15 bedste torrent -steder i 2023

Contents

Torlock er måske det sikreste torrent -sted, da det kun tilbyder verificerede torrents. Imidlertid er ethvert torrentwebsted sikkert, så længe du gør din research ordentligt. Hold dig til velrenommerede websteder, og kontroller kommentarer og klassificeringer af den eller de filer, du planlægger at downloade.

20 bedste torrent -websteder til download af musik/film i 2023

Hvis du ofte downloader film på Internettet, er der chancer for, at du allerede har brugt torrent -websteder. Et torrent-websted giver internetbrugere adgang til en decentral fildelingsplatform. Torrenting bruger ikke en central server til at gemme filer. I stedet uploades dele af en enkelt stor fil på peer-to-peer-computernetværk for at hjælpe brugere med at dele filer.

Hvad du skal vide, før du bruger torrent -download -websteder

 • Seeder: Dette er den person, der uploader en torrent -fil.
 • Leecher: Dette er en person, der downloader en torrent -fil
 • Torrent-klient: Dette er et sted, der tillader peer-to-peer-fildelingssystem, der forbinder seedere og igler.
 • Søgemaskine: Næsten alle torrent -websteder har søgemaskiner til at hjælpe brugerne med at finde specifikke filer.
 • Mærker: Dette er nøgleord med korte beskrivelser, der er indtastet på søgemaskinen for at finde en fil.

Tips: Frøfolk og igler kan være den samme person i nogle tilfælde.

Del 1. De 20 bedste torrent -steder i 2023, der stadig fungerer

At finde de reneste torrent -steder på google er farligere end du måske tror. Vi vil vise dig de bedste top torrent -steder, der stadig er aktive i 2023

1. Den piratbugt-bedste for alle filer

Dette er et af de hotteste og reneste torrent -download -websteder på internettet i dag. Den private bugt bruger en stærk søgemaskine til at give brugerne adgang til millioner af filer til download. Disse inkluderer film, software, e -bøger og mange andre filer. Dette websted har også et godt ry for at omgå regeringsbegrænsninger ved download af specifikt indhold på Internettet.

2. YTS-for-film

Husk de gamle YTS- og YIFE -websteder? Yts.Am er en ny version af disse websteder. YTS tilbyder en simpel brugergrænseflade, der er egnet til brugere med lavere båndbredde. Det er et af de bedste film -torrent -websteder, inklusive nye udgivelser og gamle film.

3. 1337x-for alle filer

1337x ligner Private Bay. Filerne er organiseret korrekt på stier, der er lette at navigere. Filer uploades hver time på 1337x til downloads. Brugere kan downloade musik, top torrent -film, realityshows, spil og andre filer.

4. Rarbg-generalformål

Brugere kan bruge søgemaskinerne til at lokalisere filer ved at gennemse filmappen. RARBG -webstedet har tusinder af brugere og tilbyder flere downloadindstillinger. Brugere kan være nødt til at bruge en VPN, før de får adgang til webstedet.

5. Torrentz2-for alle filer

Torrentz2 er en forbedret version af den populære Torrentz. er et af de bedste torrent -websteder til musik. Det giver dig adgang til et omfattende musikbibliotek med et imponerende valg af genrer. Det er gratis at bruge og har mere end 60 millioner torrents til at forbedre brugerens oplevelse. Brugere fra Japan, Korea og Kina finder webstedet nyttigt.

6. Nyaa.si-for software og anime

Dette er den nye version af den nedlagte nyaa. Nyaa.SI er et asiatisk torrent -sted, der tilbyder masser af anime -videoer. Indholdet på dette torrent -sted er hovedsageligt asiatiske.

7. Generalformål med limetorrents

Webstedet viser masser af torrent -film torrent og trackers. Limetorrents er muligt at analysere filer, før de downloader dem. Oplysninger såsom dato -torrent blev tilføjet, frø, sundhedsstatus osv. Brugergrænsefladen er så let at forstå, selv for førstegangsbrugere.

8. EZTV-for tv-shows

Hvis du ofte bruger torrents, har du måske set EZTV opført på større torrent -websteder. Nu har EZTV sin hjemmeside. Få alle dine tv -shows her. Videoer er hovedsageligt i 720p -format snarere end 1080p.

9. Torrentdownload

TorrentDownloads er et af de bedste torrent -websteder til at downloade dateret indhold og torrents, der er svære at finde på andre websteder. Du kan se antallet af seedere og sundheden i en torrent -fil. Brugernes anmeldelser af filer hjælper også brugere med at bestemme, hvilke filer der er værd at downloade. Få detaljer til bestemmelse af ægtheden af ​​torrent -links inden downloads.

10. Katcr.Co

Katcr.CO er hvor du skal hen, hvis du leder efter kickass torrents. Der er meget at downloade fra film, musik, software, tv -shows osv. Søgemaskinen hjælper med at finde specifikke torrent -film download.

11. Torrents.io

Torrents.IO er vokset i popularitet på grund af sin kraftfulde søgemaskine, der kan linke til filer på andre torrent -websteder. Brugers anmeldelser af torrent -links er også tilgængelige for at hjælpe med at bestemme ægthed inden downloads.

12. ZOOQLE

Zooqle er et af de bedste torrent -websteder til film og tv -shows. Mere end 3.5 millioner torrent -links leverer omkring 600 tv -shows og 38.000 film. Film inkluderer nye udgivelser og klassiske film 2015 Torrent.

13. Ettv torrents

ETTV Torrents er et andet populært torrent -sted til film og tv -shows. Der er sektioner til download af e -bøger, software og dokumentarer. Webstedet understøtter flere sprog.

14. Iptorrents

Iptorrents er et privat torrent-downloadwebsted, som kun de inviterede brugere kan downloade fra det uden pop-up-annoncer. Det har et stort bibliotek og et aktivt samfund, men den eneste ulempe er, at du skal betale en donation på $ 20 for at komme ind, hvilket er ret højt.

15. Torlock

Intet er så trøstende som at vide, at dit torrent -link er autentisk. Torlock sikrer, at links godkendes for at forbedre brugernes oplevelse. Indholdet opdateres dagligt med film, e -bøger, tv -shows og andre filer. Og det betaler sine brugere $ 1 for hver rapporterede falske torrent, der viser sit engagement i din sikkerhed.

16. BtDigg

Få alle de filer, du har brug for på dette websted. Btdigg bruger ikke et torrent -link. Den bruger en kraftfuld søgemaskinefunktion til at få BitTorrents DHT -link til specifikke filer til let download. Det gemmer ikke noget indhold og berettiger derfor ikke sikkerheden.

17. Idope

Idope er et anstændigt torrent -sted. Selvom det har relativt færre torrent -links sammenlignet med andre, bruges det stadig af mange mennesker over hele verden. Du finder mange 720p -videoer her.

18. Monova

Dette er et andet dygtigt torrent -sted for forskellige typer filer. Du finder masser af film, download torrents, spil, lyd og tv -shows. Webstedet indeholder masser af reklamer, som nogle brugere måske ikke har lyst til.

19. Skytorrent

Skytorrent er et andet godt torrent -sted med masser af torrent -links. Det har et simpelt design, der gør det nemt at finde torrent -film gratis download af filer. Sky Torrent er ikke trætte brugere med annoncer.

20. DirtyTorrents

I modsætning til navnet er DirtyTorrents faktisk et temmelig rent torrent -sted med en dejlig og navigerbar grænseflade. Dette torrent -sted forbinder med mange top torrent -websteder for at hjælpe brugerne med at finde specifikke filer på søgemaskinerne. Downloadhastigheden er god, mens brugergrænsefladen holdes enkel.

Del 2. Hvilke torrentwebsteder skal undgås?

Ikke hver torrent -ressource er sikker, og du kan ikke stole på og bruge ethvert websted, der tilbyder gratis eller betalt torrenting. Nedenfor er nogle video- og musik -torrent -websteder, der ikke anbefales.

1. Torrentgalaxy

Webstedet kan ikke stå sammen med 1337x. Selvom Torrentgalaxy er ret populær, klager brugerne over forfærdelige annoncer indtrængen under downloads.

2. Kickass torrents

De gamle kickass torrents var dejlig. Den nye version kræver nu, at brugere downloader en browserforlængelse, før de downloader torrents. Browserudvidelsen kan muligvis udgøre fremragende sikkerheds- og privatlivsrisici.

3. Torrent9

Torlock er bedvilet af ekstreme annoncer indtrængen. Det omdirigerer ofte besøgende til andre links, der kan indeholde mistænksom eller ligefrem ondsindet indhold. Du kan miste oversigt over den faktiske fil, du har brug for på grund af overbelastning af annoncer.

Ekstra tip: Den sikreste måde at downloade video/lyd fra YouTube, Facebook osv. uden grænser

Hitpaw Video Converter er et af de bedste og Saftest Video Downloader -værktøjer til at hjælpe dig med at downloade videoer, nyeste film, musik fra 10000+ websteder uden grænser og også hjælpe.

Hitpaw Video Converter Hovedfunktioner

 • Download film/musik/videoer uden abonnement fra 10000+ websteder
 • Download videoer op til 8k opløsning og lyd op til 320 kbbps
 • Download YouTube -afspilningsliste til MP4 eller MP3 i et klik kun
 • Batch download videoer med 120x hurtigere hastighed
 • Understøtter redigering af de downloadede videoer med indbygget redaktør
 • Konverter de downloadede videoer til andre enheder eller platforme

Trinene til at downloade film med Hitpaw -videokonverter

 • 1. Download og installer Hitpaw Video Converter. Frokost det, og vælg downloadindstillingen på hovedgrænsefladen.

Download film uden torrent -websteder

2. Gå til YouTube eller andre videodelingswebsteder, og åbn videoen/playlisten/kanalen, som du vil downloade, kopiere dens link fra browser -adressebjælken.

Bedste torrent -steder i 2023

3. Indsæt linket til Hitpaw -videokonverter og klik på analyse for at analysere linket.

Top Torrent -steder

4. Efter analyse kan du vælge et format og kvalitet, du har brug for i pop-up-vinduet. Klik på knappen Download for at begynde at downloade videoen.

Reneste torrent -steder

5. Når downloadprocessen er afsluttet, kan du finde dine downloadede filer fra din computer.

Konklusion

Brug af torrent -websteder til at downloade torrentfilm er bedre, når du kun bruger de bedste torrent -websteder. Prøv at bruge VPN for at få bedre adgang til at downloade film torrent på torrent -websteder. Hvis du har problemer med at downloade film, skal du bruge Hitpaw -videokonverter til direkte download -videoer eller audios fra 1000+ populære websteder med tabsfri kvalitet, bedre end torrent download -websteder.

Hjem> Video tip> 20 bedste torrent -websteder til download af musik/film i 2023

Vælg produktvurderingen :

15 bedste torrent -steder i 2023

Internettet er oversvømmet af alle slags torrent -websteder, men kun nogle er sikre at bruge. Mere præcist er torrent -steder normalt Fyldt med malware og sporing af cookies, Hvilket betyder, at du risikerer dit privatliv og sikkerhed. Når de er overtrådt, kan torrent -websteder også udsætte din IP -adresse, hvilket kan føre til Meddelelser om krænkelse af ophavsret og økonomiske skader.

Du kan minimere disse risici ved at sikre, at du er på den rigtige vej til at finde de bedste torrent -steder i 2023, og vi er her for at guide dig. Du skal være efter velrenommerede torrent-websteder uden links til malware eller samarbejde med anti-piratkopieringsbureauer. Og endnu vigtigere, du vil have adgang til et stort bibliotek med torrents, uanset om du er efter film, tv -shows, software eller noget andet.

Det sagt, Intet torrent -sted er 100% sikkert. Derfor Vi anbefaler stærkt at bruge en VPN, Hvilket er den eneste måde at anonymisere din P2P -trafik på. Med en VPN til torrenting vil du fjerne blokering af ethvert torrent -sted, Skjul din IP -adresse, og sørg for det Ikke engang din internetudbyder ser, at du downloader torrents. Lær mere om VPN’er lige under.

I denne vejledning giver vi dig en liste over de øverste torrent -websteder lige nu. Vi vil også tale om, hvordan man downloader torrents, hvordan man forbliver sikker og undgår falske torrents, og hvordan man undgår farlige torrent -steder, og vi svarer også nogle ofte stillede spørgsmål.

Hvordan man sikkert bruger torrent -websteder uden at blive fanget?

For at bruge torrent -websteder uden at blive fanget, skal du downloade torrents, mens du bruger en VPN -forbindelse, da det er sådan, du krypterer din trafik. Gør følgende:

 1. Abonner til en torrenting-venlig VPN (Vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Hent VPN -appen og installere Det på din computer.
 3. Start appen og Log på Brug af dine legitimationsoplysninger.
 4. Aktivér din VPN’s Kill Switch Ved at besøge dens indstillinger.
 5. Sørg for, at du bruger sikre protokoller som OpenVpn eller Wireguard.
 6. Opret forbindelse til en VPN -server I et P2P-venligt land (E.g., Schweiz).
 7. Du kan nu få adgang til ethvert torrent -sted og Begynd at downloade torrents.

Det er vigtigt at vælge en passende VPN, når man torrent, da de fleste af dem ikke er optimeret til P2P. Du kan finde nogle gode valg i vores guide til den bedste VPN til torrenting, eller du kan udvide din søgning og se, hvad Reddit synes er de bedste torrenting VPN’er.

De bedste torrent -steder, der stadig fungerer i 2023

Som sagt i denne artikels introduktion, skal din søgning efter de øverste torrent -steder være baseret på visse kriterier. Mere præcist, vil du have Adgang til et betydeligt bibliotek med P2P -filer. I den forstand kan du gå til enten alt-i-en eller specialiserede torrent-websteder (til film, tv-shows, bøger, software og så videre).

Sørg derefter for at bruge populære, hæderlige og gratis torrent -steder. Sådan får du adgang til en aktiv P2P -samfund med flere seedere end igler. Husk, at du har brug for så mange seedere som muligt for at sikre, at dine torrent -downloads er hurtige. Du vil også have Avancerede søgefiltre For at hjælpe dig med at finde den fil, du leder efter.

De bedste torrent -steder er også fri for malware og alt for aggressive annoncer, Ligesom pop-ups med skjulte “Luk” knapper. Når det er sagt, anbefaler vi at bruge en annonceblokker, da de fleste torrent -websteder serverer annoncer, så du har brug for hjælp til at fjerne dem.

Efter kriterierne forklaret lige over, er dette de 15 bedste torrent -steder i 2023:

1. YTS – Bedste torrent -site til HD & 4K -film

YTS startside 1337X startside Torrentz2 hjemmeside NYAA startside Pirate Bay -hjemmesiden Limetorrents startside IgG Games hjemmeside Fitgirl ompakker hjemmesiden Iptorrents startside EZTV -hjemmeside Torrent downloads hjemmeside Torlock startside Katcr startside Idope startside Torrends webstedets hjemmeside RARBG -hjemmeside Zoogle hjemmeside

Oversigt
Rul til venstre rul til højre

Fremtrædende træk TV -indhold og film primært; Kun verificerede torrents.
Typer af P2P -filer Film, tv-shows, anime, software, grafik og e-bøger.
Tilgængelighed Kan være målrettet af visse internetudbydere.
Bibliotekstørrelse 6.000.000+ filer.
Månedlige besøgende 5.400.000+ besøg.
Spejl URL’er ZOOQLE.Fjern blokeret.WIN / ZOOQLE.unblockninja.com
URL ZOOQLE.com

Zooqle er en af ​​de nye børn på blokken, og som sådan prøver den at gøre nogle interessante nye ting. Det vigtigste parti trick er det faktum, at torrents gennemgår en verifikationsproces. Det betyder, at du er meget usandsynlig at finde falske torrent-filer, der enten indeholder malware eller er adgangskodebeskyttet.

Zooqle er dedikeret til tv -shows og filmtorrents (det udvides også til andre kategorier). Selvom det muligvis begrænser mængden af ​​indhold, giver det mulighed for nogle tilføjelser af god kvalitet.

For det første har webstedets ejere oprettet en smart lille API, der trækker metadata på video -torrents fra en filmdatabase. Så du ser kunstværker, anmeldelser og ratings alt på et sted. Det er meget poleret og en god repræsentation af den nye generation af torrent-søgemaskiner.

Hvordan man vælger de bedste torrent -websteder?

For at vælge de bedste torrent -websteder skal du sørge for at gøre din research om deres omdømme, biblioteksstørrelse, filsøgningsfiltrering og mere. Kontroller de mest vigtige pointer nedenfor.

 • Torrent Site Alder & omdømme: Du vil have et langvarigt P2P-sted med en dokumenteret track record for ikke at gennemgå længere nedetid. Heldig for dig, der er masser af websteder, der har eksisteret i mere end et årti nu. Før du bruger et P2P -websted, skal du stadig sørge for at gøre noget online grave om sit omdømme.
 • Tilgængelighed: Torrent-websteder pålægger typisk ikke geo-blokke, hvilket betyder, at de arbejder i ethvert land derude. Imidlertid kan individuelle internetudbydere pålægge webstedsblokke for at forhindre dig i at downloade torrents. Selvfølgelig er det noget, du kan omgå ved hjælp af en VPN, men det er godt at vide, hvilke websteder du kan besøge i dit land.
 • Indholdsbibliotek og specialiseringer: I dag har vi flere multifunktionelle websteder, der bringer alle slags filer. Det betyder, at du kan stole på dem til at downloade musik, film, software og mere. Men hvis du er i mere specifikke typer indhold (f.eks. Anime), har du det bedre.
 • Avanceret P2P -søgefiltrering: De bedste torrent -steder er vært for millioner af torrents. Uden avanceret søgefiltrering har du svært ved at finde den bedste tilgængelige fil til rådighed. Det er fordi du ønsker at filtrere de tilgængelige torrents på deres dato for upload eller sundhed, så du lettere lader dig adskille de bedste tilgængelige filer.
 • Kommentarer og ratings: Der er masser af fordele ved at bruge de bedste torrent -steder med aktive brugersamfund. Stol på kommentarer for at kontrollere for potentielle problemer eller andre problematiske aspekter af den fil, du planlægger at downloade. Gå altid efter et torrent -sted, der ikke har noget at skjule, og det er her kommentarer og ratings kommer i spil.
 • Sundhed for individuelle torrentfiler: At have et websted med millioner af torrents er ikke meget værd, hvis sundheden for disse filer er lavt. En sund torrentfil har flere seedere end igler, som giver dig mulighed for at downloade disse filer så hurtigt som muligt. Med andre ord skal du gå efter torrent -steder, der bruges af et stort antal individer.
 • Annoncer: Torrent -websteder genererer indtægter ved at betjene annoncer. Dette er grunden til, at mange af dem kan være alt for aggressive med annoncer, der serveres i flere former. Du kan prøve at finde et P2P -sted med færre annoncer, men vi anbefaler, at du bruger en dygtig annonceblokker.
 • Malware-relateret omdømme: De fleste torrent -websteder har behandlet malware på et tidspunkt i fortiden. For at undgå en mulig infektion skal du gå efter et torrent -sted, der bringer verificerede torrents, hvilket betyder, at de er blevet kontrolleret for sikkerhed. Prøv også at downloade filer fra velrenommerede udgivelsesgrupper og bruge en antivirus-app til at scanne filer, før du åbner dem.

Hvad er torrent -steder?

Torrent -websteder er opbevaringssteder for torrent -filer. Med andre ord tillader de P2P -brugere at dele (upload og download) torrent -filer fra enhver platform eller enhed.

Som forklaret ovenfor, kommer torrentfiler ikke med noget indhold. De er blot instruktioner til din torrent -klient og peger på, hvor deres indhold findes. Det er netop derfor, det siges, at torrent -filer er decentrale filer, da deres indhold aldrig findes på en enkelt enhed.

Som sådan er Torrent -websteder ikke vært for noget indhold, hvilket er, hvordan de formår at undgå love relateret til krænkelse af ophavsret (da det meste af deres indhold er ophavsretligt beskyttet).

Hvad kan du downloade fra torrent -websteder?

Brug af torrent -websteder, Du kan downloade film, tv -shows, musik, applikationer, spil, bøger og andre typer digitalt indhold. Hvis en bestemt type data kan deles på nettet, kan de også deles via P2P.

F.eks. Det betyder, at du endda kan dele 3D-modeller over P2P, som du derefter kan “udskrive” og blive til fysiske (virkelige verden) objekter.

De mest populære typer indhold på torrent -websteder i disse dage er film, tv -shows og software (applikationer og spil). Hvis du har brug for hjælp til at finde de bedste muligheder, er her de bedste torrent-websteder til film, tv-shows, spil, musik, software, anime, e-bøger, lydbøger, tegneserier og lærebøger samt de bedste torrent-søgemaskiner.

Hvorfor er nogle torrenting -steder blokeret?

Et antal torrentsteder er blokeret over hele verden på grund af piratkopiering. Når alt kommer til alt bruges torrent -websteder i dag oftest til at dele ophavsretligt beskyttede filer.

Med andre ord, selvom torrent-websteder også bringer 100% juridiske til delingsdata, der hører til det offentlige rum, deler de også ophavsretligt beskyttede filer. Det inkluderer kommercielt tilgængelig musik, tv -shows, film, software, spil og mere.

Som du sandsynligvis ved, er det ulovligt at dele ophavsretligt beskyttede filer i de fleste lande. Det er grunden til, at vi har set torrentsteder blive blokeret i Danmark, Spanien, Sverige, Italien, Indien, Brasilien, Filippinerne, Australien og mange andre lande.

Hvis torrent -websteder ikke er tilgængelige i din region/land, kan du tjekke vores guide til, hvordan du fjerner blokering af torrent -websteder, hvilket er kun en af ​​de mange grunde til, at du har brug for at bruge en VPN, når du torrenting.

Er torrentingsteder sikre og lovlige at bruge?

Ja, torrenting -websteder er lovlige at få adgang til og bruge. I nogle tilfælde kan deres indhold imidlertid være ulovligt at downloade. Så lad os forklare det mere tydeligt.

Der er ikke noget galt i at bruge din webbrowser til at få adgang til torrent -websteder, uanset hvilket land du bor. Hvis din internetudbyder (internetudbyder) er blevet beordret til at blokere torrentwebsteder, vil du se en meddelelse, der vises, der forklarer situationen. Ved dog, at du ikke gør noget forkert eller ulovligt.

Sandheden er imidlertid, at torrent -steder primært bruges til at distribuere ophavsretligt beskyttet indhold. Så ved at bruge og dele indholdet fører til krænkelse af ophavsret, hvilket er, hvad der er ulovligt ved torrenting. Så længe du ikke downloader ophavsretligt beskyttede filer, vil du være sikker.

Og med hensyn til deres sikkerhed, ved, at torrent -lagre kan sprede malware. Det er fordi de er enormt populære, hvor deres filer deles mellem millioner. Hvis en ondsindet skuespiller uploader inficerede filer, kan disse filer let sprede sig.

Når det er sagt, er det en god ide at bruge en antivirus -app. Sørg også for at bruge sund fornuft, når du vælger filer til download. Gå kun efter populære filer med masser af frøfolk, og sørg for at inspicere kommentarer, hvis denne mulighed er tilgængelig på dine foretrukne P2P -websted (er).

Her er mere information om, hvordan man forbliver lovlig, når man torrenting. Du kan også tjekke vores guide til, hvordan du downloader torrents lovligt, hvor vi deler en liste med 100% sikre P2P -lagre.

Hvordan man forbliver sikker og undgår falske torrent -websteder?

For at forblive i sikkerhed og undgå falske torrent -websteder, skal du kun holde dig til verificerede filer, kontrollere deres indhold inden downloads og stole på andre brugers kommentarer. Her er mere info:

 • Hold dig til verificerede torrentfiler: Mange torrent -websteder (inklusive dem, vi anbefalede ovenfor), medbringer verificerede filer, som er blevet kontrolleret, før de bliver offentliggjort. Disse filer skal være fri for malware og andre risikable aspekter ved download af torrents.
 • Hold dig til populære torrent -filer: Filer med mange frøfolk indikerer typisk, at der ikke er noget med disse data. Med andre ord, hvis en fil allerede er blevet downloadet tusinder af gange, er chancerne for, at nogen allerede ville have fundet noget mistænkeligt.
 • Kontroller filens uploader: Det er klogt at holde sig til velrenommerede uploadere. For eksempel er YTS en stor udgivelsesgruppe af film, og Fitgirl er fantastisk til spil. Hvis du kan, skal du undgå at bruge filer fra ukendte eller første gang uploadere.
 • Dobbelt-check lynlås, RAR & Tar Archives: Som en måde at omgå antivirus -apps er malware -filer ofte skjult inde i arkiver. Disse kan være zip-, rar- eller tarfiler, men der findes også mange andre typer. Før “Unzipping” ethvert arkiv, skal du først kontrollere dets indhold.
 • Vær forsigtig med EXE -filer: Windows -brugere er afhængige af EXE -filer for at installere applikationer. Imidlertid kan exe -filer komme sammen med ondsindede filer og undgå antivirussystemer. Brug din antivirus til at kontrollere eventuelle eksekverbare filer, før du aktiverer dem.
 • Åbn ikke adgangskodebeskyttede torrents: Det er ikke usædvanligt for ondsindede skuespillere at uploade adgangskodebeskyttede filer, bede dig om at besøge et mærkeligt websted for at hente adgangskoden. I de fleste tilfælde er disse websteder fyldt med malware.
 • Stol på andre brugers kommentarer: Populære torrent -websteder har typisk kommentarsektioner, der lader enkeltpersoner dele deres oplevelser og meninger. At kontrollere disse kommentarer er ofte den hurtigste måde at se, om en torrentfil er sikker at downloade.

Hvis du gerne vil tjekke yderligere tip, er her vores guide til, hvordan man ser falske torrents. Du finder ti tip derinde, hjælper dig med at undgå malware og falske torrents med masser af succes.

Hvilke torrent -websteder skal du undgå?

Generelt bør du undgå uklare torrent -steder. Forskelligt sagde, at du kun skal fokusere på de mest populære torrent -lagre, der har eksisteret i et stykke tid.

Når du søger efter torrents, skal du aldrig vende dig til Google eller en lignende websøgemaskine. Det er fordi du vil se en lang liste over resultater, hvor mange af dem fører til websteder, der foregiver at være vært for torrent -filer.

I stedet, Stol på lister over de bedste torrent -steder, som dem, der findes ovenfor. Besøg derefter disse websteder direkte. Du kan også stole på torrent -søgemaskiner, så du kan køre søgninger, der dækker snesevis af individuelle torrent -steder på én gang.

Sådan får du adgang til private torrent -websteder?

Der kan være tre måder at få adgang til et privat torrent -sted – Ved at registrere, bede om en invitation eller donere penge.

I de fleste tilfælde skal du inviteres af et eksisterende medlem. Så gør din research online og tjek sociale mediewebsteder eller diskussionsbestyrelser, prøver at finde nogen villig til at invitere dig.

Ved også, at private torrent -websteder, der anvender denne metode, normalt er den bedste mulighed for at finde “sunde” torrent -filer på grund af deres strenge tilsyn.

Nogle private P2P -samfund giver dig muligvis mulighed for at registrere dig fra tid til anden (for eksempel en gang om måneden). Og til sidst beder nogle måske om dine penge, som hjælper dem med at forblive på toppen af ​​deres udgifter. Vær forsigtig med P2P -samfund, der beder om penge, og sørg for at kontrollere, om de er troværdige og pålidelige ved at søge online.

Kan andre mennesker se, hvilke torrents jeg downloader?

Ja, stort set nogen derude kan se, hvad du downloader. Det er fordi når du downloader torrent -filer, bliver din IP -adresse udsat.

Ved, at din IP -adresse kan afsløre din nøjagtige placering, download historie og mere. Tidligere har vi set mange tilfælde, hvor enkeltpersoner blev målrettet gennem deres IP -adresser – og ja, vi taler om kriminelle og juridiske sager her.

For at minde dig om, vil vi sige, at torrent -filer ikke er andet end instruktioner til din torrent -klient. Så når du aktiverer (begynder at downloade) enhver torrent derude, vil din torrent -klient kontakte forskellige typer trackers. Det er intet andet end offentligt overfor servere – der viser din IP -adresse.

Det betyder også det Din IP -adresse vil blive udsat for andre personer, der downloader den samme torrent -fil. Og endelig, Disse data vil være synlige for din internetudbyder (internetudbyder).

Når det er sagt, er der en måde for dig at downloade torrents anonymt. En VPN vil beskytte dig, mens du torrent ved at skjule din originale IP -adresse. Det vil også kryptere din trafik, så ikke engang din internetudbyder vil se, hvad du gør online. Her er vores fulde guide til, hvordan man downloader torrents med en VPN.

Sidste tanker

Vi håber, at denne guide hjalp dig med at indsnævre din søgning efter de bedste torrent -websteder. Som du nu ved, skal du være ekstra forsigtig, når du bruger torrent -websteder, som malware, privatlivets indtrængen og meddelelser om krænkelse. Du kan dog minimere mindst nogle af disse risici ved at tage et smart valg.

Når vi taler om smarte valg, vil vi minde dig om det Vi anbefaler at bruge en VPN, når vi torrenting, Da det er den eneste måde at skjule din torrentende trafik på. Med en VPN vil du fjerne blokering af et af de bedste torrent -websteder, downloade torrents anonymt og beskytte dit privatliv.

FAQ

Hvad er det sikreste torrent -sted?

Torlock er måske det sikreste torrent -sted, da det kun tilbyder verificerede torrents. Imidlertid er ethvert torrentwebsted sikkert, så længe du gør din research ordentligt. Hold dig til velrenommerede websteder, og kontroller kommentarer og klassificeringer af den eller de filer, du planlægger at downloade.

Er det sikkert at downloade fra torrent -websteder?

Ja, det er sikkert at downloade fra torrent -websteder, så længe du er forsigtig. Hold dig til kun bevist torrent -websteder, og brug en antivirus -app til at scanne dine downloadede filer.

Er det ulovligt at gennemse torrent -steder?

Nej, det er ikke ulovligt at gennemse torrent -steder. Afhængigt af hvor du bor, kan det dog være ulovligt at downloade ophavsretligt beskyttede filer som film, tv -shows eller software.

Det er det, når det kommer til vores liste over de bedste torrent -steder i 2023. Hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du ikke tøve med at sende en kommentar nedenfor. Vi er altid på jagt efter ny information, og vi opdaterer med glæde artiklen med dine tip.