1337.at fjerne blokering

Nogle torrent trackere, som Pirate Bay, gør overskrifter hele tiden, mens andre forbliver under radaren og prøver ikke at tiltrække for meget opmærksomhed på sig selv. 1337x hører til sidstnævnte gruppe, og vi er overbeviste om, at det måske bare er den bedste torrent tracker, du aldrig har hørt om.

1337x: Den bedste torrent tracker, du ikke kender til

Nogle torrent trackere, som Pirate Bay, gør overskrifter hele tiden, mens andre forbliver under radaren og prøver ikke at tiltrække for meget opmærksomhed på sig selv. 1337x hører til sidstnævnte gruppe, og vi er overbeviste om, at det måske bare er den bedste torrent tracker, du aldrig har hørt om.

Nedenfor er en liste med 1337x proxy -servere og spejle.

  • Din IP:
  • Dit land:

Download ikke torrents fra Internettet, før du skjuler din IP med en VPN

Proxy -site Status FART
https: // 1337x.til Meget hurtig
https: // 1337x.st Meget hurtig
https: // x1337x.se/ Hurtig
https: // 1337x.unblocker.CC Hurtig
https: // x1337x.ws/ Hurtig
https: // 1337x.Fjern blokeret.lc/ Hurtig
https: // 1337x.er/ Hurtig
http: // 1337x.link Hurtig

1337x betydning og historie

1337x udtales som ordet “leet”, som er hacker -tale for “elite.”Ordet” Leet “blev først brugt med sin nuværende betydning i 1980’erne. Dengang plejede computerentusiaster at strejfe op til opslagstavle -systemer (BBS) og diskutere en række emner, herunder fildeling.
1337x følger op på denne tradition ved at tilvejebringe et bibliotek med torrentfiler og magnetlink, der bruges til peer-to-peer-fildeling gennem BitTorrent-protokollen. At være en offentlig torrent -bibliotek er 1337x åben for alle.
Men bare fordi enhver kan registrere sig på 1337x, betyder det ikke, at alle 1337x er lige store. Brugere, der er registreret på webstedet, rangeres efter deres bidrag. For eksempel har alle VIP -uploadere vist, at deres uploads er helt legitime, høje kvalitet og originale.

1337x torrents

1337x proxy -servere

Den nemmeste måde, hvordan man får adgang til webstedet, er måske 1337x proxy -servere. En proxyserver er en server, der fungerer som formidler til anmodninger fra klienter, der søger ressourcer fra andre servere. Når du får adgang til 1337x gennem en proxyserver, ser uden for observatører kun, at du er tilsluttet proxyserveren og ikke ser, at proxyserveren videresender data fra 1337x til dig.
1337x proxy -servere forveksles undertiden med 1337x spejle. Et spejl på 1337x er simpelthen en klon på det originale sted med et andet domænenavn og servere. På den anden side er en 1337x proxyserver et uafhængigt sted, der letter forbindelsen til den originale 1337X og ofte også til andre websteder.
I praksis betyder det ikke rigtig noget, om du opretter forbindelse til 1337x gennem en proxyserver eller bruger et 1337x spejl, da begge giver omtrent den samme grad af privatlivets fred.

1337x VPN -tjenester

Med en 1337x proxyserver eller et spejl, skal du være i stand til at få adgang til 1337x, selvom du bor i et land, hvor stedet er blokeret. Imidlertid tilbyder 1337x proxy -servere og spejle kun en meget begrænset grad af beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke ønsker, at nogen anden tredjepart skal vide, at du gennemser 1337x, skal du undersøge 1337x VPN -tjenester.

En VPN (virtuelt privat netværk) er et privat netværk, der strækker sig over et offentligt netværk og gør det muligt for brugere at sende og modtage data, som om deres computerenheder var direkte tilsluttet det private netværk. Ved at oprette forbindelse til 1337x ved hjælp af en VPN -service forbliver din aktivitet helt skjult for nogen, men du og udbyderen af ​​din VPN -tjeneste efter valg. Dette betyder ikke, at du er 100 procent sikker og kan gøre hvad du vil uden nogen konsekvenser. Når du vælger en VPN -service, er det altid en god ide at bruge ekstra penge og gå med nogen, der har et fremragende ry. Budget -VPN -tjenesteudbydere skal skære hjørner et eller andet sted, og når det ikke er hastighed og båndbreddefordeling, er det normalt sikkerhed og privatliv, hvilket er endnu værre.

Her er vores foretrukne 1337x VPN -tjenester:

Ipvansk en kommerciel VPN -service med base i USA.
Vyprvpn: En VPN -service, der giver dig mulighed for at ændre din IP -adresse og vises lokal for en af ​​vores 70+ verdensomspændende serverplaceringer.
Hotspot Shield: Et virtuelt privat netværksværktøj udviklet af Anchorfree, Inc.
TunnelBear: En offentlig virtuel privat netværkstjeneste med base i Toronto, Canada.
Windscribe en desktop -applikation og browserforlængelse, der hjælper dig med at maskere din fysiske placering, omgå censur, blokeringsannoncer og trackere på websteder, du bruger hver dag.
Cyberghost: En Rumænien-baseret udbyder af verdens mest pålidelige privatliv og sikkerhedsløsninger.
KeepSolid: En udbyder af komplekse privatlivets fred og sikkerhedsløsninger med en lang track record af succes.
Golden Frog: En udvikler af globale løsninger, der muliggør en privat, sikker og åbent internet.
Skjul min røv: Et medlem af Avast -familien på en mission for at holde dig sikker online.
Astrill: Et registreret Seychelles -selskab fokuserede hovedsageligt på rejsende og udstationerede, der bruger Astrill VPN -service til krypteret og ubegrænset internetadgang til enhver tid og sted.
Privat internetadgang (PIA): En personlig virtuel privat netværkstjeneste, der understøtter flere VPN -teknologier såsom PPTP, L2TP/IPSEC, SOCKS5 og OpenVPN.
Speedify: En udbyder af kanalbinding, link -aggregering og VPN -software til forbedring.

1337.at fjerne blokering

1337x er blevet blokeret på mange ISP’er rundt om i verden.

Med et proxy -sted kan du nemt fjerne blokering af 1337x. Vores websted opretholder en opdateret liste over arbejde 1337x proxy -websteder.

Proxy -steder er de nemmeste metoder til at omgå blokken og fjerne blokering af 1337x, men der er også alternative metoder nedenfor

Hvad vi ved om 1337x alias L33TX

Som du måske ved, er 1337x, også kendt som L33TX, det næst mest populære torrent -sted med en enorm database med magnetiske links og torrent -filer, der bruges af BitTorrent -protokollen til at udveksle filer mellem noder. Og af denne grund angribes og blokeres dette websted af mange internetudbydere. På trods af al denne blokering kan du bruge vores 1337x proxy -service til at fjerne blokeringen af ​​1337X -webstedet gratis.
1337x blev lanceret i 2007, og dens brugervenlige interface gjorde det populært blandt brugerne, da det var let at søge efter indhold på det. Ifølge Torrentfreak News har 1337X været blandt de tre mest populære torrent -steder i de sidste to år. Folk downloader normalt torrents af film, videoer, tv -serier, anime, musik og spil fra 1337x.

Hvorfor er 1337x torrent -steder blokeret?

Torrent -websteder, som regel, pirat virksomhedens materialer, før de frigives. På torrent -websteder kan du få nye film med ny software, før de officielt frigives som piratkopierede materialer. Hvis du ikke kan få adgang til 1337X -webstedet, betyder det, at det er blokeret i den bestemte region. Disse virksomheder indgiver klager over disse ulovlige ophavsretskilder under DMCA -politik, og ifølge DMCA skal du slette filen fra ejeren, men hvis du ikke gør det, skal du betale et gebyr. På grund af den ikke-anerkendelse af loven blokerer forskellige regeringer disse torrent-websteder i alle netværk af deres internetudbydere.

Lås op 1337x ved hjælp af TOR -browser eller VPN

Via tor Hvis du vil låse op 1337x, er Tor Browser en god mulighed for det. På denne platform kan folk nemt få adgang til 1337x. Den indeholder samlinger af kraftigt beståede kompilerede og verificerede fuldmagter. Din placering vil blive krypteret, og din trafik kan ikke spores. Det tilbyder et meget højere niveau af anonymitet end en standard webbrowser. Via VPN Den anden metode er at bruge et VPN (virtuelt privat netværk), der giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til internetservere i andre lande, der ikke strengt overholder ophavsretlige love, gennem en krypteret tunnel, der skjuler brugerens IP -adresse og giver brugeren mulighed for at Lås op 1337x.

Blokering og censur

1337X er blokeret i flere lande over hele verden af ​​juridiske grunde, normalt fordi det bidrager til beskyttelse af ophavsret. krænkelse.

Land Dato for blokering
Saudi Arabien 2. april 2014
Det Forenede Kongerige 27. november 2014
Danmark 27. marts 2015
Kalkun 12. august 2015
Portugal 26. oktober 2015
Italien 6. marts 2017
Australien 18. august 2017
Indonesien 10. oktober 2017
Finland 8. juni 2018
Forenede Arabiske Emirater 8. juni 2018
Irland 18. januar 2018
Belgien 3. januar 2019
Indien 12. april 2019
Grækenland 15. maj 2019

1337x

1337x er et torrent -sted, der tilbyder verificerede film, tv -shows og musik -torrents. Det har en gruppe af torrent uploadere, der leverer frisk indhold. 1337x er det tredje mest populære torrent -websted fra 2021 ifølge Filesharing News Site TorrentFreak. 1337x er blevet blokeret i mange lande som i Storbritannien, AU og FR. For at få adgang til en ikke -blokeret version af 1337x kan du bruge officielle proxy -websteder som 1377X.ST eller en anden proxy fra 1337x proxy -listen.

Hvad er 1337x?

1337x er hacker “SP33K” til Leet eller Elite. Ordet “Leet” blev først brugt med sin nuværende betydning i 1980’erne. Dengang plejede computerentusiaster at strejfe op til opslagstavle -systemer (BBS) og diskutere en række emner, herunder fildeling. 1337x følger op på denne tradition ved at tilvejebringe et bibliotek med torrentfiler og magnetlink, der bruges til peer-to-peer-fildeling gennem BitTorrent-protokollen.

Brugere, der er registreret på webstedet, rangeres efter deres bidrag. For eksempel har alle VIP -uploadere vist, at deres uploads er helt legitime, høje kvalitet og originale.

Urblokeret alternativ

Kan ikke få adgang til 1337x proxies? 1337x.til og nogle spejle er også blokeret. Brug et af de alternative domæner fra nedenstående liste til at fjerne blokering af 1337x på bare et øjeblik.

  • 1337x Unblock
  • 1337X UK proxy
  • 1337x.at fjerne blokeret