigt for Gennemgå den bedste praksis for sikker torrenting hurtigt.

Men hvis du ikke har brugt torrents før, skal du sørge for at læse vores detaljerede guide til download af torrents sikkert.

Skjul din IP

Vi kan ikke understrege det nok for enhver torrent -bruger.

Uanset om du bruger et tilgængeligt populært torrent -sted eller prøver at få adgang til et blokeret, Det er altid klogt at bruge en VPN Og skjul din IP.

Det er fordi du uden VPN lader din internetudbyder vide, hvad du laver. Til gengæld dig Udsæt dig selv for ISP -throttling.

For det andet, Med en VPN forbliver du ude af radaren for cyberkriminelle Det vises ofte selv på gode torrent -steder. Du risikerer malverting, påtrængende online sporing, datalækage og andre trusler om privatlivets fred uden VPN.

Er torrent lovlig?

Uanset om du downloader en værdig e-bog til dine studier eller en forudgivet film, vil du stå over for barske sanktioner, hvis torrenting ikke er lovligt i dit land.

Det er fordi Myndighederne overvejer aldrig, hvilken slags ting du downloader via torrent. Alt, hvad de ser, er, at du har brugt torrents, som de ikke tillader.

Ligeledes skal du forblive forsigtig, selvom dit land ikke har forbudt torrenting, men dine lokale myndigheder, skole eller kontor tillader det ikke.

Uanset hvad skal du sørge for dig Brug en robust VPN Det skjuler dine internetaktiviteter, inden du får adgang til et torrent -websted.

Kontroller torrent -sikkerhed

Nu hvor du har lagt din rustning til anonym online surfing, dobbeltkontrol torrentens sikkerhed, før du downloader den. Når malware når dit system, vil det ikke være let for dig at slippe af med det. Og hvis det er ransomware, er du dømt!

Så kun Se efter sunde torrents med et større frø/leecher -forhold. Gå aldrig til de seneste torrents, da de sandsynligvis vil være falske.

Desuden nævner nogle websteder også en bekræftet status for linkene med torrent -filer. Så hvis du finder en med din valgte torrent, kan du fortsætte.

Pro tip:

Hvis du skal downloade torrents, skal du sørge for kun at downloade fra pålidelige kilder (den med de grønne eller lyserøde mærker ved siden af ​​deres navne).

Bedste Torrent -websteder 2023 – den detaljerede P2P -liste

Nu hvor du ved, hvordan du skal gå sikkert, lad os begynde med listen over torrent -websteder af høj kvalitet, du kan besøge.

Vi har også nævnt de direkte arbejdslink til alle websteder for din lethed. Hvis du finder nogen utilgængelig, kan du prøve at ændre din IP -adresse til et andet land.

Hvis et link ikke fungerer med andre lande IP -adresser, bedes du informere os via kommentarfeltet. Vores team kontrollerer hvert link næsten dagligt, men vi vil kontrollere og give dig opdaterede links, selvom vi går glip af et.

1. Piratbugt

Piratbugt

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer piratbugten eller ej? Spejlforbindelser
THEPIRATEBAY.org Film, anime, musik, e -bøger, spil, serie, software Filmtorrents Ja. I forskellige lande og regioner. Arbejder THEPIRATEBAY.ved ; tpbpirateproxy.org/da; www.Piratproxy.plads

Enhver med den mindste viden om torrents og piratkopierede værktøjer ville have hørt om Pirate Bay. På grund af sin omfattende torrent -database vil det ikke være forkert at kalde det King of P2P fildelingssteder.

Pirate Bay startede i 2013 som en ultimativ platform for leverer premium -ting gratis. Det indeholder millioner af torrents fra forskellige kategorier, herunder film, spil -torrents, musik, tv -shows, gratis software og mere.

Webstedet bærer en Let at navigere interface Det understøtter endda en naiv bruger. Du behøver ikke at fikle med kategorierne; du kan Find dit ønskede indhold med en simpel søgning.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om ikke at finde dit ønskede indhold, da dens enorme database helt sikkert vil give dig flere links.

Desuden kan du nemt Find arbejdslink, inklusive magnet -downloads, gør det lettere at få den ønskede fil.

Det eneste problem Nogle brugere kan møde med TPB er dens blokering i deres land. Ikke desto mindre kan du altid arbejde omkring denne blokering med en VPN. (Hvis du vedvarende ikke får adgang til det, kan du også prøve de andre Pirate Bay -alternative websteder.)

2. 1337.x

1337x

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Er 1337.X fungerer eller ej? Spejlforbindelser
https: // 1337x.til/ Film, anime, tv -shows, spil, musik, software Alle typer torrents Ja. I de fleste lande Arbejder 1337x.TW; 1377x.er; 1337xx.til

Dette er også et af vores foretrukne websteder. Og det ser ud til, at vi ikke er den eneste fan af det, da 1337x er blandt De mest populære torrentwebsteder. Webstedet savner næppe at blive vist, når nogen forbereder en torrent tracker -liste.

1337x blev grundlagt i 2007 og er Fås i mange lande, undtagen Storbritannien, Australien, Irland og Østrig, der har forbudt det.

Webstedet har en Elegant interface med præcise mapper til problemfri navigation. Det er også vært for en kolossal torrent -samling, inklusive forskellige kategorier. Så du kan finde alt her, hvis du ønsker at downloade premium -software gratis (med aktivering), et spil eller en film.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om indholdsbegrænsninger, når du bruger denne torrent tracker. For som som piratbugt har den også Flere links til det samme indhold, inklusive magnetlink. Webstedet får nye torrents næsten hver time. Så du kan forestille dig omfanget af mangfoldighed, der er tilgængelig her.

3. Rarbg

Rarbg

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder rarbg eller ej? Spejlforbindelser
Rarbgproxy.til Film, e -bøger, software, spil Software Ja. I Australien, Danmark, Grækenland, Indien og Tyrkiet. Arbejder Rarbgmirror.com/indeks80.PHP; rarbgprx.org/indeks80.PHP; Rarbgunblock.com/indeks80.PHP

Den tredje på vores liste over de førende torrent -steder er rarbg. Det er også en gammel platform oprettet i 2008, et år efter 1337x.

Det er også en populær platform for torrenting, som Funktioner som en torrent tracker. Ifølge torrentfreak er det 4. mest besøgte websted (pr. Data indtil juli 2020). Denne placering gælder kun for det primære link, mens Webstedet fungerer fra flere domæner. Med dette kan du forestille dig populariteten af ​​dette websted blandt torrent -brugere.

Ligesom ovenstående to har Rarbg også indhold fra forskellige kategorier og har flere links til download af hvad du ønsker. Bare besøg hjemmesiden og søg hurtigt efter din ønskede software, tv -show, film eller noget andet, og du vil sandsynligvis finde adskillige arbejdslink til det.

Måske, Det eneste problem med Rarbg er, at du muligvis står over for en webstedsblok. det er forbudt i adskillige lande, inklusive Saudi -Arabien, UAE, Tyrkiet, Danmark, Portugal, Det Forenede Kongerige, Australien, Indonesien, Italien, Finland og Irland. Mens i 2019 sluttede Indien og Grækenland sig også på denne liste.

Det vigtigste Årsagen til, at Rarbg står over for sådanne forbud er krænkelse af ophavsret og piratkopiering.

Hvis du bor i et af disse lande, har du muligvis brug for en VPN for at få adgang til RARBG. ExpressVPN er vores første anbefaling om ultimativ sikkerhed og pålidelighed.

4. Yts

Yify Film Torrent Download - YTS

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder YTS eller ej? Spejlforbindelser
yts.mx/ Film Tv -shows og film Ja. I Europa, Indien, Sydamerika og USA. Arbejder yts.lt; yts.am; yts.AG

YTS er Bedst af alle film -torrenting -websteder til alle filmelskere. Denne også fungerer med flere domæner og nyder enorm popularitet blandt torrentbrugere.

YTS er en efterfølger for Yify -gruppen og nyder nummer to blandt de mest besøgte websteder Efter piratbugt.

Lanceret i 2011, det er et nichebaseret torrentwebsted udelukkende med film. Du vil sandsynligvis finde den ønskede film her, fra den seneste til de ældste, klassiske, vanskelige at finde film.

Brug af webstedet er heller ikke svært, da det bærer en pæn interface. Hvis du er en ivrig Netflix -bruger, finder du dette websted kendt for at navigere.

På trods af at være populær, er den eneste grund til, at vi ikke nævnte det blandt de 3 bedste, de tre bedste torrent -steder, det er dets skyggefuld praksis.

Som opdaget for nylig er YTS indirekte blevet en En del af anti-piratkopieringsordningen, hvorunder det overleverer brugernes data til advokatfirmaer.

Da det er et af de bedste websteder for filmelskere, blev vi tvunget til at nævne det her. Men i betragtning af dens praksis opfordrer vi stærkt alle brugere til at bruge en stærk VPN, før vi får adgang til YT’er.

5. Kickass torrents

Kickasstorrents

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder Kat eller ej? Spejlforbindelser
Katcr.til/ Film, tv -shows, anime, musik, software, spil Næsten alle typer torrents Ja. I USA, Italien og Indien. Arbejder Kat.am; Kickasstorrents.til ; Kickasstorrents.cr

Det er også en af ​​de ældste platforme For torrenting, der stod overfor et kontinuerligt tilbageslag fra myndighederne.

Webstedet startede i 2008 og var den mest populære torrent -platform, endnu større end Pirate Bay. Det fortsatte med at køre glat via forskellige domæner indtil 2016. Imidlertid, Efter dens ejers arrestation, webstedet stod over for alvorlige problemer og var Luk til sidst.

Ikke desto mindre genoplivede teamet bag Kickass Torrents det igen i midten af ​​2016. Og endnu en gang Webstedet kører med spejlforbindelser, Med millioner af P2P -filer fra forskellige indholdskategorier.

Brugere Skal udvise forsigtighed Mens du bruger spejlforbindelserne, da webstedet også kan have nogle ondsindede torrent -filer. Selvfølgelig kan du altid foretage en lille søgning, før du downloader en torrent for sikkerhed. Eller du kan skifte til de andre gode torrent -websteder på denne liste.

6. Torlock

Torlock - No Fakes Torrent -webstedet

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder Torlock eller ej? Spejlforbindelser
Torlock.com/ Film, anime, tv -shows, software Film Ja. I Pakistan, Indien, Sri Lanka og Israel. Arbejder Torlock2.com; Torlock.unblockit.lat; tlock.Fjern blokeret.til

For første gang torrent-brugere er Torlock en Sikkert websted at besøge.

Det blev oprettet i 2010 og har siden kørt glat, står over for minimale forbud. Kun Indien, Det Forenede Kongerige og Australien har forbudt dette websted. Brugere i andre lande kan nemt få adgang til det. Skønt vi stadig anbefaler at bruge en VPN som en forsigtighed.

Torlock nåede top 10 på vores liste på grund af dens No-Fake torrent opførsel. Det betyder, at du kan blive verificeret og sikkert downloade torrent -filer herfra uden at frygte malware.

Og hvis du ser nogen falsk torrent på webstedet, er Torlock klar til at betale dig for at rapportere det. Det viser Hvor årvågen Torlock -teamet er for at sikre webstedssikkerhed.

Sammenlignet med de andre gode torrentende kilder har Torlock en Relativt mindre database. Overvejende nicher inkluderer film, tv -shows, musik, e -bøger og anime.

Men hvad der er fantastisk her er, at Websteds har svært at finde indhold. Således er portalen værd at bruge som et torrent -filmsted, før han skifter til YT’er og andre lignende.

7. Torrentz2

Torrentz2 -søgemaskine

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer Torrentz2 eller ej? Spejlforbindelser
Torrentz2eu.org/ Film, tv -shows, musik, spil, apps Film og spil Ja. I Pakistan, Indien, Sydafrika og Tyskland. Arbejder https: // torrentzeu.org/; https: // torrentz2.cyou/; https: // torrentz2eu.i/

I 2003 optrådte Torrentz som en enkeltstå. Indtil 2012 nød webstedet enorm popularitet blandt brugerne som deres gå til sted til download af ønsket indhold.

Dog suspenderede den sin drift i 2016, sandsynligvis på grund af back-to-back juridiske problemer.

Ikke desto mindre optrådte klonen online samme år som Torrentz2, som stadig fungerer via forskellige domæner.

Ligesom Torrentz er Torrentz2 også en Metasearch motorindekseringsfiler fra de øverste torrent -steder.

Brugere kan søge torrent -filer efter deres ønskede indhold fra denne platform, spil, film, tv -shows og mere. Det sparer dig tid på at gennemse forskellige P2P -websteder for at finde dine behov.

Det har en pæn grænseflade, som alle nemt kan søge efter det ønskede indhold uden at surfe gennem annoncer.

Studerende og andre bogelskere kan også bruge denne platform til at søge og downloade deres foretrukne e -bøger uden. Det er også blandt de bedste musik -torrent -websteder.

8. Anidex

Anidex officiel

Direkte link Anime, manga, lette romaner og anime -lydspor Bedst til Geo-blokeret Fungerer anidex eller ej? Spejlforbindelser
anidex.info/ Anime, manga, lette romaner, anime soundtracks Anime og manga Ja. I Serbien og Australien. Arbejder Ingen

Anidex har alt hvad du har brug for, hvis du leder efter et torrentwebsted, der tilbyder animeindhold og en brugervenlig grænseflade. Anime -fans har et uendeligt gratis indie -torrent -bibliotek på dette websted.

Under vores test, Vi kunne få adgang til det gennem en VPN og proxy fra forskellige dele af verden. Så det er ikke geo-blokeret.

Den første ting, der vil tiltrække dig, når du besøger det, er dets Hurtig søgning bar sektion, der fungerer perfekt godt. Foruden animeindhold har webstedet manga -torrenter, der indeholder filer i .CBZ -format.

Derudover er anidex Har lette romaner på engelsk og japansk. Platformen kan også prale af dedikerede faner til ivrige spillere, så de kan downloade forskellige spil, når det er muligt.

Desuden tilbyder Anidex en enorm liste over anime -undertekster på mange sprog, jeg.e., Arabisk, engelsk og spansk.

For mainstream -anime -torrents får du seedere i antal. Men andre, relativt Skjulte filer har muligvis ikke mange mennesker, der podede dem.

Afslutningsvis, hvad angår anime -indhold, kan ikke mange niche -torrent -websteder konkurrere med Anidex i dag.

9. Lemetorrents

Lemetorrents - Download verificerede torrents

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer limetorrents eller ej? Spejlforbindelser
Lemetorrents.Pro/ Film, e -bøger, software, spil Alle typer torrents Ja. I Argentina, Belgien, Tyskland, Indien og Sri Lanka. Arbejder Lemetorrents.info; Lemetorrents.Asien; limetor.com

Limetorrents er blandt de største torrent -databaser, der er tilgængelige online. Det inkluderer også mange verificerede torrents. Det er sandsynligvis derfor, det er blevet et betroet go-to-sted for nye brugere.

Tjenesten startede i 2009 og er tilbage en ukontroversiel platform med minimale forbud. Det henvender sig til behovene hos de fleste brugere med høje torrent downloadhastigheder og verificerede medier.

Webstedet er forbudt i Frankrig, Storbritannien og Australien. Men brugerne kan stadig få adgang til det med VPN’er. De kan derefter søge efter deres ønskede indhold fra Millioner af torrents tilgængelige På denne massive platform.

At finde den rigtige torrentfil er heller ikke svært, da den bærer en Behagelig og navigerbar grænseflade med direkte links til indholdskategorier. Også det viser tydeligt datoen for uploading, Filstørrelse, sundhed og anden nødvendig information For hver torrent -fil. Derfor kan brugerne let vælge, hvilken fil der skal downloades.

10. Torrentdownload

Torrent -downloads - Download gratis torrents

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer torrentdownloads eller ej? Spejlforbindelser
torrentdownload.Pro/ Film, tv -shows, anime, musik, spil, software Film og tv -shows Ja. I Kina, Tyskland, Indien, Rusland, Storbritannien og USA. Arbejder torrentdownload.mig; torrentdownload.net; torrentdownload.123UNBLOCK.bedst

Dette er en anden værdig tilføjelse til de fineste torrent -steder, inklusive En massiv database med over 16 millioner torrents. Derfor vil du sandsynligvis finde din ønskede film, tv -show, e -bog eller software let.

Webstedet blev oprettet i 2007 og har opretholdt en troværdig position af Vedligeholdelse af en lav profil. Det hjalp endda webstedet med at undgå de fleste forbud; Derfor kan brugere over hele verden få adgang til det let.

Selvom, UK -brugere kan have problemer Da landet har forbudt torrentdownloads. Men med en VPN kan du nemt undgå alle sådanne begrænsninger.

11. Torrends.til

Torrents - Torrent -websteder og søgning

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Er torrends.til eller ej? Spejlforbindelser
Torrends.til/ Film, tv -shows, anime, musik, spil, software Tv -shows og film Ja. I nogle dele af verden. Arbejder Torrends.info; torrents.mig; torrents.til

På trods af tilstedeværelsen af ​​adskillige BitTorrent -platforme, nyder Torrends også enorm succes. Du kan tilskrive dens kolossale trafik til dens Robust søgemaskine, der tegner torrent filresultater fra andre populære websteder. Dette inkluderer direkte fillink samt magnetlink.

Mens det ikke er noget nyt for en dedikeret torrenting søgemaskine, torrents.io omgår mange andre med sin Brugervenlig grænseflade.

Når du Søg på det, Du får de relevante fillink fra de øverste rangerede torrent-websteder og kender andre detaljer, herunder Uploadernavne, uploaddato, filstørrelse, frø, og Link Health. Således kan du nemt beslutte, hvilken torrent -fil du skal downloade.

Da det er en omfattende metasearch -motor, kan du downloade hvad som helst. For eksempel behøver du ikke at besøge de øverste torrent -websteder for musik. I stedet skal du søge efter din yndlingsmusik her og komme direkte til det passende link.

Hjemmesiden ændrede sit domæne fra torrents.io til torrents.til for nylig.

12. EZTV

EZTV - TV Torrents Online -serie Download officiel

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder EZTV? Spejlforbindelser
EZTV.re/ Film, tv -shows Tv -shows og serier Ja. I Bangladesh, Kina, Europa, Indien og USA. Arbejder EZTV.TF; EZTV.yt; EZTV.wf

For alle dem, der elsker at downloade tv-shows, leverer EZTV en one-stop-løsning.

Det er en Dedikeret tv -torrent -site, Så du ikke finder musik, film, e -bøger eller noget andet her. Snarere kilder det hovedsageligt torrent -links til alle sjældne og kendte tv -shows som Direkte og magnetlink.

Webstedet startede oprindeligt i 2005 og var fantastisk, da det var en annoncefri platform. I 2015 stoppede det imidlertid med at fungere, og nogle af dets spejlforbindelser dukkede op online, der viser annoncer.

Men hvis du forbliver forsigtig, mens du gennemser, såsom at bruge adblockers for at undgå rod.

13. Torrentfunk

Torrentfunk - Oplev din funk

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer Torrentfunk eller ej? Spejlforbindelser
Torrentfunk.com/ Film, tv -shows, musik, apps, spil Næsten alle torrenttyper Ja. I Kina og New Zealand. Arbejder Torrentfunk2.com; Torrentfunk.unblockit.app; Torrentfunk.Fjern blokeret.Mx

Dette er en anden torrenting arena med en Interaktivt webstedsgrænseflade, der hjælper nye brugere.

Torrentfunk er som alle rivaler en dedikeret platform med tonsvis af torrent -filer hentet fra ‘venner’ (andre torrent -websteder). Databasen inkluderer indhold fra alle hovedkategorier, herunder software, apps, spil, musik, film, tv -shows og mere.

Du kan hurtigt søge på din ønsket indhold til Dens direkte og magnet download links.

Hvad der er bemærkelsesværdigt her er, at det tydeligt nævner detaljer om uploader, filstørrelse, frø, pers, dato for upload og link sundhed. Det viser også Ægte links som verificeret, Dermed gør det lettere for dig at sikre sikker torrenting.

14. Fitgirl -pakninger

Fitgirl pakker embedsmand

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder Fitgirl -pakninger eller ej? Spejlforbindelser
FitGirl-Repacks.sted/ Spil Spil Ja. I Malaysia og Nepal. Arbejder Ingen

Fitgirl-pakninger er et velkendt torrent-sted rettet mod spillere. I modsætning til de fleste andre på vores liste, Dette websteds moderator uploader spil torrents til brugere. Medlemmer kan ikke uploade; Det tillader kun downloads.

Fitgirl -pakninger har en række forskellige spil. Webstedet har en Enkel grænseflade. Du kan finde de nyeste spil -torrents i søgefeltet. En skyder øverst på siden viser de nyeste torrents, der er tilgængelige på webstedet. Fatgirl -pakninger har også en liste over prisvindende spil.

Det mest interessante ved FitFirl-pakninger er, at det ikke har nogen skadelige annoncer eller pop-ups, så du kan downloade torrents uden afbrydelse.

Desværre, selvom det er en go-to-kilde til videospil, giver webstedet brugerne til copyright-indhold gratis. Det falder under piratkopiering, som er ulovlig i de fleste jurisdiktioner. Så vi anbefaler ikke at bruge det eller noget andet sådant websted. Men hvis du skal, skal du bruge en VPN til at beskytte dine online aktiviteter.

15. Nyaa.Si

Nyaa

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer NYAA eller ej? Spejlforbindelser
Nyaa.si/ Anime, anime spil, manga Manga og anime Ja. I visse dele af Europa, Indien og Sydamerika. Arbejder Nyaa.net; Nyaa.EU; Sukebei.Nyaa.Si

Som navnet viser, er NYAA en Japansk websted. Så det giver perfekt mening for det at være et populært torrent -sted for anime.

Den originale NYAA -platform fungerede godt indtil dens lukning i 2017. Siden da, NYAA.Si erstattede det som en One-stop-løsning til anime lyd og videoer.

Den har en Venlig og navigerbar grænseflade Så hver anime -elsker kan nemt få adgang til de ønskede medier.

Det eneste med dette websted er dets Begrænset indholdsdiversitet som overvejende inkluderer indhold fra Japan, Korea og Kina. Men det er helt okay, i betragtning af at det kun fokuserer på anime.

16. Solidtorrents

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer SolidTorrents eller ej? Spejlforbindelser
Solidtorrents.net/ Musik, tv -shows, anime, musik, spil, apps, software Alle torrenttyper Ja. I Indien, USA og Norduropa. Arbejder Ingen

Her er endnu en torrent søgemaskine, der redder dig fra besværet med at gennemse torrent -steder. Det er en typisk Metasearch Engine (med minimal design) har indekserede torrents fra alle troværdige kilder. Så du vil sandsynligvis finde her, uanset hvilket indhold du leder efter.

Webstedet har en enkel, noget uattraktiv interface, dog (i det mindste for mig). Men det er tilstrækkeligt det formål, det er lavet til, det vil sige torrent -søgning.

Google havde dog engang markeret dette websted så mistænkeligt som dets sikre browsing -funktion rapporterer dele af de websteder, der er knyttet til malware. Alligevel mærker det i øjeblikket dette websted som sikkert.

Så vi opfordrer alle, der bruger dette websted til at installere en robust VPN og anti-malware på enheden.

17. Bitport

Bitport io download torrents og bliv anonym

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer bitport eller ej? Spejlforbindelser
Bitport.io/velkomst Film, tv -shows, musik, apps Film, tv -shows og musik Ingen Arbejder Ingen

Ligesom andre torrent -websteder af høj kvalitet, der toppede denne liste, er Bitport en omfattende platform til download af P2P -ting.

Den bedste funktion på dette websted er, at det sparer dig fra at blande sig med torrent download -klienter. Du skal Opret en konto Her og download dine ønskede filer i et par klik.

Du kan endda downloade filerne til dine skydrev. Dermed, Du behøver ikke at begrænse dig selv fra at downloade dit indhold Bare fordi du ikke har dit hjemmesystem.

Uanset om det er på kontoret, skolen eller andre steder, skal du bare logge ind på din konto, downloade dine filer til skyen og få adgang til dem senere hvor som helst hvor som helst.

Det eneste problem med dette websted er, at det har en Freemium -abonnement. Med gratis konti får du 1 GB gratis cloud -opbevaring med begrænsede og usikrede downloads.

Med en passende betalt abonnementsplan kan du dog øge din skyopbevaring og få flere download -slots med sikret download.

Prøv deres risikofri betalte plan med en 30-dages pengene-tilbage-garanti for at teste dens gennemførlighed.

18. Idope

Idope

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer idope eller ej? Spejlforbindelser
Idope.se/ Film, tv -shows, anime, spil, apps Film og anime Ja. I Sydkorea og Ukraine. Arbejder Idope.PW

Idope er en relativt ny spiller i BitTorrent -verdenen. Lanceret i 2016 er webstedet en fremragende torrent -søgemaskine med Direkte magnetforbindelser til sikre torrents.

Som tydeligt anført i sit logo, optrådte webstedet online som en hyldest til kickass torrents efter sidstnævnte nedlukning. Mens Kickass Torrents også er oppe på en eller anden måde, fortsætter idope med at fungere som tilsigtet.

Det har også nogle uofficielle spejlforbindelser, gennem hvilke brugerne kan få adgang til dette websted, hvis ikke direkte tilgængelige. Det er fordi webstedet står over for et forbud i Australien, Indien, Det Forenede Kongerige og Danmark. Ikke desto mindre fungerer en VPN altid som en løsning til at undgå denne begrænsning.

På IDOPE kan brugerne muligvis ikke finde en så omfattende database med P2P -filer her som de vigtigste spillere. Dog det Fungerer bedst til hurtig download af de relevante filer. Også Databasen opdateres næsten hver time. Så hvis du leder efter de nyeste film eller tv -shows, kan du finde dem her.

19. Myanonamouse

Myanonamouse -embedsmand

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer myanonamouse eller ej? Spejlforbindelser
Myanonamouse.net/ Lydbøger og e -bøger E -bøger Ja. I Kina. Arbejder Ingen

Vores liste over de bedste torrenting -websteder ville være ufuldstændige uden at nævne Myanonamouse.

Det er en praktisk mulighed for at downloade e -bøger gratis. Webstedet har et stort antal uddannelsesmæssige lydbøger og e -bog -torrents. Hjemmesiden er et af de mest populære private torrent -websteder til læsning af e -bøger.

Det har en simpel grænseflade. e -bøger er sorteret i forskellige sektioner som forretning, underholdning, grafik og design, sundhed, teknologi og meget mere.

Myanonamouse tilbyder brugerne et stort bibliotek med musikindhold af høj kvalitet og en Fællesskab af musikentusiaster der deler deres viden og lidenskab for musik. For at beskytte kunstneres og skabers rettigheder har Myanonamouse en streng politik uden piratkopiering og håndhæver det aktivt.

Bogklubben er en af ​​de mest attraktive funktioner på webstedet. Det kan i øjeblikket prale af 5 bogklubber: The Round Table, The Mousetrap, ABC, The Horror Book og Comic Book Club (CBR). Da Myanonamouse er en privat tracker, er alle dens bogklubvalg Freeleech.

20. Torrentgalaxy

TGX hjem

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer torrentgalaxy eller ej? Spejlforbindelser
Torrentgalaxy.til/ Film, tv -shows, anime, voksenindhold, musik, apps, bøger, spil Næsten alle torrenttyper Ja. I Asien, Malaysia, Europa og nogle dele af Amerika. Arbejder Torrentgalaxy.MX; Torrentgalaxy.su

En anden multipurpose torrenting platform på vores bedste torrent -websteder er torrentsgalaxy.

Som navnet antyder, har det en Stort galakse af torrents, der sourcing indhold fra alle hovedkategorier. Fra film, tv -shows, musik, spil, apps, software, e -bøger og endda online færdighedsudviklingskurser, skal du navngive det, og Torrentsgalaxy bringer sit torrent link til dig.

Hjemmesiden har en ligetil, navigerbar og interessant layout. En hurtig søgning efter dit ønskede indhold returnerer torrent -linkene i søgeresultater sammen med Uploadernavn og status, Filstørrelse, dato og tid for upload og et seperier/leecher -forhold. Disse detaljer gør det let for en naiv bruger at finde det rigtige link.

21. Rutracker

Rutracker officiel

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder Rutracker eller ej? Spejlforbindelser
Rutracker.org/ Film, tv -shows, anime, sport, spil Film, tv -shows og apps Ja. I de fleste dele af verden. Arbejder Ingen

Rutracker er et velkendt russisk torrent-sted Tilbyder lokalt og internationalt indhold. Grundlagt i 2004 og nu er webstedet blevet det største torrent -sted i landet. Dens Omfattende indholdsbibliotek Inkluderer tv -shows, musik, film, spil og software. Hvis du har det godt med Google Translate og har et modicum af tålmodighed, vil du sandsynligvis finde en skattekiste af indhold.

Hjemmesiden giver brugerne mulighed for at Download og del torrents uden omkostninger. Derudover har den en premium -version, der tilbyder hurtigere downloadhastigheder og eksklusivt indhold.

Ikke desto mindre er Rutracker, som mange andre torrent -websteder, sagsøgt for krænkelser af ophavsret og stillet juridiske udfordringer. På trods af disse vanskeligheder forbliver webstedet fremtrædende og giver brugerne en lang række indhold.

Hvis du er uden for Rusland og ikke kan få adgang til Rutracker, Det anbefales at bruge en premium VPN -service. En VPN ændrer din IP -adresse og giver dig en ny i det ønskede land.

22. BtDigg

BtDigg

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Arbejder Btdig eller ej? Spejlforbindelser
Btdig.com/ Film, tv -shows, anime, apps Film og tv -shows Ja. I nogle dele af verden. Arbejder Ingen

Btdigg er et ganske unikt sted inden for torrents rige. Det er hverken en torrent -database eller blandt nogen torrent tracker -liste derude. Det gemmer ikke noget indhold og berettiger derfor ikke sikkerheden.

Så hvorfor nævner vi det overhovedet her? Vi hører dig spørge.

Btdigg er dybest set en BitTorrent DHT -søgemaskine Etableret tilbage i 2011. Det sigter mod at levere Gratis indhold til BitTorrent Network.

Det samlede websted har en ligetil grænseflade. En hurtig søgning af de ønskede indhold returnerer resultater via webstedets webgrænseflade, inklusive torrentmagnetlink og relevante detaljer. Det understøtter også søgeforespørgsler på flere sprog.

23. DirtyTorrents

DirtyTorrents

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer DirtyTorrents eller ej? Spejlforbindelser
DirtyTorrents.com/ Film, tv -shows, musik, anime, apps, spil Næsten alle typer torrents Ja. I de fleste lande og regioner. Arbejder DirtyTorrents.ProxybiT.monster; DirtyTorrents.nocensor.plads; DirtyTorrents.123UNBLOCK.arbejde

I modsætning til navnet er DirtyTorrents en temmelig ren platform med en Dejlig navigerbar grænseflade.

Hjemmesiden i sig selv er ikke en database. I stedet, som det tydeligt nævner, Det er ligesom Google fungerer som en søgemaskine til torrents, At redde brugere fra at gennemse forskellige torrenting -websteder.

Så gennem denne platform kan du nemt få dit ønskede indhold, det være sig en film, tv -show, musik, software eller app.

24. Yourbittorrent

Yourbittorrent

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer din bittorent eller ej? Spejlforbindelser
Yourbittorrent.com/ Anime, tv -shows, spil, e -bøger Anime- og tv -shows Ja. I Indien, Schweiz, USA Arbejder Yourbittorrent.nocensor.plads; Yourbittorrent.unblockproject.Casa; Yourbittorrent.U4m.plads

Deltagelse i sporet med torrenting -filmsteder kommer nu til din bittorrent. Det er en dedikeret torrenting platform med torrents fra forskellige kategorier, herunder software, spil, e -bøger og anime. Det fungerer dog godt for filmelskere, da det inkluderer en massiv database.

Det er ekstremt let at rulle gennem denne platform. Det Layout er rodfrit, med klare lister over torrents i forskellige kategorier. Listen nævner også vigtige brugeroplysninger, såsom filstørrelse, uploaddato, seeders og igler.

For naive brugere, webstedet Det tillader kun at sortere resultaterne for at blive verificerede torrent -links.

25. Torrentleech

Torrentleech -embedsmand

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer Torrentleech eller ej? Spejlforbindelser
Torrentleech.org/ Film, tv -shows, anime, musik Anime og film Ingen Arbejder Ingen

Torrentleech er en berømt premium torrent -udbyder. Det blev lanceret i 2004. Hjemmesiden besidder en enorm samling af torrenter af høj kvalitet, herunder tv-shows, film, software, spil, musik og mange flere.
Det er et inviteret torrent-websted. Du kan få adgang til dets omfattende bibliotek gennem donationer. Det er et af de bedste ekstratorrentalternativer, hvis du leder efter alternativer til ekstratorrenter, efter at det forsvandt for nylig.

Torrentleech beskytter indholdsejers rettigheder ved at vedtage en streng politik uden piratkopiering. Derudover opdateres webstedet regelmæssigt med ajourført indhold og er kendt for sine hurtige downloadhastigheder og pålidelige torrent-links.

Et par af dets frynsegoder ville få dig til at deltage i Torrentleach. Disse inkluderer det nyeste indhold, omfattende kategorier, fora, donationer og belønningspunkter.

Hvis du leder efter en torrenting -platform med alt hvad du muligvis kan ønske dig, er Torrentleech en af ​​dine mest levedygtige væddemål.

26. Glotorrents

Glodls

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer glotorrents eller ej? Spejlforbindelser
GTDB.til hjem.PHP Film, tv -serier, musik, spil, apps Film og tv -shows Ja. I Pakistan, Indien, Tyskland og Sydafrika. Arbejder Glodls.til hjem.PHP; Glotorrents.Mrunblock.bedst ; Glotorrents.unblockproject.hvile

Denne er også fantastisk til alle nye og gamle torrent -brugere.

Glotorrents, som alle de store konkurrenter, bærer en pæn og ren grænseflade med Nem at bruge funktioner.

Stedets Hjemmeside viser torrent -links til populært indhold og andre detaljer såsom Link Health, Seeders, Leechers og filstørrelse. Desuden viser linkene også forskellige Badges antyder uploaderes status og omdømme. Således kan du nemt beslutte, hvilket torrent link der skal gå til.

Brugere kan finde en Vast Torrent Collection På dette websted, inklusive film, tv -shows, musik, radio, software, anime, spil, e -bøger, tutorials og mere.

27. Demonoid

Demonoid

Direkte link Indholdstyper Bedst til Geo-blokeret Fungerer demonoid eller ej? Spejlforbindelser
Demonoid.er/ Film, voksent indhold, spil, musik, bøger, lyd, video Film og voksenindhold Ja. I Australien, Sydasien, Vesteuropa og USA. Arbejder dnoid.til ; dnoid.PW; Demonoid.unblockit.UNO

Den sidste på vores liste over bedste torrent -steder er dæmonoid.

Det er også en troværdig torrenting platform, der dukkede op online tilbage i 2003. Det er et af de tidlige websteder, der har overlevede alle de juridiske vanskeligheder i omkring to årtier. Så du kan forestille dig den omfattende Torrent -database, der er vært her.

Under sin overlevelse led det dog hårde tider, hvorefter dets websted oplevede nedetid. Den længste er en 2-årig udvidet nedetid. Desuden var den pludselige bortgang af dens grundlægger (alias deimos) endnu et slag på stedet.

Dog genoplivede det med al sin herlighed i 2019 og er i øjeblikket tilgængelig via forskellige spejllink.

På nuværende tidspunkt, Webstedet er kun forbudt i Storbritannien og Ukraine. Så de fleste brugere globalt har tilsyneladende ikke problemer med at få adgang til dæmonoid. Det tilbyder en enorm torrent-database med indhold fra forskellige nicher og en over-gennemsnittet downloadhastighed.

Den samlede webstedsgrænseflade er ikke så attraktiv. Faktisk kan nogle brugere have svært ved at gennemse alle mulighederne. Men når du først er vant til det, er det værd at gøre.

Fordele og ulemper ved torrentwebsteder

Peer-to-peer fildelingsplatforme har været kontroversielle i mange år. Ja, de giver adgang til en lang række indhold. Men de er også underlagt krænkelse af piratkopiering og ophavsret. Følgerne er nogle fordele og ulemper ved disse websteder:

Fordele

 • Torrenting-websteder tilbyder et stort udvalg af vanskelig at finde software, film, musik og mere
 • Torrent -downloads er hurtigere end traditionelle metoder, især med mange seedere
 • Med peer-to-peer-deling er flere kilder til en enkelt fil tilgængelig
 • Torrents giver dig mulighed for at genoptage download fra hvor du slap, hvis det blev afbrudt
 • Det er gratis at downloade fra torrents, spare penge sammenlignet med at købe fysiske kopier
 • Brugere kan efterlade kommentarer og ratings og give et samfundsbaseret gennemgangssystem til filer
 • Torrents kan give adgang til indhold, der ikke er tilgængelig i din region eller land
 • Torrent anonymt for privatlivets fred og beskyttelse mod regeringsovervågning
 • Det meste indhold på torrent -websteder er gratis at downloade, hvilket kan tiltrække brugere, der ikke ønsker at betale for indhold
 • Torrent -websteder er lette at bruge og navigere med enkle søgefunktioner og intuitive brugergrænseflader

Ulemper

 • Torrent -websteder tilbyder ofte ophavsretligt beskyttede materiale ulovligt, hvilket udsætter brugere for juridiske risici og konsekvenser
 • Torrent -downloads kan føre til utilsigtede malware eller skadelige software -downloads
 • Torrenting -stammer internetforbindelser, især under samtidige uploads og downloads
 • Brugere på et peer-to-peer-netværk kan støde på eksponering for upassende indhold
 • Torrenting kan optage meget harddiskplads og bremse computerpræstation
 • Filer, der er downloadet fra P2P-portaler
 • Torrenting spreder piratkopieret indhold, skader indholdsskabere og underholdningsindustrien
 • Uerfarne brugernes forvirring og fejl kan forårsage ufuldstændige downloads fra torrentwebsteder
 • Torrenting kan optage meget harddiskplads og bremse computerpræstation
 • Filer, der er downloadet fra torrentwebsteder, kan undertiden være lav kvalitet eller ikke funktionelle
 • Torrenting spreder piratkopieret indhold, skader indholdsskabere og underholdningsindustrien
 • Uerfarne brugers forvirring og fejl kan forårsage ufuldstændige downloads
 • Nogle internetudbydere (internetudbydere) kan blokere adgangen til torrentwebsteder, hvilket gør dem vanskelige eller umulige at bruge

Sådan vælger du de bedste torrent -websteder

Du spekulerer måske på, hvordan vi oprettede denne omfattende liste over arbejdstorrentwebsteder.

Lad os besvare dit potentielle spørgsmål.

Selvfølgelig webstederne Arbejde og tilgængelighed er vigtige for dem at dukke op her. Men nogle flere ting gør dem bedst. Så nedenfor går du med dem:

Download hastighed

Da torrenting i mange lande allerede kræver brug af et værktøj som VPN, oplever de fleste brugere langvarige downloadhastigheder. Dog torrent -websteder af høj kvalitet formår at tilbyde hurtige hastigheder Selv med VPN’er.

Pro tip:

Hvis du får dine hænder på en hurtig VPN -service, hjælper det faktisk dig.

Antal seedere

Det højere antallet af seedere, Hurtigere downloadhastigheden for torrents vil være.

Antal torrents

Flere P2P -filer på et websted Forøg sandsynligheden for at finde dit ønskede indhold. (Undtagen de websteder, der typisk fokuserer på en bestemt niche, for eksempel torrenting filmsider.)

Øjeblikkelig download

Nogle websteder sætter yderligere trin eller kræver obligatorisk registrering for brugere. Derfor for de fleste brugere og os er de gode torrent -steder dem, der understøtter Sømløse øjeblikkelige downloads.

Grundlæggende år

I betragtning af den barske nedbrud på torrentingsteder, det viser dens troværdighed Hvis et websted stadig overlever i mange år.

Proxy/Mirror Links

Da torrenttjenester kender mange brugere ikke let kan få adgang til dem, skaber de ofte spejllink eller proxier at undgå censur.

Lande, der blokerer for et specifikt sted

Nogle torrenting -steder har et dårligt ry (for myndigheder), der forbyder dem i et land. Skønt stadig har nogle websteder formået at forblive under radaren. Så hvis et websted ikke er begrænset i dit land og er gammelt, kan det høre til sidstnævnte kategori. Ellers, ved at ændre din IP -adresse, skal du kontrollere, om Du kan bruge en proxy eller en VPN til at få adgang til webstedet.

Sådan bruges et torrent -sted

En torrent indeholder metadata, der er knyttet til de filer, du vil downloade. Det er således nødvendigt at bruge en P2P -klient til at downloade indhold. Programmet kan registrere relevante P2P -netværk og registrere din computer ved hjælp af disse metadata.

Det betyder, at du downloader filen fra enkeltpersoner, der allerede har den på deres enheder og nu frøer den. Du vil ikke engang være i stand til at starte din download, hvis ingen frø. Torrenting er simpelthen en måde at dele data med en anden computer.

Den første ting, du har brug for, er en torrent -klient. Vi anbefaler at bruge BitTorrent, men uTorrent er også en levedygtig mulighed.

Når du har installeret Torrent -klienten, skal du downloade Torrent -filen fra alle pålidelige torrent -websteder, der er anført ovenfor. Torrent -filen åbnes automatisk i din klients “Torrents”Tab.

Du skal dog udvise forsigtighed her. Som angivet tidligere i denne artikel skal du Overvej nogle faktorer for at sikre sikkerheden og privatlivets fred for dine torrentingaktiviteter.

Brug altid en VPN, når du downloader torrents fra eller endda gennemser torrent -websteder. Regeringen og internetudbydere kan spore din internetaktivitet, hvis du ikke har en VPN -forbindelse. Du kan også blive sagsøgt, hvis du downloader specifikke filer uden VPN til torrenting.

Du skal også Pas på for falske downloadlinks. Det er almindeligt, at torrent -websteder viser en knap, der ikke downloader torrent -filen, men snarere ikke -relateret software. De skyldige gør det for at tjene ekstra penge. Gør det til en regel for dig selv ikke at klikke på store knapper, du ser på P2P (Torrent) Downloads -websteder. Klik i stedet kun på det link, der downloader den torrent -fil, du ønsker.

Hvordan man forbliver sikker online og undgår falske torrent -websteder

Der er et par måder, du kan forblive i sikkerhed og undgå falske torrent -steder:

 1. Brug en VPN. Et virtuelt privat netværk beskytter dit privatliv og sikkerhed, når torrenting. Det krypterer din netværksforbindelse og skjuler din IP -adresse, hvilket gør det sværere for andre at spore din online aktivitet.
 2. Brug en velrenommeret torrent -klient. Vælg en velkendt og betroet torrent-klient for at downloade torrent-filer, såsom uTorrent eller Qbittorrent.
 3. Undersøg hver torrent. Vær forsigtig, når du downloader fra ukendte websteder. Download kun torrents fra websteder, som du kender og stoler på. Undgå at downloade fra ukendte websteder, der kan indeholde falske eller ondsindede indhold. Du kan også kontrollere kommentarsektionen, da de fleste brugere efterlader feedback om kvaliteten og sikkerheden for en bestemt torrent. At læse disse kommentarer kan give dig en idé om, hvorvidt en bestemt torrent er sikker at downloade. Du kan også verificere gyldigheden af ​​torrentfilen på Reddit.
 4. Brug en privat søgemaskine. På grund af DMCA (Digital Millennium Copyright Act), skjuler populære søgemaskiner såsom Google URL’erne for mange torrent -websteder og præsenterer risikable gaffelsteder. Derfor forbliver dine søgninger anonyme online, hvis du bruger private søgemaskiner som Duckduckgo, som ikke maskerer URL’er.

Torrenting websteder, som vi ikke anbefaler

Efter at have gennemgået denne omfattende liste over over to dusin bedste torrent -websteder, kan du overveje enhver torrent -ressource sikker. Der er dog en grund til, at vi kun har specificeret disse 27 steder og nævnte ikke alle torrent -link her.

Og det er – Du kan ikke stole på og bruge ethvert websted, der tilbyder gratis eller betalt torrenting. Selvom du kan skelne de sikre ressourcer fra de falske, der bruger kriterierne, der er forklaret i begyndelsen af ​​denne vejledning. Alligevel er der nogle websteder, som du skal undgå at bruge for enhver pris. Her viser vi dem hurtigt for dig.

Torrent9

Vi har dog anført det ovenfor – vi vil stadig have dig til ikke at stole på dette websted blindt. Hovedårsagen til at undgå dette websted er dens akavede reklamepraksis. Det Omdirigerer ofte besøgende Til andre forbindelser med mistænksom eller ligefrem ondsindet indhold. Derudover, mens stedet eksisterer via forskellige domæner, gør hvert domæne det samme. Derfor besøger denne platform dig for adware, malware og andre cybertrusler.

Passthepopcorn

Dette er ikke et skadeligt eller underligt websted som ovenstående. Det er dog ikke anbefalet på grund af dets Obligatorisk registreringskrav, Hvilket ikke er let. Plus, de spammy invitationer, som folk kan se på dette websted på offentlige fora, kan være irriterende.

Iptorrents

Et andet websted, som du skal undgå torrenting, er iptorrents. Igen er det ikke farligt, men har Pesky registreringskrav ledsaget af en Betalt medlemskab. I betragtning af de snesevis af bedste alternativer, du kan bruge gratis, er det ikke klogt at vælge iptorrents blot til torrent -downloads.

Torrentbay

Torrentbay er ikke ondsindet. Faktisk var det engang en temmelig nyttig ressource for torrents. Dog med tiden overvågede det at blive Mere af et bibliotek end et torrent -hostingwebsted. Bliver således langt mindre værdifuld end andre.

Sumotorrent

Mens navnet på dette websted lyder som en gigantisk torrent -ressource, er det en Tormentors mareridt. Det er på grund af den underliggende ulemper og skyggefuld praksis af denne ressource.

Det kræver først at downloade klienten, hvilket kan være besværligt og risikabelt for gennemsnitlige brugere. Dette websteds mange grammatiske og sproglige fejl vil helt sikkert distrahere dig, selvom du bærer med det.

Torrentgalaxy

Så snart du lander på torrentgalaxu, vil du indse, at det er Mere som en 1337x nedgraderet version. Det kan prale af et anstændigt torrent -bibliotek, der har gjort det muligt for stedet. Men Bombardement af annoncer På stedet er på et uudholdeligt niveau.

Hvad er et privat torrent -sted, og hvordan får jeg adgang til det?

Der er mange lande med deres egne private torrent -websteder, og de synes alle umulige at få adgang til. Vores team udforskede verdenen af ​​fortrolige torrent -steder og fik adgang til nogle.

For eksempel kom vi ind på Bitme, en e-learning-ressource, der er en guldmin for enhver, der er afhængig af at lære ny information.

Bitme Privat Torrent Site

Men spørgsmålet opstår, hvad Trin kan du også tage for at gøre det?

8chan, reddit og specifikt anonymitetscentriske forumsamfund har hyppige torrenting tråde. Sjældent vises invitationer bare i kort tid, men vi kontaktede nogen, hvis tråd antydede, at de havde en konto. Din overtalelsesevne vil bestemme resten.

At have ingen insider -kontakt er det værst mulige scenarie. Din bedste indsats er at få en invitation fra nogen, du kender, der har en konto der.

Hvad kan du downloade fra torrent -websteder?

Du kan springe over dette afsnit, hvis du er en ivrig torrent, fordi du måske allerede ved, hvad du skal torrent.

Men for begyndere kan dette være en vigtig ting at vide, fordi Folk opfatter normalt torrenting som krænkelse af ophavsret. Dog kan du fordel af denne fantastiske facilitet på mange flere værdifulde og juridiske måder.

Nogle af de ting, du kan få fra torrenting, inkluderer følgende. (Vi viser ikke nogen titler her. Du kan slå på webstederne til dit foretrukne indhold ved at skrive titlen i søgefeltet.)

 • Film: Så vidt du ikke krænker ophavsret ved at downloade de seneste udgivelser, er det fint til torrent -film. Faktisk er torrent -websteder det bedste sted at finde gamle filmsamlinger.
 • TV-shows: Du kan torrent gamle klassiske BBC og andre programmer som film.
 • Software, spil og apps: Du kan downloade næsten enhver software eller app fra torrent -websteder fra de nyeste til gamle versioner.
 • e -bøger og akademiske ting: Så længe du tager sig af kravene til ophavsret, kan du torrent forskellige akademiske ressourcer, såsom e -bogguider, kurser, magasiner osv.

Hvorfor har jeg brug for en VPN til adgang til torrent -websteder?

For din sikkerhed skal du bruge en VPN, når du får adgang til torrentingsider. Der er mange tilsyneladende risici med websteder som uTorrent. For eksempel, Hackere kan spore din online aktivitet Og endda inficere dine torrent -downloads med malware, hvis de kan få din IP -adresse.

Mens du besøger et torrent -websted, a pålidelig VPN holder dig sikker. Din trafik omdirigeres til en af ​​dens private servere, mens du sendes over en krypteret tunnel. Som et resultat kan ingen se din aktivitet, fordi din faktiske IP -adresse ikke er forbundet med den. På denne måde kan du torrent uden at bekymre dig om cyberkriminelle.

En anden fordel ved en VPN er, at den forhindrer din internetudbyder i at throttle din forbindelse Hvis det opdager, forbruger du en masse data. Som et resultat kan du nyde hurtigere forbindelser, da din internetudbyder ikke ser dine online aktiviteter.

Bedste VPN’er til adgang til de bedste torrent -websteder sikkert

Dette er nogle af de bedste torrenting VPN’er på markedet i dag

1. Expressvpn

ExpressVPN Homepage Ny

Expressvpn er kendt for sin Hurtige hastigheder, stærk kryptering, og stort netværk af servere. Derudover tilbyder det en række sikkerhedsfunktioner, herunder 256-bit AES-kryptering, en dræbskontakt og DNS-lækagebeskyttelse. Det har også en bred vifte af understøttede platforme, inklusive Windows, Mac, Linux, Android og iOS og support til routere, smarte tv’er og andre enheder. Prisen starter ved $ 12.95/måned.

(Lær mere om det gennem denne detaljerede ExpressVPN -anmeldelse.)

2. Nordvpn

Nordvpn Bedste VPNS 600x300

Nordvpn har Mange væsentlige funktioner, inklusive ende-til-ende-kryptering, en ikke-log-politik, en dræbskontakt og evnen til at oprette forbindelse til servere i over 60 lande. Det er en betalt service, men Tilbyder en gratis prøve og forskellige abonnementsmuligheder, der starter ved $ 12.99/måned.

(Læs denne Nordvpn -anmeldelse for at lære mere om denne VPN.)

3. Privat internetadgang

Privat internetadgang VPN

Pia tilbyder en forskellige funktioner, inklusive ende-til-ende-kryptering, en ikke-log-politik og evnen til at oprette forbindelse til servere i 84 lande. Understøtter forskellige systemer, herunder Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Det er en betalt service, men Tilbyder en gratis prøve og forskellige abonnementsmuligheder, der starter ved $ 11.99/måned.

(Denne private internetadgangsanmeldelse deler mere om PIA VPN.)

Film torrent billedkvalitet

Film, der er downloadet fra torrentwebsteder, kan variere i kvalitet. Billedklarhed, produktion og filoprindelse påvirker alle kvalitet. Mens nogle filer måske lyder og ser pæne ud, lyder nogle måske ikke så gode eller har problemer.

En vigtig overvejelse under download af film fra piratnetværk er billedkvaliteten. Det er vigtigt at forstå de mange Tilgængelige videofiler og opløsninger. Tre opløsninger bruges hyppigst: 480p, 720p og 1080p.

En 480p -video vil have et billede af lavere kvalitet, hvis du downloader det. Små enheder som smartphones og tablets kan bruge uden problemer. Imidlertid tilbyder 720p eller 1080p opløsninger den bedste visuelle kvalitet til større skærme som bærbare computere eller tv’er.Højere opløsninger kræver større filstørrelser og længere downloadtider.

Når du downloader film fra piratwebsteder, skal du overveje kodningsformatet. De to primære formater er XVID og X264. Videoer i X264 ser fantastisk ud og tager mindre plads på din computer end i tidligere formater som XVID, hvilket får videoer til at se mindre tiltalende ud.

Du skal være opmærksom på, at visse piratwebsteder kan give film i forskellige formater eller med varierende visuel kvalitet. Gennemgang af filoplysningerne, før du downloader, sikrer dig modtage den ønskede kvalitet. At sikre dig, at du nyder den film, du ønsker at se, er afgørende.

At vide, hvor godt billederne vises, kan hjælpe dig med at nyde at se torrentfilm. Bekræft opløsningen og kodningsformatet, inden du vælger en fil. Før du downloader, Kontroller filens detaljer for at sikre din ønskede kvalitet. Du kan vælge klogt, når du downloader film fra piratwebsteder ved at udføre disse handlinger.
Generelt kan billedkvaliteten af ​​filmtorrenter være god eller dårlig, afhængigt af forskellige faktorer. Du skal være opmærksom på de potentielle risici forbundet med download af torrenter, herunder juridiske og sikkerhedsrisici, og Øv forsigtighed, når du downloader og ser filmtorrents.

Konklusion

Her afslutter vi vores gennemgang af de bedste torrent -websteder, der faktisk fungerer for alle brugere globalt. Alt hvad du har brug for med disse websteder er en torrent -klient, såsom uTorrent eller BitTorrent, som du måske allerede har installeret på din computer.

Vi oprettede eksplicit denne omfattende liste, fordi de fleste brugere står over for problemer med at få adgang til almindeligt tilgængelige websteder. Til sammenligning kan de, de kan få adgang til, ikke være pålidelige nok til at være vært for sikre torrents.

Skønt myndighederne kan have deres egne gyldige grunde til at blokere torrents. Vi oprettede dog denne liste siden Privacysavvy går altid ind for internetfrihed med ansvarlig brug.

Vi har dog stræbt vores bedste for at nævne Alle sikre torrent -steder her, der virkelig fungerer. Ikke desto mindre kan du altid bede om en opdatering, når du finder noget sted eller link ikke fungerer længere.

Bliv sikker, alle!

FAQS

Hvilket torrenting -sted er det hurtigste?

Din abonnementsplan, internetudbyder, enhedsydelse, placering og VPN -udbyder påvirker torrentinghastigheder. På bedste torrenting -steder betyder et stort antal frøer hurtigere downloads. Private torrent -websteder giver hurtigere downloadhastigheder end offentlige, fordi brugere skal frø de filer, de downloader. Dette øger seedere og fremskynder downloads.

Hvis du vil have hurtige downloads og sikkerhed, skal du vælge en VPN med P2P-optimerede servere. At finde en server, der er tættest på din placering, bliver lettere, hvilket giver dig de hurtigste torrenthastigheder.

Hvad er de sikreste torrent -steder?

Pirate Bay, 1337X, Rarbg og Private Torrent -steder er de sikreste steder at downloade torrents. Vi oprettede denne artikel for at hjælpe dig med at finde de højest rangerede sikre torrent-websteder. Efter den ovenfor nævnte sikkerhedspraksis skal du ikke have problemer med at downloade noget fra webstederne i vores Roundup. Hold din sikkerhedsfremmende software opdateret, og undgå at downloade torrents fra tilfældige websteder, der dukker op, når du foretager en Google-søgning. Ved at gøre det, skal du være i stand til at downloade torrents uden at skade din computer.

Sådan får du adgang til blokerede torrentwebsteder?

Du kan bruge enhver proxy eller VPN til at ændre din IP -adresse og adgang blokeret indhold. Ideelt set foretrækker du at bruge en robust betalt VPN, da det endda kan hjælpe dig med at øge downloadhastigheden.

Kan jeg bruge gratis VPN’er til torrenting?

Ideelt set skal du ikke. Det skyldes, at gratis VPN’er ikke leverer så robuste tjenester som betalte (som tommelfingerregel). Så du får muligvis ikke nok privatliv med gratis VPN’er.

Er torrentende ulovlig?

Det er ikke, medmindre andet er overvejet af dit land. Men hvis du torrenter ophavsretligt beskyttet materiale eller licenseret indhold, er torrenting forkert på grund af overtrædelse.

Hvad hvis jeg bliver fanget torrenting?

Mange myndigheder over hele verden overvåger aktiviteterne hos torrent trackere i dag. Du vil sandsynligvis stå over for juridiske problemer, hvis torrenting er ulovligt i dit område. Hvis ikke, kan du opleve tekniske problemer som ISP -throttling.

Er det sikkert at downloade torrents?

Internettet indeholder skyggefulde torrent -websteder, der viser påtrængende reklamer eller endda spredte malware. Stadig er sikre og pålidelige også derude, såsom Pirate Bay og 1337X. Uanset hvilket torrent -sted du bruger, skal du tage nogle sikkerhedsforholdsregler (såsom at holde antivirus altid på og bruge en VPN) for at beskytte din identitet, data og enhed.

Bedste torrentwebsteder i 2023

At finde de bedste torrent -steder er et hårdt og farligt job. Det er fordi torrent -steder ofte kommer ned af myndighederne på grund af krænkelse af ophavsret. Desuden, hvis du søger torrent -websteder på Google, får du kun svindelwebsteder med dodgy links og reklamer.

Derfor prøvede og testede jeg mere end 60+ torrent-websteder, og fra den liste har jeg håndplukket de top 15 Torrent-websteder, der i øjeblikket arbejder og har et langvarigt markedets omdømme.

Derudover verificerer disse torrentingsteder deres torrents for ekstra beskyttelse. Selv mine valgte websteder er imidlertid ikke 100% sikre at downloade torrents; Ligesom andre torrent -platforme er disse steder også tilbøjelige til at hacke eller ondsindede angreb.

Derfor, for sikker torrenting, vil jeg varmt anbefale at bruge en VPN. Fastestvpn er den bedste VPN med kryptering af militær kvalitet, der holder dig sikker og anonym. Det dækker din trafik med robuste sikkerhedsfunktioner og tilbyder hurtig hastighed til torrenting.

Desuden har FastestVPN en 15-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofri.

Bedste torrentwebsteder

Hurtig guide – Top 15 bedste torrent -websteder:

 1. Piratbugt
 2. Rarbg
 3. 1337x
 4. Rutracker
 5. Soundpark
 6. Yts
 7. Torrentz2
 8. EZTV
 9. Lemetorrents
 10. Torlock
 11. ZOOQLE
 12. Torrentdownload
 13. 101 Torrent
 14. Mixtapetorrent
 15. Musik torrent

Bedste Torrent -websteder 2023 – Den detaljerede liste over P2P -platforme

Har en vanskelig tid med at vælge de bedste torrent -steder i 2023 til flere formål? Denne liste hjælper dig med at vælge:

1. Piratbugt-det bedste multifunktionsfulde torrent-sted til dato

Piratbugt

Pirate Bay har formået at være et af de bedste og mest populære torrentingsteder til musik og meget mere. Det kom tilbage i 2003 og har stået over for mange op- og nedture. Det formår dog stadig at opretholde et sted øverst på listen.

Ved hjælp af Pirate Bay som dit go-to torrenting-websted, kan du downloade et stort antal film, tv-shows, software og musik. De har endda fået de mest populære pc -videospil til at holde dine børn underholdt hele sommeren. Den bedste del ved Pirate Bay er, at tjenesten har verificeret uploadere, hvilket giver brugerne mulighed for at indikere, hvilke torrents der er sikre og pålidelige.

For nogle af os kan Pirate Bay imidlertid være begrænset i landet, hvorfor vi anbefaler at bruge hurtigstvpn til at eliminere disse begrænsninger og få adgang til Pirate Bay.

Pirate Bay Proxy/Mirror -steder:

 • https: // openpirate.org/
 • https: // tpbpirateproxy.org/da
 • https: // unblockpirate.UK/
 • https: // piratebay.tech/
 • https: // thepirateBay.ICU/
 • https: // proxybay.xyz/
 • https: // thepirate-bay.org/da
 • https: // thepirateBay10.org/

Hvis det vigtigste Pirate Bay -websted eller dets fuldmagter ikke fungerer for dig, kan du prøve nogle Pirate Bay -alternativer.

Piratbugt er forbudt i følgende lande:

Argentina, Holland, Singapore, Malaysia, Australien, Østrig, Norge, Finland, Sverige, Kina, Danmark, Storbritannien, Frankrig, Island, Italien, Indien, Spanien Saudi -Arabien, Indonesien, Iran, Irland, De Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Rusland , Sri Lanka, Tyskland, Tyrkiet og Belgien

2. Rarbg

Rarbg

Rarbg blev grundlagt tilbage i 2008 og byggede et ry for dets høje kvalitet torrents og brugervenlighed uden ekstra omkostninger overhovedet!

Ligesom Pirate Bay fungerer Rarbg også for at verificere, hvilke links der er fra pålidelige kilder, og hvilke der ikke er. Imidlertid kommer dette torrenting site med en masse annoncer, så sørg for, at du er forbundet med hurtigstvpn for at springe dem over.

Plus, Rarbg tilbyder de nyeste numre, film, tv -shows og meget mere. Hvis du har problemer med at få adgang til webstedet, kan du bruge hurtigstvpn til at fjerne blokering af det eller bruge et af RARBG -proxy -websteder.

Vent ikke rundt og gå over til RARBG lige nu og download de nyeste numre ved hjælp af hurtigstvpn, for at blokere uønskede annoncer og pop-ups.

RARBG proxy/spejlsteder:

 • https: // rarbgto.org/
 • https: // rarbgunblock.com/
 • https: // rarbg.Torrentsbay.org/
 • https: // rarbgprx.org/
 • https: // rarbgmirror.com/
 • https: // rarbgproxied.org/
 • https: // rarbgget.org/
 • https: // rarbg.Fjern blokeret.fedt nok/
 • https: // rarbgaccess.org/

Har brug for rarbg -alternativer bortset fra de fungerende proxies? Her kan du få dem.

Rarbg er forbudt i følgende lande:

Saudi -Arabien, UK, Danmark, Tyrkiet, Portugal, Italien, Australien, Indonesien, Finland, UAE, Irland, Belgien, Indien, Grækenland, Iran, Bulgarien, Oman, Kina.

3. 1337x

1337x

1337x er stolt af at være i stand til at finde en torrent til næsten alt takket være dets enkle navigationspanel. Hvis du gerne vil downloade de bedste musik -torrents, producerer webstedet alene over en million musikentusiaster dagligt. Bortset fra dette er 1337x det bedste torrent -websted til tv -shows, film, software og mere, hvor du kan finde adskillige links til dem.

Selvom 1337X er forbudt i nogle få lande over hele verden sammen med mange andre platforme, kan du bruge en VPN til at få adgang til dem; Især fordi torrenting -websteder leveres med ondsindede annoncer.

1337x proxy/spejlsteder:

 • https: // www.1337xx.til/
 • https: // x1337x.se/
 • https: // 1337x.til/
 • https: // 1337x.TW/
 • https: // x1337x.ws/
 • https: // 1337x.st/
 • https: // x1337x.se/
 • https: // 1337x.gd/
 • https: // x1337x.EU/
 • https: // 1337x.unblockit.cam/
 • https: // 1337x.unblockninja.com/

Hvis du ikke er for ivrig efter at gå med en af ​​de fungerende proxies, kan du prøve nogle af disse 1337x alternativer.

1337x er forbudt i følgende lande:

Irland, Australien, Storbritannien, Østrig

4. Rutracker

Rutracker

Rutracker er denne af en slags, kundefavoritmusik torrenting site og filmsted. Dette russiske torrenting -sted tilbyder meget mere for sine brugere at downloade andet end musik. Det tilbyder film, de nyeste tv -shows, software, PDF’er, e -bøger og mere. Plus tjenesten er gratis at bruge.

De byggede deres service med det enkle mål at give dig den naturlige løsning til alle dine ønsker, lige fra musik -torrenting, film -torrenting og mere. Deres websted alene registrerer tæt på 13 millioner brugere over hele verden dagligt.

Det er vært for en bred vifte af sange fra klassikere som “Hard Rock” til mere moderne musik som “EDM” og “Pop” sange. Du kan få stort set ethvert spor, du ønsker på dette websted, uanset din præference. Den indbyggede søgemaskine sparer dig også tid, når du ser gennem deres enorme bibliotek.

Som nævnt ovenfor er den ene skuffelse imidlertid, at de er et russisk-baseret websted, så du kan have problemer med at få adgang til, for ikke at nævne sprogbarrieren. Men med hurtigstvpn kan du overveje dette problem løst. Bortset fra dette, hvis du har svært ved at få adgang til Rutracker fra dit land, kan du bruge en af ​​de mange Rutracker -spejle og proxy -links nedenfor.

Rutracker proxy/spejlpladser:

 • https: // rutracker.NL/forum/indeks.PHP
 • https: // rutracker-org.AppSpot.com/forum/indeks.PHP
 • https: // bit.ly/3JSmoxh
 • https: // rutracker.net/
 • https: // rutracker.org/
 • https: // rutracker-org.AppSpot.com/
 • http: // youproxy.org/rutracker.org/
 • http: // maintracker.org/
 • http: // rutrackers.internet side/
 • http: // rutracker.org.PRX2.unblocksites.co/
 • http: // www.unblockAccess.com/
 • https: // SITENABLE.Asien/
 • https: // SITENABLE.org/
 • https: // SITENABLE.i/

Rutracker er forbudt i de fleste lande over hele verden, herunder Rusland. Du kan dog altid prøve nogen af ​​Rutracker -alternativerne.

Rutracker er forbudt i følgende lande:

Rutracker er forbudt i de fleste lande over hele verden, herunder Rusland.

5. Soundpark

Soundpark

SoundPark er denne af en slags, musik -torrenting -websted til dem, der specifikt kun leder efter musik -torrenting -websteder. De byggede deres service med drømmen om at give dig den ultimative variation af musik, der passer til dit ethvert behov, uanset hvor du er i verden.

Deres brugervenlige websted er vært for alt fra gamle klassikere, heavy metal, rhythm & blues, pop, husmusik, EDM, rock, jazz, folkemusik, hofte, hopmusik, countrymusik, musikalsk teater, punk rock, soulmusik, reggae , og funk.

Det er så simpelt som at indtaste navnet på det ønskede spor, og SoundPark skal tage sig af resten. For at fjerne eventuelle geo-begrænsninger, der er irriterende pop-ups, kan du også abonnere på hurtigstvpn og nyde den store række funktioner, herunder NAT Firewall Protection, 24/7 kundesupport og malware-beskyttelse.

SoundPark spejlsteder:

 • SoundPark-Club.Casa
 • Soundpark.klipper
 • Lydpark.verden

6. Yts

Yts

Med over 75 millioner brugere over hele verden har vi YTS, der er kendt af Torrenting-brugere som det bedste Torrent-websted, der tilbyder de mest høje kvalitet links. Det tilbyder de bedste film -torrents, musik -torrenting -numre og mere.

Den eneste ulempe er imidlertid, at de officielle YTS/YIFY nu er blevet blokeret, men det betyder ikke, at du ikke har adgang til YTS -alternativet og proxy -websteder. Vi har listet et par af dem nedenfor.

YTS -proxier er undertiden blokeret i visse lande, og for det kan du få adgang til alle YTS -alternativer, der tilbyder lignende indhold.

YTS proxy/spejlpladser:

 • https: // øgs.mx/
 • https: // øgs.Fjern blokeret.pub/
 • https: // øgs.Fjern blokeret.dyrlæge/
 • https: // www4.Yify.er/
 • https: // øgs.unblockit.cam/

YTS er forbudt i følgende lande:

Irland, Australien og et par andre

7. Torrentz2

Torrentz2

Torrentz2 er den seneste iteration af et populært musik Torrenting -websted. De er vært for et stort bibliotek med musik torrents uden omkostninger. Faktisk kan brugere bruge det som en søgemaskine til at få adgang til over 90 torrent download af websteder. Desuden gør deres venlige brugergrænseflade dette til den torrentende musikdestination i 2023 helt sikkert!

Disse torrent -websteder plejede at være tidligere inficeret med bugs, men formåede at tørre dem rene med deres seneste opdatering. Uanset hvad, hvis du ikke er for sikker på din sikkerhed over torrent -webstedet, kan du altid bruge hurtigstvpn til online sikkerhed og privatliv. Torrentz2 fungerer ikke for dig? Gå derefter efter et af Torrentz2 Mirror Proxy -websteder, der er nævnt nedenfor.

Torrentz2 proxy/spejlsteder:

 • https: // SITENABLE.ch/o.PHP?u = http: // torrentz2.EU/
 • https: // SITENABLE.ch/o.PHP?u = http: // torrentz2.EU/
 • https: // www.uTorrentz.i/
 • https: // torrentz2eu.org/

Prøv nogle af disse arbejdende Torrentz -alternativer, bare i tilfælde af at proxierne ikke fungerer for dig.

Torrentz2 er forbudt i følgende lande:

8. EZTV

EZTV

Næste på listen for de bedste torrent -websteder, har vi EZTV. Det er mest kendt for at være det bedste torrent -sted til tv -shows. Men fordi denne service for det meste havde copyright -indhold, var den fjernet. Men du kan stadig få adgang til noget af dets indhold ved hjælp af dets proxy -websteder eller ethvert EZTV -alternativ.

EZTV proxy/spejlpladser:

 • https: // eztv.unblockit.cam/
 • https: // eztv.tf/
 • https: // eztv.yt/
 • https: // eztv.re/
 • https: // eztv.unblockit.cam/
 • https: // eztv.123UNBLOCK.verden/

For mere information om lignende indhold, prøv et af disse EZTV -alternativer, der også er de bedste.

EZTV er forbudt i følgende lande:

Irland, Australien, Det Forenede Kongerige og mange andre lande.

9. Lemetorrents

Lemetorrents

Et andet pålideligt torrentwebsted for en række downloadbart indhold, vi har lemetorrents. Det tilbyder et bredt bibliotek med tv -shows, film, musik, software og mange andre torrent -links. Tjenesten er så omfattende, at den siges at tilbyde meget mere indhold sammenlignet med legenden, Pirate Bay. Bare i tilfælde af, at limetorrents ikke fungerer for dig, kan du prøve nogen af ​​dens fungerende proxier nedenfor.

Lemetorrents proxy/spejlsteder:

 • https: // limetorrents.Asien/
 • https: // limetorrents.co/
 • https: // limetorrents.info/
 • https: // limetor.Pro/

Prøv ethvert arbejdsemeletoral alternativ bare i tilfælde af at disse torrent proxies ikke fungerer for dig.

Limetorrents er forbudt i følgende lande:

Australien, Det Forenede Kongerige, Frankrig, Indien og De Forenede Stater.

10. Torlock

Torlock

Torlock er et af de få websteder på denne liste over de bedste torrent -websteder til musik, e -bøger, anime -shows, film og mere, hvorfor brugere elsker det. Det kombinerer en massiv liste over torrents sammen med en utrolig brugeroplevelse. Torlock skuffer aldrig, når det kommer til ultrahurtig torrent-download til ubegrænset indhold.

Ulempen er, at alt det nye indhold, der er uploadet på Torlock, kommer med adskillige love om ophavsret, så sørg for at tænke to gange, før du får adgang til dem. Fastestvpn eller de fleste lande over hele verden støtter ikke overtrædelsen af ​​copyright -indhold. Vi opfordrer dig dog til at bruge hurtigstvpn med Torlock til sikkerhedsbeskyttelse.

Torlock proxy/spejlsteder:

 • https: // torlock.unblockit.cam/
 • https: // torlock.Fjern blokeret.mx/

Torlock er forbudt i følgende lande:

Indien, Det Forenede Kongerige, Australien, Portugal og andre lande.

11. ZOOQLE

ZOOQLE

Hvis du leder efter det bedste torrent -websted af flere grunde, er Zooqle en god tilføjelse. I denne P2P -platform finder du en række film, tv -shows, software, musik, spil og mere. Zooqle, for at gøre brugernes oplevelse bedre, inkluderer links fra andre torrent -steder som Katcr og Torrenthound.

For at få adgang til zooqle overalt i verden uden at løbe ind i online trusler som malware -angreb osv., Kan hurtigstvpn hjælpe med online beskyttelse. Bortset fra dette, hvis tjenesten er blokeret, hvor du bor, skal du henvise til en af ​​Zooqle -fuldmagterne nedenfor.

ZOOQLE proxy/spejlpladser:

 • https: // zooqle.unblockit.cam/
 • https: // zooqle.com/
 • http: // ww1.Usunblock.Pro/

ZOOQLE er forbudt i følgende lande:

Afhænger af landets love.

12. Torrentdownload

Torrentdownload

Med en enorm database med over 16 millioner torrents har vi torrentdownloads, der tilbyder sine brugere adskillige links til film -torrents, musik, e -bøger, tv -shows, spil og forskellige andre software.

Den eneste ulempe ifølge mig er annoncerne, som du kan holde dig væk fra et stykke tid ved at bruge hurtigstvpn. Da der har været klager over torrentdownloads, der ikke fungerer for godt i Storbritannien, kan dens britiske beboere gøre brug af hurtigstvpn for bedre adgang.

Bortset fra det kunne du altid bruge en af ​​de arbejdende torrentdownloads -proxy/spejlsteder, der er nævnt nedenfor.

TorrentDownloads Proxy/Mirror Sites:

 • https: // torrentdownloads.mig/
 • https: // torrentdownloads.123UNBLOCK.bedst/
 • https: // torrentdownloads.net/

13. 101 Torrent

101 Torrent

Uanset om du ønsker at torrent tv -shows, musik, film, e -bøger, spil og anime fra Internettet, er 101 Torrent stedet at være. Du kan også bruge hurtigstvpn til at sikre din internetadgang og optimere downloadtid. Derudover er du bare i tilfælde af 101 Torrent blokeret, hvor du bor, du kan bruge VPN til at få adgang til den.

101 Torrent er forbudt i følgende lande:

Danmark, USA, Australien, Østrig, Storbritannien, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Indien, Holland, Norge, Portugal, Rusland, Spanien, Sverige, Irland, Italien, Tyrkiet, Singapore, Grækenland.

14. Mixtapetorrent

Mixtapetorrent

Mixtape Torrent er dette målrettet bygget torrenting websted til din musiktrang, hvad enten det er pop, rock, country, hip hop eller rap. Hvis du endvidere er i DJ -spor og remixer, er Mixtapetorrent stedet at være. Dette unikke aspekt er det, der definerer mixtape torrent, hvilket gør det til et af de førende torrentende websteder til musikelskere globalt.

Mixtapetorrent proxy/spejlsteder:

 • http: // unblocked.lol/
 • http: // unblocker.cc/
 • http: // unblocked.gdn/
 • http: // unblocker.vinde/

15. Musik torrent

Musik torrent

Musik Torrent er langt den bedste torrent -websted til al din musik. De skylder deres succes i branchen på grund af deres ligefremme og visuelt smukke webstedsdesign. Årsagen til, at Music Torrent er berømt, er, at webstedet er vært for flere funktioner som et integreret navigationspanel og årligt indbringer millioner af kunder over hele verden. Du kan også bruge hurtigstvpn, som har P2P-optimerede servere, der maksimerer din torrent downloadhastighed.

Hvordan man vælger de bedste torrenting -websteder

Torrent -steder er farlige og kan indeholde ondsindede links, der kan ødelægge din enhed. Derfor er det vigtigt at vælge et betroet torrent -sted for at minimere risikoen.

Desuden skal du altid bruge hurtigstvpn til at være fuldstændig beskyttet mod ondsindede links, mens du torrenting.

Sørg også for, at din valgte Torrent -platform har nogle af følgende funktioner:

 • Torrent -verifikation – Det er vigtigt at vælge betroede torrenting -websteder til din sikkerhed. Brug altid et torrent -sted, der ikke tilbyder mange annoncer og verificerer torrent -filer.
 • Kæmpe bibliotek – Sørg for at vælge et websted med et enormt indholdsbibliotek. Det vil hjælpe dig med let at finde dit ønskede indhold.
 • Longrunning -websteder -Prøv at vælge et langvarigt, veletableret websted, der har fungeret i mere end 5 år. Hvis et sted kører i en længere periode, betyder det, at det er pålideligt og fungerer.
 • Kontroller kommentarer – Vælg et torrenting -sted, hvor tidligere kommentarer er tilgængelige. Disse kommentarer fra tidligere brugere hjælper dig med at forstå, hvilke typer filer der kan downloades.
 • God seperier/leecher -forhold – En god såmester og leecher -forhold mellem torrentwebsteder viser ægtheden af ​​et websted og tilbyder hurtigere downloads.
 • Ad-fri – Torrenting -steder bombarderes ofte med uundgåelige annoncer. Vælg derfor et annoncefrit torrent-sted, eller brug en VPN med en annonceblokker.
 • Tilgængelighed i din region – Mange lande blokerer torrent -websteder, så sørg for at vælge et websted, der er tilgængeligt i dit land.

Sådan finder du falske torrentwebsteder?

For at øge din sikkerhed og få øje på falske torrent -websteder, skal du sørge for at følge disse instruktioner:

 • Brug altid en torrent VPN
 • Kontroller hver torrent for at verificere ondsindede skuespillere. Du kan gøre det ved at gennemgå kommentarer, brugerhistorik og seper og leecher -forhold
 • Brug private søgemaskiner som Duckduckgo, da det holder dine søgninger private
 • Undersøg filer for malware og undgå adgangskodebeskyttede filer, da de kan være farlige eller fyldt med malware
 • Undgå underlige webadresser, der synes forkert stavet. De kan være copycat -websteder med malware.

FAQS

Hvad er den bedste torrenting klient i 2023?

Der er mange torrenting -klienter, der i øjeblikket er pålidelige, hvis vi skulle vælge kun to af de bedste, ville det være uovertruent og qbittorent. Du kan downloade indhold fra de bedste torrenting -websteder, der er nævnt på vores liste ved hjælp af disse to torrent -klienter. De er hurtige og lette at installere, plus de er begge gratis. Du kan altid bruge hurtigstvpn til at beskytte dine data, privatliv og sikre din forbindelse.

Er torrent lovlig og sikker?

Ja, det anbefales stærkt, selvom det ikke er en nødvendighed. Det siger sig selv, at torrenting ikke er tilladt eller lovligt i de fleste lande over hele verden. Årsagen er, at torrentende websteder ofte uploader ophavsretligt beskyttet materiale, der krænker en masse love. Hurtigstvpn kondonerer ikke overtrædelsen af ​​disse love, men vi opfordrer brugerne til at beskytte deres forbindelse med det. De fleste torrenting -tjenester leveres med annoncer; hvoraf nogle er ondsindede. En VPN kan hjælpe med at forhindre dem.

Hvad er det bedste torrent -sted til film?

 • Piratbugt
 • Yts
 • Rarbg
 • Lemetorrents
 • EZTV

Kan en VPN hjælpe med at forhindre ISP -throttling, mens du bruger torrentingsteder?

Der er ingen sjov med at downloade nogen film, musik, software eller andre filer fra torrenting -websteder, hvis dine hastigheder er langsomme og båndbredde begrænset. Disse problemer er for det meste et resultat af ISP -throttling. Tilslutning til en VPN, der følger med de bedste krypteringsstandarder, kan du forhindre, at dette sker.

Hvad er det bedste torrent -websted til musik?

 • Piratbugt
 • Rarbg
 • 1337x
 • Lemetorrents
 • Torrentdownload

Hvordan åbner jeg en torrent søgemaskine?

Åbning af et torrent -sted er super let, og du kan åbne det det samme, når du åbner ethvert andet websted ved hjælp af en browser.

Hvordan finder jeg torrent -websteder?

Du behøver ikke at spilde din tid på at søge efter de bedste torrenting -websteder. I denne blog har vi allerede gjort jobbet for dig ved at dække de bedste torrent -websteder i 2023.

Hvordan får jeg et torrent -link?

Du kan esaily få et torrent -link fra de bedste torrent -websteder. Følg vores blog, og vælg ethvert torrenting -websted. Derfra finder du downloadlinket til dit ønskede indhold.

Sådan downloades torrents?

Du kan med sikkerhed downloade torrents ved hjælp af en VPN- og Torrent -websteder, vi har dækket i denne artikel.

Konklusion

Efter alt dette skal du nu have en klar idé om, hvad de 15 bedste torrent -websteder er. Uanset hvilket torrenting -websted du bruger, skal du sørge for at bruge en betroet VPN -udbyder som hurtigstvpn. Brug af en VPN skal give dig mulighed for at downloade dine torrents, mens dine grundlæggende privatlivets rettigheder er opfyldt ubesværet.

Fastestvpn blokerer uønskede og potentielt skadelige annoncer og dukker også op.

19 Bedste Torrent -websteder (opdateret liste september 2023)

TV -kanaler

Torrent juridisk ansvarsfraskrivelse: Hverken Troypoint, Ipvanish VPN, Surfshark eller enhver anden tilknyttet part understøtter ulovlig torrenting på nogen som helst måde. Torrent -teknologi bør kun bruges til at få adgang til filer, der ikke er beskyttet af ophavsretten.

Bedste torrent -steder

Denne artikel giver dig en liste over Bedste torrent -steder tilgængelig i dag.

Torrent -websteder er nogle af de mest populære websteder på Internettet i dag med millioner af daglige brugere og besøgende.

Denne liste forbliver opdateret med alle de bedste torrentingindstillinger såvel som vigtige detaljer til download af disse filer.

Vi leverer en trin-for-trin-guide til download af indhold sikkert og sikkert på din foretrukne torrent-enhed.

Nogle af de bedste torrent -steder inkluderer Pirate Bay, 1337X, YTS, Lemetorrents, EZTV og mange andre, der findes på denne liste.

Hvis du er ny til torrenting, er det en god måde at begynde at downloade alt dit yndlingsindhold på at bruge denne liste.

Nedenstående lister giver brugerne Offentlige torrentwebsteder der er enkle at få adgang til alle deres downloadbehov.

Ved at bruge disse torrent-websteder kan du downloade film, tv-shows, spil, musik, apps, e-bøger og mere til din yndlingsenhed.

Bedste torrent -websteder & hvordan man downloader – bonusvideo

Følgende video giver trin-for-trin-instruktioner til download af torrents hurtigt og vigtigst anonymt!